Ett kort ointressant inlägg

Gott Nytt År!!!
and for our foreign readers..
Happy New Year!!
..iofs vad skulle de ha för utbyte av denna blogg som endast är på svenska??

Ett mer (o)intressant inlägg om min nyårsafton kommer när jag nyktrat till..för övrigt kan meddelas att jag idag slaktat en älgko om någon nu skulle vara intresserad..

Nej, dags att droga ner sig till ett vacker och hjälplöst tillstånd..eventuella flickor som läser detta är välkomna att utnyttja situationen..

"Jag har prövat allt från religion till renat, men inte blev jag klokare för det.."

Jerk

Töttgubbarna slår nya rekord

Snart...snart ska jag åka uppåt till skogen igen..det blev ju en väldigt lång tid nere i STHLM den här gången..känns nästan meningslöst faktiskt..har "jobbat" ungefär 3,5 dag av 4...om man med det räknar in surfande på diverse Bajen-relaterade sidor på nätet..skrivandes en meningslös blogg...tala med jobbkollegor om hur julen varit..vad som händer på nyår..hur fet man blivit..så har jag jobbat 3,5 dagar..effektiv tid kanske det är en dag, men jag kan knappast lastas för att det är lugnt på jobbet..det värsta är att jag vet att hetsen & stressen drar igång direkt efter min veckas semester...

Nästa års ledord på jobbet är för övrigt "Less complexity - more speed"...översatt till mitt tjänstehjon-språk innebär det antagligen att jag måste göra allting fortare och får mindre information från säljarna...med andra ord så måste jag göra mitt jobb bättre med sämre underlag...det blir nog bra...det är väl ungefär hur det funkat de senaste åren och jag har gjort mitt jobb bättre..

Annars verkar det som om Bröderna Eriksson är bannlysta från varenda nyårsfest i år..vet inte vad vi gjorde för fel ifjol, men någonting måste det varit...mitt minne är att jag imponerade stort på tipspromenaden som jag vann..

I vilket fall ser det ut som om vi får ha nyårsfest ensamma..till och med min mor är bortbjuden...får väl bli att bada i storebrors badtunna och titta på Bröderna Marklund...
Vilket för mig till något inte helt långsökt...vår likhet med dessa bröder..
Storebror SvenE..despotisk och hotande..kanske inte helt klockrent för Lill-Göran,men men..
Lillebror OllE...nördig och liknande alkoholintag jmf med Jesper...i alla fall kontra de övriga bröderna..
Mellanbror JanE..coolast, en gång i tiden bättre än stenmark & Strand på skidorna..klar likhet med mig :)
Ingen av oss verkar få någon "stors" heller och åtminstone övriga två har ett outgrundligt förakt för oss storstadsbor..Lill-Göran har dessutom agg till turister efter sina år som mackbiträde uppe i Sälen..

Nej, nu kommer skjutsen...

"Sopa, idiot, bonnjävel, Lee Baxter"

JerkDöden och andra saker jag skjutit upp

Blev inget bloggande igår..efter att ha stått ut på jobbet i några timmar var tanken att jag skulle skriva ner något intressant och tankeväckande som jag burit med mig så länge, men istället fick jag erbjudande om skjuts hem till mitt kära Söder, så jag tog det...tänkte skriva hemma, men orkade inte packa upp datorn (den liggger i samma väska som jag packade den i strax före jul när jag skulle upp till skogen)..det är ett hårt liv..
Jag orkade helt enkelt inte efter att ha tömt mitt vindsförråd och flyttat ner alla grejer till mitt källarförråd (jag vet..det låter som ett ALU-jobb, men det ska byggas lägenhet på vinden så..), tvättat 4 maskiner (givetvis kunde jag inte börja tvätta när min tvättid började..en annan hade slängt i tvätt strax innan tiden började så denna drog över tiden..nu var hon blond och vacker, så det gjorde väl inget..)..sedan var jag bara less på allt och ett inlägg i bloggen då hade blivit så svart att självmordsfrekvensen bland de som läser denna blogg antagligen hade ökat till oanat höga höjder...alternativt hade de flesta insett att de inte har det sämst i världen...det sitter en överviktig, sexuellt frustrerad 31-åring i en skrubb på Söder som otroligt nog har det värre..iofs..han har gjort 5 mål i en innebandymatch för sitt korplag...

Nåväl, efter all stress som varit med jul..försöka se upptagen ut på jobbet när jag bloggar och sånt så sa kroppen stopp imorse...den vägrade helt enkelt att vakna..vilket gjorde att jag kände mig utvilad när jag vaknade för första gången på flera veckor...det var även flera veckor sedan som jag försov mig nåt så förbannat.
På jobbet har vi flextid fram till kl 9:30...jag slog upp ögonen kl. 10:30..lite sent kan tyckas, så jag tog mig en dusch..ringde chefen och sa att jag var sen..sedan försökte jag ringa Håkki (mannen som skjutsade hem mig) för att fråga om vi skulle luncha i Kista när jag kom fram..jag har ingen frukost hemma och ingen mår bra av att jag inte äter något på en dag (möjligtvis jag då..)..fick inte tag på honom...
När jag hunnit till Västra Skogen ringde mobilen...det visade sig att även Håkki var lite sen...han var på väg in till jobbet då..hade han svarat tidigare hade jag kunnat åkt med honom..satan..
Å andra sidan när jag stod på Food Courten och skulle välja var jag ska äta (Nachos som alltid), så visade sig att Johan Salo & Sabrina var på besök, så det blev en ganska trevlig lunch iaf..jag kom in på jobbet 12:30..
Till mitt försvar kan det sägas att jag alltid haft en "fucked uped-dygnsrytm" och nu när jag inte sovit mer än 4-5 timmar per natt en längre tid tyckte kroppen att jag skulle vila lite längre idag...det är inte så att det finns ett berg med jobb som väntar på kontoret heller..jag har varit här i 3,5 timme och gjort lika mycket som jag gör på en tredjedel av tiden..ser fram emot semestern nästa vecka..trots att min dotter endast kommer att vara med mig 2-3 dagar, eftersom hennes mor har beställt biljetter till Disney on Ice mitt i nästa vecka...smart drag..men ska inte påstå att jag är överraskad...
En uppmaning till singlarna ute där: Ha så mycket sex ni bara kan, men använd kondom!! E ni inte rädda för att pitten ska trilla av kan ni tänka på att ni inte har ett skit att säga till om ifall ni ska bli pappor eller inte..det bestämmer det andra könet...bara att tacka och ta emot...samt betala underhåll...
I mitt fall var det lite turligt så att jag blev störtförtjust i min dotter första gången jag höll henne i min famn så jag var inte bitter mer än 3-4 år..

Egentligen känns det ganska futtigt att gnälla om mitt liv...jag lever i alla fall.
Detta utrymme borde ha använts till att skriva om en 41-åring som nyligen gick bort i cancer..och kanske dra med något om att det är nästan på dagen 4 år sedan min far gick bort i cancer, men jag orkar inte skriva om PEP..det är för många människor som har gått bort de här hösten. Människor som på ett eller annat sätt berör mig och får mig på ett uselt humör. Jag väljer att försöka minnas hur kul vi hade när vi skrev bildtexterna -98 på denna sida
http://surf.to/lascalafc
Nyktra var vi också..
Sedan ägnar vi en minut att tänka på Arne och Theres mor också...

Okej, det kanske var för mycket begärt..för det första att tänka på två för er helt okända människor..sedan det där med att tänka också..ni läser för fanken den här bloggen, er hjärnkapacitet kan få en amöbas att verka enorm..


"Om jag går från krogen med en hundring kvar..då är det inte jag"

Jerk


Uppvisning i patetik

Tebaks i stan..äntligen...eller kanske inte direkt..
Visserligen är huset mitt i Sörsjön torrlagt efter att vattentanken gått sönder sent på julaftonskvällen (för alla uppvuxna i innerstaden, så har jag inte kommunalt vatten utan egen brunn..(då det är extrem glesbygd där uppe) och min tid uppe i Dalarna har mest varit Bakis & skakis, men att gå från det till att vara glad över att vara på jobbet är det väldigt långt..

Annars var julaftonen ganska trevlig..efter att den sedvanliga väntan på att Kalle skulle börja var över..whiskyn smakade bra..lite väl bra skulle det visade sig senare..Vet inte hur jag ska tolka julklapparna från min mor bara...ölspelet och en fickplunta...menar hon att jag dricker för lite eller vad är det frågan om?
När utdelandet var klart bestämde jag och bror min oss för att gå över till grannen Uno, 98, och bjuda på lite whisky..det var enkom därför vi gick över..att Jessica, 24, också var där hade vi inte en tanke på (Näe, och jag är inte sexuellt frustrerad..) vår lycka var, total det var bara Jessica uppe, så vi fick umgås lite med henne..2 timmar i samma rum med en vacker tjej...vilken lycka...tyvärr så krävs det en hel del hojtarolja under den tiden för att munlädret ska gå på, så väl tillbaks i mitt hus tog jag mig ytterligare en grogg för att sedan köra buss ett tag...ganska patetiskt för en 31-åring..och det blir värre trots en ihärdig baksmälla lyckas jag ta mig ner till Malung och efter att ha plågat i mig en pizza på en timma och en grogg på ungefär lika lång tid bestämmer jag mig för utgång..jag har ju för fanken betalat 160 pix för en biljett..då ska den utnyttjas..
Efter att ha hävt i mig öl så gott det går hos Låken..på en rejäl förfest..vi var tre st..Jag, Johan från Partypolarna och Låken...Låken var dessutom nykter...nästan som nyåret 2001 då jag och Dalle hade en romantisk middag för 2 i hans lägenhet...
Väl på plats på Parken är det tydligt att jag ligger långt efter den promillehalt för att riktigt uppskatta altt hallåande och "vad gör du nu för tiden, å vart var det du bodde nu igen?"
Som tur är har jag två händer och kan beställa 2 drinkar direkt..i med dem och det börjar bli lite lättare...
Sen är det slut!! de stänger kl. ett...festen har ju knappt börjat...som tur är hjälper Coach Kenny till att hitta en efterfest..Det visar sig att min gamle backkollega i ungdomshockeyn också tror att han är 20 än, så kosan styrs mot Fredda O..
Utslängd runt 4 på natten..va faen..natten e ju bara barnet..härligt Jonas T tycker också det..upp till hans lägenhet för att lyssna på musik och dricka öl...framåt halv sju på morgonen tar mina öl slut och Jonas börjar se trött ut, så det är dags att ringa taxi...döm om min förvåning när jag kommer till en telefonsvarare.."Taxi Malung har öppet mellan..." Va fan!!!
Jaha, bara att vänta till efter kl sju innan jag kan ringa taxi (varför känns det som om jag är i Schweiz helt plötsligt?)...kan väl ta en öl till då...
I säng vid åtta på morgonen..ställer alarmet på kl. tre så jag inte missar tåget ner till Sthlm..suck...31 år och dricker som det inte fanns någon morgondag...som om just de där sista ölen kl. sju på morgonen inte kan göra mig illa..och är det då konstigt om man går ensam hem??

En ljuspunkt finns det idag i alla fall..förutom att alkoholen säkerligen snart lämnat kroppen..så är Nadine på jobbet...19 år och fager som en skogssjö...att hon märkligt nog såg ut att bli glad när jag dök upp fram på förmiddagen är ännu underligare..speciellt efter de patetiska sms som lämnat min mobil under julhelgen..nåväl...alla måste väl ha någon att skratta åt..tyvärr hamnade jag längst ner och måste skratta åt mig själv för att överleva..å andra sidan åker hon hem till Schweiz om en månad så det må kvitta..

Förresten nämnde jag att jag gjorde 5 mål i en match för ett par veckor sedan?

"Det var leriga armar och ben överallt"

Jerk

Home alone

Äntligen hemma...eller ja, kom ju hem igår kväll..om nu Malung är hemma..Jag växte visserlligen upp här, men har sedan dess bott i Stockholm i snart 6 år..jag spenderade många somrar i Sörsjön och där har jag också ett hus, samt stora delar av släkten, så var är hemma..får väl nynna på Paul Young's gamla slagdänga "Home is wherever I la my hat"..
I alla fall så kom jag inte direkt iväg till lunch..åkte ju med en musiker..det blir nog lite senare måste fixa ett par grejer..hämta ut lite skivor och så..så det blir ungefär kl.13...okej..hmm kanske ska äta lunch ändå..lite senare..kan vi säga 14-14:30 istället det e mycket nu..okej, så kvart i tre kom vi iväg från kontoret..då är det min tur..kan vi åka förbi Barkarby jag måste in och köpa ett svindyrt plastslott till min dotter..hon är tydligen ingen lesbian..så det blir väl ingen bollspelare av henne heller..sen kom vi iväg iaf..nu är risken stor att jag får leka med dockor under juluppehållet...det kommer nog gå åt mycket whisky tror jag..

I alla fall är i Malung nu och genast ser man någon gammal flamma och planer börjar smidas..hmm hon tittade lite väl länge på mig och vad intreserad hon var av att veta vad jag gör nu för tiden..kanske man skulle...sedan i minutenkön...Kennys syrra klädde helt klart av mig med blicken..troligen gick hon bakom banken och spydde sedan, men ändå..
Så frågan är varför i helvetet tror jag fortfarande att jag är en smal tonåring med charmlockar?
Jag e en gammal fet man med vitt skägg och de gråa håren har börjat dyka upp..lik förbannat rodnar jag som en lågstadietjej, så fort jag pratar med någon från det andra könet..eftersom de pratar med mig måste de ju vara intresserade av mig, de ligger på sängen i sina rosa flickrum och skriver mitt namn i deras böcker gång på gång...ibland varvar de med att skriva "Fru xxxx Eriksson" och fnittrar glatt..e det inte så?
Eller har de vuxit upp och frågar bara för att vara artiga och sedan när jag gått tänker de "Fan, vad fet han blivit..tur att inte det blev något, jag är glad att han flytt kommunen.."
Är det så att kvinnor växer upp och blir ansvarsfulla medborgare som tjänar sitt land och tar hand om familjen..finns de nu för tiden?
Visserligen vet jag att de mognar snabbare och börjar få bröst innan vi pojkar ens vet vad det är för något, men som en vis man sa en gång "Flickor växer upp mognar snabbare än pojkar eftersom ogräs växer snabbare än en bra skörd", men ändå..rodnar de också och tänker fula tankar så fort de träffar en grabb från förr?

Skitsamma egentligen, i eftermiddag åker jag upp till Sörsjön och där kan man stanna ett halvår och ändå se färre vackra kvinnor än man gör på en tunnelbanefärd till jobbet..så ensamheten torde fortsätta ett tag till..i år har min kära mor lanserat tanken att vi ska äta först vid sextiden på kvällen för att storebror ska kunna vara med..lillebror är kvar i Karlstad, så det blir bara jag, mor & morbror annars, så visst jag förstå tanken, men vad fan ska jag göra fram tills dess??
Maten ska vara klar efter Kalle Anka..det kommer att bli en jul som när man är liten..en enda lång dag av leda innan julklappsutdelningen...

Nåväl, ska göra mig klar för lunch med Humle & Dumle..eller Humfe & Palle om ni så vill...Dalle och Bäcke alltså..

"No question about it, I'll for sure will die alone"

Jerk

BabeMagnetWagon

Om man sitter kvar på jobbet vid 21 på kvällen och städaren lämnade för 2 timmar sedan borde man kanske inte vara på bra humör, särskilt som jag ska vara tillbaks om ca 10 timmar, men efter att ha bestämt mig för att åka hem till skogen (Malung) redan runt lunch och då få skjuts av Fredda Keane så känns livet lite lättare..jag är fortfarande sexuellt frustrerad, men jag slipper i alla fall gå upp halv sex på fredag morgon för att ta mjölktåget upp till skogen..

Det här var snabbt avklarat...ungefär som de få gånger jag haft sex...

"Oj"
(Ursäkta på Stockholmska)

Jerk

Lite ljusare, lite mer kulturellt..

Okej, det förra inlägget kändes så nattsvart (tänk på att jag hade jobbat en hel dag innan jag skrev det..), så för att lätta upp stämningen lite kommer här en juldikt baserad på Viktor Rydebergs "Tomten". Kreatör är Gustav Gelin:

Midvinternattens köld är hård,
Söderstadion gnistra och glimma.
Läktarna sjunga om hatad gård
spelarna dribbla och springa
Aubynn vandrar förbi norrman
Matchen är över – Bajen vann
Snön lyser vit på taken
Endast Hella är saknad

Ha det,

Jerk

Jul, Jul, strålande jävla Jul

Ny dag, ny besvikelse..

Äntligen har jag kommit i julstämning och lyckligtvis har jag fått med mig de flesta av mina arbetskamrater runt omkring mig (en fördel med att sitta i kontorsslandskap), så nu är samtliga genomstressade och griniga.
Stressen gör att jag gör fel vilket är högst ovanligt...inte bara att jag gör fel utan även att jag gör något..oftast försöker jag löka så länge som möjligt för att i slutändan göra så lite som möjligt, men jag brukar göra det rätt. Nu strular jag med kalkyler, skriver fel artikelbenämningar etc.
Varför gör jag fel..jo, det har givetvis med min lysande karriär att göra..eftersom jag efter snart 6 år på firman inte lyckats med att stiga i rankingen ett skit, utan fortfarande håller på med det som säljadeln & övriga inte vill skita ner sina händer med och fått ta över andra tjänstehjons uppgifter efter hand, så är jag längst ner i kedjan..
Det börjar med att kunderna upptäcker att det är snart är jul och därför måste rensa sina skrivbord..därefter tar våra säljare över och sist kommer jag och ska stångas med deadlines som "strax efter lunch" och såna orimligheter. Då jag är man (krångla inte..häng med bara..) är det hopplöst att hålla fler saker i huvudet samtidigt, men i min iver att göra mina herrar till lags försöker jag att förutom hålla koll på Bajens forum, läsa Falu Kuriren, svara på 3 förfrågningar samtidigt, svara på tekniska frågor från kunder som är lika stora idioter som mig själv vad gäller impedans, return loss och annat elektriskt tjafs, samt svara på om våra artiklar är godkända enligt RoHS-direktivet och givetvis blir det pannkaka av alltihop, så jag får göra om hälften och hinner knappt läsa sportsidorna på Falu Kuriren.
Så går det när jag frångår mina rutiner..vanligtvis hjälper jag först den som är snyggast, därefter går jag på vem som kan tänkas bjussa på öl på krogen..
När vi ändå är inne på ämnet..RoHS-direktivet..vilket smartskaft bestämde att min generation skulle vara det stora samvetet?? Eftersom det är 40- & 50-talisterna som står för all jävlighet vad gäller bly och andra miljögifter vore det jävligt skönt om de också fick ta skiten när det gäller att svara om komponenter är enligt RoHS eller inte..jag har gjort mitt..jag åker kollektivt..

När man sedan slitit ut sig med detta slaveri tror man givetvis att belöningen blir en välförtjänt höjning av lönen...sällan hostar hackspetten. Lönen fortsätter att vara i nivå med vad polska vägarbetare tjänar och endast min egen lathet hindrar mig från att leta nytt..
Nåja, i år fick vi iaf en julklapp och jag tänkte vad skönt då får jag någonting i år i alla fall undrar vad det kan vara?? Nåväl, det märker jag på julafton....då kommer den blonda mästerplaneraren och sliter upp sin julklapp framför ögonen på mig..ok, en kokbok..tack för att du förstörde överraskningen för mig..

Och vad vill jag säga med detta?
Vet inte, men i söndags gjorde jag 5 mål mot Förening..

"Jag stannade hellre kvar och mådde dåligt i sex månader än spelade för Djurgården"

Jerk

The Blog Dag 1, Sexuell Frustration Dag 518

Välkommen till det mest meningslösa upptagande av bandbredd i vår cybervärld.
Denna blogg kommer att handla om mig, mig ,mig & så lite om mig och mitt liv (jag andas, så jag antar att jag lever, även om en amöba troligen har ett rikare uteliv..).
Om det undantagsvis kommer att nämnas andra levande varelser i denna Blogg bör det betraktas som ett olycksfall i arbetet.
Apropå olycksfall i arbetet, så bör jag tacka Kenny som så snällt tvingat mig att skriva denna blogg. Det kommer han givetvis att få lida för..kanske inte idag, kanske inte imorgon, men någon gång så..

Igår avslutades höstsäsongen och som sig bör när det finns Malungsar inblandade avslutade vi med en förlust. Låt vara att vi vann näst sista matchen och att yours truly gjorde 5 mål i den matchen (den meningen kommer antagligen att användas frekvent..) vi avslutade i alla fall som de förlorare vi är.
Det känns skönt att det finns några saker man kan lita på här i världen..
Man kan lita på...
Att Leksand kommer att storsatsa inför nästa säsong och köper in Patrick Hucko från Nyköping??..
Att Masken gör en cheer-leader med barn...
Att politikerna lovar Bajen en ny arena...
Att Mats Hallin sparkar tränaren och ställer sig själv i båset...
Att Brynäs tror att Tommy Sjödin fortfarande hänger med trots att han skulle få folkpension om han slutade idag..
Att mitt sällskap hem från krogen är en McFeast & Co...
Att jag skriver bloggen under arbetstid så jag slipper befatta mig med förfrågningar, materialdeklarationer & RoHS-frågor den sista timmen av dagen..
Nåväl, jag har redan slösat bort er tid med oväsentligt svammel så det räcker för idag.
Min plan är att skriva så oregelbundet som möjligt, så ni känner er tvingade att gå in på hemsidan flera gånger per dag för att se om någonting hänt (inte i mitt liv kanske, men...)

Life's a bitch & then you die..

Jerk

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!