Sexuell frustration dag 560

Idag var jag duktig..strök direkt efter att jag tvättat klart..tack tack..jag vet..en mönsterman...nu e ni bra sugna va?? När ni vänder er från datorn och tittar på era sorgliga ursäkter till äkta makar, sambos eller bara vanliga kk's...

Ni tänker hur kan han gå lös fortfarande?? Vilket kap..honom ska jag ha!! Nähä? Inte det?? Nänä skit i det då..jag klarar mig utan er...vad ska jag med söta, vackra kvinnor och deras mjuka runda brö...nej, nu lär jag ta en liten paus här...,@ a coffe-break..brb..

(4 sekunder senare) såja..var vad det vi talade om nyss? Ah, just det..hur jag klarar mig utan er hyenor som bara ska utnyttja oss och blinka med era långa ögonfransar..viftandes med ert långa hår och visandes era fina ben i alldeles för korta kjolar...nej, nu lär jag ta ytterligare en paus..kommer snart..

(4 sek senare)..okej nu byter vi ämne..det funkar inte att tala om de mjuka kvinnokropparna och deras suktande läppar..men va fan..vänta lite ska bara...

(Återigen 4 sek senare)...Nu bryter vi tvärt..."Tisdagarna med Morrie"...så där..fast nu är jag deprimerad istället...jag såg filmen först..sen läste jag boken...på den tiden när jag alltid tog min dotter upp till skogen när jag hade henne brukade jag alltid köpa en pocketbok, för att ha något att läsa..

Den här gången köpte jag "Tisdagarna med Morrie"..jag sträckläste den och hade konstant tårar i ögonen fram till Hedemora...då hade jag läst klart..kanske inte var helt lyckat att läsa den boken strax efter att min far hade dött i cancer...

Annars var boken väldigt bra..får nog läsa om den snart..bara jag kan läsa klart andra halvan av "Liftarens guide till galaxen"..det är bara 400 sidor kvar...är väl klart till jul antar jag...

Nu ger jag mig för kvällen..jag lovar..nu ska jag gå igenom innebandyn tidigare idag mentalt...speciellt de delar där Nadine, 19, är med..

Sov sött..vakna blött...I will...

"Kul å va ful, kul å va ful
Kul å se bedrövlig ut"

Jerk


Anna, Nadine & grannen

Kom hem i hygglig tid för ovanlighetens skull, men det av en mindre rolig anledning...tvättid.suck..iaf slängde i ett par maskiner och sen tänkte jag titta på tv..hmm vad finns det att välja på klockan 19 på kvällen..trean kanske..Floorfiller..tror inte det..nyheterna på fyran...nää inte idag...femman..big brother..5 väldigt blonda tjejer och en mörkhårig..tillsammans med ett gäng boring killar..nope..bläddra vidare..ZTV då..polisjakter.åh fan va intressant..eller inte..detta gör att jag gjort slut på all min big brother-tid för i år..så nu får jag inte se någe mer på den..inte fick jag se några bröst idag heller..

Spelade innebandy med jobbet innan dess..gick hyggligt..sorgligt nog var det sista gången Nadine,19, var med..sista gången jag får njuta av hennes graciösa löpningar...suck..hennes vackra ben..dubbelsuck..

I morgon har vi avskedsmiddag för henne..kanske ska bli apberusad och förklara min kärlek till henne..det låter som en jättebra idé..eller kanske inte..

Idag meddelade VD:n att det blir lite nedskärningar..Bråke får gå..han började för inte så länge sedan..igen..han slutade för ett annat jobb, men där blev det också nedskärningar..och just då slutade hans ersättare..så han ersatte sin egen ersättare..sedan dess har vi skurit ner rejält på det han jobbar med och det är helt enkelt arbetsbrist..nu när jag tänker på det..vi har fortfarande kvar lite där..åtminstone året ut..faan..jag känner helt plötsligt på mig vad det betyder...Jerk..kan du...?? Skit också..eller vad fan Kenneth har ju också jobbat med det..fast han är å andra sidan sjukskriven och de timmar han gör är enbart arbetsträning..ser inte bra ut för eder Jerk

Även på ekonomi-sidan blir det en tjänst mindre...Anna som jobbat hos oss i ungefär hundra år får sluta..enligt turordningsreglerna..eftersom Bettan, som inte jobbat alls lika länge, är typ 100 år..så hennes tid dubblas..shit...hade hellre behållit Anna..inte bara av estetiska skäl..även andra skäl...tycker helt enkelt bättre om henne...se även Jerk kan ta ställning..

Nåväl, Anna och jag kunde aldrig blivit något ändå..vi är lika långa och kvällsmänniskor båda två (bra saker), men hon äger rislampor..det finns få saker jag inte kan ignorera..dumhet..det faktum att jag morgonen efter helst vill skjuta mig när puman från igår kväll visat sig vara en riktig flohabba..det klarar jag att leva med, men rislampor..

Det värsta av det värsta från ett årtionde med dålig smak...kläderna..frisyrerna..färgerna och de där helt jävla ugly lamporna gör att jag är övertygad om att ingen nog gammal att nuppa gjort det utan att varit helt jävla stenad under 70-talet..det finns bara inte att man klarade av att vara ren under den perioden..har försökt få min mor att hon rökte på när hon och farsan avlade mig, men utan framgång...tror egentligen att det var det som punken handlade om..kampen för god smak..kampen mot rislamporna..

Dags att någon tar upp den kampen igen...var skriver jag på någonstans...

Kanske ska fråga grannen om hon vill vara med att spela innebandy?

"Grannar, grannar tack för att ni stannar kvar med er repertoar"

Jerk

Vuxna människor och annat elände

Nu får min dotters mor ringa bäst hon vill på mobilen...jag tänker inte svara ändå..eftersom jag glömde den på jobbet...igen...blev lite stressad då Håkki var på väg samtidigt...trodde jag skulle kunna få skjuts hem..men den fan skulle iväg och träna..

Ingen träning för mig idag..känner av mina pass från i helgen..så här mycket har jag inte rört mig sen..sen..tja..sen den gången jag lyckades med både en kk och senare på natten även hennes kusin..javisst..vidrig manstyp..i know..å thank you...det var svunna tider...och svunnen kropp skulle man kunna säga..nu ska den tillbaks...imorgon är det innebandy..

På onsdag är det avskedsmiddag för Nadine, 19, ska bli skoj..får se vad chefen hittar för ställe att gå på..fick stoppa honom från Thai-båten idag..den är tydligen stängd till mars eller nåt sånt..Crazy Horse verkar vara ett kul ställe..hur fan kan en SSU-odförande gå till ett så sunkigt ställe?? Visst, jag har själv varit där några gånger, men jag e ju en sunkig typ..billig planka+öl..

Curlinggrabbarna och jag brukade gå dit under DM..när de kvalificerat sig för RM, sen parta vi som fan på lördagen och medan jag låg hemma med bakfylleångest på söndagen spelade de DM-final..och vann..varje gång..till den här säsongen sprack laget och DM-sagan var all..alltså laget fortsatte med två nya spelare, men magin var bruten..jag tog med dottern dit (hon ska bli idrottsintresserad) och de förlorade sin första match någonsin i DM..

I elitserien kom de 6:a i år...en sådär säsong får man säga..det gick i alla fall bättre för dem jmf med vårt senaste VM-lag..de kvalar för att få stanna i elitserien..snacka om backlash..undrar om guldhandlaren funderar för mycket över pokerstrategier istället för på curling??

Känns jobbigt detta, men livet känns helt okej just nu..känner inte riktigt igen känslan...och varför känns det såhär?? Jag är fortfarande sexuellt frustrerad..på den avdelningen har det inte hänt något..grannen har knappt varit hemma..jag kan väl inte ha kommit ur depressionen pga ett par spinning-pass?? Det vore skrämmande...liksom..kommer det här att påverka mitt skrivande (förhoppningsvis till det bättre då..har inte skrivit en rad på århundradets deckare på ett år..)...men seriöst..ska jag bli en sån här lycklig bloggare, som man bara inte orkar läsa..för vem fan vill veta att nån annan har det bra (Vonsan undantagen..hon ska alltid ha det bra..)..det är dessutom allt som oftast urtråkigt att läsa om dem..de skriver bara bajs...

Det är som det här människorna som har landat i sig själva..känner sig trygga med sitt eget sällskap...i regel tar de sig själva på alldeles för stort allvar så man bara inte orkar lyssna på dem..nickar lite å säger..ja, så bra..vad trevligt..kan du nu vara snäll och skjuta mig eller hälla upp en mega-grogg för ditt jävla tjatter tröttar ut mig...vuxna tror jag de kallas...

Skönt man aldrig blir sån..

Hon, 33, gift, barnledig..hon är sån vuxen..ibland glömmer hon sig och är trevlig..men typexemplet är på julfesten..jag bär två såna här plastarmband som var så 2005 (varför hänga med när man inte vet vart vägen går??)..ett grönt & ett vitt...nej..det har inget med cancer eller fattigdom eller nåt sånt att göra..det är mycket viktigare än så..det står "Älska Hammarby" på dem..iaf..vi satt vid samma bord och hon
"E inte du lite för gammal för såna där"...svaret skulle givetvis varit
"Är inte du lite för gift och för mycket mamma för en sådan urringning..om vi nu ska köra ett fördoms-race"..men det kom jag på att säga för en vecka sedan ungefär..ca 6 veckor sent alltså..ingen skräll kanske..hjärnan är antagligen inlindad av fett precis som resten av kroppen..

Barnslig som jag är njuter jag av att jag spöade skiten ur henne i företags-jeopardy på julfesten 2004..jag vann så överlägset att jag knappt fick svara på slutet..och hon är en sådan dålig förlorare (alla som har det minsta tävling i sig är det..säger de något annat ljuger de..) att hon blev riktigt sur på slutet..tihi..som jag skulle skrivit om jag inte varit så mycket man (just pretend..please!!)

"Du borde leva livet, men du söker något annat, idiot"

Jerk

Ex, pengar & måndagmorgnar..

Inne på jobbet före kl.10 en måndag..mitt nya liv håller tydligen i sig..tyvärr sprack sviten på 3 dagar i rad innanför flextiden..jag hade hunnit in till halv tio om det inte varit för sportpanelen på svt's morgonprogram..hade glömt att det var varje måndag, så jag låg vackert kvar i soffan med täcket invirat runt min voluminösa kropp..sen stressade jag som fan och var på jobbet runt kvart i 10..

Min dotters mor ringde på morgonen också..när jag låg i soffan och försökte se på sporten..undrade varför mobilen lät..jag slog ju precis av alarmet..men det visade sig att det ringde någon..skumt..trodde inte den funka..

Hon har lite kalla fötter med sin flytt till Ålahuvudland..tydligen så är det någe strul med hennes karls ex..ja se så underbart att hoppa på en karl innan han hunnit flytta ut från sin fd's hus..eller om det är tvärtom..nån av dem ska väl flytta iaf..så nu funderar hon på att ha egen lgh där nere..hon satt därför och försökte pussla ihop min dotters sommar..frågan var alltså när jag skulle ha semester..det frågar hon en tidig morgon i slutet av januari..jesus..jag vet fan inte om jag ska träna på torsdag eller inte än..

Nåväl, jag brukar ju ha det i början av augusti..så jag antar att det blir det nu också..första veckan har jag dotra..sen brukar det spilla över i en halv vecka till ungefär..så jag har de tre senaste åren haft henne när hon fyller år..men det var en jävla fråga iaf..

Förresten om hon skaffar lägenhet där nere..hur ska hon ha råd att ha kvar den gamla då? Betyder det att jag kommer få papper hem igen nu om obetalda hyror...min otroliga snällhet har gjort att jag skrivit på som borgensman för hennes hyra..skitkul att komma hem i höstas efter 4 veckors semester och se en räkning från fogden..min otroliga dumhet kanske man kan kalla det också..det löste sig dock..som tur var fick jag låna på banken..för det är jag som får rycka ut och se till att min dotter har tak över huvudet..

Hur gör man egentligen för att inte tappa ansiktet när man tappar ansiktet? skulle behöva en lektion..tror inte jag lyckades riktigt igår..var på Vi och handlade (Vivo för folk utanför Stockholm..lång ointressant historia..) när jag skulle ta rulltrappan upp till gatunivå gick jag som vanligt och tittade efter vackra töser..de som sitter i kassan brukar vara vassa..iaf så var min uppmärksamhet inte riktad framåt och jag tog fel rulltrappa...tyckte den gick konstigt..jag åkte ju bakåt hela tiden..tittade upp och insåg fadäsen..gjorde som varje sansad människa gör..mumlade något ohörbart och skyllde på politikerna samt sa bestämt att här har de visst byggt om samtidigt som ansiktet formades till ett stoppljus..

Är övertygad om att jag kom ifrån med hedern i behåll även om pensionärstanten som såg mig tittade lite märkligt..som om jag var någon narkoman eller något..kan iofs ha att göra med hur jag såg ut också..förutom min vanliga slacker-utstyrsel hade jag dagen till ära inte rakat mig på en dryg vecka...har fortfarande inte gjort det..funderar på att spara till skägg, men kan inte riktigt bestämma mig, så det är kvar än så länge pga min obeslutsamhet....normalt skulle det ha varit ett givet ja..det döljer ju ett par av hakorna iaf, men det har börjat vitna..skägget alltså..så jag ser gammal ut..eller äldre är väl rätt ord..

Skulle kunna säga att jag rakar mig när jag blivit lite mer fit också..så får jag en bra anledning att träna..för det kommer att börja klia..

"Att undvika ledan är en av livets stora utmaningar"

Jerk

Tävlingar & Hjältar i TV-livet??

Har Big Brother på i bakgrunden..tänkte jag skulle skriva något dräpande om årets deltagare och såga programmet..men men..nu måste jag byta kanal..när tjejerna gick in i x-rummet sprack trumhinnorna av deras skrik..jag måste alltså börja lära mig teckenspråk...

Förra året tittade jag ungefär totalt 10 minuter..hade blivit ännu mindre om det inte var så att jag bläddra på tv:n och en tjej satt och smörjde in sina bröst när jag kom till femman...blev nog kvar i 5 minuter...de kvarvarande 5 minuterna var då jag kollade om det skulle komma några fler bröst i rutan..

Finns en viss risk att samma sak händer i år..hoppas att jag ska vara stark nog att inte titta..

Å andra sidan är det billigare än att porrsurfa, så vi får se..det var trots allt mycket blont där..inte för att jag är fördomsfull (just)...men...

Ååh, fotboll på tv4+...nu känner jag mig lite mer manlig igen..

Förresten..tycker SF ska lära sig lite av SJ (jo faktiskt, förutom att komma för sent kan SJ en del annat också)..jag skrev in min mailadress för att få bekräftelse på min bokning igår då jag gick på bio..gör man samma sak hos SJ kommer mailet sekunden efter det är klart...SF skickade mailet till mig kl.17...filmen började 20 minuter senare..och hur fan skulle jag ha hunnit då?

Tur som är att jag inte behövde bokningsbekräftelsen..(en liten tävling..hur har jag vaskat om orden så att det inte blev som det ska??..vinnaren slipper 1 besserwisser-kommentar från min sida..)

Känns i benen att jag kört två pass i helgen..jaja..nu råkar jag vara den mest otränade i hela lägenheten..redan när jag var aktiv hade jag uselt flås..i hockeyn gjorde vi nåt Cooper-test..vi skulle springa 3 km på tid..enligt det testet hade jag kondis som en 70-åring..lysande..det var ändå 10-15 kilo sedan..det är ju tur att jag levde på min bollkänsla..schup..och Ronaldinho är en medioker spelare..

Gunnar Svensson..en sann hjälte..nu måste ni hitta mig snart..jag är nyckelkompetens på företaget...Gustav Svensson är inte heller helt bet..går vi internationellt har vi alltid Al Bundy..snacka om att lida sig igenom livet..

Det är klart Gustav tror ju att han är något...han jobbar ju för staten..de andra två är bara sorgliga figurer som gör allt för att överleva..

Okej, citatet nedan..vem & varför? Vinnaren får en svettig tröja använd under mina spinning-pass..

"I guess every now and then a guy who drives a Dodge likes to close his and imagine it's a Ferrari"

Jerk

Spinndoktorn tar emot..

Guds raseri kommer att drabba er som tvivlade (jag ska ta ett snack med Vonsan)..klart jag kom upp i tid för att hinna med spinning idag också..fast det tog emot lite..

Är jag inte väldigt stel idag? Vad var det där, var det träningsvärk? Har jag verkligen sovit ut? Men, jag kom upp..satt bredvid en blond gudinna med vacker kropp..gjorde nog ett bra intryck där jag satt och flåsade..

Idag kom han..första gången hittills under min spinning-karriär..ni vet vem jag talar om..han som..som..har outsägligt dålig smak...cykelbyxor..tajt cykeltröja..det ser för jävligt ut på den manliga delen av befolkningen..fast det verkar som om han glömt de speciella cykelhandskarna? Ni vet de där med avklippta fingrar..som (o)coola killar har när de kör Nissan Primera och lyssnar på "Moviestar"..så han kanske inte är helt förtappad än..vi måste nog ha en sån här..vad det nu heter..som man gör med alkisar..intervention..eller vad det nu heter??

Jag har sagt det förr och jag säger det igen..dyker jag upp med såna kläder hoppas jag att ni bankar skiten ur mig..

Idag var första gången som instruktören inte var överviktig..vet inte om jag ska bli glad eller orolig när instruktörerna bär på mer extrakilon än mig..

Glad för att det visar att verkligen vem som helst kan köra spinning..
Orolig för att det visar att spinning kanske inte är det som behövs för att tappa kilon..som ju trots allt är huvudmålet för mig...det och få upp flåset för att orka med hela Götgatan på en kväll..

Även Al Bundy tränade upp sig i ett avsnitt och gav Peg en rejäl omgång i sänghalmen..nu har jag bara mig själv att ge en omgång där, men det kan vara lika bra att vara förberedd ifall det skulle dyka upp någon blind, dövstum tös med dålig smak..

Nu är det dags för en av de värsta sakerna jag vet..jag har aldrig genomgått någon, men jag gissat att en prostataundersökning är värre..ha en doktor som trycker in sin näve i ändtarmen..i alla fall...det är dags att dammsuga..trots min ynka 34 kvm är det här värre än att kliva upp och gå till jobbet på måndagar..jag lyckades fila mig ur det igår, men idag måste jag...jag förstår att ni lider med mig..jag tar gärna emot medlidande i detta ett av mina ömkligaste ögonblick...jag vill inte, men jag måste..fan..

Iofs jag kan fortsätta att skriva tills det är dags att göra middag..Pallar jag att skriva på detta inlägg i 5 timmar till?? Hur många tecken får man ha i ett inlägg??

Äh, skitsamma..pallar min manlighet med att gå på spinning bör jag väl fixa en förbannad dammsugare också..tro nu bara inte att jag är mindre man för det...tveksamt om det går..

"Du ska inte gråta pojk för du ska bli som jag
och förhoppningsvis bli utlandsproffs nån dag"

Jerk

Släktträff i soffan

Jag och Vonsan lever i parallella universum vi var på bio idag.."Fun with Dick & Jane"...ja alltså vi var inte och såg den tillsammans..men vi såg den båda två ikväll..vad kommer härnäst..skrev hon sitt senaste inlägg samtidigt som hon sneglade på Amadeus??

Bäst från filmen..förutom att jag tyckte om den..Tea Leoni har ett sug i blicken och ett leende som får mig att smälta..fast det var inte det bästa..inte heller när tjejen bredvid mig stötte på mig..kom igen ni trodde väl inte jag menade så..hon stötte sitt knä i mitt..men ändå..känns som flytet kommit nu..

Nej, bäst var det sista skämtet när en i filmen säger great news I got a new job..at Enron..tjejen som stötte på mig hennes dejt (eller kille) säger..ööh, jag fatta inte det där sista skämtet...så jag fick känna mig smart också ikväll..

Hade ett skumt trepartssamtal ikväll..eller inte ett riktigt..i min vanliga telefon talade jag med min lillebror som undrade om det var sant att jag varit på spinning..helt otroligt tydligen..i mobilen hade jag min mor..som undrade varför det tutade upptaget..det brukar inte göra det..i alla fall så diskuterade vi hur stor vattentank vi skulle köpa..den har börjat läcka igen..är tydligen helt sönderrostad i botten..just nu har vi en 100-literstank, men vi kommer köpa en 50-liters..Jesper vill inte lägga ut mer pengar än nödvändigt eftersom jag sagt att jag ska köpa ut honom..det räcker nog med en 50-liters..vi ska inte behöva göra slut på mer än så..man får väl vänta lite mellan duschningarna..

Fredrik Lindström raljerar om skånskan och säger att den är mest utskälld i Sverige..tja, jag är inte överdrivet förtjust i den..än mindre nu för tiden..då min dotter ska bli ett ålahuvud..då hon börjar skorra på r:en startar jag en vårdnadsprocess..

Nu när jag sett "Amadeus" betyder det att jag kommer att komma in i en klassisk period..kan bli lite trist i så fall eftersom jag endast har Vivaldis de fyra årstiderna på cd..kan bli lite jobbigt efter ett tag...

"Det kallas för tvivel, det där som stör
Det kalas för en klump i magen och ett konstigt humör"

Jerk
Flaggdag, grannen & skräpmat

Väsk-pappa = Bagdad..inte så svår kanske herr Oldsberg...

Fick SMS från lillebror som undrade varför det var flaggdag idag..trodde det hade med att jag varit på spinning tidigare idag..var visst fel..lillebror har namnsdag.nej, inte Karla..även om man ibland skulle kunna misstänka..

fasen jag känner hur jag lever på eggen just nu..har precis varit på bio..popcorn och läsk i massor..sen sänkte jag en pizza precis...jag utmanar min kropp att förbränna allting..jag har gett dig verktyget..nu är det dags att smida dig till ett vasst svärd som kan skära bort ditt fett och skulptera om dig till den Adonis du en gång var...eller ja, va fan...till en hyggligt fräsch man iaf...

Får nog ta spinning igen imorgon..händerna upp de som tror att jag kan vara på ett pass redan kl.10 imorgon bitti? Få se..du där längst bort höll du handen uppe?? Nej, du sträckte bara på dig lite..jaha ingen alltså..

Min kära granne då? Nehej..hon lagar mat..hennes rullgardin har åkt upp idag..finns fortfarande inget sätt att närma mig henne utan att bli betraktad som ett rent psycho..

Det stör mig något förbannat..hon är så söt...nej..nu får det vara slut med detta..innan jag blir en stalker också..kan hon inte bara bjuda in mig?? Eller ja..vad skulle hon säga..joo, jag har sett att du ofta tittar på mig när jag sitter i köket och pluggar..har du lust att hjälpa till lite??...föga troligt...

"Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt,
graderna sjunker så fort överallt"

Jerk

Bio-tajm

Nu börjar det bli dags att dra sig mot bion..Nån som ska med??

Nähä, trodde väl inte det..

"Jag klarar mig själv, jag kan städa jag kan laga mat.."

Jerk

Fet, ful & fattig - The cure

Shit asså..nu börjar jag skrämma mig riktigt ordentligt..jag gick på spinning idag igen..ett Bas-pass..har inte direkt flåset, men jag får la ta i så gott det går...får se om jag ska gå imorgon också..blir nog inte så mycket träning nästa vecka...ser ut som om det bara blir tisdagen..om jag inte hinner köra spinning på torsdagen också..Nadine, 19, har sin avskedsmiddag på onsdag..så den dagen går bort för träning..

Sedan kommer dotra på fredag, så fredag och lördag är definitivt borta..kanske kan hinna med på söndag efter att hon har farit, men i så fall blir det styrketräning...känns inte jättelockande..fast kanske måste för att få lite muskler...mer muskler ökar ju förbränningen också..har jag läst..

Det blir nog en riktigt sporthelg för mig och dotra...har planerat att gå på Hovet och se Bajen mot Malmö på fredag..på lördag är det Bajen-Falun i innebandy..känns som om det är en helg som jag verkligen kommer att tycka om..tror även dotra kommer att göra det...hon tycker om att titta på hockey..och även innebandy har hon börjat gilla efter att jag fått locka med varm korv första gången..är lite orolig för motståndarna dock..både Malmö och Falun är riktigt bra..är rädd att dotra ska upptäcka att Bajen faktiskt kan förlora...

Funderat lite mer på Vonsans inlägg..jag vill ju inte vara Fet, ful & fattig..det är ju därför jag börjat träna..visst grundfulheten kommer jag inte ifrån, men jag kan iaf skippa ölmagen som kommer med den just nu..känns som det är lite overkill liksom..fan, hur han ser ut...ja, å har du sett kulan han bär på också..tänkte ta bort kulan..då kanske det låter..fan, hur han ser ut..ja, men jävlar vicken fit man...den med lite choklad på..

Fattigdomen går också att bota, men inte på ett smärtfritt sätt, jag kan flytta ut till förorten igen..fast även om jag säkert kan tjäna 1-2000 i månaden på det känns det inte som något alternativ..jag har fan slitit för att komma in till Söder, så här tänker jag stanna..pengar är inte allt..finns ingenstans jag kan trivas så bra som på Söder..här i Eken alltså...jag har min favoritglesbygd också..uppe i Sörsjön..ett andningshål som jag inte klarar mig utan...sålde jag huset däruppe skulle jag också få mer pengar över..men som sagt..vissa saker går det inte att leva utan..snus tex..

Kvinnor verkar det som om det går att leva utan..lite fattigare liv, men mindre skrik och skrän och onda blickar..så länge jag inte går på krogen och försöker ragga då..då kommer de..de onda blickarna..ungefär som trailern till varannan vecka, då tjejen (som för övrigt var med i kanal 5s fejkade dokusåpa Tomtens fru) kommer fram till Måns och säger "Du, jag och mina tjejer hade tänkt att gå ut och ha trevligt ikväll"
-Ja? (lätt förhoppningsfull)
- Så kan du sluta stirra så förbannat...
Ungefär så känns det att gå på krogen..om inte någon tokberusad Norrländska från Arjeplog kommer och tigger snus på Kellys och prompt ska pussa mig på kinden..ska erkänna att jag helt plötsligt fick en viss förståelse för tjejernas suckar när jag gör likadant, men det har jag säkert glömt när det är dags för nästa partaj..

Nåväl, känner mig lite dopad just nu..är på ganska bra humör..känner mig nästan pigg..ska det vara så här när man tränar får jag nog lägga av..vart tog ångesten och min depression vägen? Är det meningen att man ska vara glad när man får spendera en hel helg själv utan att öppna munnen..får väl gå på bio själv också ikväll..har 2 biobiljetter jag måste använda innan datumet går ut...mitt pris när jag fick månadens omnämnande på jobbet...det trodde ni inte, men eder Jerk kan faktiskt jobba när andan faller på..ska väl erkänna att jag fick det i april-maj ifjol, så det var ett tag sedan andan föll på..

Och ja...jag är skitdålig på att gå på bio..sist såg jag the Garden state..jag och en till var där..det var ganska skönt..trodde jag skulle bli helt själv ett tag..men den lyxen fick jag inte..

Nåväl, bio ikväll..massor med popcorn som fastnar mellan tänderna och sedan hem till "På spåret"..fasen vilket vilt liv jag lever..jag känner er avundsjuka mot mig just nu..fatta killen vet hur det är att leva life on the edge..på spåret..jag törs inte riktigt..det verkar skittufft..eller är det inte så??


"Du är så vacker
Dur så hjälplös och du är så fel"

Jerk


Thåström & tonårsflashbacks

För tredje dagen i rad kom jag innan flextiden var slut..nu ska det sägas att det har varit de sista skälvande minuterna varje gång, men ändå..det är en svit nu..lyckades med konststycket att jobba en timme längre än jag tänkt också..ändå jag har gått fantastiska 17 timmar back denna månad..får väl skärpa till mig i februari..

Nu är det Thåström på spelaren..från himlen sänt...fast han är gårdare...men han har ju trots allt spelat i Ebba & Imperiet...behöver nog köpa lite skivor snart...snälla chef..ge mig löneförhöjning..jag måste shoppa skivor en masse...

Cilla, som tog min oskuld var också Thåström-fanatiker...otroligt..hon var inte från Malung..det har väl i princip aldrig någon flickvän varit...hmm..det måsta ju ha att göra med min förlorande personlighet..de som ser mig dagligen finner mig icke intressant..hon är från Avesta iaf..20 mil från Malung..vi träffades på båten till London..också ett ställe att träffas på..men jag var onödigt kär..det är man väl alltid..speciellt som det tagit slut..och nu var det över 15 år sedan...

Nej, det var ingen fyllegrej..vi var nyktra båda två..och kära...och oskulder...ganska vackert om man tänker efter...många andra verkar ha gjort det i fyllan för att få det avklarat..sen kanske det inte var min bästa föreställning, men inte ens Thåström lär ha varit fulländad när han spelade i the Haters..

Får verkligen Segal ha ett soundtrack med Beastie Boys i sina filmer..borde det inte finnas någon slags regel mot det??..det..det..jag finner inga ord..måste snart spela något med dem för att lugna ner mig..eller byta kanal kanske..

Cilla, gav mig också lite problem..på den tiden..när jag var ung..kostade det fortfarande en hel del att ringa riks..och eftersom Cillas pappa vägrat att betala telefonräkningen eftersom hon ringde så mycket fick jag ringa hela tiden..typ 2ggr varje dag..

Eftersom det var sommar hade jag åkt upp till min kusin och fått honom att åka till Norge för att köpa 2 backar öl till mig..nåväl..när jag gick av bussen i Malung igen..efter det perfekta brottet..trodde jag..var mina föräldrar på väg hem från sitt jobb (det låg typ 2 meter från busstationen), så det frågade givetvis om jag skulle ha skjuts..hmm..väskan full med 50 öl..ingen bra idé kanske..ja tack gärna..ska du ha hjälp med väskan den verkar tung...nej nej, det går så bra så..i trappan hemma ner till källaren stöter jag till ett trappsteg och min väska klirrar till..
Far: Har du öl i väskan?
Ung, orolig tonåring: några stycken..

Sedan vid middagen har visst teleräkningen kommit..1500 spänn..mot normala 6-700..
Far: ska du betala din del av räkningen eller? (lite lätt sur)
Ung..ja ni vet: Men, jag har väl inga pengar..jag e 15..
Far: Nehej, men en massa öl har du råd med..

Sedan var det lite frostigt några dagar..det ska väl sägas att vi aldrig haft mycket pengar heller..så det var väl en oväntad och otrevlig utgift för päronen..
Men ölen var goda..synd att hon gjode slut veckan innan dock..så hon fick aldrig avnjuta dem..ett av mina längre förhållanden..det höll en hel månad..

Ett år senare hade jag fest på Lucia i min källarvåning..det var en torsdag och spriten flödade..jag hade egen ingång och hade städat mina rum själv sedan jag var 10, så vi hade jämt spriten hos mig..
Far kom ner och bad oss sänka ett par gånger..kan förstå det..samtidigt försökte jag dölja att jag drack (ja, tjena är det någon som längre tror att det går att lura föräldrarna??)

Tredje gången han kom ner gick Ebba Grön på full volym, så han fick skrika..då tycker den äldste av oss (Tommy P) som festar att det är läge att säga emot...han hade aldrig träffat min far eller min fars humör tidigare..så kontentan blev att min käre far slängde ut oss..nu tog det inte så hårt på oss just då eftersom vi ändå var på väg till diskot..ett riktigt fyllekalas var diskot..där var min just då favorit..fröken Fjällborg..så aspackad att hon inte kunde röra sig, men då jag slog mig ner bredvid lyckades hon med hjälp av sina sista krafter att avlägsna sg från min närhet...själv fick jag köra buss, men jag hade iaf anständigheten att inte göra det på gardinerna som en del andra..

Det tog ett par dagar innan jag vågade mig upp igen..visserligen hade inte min far sagt att jag var utslängd för alltid, men jag visste ju inte..när jag väl vågat upp säger han: jag var en halvmeter ifrån 20000 på V5:an igår..du kunde ha fått en ny stereo..då visste jag att det var lugnt..

Min stereo ja..jag fick ingen med cd eftersom mina föräldrar inte trodde att det skulle bli något..istället fick jag en stereo med klocka på ...den står fortfarande i föräldrahemmet..det dröjde till -99 innan jag fick mig en cd-spelare i hemmet..hade en i bilen innan iaf...

"Så har det alltid varit härute, ingen jävel har brytt sig om oss
Man ska va som en zombie, va nöjd med sin lott och aldrig fråga om nåt"

Jerk

Story 'bout the fat & an darkhaired angel

Vonsan, Vonsan..du är för gullig..hon använde mig i sin inledning av sitt senaste inlägg..det blir inte större än så..

Så nu får jag vackert hänvisa till hennes blogg..inte bara för att det är hyfs att göra så utan också för att jag tycker den är bra..å så nämns ju jag där..så ni får se att mitt namn finns ute i sajberrymden..

Nåväl här är länken:
http://vonsans.webblogg.se/

Jag läser den minst tre gånger per dag...vid lunch, innan jag går hem och även när jag sitter så här på kvällskvisten och försöker fundera ut något som kan tråka ut er rejält...Läser även Dålä IBK's hemsida minst lika ofta..skulle nog behöva längre lunch..jag hinner helt enkelt inte läsa Falu Kuriren, text-tv, diverse Bajen-relaterade sidor, Vonsans blogg, Dåläs sida & min egen blogg (ja, någon kan ju ha lämnat en kommentar)..det här kommer att sluta med att jag jobbar 45 minuter och har 7,5 timmar lunch...hmm..det får väl ordna sig..

Kan meddela att jag idag ätit sallad till middag för andra dagen..månne en början till ett helt nytt liv? Nja, lite har det väl att göra med att jag inte ville skita ner några kastruller ikväll..och tänkte spara pizza-inköpet till lördag eller söndag...hade tänkt att köra ett spinningpass till i helgen..helt sjukt..fortsätter jag så här är jag i form innan februari...eller tar det längre tid??

Tackade nej till utgång också..en gammal jobbpolare, Pitan, ringde och var sugen..men nej den nya hälsosammare Jerk, stod emot och var stark..trots suget i tarmen..blir nästan rädd för mig själv..rent taktiskt gjorde Pitan fel..hade han dykt upp med en kasse öl hade jag garanterat inte kunnat stå emot..precis som jag aldrig kunnat tackat nej till en djup urringning....

Dags att ta tag i det..träna ordentligt...i slutet av februari är det 10 år sedan jag fick mitt första jobb..då började resan till den rondör jag idag ståtar med..helt plötsligt behövde jag inte längre gå till det sociala och be om att få pengar till mat + hyra...jag hade mer än 3000 extra att röra mig med i månaden..skojar du att det blev mycket skräpmat och pilsner...sedan tog hockeysäsongen slut i samma veva..okej, tänker ni da Jerk var ju en riktig idrottsman så han spelade väl fotboll också...jovisst...coachen hade sagt att jag skulle bli forward i div.5..såg fram emot säsongen...

Då kom dråpslaget..Öje/Venjan läggs ner pga spelarbrist...spelarbrist var också anledningen till jag skulle få spela i A-laget..året innan hade jag varit en hygglig b-lagsspelare..även om coachen ansåg att jag hade en del att jobba med (citat: "Fan, han vänder ju långsammare än en Finlands-färja")...försäsongsträning har heller aldrig riktigt varit min kopp te, så när hösten kom låg jag på en 5-10 kilo extra..första säsongen gick jag ner det mesta, men det blev hela tiden nåt kilo extra per år..försökte ändå röra mig lite..spelade korpfotboll, men alltså springa bara för springandets skull har sällan eller aldrig varit särskilt roligt..klarar inte att motivera mig till sånt...

Sen lade de ner fabriken jag jobbade på..fick erbjudande om att flytta med..50 mil upp till Kramfors..tackade efter tvekan nej..men sa okej till att jobba däruppe på traktamente i 2 månader tills de hittat en ersättare till mig..bodde på hotell..käkade ute varje kväll...Sibyllan eller pizzerian..fanns inte så mycket att välja på..hem på helgerna och träffa polarna..då blev det öl...mina 2 månader förlängdes hela tiden...roligast var när jag var ner till Växjö på kundbesök hos Volvo..deras inköpare frågade mig när jag skulle sluta och jag sa om ett par veckor tror jag (det var i mitten av januari)..Sällan, du slutar inte innan sommaren..2 dagar senare kom platschefen och frågade om jag kunde tänka mig att jobba maj ut..tuff som jag var sa jag att jag skulle ha 1500 till för att göra det..sen visade jag min styrka i löneförhandlingar om kom ut med 700 till..suck..

Jobbade så mycket och sent på kvällarna att jag inte hann med träning och sånt..mina bästa vänner på Connecto däruppe jobbade alla nattskift...det säger allt...när jag lärt känna dem stannade jag kvaribland på helgerna och festade där också..

Samtidigt brottades jag med att jag extremt ovilligt skulle bli pappa..stoppade den i fel hål skulle man kunna säga..blev att tröstäta och tröstdricka...

Efter 11 månader tog tiden slut däruppe...jag orkade inte pendla mer och tackade nej till en fortsättning..när jag kom hem var jag så slut att jag låg på soffan i två veckor innan jag tog mig för något..men då jävlar skulle jag i form igen..20 kilos övervikt skulle bort..de 5 första dagarna tränade jag hockey fyra gånger..

Den sjätte dagen var det avslutning för korplaget i fotboll (jag var coach och oansvarig utgivare av klubbtidningen)...ringde taxi från efterfesten..den kunde komma till dörren, men nejdå..jag skulle gå ut till den själv..kunde ju stå någon stackars urringning klockan halv fem på morgonen som bara längtade efter en snorfull Jerk..på väg till taxin (50m) halkade jag och bröt fotleden..så var den hockeykarriären över...gick i gips på millenium-nyåret..föga roligt...sedan dess har jag inte haft motivation nog att träna ner mig till matchvikt igen, men nu ska jag dit...det får vara nog nu..inte bara för att jag e trött att se en flohabba varje gång jag tittar mig i spegeln..det finns även andra orsaker...diabetes runs in the family..känns inte som jag vill ha det..

"You spend your days at a dead end job
Where you just do what you are told"

Jerk

Ensam, gammal man söker..

Glömde berätta i förra inlägget..var för bedrövad..men jag kom i tid idag också till jobbet..*applåder*...tack tack..
Jag vill tacka mig själv som åtminstone tillfälligt krupit ur den svettiga ångest-bastun och tagit en kalldusch i det verkliga livet (liknar ingen annan liknelse) ...jag vill även tacka..eeh..nej det finns ingen att tacka nu heller..inte ens Nadine, 19, får mig att gå upp ur sängen för att ta mig till jobbet...det var ett solojobb helt enkelt..jag vaknade upp och ångesten hade släppt..

Nu var jag ju så korkad att jag gjorde räkningarna ikväll..så ångesten är väl tillbaks imorgon bitti..kan meddela att efter 10 år slutar jag att prenumerera på Ny Teknik..för tillfället iaf..orkar inte med hela 250 pix för ett år...skrämmande...DN slutade jag med i december, så nu läser jag City...inte riktigt samma journalistiska klass direkt..saknar "På stan" och fredagskrysset (ja, jag vet, men va fan jag e gammal)..nu var iofs tidsbrist också en anledning till att jag inte fortsatte med DN..hann helt enkelt inte läsa tidningen..det är en av få saker som var bättre med att bo i Rågsved...jag hade så långt till och från jobbet att jag hann läsa tidningen...å andra sidan om jag hade haft pengar hade jag haft betydligt närmare till krogen, bio eller nåt annat nu...men men..life stinks...nothing sensational 'bout that..

Kan inte säga att jag längtar tillbaks till Rågsved..den där förbannade uppförsbacken hem..stressa till tuben eftersom det bara går en linje där..ha 500 meter till affären..en halvtimme till stan..behöva ta nattbussen hem efter krogen..taxi för dyrt..nu kan jag oftast gå hem..men sen har vi Rågsved-legendarerna..Rusiak..Ebba Grön...det var häftigt...titta på Rågsveds damer och se Virre Lindskog springa ifrån någon på kanten..eller Nathalie Söderberg använda motståndarna som koner på mitten (vart tog hon vägen förresten??)..eller se Lisa dunka in bollar på löpande band (hon är tillbaks nu efter utflykten till Bajen)..


Nåja, nu har jag gångavstånd till Kanalplan, så det blir mycket fotboll där i sommar igen..HTFF och damlaget...


Vonsan skriver kontaktannons..läste intresserat, men insåg att kraven var för höga..har alla tjejer lika höga krav?? Hmm come to think about it..hade jag skrivit en helt ärlig kontaktannons hade den nog liknat hennes..fast jag letar efter en tjej då'rå..

Jag har de här stunderna då jag bara vill vara själv..å så de stunder när jag behöver någon att krama..men stunderna när jag vill vara själv överväger nog..har också svårt att se mig i ett samboförhållande..jag blir ju för fanken grinig efter 2 dagar med dottern och hur hon rör runt i lägenheten..då har jag ändå tålamod med henne för att hon bara är sex år...skulle jag stå ut med någon som aldrig fäller ner toalettlocket, som lämnar sminkrester i handfatet, som envisas med att hålla på med tandtråden i soffan och sedan lägga den på bordet för att glömma bort det..någon som frågar om jag tycker att hon verkar fet i den här klänningen och sedan blir förbannad om man svarar ärligt fast det själva säger att humor & ärlighet är det viktigaste i ett förhållande..

Står jag ut med ett sådant liv?

Gör nog det..står jag ut med det liv jag har idag borde jag kunna fixa ett sambo-liv också..bara jag får 5 minuters lugn och ro när jag kommit hem..så jag kan avsluta dispyten som pågår i mitt huvud,,


"January, February no one likes no one else,
but I don't mind I go my own way"

Jerk


Det ljuva livet

Chris Penn är död...så var den dagen förstörd...

Kommer ihåg filmen "The Wild Life" med honom, Eric Stoltz, Jenny Wright & Lea Thompson..jag och min kusin såg den en hel sommar..sedan sprang vi omkring och skulle hälsa som Chris gjorde med sina brottarkompisar i filmen...skalla varann och så..Jenny Wright visade brösten...filmen var hur bra som helst..hoppas jag har kvar den..känns som om det är dags att se om den..se hur jobbig han var som room-mate med Eric...Tom hette han i filmen..det kommer tillbaks lite..Eric Stoltz var förloraren som till slut fick en skitnygg tjej (Lea)..det kändes ju verklighetstroget...

Sherilyn Fenn var också med..i en garderob..ung och vacker...undrar vad som hände med henne...efter Twin Peaks alltså..jag är väl medveten om att hon spelade Audrey Horne där...sedan har jag sett henne i en sit-com där hon var nån sorts alkoholiserad skådis eller någe sånt...ja, nakenbilderna på nätet har jag ju också sett..

Takes me back...tillbaks till nostalgin...när jag fortfarande inte drack alkohol och inte visste hur roligt man kunde ha med den...och därför hade roligt och var mig själv mest hela tiden..nu för tiden får man ju ta sig en bläcka för att visa sina sanna sidor..trist att de sidorna är sexuellt frustrerad, dryg & jobbig..fet är trots allt svårt att dölja, så det visar jag jämt...

Smart, rolig & snygg hade varit lite roligare...

"Tom, can you afford to pay half the rent?
- Sure, my dad will pay half of it. He'll be glad to have me out of the house"

Jerk

I love it loud

Japp..jag överlevde..var iofs bara ett intro-pass..typ 24 minuters cykling, men är man ett vrak tär även det på kroppen..tyvärr inte nog mycket, så jag gick ut fortfarande som en överviktig gammal man..dessutom ledbruten nu..

Fanns väl inte så mycket span där..en alldeles för ung tjej (till och med för mig)..en med rena bomberna och en till..plus några 50-plussare..lite för gammalt..även om jag nu för tiden sänkt ålderskraven..de ska ha slutat använda blöja..och helst inte börjat använda blöja igen..har de färdtjänst går de absolut bort..man måste ju ha vissa normer att gå efter..

Annars är ju spinning (precis som Vonsan så sött påpekade) inte direkt en mansgrej..kändes sådär, men ska jag bli smärt igen får jag offra mig..då jag inte har flås för att jogga runt hammarbyhamnen är alternativen raska promenader eller stavgång...helt plötsligt verkar spinning vara rena rama manssporten..

Men, får ni reda på att jag köpt cykelbyxor och sådan där tajt cykeltröja ser jag helst att ni bankar in lite vett i skallen på mig..

Åh, det glömde jag skriva idag vaknade jag upp utan ångest..helt underbart..jag dök upp på jobbet innan  flextiden gått ut..fick plus på flexbanken..nu väntar jag bara på att en vacker donna ska knacka på dörren..

Synd att chefen var sjuk bara och inte fick se att jag kom i tid..

Kanske ska börja tro på horoskopet i City..det stod där "Av någon konstig anledning känner du dig på extra gott humör. Egentligen känner du för att festa om. Och varför inte göra det då..?"..fan, det stämde jag är på ovanligt gott humör..åtminstone med tanke på hur januari sett ut hittills..så nu blir jag väl odräglig igen..det därmed att hantera framgång & ett glatt humör..

Okej, jag har inte festat om..om jag inte räknar kebabtallriken jag åt efter spinningen...ja, va fan klockan var halv nio..vad tycker ni ska jag stå och slava i köket för att få något att äta vid niotiden??

Iofs..humöret kan ju bero på att jag fick lön idag..och inte har gjort räkningarna än..så so far behöver jag inte fundera på hur pengarna ska räcka hela månaden..hmm..shit, måste nog göra dem imorgon..lär se om jag har råd att köpa lite kläder den här månaden..jag har ett par hela byxor...vore nice med ett par till iaf...strumpor är frågan om jag har några hela överhuvudtaget..

Hårdrocksprogram på SVT och de spelade Kiss "I Love it loud"..så underbart..så back to the roots..

Kiss-trivia: Kommer inte ihåg vilket album det var, men die hard-fansen undrade varför Peter Criss hade börjat spela med dubbla baskaggar helt plötsligt..det visade sig att Eric Carr redan ersatt honom, men det blev officiellt först senare..

Min favorit var alltid Ace Frehley..sån cool gitarrhjälte..givetvis var han alkis också..så passande..

Den första skivan jag köpte var Destroyer..jag köpte den ett par år innan jag fick mig en skivspelare..mina föräldrar hade aldrig någon, så det tog ett tag innan jag fick spela den..

Det är ungefär som då jag köpte Kiss "Alive"..fast då hade vinylspelaren slutat funka och jag har aldrig skaffat en ny..den är alltså ospelad än..lite tragiskt då man tänker på det..måste nog köpa mig en snart, så jag kan lyssna på skivorna jag köpte i min ungdom..mina Ebba Grön-skivor..Kenneth & the Knutters och punksamlingen "Även vackra fåglar skiter"..vilken schizo skivsamling jag har..äger till och med skivan "God Jul med Hasse Tellemar"...okej..köpte en sån där "hemlig låda" med 10 skivor..kunde väl inte jag veta att den skulle vara med...

"It's a lucky day for pretty melodies
It's a lucky day for making history"

Jerk


The new me

Fan idag händer det...Da Jerk ska spinna..

In i spinninglokalen går en trött överviktig gammal man...ut kommer en smal yngling med sprudlande energi och med töserna hängande efter sig...ja, eller hur??

Det kommer mera senare...om jag överlever..

"It's a small step for man, but a giant leap for mankind"

Jerk

Sexuell frustration dag 553 + en släng nostalgi

Inser att jag har påverkat någon människas vardag med detta bloggeri...en som jag känner..vi kan kalla honom Kenny..har gjort det till sin morgonritual att läsa denna blogg..

Betyder det att han har ett ännu torftigare liv än jag?? Eller är det så att han sätter sig ner med en kaffekopp läser bloggen småfnissar lite och tänker "herre jävlar om mitt liv såg ut så..hur fan skulle jag stå ut då??"

Skitsamma egentligen...han har aldrig gjort 5 mål i en match för Dålä IBK..

Undra om Nadine, 19, hade roligt på hockeyn ikväll? Hon höll visst på Frölunda eftersom schweizaren Martin Plüss spelar där..jyrgårn vände ju och vann..hade varit där om det inte varit den 24:e idag..fick låna pengar helgen som var för att dottern inte skulle svälta...men fan...kunde varit där och sagt något insiktsfullt om Frölundas uppspel..något dräpande om Andre Mattssons bristande teknik..fan..och snart lämnar hon vårt företag och åker hem till Schweiz igen..vad får vi istället??...en 33-åring som är gift och kommer tillbaka från sin barnledighet..inte mycket Nadine, 19, över det..moderat är hon också..ska väl ändå tillstå att hon hade en..eeh...intressant urringning på julfesten..men men..det börjar balla ur nu..medelålders som jag är...det är dags att ta ordstävet i mun nu...här kommer det.."Det var bättre förr"..

När the kk's var singlar...eder Jerk var 20 kilo lättare och utan problem kunde öppna lördagen med en öl till frukost efter några få timmars sömn pga ragget kvällen innan...när Svampen, som jag delade lägenheten med hade vänligheten att komma in på mitt rum med ölen och även öppna den åt mig...när man satt vakt vid reningsröret och väntade och väntade..så att festen kunde börja..när man under Ski & Rock snodde backspeglarna på en buss och lade dem på sidan om toaletten så man kunde se bakåt när man körde buss..

Suck..om jag finge vara 20 och pank igen...beats 31 och pank iaf..smal var jag också..man kunde ragga upp någon 30-taggare om det behövdes...nu e ju de lika gamla som mig?? Nehej, nu börjar det bli väl sexuellt frustrerat härinne igen..kanske dags att se vad grannarna har för sig..eller hunna lite...

"Oh baby we...ooooh..we are wild young and free"

Jerk


We all live in Future world

Jag visste det..idag kollade jag upp om mina misstankar stämde angående mina sena ankomster till jobbet...mycket riktigt i februari ifjol hade jag samma problem..dök upp sent och fick ofantligt med minus i flexbanken....så min februari-ångest kom tidigt i år..redan i januari...betyder det att jag snart är av med den eller har ångesten utökats till januari också?? Hoppas verkligen att den bara har tidigarelagts..annars blir det jobbigt...ett problem blir väl OS...hur fan ska jag kunna koncentrera mig på jobbet då??

Idag var det innebandy med jobbet igen..skönt att fadäsen i söndags inte upprepades igen..ikväll var jag Mr Sniper..red hot scoring machine..kändes bra..tyckte jag missade väl mycket ändå, men en hel del gick in...Nadine, 19, råkade trampa på mig också..kändes bra..den tösen får göra vad hon vill med mig...

Förra veckan hade vi månadsmöte och Fru Bodin påminde oss om att det är dags för det förhatliga utvecklingssamtalet..varför har man det i januari-februari?? Du är som mest deprimerad just då och ångesten har dig i ett järngrepp...frågade min chef och han bara "så att det inte ska ligga för nära lönesamtalet"..men alltså..det som någon säger åt dig i ett utvecklingssamtal hinner man ändå inte göra något åt innan det är dags för ny lön...vore det inte bättre att ha utvecklingssamtalet senare då? Typ i maj..och kanske se till att de nya lönerna blir klara till första april som de ska..har du det i maj så slipper du gå in dit med den vanliga ångesten..det räcker med att man har ångest för utvecklingssamtalet..

Och vad tror du att du får för lön om du är ärlig och talar om att du letar annat jobb..för att din personliga utveckling har hamnat i en återvändsgränd på företaget du är på..delvis för den miserabla lönen du har..och man ska inte prata lön på ett utvecklingssamtal...suck..blir ytterligare en plågsam timme i mitt alltför plågsamma liv...oh nej, vi hade ju det där uppföljningssamtalet i höstas också..då jag sa rent ut att jag letar jobb uppe i skogen för jag är så less på jobbet och storstan...

Vilket jag verkligen var..förstå mig rätt..jag älskar Stockholm..speciellt Södermalm, men så fort man tror att det ska komma lite flyt så spottar STHLM mig rätt i ansiktet och trycker ner mig i dyn igen..back to the gutter..

Det lär alltså komma upp...det och den dära excelkursen vi talat om de senaste 3-4 åren..problemet är ju tidpunkten för utv.samtalen...när jag är som mest less..min andra period på året då jag är less på nästan allt är när det är dags för uppföljningssamtal..säkert jag tar tag i att leta någon excelkurs då..

Winona Ryder..om hon kommit över sina snatteriproblem har hon en chans hos mig..ja, hon får vackert flytta hit också..här krusas det inte bara för att hon har underbara rådjursögon..

Har ni sett Telia-reklamen?? Ja, det är klart ni har...kanske inte storebror då om han läser detta..stackarn har bara ettan och tvåan...känns som om jag har warpats in i framtiden och ser mig själv om 15 år varje gång jag ser den reklamen..så det är antagligen dags för en son snart...

"Nej, nu måste ni hitta mig. Jag är nyckelkompetens i företaget"

Jerk

Vådaskott & dålig självkännedom

I shot the sheriff, but I didn't shot the deputy...American Idol..visste inte om jag skulle skratta eller gråta..troligen hade jag skjutit båda två om jag kunnat...

oj, så plötsligt det kom..jag har ingenting att säga..förlåt, så har det varit hela tiden...jag menar..jag kommer inte på något att skriva..all inspiration har runnit ut (mental note to myself: skriv inlägg innan du porrsurfar..)..vad ska jag göra nu?? ska detta innebära slutet på denna blogg?

Stay tune for next episode, next week in the same bat-channel, at the same bat-time..

"San Quentin you've been living hell to me"

Jerk

En vacker kvinnoröst i telefonen

Det börjar fan bli pinsamt nu..kom in på kontoret kvart över elva i..ja morse kan jag väl inte skriva..förmiddags...måste nog ta mig ur den här ångesten nu..helt plötsligt ligger jag på 5 timmar minus i flexbanken och..ja och?? va fan..får jag sparken, får jag sparken..tror dock inte det..företaget har väl nästan alltid haft en ganska förlåtande syn på sena morgnar...trots det vill jag inte komma så förbannat sent..man måste jobba så länge på kvällarna då...och så kommer man hem sent, äter middag sent och går och lägger sig sent...så snurrar ekorrhjulet vidare..fast jag bröt nog det idag..gick hem tidigt trots allt..va fan, om det funkar är det ju bra om jag bryter av..sen att jag inte jobbade mer än 5-6 timmar är väl en annan sak??

Gick nog åt helvete ändå...somna på soffan i slutet av Sverige - Jordanien...första halvlek blev "förstörd" av en marknadsundersökning om snus & cigaretter..25 minuter tog den..gnäll? Skojar du?? Hon som ställde frågorna var så trevlig, så trevlig..var nog det mest givande samtal jag haft med en honkönad på länge..kändes som det var något på gång där..hoppas bara att hon inte utnyttjade mig enbart för att få svar på sina frågor..börjar känna mig lite billig och smutsig helt plötsligt...

Det är väl tveksamt om det kan bli något..jag får ju inte ens något när jag drömmer om sex..jag kommer speciellt ihåg en dröm jag hade för några år sedan..

Jag var tillbaks i min mellanstadieskola, men där pojktoaletten vanligtvis är var istället värsta stora badrummet..nåväl, jag gick in dit och en tjej bad mig att tvåla in henne på ryggen..det är ju så svårt att nå överallt (värsta klichén jag vet, men nu drömde jag så..)..i vilket fall som helst så tvålade jag in denna mörkhåriga skönhet på ryggen och började bearbeta mig mot den andra sidan..när jag äntligen börjat komma åt och skulle få se hennes underbara kropp framifrån vaknade jag...Hur jävla snopet är inte det..jag misslyckades i min egen sex-dröm..redan där borde jag förstått och gett upp, men det har jag inte gjort...många sexdrömmar slutar där någonstans, sen vaknar man upp med halva kudden i käften..förvirrad i sin egen säng..

Varför kommer jag ihåg den där drömmen så väl då?? Jag skickade ett mail till skönheten (Glamour-Anna) ifråga och berättade den detaljerat...hon skrattade så högt att hennes mamma undrade vad som stod på, så då fick hennes mamma läsa om min dröm också..har haft svårt att se hennes mor i ögonen sedan dess...

"What's the use in trying?
I can't make my dreams come true"

Jerk

Vad tar ni för grannen där i fönstret??

Ska erkänna det direkt..det är något fel på mig, ju längre tiden går desto mer säker blir jag på att jag är sexuellt avvikande..främst kanske för att jag aldrig har sex, trots att det verkar som om hela svenska folket har det var och varannan timme om man ska tro på söndagsbilagorna, men det verkar aldrig bli något över till mig...ändå är väl de honkönade i majoritet här i landet?

Lik förbannat sitter jag till slut ensam hemma och har endast som alternativ att be Hanna igen om en tjänst...Vänsterhanna alltså..för att inte spränga mig totalt..

Men trots det..jag har blivit äckligt intresserad av min granne tvärs över gården..hon är så söt och sitter alltid i köket vid sitt barbord och knappar på laptopen..vad skriver hon? Sex-chattar hon? Och i så fall var?

Märkte det direkt jag flyttade in..helt plötsligt var grannarna bara 10-20 meter utanför mitt fönster..när jag bodde i Rågsved hade jag 50-100 meter till närmsta granne..hemma i skogen var det träd i vägen, men nu..det är som att titta på doku-såpor utan ljud..jag står snart inte ut längre med mina Peeping Tom-fasoner..samtidigt är jag nyfiken..

Den stora händelsen som gjorde det var nog att grannen på våningen ovanför min Laptop-Granne skulle dra igen gardinerna en kväll och gjorde det topless..I went ballistic...skulle det hända igen?? Hon måste ha sett mig där när jag stod och gapade och tungan hängde ner till golvet..kunde inte släppa bilden i mitt huvud...nu för tiden verkar hon aldrig vara hemma..i mitt inre hoppas jag att det inte är pga mig..

I alla fall, jag har räknat ut (med min enorma slutledningsförmåga..jovisst..) att Laptop-grannen borde vara student..är inte riktigt säker,men det känns så..hon verkar inte ha någon pojkvän..i alla fall ingen i lägenheten..hon har troligen något extrajobb..kanske dansar hon på exotiska klubbar, som en Fors-bo gjorde när hon pluggade i El Stockholmo..hon har alltid rull-gardinen nere i allrummet (det är en etta), så jag vet inte hur det ser ut där..köket är gult..hon har som sagt ett barbord..jag vet vilken adress hon bor på..gissa vilken tid det tog att räkna ut innan jag kom fram till vart norr var...direkt efteråt kom jag på att jag har en kompass hemma..kunde besparat mig en massa tid..

Hennes kropp verkar vara i det närmaste perfekt (hon har aldrig visat sig naken, så det är lite spekulation)..stora problemet är att hon också kan vara en skata på 50 som försöker leva ett ungdomligt singelliv..jag ser bara sådär på håll och det är mer än en gång som jag sett en otroligt vacker kvinna i 20-årsåldern förvandlat sig till en alkoholiserad skräcködla på 60 efter bara 30 meter...

Hur som haver..nu har jag bestämt mig för att hon är söt..så hur närmar jag mig henne?? Jag kan knappast förfölja henne för att se vart hon brukar gå när hon går ut..då blir jag även en stalker och dit vill jag inte gå..jag kan ju leta reda på alla telefonnumren till adressen, men det blir nog också lite sjukt "Hej, vill du gå ut med mig..du verkar söt..vem jag är? jag står och tittar på dig just nu..." Jag måste även vara säker att jag har kommit rätt.."förresten, har du gult kök och barbord?? Inte det? Då kan du koppla av jag titar inte alls på dig..det är din granne.." 
 
Fungerar inte med en lapp i fönstret heller...för det första har du exemplet ovan..för det andra kan skatan i lägenheten bredvid tro att det gäller henne och pipa över..sedan blir hennes karl vansinnig då han tittar ut genom fönstret och ser frugan i armarna på en överviktig loser på andra sidan gården..

Det finns ett patetiskt sätt som man kan få det att fungera på..ha fest, men jag kan inte bara bjuda in henne..det måste verka spontant..typ när man står på vädringsbalkongen och röker (så då måste jag börja med det) och låtsas ha kul och bjuda in henne via teckenspråk...det är det enda jag kan komma på, så får ni en inbjudan till fest vet ni vad det innebär...

Nu visar det sig säkert att hon forskar i bloggar eller dyligt och har hittat denna blogg, som ett bra exempel på hur ensamma, patetiska förlorare spyr ut galla och förpestar sin bloggande omgivning, så då vet hon vad det handlar om när jag försöker bjuda in henne och ringer snuten istället..

Suck..ja, den kärleken..den kärleken..

"Herre, straffa mig inte i din förtörnelse, och tukta mig inte i din vrede"

Jerk


Premiärseger & fin middag

Åh, så lätt...efter att Korpen gjort sitt bästa för att skapa förvirring genom att i sista stund gjort om spelprogrammet visar det sig att Dålä IBK vann premiären på WO..den andra matchen som vi trodde var den första (jag säger ju det total förvirring) gick mot 3 Lingon & 2 Blåbär...Dålä sattte tonen direkt genom mål av Matsa...

Tyvärr gjorde även er favorit-bloggare det (nej, inte Vonsan..den andra..kom igen försök nu..) Jerk det genom att missa ett friläge..sedan fortsatte det...det kändes som om alla i Dålä gjorde mål utom da Jerk..nästa friläge missade jag bollen (hur jävla uselt är inte det..) sedan sköt jag i stolpen slog felpass..lyckades iaf dra ihop 2 assist efter mycket (säkert..) slit..Men, Kenny gjorde 2..även Jonas och Tony..Kenny gjorde mål när vi spelade 3 mot 5...och jag kunde inte sätta dit den någon gång...

Dålä vann till slut med 7-1 eller 8-1..vi vet inte säkert..tyvärr har jag lämnat försprång igen i skytteligan...och varför envisas jag med att spela fram Kenny?? Han är det stora hotet..ja Jonas också och vi lirade i samma kedja..fan, man kan ju inte slå ett pass utan att riskera att hamna efter..hur ska jag lyckas köra egostilen utan att de märker det..speciellt som Kenny läser detta..hmm...nåväl..vi torde toppa tabellen just nu, så Dålä IBK har börjat bra...en seger till räcker för att tangera höstsäsongen..
Tyvärr, verkar det vara uppehåll ett par veckor nu..

Jävla hybris...får inse att mina 15 minuter är över..min karriär i innebandy tog slut ikväll när jag inte ens kunde göra mål mot blåbären...sådär sprack väl ett till nyårslöfte..kanske ska satsa på att spräcka det om 52 fyllor på ett år också..har bara 51 kvar...i mitten av mars kan jag vara klar med det..

Efter matchen gjorde Kenny, Linus, Martin & jag det bästa för att ta ner kroppen till samma degiga form som innan matchen..så vi gick till Donken...Martin kom med det häpnadsväckande avslöjandet att Donken slutar servera McFeast efter klockan 12 på kvällarna...rutinerna vid hemgång efter krogen är alltså förstörda..sitter hemma och huvudet snurrar..får nog överväga en bojkott tills de ändrar sig..ska ta ett snack med lillebror som är en höjdare på McD's..han är arbetsledare på ett McD i Karlstad..

De däringa Chili McFeast De Luxe var sådär...är sådär gammalt vek och fixar inte kryddor tydligen..den var lite för stark för mig..men jag måste leva lite farligt och gå utanför rutinerna ibland...våga kasta sig utför stupet och beställa en Chili McFeast De Luxe..I'm living on the edge..det är ju kicken jag är ute efter..

Kenny undrade om inte det är efter 30 som kroppen lägger av och man blir en blekfet kopia av sig själv som 25-åring..tack för den..iofs jag vägde mer som 25 än idag..men ändå...jobbade i Norrland..boddepå hotell och fick traktamente..en dålig kombination..käka pizza och drack öl..kunde inte träna hockey eftersom jag var i Kramfors och jobbade till åtta varje kväll och sen på fredag hem fort som fan 50 mil till Malung och hinka öl..

Missade Barcas båda mål ikväll..förbannade kanalsurfning..igår missade jag Real Madrids alla 3 mål..kanske ska ta ur batterierna ur fjärren..

"American rebel that's me
Living large & living free"

Jerk

Premiärnerver..

Nu är det nära..snart är det dags...seriepremiär..lite nervöst..lite sugen...lite för otränad..lite (mycket) överviktig...men va fan...Kenny får springa och servera mig idag..jag e ju stjärna :)....åtminstone om man skulle tro på samtalen jag fick i natt...

..Skulle bli värvad till slutspelet...inför mötet med Hunflen..skulle jag komma med rälsbussen??..till de kortare bortamatcherna åkte tydligen laget cykel...det var en Tällbergare som fått för mycket i sig och skulle skoja med mig...först klockan 2 på natten...sedan ytterligare ett samtal kvart i tre på natten..en man som knådar kroppar till vardags och ringer obscena samtal om nätterna tydligen...

Annars har jag sett till att sova ut inför den viktiga premiären..tyvärr innebar det stress för att hinna med och lämna dottern på bussen...klev upp halv tolv...fort frukost..sedan in med Emma i duschen..plocka ihop lite och packa hennes Bajen-ryggsäck..sedan iväg till T-centralen..hon är för gullig min kära dotter..hon har inte försökt väcka mig på hela förmiddagen..utan hon har suttit och tittat på tv bara...när jag väl klev upp sa hon "Pappa, jag har sparat två godisar till dig"...helt underbart...där ligger hennes slashas till pappa och sover bort en hel förmiddag och hon sparar två godisar till mig...det är nästan så man börjar lipa..så sedan jag kommit hem har jag plockat ihop resten av det hon ödelagt i lägenheten och nu är det dags att diska snart..

Väskan är packad..klubban slipad...nu är det bara att hoppas att målsinnet finns kvar...tror det går åt helvete idag..jag klarar inte av att tackla framgång...jag blir arrogant och besserwisserig (konstigt ord, men du kan slå upp det om du vill..jag har aldrig fel..arrogansen igen..)...tar på mig stjärnrollen trots att tröjan inte passar mig..vi får se om jag hinner dunka in lite ödmjukhet i skallen innan det är dags..om inte annat kanske jag kan göra 5 mål igen i en match...

Idag kl. 16:30 Liljeholmshallen, plan 2 gör Dålä IBK säsongsdebut..tycker ni ska vara där..vi lovar att inte göra fansen alltför besvikna..

"Människans naturliga grundtillstånd är att inte i onödan stiga upp ur sängen"

Jerk

Kan inte sluta..tråka ut er...

Har tappat greppet om min blogg...jag vill ha totalt missledande rubriker...genomtänkta citat på slutet och gärna något intressant emellan, men sitter bara och skriver en massa dynga...skriver rubriker som faktiskt härleder en till vad det långtråkiga inlägget handlar om..citaten är de som jag för dagen kommer på..eller alltid från Packets låtar..jag har de här 3-4 inläggen som kanske kan bli intressanta, tankeväckande och lite småkul, men jag skriver inte dem..jag skrivet om vad jag gjort under dagen istället och det är ju jävligt upplyftande att höra att jag aldrig kommer i tid till jobbet..att jag inte kan somna före ett på natten eftersom jag sitter och tittar på damtennis..eller måste blogga...snart sitter jag och skriver om vilka inlägg jag skrivit idag..

Nej, fan...får inte missa mer Nisse Hult...och snart är det CSI Miami..

Kl.16:30 i Liljeholmshallen..be there..

"Hammarby är bäst"

Jerk

Seriepremiär, barnaga & mörkhåriga i mörkret

Idag har jag gjort illa min dotter..ja alltså..det var ju inte meningen..mycket är jag..omfångsrik, ful & fattig..men riktigt så elak är jag inte...
Däremot hade jag den ljusa idén att vi skulle gå till lekparken i snökaoset (en polare har sagt att barn är rena brudmagneten..har inte märkt det än..)..fast först gå till tidningsinsamlingen (arbetsmiljöverket har ju tagit bort möjligheten för att lämna vid porten..suck..)..i alla fall..vi såg ut som ett par snögubbar redan innan vi var framme och väl där gungade min dotter och lite annat..sen skulle hon åka på nån sorts gunga som bara sitter i en axel..en snurra helt enkelt...det var där det hände..
Min kära, underbara lilla dotter gnällde om att jag skulle ge henne mer fart..så jag gjorde det..när hon kom tillbaks efter ett varv skulle jag ge henne ännu mer fart..fast hon tänkte ge mig en hi-five, så när jag skjutsa på för lite mer fart tappade hon greppet och åkte ur bildäcket...slog i huvudet lite..började gråta..skönt att se att man kan framkalla någon sorts känslor hos de honköniga ännu..eller vad man ska säga..kan väl avslöja att vi gick och köpte godis sen...

Nu lyssnar hon på sin cd-freestyle och sjunger med..jag får krupp...kan tänka mig hur de stackars passagerarna som åker med henne på bussen har det...hon sjunger tydligen tre timmar i sträck på väg hit..jag försöker leva mitt vilda singelliv och titta på "På spåret", men hon förstör för mig..jag kan inte koncentrera mig..kunda iaf Bojan Krizaj...Stina Wollter är en liten favorit..hon verkar så förbannat trevlig..och kurvig..

Min favoritbloggerska, Vonsan, är nere i källaren idag..funderar på hur jag ska kunna få henne att ta trappan upp till bottenvåningen i alla fall..vet bara inte om tröttnar av att höra andra där nere och därför kliver uppför trappen eller om hon vill höra glada rop uppifrån..om hon då blir nyfiken och vill se vad halibalot är om..känner henne inte nog bra än..vet helt enkelt inte om jag ska dra något om mitt tragiskt enformiga liv eller om jag ska ta en rolig anekdot från den tiden som mitt liv inte var lika tragisk...

Hur som haver är det seriepremiär imorgon och nervositeten börjar infinna sig...gjorde ändå 5 mål i en match under höstsäsongen och har lite krav på mig nu..är också nervös för att spelarna ska ha läst bloggen och därmed insett vicken gnällig loser jag är, så jag får kicken för att inte sabba stämningen och vinnarkulturen vi har i laget..vi vann trots allt 3 av 14 matcher ifjol..visserligen var en av dem WO, men ändå...


"Any given Sunday you can win or you can lose,
but do you win or lose like a man??"

Jerk

Bara sport, bara sport, bara massor utav sport..

Jag borde egentligen sätta mig och skriva in allt i bloggen så fort jag kommer på det..just nu ligger det en 3-4 inlägg och surrar i huvudet..vi får se när de blir skrivna..

Men, det jag tänkte säga var att min favorit vann igår i damernas konståkning..Irina Slutskaja...ännu häftigare blev det när jag upptäckte att hon har piercat tungan..en rysk konståkerska som har piercat tungan..det får mig att fundera (snuskiga tankar givetvis) är hon piercad på något mer ställe?? Är hon singel??...finns det fler tjejer inom konståkningen som piercar sig?? Hur är det med vår Lina Johansson??

Sedan var det en till betraktelse från mitt liv framför tv:n jag tänkt framföra..fast det har gått ett dygn nu, så jag kommer inte riktigt ihåg..tror inte det var något om hur kvinnorna stönar i Australian Open..det är alldeles för banalt..fast Sharapova är otroligt vacker..
För er som undrar..sändningarna börjar kl.1 på natten, men eftersom min dygnsrytm är fucked up är jag vaken fram till två någonting..undrar om det är därför jag försover mig varje dag??

Shit the same..nu ska jag försöka natta dottern..det är inte lätt..hon är av honkön, så hon kan varenda trick i boken..

"En får vaere som en aer om en inte vort som en sku"

Jerk

Ekorrhjulsångest & inviter till sex..

Det är något som gnager i mig..vet inte va det är, men jag hoppas att det gnager på fettet och inte de minimala musklerna..kan inte sätta fingret på vad det är, men jag är gnälligare än vanligt (jo faktiskt det  går..)..jag är mer ointresserad av att jobba än normalt (alltså..vem vill jobba, men jag brukar ändå göra det då jag ändå väl är där)..min ångest för att kliva upp är enorm..nu har jag hamnat på minus i flexbanken igen..det var ett bra tag sedan sist..jag har för mig att det var likadant ifjol..och året innan dess..

Hmm come to think about it...jag är fast i ett mönster..på hösten är jag ledig en hel del för jakten, så det är en massa resande som tär på mig och jag känner en svag avsky för storstan och dess stress..sedan kommer julen..den brukar vara avkopplande för mig..jag är singel och har en mor som lagar all julmat..det är lite onödigt att stressa upp sig för lite julklappar, men i år var det monetära flödet inte det bästa, så där blev det lite stressande..julen var inte heller någon direkt hit..är det därför mitt tillstånd förvärrats??..så här ångestfylld ska jag inte vara innan februari..
Sedan när våren kommer släpper det...det vackra folket blir kära i varann..töserna tar på sig minimalt med kläder...otroligt frustrerande..funderar allvarligt på att bli ett kladdande pervo..då får jag åtminstone känna på lite hud...både före och under örfilen..
Fast på våren brukar jag, som inte tillhör det vackra folket, slita som satan på jobbet och flexbanken blir full, så jag kan ta några dagar ledigt..sedan i juli när 8 miljoner Svenssons är lediga sitter jag på kontoret och jobbar med Ericssons årsförfrågan..för att sådär lite skönt kontinentalt ta ett par veckors semester i augusti...mina lyckliga veckor på året..till slut har det gått ett år igen..så går hjulet runt, runt & runt..

Visst finns det ljusa stunder under de övriga eländiga 11 månaderna också..Söderstadion..mina arbetskamrater är faktiskt osedvanligt trevliga..kan bara komma på nån av alla som jag inte riktigt kommer överens med..det är uppgifterna som jag icke finner särskilt roliga...tror inte jag är understimulerad..bara less...alkoholen brukar ha en bra effekt på mitt humör..innan ångesten kommer dagen efter vill säga..att göra fem mål i en innebandymatch är också välgörande för själen..

Måste vara att jag är understimulerad rent sexuellt..jag kommer ihåg sist jag hade en sån här torka..när det till slut släppt och jag kommit till på en sliten skinnsoffa i Grimsåker kände jag mig 5 kilo lättare på väg hem framåt morgonkvisten..jag gick omkring och dumflinade medan skrattmåsarna skrek i skyn..ta mej fan om inte huden blev mjukare och lenare också...så mycket ångest som kan försvinna på endast fyra sekunder...

Talade med en gammal kk tidigare ikväll..hon hade suttit och pimplat Irish coffee sedan 12-tiden idag,så hon fick modet att ringa mig (hennes karl är inte särskilt förtjust i mig..då hon tidigare förklarat mig som sitt livs kärlek och när de separerat för några år sedan dök jag upp en snabb vända..så jag är inte så populär idag..hon mailar mig smyg och sånt..)
Bröt ett av mina nyårslöften då jag försökte övertala henne att komma ner hit för en helgs nudistvistelse i min lägenhet..bara hon, jag och en massa vin..men hon påstår att hon gått och blivit blyg..vet inte jag..tror hon är lite rädd..rädd för att hon återigen ska falla för mig alternativt för att jag blivit en ful, gammal gubbe..å det har jag ju...borde avsluta det där låtsasförhållandet..det får mig och tro att jag ska få sex igen..det kommer inte att hända..hon kommer aldrig att åka ner hit för lite hot lovin'..

Nåja, i helgen ska jag umgås med dottern min..tack till hennes förbannade mor som sagt att vi borde gå på bio till min dotter...jag sa till hennes mor att jag har grymt lite pengar och inte har råd att göra något..jävla fruntimmer...just nu tittar dotra på Let's dance..någon slaktade just "Toxic"..förra veckan vet de som läser Vonsans blogg att Thåström slaktades..ibland blir jag rädd..det är som när dansbanden får för sig att göra covers på någon tidigare helt okej låt..man börjar må illa och funderar på barmhärtighetsmord, men är det dansbanden som ska avlivas eller ska man förkorta lidandet för den stackar artist vars själ blivit våldtagen av tondöva freonsprejade frisyrer i neongröna kostymer??

Det är nog därför de står och dumflinar hela tiden de spelar..de vet att de kommit undan med ett grovt grovt brott och ingen kommer och låser in dem..

"Nei så tjukk du har blitt. Nu må du te och slanke dig litt.
Du som var tönn som en hövel flis. No ha du blitt feit som en julegris"

Jerk

Leksand, SPAM & annan skit

Lite glad idag iaf..Brynäs vann..tyvärr gjorde Leksand det också..segermålet när det var 3 sekunder kvar..lite flyt de har nu då..Nåja, på lördag räknar jag med att Brynäs trycker ner masarna till sistaplatsen igen..

Pratade med min dotters mor ikväll..hon ska ner till Ålahuvudland på jobbintervjuer vecka 9...är fortfarande inte förtjust i tanken att min dotter ska flytta ner till Skåne, men det får väl gå..flickstackarn får väl flyga upp till Stockholm..klart är i alla fall att hon kommer hit om två helger också..då ska vi gå och se Bajen mot Falun i innebandy..vad vi ska göra i helgen står däremot skrivet i stjärnorna..

En del av mig tycker det är kul att min dotters mor träffat nåt nytt..då jag tror att det kan vara till gagn för min dotter, men..återigen..Skåne..suck..det är fel ställe...så en annan del av mig tycker det vore skönt om det tog slut (det är den ogina, egoistiska delen av mig)..

Har fått en massa mail idag igen :)...tydligen finns det någon som tycker att jag har ett enormt behov av Viagra..och de kan ha rätt...om jag ska utnyttja möjligheterna de andra mailen ger mig...som att få möta lite ryska oskulder eller kåta & villiga tjejer från min närhet..ska jag testa alla de förslagen så kanske jag kan behöva Viagra..men det kostar ju en del, så då måste jag se till att bli en vinnare på aktiemarknaden samt sänka kostnaden på mina bolån, som ytterligare några mail ger mig chansen till...SPAM, what is it good for???...

Fast man får vara glad för det lilla..de enda sms:en jag fått idag är från Håkki och de var strikt arbetsrelaterade..är för snäll som messar på min privata mobil..jag tillhör de få på kontoret som inte har företagsmobil...om jag inte är på semester förstås..då får jag en företagsmobil, så de ska få tag på mig..sjukt egentligen..

När det var älgjakt i höstas var Håkki min tf Boss..han bara " va fan ska du på semester igen?? Då ska du ha mobil med dig"..sköna krav när man är underbetald..fast å andra sidan..företaget har Comviq..den har ingen täckning i min jaktstuga och inte särskilt bra täckning alls ute i skogen..å andra sidan så kan de flesta mitt privata nummer,så då ringer de på den..

Nehej, den här gången lyckades jag iaf att plita ner ett genomtrist inlägg..ursäkta att jag tog upp er dyrbara tid mellan porrsurfningen..ni kan återgå till det nu..

En sista grej..Nadine, 19, har aldrig varit på Junibacken och hon åker hem om 2 veckor..ska jag passa på och bjuda med henne..typ eftersom jag och dottern ska dit..fast jag hade egentligen inte tänkt gå dit..jag har en jobbig tvättid just på lördag...stora tunga frågor om livet ikväll...

"Vad finns det för stoppkloss i veckans mitt, det borde va torsdagen så klart
Stegen blev tyngre ju längre den gick, ända tills någon sa.."

Jerk

John Blund & Sex..igen..

Det är ju fan också..kom sent idag också..hade glömt mobilen på jobbet, så jag hade ingen väckning i morse..kom på att jag hade kunnat slagit på alarmet på klockradion strax efter jag vaknat vid halvtio-tiden..suck..tur i oturen..samtliga i ledningsgruppen & alla säljare var på någon sorts säljutbildning idag, så de enda som såg mig dyka upp väldigt sent var de övriga hjonen...däremot har min chef och ett par andra redan räknat ut att jag kom sent eftersom mobilen ringde och därmed visste de att jag inte hade någon väckning..

Va?? nej tok heller...inte hade jag några missade samtal eller sexosande sms..den enda anledningen till att ha mobil är för väckningens skull..klockan behöver jag inte längre efter att ha bytt batteri till mitt armbandsur..hmm..okej, en anledning till är att ringa en massa samtal på fyllan kl.4 på natten också..men de är inte särskilt uppskattade...mer än en flickvän till mina kompisar har blivit märkbart irriterade..

Armbandsur..låter lite feminint..jag menar min superhäftiga GUL-klocka som jag vann i Drömelvan -96..

Vilket osökt (ja eller hur??) för mig in på årets Dream Team..Aftonbladet har ju varje år den tävlingen liksom Drömelvan...på jobbet så skapar vi alltid en liga, lägger en hundring var och vinnaren i ligan tar hem hela potten..reglerna är enkla..man får inte göra något byte..det brukar vara ungefär 10st som är med..hittills har jag vunnit flest gånger (3st), men bara i Drömelvan..fast i år leder jag Dream Team också..med ca 100 poäng..iofs brukar jag leda ibland, men det brukar ta slut i november sen brukar jag dala..fast i år har jag hållt mig där uppe hela tiden och har väl varit i ledningen i över en månad nu..tyvärr är det 13 omgångar kvar än, men jag har i alla fall chansen i år...så eftersom jag nu tagit orden i mun, så är mina chanser obefintliga...skulle annars behöva pengarna...kanske köpa lite..nej, skämta bara..

Å andra sidan en av de äldre (kanske inte klokare) i Sörsjön stoppade mig när jag var på väg till Majstångsresningen i Sörsjön i somras (vi kan kalla honom Folköl) och förklarade ingående för mig att jag skulle passa mig för fruntimmer..det blir bara elände..och se för fan till att det inte blir några barn (lite sent nu iofs..)..ge fan i dem..gör som mig istället, jag åker till Mora och köper mig..det är snabbt avklarat och inga barn eller något sånt på halsen..kanske ska tillägga att Folköl fått i sig något starkare än just folköl den dagen..slutklämmen var ändå lysande..när han för tredje (eller fjärde) gången talade om för mig att jag inte skulle skaffa mig något fruntimmer tystnade han någon sekund (som om han tänkte) och sa..ja, om inte du är kär då..

Ridå..är det inte därför man skaffar sig ett fruntimmer..för att man är kär i henne? Sex kan väl vem som helst skaffa på krogen..ja, inte just jag då, men alla andra...man kanske inte får just det man vill men..du kan få det..ta en tjej hon kan gå in på vilket ställe som helst och gå ut med en karl...har hon otur är det en ölstinkande-halvt-medvetslös-som-precis-pissat-ner-sig-sorglig-ursäkt-till-man, men hon får något..sen kanske det är billigare att köpa sig direkt än att behöva droga ner sig till det tillståndet som krävs för att ta vad som helst (i mitt fall 2 öl och lite chips)..

Detta skulle kunna föra in mig till den del av mitt liv som ett par arbetskamrater kallar för min tid som Gigolo..men jag passar..kanske jag lyckas klämma in det någon gång, men inte just nu känns det som--

"Get your rocks off, get your rocks off honey"

Jerk

Vonsan - En bloggerska i nöden

Glömde en sak..det är så mycket som ska ur mig..nästa vecka tar vi hand om min traumatiska barndom..ja tjena..någon sådan tror jag inte att jag hade...ganska normal..även om jag tjuvrökte första gången när jag var sex...

I alla fall ska försöka lite smått omanligt att komma till saken innan jag tråkat ut er helt och hållet...

Min favoritbloggerska, Vonsan, utlyste en tävling om vilken poeten var i ett av hennes inlägg..och jag klara frågan!!..ja, okej jag erkänner..jag googlade fram svaret..lite fusk men va faen..borde ändå ha tagit det eftersom han var på bild till och med..

Nåväl, där svävade vi ut igen (märkligt vad svårt det var att fjolla till sig nu då)..

Okej ett nytt försök..jag vann "möjligheten till en extraordinärt fantastisk dag"..hoppas det inte var idag..då blir jag rädd för morgondagen..

Min dag började med att jag väcktes av världens magknip...effektivare en klockradion tydligen, så dubbelvikt upp på dass (här är en positiv grej med en liten lägenhet..eftersom jag fortfarande var djävulskt trött kunde jag luta panan mot väggen mitt emot när jag försökte avlägsna det onda) sedan när jag var klar kommer tankarna..fan, inte magsjuka igen..får lägga mig på soffan en timme för att vara säker..har ingen större lust att sitta på tunnelbanan när det väl händer..svårt att ta sig till dass snabbt då..så, visserligen kunde jag titta lite på Australian Open på Eurosport, men det gjorde också att jag återigen dök upp långt efter att flextiden slutat...iofs hade jag för en gångs skull ett annat skäl än "jag var trött" eller "ångesten gjorde att jag inte tog mig upp"..

Efter att nästan tömt allt arbete igår trodde jag att det skulle vara lugnt idag, men icke sa Nicke..fult upp hela dagen..månadsmöte också..vår nya HR-advisor var där..hon var gift, så hon går bort..bodde visst i Åkersberga också..dubbelbort..ger mig fan på att hon har jobbat på Allgon också...

"Över vatten, över berg
över städer och äng
Nu är gråmånen upphängd igen"

Jerk

Skönhet, pengar & tårar

Irina Slutskaya..i många år har hon varit en personlig favorit...ja, jag erkänner..jag tycker om att titta på konståkning..vacker musik & graciösa kvinnor..okej, lite fjoll-varning där..ungefär som med schlagerfestivalen..några helger varje år blir jag en schlagerfjolla som sjunger med i dåliga refränger..men jag röstar i alla fall inte..
Hmm..lite för många tecken nu...får tårar i ögonen om det är något sorgligt på tv eller som i måndags när de hyllade Tony på Idrottsgalan..jag kan väl inte??

Få se..nääh..är fortfarande barnsligt förtjust i bröst, så det är nog lugnt..

Det är nog min dotters fel..innan hon föddes var jag cynisk och bitter full time..nu extraknäcker jag med högst omanliga känslor då och då..illa...det ser inte bra ut när man ska vara uppe i skogen för att skjuta hembränt och dricka älg..eller hur det nu är..

Det kanske är som Niclas Wahlgren säger i filmen G "Man har ju några procent..det har väl alla??"..fast favoriten ur den filmen är ändå Magnus Uggla "men lilla gubben..du sa ju att du skulle.." Stor humor..

Jesikens vad lätt det är att hitta jobb om man vet vad man vill göra då...nu vet inte jag det..jag brukar sitta och kolla om det finns några jobb uppe i skogen ifall jag ska flytta hem, men allt som finns är inom långvården och i lärarskrået..det vet jag att jag inte vill göra..så jag får väl fortsätta ruttna bort på mitt nuvarande jobb ett tag till...

Blir nog ytterligare ett intressant utvecklingssamtal i år igen...har för mig att jag ifjol sa att jag inte behövde utvecklas någe mer eftersom jag redan är så mycket bättre än min lön..det var nåt liknande och vid löneförhandlingarna sa jag något om att jag funderar på att söka nytt med tanke på lönen..vad svara chefen då.."det tycker jag låter jättebra..om du inte trivs här tycker jag du ska leta efter drömjobbet"..jaha, tomma hot funkar alltså inte när man diskuterar lönen..det var efter jag sagt till VD:n (min chef var bortrest, så VD:n fick tala om min nya lön..) oj..det var bättre än väntat, men det är fortfarande alldeles för dåligt...lite att jag hoppats på ett riktigt skambud så jag kunde sagt upp mig på fläcken och storma ut från mötet...istället bev det ett tafatt "oj"..sedan kommer det jag hatar så mycket att höra "Vi är jättenöjda med dig..vi vill ha dig här"...JAMEN betala mig en marknadsmässig lön då..vill ni att jag ska göra ett bra jobb ska jag ha en riktig lön och inte sitta och blicka avundsjukt på städaren då han lyfter sin enorma lön..

"Kiss my boots of shiny shiny leather"

Jerk

TV- min vän i tillvaron

Börjar bli många, långa & tråkiga inlägg nu..har helt fastnat för bloggandet..min tid på jobbet går åt att tänka på vad jag ska skriva om i nästa inlägg..tyvärr brukar de lysande idéerna försvinna ur huvudet innan jag fått ner dem på pränt..trots allt måste jag jobba också..skulle behöva en lottovinst..eller en rik fru...

Är övertygad att om jag bara blir rik kommer jag att bli lycklig..smal också..om inte annat så borde töserna flockas..eller åtminstone borde det finnas någon gold-digger ute där som inget hellre vill än att kela med en överviktig ölstinkande karl med pizzaflottiga fingrar..

Har suttit lite framför tv:n ikväll (surprise!!) och funderat (men det va i alla fall överraskande)..tillhör dem som anser att tv:n inte är fördummande..snarare utbildande..jag menar om inte alla dessa dokusåpor fanns..vad skulle jag då veta om den kvinnliga anatomin??..skulle jag fortfarande inte tro att det var insidan som räknades och inte den läckra utsidan??
Är det någonting jag lärt mig är det att med ett vackert utseende kan du få den du vill ha..den fantastiska insidan kommer max 3:a..sedan får de stå vad de vill i kärleksspalterna..
Vidare är jag övertygad om att den relativ bra engelskan som pratas här i landet härrör från det faktum att vi inte dubbar filmer och tv-serier..
Hur skulle man vetat att det ser riktigt coolt ut att röka och ta sig en whisky om vi inte sett Mike Hammer eller Bogey på tv:n??
Skulle jag ha upptäckt att min lägenhet var ''flyttstajlad" vid visningen om jag inte sett Äntligen hemma?? Högst otroligt..
Skulle jag drömt om att sitta på fönsterblecket i nätbrynja och spela saxofon samtidigt som jag tömmer det sista ur min flaska Jack D's tidigt på morgonen om jag inte tittat så mycket på tv?
Som ni ser...tv:n är en sedelärande uppfinning..som dessutom funkar ypperligt som barnvakt tidiga morgnar då min dotter inte förstått att det är helg...

Däremot kan jag hålla med de som tycker att tv:n är förslappande..i min aldrig sinande törst efter kunskap har jag inte haft tid att storstäda min enorma lägenhet (34 kvm) på väldigt länge..jag har inte heller hunnit rensa den gamla datorn på filer och spara de jag vill ha kvar trots att jaf köpte min nya dator i början av september..men men det kommer nog snart..är övertygad om att jag nu när jag köpt gymkort även kommer att få tid över att rensa datorn...

Gymkortet ja..Fru Bodin sa förra veckan att det skulle ta 2 dagar innan jag kunde hämta det på F & S, men idag när jag efter 3 arbetsdagar gick dit, så hade det inte kommit..ytterligare ett bevis på att det inte går att lita på fruntimmer..

"Bättre med tur i spel än i tur kärlek, för kärlek kan man köpa"

Jerk

Fräls mig ifrån ondo

Nehej, blev inte mognare idag..klev inte upp när klockan ringde idag...antar att det inte blir någe sex då heller?
En from förhoppning som störtdök så fort jag satte det på pränt..

Innebandyn med jobbet gick bra idag..eller..bättre än sist i alla fall..gick även idag in i närkamp med Nadine..hmm snart blir jag betraktad som pervo om det här ska fortsätta..

Äsch, orkade inte skriva något om det..har inte mycket att säga idag, men man som jag är (snälla du kan väl låtsas en gång iaf) tänker jag fortsätta orera om något totalt ointressant och intetsägande tills samtliga har somnat..så välkommen till de sämst spenderade minutrarna av ditt liv (förutom de som du möjligtvis spenderat tidigare läsandes denna blogg)..

Laddade ner mina kort från nyår idag..gör det på jobbet eftersom vi har kortläsare där..vilken tur att jag tog tre kort på himlen kl. 12 på natten..vet inte hur jag skulle klara mig utan de korten...annars såg inte Anna ut att vara sur på mig när jag tog korten på henne iaf...

Förresten, min mor ringde häromdagen och en liten del av nyårsångesten kan jag släppa..man har hittat mina stövlar..nu gäller det bara att hämta dem..lär dröja ett tag..inte bara för att jag inte tänkt åka upp till Godset innan påsk..säkerligen kommer jag på något annat att göra då också..eller så släpar jag med mig dem till nåt annat ställe och glömmer dem där..jaja, bara jag har dem hos mig till älgjakten så blir det bra..

Nadine slutar snart så vi ska ut och fira av henne första februari..pengar ska läggas till avskedspresent också..sedan slutar Fru Bodin i samma veva..då blir det till att lägga ut mer pengar...känns som om jag lagt ut en hel del pengar redan på folk som slutat...
När jag började var det 70-80 pers som jobbade här..nu ligger jag nia på listan över de som jobbat längst...emellan har det kommit en massa folk som sedan också gått..värst är nog Herr Johannes som jobbade 1-2 veckor innan han gick tillbaks till sitt gamla jobb..klokt val..

Nehej, avslutar med ett bibelcitat i bitterhetens teckan

"Hellre bo i en vrå på taket än hava hela huset med en trätgirig kvinna"

Jerk

Galaprogram och annan ångest

Antar att Tony inte längre är bitter? Undrar också vem han bad att hålla stolen åt honom??

I övrigt kan det sägas att vissa inte passar i balklänning utan bättre i eeh...slalomutstyrsel kanske...det hindrar mig dock inte att ha sexuella fantasier om hälften av de kvinnliga idrottarna...

Är lite bitter över att jag satt och tittade på galan..iofs var inslaget från idrottsmuseet lysande, men det blir aldrig riktigt bra tv i Sverige..kom tillbaks Classe...

Ska väl erkänna att jag blivit en riktig blötis på äldre dagar..fick en tår i ögonvrån då jag såg hyllningarna Anja & Tony fick...ungefär det samma som jag fick av publiken efter mitt femte mål mot Förening...inte...

Ska ha dottern till helgen, men saknar helt kontanta medel för att hitta på något speciellt..hoppas hon vill gå till lekparken på lördag..hon brukar tjata om det ibland, men då spelar Bajen match så det brukar inte bli något av hennes önskan...jag är en grym och hård far..

Har haft en mailkonversation med en av mina upptagna flörtar..hon tycker det går bra...eftersom vi är vänner kan jag fortsätta flörta med henne..vet inte...känns som om det är att försöka hitta ett kryphål för att inte bryta nyårslöftet..samtidigt...jag vill ju..men moraliskt är det helt förkastligt..får väl noja om det ett par dar..min flört lär inte leda till något ändå eftersom hon begåvats med samvete..en av få från den sidan av befolkningen...skrev han bittert..

Dök in skönt sent vid kvart i elva idag..givetvis står både min chef och VD:n alldeles vid min plats..svårt att smyga in då..problemet är att jag klarar inte av att gå upp på måndagar...det är inte så att jag sover som en stock..jämt...men ångesten över att ha minst 37,5 timme kvar av veckan är mig övermäktig...så det är tur att jag kommer sent såpass att jag får sitta där till sju på kvällen innan jag gjort full dag...det gör det hela bättre...inte vill jag gå och lägga mig heller...jag är som min dotter..fast jag har ingen som säger åt mig att det är natti-natti så jag sitter uppe och kollar CSI kl.2 på natten i brist på bättre (sova kanske...sopa!!)..

Nej, nu ska jag surfa lite innan det är dags för nattpasset framför tv:n...imorgon ska jag vakna upp som en mogen människa..kliva upp när klockan ringer..komma in på jobbet i tid...sopsortera...kommer nog få sex imorgon också..

"Det fanns intet helvete på jorden förrän paradiset blev riktigt färdigt, det vill säga innan kvinnan kom"

Jerk
Då, nu & sedan - Ovänner i Kosmos

Medelålders..de är riktiga trygghetsknarkare..Vi är ett gäng som tidigare har jobbat eller jobbar på Huber som brukar träffas över en bit mat varannan månad ungefär..och vi ska alltid träffas på samma gamla vanliga sunk-hak..för det brukar vi göra och har nästan alltid gjort..jag å andra sidan vill hitta nya krogar, men det stöter ofta på patrull..har de plankstek där? Är det dyrare??

Nästsenast hade jag hittat en krog som jag otroligt nog fick med de andra på..fast kommentarerna innan vi hade ätit var de väntade..tycker det verkar lite dyrt..plankstek har de inte heller..efteråt var alla nöjda..nöjda över att ha vågat testa ett nytt ställe..nöjda med maten eftersom den var god..men senast blev det samma gamla vanliga ställe..försökte mig på att vi skulle byta då också, men jag fick tvärnobben..
Nu är det snart dags igen...nån gång i februari ska vi ut och äta och svinga bägarna..undrar om jag lyckas få med dem på ett nytt ställe denna gång?? Kanske ska nämna att jag är (klart) yngst av oss och den enda som bor på Söder..De agerar som de blivit barn igen..med trygghetsknarkningen alltså..jag å andra sidan är också lite av en trygghetsknarkare..när planerna inte fungerar blir det jobbigt och ångesten kommer krypande..

Fast värsta trygghetsknarkarna av alla är ändå barnen..de ska se samma filmer om och om igen tills de kan varenda stavelse utantill..om man föreslår att man ska gå på bio är de motsträviga tills man lockat med godis..efteråt vill min dotter oftast se en film till direkt..man måste sitta på samma ställe när man äter..
Första gången jag och dottern gick för att kolla på Bajens damer i innebandy fick jag locka med varm korv..nu är hon först in i hallen..nästan..
Å andra sidan har barn också en ljuvlig egenskap som jag avundas dem..de lever i nuet.."There is no tomorrow" för dem..de blir hungriga och ska ha mat på en gång..de kan få för sig att bli kissnödiga när det är mindre än fem minuter kvar mellan Jyrgårn & Brynäs..då Brynäs trycker på för ett kvitteringsmål...allt de gör handlar om nu!!
I morgon finns inte för dem...det är säkert därför de vägrar att gå och lägga sig i tid..om de somnar förlorar de nuet...det är säkert de vaknar så förbannat tidigt också och ska ha frukost..smider avancerade planer på att ställa fram allt kvällen innan, så min dotter kan göra frukost själv och jag får sova en halvtimme till..

Fast helst skulle jag nog också vilja leva i nuet..och inte som idag med nostalgiska bakåtblickar från den tiden jag var smal..gud, vad lycklig jag var då...jag hade faktiskt sex då...ibland...eller förhoppningsfulla drömmar om att återigen ha det..bara jag blivit smal & lycklig igen...då kommer jag få massvis av den varan..eller kanske bli hockeyproffs..min lön kommer garanterat att i framtiden bli den jag borde ha..typ..

När jag försöker leva i nuet blir jag bara deprimerad...mitt nu är inte vad mitt då eller vad mitt sedan var/blir..men bara jag sitter hemma framför tv:n och väntar kommer mitt sedan säkerligen bli något annat än mitt nu..förhoppningsvis kommer det att likna mitt då..men lite rikare...

"Jag minns när vi gick ner och såg lastbilsparaden med fylltrattar på"

JerkPå sexfronten intet nytt

Mot bättre vetande åkte jag till curlinghallen idag igen...å tror ni inte på fan att grabbarna förlorade..de spelade 3-2 i helgen..jag såg 2 matcher..gissa vilka??
Jag har fått lova dem att jag inte åker upp till Härnösand om två veckor..det gör ont i en supporters hjärta, men men de vinner ju aldrig när jag är där..

Roligare nyheter är att det tydligen finns någon som läser den här bloggen...någon som inte blivit tvingad av mig eller Lenin..en blogg-groupie..eller det är nog bara i min fantasi, men hon har i alla fall läst den..

Nu går Winnerbäck på cd-spelaren så risken är stor att jag snart hemfaller mig åt något deprimerande och patetiskt ämne..

Fick samtal från en läkare ikväll..jag hade glömt det, men jag deltog i en enkät om magproblem (förutom bukfettet har jag inga) i somras och nu ringde de och ville att jag ska gå igenom en läkarundersökning på Ersta sjukhus..äntligen någon som är intresserad av min kropp..om än bara i medicinskt syfte..
Så nu lär jag väl gå och noja mig i två veckor innan det är dags för undersökningen..vad ska de hitta?? Jag har diabetes i släkten..kan jag ha det utan att veta om det?? Far hade ju tjocktarmscancer..kan det smitta??
Ska de kommentera min övervikt...nu när jag äntligen tagit steget under 90 igen efter en höst med för fet mat och för mycket öl (för mycket älgjakt antagligen..)??..nu när jag äntligen köpt gymkort??..när jag äntligen tänkt ta tag i saken (nej inte den..först ska jag skriva detta inlägg..) och träna på allva??...behöver en kondis som är bättre än pensionärernas...en vikt som passar till min längd..och flickorna på krogen..

Planen är enkel...på tisdagar spelar jag innebandy med jobbet..på söndagar är det match med Dålä IBK..nån gång i månaden är det träning med Dålä..alltså bör jag kunna gå på spinning på torsdagar..de helger jag inte har dottern kan jag träna fredag & lördag...krogen säger jag tack och hej till i ett par månader så träningen verkligen gör nytta...sedan kommer jag fram som en ny smal & lycklig människa till påsk...
Det bör ju inte vara några problem..jag menar den planen har jag absolut inte haft de senaste 5 åren...eller hur??

Annars känns det som om jag nästan haft ett liv i helgen...inte bra...mitt patologiska gnällande mår inte bra av att ha en massa aktiviteter och träffa en massa vänner...det blir inte riktigt trovärdigt och det känns lite ..ja..patetiskt kanske..


Å andra sidan så upptäcker man hur mycket roligare och hur mycket mer lyckade ens vänner är när man träffar dem..för de har ju aldrig några problem..eller är deprimerande...skönast hade varit om någon annan kände samma avundsjuka över mitt liv...förutom de som anser att höjden av lycka är att göra 5 mål i en match för Dålä IBK...någon som tänker den där Jerk..fan om man kunde ha det som honom...bostadsrätt innanför tullarna, sommarhus i skogen med strand..en underbar dotter som är 6 år...jobba på kontor..och inga könssjukdomar eftersom han aldrig har sex...vad skönt det vore att slippa knapra penicillin efter varje helg på krogen..

Men det är väl tveksamt om de finns..i så fall undrar jag hur deras liv ser ut...vem kan "leva" ett mer patetiskt liv än mig??
Kanske något för fyran att göra en dokusåpa om..välkommen till korandet av Sveriges mest patetiska person...redan klar för final är Jerk, ikväll ska vi plocka fram de andra finaldeltagarna..

"There'll be no other, can't see anybody come along"

Jerk

Ensam blir ensam..

Är det någon som blirr överraskad om jag säger att jag missade Mini & grabbarnas första match för att jag försov mig?
Nähä..trodde väl inte det heller..vakna på soffan samtidigt som deras match började..med tanke på hur livet är kanske jag skulle vinkla tv:n så jag kan ligga i sängen och titta på tv..skulle underlätta lite förvirring som i torsdags..
Oj, har jag gått från sängen till soffan?? och kläder har jag på mig också..hur gick det till?? Hmm..sängen verkar orörd..nu förstår jag inget..vänta lite..aha jag somna i soffan..vilken tur att ingen får reda på att det tog mig fem minuter att reda ut det..

Skit samma...hann till Bajen vs Pixbo iaf...det var ju värt 50 spänn..5-1 till Píxbo..suck..hem en vända och sen middag med Mange & Marie..

Fan vad trevligt det var..Carro, med son var där..konstigt annars eftersom hennes karl äger krogen (Fräcka Halvpannan..Bondegatan 57)..även Maria Hallesson var där..hon var ständig bubblare på Dalles kärlekslista för 10 år sen...han har ingen dålig smak...hon är fortfarande vacker..för er som inte tror mig är ni välkommen till Gunnarssons på Götgatan 92..skönhet går aldrig ur ränderna..den kanske förändras men..den går aldrig bort...
Lyckligtvis gjorde jag ett jättebra intryck..jag talade med Mange hela tiden..talade knappt med Maria...har nog varit singel för länge och ser inte potentiella ligg/flickvänner längre..å andra sidan var det kul att träffa Mange igen förutom en lunch strax före jul var det en lunch i september senast..och eftersom han är relativt nybliven pappa och jag aldrig går ut i Malung mer så blir det långt mellan gångerna..

Hans son har förresten fått långt mer bröst  än mig det senaste året..visst han ammar, men det är väl mycket övervikt för honom ändå..synd att hundar inte har bröst..när gråhunden kommer får jag ingen kompensation för det..

Iaf, var nog inte det jag ville komma till..när vi ätit klart fick Mange en fritimme, så vi kunde ta en öl tillsammans..skulle visa honom sunkhaket Läckerbiten vid hörnet hos mig..börjar bra..när vi kommer in är det fullt slagsmål..så han kände sig hemma..nästan som på La Scala..,

Vi tog några öl och mitt munläder flödade..helt plötsligt dyker Nadine, 19, upp..Mange höll med om att hon är vacker (se tidigare inlägg..)...okej, det tar lång tid att komma fram till det jag ville säga med detta inlägg, men jaq hade en riktigt trevlig kväll för en gångs skull..
Det blev inte "På spåret"..iofs blev det inte heller supa skallen i bitar och vakna på en Finlandsfärja kl.7 på morgonen, men det var trevligt och det jag egentligen ville säga med inlägget var att jag äntligen kommit på vad som saknas mig (förutom det uppenbara..en tjej & ett vettigt liv)..

Jag är ensam..tro mig jag älskar både Sörsjön och Södermalm, men jag har inga vänner här på Söder..inga vänner som jag kan ljuga med...tala om den där snygga tjejen som just gick förbi...Söder har allt som behövs i mit liv utom just vänner...det är nog en anledning till min hemlängan..vännerna..visst..i Sörsjön har jag också oket med att jag aldrig varit lyckligare än just där...men det var när jag var 10-12 och inte ens upptäckt alkoholen än...
Trots allt...när jag flyttade ner tyckte Mikey T "Det passar dig perfekt..då kan du gå där och filosofera i din ensamhet..precis som här, men ingen ser det.."
Han hade rätt , men nu känns det som om jag är klar..jag behöver vänner också ibland..all sport som jag ser..den ser jag oftast ensam...är inte den som frågar andra..är den som ska bli meddragen (nytt ord SAOL)..är dålig själv på att dra igång nåt..lite sorgligt att jag inte kan utvecklas lite, men jag är över 30 nu...ger upp...fast fortfarande borde jag ha chans att bli hockeyproffs..

To depressed...Mini och grabbarna vann båda matcherna idag..när inte jag var där..fortsätter det så imorgon får vi nog bestämma att jag håller mig undan när det är elitserien..

Va faen...så deprimerande och ändå gjorde jag fem mål i en match för ett tag sen..

"Jag kommer nog ha en Winnerbäck-höst
Det var bland det sista hon sa.."

Jerk


Blå Månen Bar

Var på curling ikväll för att se Mini spela..missade första halvan av matchen..lyckades försova mig..ja alltså, jag stressade hem och lagade mat och innan jag skulle diska tänkte jag att jag kunde vila i 5 minuter..45 minuter senare vaknade jag upp och blev liite stressad..deras match hade redan börjat och jag hade inte diskat..så snabbt in  köket och diska...varför i helvete ska det vara helt omöjligt att det inte blir beläggning i kastrullen när jag gör mjölkstuvade makaroner..ändå hade jag låtit kastrullen stå i vatten sen i måndags..tack gode gud för Svinto...när jag väl kom till curlingen så låg Minis lag redan under med 5-2, så matchen var körd..

Helt misslyckad var ändå inte trippen Tenns syrra var där..även den ljuva Ulrika Bergman var där och jag pratade ett par ord med henne..hon var dit och kollade lite eftersom hon ska spela där nästa helg och om en månad är hon med i OS...hoppas de zoomar in henne på bänken lika ofta som på EM..hon är en av de tjejer som man blir glad av bara man får se henne..synd att hon är så mycket utanför min liga bara..ytterligare en tjej som spelar i elitserien och jag håller till i nån gärdsgårdsserie..det är jobbigt att vara ytlig och utseendefixerad när man själv är grundful..

Fick lite mer info från Tenn också vad som hände den där kvällen på Blue Moon Bar (jag minns att jag träffade VD:n..Claes..innan vi kom in sen är det ett töcken)..vi hängde visst i baren och tittade på stora bröst (fråga inte..det var han som sa det)..sista drinken fick han beställa åt mig eftersom den kvinnliga bartendern vägrade servera mig någe mer..låter som om det var en bra kväll..
Hade inte Tenna varit så kameraskygg hade ni kunnat se det på Blue Moon Bars hemsida..se vad sprit kan göra med människor som redan när de är nyktra är fula & dryga..
Eva var alkisen på Götgatsbacken..skönt nu slipper jag fundera mer på det..det hade ju kunnat vara någon tjej som jag lyckades sluddra fram något till och hon hade blivit imponerad (det hade iofs krävts att hon varit mer eller mindre medvetslös för att bli imponerad av mig i det stadiet..)..

Mini har trimmat Saaben...tagit ur insatsen eller någe sånt, så den ska låta lite mer..även om han säger att avgasröret gått sönder..tror honom inte..tror det är som gamla tiders mopedtrimning då något ljushuvud trodde att mopeden gick enormt mycket snabbare när man tog ur insatsen..skillnaden blev att det lät högre,,så det var lite tuffare iaf..

Dags att knyta sig och hoppas att Ulrika är på curlinghallen lite mer i helgen..imorgon är det även innebandy och middag med Mange & Marie..

"Women are meant to be loved
not understood"

Jerk


Änglar, Krigare & Banditer

Kort och snabbt inlägg..har "upptäckt" en ny grupp...Änglar, Krigare & Banditer..på länken nedan kan ni lyssna på dem
http://axtelius.se/akb/


Förresten..när jag var 15 hade jag en Ramones T-shirt..med texten Rocket to Russia, så helt ignorant om dem har jag inte varit..sitter fortfarande och funderar på Johnny's frisyr..samma frisyr i 30 år..han slår nästan Svenne Hedlund..problemet med frisyren är väl att den ser inte riktigt bra ut nu heller..
Pottfrilla är något som påtända mödrar under sjuttiotalet tyckte att deras barn skulle ha..tro mig jag har själv varit där...för mig var det så illa att jag (som alltid tyckt om att ha halvlångt hår) såg på tv att man kunde ha en frisyr där pannan syns..såg väl på Helgonet eller nåt sånt, så min mor fick klippa luggen typ 2mm lång så att min panna syntes också..det är synd att jag redan då var så korkad att jag inte insåg att man kunde använda en kam och kamma bak luggen..det kunde ha besparat mig den förskräckliga frisyren jag hade..som tur är tittade inga tjejer efter mig då heller..eller det kanske är det som är problemet..frisyren jag hade då jag var 5 år och bodde i Mora..på nåt sätt har den kvinnliga delen av befolkningen koll på det..
Eller var det som Maria Spjuth en gång sa när vi var på efterfest hos Jimmie Lindström på Fällen...hon stod och tittade på ett lagfoto från hockeyn när jag och Jimmie var 7 år...Är det här du?? Men du var ju söt då...
Tack och bock..dags att gå hem och ta ner skylten.."Men jag har lärt mig att jag aldrig kommer göra det jag borde
Att jag aldrig kommer göra det jag ska"


Jerk


Gabba gabba hey

Ibland får jag reda på saker..viktiga saker som jag bara måste förmedla till de mindre vetande..i onsdags såg jag på en Ramones dokumentär...och vem hade trott att "The KKK took my baby away" handlar om när Johnny Ramone snor Joey's tjej Linda...sånt där värdelöst vetande som jag bara älskar..tydligen kom Joey aldrig över det heller vilket gör det än mer anmärkningsvärt att bandet höll så pass länge..
Jag ska erkänna..jag tycker Ramones är bra, men jag har aldrig riktigt engagerat mig i dem, fast efter den här dokumentären börjar det kännas angeläget att köpa ett par skivor med dem..så om ett halvår kommer jag att skriva att jag är deras no1-fan och att jag alltid älskat dem..kom ihåg var ni läste det först..

"1, 2, 3, 4"

Jerk

Mr Muscles

För några timmar sedan hade jag ett uppslag till ett riktigt intressant och tankeväckande inlägg här på bloggen. Tyvärr tyckte jag att jag behövde jobba lite mer innan jag skrev det..har haft det ganska stressigt idag..så nu har jag glömt det..därför får ni hålla tillgodo med det vanliga dravlet..sorry..

Meddelande till ledningen (som troligen är de enda läsarna på bloggen): Kash sa spontant ja till att spela, men skulle tänka lite på det först..Håkan (min fyllevärvning) kan tänka sig att ställa upp nån gång om vi är ont med folk, men vill inte binda upp sig..

Min lugna helg verkar också bli mest stressig..eller ja, stressig är fel ord, men jag kommer att prata med folk, så det blir ingen eremittillvaro..fre-sön är det elitseriecurling i Sumpan...Mini Carlsson & Daniel Tenn spelar..eftersom jag är matriale i deras lag måste jag väl dit och titta lite..även Peja är där för er som (likt mig)  är kändiskåta..på lördag ska jag dessutom äta middag med Mange & Marie..de är nere för ett dop..

Och ikväll kommer Örnie och hälsar på för att se skrubben..det betyder att vi får stå upp eftersom skrubben är så liten..(okej, en lätt överdrift, men ska jag va en loser måste jag ha betalat ett överpris för en skitliten etta som är dåligt planerad..annars är det så att man kan inte vara loser om man bor på Söder..då är man en hipp konstnärssjäl och det är väl inte min bag riktigt..)

Så jag har fullt upp....men jag är fortfarande trött...

Idag skaffade jag mig ett gymkort...undrar om jag kommer att utnyttja det nån gång eller om det blir som med min ab-slide..eller joggingdojorna...näe, det blev inget posh-gym..de släpper inte in såna som mig, det fick bli Friskis & svettis, så det blir jag och faster Märta som står och lyfter skivstänger..det blir för tungt med vikter på...

"Det är ju trots allt inte Utrecht vi förlorar mot"

Jerk

Easy ways to pick up women

Jag är trött nu..trött på jobbet..trött på att tvätta (har tvättid ikväll)..trött på droger..nej vänta nu inte på det...trött på att vårstäda..förra vårens bör bara på gång..
Orkar inte engagera mig...behöver sova..länge..har träningsvärk från innebandyn igår...tur det inte var med Dålä IBK..jag sög rejält nämligen..

Tydligen för trött för att engagera mig i denna blogg också..

Chefen ville att jag skulle jämföra lite statistik för december.."javisst, det kan inte ta så lång tid"...sällan hostar hackspetten..så fel man kunde ha..och vilken överraskning att just jag skulle ta så fel..men snart går jag hem iaf..för att påbörja det otacksamma, obetalda hushållsarbetet till ingen nytta eftersom ingen ser det ändå...skulle nog inte behöva tvätta heller egentligen..om jag går omkring i skitiga, illaluktande kläder kan jag i alla fall låtsas att det är därför jag inte hittar någon..

Apropå att hitta någon..såg på "Studio Virtanen" igår..Dominika var med..vacker hon var då, men det var inte dit jag skulle, utan det var Henrik Diamant (flashigt efternamn) som hade varit med och skrivit boken "Pinocchio-effekten". Han lade ner det till 3 saker för att lyckas skaffa en flickvän..personlighet, utseende & status...saknar man något i en av grejerna måste det kompenseras från en annan komponent..ta Stureplansstekarna som saknar en intressant personlighet..oftast kompenseras det av deras status och välvårdade yttre..eller fulgubbarna med 100 år yngre fruar (kan inte bestämma mig om jag är avundsjuk på dem eller ej) deras brist på utseende kompenseras av deras status..

Men va FAN!! Jag då? Hur kompenserar jag mitt bristande utseende med min amöba-status eller min förlorande personlighet?? Det finns inte..nu fick jag svart på vitt att det är hopplöst..bara att krypa tillbaks till skrubben och tröstäta en pizza..

Nehej, nu ska jag dra..en annan har ju ett liv..som tvätterska då..

"Om man uteblir från jobbet och någon därför dör, far illa eller det blir kaos-då har man låg lön
Om absolut ingenting händer-då har man hög lön"

Jerk

Svenne Banan

Efter ett par riktiga "Svenne-inlägg" borde jag skriva något insiktsfullt eller hippt för att visa att jag verkligen hör hemma på Söder, men tyvärr är jag en vanlig bonna-jävel som är uppväxt i skogen, så det blir nog svårt...det är inte så att jag är ute och klubbar längre heller...ok, jag vet, förlåt...som om jag har varit ute och klubbat nån gång..finns inte så mycket klubbar i Malung och sedan jag kommit ner till Eken har det mest varit makaroner och vatten...
På något sätt känns det som om det var helt misslyckat att flytta ner hit..vad har jag varit med om eller hur har jag utvecklats sen jag kom hit??
Visst, jag har gått och hittat ett nytt grönvitt lag (förutom Malung), men vaddå..jag har inge säsongskort och skulle jag gå in på något forum skulle jag direkt klassas som "plast-bajare"...ekonomiskt så är det nog ingen större skillnad..förutom att jag inte längre har råd med bil..någon av det andra könet har jag inte träffat...det är en grej de inte förstår uppe i skogen "Men, det måste ju vara ett enormt utbud därnere" Jovisst, jag blir kär 4 ggr på väg till jobbet varje dag, men konkurrensen är ju grym..det är inte längre några feta skoterraggare med skitig keps man konkurrerar med..nej fan, här stavas konkurrensen slimmade modemedvetna it-miljonärer..fet chans man har då man själv ser ut som en skoterraggare..förutom den skitiga kepsen då..kanske skulle skaffa en sån??

Nej, får nog lägga det till listan på misslyckade satsningar..hade jag nu haft någon annan dröm än hockeyproffs kanske det varit läge att försöka förverkliga den, men det blir väl "På spåret" på lördag igen..

Fast först är det innebandy på lördag...Bajens damer tar sig an Pixbo i Eriksdalshallen kl.13:15...skulle gått med min dotter, men hon kommer inte ner till helgen..får en känsla av att hennes mor redan har börjat "vänja" min dotter att hon inte kommer att se hennes pappa lika ofta när de flyttar till Ålahuvudena..tycker inte om det, men vi får väl se hur det går..

Spelade innebandy idag med jobbet..hybris är verkligen ordet...går man in och ska pucka lite bara..sedan är jag sämst på plan...en bra sak dock...gick in i några närkamper med Nadine,19..underbart :)"Jag skiter i det sexuella
Jag behöver ingen fjälla..
..för att tillfredställa min libido
för när lusten pockar på
då vet jag att jag kan få
det jag vill ha och mer ändå ifrån min SkiDoo"


Jerk

Ett inlägg som tidigt ska ångras

Varje man och kvinna utan självaktning står givetvis på 12-slaget och avger en massa nyårslöften..för imorgon börjar mitt nya liv bla bla bla...oftast har man redan glömt dem när kopparslagaren hälsar på morgonen (eftermiddagen) efter..
Givetvis har jag sådan ringa självaktning att även jag måste avge ett gäng nyårslöften..tyvärr, så är jag nykter vid tillfället och lär komma ihåg dem..
Nåväl, here we go..

Under 2006 ska jag..

..Inte vara full mer än 52 ggr
Ok, lite fuskigt..jag brukar avge detta löfte och lyckas varje år..inte konstigt om man måste gå och leta tomburkar för att få ihop till en öl på Gröne Jägaren.
...Slå Kenny i målligan under vårsäsongen
Hybris är klart underskattat som humor..det här löftet kommer jag att få äta upp om & om igen..lär inte göra mer än 1 mål på de första 10 matcherna sen åker jag på karriärens (just pretend) första knäskada när jag ska knyta skorna..
...Besöka Söderstadion fler ggr än 2005
Den här är inte omöjlig..bara jag får ihop nog mycket tomburkar..priserna är löjligt höga på sittplats
...Sluta flörta med upptagna kvinnor
Ledsen Theres..nu är det slut med sms:andet..jag måste få ihop pengar till Söderstadion..
...Tala om för min dotter att jag älskar henne så många ggr hon behöver det
Det gör jag redan, men behövde få med något som visar min känsliga sida..
...Stå upp för den lille
Ääh..det klarar han själv...till ingen nytta..
...Höja min inkomst med minst 10%
Vill inte företaget ge mig min rättmätiga lön får jag väl sälja min kropp..till forskningen..vad trodde ni? Sex? Skämtar ni...det skulle ju sänka min inkomst..
...Rensa min gamla dator, så jag kan slänga den
Är någon intresserad av en hårddisk med 300...eeh...konstnärliga bilder & en fläckig bildskärm, så hör gärna av er..
...Julstäda lägenheten
Ordningen är bra, men dammsugaren och jag är osams..den jäveln håller alltid på och humpar nån matta när man ska förflytta sig..
...Köpa på mig mer Bajen-attiraljer
Julgranar brukar vara populära bland hardcore-fansen..
...Sluta titta på "Surreal Life"
Seriöst, det är amerikanskt, så vad de än gör är det censurerat..vill man se bröst är det suddigt, svär de hör man pip-ljud..riktigt dålig tv även om Ryan Starr är en fröjd för ögat..
...Fortsätta stötta Bajens damer
Speciellt Jossan & Elin...Jossan är den sexigast spelande mittbacken i allsvenskan...
...Äntligen komma i form till Beach -06
Ja, tjena...började väl sikta på det till Beach -99..så troligast är att jag blir ännu fetare eftersom jag tröstäter mig igenom misslyckandet.
...Ha sex eller åtminstone få en hångelstund med någon annan än kudden (dalle räknas inte)
Jaha..då ser helt plötsligt löftet om Beach -06 nästan troligt ut

Nej, det räcker nu..hjärnan har tömts på all kapacitet...kommer det någe mer, så kommer det någe mer..


"My future look so bright I gotta wear shades"

Jerk

Flip-Flop sandaler

Det är populärt med listor så här års (eller egentligen är det  populärt några veckor tidigare än så här, men försök ändå) och denna blogg är inte så cool att jag kan låta bli..tyvärr töntigare än så här blir det inte...
I alla fall här kommer en lista med Flipp & Flopp 2005..utan ranking..trots numreringen..

Flipp

1. Mina 5 mål mot Förening
Ja va faen, nånting måste jag skriva..tror dessutom att jag hade 1 assist..
2. Flytten till Söder
Alltså jag flyttade iofs hit i december -04, men jag hade inga möbler förrän en bit in på 2005.
3. Min natt med en gudinna från Ösmo
Jag blev berusad..inte bara av ölen utan även av hennes skönhet..att sedan hennes dröm om sälklubbning i Norge var i stort sett sann när hon vaknade morgonen efter och upptäckte mig i sängen är en annan sak...
4. Moneybrothers nya skiva
Köpte den faktiskt samma dag som punkt 3...som tur är varade skivan längre än det förhållandet..öppningsstrofen på andra låten har blivit mitt mantra...
5. Söderstadion
Efter 4 underbara veckor i Sörsjön kom jag tillbaks till STHLM med megaångest för storstan..20 minuter in mot matchen mot Elfsborg insåg jag att jag aldrig skulle kunna lämna Söder eller den underbara stämningen på Söderstadion..
6. Älgkalven 8:e oktober
Efter en längre tids torka fick jag återigen skjuta en älg..den stöp på ett skott och märkte antagligen aldrig vad som hände..kalven får väl skylla på sin mor, som gick rakt på mig...
7. Min dotter på Centralen i somras
Jag möte henne vid bussen och det första hon säger är "Pappa, jag vill gå på fotboll. Jag vill se Hammarby". Indoktrineringen var äntligen klar..
8. Den häringa bloggen
Kanske inte för er andra, men jag har äntligen hittat ett forum där jag kan hiva ur mig allt mitt gnäll om mitt småborgerliga, patetiska & trista liv...

Flopp

1. Ytterligare ett år utan sex
Natten med gudinnan resulterade inte i att jag fick doppa..frågan är om jag ens kommer ihåg hur man gör..
2. Lönen
Den suger fortfarande..Fattigdom är inget tillstånd, det är en livsstil..för mig i alla fall..
3. Min löneförhandlingsförmåga
Vet inte, men efter 3-4 år får jag väl inse att jag är lika bra som löneförhandlare som jag är på att ragga..
4. Lee Baxter (såll i Malung FC)
Den fan hittar tillbaks vad fan man än gör för att bli av med honom...
5. 0-0 på Söderstadion
Såg tre 0-0 matcher på Söderstadion...70 minuter in på matchen mot Elfsborg var jag på väg att säga upp mig, sälja lägenheten och flytta upp till skogen för att aldrig mer åka längre söderut än Yttermalung...
6. Kenny
Den fan slog mig i målligan i höstas..synnerligen osolidariskt gjort av ledningen..
7. Singellivet
E man singel i STHLM ska man parta, hångla upp nån förortsbrud från Farsta eller Mälarhöjden mest varje helg..mitt singellivs höjdpunkt är "På spåret" på lördagar...vad hände??
8. Fotbollsallsvenskan
Det finns väldigt få lag som jag tycker så illa om som Jyrgårn..det skulle vara ICA, iff-iff, KFF, Solna & IFK Mora möjligtvis..hmm Hulån också..


Lite kort och gott om året som gick..Det finns säkert både bättre & värre händelser i någon annans värld

"Dom skötte sitt, vi skötte vårt
en nyårsafton i New York"

Jerk

Nära Rock 'n' Roll-döden upplevelse

Klart jag inte skulle gnällt om att inget händer när jag sitter uppe i urskogen...nu har det hänt en massa grejer...min dotters eventuella flytt till Skåne i förra inlägget, toaletten läcker (slår jag inte av vattnet går pumpen dygnet runt) och så magsjukan...det började med att jag besökte min kusin och hans familj (de är alla blonda..antagligen därför Ulrika tycker om att läsa denna blogg)..vi spelade lite poker...jag tänkte att jag skulle visa dem hur det går till (jag förlorade 3 ggr) och drack lite öl & några groggar...även storebror var där..
Nåväl, eftersom jag druckit så pass var det inte läge att ta bilen hem och det var på tok för kallt för att gå, så jag skulle sova över på soffan..efter någon timme på soffan kände jag hur magen började protestera..shit, lär nog på dass och lägga en kabel..väl klar med det känner jag att det inte räcker..oops, spy lite också..första spyan i handfatet..vila lite torka bort svetten ur pannan..nästa spya slår omkull benen på mig, så jag ligger på golvet med ansiktet vid duschbrunnen och spyr...tydligen har jag ätit rejält för jag får flytta huvudet efter varje spya eftersom de sprider ut sig över mer och mer av golvet...efter några stycken ger sig magen ett tag..tankarna som flyger: Det här e livet yeah yeah..
Jag torkar upp spyorna (hur fräscht som helst..eller??) klär på mig och tar bilen hem för att omedelbart uppta övningarna först skita, sedan spy...som tur är tar det snart slut med spyorna..jag har inte heller längre några ytliga blodkärl i ansiktet kvar att spränga, men varje kvart resten av natten får jag springa (det är ett uttryck) på dass och göra mitt, så förutom att jag under gårdagen inte hade någon som helst matlust så håller min mor sig undan också för att slippa smittas..därför måste jag laga maten själv..det sköna är iofs att jag får vara för mig själv en stund, men det är typiskt att man måste bli sjuk för att få lite lugn och ro...ont överallt har jag också av allt liggande i soffan under gårdagen..både nacke och rygg har tagit stryk..skulle behöva en 24-årig granne som kunde massera mig lite nu..eller vilken 24-åring som helst skulle duga..klart hon behöver inte vara 24 heller, men skulle hon vara äldre får jag nog ta en rejäl koll först..så allt sitter på plats..

Och nej..det var ingen vanlig bakis & skakis upplevelse...var det där bakfylla ska jag aldrig mer dricka min kusins hembrända...det måste varit magsjuka...

Imorgon vänder jag tillbaks till STHLM...kan väl direkt säga att jul & nyår inte rikigt blivit vad jag tänkt...flängandet var lite onödigt jobbigt..skulle nog tagit ledigt mellandagarna också..sedan blev det inte så många dagar med min dotter heller eftersom hon skulle på Disney on Ice åsså blev jag sjuk...ovanligt sopigt har det faktiskt varit, men tankarna är fortfarande på huruvida jag ska flytta till Sörsjön eller ej...för husets skull vore det nog klokt, så länge både jag och lillebror äger det kommer det inte att bli några omfattande renoveringar och det känns som om det skulle behövas nu...tror inte det gjorts några på bra länge...

Det fanns så mycket jag tänkte skriva innan jag slog på datorn, men nu verkar det ha tagit totalt slut på övervåningen..nedervåningen är fortfarande frustrerad...och mellanvåningen överdimensionerad...som vanligt alltså...

Såg Jay Leno på tv:n igår..tydligen har intelligenta kvinnor svårare att få orgasm "so I guess it's true..Blondes have more fun"...apropå inget..

Ser Beatles på tv:n..Paul McCartney är vänsterhänt...liksom många andra stora män varit och är...Bill Clinton, John McEnroe, Leonardo da Vinci och han grabben som gjorde 5 mål för sitt korplag i innebandy häromsistens...även Nadine är vänsterhänt...

Nehej, i brist på kvinnlig närvaro här i huset får jag istället ta och leta efter lite kvalitetsporr på nätet..

"Here I go again on my own
going down the only road I'll ever known"

Jerk

Skåne till Danmark

Mitt liv har väl inte direkt haft flyt på sistone, men jag har väl överlevt hyggligt i alla fall, fast idag när jag hade skjutsat hem min dotter till hennes mor så berättade hon att hon träffat nytt..ok, grattis..kan väl tycka att det borde vara min tur, men va fan mer kärlek till världen är bara bra..sen kommer det..

Eeeh han bor i Skåne och jag flyttar nog dit till sommaren..jaha, va fan säger man då...nu när jag vant mig vid och även tycker om att ha min dotter varannan helg..det slås i spillror rejält..min dotter och jag har aldrig haft det så bra tillsammans som nu..är vi i STHLM går vi på nån Bajen-match, bio, kanske Junibacken eller något sånt..hon älskar min mat och det känns riktigt bra att vara pappa..det tog ett tag för mig...kanske för att jag var ordentligt emot att hennes mor inte gjorde abort..men nu är jag överförtjust i det..är vi i Sörsjön, så har hon kompisar här att umgås med...när hon blir äldre ska hon också skjuta älgar "men bara de små..dom stora får du skjuta pappa"....fast vad händer nu då? Hon kommer inte att komma till mig varannan helg i alla fall..i värsta fall blir jag någon jävla "lov-pappa" som ser henne 3-4 veckor om året..i annat fall kanske en gång i månaden..sedan kommer hon väl att börja prata skånska också..suck!!!

Nåja, det är långt till sommaren än, så kanske kanske ändras sakerna tills dess...inte för att jag vill att hon ska vara singel,.. men så fort hon blir ihop med någon så får jag något skit på mig...fan! Jag övergav mina flyttplaner till Oslo då min dotter föddes för att jag insåg att det skulle bli för jobbigt för alla inblandade, men nu känns det bara skit med det...jag hade lika gärna kunnat bo på Island..då kunde jag kanske få hjälp med alkoholen också..vi har alla sett hur det hjälpte Bror W...

Imorse hade min dotter dukat upp bullar och Mer till sig att äta när hon kollade på jullovsmorgon.hon hade till och med burit fram bullarna på fat, så hon inte skulle spilla...fast det är klart det låg bullsmulor över hela soffan istället :)
När hon ätit klart skulle hon mysa med pappa...det blir tomt om hon försvinner till Skåne...

Nicole Richie på tv:n...hon var riktigt söt första säsongen av "The simple life", men nu ser hon riktigt "heroin-chic" eller kanske mer "anorexia-chic" ut...inte vackert när tjejer är så smala..lägger hon på sig lite kanske hon har en chans med mig..

"Women, can't live with them...the end"

Jerk

Gälar Erik och arvingarna

Okej, att skriva en blogg när man sitter uppe i urskogen är inte det lättaste..jag menar i STHLM händer ju en hel del och om man jobbar måste man skriva av sig lite, men här???
Visst jag skulle sätta i högtalare i mors bil idag, men jag hade inga verktyg, så det sket sig..sedan har min dotter hälsat på min tremänning Erika (Storebrors lillasyster..det låter värre än det är)..ok..för säkerhets skull kanske jag ska förklara detta...vi är visserligen i glesbygden, men det är inte som "Den sista färden"..vi sitter inte och spelar banjo på verandan eller säger åt utbölingar att skrika som en gris hela tiden..det är för kallt för det under denna årstid..
I alla fall...min mor var först ihop med min storebrors far, sedan i början på 70-talet stal min far henne från honom och våra fäder är kusiner, så när min storebrors far i december för 6 år sedan fick en liten dotter innebar det att jag fick en tremänning och min storebror fick en lillasyster..Visst kan man tycka att det är lite lång tid mellan syskonen, men min brors far var tvungen att se till att min storebror kunde klara sig själv först...ni vet knyta skor, laga mat etc..

Eeh..var tappade jag tråden någonstans...just ja, händelselösheten..som sagt jag åt Tacos ikväll..tog en dusch...tittade lite på TV...inget att skriva hem om..iofs nu är jag typ hemma..imorgon ska jag ta den röda faran till Falun och lämna av min dotter, sedan hoppas jag att Jessica dyker upp igen snart..jag kan behöva lite kvinnlig fägring....tallarna bakom vagnsliret börjar se ganska bra ut..jag är orolig, men å andra sidan när jag lämnat min dotter och kommit tillbaks till huset kan jag äntligen ägna mig åt min släkts favoritsyssla...ligga på kökssoffan och löka..problemet är väl att om jag bara ligger och lökar så brukar hjärnan i slutändan börja fantisera om sex och å blir det jobbigt igen..tallarna längre upp...om nu inte Jessica dykt upp..då kan jag alltid stamma fram ett öööh..hej..är du uppe igen? Gärna lite snarstucket så det verkar som om jag inte vill ha henne där...vilket inte alls är meningen..

Hmm...gnäll idag igen..ingen överraskning direkt, men det är gott att vara här..frågan är bara om jag inte måste flytta upp hit snart..gud ska veta att huset skulle må bra av det..sedan att jag måste slänga ut mor då är ett annat problem, men om jag flyttar upp missar jag all sport med Bajen..och jag kommer aldrig mer göra 5 mål för mitt innebandylag...
Vilket sådär långsökt för mig in på ett samtal från Ivan igår...han undrade hur det skulle bli med fotbollen i år...Malung FC har funnits i några år nu, men i år var det ganska dålig uppslutning på hösten och coachen (jag) har tröttnat på att vara coach och ta hand om allt...det är trots allt sport vi talar om..spelarna är som små lågstadieungar och måste styras hela tiden..man måste konstant påminna dem om att det är dags för match..vilken tid..vilken dag..att de ska betala avgiften så jag inte behöver belåna lägenheten för att kunna betala Korpen..något ledningen för Dålä IBK också fått vara med om :)
Är sån själv när jag slipper ta ansvaret så..
Kontentan av samtalet blev att jag skickar ut en förfrågan när den kommer från Korpen så får vi se..

Vet fortfarande inte var stövlarna är...har haft för mycket ångest för att röra mig runt i byn..

"Jag vet att bilden av mig spricker
Jag är bara lycklig när jag dricker"

Jerk

En väl lång resumé av en kort kväll

Äntligen kvitt bakfyllan..

Nyårsafton blev precis den hit jag länge misstänkt att den skulle bli..det blev Bröderna Marklund-middag utan stors...
Jag och lillebror skulle laga Fläskfile & potatisgratäng med grönpepparsås..en riktig hit..
Ok, grönpepparsåsen var pulversås, så den går det ju knappast att mislyckas med, men gratängen...vi hade visserligen potatis och ost i, men vi hittade ingen vitlök..fast det fanns ju visade mor på idag..sedan hade jag övertalat lillebror att vi skulle använda mjölk stället för grädde (precis som jag & Henke Curling gjorde för 1,5 månad sedan), så han förberedde allt utom att hälla i mjölken och sedan gick jag in i duschen..när jag kom ut hade Jesper åkt för att hämta storebror och jag blev stressad när jag såg att gratängen fortfarande inte var i ugnen, så fort i med den och sedan börja steka fläskfilén (den blev god)...efter ca 20 minuter skulle jag titta till gratängen och då kom paniken...FAN!! jag har glömt att hälla i mjölken...ut med gratängen igen i med mjölk och sedan tillbaks till ugnen...den blev inte lyckad....
Nåväl, vi hade både öl och sprit så levern fick sitt..sedan drog vi till storebrors far en vända. Jag tyckte att det skulle vara en bra idé att ta med sparken...lysande idé...inte..nu är sparken hos min faster och jag måste gå 2 kilometer för att hämta den..det lär väl ta tid förstår jag..dricka mer hos faster sedan fick vi skjuts till församlingshemmet (det finns inget så skönt som att blåsa ur hjärnan med sprit samtidigt som jag sitter under en gigantisk väggmålning av Jesus)..skjutsen började köra samtidigt som jag plockade ur ryggsäcken och stövlarna, men spriten var kvar i skuffen, så jag sprang efter och lyckades få upp bakluckan, men just som jag skulle sträcka mig efter spriten sladdade den jäveln så jag tappade greppet och flög i diket...full av snö kommer jag upp till församlingshemmet och fortsätter min Golgatavandring....hos Anna på efterfesten blev jag utslängd...förhoppningsvis för att jag var full & dryg och inte för att jag gjorde något dumt eller elakt..
Nåväl, nu är det dags för sista stoppet på fönedringen..Kvarntjärn och fiske...eller för mig innebär det sitta i slogboden och dricka...när jag nästan börjat somna vid kvart i åttatiden på morgonen säger Anna något som jag måste kommentera (givetvis..jag var full & dryg..)..så hon säger åt mig att min käft går då jämt, så nu får du vara tyst..när jag försöker protestera slänger hon läsk på mig...jag tar det som en signal att det är dags att gå hem..som tur är åker Kim ikapp mig på skotern så jag får skjuts hem, annars hade jag väl legat i någon driva på vägen än..
Nu är ju bara frågan..Var fan är mina stövlar någonstans??

Idag hämtade jag dottern vid Hållbovallen, så hon fick sitt plastslott till slut..
Kunde man inte fått en varning på kartongen att detta slott innehåller en miljard småbitar och det tar dig minst en dag och ett antal åderbråck innan ni är klar??..troligen har er dotter (eller bögige son) tröttnat på denna plastleksak på kortare tid än det tog dig att montera ihop skiten..

Imorgon ska mor få en stereo & högtalare i sin bil..mitt försök tidigare denna ledighet slutade med att jag upptäckte att högtalare är av ganska stor vikt för att kunna lyssna på stereon...den monteringen blir antagligen lika lyckad som min dotters slott...

"Jag har varken pengar eller levervärden kvar
Spriten ger och och spriten tar"

Jerk