-Vad fan ska han till Schweiz o göra???*

Det är klart nu..vecka 21 åker jag till Schweiz ett par dagar..tisdagkväll till torsdagkväll..inte särskilt länge alltså..två dagars utbildning i RF (kabel, T+M och något mer) hinner jag med..två kollegor är nere hela veckan..

Jag har iaf hunnit med det viktigaste..så fort jag fick reda på att jag kanske skulle ner mailade jag till alplandet för att få reda på om mitt önskemål gick att fixa..

Sandro är en hedersknyffel och ställde upp direkt..på onsdagkväll ska jag bege mig
hit
Han var också helt säker på att åtminstone ett par av tjejerna jobbade där då..

Det lär inte bli som då Philipp och jag var dit...taxi hem halv fyra på morgonen och sen lång sovmorgon, så jag inte hann med att kolla in Zürich...den här gången har jag även utbildning från kl.8 på torsdagmorgon, så jag får väl hålla mig lite i skinnet...på något sätt..vem vet, jag kanske blivit vuxen nu och kan sluta när jag tycker att det är lägligt att gå hem för att orka med dagen efter??

Hinner inte kolla in Zürich den här gången heller..hade jag haft möjlighet hade jag tagit ledigt på fredagen och åkt hem då istället, men det är dotrahelg, så det får vara...kanske jag får någon mer möjlighet att åka dit..

*= VDn när han skrev på reserekvisitionen..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Allvarligt? Tror du på det där med vuxen? ;-D

Postat av: Jerk

Näe, det är mer en from förhoppning än realitet tror jag..men mina två kollegor är några vuxna jävlar, så om de hänger med i början kanske de får hem mig :)

2008-04-29 @ 17:27:41
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

Låter gött att komma iväg några dagar.
Vuxen är inget kul men lätt att halka in på den banan.

2008-04-29 @ 18:51:59
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Det är antagligen lugnt..jag lullar säkert hem vid tvåtiden på natten och sitter sen i skolbänken rejält bakrus på torsdagen :)

2008-04-29 @ 23:26:52
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Åsa

Tur du skrev det sista där. Trodde ett tag du blivit komplett galen om du ens övervägde att missa en helkväll i Scweitzer! ;-)

2008-04-30 @ 17:26:41
URL: http://vindvirvel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback