Eftersom Blue tjatat så in i helvete ;)

Chefen undrade idag om jag och T någon gång tänkte läsa papperen om utvecklingssamtalet och sen skriva på dem...så det var väl lika bra att göra det då...

Mitt minne av utvecklingssamtalet var att det var i en betydligt positivare anda än vad som stod på papperet..visst allt som stod på papperet var sant, vi talade om det, men det kändes positivare..nu kändes det mest som om det var ett jävla tjat om min inställning, om mitt gnäll och om min sovmornar (någon som ser det roliga i den meningen?)...vilket iofs togs upp, men det nämndes även att det var betydligt bättre under hösten, för att få en ny dipp nu i februari (wonder why?)..som vanligt iofs..

Nåväl, som vanligt är jag bra på mitt jobb, men med ganska kass inställning till..eeh ja..livet typ..socialt är jag bra också..mitt gnäll verkar inte nå ut till kunderna...mer positiv feedback från andra på kontoret...fast jag kommer in för sent på förmiddagen för ofta..jag vet inte..det är inte riktigt en karbonkopia från de senaste utvecklingssamtalen men nästan..nåväl..det blir bättre snart och i juni kommer jag komma i tid varje dag..för då är det fotbolls-EM..

Minnesvärda saker som sas under samtalet..
-Du har lite utav en norrländsk inställning, lite som mig, lätt för att se det negativa i saker och ting..
Min chef angående min livssyn..

- Men, det får inte bli så att du blir störig..
Jag, när chefen förklarade att han kände det som om han försummat mig, men skulle skärpa sig och vara ett större stöd...jag hade uppenbarligen inte riktigt samma åsikt om det behovet..

För att sammanfatta, jag är suverän på mitt jobb, fast väl negativ..jag försover mig för ofta...jag börjar klampa in på säljingenjörernas område nu och med samma utveckling är jag snart där..utan att riktigt veta om jag verkligen vill det, men mitt absoluta nej ändrades den här gången till "Det verkar vara den naturliga utvecklingen av min tjänst"..jag kan prata fint när jag vill..
Chefen tog också upp hur glada de är att jag är kvar på företaget "Det skulle ta minst ett år att lära upp någon till din tjänst"..moneymoneymoney, så stannar jag för evigt..JAG KAN KÖPAS!!

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Verkar ju helt ok :)
Får hoppas nästa är ännu bättre.. om du vill.
Ha det gött.

Postat av: Jerk

Det var väl ett ganska normalt utvecklingssamtal, för min del iaf :)

2008-03-14 @ 09:25:59
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback