Fan vad tråkig du är!!

Satan också, allt rann av mig efter lunch..all (för det finns ju mycket) inspiration för jobbet försvann..det är som fredag gånger 3...ändå..jag ska härda ut..jag ska göra de tre saker jag föresatt mig...ändra på en offert, kalkylera en annan offert och lägga upp ett inköpskontrakt med alldeles för många artiklar (nu hamnade vi där igen, ni blir så avundsjuka när jag beskriver mitt spännande jobb)...

Hittills idag har jag hunnit med att titta lite på den blonda controllerns bara mage..hon sträckte på sig...jag har också fått höra hur tråkig jag är av henne när jag lade ut texten om vad jag ska göra...göra rent köksfläkten..wehoo, spännande Valborg indeed...

Och alla har börjat lämna för dagen också..det är vanlig dag på företaget, man kan flexa ut först kl.15..förstår ni inte det?? Jag är relativt säker på att jag kommer sitta ensam redan vid halv fem ikväll..

Nåväl, min tråkighet bottnar i övervikt på kroppen och undervikt i plånboken...inte mycket annat att göra än att försöka tråka ihjäl sig ett år, så kanske det ser bättre ut sen...det är planen..vara tråkig tills nästa vår..givetvis med några få undantag..Schweiz, sommarfesten, älgjakten..eeh..ja, det dyker väl upp något mer tillfälle också, men i övrigt..tråka som få..låtsas att jag är 47 eller något sånt..om inte det i kombination med träning ger resultat tills nästa vår kommer jag att sikta på att supa ihjäl mig istället..sälja lägenheten och hyra en parkbänk för att få loss mer pengar till sponken..

Nej, tråka i några timmar till innan det är dags att vända hem till ön...det är lite festligt ikväll, eftersom köksfläkten ska rengöras ska jag köpa hem mat...yes, Läckergrillen here I come..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Är inte helt säker på att ärlighet vara längst... Du kunde ju hållit inne med köksfläkten till controllern med magen. ;-)

Postat av: beerbelly

Hehe vafan. Cotrollern låter ju bra. Har jag inte hetsat om henne tidigare?
Hon kunde gott få vara med och rengöra köksfläkten. Se hur roligt det kan vara .. några stadiga groggar och fläkten i blöt så är det klart?
Ha en bra kväll och helg nu!

2008-04-30 @ 17:56:18
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Åsa: Äh, jag är ju tråkig :)
BB: jo, du har nog det och hon har fortfarande glitter i ögonen när hon ler, är smart och rolig, samt väldigt, väldigt förlovad..Valborg ska hon spendera på fest hos sina svärföräldrar..
Ha en bra kväll du också!! :)

2008-04-30 @ 18:32:26
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Cliff Hanger

Din så kallade tråkighet fick mig att fnissa i alla fall. :-)

2008-04-30 @ 21:35:25
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

Kul att roa någon iaf..nu har jag diskat och snart blir det sängen..jag är grymt trött..

2008-04-30 @ 21:53:12
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback