Nähä, inte Lotto-miljonär den här veckan heller...

Den första arbetsdagen för 2008 var mer eller mindre än katastrof...kom 3 timmar sent...fick inte särskilt mycket gjort...eller det kanske kändes mer så bara för att mailkorgen fortfarande är enorm...

Imorgon tar vi nya tag..träningsväskan är packad...Jerker ska styrketräna...Jerker kommer sannerligen önska sig ett skott i pannan på onsdag när träningsvärken kickar in..

Imorgon blir det bättre..förutom det där mötet vi ska ha på eftermiddagen..med en massa statistik som jag inte har gjort, som jag inte kommer hinna göra..men annars blir morgondagen mycket bättre...om inte annat så är det betydligt närmare till helgen på tisdagen än det är på måndagen...

Kommentarer
Postat av: Anki

Finns det någon som har koll på statistik? Tänkte att du kan ju höfta ihop lite siffror så kanske ingen märker att du inte har gjort det du skulle. Väntar med spänning på rapport från styrketräningen.

Postat av: Jerk

Nja..jag säger väl som det är..vi har bestämt att vi ska göra på ett annat sätt, men jag har inte hunnit med det..det är något nytt avdelningsmöte som vi aldrig haft förut..inte jag iaf..
Aj,oj, skjut mig..nu har du fått en rapport ;) Näe..det kommer väl något imorgon kväll..tur det är Friskis iaf, så det inte är något posh-gym..

2008-01-07 @ 23:46:48
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback