Stockholms kyss

För att inte bara trötta ut er med allt snack om min usla ekonomi (ja, alltså när man som jag inte har så mycket till liv blir det väl så..)...förutom min trista ekonomi är det väl mest smädelser från Angie som händer just nu..

Och så hade valberedningen möte idag...vi ska knacka dörr eftersom (surprise, surprise) ingen har visat intresse för att vara med..lyckligtvis drog jag en ganska bra lott..inte så många att fråga och åtminstone på mitt våningsplan bor det bara tjejer..får jag träna i att tilltala tjejer nykter (ööh..du pratar ju inte med dem när du är full heller..)...

Fan, var det bara det? Jag hade för mig att jag hade en lång harang här som skulle skrivas..frågan är hur jag nu ska gå vidare för att producera så mycket ordbajs att ni inte orkar läsa hela texten så ni missar det tänkvärda jag avslutar skiten med..

Ähm..eeh...men..nej..kanske?..nja, redan gjort..

Det här med ekonomin har iaf fått mig att fundera..det är precis som det brukar..jag har skrivit om det
förr
Precis när jag känner det igen..den stora kärleken, slår det till. Med osviklig precision, när jag börjar hoppas, när jag börjar bli lycklign är jag återigen vågar älska..då BAM!!

Stockholm slår till mig i nyllet igen..tror du att du ska få vara med och leka? Din lilla fjantiga lantis med ditt hemska dalmål, att du råkar vara född på Nacka BB har inget med saken att göra vi vill inte ha dig här längre..


Jag har tvekat länge, funderat är det här verkligen det jag vill ha? Stockholm, är du min för evigt nu? Hjärtat fick sig en rejäl smäll i höstas när di blåe vann valet, jag överlevde..en underbar nyårsfest vid Söder Mälarstrand fick mig att fundera på ett nytt försök, det faktum att di blåe försöker sälja ut allt staden äger, vill sälja ut almännyttan och sluta med underhåll av vattenledningarna fick mig bara att tänka i motgångar prövas kärleken, det som inte dödar härdar..men nu?..nu vet jag fan inte..hur mycket mer klarar jag egentligen?


Jag kommer inte få vara med och leka i år heller..att jag är ett äckligt fetto är en sak..det är min issue,men att sthlm alltid hittar något för att förstöra för mig känns hårdare..jag vill ju vara med..jag står utanför i kön och vill bli insläppt..ser alla andra glida förbi med sina VIP-kort..själv får jag höra du är för full, ledsen bara för medlemmar ikväll, nä'ru ikväll får ingen ur den undre medelklassen komma in..skojar du? med det utseendet? Ledsen att behöva säga det här till dig, du är för ful!


Så jag står där alldeles utanför i regnet med tårarna strilandes nerför mina kinder återigen en reject..min älskade vill inte ha mig nu heller..jag gör ändå mitt bästa..jag försöker med lite nya kläder..försöker träna för att få en nog bra kropp..försöker skratta avslappnat på uteserveringarna..nada..zero..ingen som helst reaktion..

"Ingen glittrar som dig Stockholm
Ingen har lockat mig som du
Du var sval när jag kom hit
Och du är svalare nu"


Kommentarer
Postat av: Vargakvinnan

jag försöker förstå kärleken till stockholm som folk har, jag bor så nära och känner den inte mer än att det är trevligt att gästspela där.

Postat av: Jerk

Är man uppvuxen i glesbygden finns det nog bara två lägen..hata eller älska..skulle nog inte trivas i en småstad (typ Falun)..allt skvaller och skit som du har på landsbygden har du där också..plus att du får de där som är fisförnäma för att de bor i en "stad"..sthlm är iaf störst i landet så..jag tycker sthlm är underbart..särskilt Södermalm, det enda jag hatar är brist på pengar och initiativ från min sida som gör att jag inte utnyttjar staden nog mycket..

2007-04-18 @ 10:21:01
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: Blue

Haha jag som hade hoppats att du skulle blunda ju...

2007-04-18 @ 21:42:37
URL: http://himmelellerhelvete.blogg.se
Postat av: Jerk

inte en chans att jag skulle missa något sånt ;)

2007-04-18 @ 22:31:06
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback