Another day, another hell..

Halv tio idag..har jobbat ihop flexledigt till nästa fredag iaf...
Däremot verkar arbetsbelastningen inte minska nämnvärt, så jag får väl ställa in samtliga tidiga matcher under fotbolls-EM..kul verkligen kul...när det äntligen är något för mig där jag slipper lägga ut en massa pengar för att umgås, då ska jag sitta och ruttna på jobbet (och här är det inte lämpligt att föreslå något så korkat som att komma in tidigare på morgonen, jag är 33 och det är väldigt klart och tydligt att jag inte är någon morgonmänniska!)...det är så jävla mycket suck just nu att det är skrämmande..

Jag sa det förut...(här ska det då helst vara någon länk till något gammalt insiktsfullt inlägg) att sommaren var inställd för min egen del och det blir allt tydligare att jag hade rätt..tror jag ska göra ett test och se hur länge jag kan vara nykter..för pengar att dricka för har jag rakt inte...nu ska jag boka bussbiljett åt dotra och sen tågbiljetter till mig..därefter handlar det om att inte bränna en krona..lycka till..

Förra sommaren klarade jag eftersom jag tog ett lån på 50 papp...för att betala en räkning på 2300..sen betalade jag av dator och tv också, men ändå...då hade jag hyggligt med pengar..jag tänkte slippa det den här sommaren..det börjar bli dags att växa upp och rätta munnen efter matsäcken....det börjar bli dags att inse att man är gammal när man börjar slänga sig med mossiga ordspråk...

Nåväl, finns det någon rik feminin varelse som tänder på feta, fula och fattiga människor är ni välkommen att ta kontakt med mig...du bjuder!

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Får du många svar så skicka vidare =)

Postat av: Jerk

Haha, skulle det komma ett överflöd av svar delar jag givetvis med mig :)...fast det ser ganska trögt ut just nu, de kanske bara har glömt att svara??

2008-06-05 @ 09:55:24
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

De fattar inte vad de går miste om liksom :)

2008-06-05 @ 10:51:23
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Precis..här sitter man med en bostadsrätt innanför tullarna och sommarhus vid en tjärn i Dalarna och ändå duger det inte..dessutom har jag choklad kvar..
Nåväl, någonstans måste det finnas en kvinna som går igång på ölmagar :)

2008-06-05 @ 11:50:24
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: beerbelly

Jag börjar tvivla :)

2008-06-05 @ 13:51:41
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

ah, men här försökte jag ingjuta lite hopp hos oss..idag har iaf en dam från huset mittemot hälsat på mig när jag och dotra satt och åt middag på balkongen :)
Hon har å andra sidan ett häftigare sommarhus redan..

2008-06-05 @ 22:54:27
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback