En gång i månaden-pappa..

Ikväll fick dotra se den griniga delen av min personlighet...det var väntat..fredag kväll, nykter, stressad i matlagningen, blodsockret nådde rekordlåg nivå, hon som springer omkring inne i det smala köket och slutligen..hon som spiller ut en halvliter mjölk (ok, kanske en deciliter..just då var det all mjölk som fanns i världen..)...då brast det..

Jag kom på mig själv iaf..förklarade för henne..ledsen dotter, men jag är grinig just nu..hon verkade glömma det efter ett tag och var åter sitt vanliga mat- och pratglada jag..nu har vi tittat på idol (hennes val) & Smala Sussie (mitt val)..och slutligen har hon gått och lagt sig..halv tolv..det är alldeles för sent..jag behöver ett par timmar själv varje kväll..lite återhämtning...lite tystnad och slippa prat..rädd för att det slutar med att jag blir uppe till kl.3 nu..vi ska ju se på julkalendern kl.9 imorgon bitti...

Sånt är livet som en gång i månaden-pappa..

Det är att aldrig vänja sig vid att ha en liten som man måste ta ansvar för..det är att ha två första dagar som är en blandning av äntligen och bli störd..det är tredje och fjärdedagar då man vänjer sig och verkligen tycker om att ha en dvärg hängandes efter sig vad man än gör..det är också fjärdedagskvällar då man står på flygplatsen och säger adjö till sin hjärtas dvärg..står där med tårar i ögonen och kommer hem till en tom lägenhet, rullar ihop madrassen, plockar ihop hennes leksaker och tidningar och lägger sig i soffan för att döva smärtan med dålig tv..det är framför allt tystnad...

Sånt liv suger, oftast..tredjedagen suger iofs aldrig..då är både dvärgen och jag på topp..hon älskar fortfarande min mat och jag skämmer bort henne..behandlar henne som om hon är fem år..inte behöver du städa, jag plockar undan från bordet efter vi ätit, jag tar på tandkrämen när hon ska borsta tänderna..hon får iaf torka sig själv nu och duscha..men jag sitter där och borstar hennes hår efteråt...

Trots att det bara är andra dagen måste jag säga att hon är söt när hon sover...

Onödigt, tidskrävande..väldigt Jerker..

Vad gör jag här? Ja, alltså här, inloggad på bloggen..jag har helt plötsligt en ton med saker att göra, en dotter att roa (just nu tittar hon på "Mupparna på Manhattan" i ett konferensrum, den handlar om ett gäng moderater & gnagare som åker till New York..)..

Så får det bli...jag får logga ut, min hjärna klarar inte av mer än att tänka på 158,5 cm och jobbet samtidigt..det är nästan så jobbet får ge sig, men jag försöker iaf..158,5cm försvinner aldrig ur tankarna..hon är hos mig hela tiden..

Man ska aldrig säga aldrig..

Jag har sagt att jag aldrig gör det...att jag aldrig kommer göra det så länge jag bor i sthlm..att det bara är töntar och bönder gör det..Jag har hånat Steffo för att han gjort det...

Lik förbannat gjorde jag det idag..vad fan håller jag på med?? Nu blev byxorna skitiga också. Jag skäms något så in i norden..vad är det med mig egentligen?

Idag ute i Danderyd skedde det oväntade, det otänkbara, det förskräckliga....Jag sprang efter en buss!!

..i desperation försöker jag klamra mig fast vid att jag iaf behöll händerna i rockfickorna...

Korta tjejer är min last...

Känner mig lite smått glad idag...trots att jag gick tvärtemot mina instinkter och klev upp före sju..

Men idag dyker dotra upp i mitt liv igen...det blir spännande jag har inte en enda plan för helgen..eller..jag har sådär lite småplaner..besöka Henke Curling och kanske titta på innebandy..ungefär där ligger det....sen ska hon vara med på jobbet också både fredag och måndag, så planen då är att inte glömma dvd-filmerna..glömmer jag dem hemma får jag ett litet helvete med en dotter som sitter vid skrivbordet och målar och pratar med mig konstant..ta det inte fel, jag älskar när hon pratar med mig...men jag får inget gjort då..det blir åtta timmar och kanske hunnit läsa ett mejl..det funkar inte, sen blir jag skitstressad resten av veckan..

Apropå människor jag älskar, jag hälsade på 158,5 cm imorse (anledningen till att jag klev upp den okristliga tiden)...man brukar säga att man ska ta sig en titt på kvinnors mammor innan man verkligen bestämmer sig för om de är så snygga..det har jag inte gjort..man kan också kolla på hur de ser ut efter att de legat på sjukhus i några dagar, utan dusch och sånt..klarar de att vara vackra då håll fast vid dem..

158.5 cm var så vacker att jag knappt kan begripa det..jag satt och stirrade på henne, försökte memorera varje detalj...perfektion på 158,5 cm...

Primärt självmål..

Läste en underbar artikel om Sverigedemokraterna..jag hittade länken hos Rätt & Slätt

Artikeln är från Dagens arbete och det är Anna Tiberg som skrivit den..tycker den är riktigt bra och en del av min väldigt skeptiska attityd till journalister får sig en smocka..

Läs här

No pain, no gain..

Tycker ändå det kan liknas vid mobbing när HR-chefen inte tycker jag ska kunna räkna in så många steg från innebandyn för att jag inte rör mig så mycket "Du bara passar och skjuter, jag däremot springer omkring hela tiden"..
Hon är inte heller mottaglig då jag försöker förklara att det handlar om spelsinne och placeringsförmåga..nästan elakt av henne..

Vidare..på lunchen diskuterade vi åldersfördelningen på företaget och kom fram till att jag var trea på den listan..fast vi hade glömt bort vår nye säljingenjör..efter innebandyn frågade jag hur gammal han var..
- Inte lika gammal som dig iaf..jävla gubbe
-WTF?
-28...

Så fyra alltså..fast så slår det mig...it-gurun är väl två månader yngre än mig? Bara femma alltså..samma placering som på veteran-listan alltså...

Blev kvar på jobbet till halv åtta ikväll..var helt inne i jobbet..helt plötsligt tittade jag på klockan..WTF (ja, igen..upprepning är det nya svarta)..är den kvart över sju? Jag skulle ju gå för minst en kvart sen?!?

I övrigt så upptas mina tankar av smärta..smärta som kommer gå bort..det kommer bli bra..158.5 cm kommer må bra snart...jättesnart..

Dalarnas tidningar...

När jag som vanligt läser Falu kuriren på nätet (måste hålla koll på PROs årsmöten och alla bortsprungna katter hemma i byn..) slås jag av en sak..Det verkar inte hända mycket positivt i Avesta

Det är bara att kolla länken..Det finns 10 artiklar där..1 av dem handlar inte om något brott som begåtts..

Det rimmar illa med mina erfarenheter av Avesta..nu var det iofs 18 år sen jag hade mina positiv minnen därifrån frånsett någon juniormatch i ishockey då vi spöade Avesta så har jag i princip inte varit där..

Om ni tror att detta är ett unikt tillfälle så har ni fel..jag har tänkt skriva det här inlägget i en månad nu, men av olika anledningar (lättja, någon?) har det inte blivit av än..kan det här betyda att Avesta tagit över epitetet Dalarnas Chicago från Borlänge?

Om jag hade skrivit något intressant hade jag skrivit en klatschig rubrik..

Tänk att en god nattsömn alltid måste förstöras av att man ska behöva kliva upp och gå till jobbet..och när jag dessutom kliver upp så tidigt som kvart över sju är verkligen dagen förstörd..

Solen skiner ute, vilket givetvis innebär att vi har dragit ner persiennerna på kontoret så den inte kommer in..här frodas mörkrets krafter..

Äh, jag har inget att skriva egentligen..

Mest skrämmande igår..jag hittade julklappar på Konsum när jag var där..

Näst mest skrämmande..jag gick hem redan halv sex..ganska less och det kändes rätt...vad kommer det här göra för min image på kontoret? Kommer jag sluta vara grabben som sitter kvar när de andra går hem?

Tredje mest skrämmande..jag kom in på kontoret halv nio imorse..det betyder att jag kommit in före nio hela 8 gånger i november och månaden är inte ens slut än...antagligen har jag fått levercancer eller något sånt..en sån ändring i livsföringen måste beror på någon sorts kemisk obalans..

Som sagt...jag hade inget att skriva den här gången..nästa gång kanske..uppmärksamma läsare kanske har noterat att jag ändrat färgen lite igen..det kommer antagligen fortsätta tills jag skrämt iväg er allihop..blir spännande att se vad för färg jag väljer ikväll..

It's a mäss*

Den vikarierande VD assen dök upp vid mitt skrivbord idag..

-Du Jerker, varför var inte du med vid Göteborgsmässan?
-Jag är aldrig med på mässor..(lutar mig coolt tillbaks på stolen)
- Men, du kan väl det mesta som vi säljer, jag menar du var iaf teknisk support åt innesälj innan jag gick på mammaledighet..
-Ja, jo, men, men...det kan ju finnas en anledning också.. (sjunker ihop lite..)
-Vad menar du?
-De kanske inte vill att jag ska stå i montern? Jag är knappast representabel.. (nu är jag halvliggande..)
-blablabla
-blablabla.. (lägger upp fötterna på bordet och trycker bort Söderstadion-forumet)

Det slutade med att jag kanske ska vara med på Stockholmsmässan..varför är det så svårt att säga nej? Att säga nej, jag mår dåligt av att vara på mässor...jag känner olust över att behöva stå där och svara på frågor om saker jag inte är intresserad av eller begriper..
(värst av allt..vi ska få någon skjorta också..säkerligen någon med apful färg och iögonfallande logga..och slips..)

Sen pratar hon med min chef..
-Han får inte vara borta alla tre dagar! säger chefen barskt..
- Nej, men två kan han väl..

Och då kommer jag på ytterligare en anledning till min olust..två dagar ifrån kontoret betyder två dagars jobb som väntar när jag kommer tillbaks...jag kommer hinna jobba ikapp skiten lagom tills jag ska på tvådagars kurs där jag ska lära mig att sälja (någon mer än jag som förstår att det hade varit bättre om den kursen kommit före mässan?)..

*= Jag hatar dåliga ordvitsar, jag är fan inte från jöttlaborg ändå kunde jag inte undvika detta..skäms Jerker!

Tung tisdag...

Jag borde gå hem nu..
Idag är inte min dag...mina tankar är så långt bort från arbete som de kan vara...och varje litet bakslag (jobbar ni i samma affärssystem som vi gör på företaget händer det relativt ofta..) känns som ett gigantiskt misslyckande...

Det tidigaste man kan lämna är kl.15...det är väldigt lockande just nu..fast jag kommer antagligen sitta här till kl.18 ändå..

Humöret är rent uselt..det blev lite bättre när mobilen plingade nyss, men samtidigt för det tankarna än längre bort från jobbet...

Jag har hört att det är november ute, kan det stämma?

"Jag är en sån som tar hand om saker och ting direkt.."

I mars eller april köpte jag ett väggvitrinskåp på Ikea...det har legat i kartongen sedan dess..finurligt placerad mot den vägg där det är tänkt skåpfanskapet ska hänga..

I fredags köpte jag en borrmaskin och ett vattenpass för att kunna sätta upp skåpet..

I lördags fick jag ett ryck och monterade ihop skåpet, när jag sedan i någon sorts dumdristig eufori skulle kolla hur det ser ut på väggen rev jag ner anslagstavlan...

Igår köpte jag borrar eftersom det inte kom med borrmaskinen..

Idag undrar när jag kommer köpa plugg och skruv så jag verkligen får upp det förbannade skåpet??

Bloodsugarfall..

Tre timmars jävla sömn..är det tacken för att jag var nykter i helgen? För att jag åtminstone försökte kliva upp i tid? För att jag aktiverade mig lite på söndagen istället för att ligga i soffan och kolla på fotboll hela dagen?

Ja men tack då..jag tycker det är helt underbart att sitta som en zombie på jobbet och försöka sköta mina arbetsuppgifter (du gör ett underbart jobb Jerker, vad pysslar du med exakt nu till exempel?) trots att hjärnan är  snömosad..

Och jag bara vet att jag kommer somna i soffan en kvart efter jag klivit innanför dörren, sova någon timme och sedan inte kunna sova i natt heller..jag är sååå lycklig...

Klev innanför dörren till kontoret precis innan flextiden tog slut iaf..men jag hade behövt vara här tidigare..det lär inte bli ett särskilt långt arbetspass på fredagen..på torsdagen ska jag hämta henne på kvällen så det blir lite kortare än normalt och imorgon samt  på onsdag hade jag tänkt flexa ut lite tidigare...nåväl..en snabb titt i flexfilen visar att jag borde gå plus den här månaden ändå..men inte så mycket som jag tänkt..jag hade tänkt ta flexledigt under julen..det ser ut som om jag kan glömma det just nu...

Vem fan har tid att jobba i december liksom..det är julkalender på tv, klappar som ska inhandlas och så en hysterisk städhelg (om jag inte ska göra till tradition att bara julstäda varannan jul, det verkar ganska trevligt..iaf om man är beredd att bo i en svinstia..bra träning iofs tills jag ska upp till skogen..)...

Det är mycket måndag idag..samtidigt som tankarna är någon helt annanstans..någonstans vid röda linjen...

Det blir säkert bra bara måndagen försvinner...och tisdagen och onsdagen och torsdagen och fredagsförmiddagen..då blir det nog bra..


Det är en världsdel emellan, Klaraberg och dig...

Förra inläggets rubrik brände jag bra..en underbar rubrik som bränns på ett inlägg där jag skriker ut till världen att jag rakat mig..underbart...återigen visar jag på det meningslösa med bloggeri och internet...

Tanken var egentligen att skriva om vilket våp jag blir när jag är förälskad..

I normala fall trivs jag ganska bra med en tyst telefon, tycker det är drygt att skriva sms och ringer aldrig upp någon (utom på fyllan då..då ringer jag helst efter kl.3 på natten..)...kräver ingen som helst bekräftelse..när någon säger att jag gjort ett bra jobb muttrar jag bara något om att de ska visa det i lönekuvertet istället för att haspla ur sig några tomma ord..

Men nu!! Jag är fullt övertygad om att mina känslor inte är besvarade om jag inte fått ett sms när jag vaknar och börjar fundera på att snitta handlederna..sen när det kommer ett sms veknar jag och blir puttenuttkär igen..sitter och dumler som i någon annan mushig romcom...sen börjar det om igen ett tag..i mitt huvud utspelas de mest horribla scener (min konflikthantering..jag har gräl eller dylikt med mig själv i huvudet, så slipper jag ta tag i det i verkligheten..funkar ibland..besvikelse ibland när samtalet irl inte alls går samma vägar som min hjärna trott..)..

Nåväl, när jag lugnat ner mig (funkar också ibland) och tänker rationellt och logiskt så inser jag att anledningen till att jag inte fått några sms kan vara att jag sovit 3 timmar och klockan är fyra på morgonen...att hon kanske har något annat att göra än att hela tiden vara stand by för mina nycker..hon kan till och med ha ett liv..när jag kommer fram till det lugnar jag mig igen...tills hjärnan går in på övertid igen och cirkusen börjar om..

Då blir jag lite orolig för mig..om nu någon har den dåliga smaken att förälska sig i mig så är det inte för att jag är så neurotisk..varför de skulle göra det begriper jag väl inte, men den neurotiska delen av mig döljs väldigt väl tills jag själv faller..då är jag tonåring på riktigt igen..trotsig, dumdryg och klängig...humorn försvinner och jag går omkring med en bekymmersam rynka mellan ögonbrynen samtidigt som lyssnar på "gå och dö-musik"...alternativt kan jag lyssna på punk för aggressionens skull...

Hoppas för min egen hälsas skull att det hjälper att skriva om skiten...jag vill inte vara såhär...jag vill vandra på rosa moln när jag är förälskad..min melankoli vill jag bara ta fram vid speciella tillfällen..iofs, november är kanske ett utmärkt tillfälle till det..

Ifall ni undrar så är jag fortfarande extremt förälskad i 158,5 cm...och ikväll har jag bara tänkt goda, rosa tankar..ja,, gud hon innefattar nära nog 98% av min tankeverksamhet för tillfället (resterande delas mellan dotra och Bajen..jobbet? någon promille kanske, avrundar man så syns det inte i diagrammet..)

Men fatta att jag skrivit en limerick om henne..jag är fan mer skadad än jag vill erkänna...

Bara ett fån gör så mot sig själv..

Märkligt nog rakade jag mig trots allt idag..det dök upp en lucka strax innan kl.22...på med Moneybrother på hög volym och sen skrapa ansiktet..kom då plötsligt ihåg varför jag alltid rakar mig när jag precis duschat..

Det fanns ingen poäng längre med skäggstubb imorgon heller..till tisdag är den väl tillbaks något sånär, se blir jag antagligen tvungen att raka mig igen när dotra kommer..hon tycker tydligen att jag ska vara renrakad..de få gånger hon är hos mig kan hon gott få som hon vill..

Talade ju med hennes mor igår..hennes mor har fått plötslig separationsångest...ut ur det blå kommer "Hon kan ju flytta ifrån mig om 7 år"...

Då säger dotra "Jag ska väl inte flytta ifrån dig heller mamma"..

Dotras mor kom tydligen på att hon får välja gymnasie hur hon vill..och hon tror att dotra då skulle vilja bo i sthlm...är inte alls lika säker på det...å andra sidan, håller hennes Bajen-intresse i sig så är det väl inte omöjligt..åh vilken lycka..de år hon är relativt lätthanterlig ser jag henne högst en gång i månaden..när hon väl går och blir tonåring och hormonerna flyger åt alla håll då får pappa ta hand om henne..kan bli roligt det..

Vad jag sa när dotras mor sa så?
- Då får jag väl köpa två säsongskort då...

The horror...

Innan jag gick ut till pappersinsamlingen med tidningarna som samlats på hög så hade jag ett ärende på dass...när jag som vanligt tvättade händerna (inte lika skabbig som S) efteråt tittade jag mig i spegeln och sa högt:
-Jag har ju glömt att raka mig!

Nu vet jag inte hur jag ska göra..raka mig ikväll eller chansa på att jag kommer ihåg det någon annan dag under veckan..jag har ju uppenbarligen glömt det de senaste dagarna...

Det är såna svåra problem jag brottas med som gör att jag inte är ute och förändrar världen till det bättre..

Gud så trist jag är..jag måste börja ljuga i den här bloggen nu..

Fan, nu sitter jag här igen..och måste laga mat..nu är jag inte sugen..jag är vrålhungrig..vill ha mat nu...det är sådana gånger jag brukar hemfalla till att gå till pizzerian..eller Läckergrillen..inte idag..idag ska jag fan i mig laga mat...det  ska bli Lasagne..givetvis på älgfärs...there's no other meat for me..

En anledning till att jag måste laga mat idag är att jag räknar med att inte ha nog med tid till veckan..inte till lasagne iaf..och jag har redan skjutit upp det en dag..igår fick jag ju ett verkligt energifall på eftermiddagen och orkade ingenting..sen blev jag hyperenergisk (för att vara Jerker då)...la in årets alla räkningar i excel, gjorde lista på julklappar, skruvade ihop ett ikea-skåp, som jag ändå inte kan sätta upp på väggen eftersom jag 1. är ensam 2. inte har några borrar & 3. inte har någon skruv...

Nu skulle det ordna sig iom att jag skulle gå till järnaffären idag innan tvättiden, men som den Jerker jag är så gick hjärnan på högvarv igår natt och jag fick ingen sömn innan halv fyra..jag vaknade visserligen vid 10-tiden, men kroppen tyckte det passade bättre att gå upp kvart i tolv..en kvart innan tvättiden började..

Nu sitter jag här med ett jävla skåp mitt på golvet i rummet..som om 34 kvm inte var nog trångt innan dess..

På torsdag kommer dotra också..undrar hur många gånger hon kommer kantstöta skåpet innan den helgen är över..

Vara...

Undrar exakt hur jag tänkte? Det hade nog varit bättre om jag somnat på soffan ändå..vad fan skulle jag montera det där skåpet för? Nu står det på golvet mellan tvn och soffbordet..där lär det bli ståendes ett bra tag...det krävs minst två för att få upp det på väggen..väldigt bra tänkt Jerker...lysande..

Jag har ingar borrar till borrmaskinen heller..eller skruvar till att få fast skiten..lyckat...det enda positiva är att jag inte kan städa så länge fanskapet står på golvet..

Tackade nyss nej till att dricka öl med en av mina bättre polare också..stark karaktär Jerker..eller så kanske det är för att det regnar...

Vill..

Fast besluten att en milkshake på Donken var det mest kulinariska för dagen klädde jag på mig och kom till porten...där insåg jag att det regnade..en minuts tvekan..Donken, för långt bort..pizzerian, stängd..Läckergrillen, var där i eftermiddags för Frukost/lunch...Sibylla, för långt bort när det regnar..lite mer tvekan..insåg att jag skulle missa början av filmen vad jag än valde..vände på klacken och gick in i lägenheten igen..

Får helt enkelt leva på den äckliga chokladen (den goda tog ju 158,5 cm hand om :) )...kanske någon knäckebröd macka också..det finns iaf lite mjölk, juice och snus i kylen..och öl, men ölen får vara..


Inte..

Disken avklarad...nu pockar givetvis hungern på uppmärksamhet..inte en chans att jag lagar någon mat ikväll..Donken, pizza eller Sibylla?? En fråga som måste besvaras inom 3 minuter..jag ska se på film....


Jag..

Nu är jag hungrig också...för mig tar det minst två timmar att laga till Lasagne..det blir det inte idag..jag går nog ut i köket och diskar istället..

Eller så kan jag sitta i telefon med dotras mor i en kvart och diskutera julklappar och hämtnings/lämnings-dagar runt jul..

Där..

Mina bröder behöver nog inte vara rädda för att bli utan julklappar iaf..det sprudlar fram idéer just nu (sprudlar är kanske att ta i, men de finns åtminstone där..)...

Värre är det med dotra, mor och morbror..här önskar jag att någon av bröderna kanske kan hjälpa till lite?

Är..

Och det tar givetvis inte mer än en kvart efter att jag har skrivit att jag vill skära upp handlederna för att jag är så less på allt innan jag är full av energi och funderar på att renovera hallen..helt värdelös som människa..jag klarar inte ens av att vara deprimerad som folk...frågan är varför jag är satt till denna värld egentligen?

Det lär inte vara något livsavgörande iaf..i så fall borde det vara dags för mig att ta tag i det..känns som om jag ligger bra många år efter för något dylikt...

Helt plötsligt är jag också grymt festsugen...

Här..

Det enda jag är sugen på just nu är att gå och lägga mig..det borde borras och jävlas med grannarna nu när jag köpte en jävla borrmaskin, men jag har inga borrar till den..det kommer väl i januari..

Jag borde också ta hand om disken som snart fyller år...sen borde jag laga till världens godaste Lasagne (okej, inte riktigt, men den är ätbar iaf..)...jag tror jag skiter i det...jag lider av januaridepression och det enda jag vill är att somna in för att aldrig mer vakna...

Sånt flyt lär jag inte råka ut för...jag kunde väl iaf få sova till april? Nåväl...jag tror jag ska slockna en vända iaf, sen ska jag hitta på en bra ursäkt för att slippa laga lasagne idag (vem bryr sig?)...därefter ska jag slacka ihop totalt...

Det är ingen bra dag idag...heller...inte ens tanken på 158.5 cm får mig att le...Leda be thy name..

Till veckan...då jävlar..

Fredag..och lön..det borde vara dags att supa, men av någon märklig anledning är jag inte sugen på det..annars brukar fredagar på jobbet vara väldigt bra katalysatorer för en drängfylla..verkligen konstigt..

Håller mig nog nykter i helgen (alltså, någon kan ju ringa och fråga..då brukar jag hänga på..då vaknar öltarmen till liv och Jerker står utanför Donken kl.4 med nedsölade byxor och en McFeast i näven)...tråkar ihjäl mig lite..lite innefotboll..lite tvätt..lite..borde skriva städning, men jag ser det inte riktigt hända..jag är verkligen inte alls sugen på det..kanske försöka dammsuga iaf...tror inte det blir någon större ansträngning trots att jag ser hur mycket köksfläkten skulle behöva lite omvårdnad..men gud så tråkigt..så tråkigt att jag nästan blir lite sugen att vara moderat och betala för att någon annan ska städa upp skiten..sen kollar jag på kontoutdraget och inser att jag inte är särskilt moderat och det får vara..

Kanske läsa lite jakttidningar till helgen också..jag vet, ni är verkligen avundsjuka på mitt spännande liv..verkligen..få lever på eggen som Jerker...

En sak jag kommer göra är längta ihjäl mig på sötaste 158.5 cm...hon har flytt East side över helgen och kan hittas där solen inte skiner...yup..västkusten..

Jag skippade träningen igår också..jag kommer inte riktigt ihåg varför, men jag är övertygad om att jag hade en riktigt bra anledning...för inte kan det vara så att min lättja satte stopp??

Torsdagssuck..

Ibland undrar jag varför jag ens försöker..varför?? Varför kliver jag överhuvudtaget upp ur sängen? I morse lyckades kliva upp i tid, men kroppen orkade inte mer än lägga sig i soffan och nästan lyssna på nyheterna, sen dog den igen...släpade mig iaf upp till kvart över åtta..hyggligt, då finns det en chans att hinna till jobbet i tid..

Fick sms från sötaste 158.5 cm i denna värld..det börjar kännas som om dagen trots allt ska bli bra, får ett leende på läpparna när jag läser det..

Vaknar till i verkligheten igen, just ja..jobb..brer frukostmackan, struntar i ett packa träningsväskan (fy Jerker, jävla slapptask..fortsätt vara fet du)..kommer ihåg att hörlurarna på mp3n kukat ur och den högra är glapp..tryckar bara in den vänstra i örat och ser ut som någon såndär handsfree-tönt som försöker verka viktig..

Ner i tuben..missar precis ett tåg eftersom jag vägrar springa..nästa om en minut..kan gå bra detta ändå..

T-centralen...pga tidigare vagnfel är alla linjer på den blå linjen försenade..märker det..står länge och väntar..till slut kommer tåget..placerar mig som vanligt bra på plattformen och får en bra plats (vilken närig typ jag är)..slumrar till en vända..kroppen fortfarande trött..vaknar till när föraren säger att tåget bara går till Hallonbergen..wtf? Kliver av vid Näckrosen med tusen andra..väntar i några minuter på nästa tåg..6 vagnar..får gå i rask takt mot mitten av plattformen..får stå upp..varför?

Varför klev jag upp i morse? Ser inte hur denna dag ska kunna bli lyckad på något sätt...

Edit: Det är givetvis inte så enkelt att det bara var hörlurarna..ett inköp på lunchen vittnade om att jag vackert får skaffa en ny mp3-spelare...ännu mera suck..och nyss diskuterade vi materialdeklarationer..harakiri-suck..

Älgkött tycker hon om också...

Det är väl bara att erkänna...jag har kärat ner mig i 158.5 centimeter yrväder....vilket givetvis är helt underbart, känslornar vaknar till liv..något annat än bitterheten får en plats i livet...det gör ju även att känslorna pendlar från total eufori till djupaste misär..och det på några kort ögonblick...

Sms:ar, lycklig...ringer och mindre lycklig..ledsen för att jag inte fick träffa henne ikväll, ledsen för att hon har så ont att hon inte kan träffa mig ikväll...Murphy ain't no friend of mine..

Vad fick jag istället?? En ganska trist fotbollsmatch i ensamhet toppat med korv med bröd och så lite daim i tröst..och tre miljoner tankar om hur hon mår, klarar hon sig, kommer hon verkligen kunna åka på kurs imorgon??? Hur jag vill vara där för henne...

Det är uppenbart att jag har två dödsfiender på den här planeten..äggledaren och livmodern..det är inte första gången de ställer till problem för mig..men när hon sa "Jag väljer dig före dem"..smälte jag och kan bara le åt situationen..det kommer fler ögonblick..ögonblick som kommer vara lika vackra som vid Nackas hörna..

Jag kan inte längta nog mycket på dem..ögonblicken då Jerker är lycklig..då Jerker får titta in i ögonen på världens sötaste tjej...

En vanlig onsdagsförmiddag på Kontoret..

Har alla sett skämtteckningen där det står hur man tillfredsställer en kvinna och hur man tillfredsställer en man? För kvinnan får man fan ta ner månen, men för mannen räcker det med om kvinnan kommer naken och har med sig öl...
Den tänkte jag nästa på idag...eller rättare sagt, jag trodde att jag tänkte på den..fast det var en annan teckning jag tänkte på..den om de erogena zonerna på kvinnan respektive mannen..hos kvinnan täcks hela kroppen, men hos mannen är det bara ett tiotal pilar pekandes mot den delen av kroppen där benen slutar..mitt emellan där..har alltid tyckt att den stämmer ovanligt bra..nästan så att det inte är ett skämt...

(här skulle egentligen den skämtteckningen varit, men när man googlar på erogena zoner dök det upp en massa andra bilder och jag vågade inte riktigt kolla mer..)

Fast riktigt stämmer det ju inte..det finns en erogen zon hos mannen...kvinnans bröst...det måste vara så, så är det för mig iaf och jag är ju man (eeh, typ iaf..)...vi måste alltså vara känsligare än kvinnorna då något så enkelt som att ratta in p3 på en kvinna är en erogen zon...

(Ja, så här går alltså tankarna en förmiddag på kontoret, jag har valt att inte delge mina tankar för medarbetarna än, tror jag väntar tills det är julfest...)

Jerker tänker glada tankar..Jerker sjuk?

Jag har gått ifrån ointressant till mördande tråkig på bloggen nu på slutet..jag orkar inte längre hålla ihop en tanke nog länge för att få ner något här..

Kan iofs att jag aldrig hinner forma en tanke innan jag börjar tänka på förra torsdagen igen..eller mer specifikt på hon som satt bredvid mig på middagen..
Jag har ännu inte skrämt iväg henne trots mina teatraliska utspel...det känns bra...riktigt bra faktiskt...vilket givetvis kommer bli dödsstöten för den här bloggen..alla som dyker in här läser den i hopp om att deras liv inte längre ska kännas så futtiga och att det finns någon jävel i den fria världen som har det värre än dem...

Jag ber om ursäkt, det var inte min intention att gå omkring och bli lycklig på gamla dagar..hemska människa, kära ner sig sådär..

Det är något med henne, med hennes sms, hennes mail...hon går inte att skaka av sig..rent tankemässigt då..idag hade jag ett kort ögonblick som jag inte tänkte på henne (första gången på en vecka tror jag) då passade jag på att jobba snoreffektivt, men efter en halvtimme var hon tillbaks...

Rent logiskt borde jag ändå ha en stor källa av missnöjdsamhet och bitterhet att ösa ur (hell, jag är fortfarande på jobbet fem dagar i veckan), men den dörren är nästan helstängd nu för tiden..

Nåväl, nu tänker jag fortsätta att ligga i soffan och tänka på henne..imorgon tror jag att jag ska försöka tänka på Kennedy också...men bara om han lovar att bli kortare än 160cm och prata med riktig 08-dialekt...

Skrivkrampen varade ju länge..

Men, ärligt..(får hoppas den fortsätter rulla nu då)..är det någon mer än jag som sitter och siktar på tigerhuvudet och sen klämmer av när hela huvudet syns?

Jag tror inte min blogg är rätt ställe för wwfs reklam...


Äsch då..

...skrivkramp...

Ta hand om din kära idag..

Idag är det World toilet day...jag hoppas ni har tagit tillfället i akt och tagit hand om er porslinskung där hemma..
Jag ser allt för ofta hur toalettens behov negligeras..ingen som pratar med den..håller handen och stöttar den när den har ont..ingen som kommer med tröstande ord efter att den har fått stå ut med att hans ägare ätit indiskt..

Så var lite extra snäll idag, putsa upp honom, tacka honom för att han alltid ställer upp, ge honom blommor, kanske en dag på spa vore välkommet..

Jag måste nog erkänna att jag själv inte varit hans bästa vän på sistone..jag har gnällt över att han ständigt ska krångla med spolningen, att han bytt ut sitt originallock till tanken mot ett sämre och med väldigt dålig passform, så sent som idag åt jag ostfondue till lunch, till hans förtret och jag ska vara helt ärlig här, jag har faktiskt börjat titta på någon ny, en yngre årsmodell...

Jag ber om ursäkt kära toalett, jag ska inte gnälla mer på tiden du tar på dig innan tanken blivit fylld eller att du inte är lika vacker som de yngre och hetare versionerna jag sett i VVS-butiken..så fort jag skrivit klart det här inlägget tänker jag gå in till dig och skrubba dig ren..så även du får känna dig vacker någon gång..

Det tycker jag ni andra ska göra också..

Veckans inbjudan..

Jag har blivit inbjuden till Guldmusen-galan..schysst tänkte jag....äntligen har jag blivit uppmärksammad...mitt mångåriga missbruk av internet-porr har äntligen lett till ett erkännande..

Undrade bara hur det går till..får vi titta på olika musar och bedöma kvaliteten? Hur ser priset ut egentligen? Jag var givetvis intresserad, tänkte tacka ja till inbjudan och kolla upp efter vilkar kriterier vi ska bedöma dem..

Döm om min besvikelse när jag, efter en viss tvekan men till slut bestämt mig för att ignorera internet-policyn på kontoret, på hemsidan ser att det är ett tråkigt it-pris...jag tror inte jag kommer att gå dit..

Recycling man...

Som vanligt (när jag tänker tillbaks lite verkar det här gå i perioder, men jag ignorerar det..allt för att få skriva ett meningslöst inlägg..) så klarar jag inte av att hålla mig...klarar inte av att gå upp tidigt (kvart över sju är jävligt tidigt okej?) en längre tid i sträck..idag var det dags igen..efter att som vanligt ha suttit uppe på tok för länge en söndag så kände inte kroppen för att vakna, visst jag tog mig till soffan kl.7 imorse som vanligt och slog på tvn, men sen orkade inte kroppen mer..det enda den hade energi för var att trycka på snooze-knappen...

Så klockan blev nio innan jag steg upp, följdaktligen klev jag in på kontoret kvart över tio..det känns som om det får duga ändå..det var väl ändå ingen som på allvar trodde att jag för alltid skulle komma in halv nio på morgonen bara för att jag gjort det några gånger?

Eftersom jag ska äta lunch först vid 14-tiden anger vi det som orsak..hade jag gått upp i tid hade det blivit alldeles för länge till lunch..bra, den kör vi på...

Förresten känns det som om jag skrivit det här inlägget förut (till skillnad från Steffo återvinner jag gärna om det innebär att jag får slänga in något meningslöst)...när jag tänker efter på rikitgt har jag antagligen skrivit samma inlägg varje måndag de senaste två åren..jag är som SVT på sommaren..bara repriser..stay tuned, på fredag eftermiddag kommer ett inlägg om hur synd det är om mig som alltid är sist kvar på kontoret...som det brukar göra..

Så var min söndag...

Det gick alldeles lysande i Sumpan Open..även om jag tycker det var onödigt av dem att ta det hela till skiljeomgång..nu missade jag början av fyran-sporten..Här är curlinghjältarna iaf..


image55
Dava, Empa, Mini, Henke Curling & Coach-Thomas..

Det är högst tveksamt om de hade klarat att segra utan materiale, som inför skiljeomgången gick in och gjorde sin enda insats under turneringen..jag fyllde på två vattenflaskor... 

Så jag är lite sårad över att inte blivit nämnd i tacktalet...*muttermutter*


Curling-update..

Grabbarna är i semi..dags att dra sig ut till Sumpan och kolla..det här kan mycket väl vara den första söndagsmatchen jag ser med dem..

Även elitcurlingspelare kan slänga sig med obegripliga sportklyschor..

"Det är okej att förlora så länge som vi vinner"
Emil Marklund, Sundbybergs CK Team Mabergs

Ny idol..

..fick jag precis när Sverige blev förnedrat av Spanien..vem?

Marcus Allbäck of course..när han kallade Sergio Ramos för "fucking pussy" smälte jag..

Euforibaksmälla...

Curling-groupie i helgen..grabbarna vann sin första match igår eftermiddag..nästa spelar de om 1,5 timme...jag missar en del av den eftersom jag har en fotbollsplan att förnedra mig på...

Efter matchen drog vi till Henke Curling för middag...han och frugan har flyttat till Henkeborg..eller Henriksborg kanske det heter...lysande namn...tyvärr är det radhus och förort...Henke har blivit gammal...

Jag åkte dit med Dava och Mini...Dava ville tvätta bilen på vägen dit, så vi drog till Statoil vid sjöstaden...de har blivit för moderna de häringa tvättomaterna..
Dava drog åt handbromsen och hade växeln i....första felet..blir svårt att få bilen transporterad framåt i banan då...
När det väl var klart och halva bilen hade tvättats pga av det första missförståndet stängs porten och vi kommer inte ut...tjejen från macken kommer ut..eeh, vänta lite ska jag testa att köra om det....vänta, vänta, vänta..ingenting..hon dyker upp inne i hallen igen...efter ytterligare några minuter kommer vi ut med en halvtvättad Volvo...

Ikväll blir det älgbiff med potatisgratäng med grabbarna..åtminstone om de vinner matchen halv två idag..annars vet jag inte...kanske blir för stressigt..

Själv har jag gått in i depressionsfasen i förälskelsen nu...den där det känns som en evighet sedan man träffades och inte vet när man ska träffas igen..det är också den delen då man är som mest ego..jag försöker påminna mig om det och få mig att förstå att hennes liv inte kretsar runt mig (det skulle bli en väldigt stor omloppsbana)....det kommer ordna sig..det är lungt..det ordnar sig alltid...men om jag på allvar kommer att skippa dammsugningen för att gruset i hallen påminner mig om att hon varit hos mig så får jag nog åka till S:t Görans psykakut...

Världen är mindre än min penis...

Har inte skrivit något om bloggträffen egentligen..det försvann i förälskelseyran, men jag kom på en sak...

Beerbelly spenderade sina barndoms sportlov åkandes skidor i Näsfjället..Näsfjället ligger i Sörsjön..mitt hus finns i Sörsjön...det måste varit min tremänning som hade hand om Näsfjället då Beerbelly var där..kanske har våra vägar korsats redan då..

Världen är försvinnande liten..

Friday, I'm in love..

Vetskapen om att jag gjort ett gott dagsverke *host* gör att jag med gott samvete nu loggar ut från kontoret för den här veckan..en vecka som hade gått till historien om det inte varit för SL på måndagsmorgonen..så här nära att komma in på kontoret före kl.9 en hel vecka i sträck har jag inte varit i modern tid...

Och det är inte ens fotbolls-vm, så jag måste hem för att hinna se alla matcher..märkligt..

Lite besviken är jag allt...

De flesta på kontoret visste att jag skulle ut och dricka öl igår kväll..jag gick ju från jobbet innan halv sju..ändå..ingenting..inget alls..inga applåder, inga blombuketter, inga high fives..nada..

Här kommer jag in före kl.9 dagen efter jag varit på lokal och druckit öl och vad får jag för det? Ingenting..
Man kan tycka att en så otrolig händelse borde uppmärksammas lite mer..kanske, kanske jag borde få Månadens omnämnande i november?

Endast en gång tidigare i min tid på företaget har jag varit inne före kl.9...det var julfesten 2000 och anledningen till att jag dök upp i tid var att jag gick vilse från Gullmarsplan på väg till Rågsved..efter en timmes promenad insåg jag att jag var på väg mot Skarpnäck, så jag fortsatte ditåt..en natthamburgare på Donken i Sköndal, sen stämplade jag in halv sju på morgonen..

Jag är fortfarande besviken över bristen på uppvaktning från företagets sida..tur jag kan låta tankarna vandra till gårdagskvällen..

Paris är inget mot korsningen Katarina Bangata/Brännerigatan..

Ett stort vitt kyrkobröllop, helst ska man släppa ut ett tjog med duvor...
Paris sägs vara romantikens huvudstad..
En säng full med rosenblad...
Frukost på sängen..
Kyssen på stranden i "Härifrån till evigheten"...
Att fria på en bergstopp...
Picknick i en solnedgång..

Alla dessa saker sägs vara det vackraste och mest romantiska som finns i denna värld...inget kunde vara mer fel..


image54

Att dela den första kyssen en kall novembernatt vid Nackas hörna är by far det vackraste och mest romantiska man kan göra...

Jag kommer aldrig glömma den 15 november 2007...

Råd & Rön

Borsta inte tänderna om du precis hällt upp en whisky..

Just another day in paradise..

Månadsmötet gick som brukligt..VDn bläddrade snabbt förbi min slide med orden "Det här är inte riktigt sant"..jag nickade..sen fortsatte han "Vi kommer fixa nya slides som säger sanningen"..jag nickade...det ligger på mitt bord att se vad vi kan få ut för slides ur systemet..jag har skjutit på det ett tag..

I övrigt inget nytt att rapportera..alla pikade mig...jag pikade säljarna och högre chefer...ett vanligt månadsmöte med andra ord, det enda som stack ut är att vi hade två sorters kakor till...

Nackdelen med att komma tidigt till jobbet..

..det känns som en evighet innan man får åka hem..för mig känns det som att jag redan har jobbat 5 dagar den här veckan..jag har fan fredagseftermiddag just nu...det började redan i tisdags då jag tyckte det var underligt att jag inte hade med mig innebandygrejerna till onsdagens timme...

Kommer jag fortsätta känna att jag jobbar sex dagar i veckan bara för att jag kliver upp i tid tror jag att jag skippar det..någon måtta får det vara..

Ryktenas man i koncernen..

Jag glömde berätta, det är en Schweiziska uppe hos oss i ett par dagar, det är något sorts seminarium hon ska vara med på..hon kom fram och hälsade på mig med orden "I must come and say hello, I still remember you from last time I was here 3,5 years ago..You're the moose hunter"..jag såg ut som ett frågetecken..eeh va? Försökte febrilt fundera på vem det var..efter ett tag trillade poletten ner..ja, vi var på La Piazza och käkade, samt drack en massa öl va? Precis..

Jag håller på att skapa mig ett rykte i koncernen..det borde man kanske redan har gjort när man varit på ett jobb i 7.5 år, men koncernen har iaf ca 2500 arbetare...de engelsmän och amerikaner som var med senast jag var i Schweiz torde också komma ihåg mig..
Min och Phillips krogrunda i St Gallen är legendarisk..5 CHF drinken..jag var hemma vid halv fyra, fyra på morgonen..klev in rejält bakis på kontoret för att säga hejdå till kollegorna (lyckligtvis inga möten den dagen, bara ett flyg att passa), bakfyllan gjorde att jag skippade rundturen i Zürich som jag tänkt ge mig ut på..
Sandro, han sa till Maya som var hos oss ett par månader i höstas att om du ser någon som halvligger på stolen är det Jerker..undrar om han kommer ihåg Hot toddyn som vi drack?
För några år sedan hade de ett Key account möte i Schweiz, där diskuterade de min frisyr och att jag precis klippt mig..
Glen från Inc. beskrev vad han gjorde efter att Red Sox vunnit World series 2004 "As you can imagine, the corks popped immediately following the last out of the game...I think I feel like you did in the basic training (haha)"..det var dagen efter jag suttit i hotellbaren till halv två och sen varit tvungen att ta taxi till kontoret eftersom jag försovit mig..

Stefano hade grillfest i Täby en gång, den slutade med att jag körde buss och han bäddade ner mig på verandan efter att jag pimplat whisky utan dess like..

Så, de flesta vet vem jag är nu..en trött slusk som sällan klipper sig...en råbarkad jägare med en törst utan dess like..

Jag är ganska nöjd..jag har ett rykte iaf..många inom koncernen vet vem jag är..nästa steg borde vara att bli känd för att göra ett bra jobb, men jag vet inte om jag någonsin kommer ta det steget..det är trots allt lite roligare rykte jag har nu...

I väntans tider..

Dagen började bra iaf..inne på kontoret redan halv nio..det är lite skrämmande att det gått så lätt att komma in tidigare..åldern..åldern..snart är jag inne kvart över sju på morgonen också..

Chefen, som har haft en ursäkt varje dag den här veckan till att komma in senare (Han har inte fått vinterdäck till sin nya tjänstebil än och måste därför vänta tills körbanan tinat upp innan han åker hit..någon som tror att jag hade kunnat använda den ursäkten?)...idag kom han sju minuter efter att flextiden gått ut..det kunde jag givetvis inte stillatigande åse utan sa med stabil röst "Vi har faktiskt gränser för flextiden här"...

Nu vill jag att dagen ska ta slut så jag kan åka hem, köpa snus, ta mig en whisky och sen transportera fettet uppför Östgötagatan..

South of Folkungagata..

Imorgon (läs idag torsdag) ska jag på bloggträff..nervöst..

Å andra sidan..innan jag gick hem från kontoret skickade jag iväg en global offert till storkunden värd ca 450 miljoner..jag borde fixa några öl med okända människor..dessutom har Beerbelly lovat mig en öl..det är bra med människor som kommer ihåg saker jag helt glömt bort..


Tips från coachen..

När man ska skriva 7 sanningar om sig själv ska man nog inte göra det en förmiddag på kontoret..de blir lätt suicidala då..

Seven nations army

Wolfie har utmanat mig. Jag ska skriva 7 sanningar om mig själv. Jag har gjort liknande tidigare, med 6 eller 8 punkter, men vi gör ett försök och så får vi se om jag upprepar mig själv eller inte (vilket iofs verkar vara ett stående inslag på bloggen, buhu jag är fet, buhu jag får inte ligga, buhu jag är fattig..)..


1.  Jag var faktiskt fullt allvarlig när jag ville att en allsvensk domare skulle få cancer i somras, trots att jag vet vilken vidrig sjukdom det är..jag bär sådana tankar med mig då och då..

2. Ibland tror jag att jag gnäller för att jag tycker det är roligt, att det finns någon gen i den här kroppen som desperat försöker spela martyr..i regel utan att lyckas..

3. Min far brukade få spel på mig när jag kommenterade allting med "Det är lugnt, det ordnar sig". Jag har hittills aldrig haft fel, allting har ordnat sig utan någon större insats från min sida, förutom lite tandagnisslande då och då..som när jag sålde lägenheten i Rågsved och flyttade till Söder..trean låg ute för försäljning i ett halvår, två veckor innan jag skulle flytta in i ettan hade jag fortfarande inte sålt den första lägenheten..en vecka innan flytt skrev jag på säljkontraktet..det ordnar sig...

4. Jag är bestämt lite nyförälskad just nu..

5. Jag är troligen ingen större jägare, men jag har aldrig missat ett skott mot älg. Till dags dato har jag skjutit 5 älgar på 8 skott. Det försöker jag framhäva när mina bröder pratar om antal taggar och nerlagda älgar..

6. Jag är glad i alkohol och blir glad av alkohol. Om vakterna här i stthlm lärde sig det skulle jag ha mycket lättare att komma in..

7. När jag ser mig själv naken i en spegel blir jag äcklad över att se hur jag har förfallit. Någon dag hoppas jag få viljestyrkan att på riktigt ta tag i det..förhoppningsvis hjälper punkt 4 till att påskynda processen..

Nu ska jag egentligen utmana 7 andra också, men jag hoppar det..det känns som om de flesta har gjort något liknande redan..känner ni för att ta tag i det ändå är ni välkomna..

Dags att löneförhandla igen...

Som vanligt läser jag affärsvärldens viktigaste tidning via nätet på min lunch och då blir jag varse något som jag inte hade en aning om..varför var inte det här förstanyhet på nyhetsmorgon imorse? Varför har inte ekot rapporterat om katastrofen?

Min första insats för att stävja kostnadsökningen i min budget för nästa år är att genast kalla min chef till en ny löneförhandling. Det känns som om jag borde få förståelse för det...

Det börjar bli dags nu..

..dags att göra slut på lönen för att glädja andra (suck)...dags att införskaffa julklappar...vanligtvis har jag några idéer och sen spinner jag vidare på dem, men i år är det helt tomt..
Lillebror har jag redan handlat den första julklappen till..Jägarens bok 2008 (jo, jag vet att han antagligen läser detta, men eftersom han markerade den boken i jultidningslistan är jag tämligen övertygad om att han redan vet om det)..till mor har jag köpt någon julkrysstidning och dotra har någon "Prinsessan julalbum" eller liknande..

Nu är det i princip stopp..dotra kommer få en ny stereo (som jag och hennes mor köper tillsammans..troligen under rean)..sen kommer hon få lite hammarbygrejer också (but of course)..kan nog bli ett Bajen bäddset i år..resterande som det ska köpas klappar till vette tusan vad de ska få...mor, morbror, storebror och lillebror..ingen aning faktiskt..till bröderna borde jag nog köpa en uppblåsbar docka så de slipper känna sig ensamma..fast det känns väl dyrt för lite plast...

Nåväl, jag hittar säkert något jättelitet inom någon vecka, sen springer jag runt hela stan den 22:a december och stressar ihop något som inte passar till någon...lite som vanligt...ifjol fick alla 2 sporkar (gaffel, kniv och sked i ett) från coolstuff...jag köpte sådana till mig själv också..det bästa med dem var trycket...det stod "Light my fire"..på plastbestick??

Starkt, Sanslöst & Skrämmande..

Tack SL..ni strulade ingenting idag..känns sjukt att jag ska behöva tacka ett företag som gör sitt jobb..kan vara att det känns så ovanligt..visserligen var blå linjen, som vanligt, försenad men den här gången var det till min fördel..yup, inne på kontoret redan halv nio..och 5 timmars sömn..Starkt!!

Kan inte hålla mig, läste i City idag en sak som jag helt missat..visserligen slökollade jag lite på fotbollsgalan igår, men inte allt..tur kanske det var..jag missade vem som fick årets domare..Martin Hansson..är det helt säkert att det inte var en del av komediinslagen igår? Martin Hansson?? Han är ju nästan lika dålig som Ingvarsson..det är obegripligt..det måste ha varit driftkuckun Bo Karlsson som röstat fram honom? Ska vi inte så här i efterhand hedra Erik Fredriksson för sin storslagna insats i VM -90 också? Det är ju ett skämt att en domare med så dålig känsla för fotboll, för regelbrott kan få ett sånt pris..då kan vi lika gärna ge mig Guldbollen för mina insatser som bänknötare i korplaget..på den nivån ligger det priset..Sanslöst!!

Ok, den harmoniska delen av Jerker förlorade en vända där..ska försöka komma tillbaks..imorse på tuben kom jag på mig själv att sitta med ett leende på läpparna titt som tätt..oroväckande..Jerker le, innan halv tolv på morgonen...Skrämmande!!

Movie star oh movie star..

Den däringa gruppdiskussionen var...eeeh..spännande..det var så uppenbart att jag inte var i närheten av att vara lika chokladkonnässörig som resten av gruppen...min osofistikerade smak sträckte sig till lösgodischoklad..vilket övriga förkastade...när de börjar snacka om lite "finare" choklad, sån som man har vid bjudningar kände jag mig malplacerad på riktigt..

Det är ganska tydligt att jag var den som representerade sällanköparen ikväll..nåväl...jag fick iaf in att de däringa  figurerna i mjölkchoklad hade jag antagligen köpt, men när ungarna lekt klart med dem får man sanera soffan..

Nåväl, jag var ganska tyst, de andra hade nog starkare åsikter än mig i ämnet..och om sanningen ska fram..jag köper sällan godis, även om det då kommer med chokladbitar är det kanske inte en av mina starka sidor..choklad alltså..

Vi mobbade totalt ut mjölkchokladen, ni vet den runda som finns i rullar..den skulle de prompt ha med i varje påse..ingen av oss ville ha den där..lite som en kristdemokrat...

Ändå..300 spänn rätt ner i fickan och en påse med olika chokladsorter..ingen 200 grams påse...mer av storleken konsumkasse..jag kommer spendera resten av året med ett rejält pizzafejs och bruna fingrar..

Tydligast kan jag demonstrera vad som hände när jag kom hem..vi fick en smörgås när vi kom dit..riktigt god, men kanske inte en full middag för en klump som mig..kom hem..däst av all choklad jag ätit..inte hungrig..ok, skippar middag...nyss blev jag hungrig, valet jag hade var att laga riktig middag, äta upp min frukost för imorgon eller öppna en av påsarna...som ni förstår är det på tok försent för att ställa sig på spisen..kvar fanns det två alternativ..ganska klart vad jag valde?

Fast det gäller nog alla andra..inte mig..

Eeeh..hrm..jag hittade den här artikeln på nätet när jag eehum..letade artikelnummer till ett nytt kablage..ja, den funkar nog..hrm..

Walk my own way..

Vi är med i en tävling på jobbet (tappa trampet)..det är två olika lag på kontoret..eftersom samtliga deltagare är muppar förekommer det glåpord och ständiga misstankar om fusk..alla misstror alla..det är precis som det ska vara..

Tävlingen går ut på att man ska gå till Berlin..för att komma fram i tid ska man i snitt gå 10 018 steg/dag..
I lördags fick jag ihop 3500 steg..igår toppade jag det med att få ihop 3300 steg, trots att jag gick ut för att köpa snus och dammsög..

Jag tror inte det dröjer länge innan jag får straffträning i mitt lag..jag saggar ner oss totalt..vår lycka just nu är att en av deltagarna i det andra laget precis har fött ett barn med kejsarsnitt..och innan dess var hon alltså höggravid..just nu känns det väldigt bra att jag skippade träningen igår...

Men som sagt, för att jag ska komma upp i snittet krävs det nog att jag går hem från Kista idag..synd att man inte får räkna in ilska över SL i det här..då hade jag legat väldigt bra till..

Gyllene morgon my ass..

Måndag morgon klockan sju.. alarmet på mobilen ringer och Jerker skuttar (nåja) upp ur sängen, slår på tvn och lägger sig i soffan för att se på nyheterna..

Kvart över sju..Jerker tar tag i livet och kliver upp, trots endast 4 timmars sömn, borstar tänderna, duschar den voluminösa kroppen, klär på sig och brer frukostmackan..

Kvart i åtta..Jerker går ut genom dörren denna arla måndagsmorgon..

Fem över åtta..Jerker lyckas hinna med Akalla-tåget innan dörrarna stängs..

Tio över åtta..dörrarna stängs aldrig?? Vagnfel vid Fridhemsplan, var god gå till ersättningsbussarna..

Fem över halv nio..Jerker funderar på att vandalisera busskuren utanför Åhlens eftersom det inte kommer några ersättningsbussar, han funderar också på hur man mordhotar någon utan att bli polisanmäld..

Tjugo i nio..Jerker går ner i T-banan igen..den här gången hinner han precis till Akalla-tåget innan dörrarna stängs..skönt, sittplats finns det också..

Tio i nio..utslängd i Västra skogen eftersom tåget tas ur trafik..nästa tåg kommer..Jerker får stå..lätt att sova då..Jerker tror han har kommit på ett sätt att mordhota..han funderar också på att köpa en bil och i så fall ska det vara en riktig miljöförstörare..den ska gå på tomgång utanför SL-chefens hus..ständigt..

Fem i tio..Jerker inser att hela dagen är förstörd..och att han lika gärna kan gå och lägga sig igen..samtidigt inser han att det är hopplöst med mordhotet och ger upp det hela..men han undrar fortfarande hur SL ska kompensera för de 45 minuter som de snott ifrån honom, som han måste jobba in..låter Jerker det sjunka in lite så inser att så här är det att vara löneslav i en moderat värld..din tid stjäls..frågan är varför han är så förvånad, hela förra veckan var ett långt misslyckande hos SL när det gäller tider..egentligen..hela 2000-talet har varit ett långt misslyckande för SL och samtidigt har SL-kortet höjts med ca 200 spänn (tror jag, orka kolla fakta)...lysande, väldigt lysande..

Prognos för framtiden: Jerker ser fram emot det nya betalsystemet som ska komma 2009, lustigt nog sammanfaller det med tidpunkten för hans första hjärtinfarkt..tack SL!!!

Cirkulera, inget att se här..bara en vuxen man med tårar i ögonen, jag menar inget att se här..

-Hej Pappa, grattis på fars dag!

Så enkelt är det att ge mig tårar i ögonen..det räcker om ni låter min dotter ringa till mig...det här föräldraskapet har gjort mig på tok för blödig...

Själv har jag inte haft någon far att ringa till de senaste åren..eftersom han var kräfta tog cancern honom för snart 6 år sedan..han brukade iofs säga att det var tur att han skulle dö snart för om skatteverket började snoka i han ekonomiska förehavanden med sin revisionsbyrå skulle det nog bli fängelse istället..han hade det svårt att få ihop ekonomin så jag antar att det blev lite hipp som happ med allt..för att överleva, det var inte direkt för att leva något lyxliv...

Eeh...meningen var att skriva något sorts hyllningsinlägg till min far och jag outar honom som ekonomisk brottsling..starkt jobbat Jerker, får hoppas du inte skruvar upp dotra likadant..

Det är iaf mindre än 2,5 vecka kvar tills jag får se henne igen..sen blir det mindre än en månad till nästa gång..med lite tur kommer hon känna igen mig med andra ord..

Äsch..nu när jag börjar tänka på hur mycket jag saknar min far och min dotter får jag än mer tårar i ögonen igen..får nog gå ut och skjuta något djur så jag inte får mes-stämpel...

Why oh god why?

Jag har dammsugit och diskat idag...och ignorerat att lägenheten egentligen borde storstädas, min tid kan användas till något mycket viktigare..tror bestämt att det är ishockey på tvn snart...

De nästan 5 timmarna igår hindrade mig från riktig matlagning..det får bli idag istället..då blir det helt plötsligt andra helgen i rad som jag inte äter pizza eller någon annan snabbmat..märks det att plånboken är tom?

Nehej, som den innerstadsbo jag är ska jag nu lägga mig på soffan och läsa SkogsEKO..

Apropå det förra inlägget..

..jag talade om det för vår senaste tillskott på innesälj..

Hennes svar:
- Vem är det??

Jag glömde att hon bodde i Märsta...

Apropå att det var flest sthlmare..

..Jag såg Mange Schmidt på mitt Ica häromdagen..inte särskilt glassigt..

Who are you? Why are you here?

Var in på Google statistics eftersom jag besökskurvan här på webblogg måste fått spel..begriper inte varför..helt plötsligt ökar besökarna från 2 till 8...vad har hänt? vem har hittat hit..det måste vara något misstag?

Iaf...givetvis har det inte kommit in någon statistik över dagen än så jag tittar vidare lite..ser var de kommit ifrån..noterar att taktiken med att spamma bloggar med kommentarer fungerar...sökorden är lika trista som vanligt..förutom den som sökte på "karsudden.nu" och stannade för att läsa i flera sidor..bör jag vara rädd nu?

Går vidare..tittar på länder..ser ut som det borde ungefär..har spammat någon blogg för någon i Danmark, någon i Schweiz..en missriktad läsare från Finland...ett par från Usa..sen kommer Tjeckien? Va? och inte bara en gång..58 gånger..vem är det? Jag känner ingen som är där, gör jag det? Det är ingen som lämnar kommentarer iaf..någon som försöker spamma?

Går vidare (ärligt talat Jerker, du måste kunna börja ett stycke annorlunda..lite mer fantasi har du väl?? Gör om gör rätt..)..

Alrighty, moving on (nåväl, ett annat språk iaf)...Går till Sverige..kul och se var läsarna kommer ifrån..är det norrlänningar, så jag ska skriva om skoter...skåningar, så jag ska skriva i diftonger...kanske västkustare, så det ska börja skrivas dåliga ordvitsar...kanske är det tvättäkta 08:or..då ska jag fortsätta vara mitt vanliga übercoola jag och namedroppa lite..
Visar sig att det är lite vad som helst..mest från sthlm...några västkustare..en stackare från Småland har irrat sig hit...att det finns några i Malung som läser bloggen är förståeligt..lite besviken på Härnösands besökssiffror..tror Mini får bära kvasten själv till helgen..
Kramfors har gett mig två besök..hälsa Svalan och ät en Träffen-macka för mig....
Beerbelly har satt Värmland på kartan...sen kommer något oförklarligt..
Norrtälje..40ggr..vem är det? Jag känner ingen där..är det någon som sitter på anstalten och ser fram emot då han blir utsläppt och tänker snitta mig för något jag gjort??
Borlänge ligger 4:a på topplistan..här är jag också osäker..kan inte vara Angie som är inne så ofta..
Hallstahammar femma..va?
Östersund sexa..nu börjar det bli riktigt roligt..vilka är det som kommer därifrån..inga som kommenterar iaf..de som kommenterar på min blogg kommer från Värmland eller Skanstull...vilket gör att på vardagarna kommer minst 90% av alla kommentarer från Södermalm..iofs..det betyder att jag lyckats..ön är äntligen min..

Å andra sidan har jag 8 besök från Djursholm...det verkar som om någon försöker ta reda på vad det vanliga folket tänker på och har hittat till mig...

Det här inlägget kan verka vara en enda lång vädjan om kommentarer och det ser verkligen ut så, men det var inte tanken..tanken var att fylla ut bloggen med ytterligare ett meningslöst inlägg...jag tror bestämt har lyckats...

4 timmar och 45 minuter..

Helt sjukt...tror det är det längsta någonsin...jag njöt av varje sekund..

Tjötröv...

Kl.17 i eftermiddags...hmm..endast jag och chefen kvar på kontoret..kanske börjar bli dags att gå hem..en snabbsväng runt bloggarna och ett litet inlägg sitter gott...därefter tuben hem till ön..

17.02: GKAM i telefonen...Du Jerker..har du fått filerna eller? Vi (läs du) måste gå igenom dem och se om något nytt har hänt...

Suck..

18:20..Jerker har gjort ett superjobb..gått igenom fyra filer, markerat ändringarna, kollat om det finns specar på de nya artiklarna, mailat ut filerna till de som berörs och förklarat mina 500 färger, skickat en lista till kunden på vilka artiklar som saknar specar...dags att pusta och logga ut...lämnar chefen och tar helg..på tuben hem ringer GKAM:en och tackar för gott jobb...
Löneförhöjning, löneförhöjning...för att jag gjort mitt jobb en timme den här veckan..

On a different note...på måndag ska jag vara med någon gruppintervju om godis..får något lätt att äta (förutom godis antar jag?)och 300 spänn..pengarna behövs..nästa helg är det Sumpan Open..curlinggrabbarna spelar i stan... kan bli någon öl...länge sedan några fyllesamtal nu..kanske dags..

You make me breathless..

Jag måste skratta..det är sjukt egentligen..gråta är nog det man borde, men jag kan inte undgå det och jag anser, med ett litet mått allvar iaf, att det är såhär det är i det moderata Sverige..

Saxat från text-tv:
118 SVT Text        Torsdag 08 nov 2007
INRIKES Publicerad 8 november       
                                       
Lägre lön för kvinnlig Jämo          
                                       
  Nya jämställdhetsombudsmannen (Jämo) 
  Anne-Marie Bergström får nästan 20   
  procent lägre lön än sin företrädare 
  Claes Borgström, rapporterar TV4.    
  Borgström hade 74.900 kronor i månads-
  lön. Begström får 62.000 kronor.     
                                       
  Beslutet om lönesättningen för nya   
  Jämo har undertecknats av integrati- 
  ons- och jämställdhetsminister Nyamko
  Sabuni.                              
                                       
  Claes Borgström säger till TV4 att   
  han tycker att Bergström borde ha    
  fått högre lön. Sabuni vill inte     
  kommentera. Jämos uppgift är bl.a.   
  att bekämpa lönediskriminering.  

Iofs..jag antar att JÄMO:s lön speglar verkligheten vi lever i??

Nu snart..

Vi närmar oss det kritiska ögonblicket då jag måste bestämma mig..spinning eller jobba lite längre..
Otroligt nog verkar spinningen vinna..inte ens det faktum att städerskan är här hindrar mig..att jag inte hinner klart med artikellistan är något jag får ta..redan mailat Schweiz och sagt att de får vänta tills imorgon på den..

Yup, det blir så..det blir träning ikväll..hoppas det är några snygga damer där också och inte bara en massa äckliga killar i cykelbyxor och slimmade tröjor...ser jag någon med handskar på tror jag att jag går hem direkt..

Förbättring av karaktären del 1

Jag gjorde det..jag lyckades..trots tröttheten och stelheten så fixade jag det...jag är så stolt över mig själv..

Jag packade träningsväskan imorse..och tog med den till jobbet..nu gäller det bara att ta sig till spinningpasset också...

Dagens tema: gnäll..

Vet att S älskar att läsa när jag gnäller..så jag fortsätter på den inslagna vägen från mitt gnällinlägg i förmiddags...

Eftersom allt tog längre tid än jag hade tänkt (nähä, tidsoptimist, på ditt företag? Tänka sig..)..hann jag inte börja med mastodontarbetet jag har i tid...som ska skickas till HK i Schweiz imorgon...det är lite drygt 8000 artiklar som ska hamna i nya artikelgrupper..så jag har en lagom stor excelfil att leka med just nu...borde hunnit med 1000-2000 artiklar ikväll iaf...kan bli tufft att hinna med allt imorgon..har ju tagit de lätta än så länge..de som jag vet vad de ska ha för artikelgrupp knappt utan att tänka...

Alltså, förut så hade vi artikelgrupper med tre tecken..de nya har 6 tecken och i vårt affärssystem finns det ca 17000 artiklar..9000 av dem finns i Schweiz affärssystem också, så de har fixat dem iaf...var bara 8000 kvar åt mig då..och normalt sett borde det inte vara något större problem..bara att klicka och dra..men nu vill nötterna att utgångna artiklar och sådana vi aldrig sålt ska ha vissa artikelgrupper, men eftersom vi byter affärssystem 2009 så kommer inte de artiklarna att föras över till det nya systemet då (eller som det stod i mailet "probably will not")..så jag får tänka mig för lite..vilka artiklar vill jag ha koll på att vi har offererat någon gång..hur mycket historik vill vi ha??

Och vem får bestämma allt sånt? Tydligen jag..rådfrågar chefen lite, men jag kör i stort sett mitt eget race..vilket innebär att när jag ändrat på 7000 artiklar kommer jag komma på mig själv med att jag borde göra på ett annat sätt..eller så kommer någon högre gubbe in och ställer till det..

Ja, jag vet..ni är avundsjuka..alla vill ha mitt jobb..alla vill sitta och klicka i en excelfil när övriga jobbuppgifter samlas på hög...

You can have it of you want to..

Hur tänkte jag när jag trodde att pengarna skulle räcka??

Tyckte det var lämpligt att se mitt första avsnitt av House igår kväll..yup..det som slutade strax efter ett på natten..väldigt lämpligt...lyckligtvis gjorde det att min redan onaturliga dygnsrytm fuckades upp ännu mer och jag slocknade någon gång runt tre på morgonen..

Trots det lyckades jag kliva upp kl.7..för att släpa mig till soffan och titta/sova på nyhetsmorgon...tog mig inte upp efter sporten som det var tänkt..den här gången heller..först när jag sett på recensionen av Simpson-spelet tog jag mig upp..

Jag borde nog struntat i det...

Kommer in på jobbet..plockar ur diskmaskinen eftersom ingen annan av nötterna gjort det..då kommer en innesäljare..den här ordern har inte gått ner till Schweiz..hur ska jag göra nu? muttermutter..den där skulle väl gått nu? Vi gör den här..om ett par veckor eftersom det saknas komponenter..

Sätter mig ner med den varma oboyen och morgonmackan..slår igång outlook..första mailet "Vi fick den första delleveransen, men har inte fått resten av kablarna, nu står vi utan..när får vi resten?"..suck..det artar sig bra detta..

Killen hos oss som tillverkar kablagen kommer in..frågar honom..ok..svarar kunden..vi skickar dem imorgon..

Sen blev det bakelse..jättebra..precis vad den här voluminösa kroppen betyder..blev iaf ett avbrott i jobbhetsen..

Nu ska jag ringa upp ett par kunder och fråga vad de egentligen menade med sina mail och sen försöka lotsa dem rätt...just nu hatar jag mitt liv..eller..mitt jobb menar jag egentligen, men..jobbet tar över livet..är nog dags för en råfylla..tyvärr blir det inget sånt till helgen..jag bokade flygbiljett åt dotra igår..så jag har knappt pengar till snus nu..än mindre mat..det blir till att leva som en vanlig Jerker den här månaden också..

En ljusglimt...jag vann 2 miljoner på Stryktipset i helgen..trodde dotras mor iaf..hon hade drömt det..jag är tydligen mer lyckosam i hennes drömmar än i mina..

Il Barone var en kunnig man..

Saxat från Aftonbladet:

"De bästa spelarna födda i oktober"

Agne Simonsson avslöjar också att Nils Liedholm även lät stjärnorna påverka vilka spelare han trodde på.

- Nils berättade en gång att han ansåg att alla de bästa spelarna är födda i oktober, i vågens tecken. Han sa det visserligen med glimten i ögat, men det var något han trodde på.

- Själv var han ju född i oktober. Liksom Gunnar Gren och Gunnar Nordahl. Och själv är jag född på samma datum som Nordahl (skratt), säger Agne Simonsson.

Precis vad jag alltid trott...och påstått..

För info är även Zlatan född i oktober..undantaget i det här fallet torde vara Nacka som är född i december...


En dåres försvarstal..

Vi låtsas om att beskedet om Il Barones död fick mig så pass ur fattningen att jag inte kunde ta mig ur sängen...att sorgen helt förlamade mig...det kanske inte är riktigt sant, även om jag finner det sorgligt, men det är ganska nära sanningen..

Efter att ha släpat mig ur soffan alldeles för sent egentligen..mina morgonrutiner..alarmet på mobilen går igång..den ligger på soffbordet så jag måste släpa mig dit för att slå av den..jag sveper in mig i täcket..slår på tvn..dråsar ner i den nattkalla soffan och slår mobilen på snooze...höjer ljudet på tvn lite och halvsover mig igenom nyheterna, vädret och sporten..sen, om allt fungerar, kliver jag upp..bäddar sängen...borstar tänderna..tar mig en dusch..går ut i köket häller upp ett glas juice...in i rummet igen och klär på mig..samtidigt som jag muttrar något om vad de säger på ekonominyheterna...ut i köket igen..bre en macka...packa i matdosan och mackan i väskan..slår på mp3:an..slår av tvn...kliver ut i verkligheten med en olustkänsla..sen är det tub i 45 minuter och in på jobbet..

Idag fungerade det dock inte...jag tog mig inte upp..först en timme senare än vad jag tänkt...å andra sidan kom jag i säng minst en timme senare igår också...så efter sporten kvart över åtta klev jag upp..bäddade sängen..och ja, ni kan fortsättningen nu..dock så blev jag avbruten när jag klätt på mig eftersom det var ett reportage på morgon-tvn om Nils Liedholm, så jag blev sittandes i soffan istället för att bre mackan..där försvann det 5 minuter...när sedan gröna linjen går på halvfart, som någon annan överbetald diva, och blå linjen är i tid lika ofta som mötena här på jobbet kommer igång när de ska, så är det ofrånkomligt..

Jag blev en kvart sen..

Just another summer...

Kändes inte riktigt bra idag på jobbet..det var..eeh..totalt..jaha, så kommer det igen ögonblicket när jag helt tappar ett ord...det finns på tungspetsen men jag får inte fram det...det har hänt förr...kommer aldrig att glömma när jag försökte säga "balkong" och ordet var helt försvunnet ur minnet..gick inte att få fram..till slut blev det något i stil med "såna där saker som kan hänga utanför lägenheten och man kan sitta och sola där" eller något liknande..

Erika blev väl inte heller så imponerad den gången som jag glömde hennes namn när jag talade med henne i telefonen..vi var inte ihop så länge till efter det..

Nåväl..vad jag försökte säga är att jag är inne i en svacka..jag får ingen som helst kick av att göra någonting när jag är på jobbet..jag har tappat sugen...nu har jag varit så länge på jobbet att jag vet att de här ögonblicken kommer, men det är ändå alltid lika jobbigt när de kommer..man känner sig totalt värdelös..orkar inget...vill inget...det enda som lockar är att ligga i soffan och kolla på tv...jag kollar bloggen en gång i halvtimmen utifall jag fått någon kommentar...och ni borde känna på er att jag behöver kommentarer just de dagarna och inte vänta tills sena kvällen *muttermutter*...nu är det försent, ni kan lika gärna låta bli *näsan i vädret och surar lite*...

Positivt är att jag nästan hade 10 rätt på tipset i helgen iaf..jag vann alltså nästan 84 kronor...det är bättre än förra veckan när jag inte var särskilt nära att vinna 23 kronor...

Jerker verkligen sig själv igen..

Det är alltid lika skönt att vakna utvilad och färdigsovd...det är också alltid lika oskönt att upptäcka att det är måndag och att jag glömt slå på alarmet...klockan var tio över tio..lysande..

Eftersom jag försov mig så pass så fuckade planerna om att göra revolution och ta över Sverige från moderaterna upp sig rejält och jag får skjuta på det en vecka till..nästa vecka då jävlar..

Nu känner jag mig hungrig och stressad...och det blir mycket bättre av att sitta här och blogga istället för att ta hand om arbetet..nåväl...måndag förmiddag, dags att göra ett litet ryck innan lunch...

Jag känner mig som ett stort hån mot de stackars arbetslösa som sliter och sliter för att få ett break utan att lyckas..själv gör jag uppenbarligen mitt bästa för att inte sköta mig..ständiga försovningar...långa luncher, surfa lite då och då..och allmänt less och grinig...

Kanske inte är så konstigt att det var ett tag sedan jag blev månadens anställd...

Jag vill aldrig bliva stur...

Ni kan stänga krisjouren, sluta fila på ansökningsblanketten till pensionärshemmet...det blir inget kaffe på fat den närmaste tiden..Jerker är tillbaks!!

Visserligen vaknade jag till en vända vid halv elva, men jag lyckades ligga och dra mig, somna om lite och höll mig i sängen till klockan tolv...

Verkar som antivuxenpillren fungerar...

Nu är frågan hur jag ska lyckas dröna bort resten av dagen..

Helt jävla underbart..

Sittar och kollar på Milan-Torino på tv4+..domaren blåser frispark och bildproducenterna klipper in publiken...där står en ultravacker tjej och gestikulerar med armarna mot domaren samtidigt som hon skriker vaffanculo...

Mitt hopp om att hitta en själsfrände väcktes plötsligt till liv...

Pensionärshemmet Solitaire

Varför? Varför, varför, varför??
Varför vaknar jag kl.9 en lördag när jag är ledig? Den enda tid jag har att passa är kl.18 då jag ska förnedra mig i innefotbollens tecken...den här gången har jag ingen magsjuk dotter att ta hand om så...

Tröttnade på att ligga och dra mig (va? gjorde du? Var är Jerker egentligen??) och klev upp redan tjugo över nio...lite stapplande steg, lite tvekan..jag vet ju fan inte vad man gör så här tidigt på morgonen??

Efter en inre strid med mig själv kommer jag fram till att borsta tänderna nog är något som man gör när man klivit upp..efter de två minuterna känner jag mig helt vilsen..till slut tar jag mig en snus, sveper in mig i täcket och slår på Seinfeld-dvdn som jag vann hos
Steffo..

Några timmar senare får jag en utomkroppslig upplevelse och ser mig själv stå och stryka kläder..sådär på förmiddagen..jag följer mig in i köket och där ställer jag mig och börjar diska...

När jag är på väg att plocka fram dammsugaren tvingar jag in mig själv in i kroppen igen..efter en lång kamp finner jag mig med ett Rocky-album i handen sittandes på dass...Jerker har slutligen vunnit kampen...

Nu är bara frågan vad jag ska göra? Jag blir hämtad kvart över fem..det är nästan fyra timmar kvar...får väl lägga mig på soffan igen..har några avsnitt kvar av Seinfeld...

En stor suck av lättnad...

Jag har under de senaste veckorna varit lite orolig för min hälsa..jag har knappt blivit förälskad när jag sett vackra flickor på tunnelbanan....visserligen har jag rodnat varje gång jag talat med städerskan, men mina tankar på sex har varit mest flyktiga för att snabbt försvinna..det kändes som om jag bara behövde sex ett par gånger om året sen står jag mig för ett tag och kan slappna av..ungefär som med pölsa..

Så förstå min glädje vid lunchen idag när jag märkte att jag fortfarande fann det upphetsande att stirra in i en urringning..att låtsas råka titta dit för ett kort ögonblick för att få en liten skymt..att diskret (jo, tjena) titta efter en ring på fingret och till min glädje upptäcka att den saknades...där satt hon i vitt, några bord bort och bara väntade på mig..

Synd bara att när hon väl reste sig upp såg jag att hon var tokgravid...men nästa urringning kanske är till mig..

På allmän begäran...

Eftersom alla undrat så..

Så här såg mopeden som jag hade i min ungdom ut..

image53

Eller ja, den var väl inte riktigt i så gott skick. Mopeden på bilden saknar till exempel en rejäl bula i tanken som min moped fick efter att ha krånglat och jag löst det så moget som jag kunde som 15-åring...en rejäl spark på den..det hjälpte inte...

Pannkaka och ärtsoppa...

Tröttheten är min följeslagare den här veckan..visserligen lyckades jag släpa upp den voluminösa kroppen från sängen redan kvart i sju i morse, men jag tog mig inte längre än soffan och där blev jag liggandes insvept i täcket fram till halv nio...lyckades nästan ta in tiden, men kom till slut till jobbet en kvart efter flextidens slut...

Och vad jag gör här är för mig ett mysterium....Internet låg nere fram tills för några minuter sedan (och jag in fort som fan för att blogga tydligen)...när internet gick igång dog istället affärssystemet, så jag kan inte lägga upp artiklar eller fixa offerter..kan inte räkna på kablage heller eftersom jag inte har några priser på ingående komponenter..it's truly a nice Thursday in November...

Har iaf roat mig med att kolla hur flextiden såg ut ifjol...och trots den här veckans miserabla tider är den betydligt bättre än ifjol..jag försover mig inte lika mycket och jag jobba längre på kvällarna..betyder det här att jag blivit gammal på riktigt nu? Är det redan dags för mig att dricka kaffe på fat, med en sockerbit mellan läpparna??