Tjötröv...

Kl.17 i eftermiddags...hmm..endast jag och chefen kvar på kontoret..kanske börjar bli dags att gå hem..en snabbsväng runt bloggarna och ett litet inlägg sitter gott...därefter tuben hem till ön..

17.02: GKAM i telefonen...Du Jerker..har du fått filerna eller? Vi (läs du) måste gå igenom dem och se om något nytt har hänt...

Suck..

18:20..Jerker har gjort ett superjobb..gått igenom fyra filer, markerat ändringarna, kollat om det finns specar på de nya artiklarna, mailat ut filerna till de som berörs och förklarat mina 500 färger, skickat en lista till kunden på vilka artiklar som saknar specar...dags att pusta och logga ut...lämnar chefen och tar helg..på tuben hem ringer GKAM:en och tackar för gott jobb...
Löneförhöjning, löneförhöjning...för att jag gjort mitt jobb en timme den här veckan..

On a different note...på måndag ska jag vara med någon gruppintervju om godis..får något lätt att äta (förutom godis antar jag?)och 300 spänn..pengarna behövs..nästa helg är det Sumpan Open..curlinggrabbarna spelar i stan... kan bli någon öl...länge sedan några fyllesamtal nu..kanske dags..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Gött med positiv feedback på jobbet. Låter som en riktigt bra grej med godis+cash också :) Får hoppas det blir populärt, se det sker ofta och överallt.
Fyllesamtal har sin tjusning ;)

Postat av: Jerk

GKAM:en är ganska bra på sånt så..trodde det skulle vara min chef som undrade över något i listorna, men icke..godis och pengar blir nog bra..inte för kroppen dock..och de pengarna ska jag använda till öl :)

2007-11-11 @ 01:16:27
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback