Bored, bored, bored!!

Det blev väl ingen regelrätt kapning..men lite knuffar och en "jävla nolla" fick jag in iaf...de är för heta invandrarna (kanske årtusendets generalisering)...missade ett friläge också..skitsamma..vi lyckades ändå vinna och mina tankar fick vila för en halvtimme..

Nu undrar jag mest hur jag tänkte när jag först plockar upp köttfärs till kvällsmaten och sedan gör varma mackor kl.15 på eftermiddagen..jag kommer ju inte vara hungrig innan schlagern börjar kl.20...så det blir väl middag kl.23 ikväll..

Ytterligare ett störningsmoment..förutom att jag tydligen inte är intresserad av att supa skallen av mig och knulla runt...jag köpte 8 hekto lösgodis i början av veckan..eftersom det var nedsatt pris..det är till mitt och dotras lördagsgodis nästa helg..har jag satt i mig det än? Nej..har jag tänkt tanken? Nej..så urbota trist jag är...min lilla, lilla tröst är att jag åt upp B&J-glassen jag hade kvar till frukost iaf..

Kenny Jönsson intervjuas på TV...han är gift...han kan också vara världens fulaste 30-plussare..jo, livet är jävligt rättvist...

Kommentarer
Postat av: beerbelly

hahahaha sorry att jag skrattar men Kenny Jönsson meningen är bittert rolig.
Hoppas du får en bra kväll trots allt!

Postat av: Jerk

Kvällen är hygglig..lite motion där man får svettas rensar hjärnan ganska bra..när endorfinerna sjunkit är jag väl tillbaks, men tills dess ska jag bara ta det lugnt..
Kenny Jönsson har jag alltid och kommer alltid att använda mig av när jag pratar om rättvisa i livet.. :)

2008-02-09 @ 18:13:18
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback