Istället för att jobba..

Jag hade ovanligt många besökare på bloggen i måndags..det är inte så konstigt egentligen..det beror givetvis på att halva (om inte fler) kontoret var in och kollade vad jag hade skrivit om sommarfesten...en mindre dödslängtande person skulle antagligen stänga bloggen direkt och börja om någon annanstans..anonymt...jag är inte sån..jag ser fram emot att bosätta mig på en parkbänk på Söder..alternativt någon brygga vid Långholmen...slipper jag raka mig också..

Har även fått se hur mitt bidrag till personaltidningen kommer se ut...det enda som är kvar av de jag skrev är att jag kallar danskarna för ett öldrickande och cigarettrökande folk..allt annat är slaktat..min fina liknelse av svenskarna som Volvos är borta, liksom hur jag spinner vidare på det genom att skriva om hur vi petar in andra växeln och yadayada...nu står det att jag kallar oss vikingar istället..så jag ser ut som en ignorant pappskalle med tanke på danskarnas vikingahistoria...suck..be mig inte skriva en text om ni ändå ska göra om allt....

Sånt är livet som konstnär...ständigt denna kamp för sin artistiska frihet..ständigt censurerad..

Någon dag när jag känner mig mindre censurerad ska jag skriva om hur jag för att glömma en olycklig kärlek väljer en ny...

Kommentarer
Postat av: Blue

Hahaha

I morgon kanske du känner dig mindre censurerad??

Postat av: Åsa

Jag tror du är en av de mest omtyckta på ditt jobb. Jag har genomskådat det hela för länge sen... ;-)

2008-06-05 @ 00:58:22
URL: http://vindvirvel.blogg.se
Postat av: Jerk

Blue: Nja, det kommer väl så småningom..känner väl mig inte censurerad direkt, mer konfunderad just nu..
Åsa: Mja, jag vet inte..jag är väl den som blir mest retad iaf..och den som retas mest antar jag..som en obstinat tonåring är jag..vilket man kan se på mina morgontider också..

2008-06-05 @ 09:57:34
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Cliff Hanger

Fy bubblan vad fult gjort att censurera så där!

*Argentina! Argentina!*

2008-06-05 @ 22:33:59
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

haha..ja, det som retar mig lite är att nu kommer de tro att jag skrivit det där om vikingar..de tog även bort min text om Erik Norrlänning och hans misslyckade Vasalopp..störigt..

2008-06-05 @ 22:52:59
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback