Hejdå Sverige!!

Nu har jag varit hemma i nästan 5 dygn..outhärdligt..väderkartan visar regn och kyla..

Det får räcka, jag smiter iväg till Holland en kortis..till regn..men någon grad varmare iaf..

Sen blir jag hemma i hemska 4 veckor innan det är dags att åka iväg igen..å andra sidan har Bajen seriepremiär under tiden också..


Fuck off Norway!!


Men va faaaan...

Ska jag trycka i mig en förkylning nu? Jag ska ju för fan åka till Holland på fredag, det håller inte..
Stannade hemma från jobbet idag och hoppas det hjälper..
Lite surt bara, kände mig ganska vissen igår och fine, somnade väl relativt tidigt, så efter 7 timmars sömn i natt gick jag upp, duschade, åt frukost och sen bara dog..

Feberyrade, trots att jag inte har någon feber..eller det var väl mer drömde...hade på fotboll på tvn och drömde att jag lirade med Tottenham mot Bolton i gårdagens cupmatch...skitskoj att lira med de stora grabbarna ;)

Sen vaknade jag upp och fick se målen..fortfarande lite pissed över att jag inte fick se matchen igår..förbannade CL och kvalserie i ishockey..

Nåväl, krya på mig och se till att bli frisk till helgen!!


splendid!

är vad helgen var..fotboll, öl, engelsk frukost och flickor på rummet...

Tror jag håller på och trasslar in mig i något som jag inte kan vinna (surprise, surprise), men jag fick äntligen se AFC Wimbledon iaf, så jag får vara nöjd med helgen...även om jag lyckades att bränna alla pengar på kortkontot..nåväl, som tur är flyttas stora delar av lönen över på andra konton direkt den kommer in, så det finns pengar kvar...

Snart blir det Holland...ska bara stå ut 2,5 dag till på kontoret...


Watch out England!!!

Imorgon kl.9 är det samling vid Tracy's för frukost och sen börjar dagen på riktigt..5 fotbollsidioter som ska till södra London och titta på lite proper football..AFC Wimbledon vs Burton Albion..

Jag ser fram emot den här resan något fantastiskt mycket och så fort som jag skrivit klart det här ska jag släcka ner datorn, ta på mig vårrocken och dra mot centralen för vidare transport mot Skavsta..

Satan om jag inte lever ett riktigt härligt liv..


Måndag, say no more, SAY NO MOOORE!

Något så omotiverat som mig finns nog inte idag..försöker bara överleva dagen och drömmer mig bort till helgen..
För varje mail som kommer in fäller jag en tår, men mailboxen är iaf lite mindre än den var i morse när jag kom...och sent kom jag också..lyckades hitta på en mängd ursäkter för att slippa åka hit..jag drar mig lite till..oj, nu hinner jag inte duscha innan nyheterna, jaha ett reportage om att storföretagen inte betalar någon bolagsskatt det måste jag se, och efter duschen och frukosten var det bara näe, jag vill inte åka dit idag..lyckades tvinga mig att gå ut från lägenheten till slut och jag kom väl inom flextiden iaf, men jag hade ju tänkt att vara klar med att jobba ihop nästa fredag redan den här veckan..det lär inte hända nu...

Och varför så omotiverad? Jag är trött helt enkelt..jobbet är tråkigt..förra veckan fick jag ta hand om chefens kunder när han var på kurs och det räckte för att hjärnan skulle bli överhettad igen..jag pallar inte med någonting just nu tydligen..

Förra måndagen kunde jag inte heller dra mig hemifrån, men då var det av betydligt angenämare orsaker..

Skitsamma, bara 4 dagar kvar tills flyget går till England!!! och sen är det Holland, sen är jag hemma i fyra veckor innan det är England igen och om Spurs kan skärpa till sig och ta sig till FA-cupfinalen blir det nog en tur till England efter det också (även om det krävs av mig att jag färgar håret gayblont då..lätt värt det om jag får åka till Wembley)...

Nu är det dags att gå till gymmet..viktminskningen har stannat av, men jag går iaf inte upp i vikt som ifjol vid den här tiden..och jag är fortfarande mindre fet än jag varit på 12-13 år...


När det krävs finns det resurser..

Har bränt drygt 2000 spänn på fotbollsbiljetter den här veckan..
Först satt jag i internetkö (!?!) för att få tag på biljetter till Spurs-Blackburn åt mig och dotra...när jag bränt 1200 spänn på det fortsatte jag i förrgår och igår med att köpa biljetter till AFC Wimbledon - Burton Albion nästa helg..just nu har jag köpt 5 biljetter, det ser ut som att vi blir ett bra gäng som reser till London för matchen..

Räknar kallt med Engelsk frukost, öl, Green Goblins, pubar, fotboll, G's och strippstången under lördagen..som det känns nu kommer det bli en riktigt rolig resa..så antagligen sitter jag där med årtusendets influensa om en vecka..

Känn på det.."om en vecka"..efter fyra månader i vinterhelvetet här i Sverige får jag äntligen återse England..som jag längtat!!


Det kanske gått lite överstyr...

..när ens polare mailar bilder för att visa att Tracy's faktiskt fortfarande existerar, om än i baracker, för att jag inte ska bryta ihop helt...

Ni ser..inte lika mycket proper England som tidigare, men det får duga som substitut..som en annan polare skrev på FB "It will be cleaner and smell better"...som jag skrev tillbaks "not the same then..it will have to do"..

Och som ni ser..mjae..jag saknar mitt gamla Tracy's...

 


Men skitsamma..om en vecka ska jag käka frukost här, trots bristen på stekos och flottiga väggar!!


om exakt tre veckor...

..ligger jag hemma på min soffa grymt bakfull efter min Englandsresa och undrar hur jag ska orka packa upp och packa om redan till fredagen därpå då jag åker till Holland..


Vad jag vill säga med detta inlägg? Inget egentligen, bara få in lite fint (ja, tjena) att jag de två sista helgerna i mars åker utomlands..både England och Holland för att kolla på fotboll och dricka öl..första helgen räknar jag också med att få äta på mitt absoluta favoritfrukostställe..även om de rivit just det huset så ska de tydligen servera i några slags baracker i närheten just nu..

Hur man kan riva Tracy's och kalla det för utveckling är utanför min världsbild??