Det är sååå synd om mig..

Igår var jag trött, så trött..mina dagar med dotra har dränerat mig på energi..och så kunde jag inte logga in på webblogg heller..så det blev inget inlägg..

Dotra dränerade mig nog på för mycket energi..jag blev mottagen för en bacill och nu sitter jag på kontoret och snorar..känns som om det blir första gången sedan jag drog igång träningen som det inte blir 4 gånger den här veckan..ändå försökte jag mig på att sova bort förkylningen..så jag dök upp vid elva idag...ibland funkar det ibland inte..

Dotra må dränera mig på energi, men jävlar vad tomt det blev efter att hon har åkt..och hur stökigt det än kändes i lägenheten så tog det 5 minuter att röja upp sedan kändes det som om hon aldrig varit där..

Ska försöka en sista gång med att rensa ut förkylningen med lite innebandy i eftermiddag..antingen blir jag så sjuk att jag dör eller så rensar det och jag känner mig bättre imorgon..

Det känns skittomt..undrar om jag kan få till någon helg innan påsk med henne??

Nu ska jag ta och slita lite på jobbet..igår eftermiddag kände jag mig stark..här ska rensas, här ska offereras, här ska tryckas in priser i affärssystemet...idag är jag sååå sjuk..

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Krya på dig nu grannen. Sprid inga baciller över innegården.

2008-02-20 @ 19:22:28
Postat av: beerbelly

Får inte ha ont i halsen när du tränar bara.
Har man inte det så kan det funka. Låter som du haft en bra helg med. Gick förbi zinken och trodde du var där och kollade men du kanske inte är bandy fan.
Ha en bra kväll och krya på dig!

Postat av: Jerk

Bling: jag lovar att hosta österut istället ;)
BB: Bara snorig..kanske väldigt lätt feber, så det är lugnt med halsen iaf..helgen var bra..hon har så gulliga sidor dotra :)
Egentligen så tycker jag om Bandy..stå där med portföljen, men av någon anledning tar jag mig bara dit en gång per säsong..
Ska nog göra som idag..ta sovmorgon..sova brukar hjälpa väldigt bra :)

2008-02-20 @ 21:30:58
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback