Trögt med träning...

Har inte blivit ett pass hittills den här veckan. Fick någon skum känning i vänsterknä i början av veckan, så jag har vilat istället. Säkert bra det också, men tanken var ju ändå att jag bara skulle köra två joggingrundor den här veckan och i övrigt vila, så lite surt är det. Imorgon är det iaf tänkt att bli en joggingrunda, så hoppas jag knäet håller och får jag mig en genomkörare innan jag drar till England över helgen..
 
Klockan har visserligen passerat midnatt nu, men det var trots det vägnings- och mätningsdag idag också..med ett glatt besked. Såhär gick det:
Vikt: 76,1kg (-1,3kg den här veckan, -14,5kg på 29 veckor)
Midja: 92cm (+/-0cm den här veckan, -14cm på 29 veckor)
Bröst: 99cm (-1cm den här månaden, -10cm på 29 veckor)
 
Yup! Jag har nått mitt mål på bröstmåttet nu, äntligen! Så nu är 1 mål av 3 uppnådda och jag hade en riktigt bra viktnedgång också. Det beror nog på att jag tränat på bra under några veckor (så, nu förstörs ju det också då..) och det är nästan synd att Englandsresan kommer just nu, ganska säker på att jag hade nått viktmålet inom två veckor annars, men jag ska försöka nå det i slutet av augusti. Får hoppas jag inte får en så grotesk viktökning när jag är i England den här gången.
Det försvann 2,2 kg och 2cm över midjan under juli. Det är också bra siffror. Nu är det upp till mig att fortsätta köra hårt med träningen och efter England försöka att hålla mig med en bra kosthållning så ska det kunna gå bra detta..
Målet kommer närmare och närmare. Det är bara upp till mig nu!
Fit vid 40!!

Kommentarer
Postat av: Anna (Blingbling)

Härligt jobbat. För mig går det bara upp. Fan. Men nästa vecka kör jag igång. 3 pass iveckan och invägning. Sedan hoppas jag att 10 kg är borta i jul. Ja behöver nog lägga om lite diet också hehehe

2014-08-01 @ 14:38:55
Postat av: Jerk

Tacktack, ganska nära målet även om jag tappat lite nu när jag vilat (och druckit i England) i nästan två veckor, men jag ska nå mina mål snart.
Imorgon kör jag igång med träningen igen..5ggr i veckan är det tänkt..
Dieten är tyvärr det viktigaste har jag märkt...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback