KPI och andra viktigheter..

När jag tittar tillbaks på den här veckan inser jag att snittiden för min ankomst till jobbet är kl.9...alltså borde det räknas som om jag varit i tid hela veckan, trots fadäsen i måndags då jag dök upp kl.11...

I all annan statistik jag donar med på jobbet kör vi ju snittet..snittid på besvarade offert odyl..alltså..snittmässigt var jag i tid hela veckan..

Snittmässigt jobbade jag väl till någon gång mellan 18-18:30 också..lite beroende på när jag slutar ikväll..det känns som om det blir en lång fredag på kontoret..tur jag slutat ha roligt..slutat dricka..slutat gå på fester..slutat leva överhuvudtaget..hade jag haft ett liv hade det varit grymt enerverande att sitta på kontoret samtidigt som Bolibompa börjar en fredagskväll..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Det är allt ett liv det med. Jag tycker det låter som du fyller tiden med en massa meningsfullt. Foboll, innebandy, spinning med vackra flickor. Smutt!

Postat av: Jerk

mja..det är ju inte så mycket sånt..men det gör jag ju för att bli smärt..så att jag ska locka till mig vackra flickor och inte behöva umgås med sådana som får betalt för det (spinninginstruktören) :)

2008-04-04 @ 11:52:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback