Hur e livet? - Hä liika*

blogg.se var nedsläckt i ett par dagar, som alla ni som försökt skriva kommentarer på mina infernaliskt, geniala inlägg antagligen märkt..de skulle byta till en ny plattform, men efter ett par dagar blev det visst uppskjutet..trots allt..i mitt nästa liv ska jag bli IT-tekniker..har du startat om datorn? Jaha, näe då är den nog trasig. jag får titta på det, så fort jag får tid och den nya leveransen av Jolt cola kommit..verkar soft och klädkoden har jag redan..trashigt och billigt..

En mängd blogginlägg har passerat revy i hjärnan under tiden..kanske de kommer tillbaks..kanske inte, jag är iaf ganska övertygad om att de kunde blivit mina bästa blogginlägg någonsin..

igår var iaf en dag av kontraster...den började som man kan förvänta sig..jag försov mig och dök upp kl.11..hela dagen var hjärnan snömosig..den vaknade aldrig riktigt till..börjar första hur det känns att vara gnagare eller gårdare nu..gymmade lite..

Efter gymmet, såg på mobilen att det ringt från Dalarna..kom hem..kollade posten..äntligen, äääntligen, ÄNTLIGEN!! Säsongskortet har kommit..dansar lyckligt (nåja, i tanken då) upp till lägenheten..börjar fixa käk..varma mackor..kommer på att jag kanske ska kolla vad de i Dalarna ville..jaha, dotra har fått hjärnskakning..ramlat utanför badhuset..hon hann inte bada ens en gång stackarn..tidigare under dagen hade hon varit hos tandläkaren och dragit ut en tand (eller ska dra ut en tand)..hon konstaterade till sin mor "Det här är nog inte min dag mamma"..

Idag? Rise and shine..på jobbet redan halv nio...nu ångrar jag det..inget kan förstöra en dag som att vara på jobbet tidigt och känna hur allting bara hopar sig..

Till råga på allt så fortsätter fladdrandet av det vänstra ögonlocket..förut hände det ibland närj ag var både stressad och inte hade sovit bra på länge..nu begriper jag inte varför..

Men ändå, jag har fått säsongskortet..om en vecka är det jag som skriker hora till domaren..

*= Lennie Norman drog en stand up en gång om hur han var i en tobaksaffär i Vansbro och en stammis kommer in..butiksinnehavaren frågar hur det är och stammisen svarar "hä ä liika"..likadant i 50 år..Lennie är imponerad..

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Ja vilket aprilskämt det här med plattformsflytten. Att va fri från bloggandet gjorde inte så fasligt mycket, men att inte kunna kommentera andras bloggar kändes surt. Men, men... Nu är vi på banan igen. Rock on. Du var på jobbet tidigare än jag idag :)

2008-04-01 @ 12:31:42
Postat av: Jerk

jag saknade bloggandet..för en gångs skull hade jag uppslag på ett par inlägg..och sen inte kunna kommentera också..nåja, jag hade ju dotra hos mig i helgen, så det gick bra ändå..
Det var nog ett engångstillfälle, jag förväntar mig vara tillbaks i gamla synder redan imorgon :)

Postat av: beerbelly

Gött att kunna kommentera igen. Trist med hjänskakning förstås.
Uppe med tuppen :)
Ha en bra dag!

2008-04-01 @ 15:41:12
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Egoina

hehe tack :D

2008-04-01 @ 21:55:09
URL: http://egoina.blogg.se
Postat av: Jerk

BB: Yup, skönt..skönt att kunna blogga om väsentligheterna här i livet igen också :)
Stackars dotra hade inte en så bra dag igår..men hon reder sig snart..
Ha en bra kväll..

2008-04-01 @ 22:46:03
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback