Lönesamtal - based on a true story...

Susfu ställde nog den bästa frågan "Monolog? Dialog? Eller bara låg?"

Får man välja alla tre?

Jag började med att förbereda mig mellan halv ett och fem över halv ett igår natt, en snabb genomläsning av "diskussionpapperet" sen grät jag..näe, det gjorde jag inte, men det låter mer dramatiskt så. Som vanligt kunde jag inte somna och gick då igenom precis vad jag skulle säga, hur jag skulle lägga fram det..det kändes bra..sen somnade jag..

En halvhysterisk dag på kontoret..jag kom i tid idag..även om jag inte vaknade riktigt så tidigt som jag först trodde..
Kvart i fyra på eftermiddagen börjar jag skriva ner lite stolpar att använda mig av..allt som jag kom på natten innan är som bortblåst och jag känner mig låg..fem i fyra står jag och diskuterar en gammal förfrågan som vi inte svarat på..klockan blir fyra..mötet ska börja...vi fortsätter diskutera den gamla förfrågan..kvart över fyra är jag klar..rafsar ihop anteckningarna, tar en snus och fyller på vattenglaset..

Monologen börjar...
Det där papperet som ska vara diskussionsunderlag går chefen igenom..nej, fel av mig..först drar han lite om löneläget i landet (som att det ligger på ca 10% på tre år i alla avtal, som vårt företag inte behöver bry sig om eftersom de inte skrivit på något kollektivavtal) och hur vi fått en pott från Schweiz på 2.5% att fördela inom varje grupp..turligt nog inte bara inom support engineer-gruppen..man kan sno lite från andra grupper också, speciellt för din tjänst Jerker eftersom du supportar alla avdelningar, lite mer blabla om löner i allmänhet och om hur en del löner ökar mer för att det byts tjänster und so weiter...
Sen diskussionsunderlaget..kvaliteten på ditt jobb är lysande, du är lojal, ställer alltid upp (nej, gör jag? Jag sitter ju fan på lördagar i augusti och stansar in VPA:n eftersom de högre upp inte behagar bli klara i tid..kul..), de vardagliga sakerna sköter du snyggt och snabbt..
Career opportunities med Clash på cd-spelaren precis nu..känns ironiskt..
Det negativa..flextiderna, de utöver de vanliga uppgifterna (jag vet, jag prioriterar det dagliga..)..initiativförmågan..tja..det är väl något som ligger i blodet tror jag..det sprutar inte ur idéer från mig, men nog gör jag lite..fast jag gör det i det tysta..alltså vet ingen om det innan de frågar..korkat..inställningen..upplevs lite gnällig (skyll på min mor, jag har ärvt det av henne..)...kan väl hålla med om det, men hur kul är det att bli rövknullad vid varje lönemonolog?
Positivt igen, det sociala är bra, har aldrig hört från någon i Schweiz som talat illa om dig och blablabla..vet allt, kan allt..
Sen en stunds andhämtning, lite mer fokusering på det negativa (ja, han får nästan det positiva att låta negativt ibland), du får 600 kr till..lite mer än 2.5% alltså..vad tycker du om det? Ögonen tårades lite..pissad på igen..

Lönedialogen...
Här valde jag att inte lägga mig ner och gråta samtidigt som jag skriker "JAG VILL", istället påpekade jag att ni underskattar vikten av min tjänst ordentligt, utan mig flyter inget, när jag är bort blir det kaos, men jag har accepterat er syn på min tjänst. I år har jag däremot även fått säljansvaret mot T+M Storkund och det bör generera en kraftig löneökning. Det gör att jag frontar kunden. Nu är det jag som är ansvarig och får ta skiten när det går fel, även det positiva iofs.
Jag ÄR bra. Jag kan inte se någon annan på det här kontoret som kan sköta T+M Storkund bättre än mig, det finns ingen, jag är den som har mest insikt av alla och det kan jag säga direkt att för 600 kr mer i månaden tar jag inte på mig det jobbet!!
Jag förbluffar mig själv, var är mössan som jag ska hålla i handen samtidigt som jag med blicken nedsänkt tar emot något hårt där bak?
Jag fortsätter och förklara varför jag är värd mer. Säger att 2-4000kr mer är rimligt för att ta på mig den tjänsten, det är en krävande kund, där snabba och bra svar är A och O, något som det känns att bara jag förstår...
Chefen frågar vem som jag tycker ska ha mindre för att jag ska ha mer? Här ångrar jag mig lite, skulle bitit ifrån bättre, men förklarar att det inte handlar om någon pott här. Det handlar om en ny tjänst, det finns pengar för den..Håkki har ju slutat, så där finns det inget att hämta från mig..aldrig att jag faller i den fällan...
Han byter fokus, säger, om vi tar bort T+M skulle lönen vara okej då?
Jag tycker fortfarande att ni poängsätter min tjänst bedrövligt, men det har jag accepterat, så 600 kr mer utan T+M skulle jag acceptera..
Avslutning...han ska gå igenom det igen..besked nästa vecka..firmafest imorgon, kan säkert komma någon GKAM eller GM då och ta mig lite avsides..men mina krav står fast, jag viker mig inte..det kommer säkert att betyda att jag inte får T+M, men det är skitsamma..jag tycker det är kul, men jag tar inget mer där bak nu..

Låg
Kontentan efter monologdialogen är ändå att jag känner mig ganska låg..de har återigen försökt köra över mig, den här gången stod jag iaf upp för mig...en grym förbättring jämfört med tidigare år..jag kände att jag hade något på fötterna också..
Chefen tackade för att jag varit konstruktiv, jag svarade att jag först tänkt ligga på golvet och gråta samtidigt som jag skriker "Jag vill", men att jag ändrade mig i sista stund..då skrattade han..
Jag var ändå ganska glad innan jag skrev det här, för er som inte orkat läsa ett gråtråkigt fotbollsreferat längre ner så gjorde jag ett mål och ett assist tidigare ikväll..

Imorgon jobbar jag halvdag..ska till Polisen och ansöka om vapenlicens, om det har något med lönesamtalet att göra eller inte får ni fundera på bäst ni vill..

Arbeitsverein vs Malung FC 1-2 (1-1)

Ordinarie coach var även denna match indisponibel pga familjeskäl, så Jerk fick åter axla coachrollen...en snabb fundering medan han väntade på Kash och laget var klart..Bröderna och Fredda Keane fick dela på backplatserna, Micke Scania, Thunberg och Tillman tog mittfältet, Kash, Ante och Jerk himself tog hand om anfallet och Kenny var frivillig målis..Jerk satte sig givetvis på bänken till att börja med...

Matchen börjar..man känner redan här att det kommer bli jämnt och att det antagligen krävs en extraordinär spelare för att något lag ska vinna..
Spelet böljar fram och tillbaka, Arbeitsverein har ständigt en ren gubbe på vår högerkant, men de klarar inte att få ut bollen dit någon gång, ett par skott över och ett par utrusningar av Kenny..Ante skjuter som vanligt över staketet, den här gången kommer bollen tillbaks iaf...
Jerk kommer in...ett par taffliga mottagningar...en kortare "rusch", sen träder han in i handlingarna på allvar..en boll upp mot mittlinjen låter han försvararen rensa mot vårt straffområde ett pass till och en fri motspelare skjuter, Kenny räddar, retur, Ugge räddar..en till retur och det är mål..0-1...ingen av våra vackrare stunder..

Senare drar vi upp ett anfall på vänsterkanten, Ante är nästan nere vid hörnflaggan slår bollen rakt bak till Thunberg som på ett tillslag slår ett inlägg..ett inlägg med en märklig skruv som aldrig verkar vilja landa, Jerk är inne i straffområdet låtsas gå mot bollen, men ställer sig stilla (ingen ovanlig taktik från hans sida), försvararen tar i för kung och fosterland för att rensa men helbommar, bollen går till Jerk som drar till direkt..otagbart i målisens vänstra hörn 1-1...samtidigt som Jerk likt Pippo springer mot hörnflaggan för att ta emot fansens jubel hörs den högsta svordomen i år från försvararen..givetvis utan åtgärd från domaren..
Jerk byter efter målet för att behålla känslan i kroppen..

Halvtid..
Micke Scania påpekar vårt hål på högerkanten, alla lyssnar, ingen tar till sig det...vi går ut för att avgöra..alla ser pigga ut (jämfört med folket på Orrmyrgården iaf..)..

Matchen fortsätter..inga direkta farligheter från något håll..vi försöker men får inte till något farligt..Jerk drar på ett skott från 25 meter..vilket ju är dödfött från början...Arbeitsverein har ett par halvgiftiga avslut som går utanför, vårt försvar känns stabilt..det kan gå vägen...
Ante får en boll på högerkanten, Jerk står still i mitten, Ante rör sig och slår ett pass mot Jerk. Jerk tar emot, rör sig inte, någon skriker "Rör på dig Jerker", men Jerk är fullt upptagen med somna in-finten, slutligen vänder han på sig. Micke Scania stormar fram och Jerk passar honom, en mottagning och ett utsökt avslut senare står det 1-2..MFC har vänt matchen..när hände det senast?

Resten av matchen är det Arbeitsverein som har de giftigaste chanserna..de har en boll i ribban, men de klarar inte av att göra mål..
Med tre minuter kvar får vi se matchens snyggaste grej, Micke Scania försöker sig på en brytning på mittplan, men det blir istället säsongens snyggaste kapning...det gula kortet åker givetvis upp och MFC får avsluta matchen med en man mindre..Jerk tar klivet ner på mitten..utan att för den sakens skull röra sig något mer...

Arbeitsverein klarar inte av att ta sig igenom vårt betongförsvar och Malung FC tar sin andra raka seger, båda med ExCoach Jerk vid rodret...
Vi är fortfarande obesegrade på bortaplan och tar med dagens seger minst ett kliv upp i tabellen..

Malung FCs mål: Jerk & Micke Scania
Gult kort: Micke Scania
Man of the match: Den riktige coachen skrev det i grattis-sms:et och med tanke på att jag är en sucker för vem som gör mest poäng i en match..så trots att Micke S gjorde det snyggaste målet och den snyggaste kapningen och trots den abnormt stabila insatsen från försvaret tänker jag ge det till Jerk...stackarn gör aldrig mål annars så...

Nästa match är på Torsdag kl.20:15 mot FC Dronkdrulorna.
Matchhjälten kan inte närvara, men håller tummarna för att vi tar våra första poäng på hemmaplan då

Forza Malung FC!!!

The list goes on and on...

Darling Susfu vill jag skulle göra en lista, svag som jag är för kvinnornas locktoner kuvar jag mig och fyller i...

Vad förvånar dig mest med ditt vuxna liv?
Att jag slutade spela ishockey redan när jag var 24...att jag inte är vuxen..att jag har uppenbara problem med min ålder...att jag har varit singel nästan hela tiden..att det är så mycket som jag kan tänka mig att skriva på den här frågan..

Mitt liv skulle bli lättare om?
Jag kunde sluta odla ångest för allt och istället bara ta tag i saker och ting på en gång..oftast visar det sig att det inte är så farligt, men jag ska ständigt skjuta upp saker..som gå till jobbet tex..det är oftast helt okej när jag väl är där..
Min hemliga last?
Vet inte om det är så hemligt? Frossar i skräpmat då och då...bröst är väl också en last..

Vad i ditt utseende är du mest nöjd med?
Egentligen ingenting, men i brist på bättre att håret fortfarande är kvar (jag gillar faktiskt charmlockarna)..kanske benen också (borde skaffa kortkort och flasha dem kanske..)..

Oanad talang?
Alltså, jag tycker jag har visat upp hela mitt liv på bloggen, så inget kan vara oanat längre...en tjej sa att jag fick henne att komma bara med fingrarna kan det räknas? Att jag är grymt allmänbildad känns inte oanat..att jag skrivit ett par patetiska dikter är inte direkt någon talang..jag kan PI i tio decimaler..men det är bara nördigt..kunde15 när jag var ung..

Världens viktigaste fråga just nu?
När Jerker ska få sex igen, ska det ta två år den här gången också eller kommer någon att förbarma sig över honom och bjussa på ett pity-fuck? Du, om jag får regelbunden sex tänker jag ta mig tid att tänka över världssvälten..

När drar du en vit lögn?
När jag öppnar munnen..näe..när? oftast när jag inte är klar i tid eller något..ljuger iaf inte längre om någon ringer och väcker mig på förmiddagen..

Vilket var ditt första jobb?
Satt i minigolfkiosken i Sörsjön..11 år eller något sånt..första riktiga..beredare på Connecto..socialfall räknas väl inte som jobb?

Vad är det bästa som kan köpas för pengar?
Tid..säsongskort på Söderstadion är god tvåa..

Vilken egenskap är du mest nöjd med hos dig själv?
Jag har suttit i fem minuter och det bästa jag kan komma på är att jag är bra på att stava..säger någon snäll eller trevlig så skjut mig..det är för fan inga egenskaper att vara stolt över..det är bara mesigt..

Mitt bästa köp?
Eeh kan inte välja mellan min lägenhet och godset i Sörsjön..min BMW var inget bra köp..men jävligt skönt..

Vad bjuder du på om du får oväntat besök?
Älgkött och öl kanske?..är det en tjej kan jag bjuda på mig själv..

Vad får dig att inte vilja stiga upp ur sängen?
Dagen jag har framför mig..börjar jag tänka på den blir jag kvar..går jag upp direkt till duschen brukar det visa sig att jag har fel..

Vad är du mest stolt över i ditt liv?
Paradoxalt nog det som i nio månader var det värsta som hänt mig...sen föddes hon..Dotra..tvättäkta bajare!

Vilka vill du ska svara på dessa frågor mer än du?
Sofia, Vonsanponsan, Chulls (jag vet hur mycket du älskar sånt här) & Cliff kanske? Fast det är valfritt..

Vi behöver hjälp...

Jag har en bedrövlig vecka..idag var jag iaf nästan i tid till jobbet..hade nog kommit i tid också om det inte varit för att jag var tvungen att leta efter papper för vapenlicens..yup..tänkte äntligen få det gjort..dagen efter lönesamtalet ansöker jag om licens på studsaren..borde kanske säga det tydligt till chefen innan monologen...

Näe...alltså..jag är som jag är..vissa saker tar tid ibland...bössan har jag "ägt" sedan 2002 tror jag, men inte tagit tag i det hela...men på fredag ska jag det..jag lovar..storebror står fortfarande som ägare, så vi har kört på lånelicens när det varit dags för älgjakten..men det blir lite tröttsamt i längden..

Jobbet var väl okej annars..KAM:en är fortfarande tacksam att jag tar T+M för hans kund...fan om inte det ger något imorgon..då får han tillbaks det..kul för honom..

Sen gjorde jag som vanligt misstaget att fråga SIF om lönestatistik...den retar gallfeber på mig..ligger mer än 4000 under medianlön..och mer än 2000 under 20:e percentilen..nu säger den iofs inte allt, jag skulle ju kunna suga på mitt jobb också..då hade jag inte gnällt, men när det är så uppenbart att de är nöjda med mig..varför skulle de annars helt plötsligt ge mig säljansvar??...då suger det hästballe...se nu är jag uppretad iaf..men jobba på motiveringen klarar jag inte..jag vill att facket löneförhandlar åt mig, men det här jävla lortföretaget har inte ens kollektivavtal..

Borde som sagt förbereda mig istället för att sitta här..papperen ligger bredvid mig på soffan, men jag bloggar och lyssnar på Kenta istället..har gått igenom Eldkvarn och The Plan hittills idag..tror the Plan är favoriten so far..snart tänkte jag spela nätpoker om Falconpengar också..slipper jag ta ansvar för min egen framtid..

Det är för såna som mig facket och sossarna behövs..vi som inte klarar av att tala för oss själva...

Läste i City om det nya M-förslaget..en puckad riksdagskvinna propagerade för hur mycket de satsar på de arbetslösa och på hur mycket arbetslösheten sjunkit jmf med för ett år sedan..konjunkturen gumman, konjunkturen..sedan piskan..du måste vara beredd att flytta från dag 1 av din arbetslöshet...visst för en ungdom som inte har familj etc..för dem kanske det är lätt..men för de rotade, för de med familj i skola och kanske på annat jobb de då? M står inte direkt för medmänsklighet...

Faller isär...

Jag ger blanka fan i Bror Duktig nu..blåa snickarbyxor är ändå inte min grej...det är ingen idé att försöka..slog ju av datorn kvart över tio igår kväll..vid kvart över elva började jag känna mig riktigt trött..hmm..göra något helt emot mina instinkter..något vuxet..gå och lägga mig kanske? Trots att det är Headlines hos Jay ikväll..ja, fan jag gör det..

Sagt och gjort..slog av tvn, gick och la mig, läste ut det gamla numret av S (hade bara några sidor kvar)...sen...sen började hjärnan gå igång..om allt möjligt..det var sexuell frustration, det var drömmar om att börja spela ishockey igen..det var tankar på vackra tjejer..det var utekvällar som måste bli av..det var tamejfan lite jobb också..helt omöjligt att stänga av...

Kvart i ett gav jag upp...tände lampan, hämtade det nya numret av S (jag ligger lite efter i min läsning..)..låg och läste..vid halv tre försökte jag igen..nu slog frustrationen till rejält..snuskiga fantasier om nästan vem som helst...försökte blockera och nolla hjärnan..den brukar vara nollad hela jävla tiden men nu halv tre på natten fungerar den utmärkt..gav upp..frustrationen måste bort..pussade fröken vänster godnatt och kunde äntligen somna vid tre..

En av de abnorma fantasierna hjärnan drog ihop när jag låg och vred mig var att jag skulle vakna av mig själv vid sex på morgonen och vara på jobbet redan kvart över sju...är nog ett värre fantasifoster än att jag ibland på krogen tror att jag ska få med mig en tjej hem...så jag vaknar till liv kvart i nio..kliver in en halvtimme försenad på jobbet...givetvis fuckar kroppen med mig den här veckan..nu när det är lönesamtal..ryggen gör ont igen..

Jobbar lite..vill mest gå hem och skjuta mig...hänger med till storkunden och hälsar på en inköpare/tekniker..mitt första kundbesök sedan jag tog över..måste komma ihåg att nämna det i min månadsrapport..de pratade return loss och olika band...jag log och förstod ingenting..

Hem till slut...skivorna har kommit..fort till posten...hämtar ut..va fan?? Jag har fan inte beställt något med Eric Clapton..var är Transvision Vamp..och SH..jag vill fan lyssna på Svarta violer...kuken..surt mail till CDON..

Slölyssnar på Sällskapet, Generation X och Monster..lyssnar på en ny låt av Säkert på myspace...Håkki ringer..the old sales guy...2-3 papp till i månaden borde du få iaf..kan varit bra att Iowa fick ta över först, så folk kanske ser hur mycket jobb det är..vi får se..monologen blir intressant..får jag ett skambud, så skiter jag i allt och lägger mig ner och gråter bara..känns konstruktivt..

Den söta flickan några inlägg ner addade mig på MSN...hennes hälsningsfras? "Hörru bögen"...om jag bara hittar den i min handväska ska jag pepparspraya henne...

Bror Duktig..

Ikväll är jag en liten gris i blå snickarbyxor...jag slår av datorn redan nu..

Godnatt!

My name is Jerk...

Det är något magiskt  med mig och måndagar...det är nog en av de få dagar som jag följer mina instinkter..jo..jag låg kvar i sängen för länge idag igen..loggade in på kontoret kvart i elva i förmiddags...

Trodde trots allt att jag skulle komma i tid idag...hade det på känn...det kändes som om det skulle vända idag...ack så fel jag hade..jag fortsatte i de gamla hjulspåren...komma in sent på måndagar..undrar om det är ett tecken på hur lönesamtalet kommer gå på torsdag?

Men nästa vecka då jävlar...

Music for the ppl..

åh åh...glömde ju skriva..min order från CDon är på väg..snart får jag lyssna på Sällskapet, Ramones, Thåström, Clash, Bruce Springsteen, Broder Daniel, Kenta, Transvision Vamp, Lily Allen, Noice, Eldkvarn, Guns n Roses, Plan, Stray Cats, Staffan Hellstrand, Monster & Generation X...

Skaplig blandning...då fick jag stryka lite skånsk rap och annat för att plånboken protesterade..

Söndag..en dag i slöhetens tecken..som vanligt..

En konstig bakisdag..måste druckit för lite igår..kände mig inte sliten på något sätt..men tog det lugnt ändå..försökte läsa ikapp mig på alla magasin som samlats på hög..slökolla på formel 1 och sedan på Elitloppet..

