I got sunshine...

Dotra var sur idag..vi var på derbyt på Kanalplan...Bajen förlorade mot äckliga förortsklubben aik...den fd Bajenspelaren Elin Ekblom var väl den allt hände kring..först justerade hon Chamoun i andra minuten, så Daniella fick åka ambulans...seriöst..så jävla fult hon var fan två sekunder sen in i den tacklingen..sen slog hon ett dåligt inlägg som Bajens målis lyckades fumla in på något obegripligt sätt..därefter utnyttjar hon kacklet i Bajens försvar (seriöst, bara Bajen klarar av att få hönsgård av något så ofarligt) och slog in 0-2...

Bajen var grymt dåliga..den enda som var bra (förutom vid första målet då) var faktiskt Bajens målis...Bajens högersida slog väl inte en passning rätt på 90 minuter..blir trött..ska det vara så förbannat svårt..Sara Johansson hade iaf ett stolpskott..det var väl det som var farligt...och alldeles för många gnagare var det där också..ni kan väl stanna i er kommun istället..

Innan dess hade vi hunnit med det sedvanliga gnället om att jag ska kliva upp så att hon kan få frukost (det är alltid återkommande..vi bor inte i samma tidzon jag och dotra)...sen var vi ute och köpte en fotboll åt henne..handlade ingredienser till kvällens middag..hem med grejerna..gick till frisören..dotra blev glad, hon fick hela två klubbor..

Därefter ner till Bleckan och passa lite med fotbollen..sen till den världsberömda Sibylla-kiosken (den har varit med i en Sibylla-reklam) för lunch..jag köpte inte Bajenburgaren...hem och vila..ta en dusch, raka mig..och sen ner till Kanalplan..

Middagen var som vanligt lyckad, trots att jag fick göra en sås från scratch nu när dotra inte ska äta något som innehåller mjölkprodukter..älgbiff med klyftpotatis, rostad paprika, grönsaker och hemmagjord pepparsås..hon älskade det som vanligt...hon tycker jag gör riktigt bra mat...

Nu är det ishockey..

Kommentarer
Postat av: Lillebror

Ja vissa kan sitta hemma och mysa medans bröderna tvingas hålla skenet uppe här hemmma. Förvisso sade folk att det var lugnare utan dig men de saknade bullret. Fan dig som tvingar oss festa så hårt, så länge, utan bacjuo! Nåja, ha en trevlig söndag! ..du lär knappast läsa detta innan dess...

2008-05-11 @ 02:30:36
Postat av: Åsa

Låter som en rätt trevlig dag ändå, trots förlust och lite gnäll! ;-)
Hoppas ni får det bra i dag med!

Postat av: sannaa

Okej, tack =)

2008-05-11 @ 09:23:35
URL: http://www.sannaaek.blogg.se
Postat av: beerbelly

Håller med åsa. Kul med lite passningar i parken också.
Ha det gött idag!

2008-05-11 @ 09:33:00
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Lillebror: jo, så är det, men mitt alkoholuppehåll gör ju gott, du kommer bli amazed nästa gång vi ses och du kan se vilken skillnad två kilo gör (javisst, det är verkligen värt det attvara nykter i 6 månader för att gå ner två kilo..verkligen..)
Åsa: jodå, idag är iofs inget mer än frukost, plocka ihop och åka hem för dotra, men det brukar vara trevligt..
BB: Tack så mycket..ha det gott du också..det är strålande sol och hur varmt som helst..jag kommer svetta ur mig två liter på vägen hem från centralen.. :)

2008-05-11 @ 11:50:34
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Åsa

Tjuvkikade vad du svarade lillebror: Två kilo - nykter 6 månader.
Är det nykterheten det beror på menar du?
Men NU slår det mig att du är ironisk, så jag lägger ner resten av vad jag skulle
säga... ;_)
Och eftersom du svettats ur två liter på väg från centralen(lika med två kilo) är det ju enklare än att skippa fyllan. ;-)

Eller?

2008-05-11 @ 23:46:11
URL: http://vindvirvel.blogg.se
Postat av: Jerk

nja, ska jag vara ärlig så har jag inte varit nykter i sex månader, men jag var det i 10 veckor..fram till påsk, sen dess har jag inte rört alkohol..det blir alltså nästan 10 veckor den här gången också, men i Schweiz då ska jag dricka öl..
Sen har jag väl gått ner lite till..4 kilo sedan i januari, 6 kilo sedan december (jag gick faktiskt ner två kilo under jul..)...så det är väl lite bättre, men inte alls så bra som det skulle behövts..träningen för Beach -09 har redan inletts..

2008-05-11 @ 23:58:03
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback