Anyone for hockey?

Jag har den dåliga smaken att ha en kompis som är djurgårdare (flera faktiskt, vådan av att växa upp i en by..), fast han har den goda smaken att tänka på sin fattige vän i sthlm när han vinner biljetter till en ishockeymatch som han själv inte kan gå på eftersom han bor 37 mil ifrån Globen..

Så jag har 2 biljetter till jyrgårn vs Cluben på lördag (tror jag iaf, han har inte återkommit med var jag ska hämta dem än..), men ingen att gå med..det självklara valet, Håkki, har sin mor på besök och kan inte haka på..

Någon som är sugen? Även om inget av lagen är något som lockar kan man alltid sitta och skrika hora till domaren...

(Ja, jag vet..gå och kolla på jyrgårn..skämmes ta mig fan, men jag ursäktar mig med att det är gratis och att åtminstone målisen spelat i Bajen..).

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Jag har en domartröja och en jäkla massa hockeycoachtröjor sedan gamla hockysponsringsavtalet. Vill du kanske ha en trygg-hansa polotröja av mig så kan du leka hockeycoach hehehe...

2008-01-24 @ 14:30:56
Postat av: Jerk

eh, tack, men nej tack, jag tror jag klarar mig ändå..shit det slog mig först nu..jag betalar ju din lön!..eller ja en liten, liten del av den iaf..på något sätt känns det som om jag borde kunna befalla dig att göra saker lite som jag vill då :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback