Fredag, jag är förälskad..

Solen skiner, Bajentröjan sitter på kroppen, öl är inköpta..så vad gör jag här på kontoret?

Jo, jag väntar givetvis på att få låsa..att få ynnesten att gå sist härifrån, nu när chefen roar sig i det norska fjället..ibland är det riktigt roligt att ha mycket att göra..

Kommentarer
Postat av: Lillebror

Fredag... tja, vi på jobbet drar till Mimes och pimplar lite öl och spelar bowling, sen ner på kina och käka lite varpå kvälle nförmodligen avslutas på toms.. vad gör du själv då?

2008-03-07 @ 16:12:04
Postat av: Charlotte

Någonting i stil med att när dem uppfann skiten så gick det antingen att välja på nio minuter (av nån skum anledning) eller över tio minuter. Tio minuter trodde dem att folk skulle tycka var alldeles för länge, nio lät helt enkelt bättre. Nu kan man gå in och ändra snooztiden på de flesta apparater men undersökningar har visat att de flesta faktiskt har kvar den på nio minuter. Av lathet eller av annan anledning kan man ju undra.

Postat av: Jerk

Jag sitter fortfarande på jobbet, och blir här ett tag till..sen ska jag handla och därefter tillaga blodig älgbiff med sallad..imorgon däremot..
Å andra sidan har jag haft tillfälle att stirra ner i städerskans urringning så..

2008-03-07 @ 17:50:41
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Mi

Nu har jag precis blivit av med din bror. Han håller samma bowlingklass som dig. Orkar en bra serie sedan tar alkoholen över.

2008-03-07 @ 20:35:52
Postat av: Jerk

Haha..jag lider med dig som fick ha hand om honom :)
Imorgon, imorgon ska jag dricka alkohol för första gången på 10 veckor :)

2008-03-07 @ 23:30:37
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback