Hångla med tallar, ja jag ska hångla med tallar...Det är dags nu..dags för semester på riktigt.
Semester utan dator, utan att logga in flera gånger om dagen för att kolla om någon uppdaterat sin blogg, om någon lämnat en kommentar..teknikstressen ska bort för en vända..

Även slut på att hänga med i världen antar jag..skulle tredje världskriget utbryta lär jag inte märka det när jag ligger på kökssoffan och läser Nacka-biografin..

Så till de stackare som väntar sig någon som helst uppdatering om mitt liv de närmaste två veckorna, sorry, jag är fullt upptagen med att odla min lättja.
Förhoppningsvis blir det iaf hyggligt väder så jag kan slänga ut dotra på gården medan jag ligger och lagrar fett..i annat fall får vi gå varann på nerverna inomhus..som om det inte är nog med att jag kommer umgås med resten av släkten..

Den enda missen är väl att jag inte beställt någon öl och nu i det blå Sverige så tar det väl en vecka för att få en platta att njuta av...

See ya all in August if the silence hasn't killed me..

Idag var det pinsamt..

Avgå Tony? Näe...avgå alla känns det mer som i så fall..

Martin var ju dålig som vanligt, men för en gångs skull var han inte sämst på plan..inte ens sämst bland domarna..de assisterande hade väl ingen toppdag direkt..

Men det går inte att komma ifrån...klarar man inte av att göra mål på seriens sämsta lag på hemmaplan då är det nog fan så att man är värd att spela derbyn mot Vasalund nästa säsong..

Bara det att Castro-Tello får pris som Bajens bästa spelare är ett fattigdomsbevis..det är i grunden så att det enda som håller toppklass på Söderstadion är publiken..den var fan så mycket bättre än vad spelarna var värda idag. Jag blir så förbannat trött..

Efter 25 minuter så vet man att Bajen inte kommer kunna vända det här, därför att Bajen kan inte vända ett skit..det finns ingen som kan göra mål, det finns ett fåtal som kan spela fram till mål..Castro var ju faktiskt hygglig ett tag i första, men det är så ojämnt och så jävla mycket bolltrampande från hans sida att man blir mörkrädd ibland..

Inte ens Igor var felfri idag, fast de gånger han var ute o cyklade i backlinjen så hade vi turen att inte bli straffade idag..antagligen eftersom öis är ett sånt jävla skitlag..

Positivt? De första två minutrarna var riktigt, riktigt bra, sen hade öis sitt enda skott på mål och vi låg under..

Patetiskt, pinsamt och pissdåligt...

Idag är det match..

Något dotra givetvis uppmärksammat..

Det är även den första riktiga semesterdagen, vilket jag firade med att stiga upp kl.11...då först tyckte dotra det var dags för frukost..

Synd på att ryggen fortfarande är röd..det hade varit fint väder för att bada idag också..men, det lär väl ge sig någon dag..det rödbrända alltså..jag räknar med sol i två veckor nu..

Snart dags för en svalkande dusch..en riktigt kall sådan..väldigt skönt åt ryggen har jag märkt..

Sen handla födelsedagspresenter..åt Vigo (dotra ska på kalas på onsdag) och åt mor och storebror..ja, vaddå? De fyllde ju år i maj..jag har inte riktigt hunnit innan...eller..om sanningen ska fram..jag har inte varit upp till skogen någonting sen dess, så jag har skjutit fram det till nu..och nu är en väldigt lämplig tid då jag är mer eller mindre slagblack..

Eftersom jag inte har jobb eller något annat viktigt att fixa idag är det väl lika bra att klä sig i grönvitt direkt..jag menar, slipper jag slösa på kläder..

Händelselöst idag..

..ingenting har väl hänt..jag har tvättat, strukit, diskat..lagat lite mat..

Vädret överraskade iofs..vi kunde äta på balkongen idag också..men annars..nada..

Imorgon däremot, då är det match..det har dotra talat om ganska mycket idag..lär få höra mer om det imorgon..

Charlie D

Jag har berättat om det för dotra nu..att Charlie lämnat oss för Sochaux...hon bara nej, och Challe har dött också..

Ja, det lät som att hon tyckte att Charlies klubbyte låg i samma klass som att hennes bästa väns hund dött..

Charlie D, Charlie D
Charlie Charlie D
He gets the ball
He scores a goal
Charlie, Charlie D

Redlight district..

Första dagen på semestern spenderades precis som den bör..sitta och titta på när dotra badar och sen solbada sig själv till signalkräfta..

Nu blev det till att göra det på Eriksdalsbadet...trots att
Blingis frågade om vi inte skulle hänga på till Erstaviken..trodde dotra skulle vilja följa då det var hon som frågade, men jag missade chansen att få se Blingis i bikini..

Blingis fick iaf frukost på balkongen då Agnes inte hade öppnat än...

Det sjuka är att jag gjorde precis samma sak ifjol när vi var till Eriksdalsbadet, eftersom dotra såg ut att ha så trevligt så tänkte jag att vi kan väl stanna lite, lite till och vips..röd på ryggen och ena sidan..antar att det iaf är lite bättre än kritvit...

Sen fick dotra även middag på balkongen..ungefär en kvart, halvtimme innan regnet började..grannen hade tydligen fest..5 tjejer satt på balkongen och rökte och drack..själv fick jag mjölk till middagen..

Nu sover dotra..jag ska nog också gå och lägga mig snart...

Finally..

Efter att ha genomlidit hela tre timmar på kontoret är det dags att ta semester nu..

Semester med en nästan tom mejlbox..fantastiskt..då har jag ändå under min korta tid idag hunnit med två blogginlägg, hänga på FB och ätit glass med den blonda controllern..vi gick en vända runt huset..

Men nu är det slut med det..nu loggar jag ur...jag är kvar i stan över öis-matchen, men sen är det slut på det digitala livet..ingen dator..ingen kabeltv..back to 1800s liksom..

I brist på bättre..öl..

Om man tycker det är hopplöst med att ha en hel dags arbete kvar innan det är dags för semestern kan man alltid dra en rejäl barrunda kvällen innan och sen dyka upp på kontoret först efter lunch..på så sätt har man bara 0,5 dag till semester redan när man kommer in kvart i ett på eftermiddagen..

Jag testade det idag..det känns som om det funkar..

Nackdelen är förstås att det alltid finns en risk att man inte hinner göra allt man ska innan klockan slår hemgång och man måste åka in igen på måndag..jag hoppas slippa det, men är inte helt säker än..

En annan grej..

..det märks att det är party hemma i byn..det åker sms fram och tillbaks..det kommer mms..det rings mitt i natten..och alla undrar de var jag är eller om de mer tycker det är roligt att ringa hårt *host* arbetande tjänstemän mitt i nätterna kanske..

Gårdagens vinnare av färg-tvn var iaf Svampen som lyckades med konststycket att på en kvart först bli utslängd från La Scala och sen nekas inträde till Tom's, det senare med mig lyssnandes i mobilen..

Grattis Svampen, får se vem som vinner ikväll..

Sorgeband på..

Två arbetsdagar kvar, ynka två arbetsdagar, sen måste jag ha lagt upp strategin hur jag ska berätta för dotra att Charlie Davies inte längre är en Hammarbyspelare...
Det blir inte lätt, han är hennes solklara favorit. Hemma hos henne finns ett inramat foto på henne och Charlie. Det är Charlie hit och Charlie dit..hon tittade på Confederations Cup för att få se Charlie spela..

Typiskt på något sätt att jag upptäckar att Charlie twittrar och genast börjar följa honom där just när han är på väg bort..varje uppdatering var en pina..
När han dessutom har mage att skriva om hur han är i Philly och käkar Cheese steak håller jag på att gå åt..jag har inte fått en riktig Cheese steak sedan -96..

Nåväl, ikväll ska jag till Sjöjungfrun och äta gott och dricka gott med gamla kollegor (yup, jag ignorerar att jag är pank)..alkoholen borde få mig avslappnad så det blir lättare att berätta för dotra, om inte annat kommer jag vara bakis och inte bry mig om någon annan än mig själv (hey, vi lever i ett blått Sverige)..det funkar också..

Moget beslut..

Jag har larmat kontoret varenda dag den här veckan när jag gått hem (yup, alla två!)..det får räcka nu..idag går jag nog hem..typ nu..

Det är bara att blunda och låtsas som att flexbanken är välfylld
..

Upp på sociala och ner på systemet..

Det går inte..jag kommer inte upp i tid..helt hopplöst är det..har ingen lust...eller, det är inte orsaken..orsaken är att jag ligger och sover..inte ens lite hederlig ångest gör att jag är sen..

Att jag ligger och sover beror väl mest på att jag inte kan somna i tid..det vore okej om jag ändå kom upp i tid, men icke..i natt lyckades jag väl somna till en vända efter kl. ett...men mindre än en timme senare vaknade jag upp med världens magknip..så där brände jag över en halvtimme till innan jag lyckades somna om..kul..

I morse när jag väl lyckats duscha, raka mig och bytt om..ätit frukost (wohoo, första gången den här veckan) slog det mig att månadskortet gick ut igår..in på Pressbyrån..näe..kortmaskinen trasig du får gå till nästa Pressbyrå (tack gode gud för att jag inte längre bor i förorten, då hade jag fortfarande varit ute på vandring)...kul..kommer dit, köper ett 7-dagars kort..

Yup, sju dagar..semestern är snart här..jag ska vara uppe på godset i två veckor, inte fan köper jag ett månadskort då..

Nu, överleva..fundera på om jag ska skita i flexbanken och gå hem tidigt idag..behöver ut och springa, men har ingen lust..en tidig kväll kanske kan hjälpa till att få ut mig..de två senaste kvällarna är det jag som larmat på kontoret..lagom roligt..

Imorgon ska jag supa igen..får gå till sociala för att ha råd med dotra till helgen..

My bad..

I min upphetsning över att en av mina *host* närmaste FB-vänner fyllde år idag (se inlägget nedan) glömde jag totalt av en annan gammal hjälte..Grattis Petur!!!

En hjälte fyller år ♥

Grattis Igor!!!


men orka...

Har lagt mig till med ett ointresserat och slött leverne nu igen..

Har ingen lust att träna..orkar inte anstränga mig..
Har ingen lust att gå och lägga mig i tid..orkar inte gå upp när klockan ringer..

Det är ingen höjdare något av det..inte om man tänkt springa Midnattsloppet under timmen och hade hoppats på att ligga +15 i flexbanken innan semestern..

Jag har strukit båda de tankarna nu..Midnattsloppet blir vad det blir, skulle jag slå förra årets tid blir jag glatt överraskad..flexbanken lär säkert fyllas på efter semestern ändå..

Nu försöker jag överleva tills frihetens timme slår på fredag eftermiddag..

Jo, jag inser hur korkat det är att bara ta två veckors semester, men gjort är gjort..får försöka ta någon dag ledigt lite här och där senare under året istället..

Nähä..ingen matchtröja då..

Semesterkassan var skral..det var inte mer än 2 papp i mynt..lite väl lite...ser ut som om jag får göra upp en budget fram till nästa lön..

Sol är fullständigt bortkastat på mig..

Veckan hemma i byn har uppenbarligen börjat..igår kväll dök det upp ett mms från öltältet..just nu känns det piss att inte vara där, men min lever kommer säkert att tacka mig i slutet av veckan..då när den inser hur den och resten av kroppen skulle mått om jag varit där..

Annars får en ju erkänna att fredagens barhoppande satt sina spår..kände hur det var helt rätt att lördag-söndag bara sitta inne och uggla i soffan..sova lite, titta på tv lite..sova lite mer..vilket givetvis gjorde att jag inte somnade innan halv fyra i natt..

Kom ändå nästan i tid på jobbet..kvart i tio är helt okej..speciellt nu när man får vänta i evigheter på tunnelbanetågen..som att bo på landet nästan..jävla sommartrafik..

Det satte spår i plånboken också..så idag är det jag som får åka till banken och växla in mynten..hade tänkt slippa göra det i ett par månader till annars, men nu blir de semesterkassa som det var tänkt från början..

Bristen på pengar gjorde givetvis att jag blev tvungen att tröstshoppa lite på CDon också..The Dirt blir sommarläsningen..det och Nacka-boken som jag köpte tidigare i månaden..

Nu jobba..

Vad skönt det vore om jag nån gång lärde mig något..

Åh..välkommen tillbaks kära fylleångest...det var länge sedan..

Det blev inte "bara en öl" på Mosebacke..det blev betydligt mer...efter Mosebacke drog vi vidare till gamla Krönet..men nu hette det väl Bauer??

Sen tyckte Luntan att vi skulle festa med Rebbe o Jessica....så vi jobbade hårt på att leta upp the sisters, sen drog vi mot Berns..eller, jag åkta taxi själv tror jag..begriper inte riktigt hur de gick till, men jag blev nog lämnad på Bauer..eller nåt..det är lite suddigt nu..

Berns var iaf inte dit vi skulle..vi skulle till Soap Bar..där jobbade Rebbe hårt för att få in oss..till slut lyckades hon, men jag blev tvungen att knäppa skjortan för att dölja min Bajen-tröja först...tror jag hade kul där..köpte tydligen öl på kortet...

Tror jag fick lite mindre spel en vända också...vet att Rebbe värvade mig till nån fotboll..noll koll vad som hände där..

Gick iaf ut till slut, när papperspengarna var slut..försökte ta ut pengar utan att lyckas..se tidigare rader..så idag var det verkligen hederlig gammal Swedbanks-reklam när datorn slogs på...

Fick inte krita burgare på Läckergrillen..tycker att det betyder att de inte har rätt att hälsa på mig då heller..antingen är jag stammis eller så är jag det inte..frukosten kommer inte inköpas där idag...

Vaknade upp..typ..ser spår av snus i sänglakanen..hoppas att jag snart nyktrat till så jag kan börja på bakfyllan..kommer inte springa någon joggingrunda idag..den skjuts på tills imorgon..idag är det soffan som gäller...

Inkentinken..

Ibland är det för långt mellan tunnelbanan och jobbet..idag var en sån dag, när jag satt på tåget mellan Hallonbergen och Kista fantiserade jag fram någonting vackert..tänkte, det här ska jag blogga om...nu har jag glömt vad det var, men det visade iaf upp min *host* känsliga sida tror jag..

Nåväl, gick och la mig redan vid elva igår..trots det grymt trött i morse och tog mig upp från sängen först vid sju..så jag kom på jobbet kl.9..

Helt okej tid egentligen, men jag hade hoppats vara här lite mer runt 8..å andra sidan..jag var sist från kontoret igår, så jag har väl gjort mina timmar..

Helgen kommer bjuda på ingenting som det ser ut nu..funderar på att gå på bio, men längre har jag inte kommit, måste ut och springa en runda också..brukar gå lättare när jag inte jobbat i 10 timmar först..

Letade förresten ut lite kortare rundor igår..insåg att 6km nog är för långt ibland, så nu har jag en 2km och en 3km-runda att springa också..borde jag kunna ge mig ut oftare..inte igår dock, jag eeh..var lite hungrig..

Regnet det bara öser ner..

Skulle varit ut på en joggingtur igår kväll..förberedde mig bra..åt en banan när jag kommit hem, tog ett allergipiller, letade fram shortsen, tog på mig dem...sen la jag mig i soffan..efter en timme bytte jag ut shortsen, gick ut i köket, suckade och började fixa till en nachotallrik istället..

Jag orkade inte, jag kunde inte hitta minsta lust att ge mig ut att springa, så jag struntade i det...det finns ändå inte en chans i helvetet att jag kommer under timmen på Midnattsloppet i år heller..jag är för tjock och otränad...det är det här jävla jobbet som suger musten ur mig...det dränerar mig på all livslust..nästa år kanske..

Däremot överraskade jag mig grymt när jag bestämde mig för att inte röra datorn igår..det slutade med att jag var genomtrött redan halv elva, så jag gick och la mig..nu känns det meningslöst eftersom jag trots 6-7 timmars sömn fortfarande är trött..den däringa två veckors semestern skulle verkligen behövts vara en ren semester, men jag har dotra hela tiden (ok, inte hela tiden..söndagen innan jag börjar igen får jag vara själv..) och kommer vara uppe på godset, så mor lär vara där också..inte en sekund att koppla av mao...

Nåväl, tror inte jag kommer ge mig ut och springa ikväll heller, men under helgen ska jag göra ett pass iaf..det måste jag tvinga mig till..jag brukar må bättre efteråt..problemet är innan..

Det är väl egentligen snart dags att inse att man kommer vara tjock och äcklig resten av livet, men jag ska göra ett sista försök..fast efter sommaren, poänglöst nu..blir bara dåligt samvete över det..

Världens bästa pappa..

Första födelsedagspresenten till dotra är inköpt...

Biljetter till derbyt mot gårdarna..tog det där familjeerbjudandet..hoppas nu bara att ev. djurgårdsfamiljer fattar att de ska boka den andra sektionen, så vi slipper sitta mitt bland en massa muppar från öfvre..

Jag o dotra sitter nära klacken iaf..

Som bonus kommer jag nog lära dotra någon ny svordom..

Jag försöker, men jag är nog tråkigast iaf..

Nästan hela kontoret (eller det som är kvar av det..) har gått på lunch nu. Jag ska också gå snart..vill inte gå för tidigt eftersom det antagligen blir en ganska lång dag idag också..dessutom lyckades jag med konststycket att hamna bredvid ett gäng kvinnor igår..trevliga och vackra..ni vet, så som de verkar innan man lär känna dem (nej, jag är inte bitter)...

Årsförfrågan från storkunden har upptagit hela min tid den senaste veckan..det och frågor från övriga kontoret trots påstötningar från min chef om att inte störa mig..nåja, dagens unga har väl aldrig lärt sig lyssna öht...nu närmar jag mig slutet på mitt arbete iaf..ska bara få ihop en lista med saknade specar, sen är jag nog klar..eller nästan klar iaf..säljarna brukar vilja ha mer info också, men eftersom de är på semester vet jag inte om det kommer någon sån begäran..

I så fall får jag ägna den sista 1,5 veckan innan semestern med att komma ikapp..det vore skönt..kunna gå hem i hygglig tid nästa vecka med en i princip tom mejlbox vore himmelriket..kanske hinna damma av skrivbordet också, jag brukar försöka göra det när jag går på sommarsemester..

Vad jag ska göra under semestern? Ingenting...sitta uppe på godset och umgås med dotra..läsa nån bok, supa skallen av mig nån dag och ta nån joggingtur...försöka ducka för lillebrors och mors tjat om vad som behöver göras...mer hinns det inte med på två veckor...förhoppningsvis blir det väder så jag kan bada nån gång iaf..sola lite..

Antagligen kommer jag redan börja se fram emot nästa sommar då jag ska ha 4 veckors semester..två veckor är för lite, men med jakten och julen så blir det så några år då och då...tur jag är singel iaf..tänk dig vådan av att  behöva åka på någon solsemester under vintern, då skulle jag bli tvungen att stryka antingen sommarsemestern eller jul och nyår (båda vore nog verkligen populärt hos dotras mor..nej, jag kan inte ha dotra någonting eftersom jag ska jobba hela tiden..)..

Nej, dags för lunch tror jag..blir wokat älgkött, kyckling och nudlar..

Vilken härlig dag..

Till alla er som gnällde över värmen och ville ha det svalare, hoppas ni är nöjda nu, med 13 grader och regn..jävla sumpråttor!!

Gud vad roligt, som om det inte är nog jobbigt att kliva upp ur sängen ändå..förutom att vädret inbjuder till sovmorgon så försvinner den andra anledningen till att kliva upp också..kvinnorna klär ju på sig igen..kunde lika gärna vara höst..inte ett bart ben eller en urringning så långt ögat nådde i morse...vad ska en fulgubbe som jag göra nu??

Kan den förbannade värmen återkomma, jag vill bli sugen på öl igen..jag vill sitta hemma på lördag och förbanna över att jag inte har några vänner..med det här vädret så vill jag bara ligga inne på soffan och kolla på dålig tv..till det behöver jag inga vänner..

Piggelin..

Matchen var det ju inget snack om..skåningarna var flera klasser sämre..onödigt bara att bjuda in dem i slutet av matchen..skönt också att dotra äntligen fick se Bajen vinna i år..
Synd på domaren bara..usel som om han hette Martin i mellannamn..Martin som för övrigt återigen utmärkte sig igår..den här gången hjälpte han bratsen från Öfvre till seger..

Och när vi ändå är inne på djurgårn..jag o dotra var på Gröna lund igår..roligt för henne, dyrt för mig..den där sista timmen då vi absolut var tvungna att vinna något skrapade hål i plånboken..kul, nu är det soppa på en spik resten av månaden..det blir inga presenter köpta till henne den här månaden som det ser ut..pappa pank..

Nu sitter hon bredvid mig på kontoret och ritar..för första gången någonsin var det henne som jag fick dra upp från sängen istället för tvärtom..då hade ändå alarmet ringt i en timme, när jag frågade henne om hon inte hört det svarade hon bara "Jo, men.." sen la hon ner huvudet på kudden igen..

Jag tror hon kommer sova en ganska stor del av bussresan hem..själv ska jag tvätta..

Söderstadion är vår kyrka, Bajen är vår religion..

Jag fattar inte hur folk har orkat med att gnälla över att det varit lite värme i landet..i morse (okej, förmiddags) gick jag och dotra till affären för att handla inför kvällens middag..det var bara 20 grader ute..jag frös lite där jag gick i shorts och skjorta..måtte det bli varmare senare idag..

Varför tvivla om värmen förresten? Senare idag tar vi promenaden över bron och slår oss ner på Söderstadion..dags att visa nordtyskarna från Ålahuvudland hur fotboll spelas inför publik..

Dotra har tjatat hela morgonen..frågat om hur länge det dröjer innan vi ska gå och sånt..hon har suttit och ritat av sin Bajen-nalle..ritat av loggan..sitter med Bajen-tröjan på sig just nu..senare blir det ombyte till matchtröjan och antagligen lite ansiktsmålning också..

De jag sitter bredvid i normala fall måste undra om jag tröttnat och bara kommer på vissa matcher..det här blir tredje matchen som jag inte ser från min normala plats eftersom det inte går att få tag på en biljett i närheten till dotra, istället får jag fortsätta utbilda småttingarna på familjeläktaren i svärandets ädla konst..

Snart dags för lunch, sen börjar laddningen på allvar..

Måtte det bli helg snart..

Kvart i åtta..yippie..eller nåt..på plussidan..lite folk och inte så varmt..på minussidan..allt annat..

Jag är trött okej? Jag vill gå i pension nu...jag har ändå jobbat i 13 år nu..det borde räcka..

Finn Ekströmer..

Kvart över nio är visst det nya svarta..samma tid idag igen..var så otroligt trött i morse att jag inte bara orkade kliva upp..tog mig till soffan kl.7 iaf, men där blev jag kvar till kl.8...sen tog jag mig faktiskt upp...

Spelade fotboll igår..i Hagaparken..tror att till och med Grimsta är jämnare, men trots det blev det en hel del mål från min sida..

Det är jobbigt när man kommer svettig till kontoret..på plussidan ligger det faktum att det inte är lika mycket folk på tuben som tidigare på dagen..

Jag är fortfarande grymt trött..och idag behöver jag orka bra länge..suck..

Fan vad less jag är på choklad nu..

Det blev ju Grönan igår...satan vad dyrt det blev..en tusenlapp för att bli förnedrad i en 5-kamp..kul verkligen kul..

Nåja, taxi för 170 spänn..eftersom den förbannade buss chauffören på linje 195 påstod att den inte stannade vid Skanstull..tack SL!!

I övrigt..det blev inte så mycket öl ändå..även om man med fog kan säga att det räckte för att vara en vardag..5-kampen gick som väntat dåligt, jag har inte riktigt nog mycket tävling i mig för att engagera mig fullt ut..det var bara luftgevärsskyttet som jag riktigt ansträngde mig på..första skottet..en sjua..jaha, tittade på tavlan..bössan går lågt åt vänster..så jag siktade högt åt höger och sköt fyra raka tior..
Säljaren till höger om mig var helt vilsen så jag fick hjälpa honom och tala om hur man siktar..fanskapet fick 48 poäng och vann den grenen..tack för kaffet..det hjälpte iaf till så att Erik Norrlänning inte vann totalen..
Blev ändå stursk över resultatet och slog vad om en öl med Erik Norrlänning att jag skulle skjuta fullt..50 poäng..fortsatte sikta högt åt höger..fyra första skotten satt perfekt med full pott inför sista hetsade alla mig, segerviss som jag var kopplade jag av lite och sköt...tadaaa..en nia..49 poäng och en öl fattigare..det är märkligt att man är ett sånt koncentrationsfenomen..

Viggen försökte desperat vinna en megaboll genom att kasta straffkast i basket..jag seglade dit kastade mitt första kast, den studsade på ringen och i korgen bredvid..allt räknas tydligen, så där stod jag med en megaboll bara sådär..retade Viggen lite som till slut fick en stor boll han också..han försökte också få telefonnumret av tjejen som stod där utan att lyckas..han verkar för övrigt vara en riktig Grönan-pundare..det blev nästan lite jobbigt när han sprang omkring och tiggde tior för att få spela en gång till...

Min stora boll skänkte jag gentilt till segraren av 5-kampen..det blev killen som jag hjälpte med skyttet..jag hade ärligt talat ingen lust att bära omkring på den..
Jag avslutade med att spela chokladhjul..gick all in och vann en 2,1 kgs Plopp..som jag sen bar på resten av kvällen..

På väg hem från djurgården stannade vi till vid bron och tog en öl eller två..samtliga (speciellt Erik Norrlänning) tiggde och bad om att få Plopp..jag vägrade stenhårt..
Sen lärde jag Patricia (Schweiziskan) samma ord på svenska som Patsy en gång i tiden fick lära sig "Håll käft och knulla mig nu"...

Öppnade till slut Ploppkartongen och bjöd lite..bjöd även paret vid bordet bredvid samtidigt som jag talade om för dem hur mycket trevligare de var jämfört med mitt sällskap..

Några tyckte att det räckte där när stället stängde och åkte hem..en del av oss tyckte inte det och gick över bron till nästa bar vid vattnet och köpte in en öl till..när det stället stängde var det än fler som åkte raka vägen hem..vår förre VD (Finnjäveln, red's anm.), som kommit hem från Kina på semester, tyckte inte riktigt det räckte..vi måste ju ha vår traditionella vickning på donken..sagt och gjort, jag och han gick mot närmaste McDonalds..stängt..som tur var så hade MAX fortfarande öppet..en burgare med chiliröra senare vandrade jag mot Sergels torg och letade nedgång till tunnelbana..gav upp försökte åka buss (se längre upp) och tog slutligen en taxi hemåt..somnade i soffan och vaknade kl.7..gick upp kvart i åtta..

Kvart över nio var jag på jobbet..till allas förvåning..

Frukosten? En plopp..