Upp och ner-dag...

Vilken dag..upp och ner...började med att jag vaknade i tid..kände mig pigg där jag låg i soffan och kollade på morgon-tv...gled in på jobbet kvart i nio..fick massa saker uträttat..det kändes..eeh..bra...

Sen wham bam thank you mam...så gör jag en jättetabbe..tar ett eget beslut..givetvis dåligt..varje gång jag tar ett beslut är det fel...varje gång jag rådfrågar någon hade jag fattat rätt beslut utan att behöva fråga någon...jag behöver nog lära mig det där tror jag...

Lite sänkt, men kommer igång sen igen...sliter på bra..och vips är klockan halv två..dags att stressa iväg till Bromma flygplats för sista gången..sista gången dotra kommer via flyget..nu flyttar hon uppåt igen och det blir buss i fortsättningen..buss och ses betydligt oftare..det blir skönt..

Tar lunch på Donken..hey, första gången på en månad..det är helt okej..

Fast när jag kommer ut till Bromma är det plötsligt snöstorm..suck...å andra sidan slutar det snöa när vi kommit till Alvik..

Dotra börjar tjata hål i huvudet på mig som väntat..som jag längtat efter henne..nu sitter hon bredvid mig och ritar samtidigt som hon ser på Bolibompa..

Dags att gå in i köket och laga mat..varma mackor lär väl inte ge mig kommentaren "Du lagar bäst mat i världen pappa", men det funkar kanske..imorgon blir det min älggryta..hennes älsklingsrätt..

Senare..ut till Sumpan och vara curlinggroupie..

Det här kan vara det tråkigaste inlägget jag skrivit någonsin, men allt för att få upp snittet...

Kommentarer
Postat av: karren

jag hoppas att det inte är manliga curlingspelare

2008-02-15 @ 20:14:29
Postat av: Jerk

jo'rå..Mini och grabbarna :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback