Utsikter för 2008...

Tanken är väl att efter en ingående studering av navelluddet så ska man blicka framåt..ta med sig sina erfarenheter från föregående år och sedan använda verktygen man har för att göra kommande år ännu bättre..

Skulle jag ta med mina erfarenheter så skulle jag antagligen skjuta mig direkt..någon älg lär jag inte få skjuta i år..enligt min erfarenhet..jag har varit lite lycklig också..det brukar slå tillbaks...jag har åter misslyckats i beach-träningen...det är inte någon ny erfarenhet..jag har träffat någon som jag håller av och hoppas att det ska bli något bra med..någonting skrämmande..hur ska jag hantera det?

Nåväl, om vi börjar med det som jag kämpat längst med...beach-träningen..att försöka slippa se ut som en flohabba när jag vaggar nerför Götgatan..i år testar jag åter ett nytt grepp..denna gång ska jag börja styrketräna (troligen redan imorgon) så att jag kombinerar och får en allsidig träning..jag har också börjat använda stegräknare och i slutet av januari ska jag ha ett klart mål för hur högt stegsnitt jag ska sikta på..får inte vara för lätt och inte heller något helt omöjligt..i augusti är målet att springa Midnattsloppet...jag är inte joggartypen, så det blir en rejäl utmaning...istället för att fokusera på vikten ska jag fokusera på omfånget..så jag mäter hur tjock jag är runt naveln..så fort jag hittar ett måttband på tre meter eller mer börjar jag..
Maten måste också förbättras, men där ska jag fokusera på mer hemlagat och mindre luncher ute än något annat..mitt mål är också att börja laga lite fler rätter..de rätter jag lagar är jävligt goda, men inte så många..

Ekonomiskt har jag ingen plan överhuvudtaget...försöka att inte slösa så mycket kanske..försöka höja lönen igen..kanske titta åt något annat håll..det är fortfarande svårt, jag har inget som jag absolut vill göra...ingen bransch som lockar..förutom pensionärsbranschen kanske..så jag kommer fortsätta spela på Lotto...

Det svåraste är ändå den emotionella delen av 2008...
Min dotters mor ringde i december och sa att hon och dotra kanske flyttar hem till Dalarna till hösten..om inte hon kan få ihop det ekonomiska bättre..då kommer jag träffa dotra betydligt oftare..tillbaks till varannan helg antagligen..men jag tar inte ut något i förskott..inte den här gången..
Kärleken är omöjlig att sia...det kommer bli en känslomässig katastrof eller ljuvlig lycka..i år kommer det inte bli något jaha-ryckapåaxlarna-år iaf..det står säkert...jag har egentligen aldrig letat efter kärleken, så det är spännande..

Så, 2008 hoppas jag en hel del på...jag tänker springa det förbannade Midnattsloppet och för att orka det måste kaggen bli mindre...ekonomiskt kan det gå hur som helst..månadsmässigt räknar jag med att ha lite mer pengar för jag ska köpa ett säsonskort den här gången..sen kommer EM så juni blir bra..
Redan i februari ska jag på kurs för att utvecklas på jobbet (va?? skrev jag det där?) och i slutet av januari ska jag vara med på en mässa..nästan så att man kan tro att jag har en karriär??
Dotra ska gödas med älgkött och Bajenmatcher som vanligt och jag ska bli bättre på att uppskatta hennes närvaro..om hon lovar att sluta bryta på skånska..
Sen kommer till slut kärleken...jag kommer göra allt för att den ska växa..anstränga mig till det yttersta..jag ska inte lorta bort den här chansen...att träffa en vacker, kort tjej med 08-dialekt och fäbless för älgkött är i princip omöjligt...om det är lika omöjligt att få ihop det med en sådan tjej återstår att se..

Vi får väl se hur mycket av det här som kommer slå in...min erfarenhet säger mig att allt går åt helvete, men jag hoppas på tvärtom..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Lät som ett rätt ok 2007 och goda chanser för 2008. Gott!
2008 kommer bli bästa hittills tror jag.
Ha en suverän söndagkväll som början!

Postat av: Jerk

imorgon bitti när klockan ringer för första gången det här året kommer det nog inte kännas så :)..
Detsamma förresten..tror nog 2008 kommer bli helt okej..lite mer viljestyrka från min sida bara så kommer allt lösa sig..

2008-01-06 @ 19:52:42
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: tk

Detta blir ett eländigt år, det föds 08 i Göteborg.

2008-01-06 @ 21:48:56
Postat av: Jerk

haha..låter som ett bra år i mina öron :)

2008-01-06 @ 22:03:16
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Jag läste i en tidning om att få nya vanor att det tar 6 veckor att permanenta en vana så att den går av bara farten.

Sååå enligt den tidningens råd inför 2008 skulle man ta en sak och göra den i 6 veckor sen kunde man bygga på med nästa grej..

Så nio grejer hinner du med på ett år...

Det blir nog bra det här året ska du se... men du försök att tänka att du inte ska vagga fram så är det nog lättare att bli av med kaggen....
;)

2008-01-07 @ 12:43:58
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

träningen är väl egentligen bara en grej? Och den är väl det stora i ändringar jag tänkt göra så..det ordnar sig säkert..

2008-01-07 @ 14:26:21
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback