Så var det över...

11 dagar i rad innan sviten sprack..det får ändå sägas vara godkänt..ingen trodde på det inte ens jag själv, men 11 dagar i rad kom jag inom flextiden..imorse höll det inte längre..

Lite poker på femman, den sista delen i Millennium-trilogin, sen var klockan halv fyra innan jag släckte lampan..det är inte bra för mig..inte då det är natten till måndag..

Jag är ganska nöjd ändå, jag kom ändå in halv elva..bara en timme sent..detta trots att då klockan ringde hade jag bara sovit tre timmar..det var väl antagligen ett misstag att tro att jag skulle kunna se på nyheterna innan jag klev in i duschen, men men..det blev två timmar i dvala på soffan innan jag vaknade till..

Nu är jag här, och jag vill redan gå hem..ikväll ska deklarationen lämnas in och helst ska även resten av balkongen oljas in...innan dess ska det även tränas och handlas...det blir fullt upp i kväll..sen ska det kopplas av..till augusti typ..

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Lång semester?
Hoppas du hinner med allt idag.

Postat av: Jerk

Näe, ingen semester, men jag har ju vårstädat och när balkongen blir kvar har jag inga mer projekt som jag inte kan skjuta upp.. :)
Jag hoppas också hinna med allt, men det är väl tveksamt om det blir någon inoljning..

2008-05-05 @ 11:52:50
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Åsa

Hoppas du hunnit lämna deklarationen, du verkar ha det körigt nu. ;-)
Men den ska ju inte vara inne förrän 00.00.

2008-05-05 @ 20:36:56
URL: http://vindvirvel.blogg.se
Postat av: Jerk

Det är lugnt..hoppade träningen då jag haft en sprängande huvudvärk hela dagen, så deklarationen lämnades in på vägen hem.. :)

2008-05-05 @ 22:20:14
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback