Middagskonversation..

- Tänk att det är så gott...
- Ja, du har rätt det här var gott.
- Men, du lagar ju alltid god mat pappa..

Jo, jag gör väl det..och av hennes "allergi" märks inget..gårdagens älgryta med mängder av matlagningsgrädde gick ner utan problem..idag stektes älgbiffen i smör och klyftpotatisen i ugnen närmast drunknade i det samma..


Det går aldrig över..

- Hej, hur är läget?
Jag försöker desperat förstå varför mannen tilltalar mig vid spärrarna i Skanstull när jag är på väg hem ikväll. Till slut vaknar hjärnan och jag säger bara bra och blablablakallpratblablabla..

Annars har tiden tillbaks på kontoret mest varit jobb och jobbig..hjärnan är som snömos efter att ha varit frånvarande i 4 månader, på det ska jag lära mig att lägga ordrar och fan vad det kommer ordrar helt plötsligt..för att underlätta det hela slänger vi in en flytt av kontoret och en flyttfirma som tar en hel dag och kväll på sig att flytta tvåhundra meter..

Igår gjorde jag comeback i innefotbollsträsket..idag klarade jag knappt av att resa mig upp från soffan (jo, det var ju amerikansk fotboll på tvn i natt, så jag sov tv igen..)..slog igenom i hälen på något knepigt sätt under själva träningen och fan vad ont det gjorde i morse..det plus stelt knä bevisar bara att det blir manligare och manligare att hålla på..och att jag blir tjockare och tjockare, men till sommaren då jävlar..(eller hur)..

Mitt Ica visar hur kändistätt Söder verkligen är..tidigare har jag sett storheter som Micke Hellström, Sven Melander och Per-Erik Åberg handla där, men i lördags var det nästan större än någonsin (Micke Hellström, 14 säsonger i Bajen väger lite tyngre trots allt), helt plötsligt uppenbarar hon sig, som om är en helt vanlig människa och inte bara en super bloggerska, jag talar givetvis om
Marla till skillnad från förra vintern när jag träffade Annika en kall dag på Stadshagen då Bajen spelat träningsmatch så lyckades jag säga mer än hej..kanske jag mognat ikapp med de grå håren till slut, även om det faktum att jag frivilligt sover på soffan för att få se lite amerikansk fotboll talar emot det..

Jag träffade en annan kändis på Ikea igår också..Kajsa skulle köpa lite skåpsknoppar (finns i Saol..jag lovar) så här ett par veckor innan hon ska åka till Vancouver och vara med i OS..förutom ett nattligt fyllesamtal i september (det var hon som ringde jag lovar..eller ja, Mini var det väl, men jag talade med henne) när jag nyss flytt landet för England hade jag inte sett henne på säkert ett år..

Apropå Annika, när jag läste text tv tidigare ikväll gick mina tankar till henne..det är inte lätt när en av ens gudar lägger av och när det inte är frivilligt är det ännu tyngre..

Vem det var i första stycket? En av de som arbetar vid Läckergrillen..han har inte sett mig på 4 månader..jag antar att han var orolig för om jag dött eller någonting..

Såja, lite shout outs..lite blogg..lite försök till glamour..kan jag somna om nu och vakna igen när snön smält bort och kvinnorna har mindre än 5 lager kläder på sig?


Mja...

..fan vet om det inte är dags att lägga ner det här..

Färre smittas av klamydia..

..och man kan nog säga att jag gör mitt för att det ska fortsätta så (inte för att jag någonsin haft eller har klamydia)..enda risken att jag skulle kunna föra vidare något sånt vore om man kunde bli smittad när man åker tunnelbana..

Å andra sidan så skulle det nog pigga upp lite om jag iaf var i riskzonen för att få det, men jag antar att man måste vara sexuellt aktiv för det..