Arbetsbefriad slashas...

..är precis vad jag varit i 27 dagar nu och jag har 5 månader till av det, så det finns tid att hitta ett nytt jobb, men det börjar bli dags att ta tag i det nu. Det gör väl ingenting om jag skulle råka få dubbel lön i ett par månader också, för efter att ha känt mig relativt rik i ett par år nu har jag insett att det är dags att dra åt svångremmen igen...tydligen har jag inte riktigt råd att åka till England flera gånger per år och kolla på fotboll, dricka öl och umgås med vänner..
(med det sagt så har jag redan två bokade resor, en till Manchester i november och en till Bicester i december).
 
Nåväl, de här första 4 veckorna av arbetsbefrielsen har mest handlat om att läka...stressen som varit på kontoret de senaste 3,5 åren har varit omänsklig, när jag sen lägger ytterligare press på mig med kravet att aldrig göra något fel så funkade det inte alls..jag gick som tur är aldrig in i väggen, men jag lutade mig mot den lite då och då.
 
Nu slipper jag det, så första veckan efter sista dagen sov jag mest och solade, badade faktiskt...som det behövdes, sen var det dags för älgjakt..ja, ni vet, det som jag gör alldeles frivilligt..kliver up ett par timmar tidigare än en vanlig arbetsdag, så tredje veckan blev det också mycket sova ikapp.
Den här veckan har jag skura golven för första gången på ett år...fantastisk, jag till och med städar hellre än letar jobb...det ska sägas dock att jag registrerat mig på en till jobbsajt..två nu...och tittade lite lätt efter jobb..har börjat med att titta på jobb i min närhet...kanske finns det något ute där utan att jag behöver spendera 10 timmar i veckan med att pendla..
 
Mest av allt har jag faktiskt tränat..förra veckan blev det 5 träningspass (en fotbollsmatch i korpen..evigt ung vet du) och jag kände mig ändå slö...fantastiskt och då har jag ändå inte räknat med min 1,5 timmes promenad på fredagen..
 
Den här veckan siktar jag på 6 träningspass...och nästa också...satte ett mål i januari att fixa 160 träningspass i år (ifjol blev det typ 154 totalt)...tyvärr, har inte alla dessa träningspass hjälpt är fortfarande en tjockis...
 
Nåväl, största nyheten är iaf att jag är arbetsbefriad...