Kom tillbaks minnen..när jag var ung spelade jag in året då Mack Lobell vann..mitt starkaste minne från tiden i sthlm är när jag är på någon fest på en båtklubb med en kompis..är vaken och dricker hela natten..hem till honom i Solna och somnar precis innan det startar..när jag vaknar till liv igen har jag spillt ut en öl över hans soffa och missat själva loppet..att jobba dagen efter var inte roligt efter den maratonfyllan...

Var duktig nog att skippa pizzan och istället laga köttfärssås och spagetti..nu har jag matlåda i tre dagar...duktig Jerk...träningsväskan är packad också..hoppas bara att jag verkligen tar mig dit imorgon...

Talade med dotra på telefonen..hon pratade riktigt länge...hennes mor ringde upp sedan..jag får hämtning från flyget..skönt..min älskade dotter...när hon frågade hur det gick igår..efter att jag berättade att jag varit och sett Bajen..och jag svarade att Elfsborg vann sa hon bara "Typiskt!!"

Fick aldrig tag på min mor, så hon fick ingen gratulation på Mors dag...hon får skylla sig själv som inte kan hålla sig hemma..

Nej..ska kanske läsa lite fler tidningar..har inte riktigt någon skrivlust just nu...sitter mest och funderar på om jag ska byta presentationsbild..har haft samma sedan starten..

En sak till kan jag bjuda på..vinsten jag fick när jag vann tipstävlingen på festen hos Kenny för ett par veckor sedan..

Titta och njut (försök blunda för mina b-kupor..)...
image26

Hemlängtan?

För er som undrar var godset mitt ligger, kommer här en länk om byn...Sörsjön

Och nedan en vacker soluppgång vid södra bron...

image25


Klart jag var vaken vid soluppgången..var ju på väg hem från en efterfest...

Snygg naken?

Tänker göra något genomkorkat nu, men...när jag inte kan få bli programledare på femman, så...

Nedan ser ni en bild på en tjej som påstår sig vara fet, när hon istället är vacker som en daggdränkt sommarmorgon..

image24

Det är svårt att förklara, men hennes förkärlek att kalla mig för homo kanske är det som fått mig för att fastna i hennes blogg...förutom hennes vackra utseende skriver hon också bra..

Tyvärr kan jag inte hjälpa hennes självbild hela vägen..för att kunna göra det måste jag ta in henne i ett rum fullt med speglar, be henne ta av sig naken och sen talla på hennes kropp medans min hals blir röd av upphetsning..

Iaf...om intelligenta och vackra tjejer som hon har problem med sitt utseende får jag helt plötsligt en, iaf liten, förståelse för att många tjejer har ångest i sitt liv..

Hennes mor tycker också att jag är rolig så..får hoppas att hennes mors dåliga smak har fortplantat sig i generna...

Tja...vet inte riktigt vad jag ville säga..ville bara få in något vackert i bloggen efter all självdestruktivt fotbollsrelaterad dödsångest..

The tide is high...

Har i princip lugnat ner mig såpass att jag kan släppa att Martin Hansson är en sopa..då kommer jag hem från krogen alldeles för tidigt och ser att reprisen på matchen går på sport-expressen..så nu tycker jag illa om Hasse Backe också..
Mitt egna försök att spela in matchen gick väl ganska bra..fram till den 89:e minuten då videobandet tog slut..suck..

Utekvällen var..tja sådär..fick i mig tre Heineken innan jag gick hemifrån...tog en 150g ostburgare på Läckergrillen..tog ut lite pengar..tuben till Kungsträdgården..höll uppe dörren åt två damer som den gentleman jag är och gick sen in på Fridays...satt hur skönt som helst..drack en öl..sen började öken..Limpe var hungrig, så vi gick till Max..sen siktade vi på Undici..kö...skippade det..Hotellet kanske? Kenny har jeansshorts..no dice...hatar Östermalm..tuben hem till Söder och Ljunggrens..tar en evighet innan första ölen (på tre timmar har jag druckit en öl..)...den andra kommer snabbt..den tredje hinner köpas innan mina bordskamrater druckit ur sin första...många vackra damer..vi diskuterar bajsskrapa..den nya revolutionerande uppfinningen istället för toalettpapper..fast Kenny har inte tänkt på damerna..hur ska de torka snippan??
Träffar Kash där..ska presentera mitt sällskap och inser att han redan känner alla..alla vid bordet har spelat några matcher i Malung FC..Johan Glans och David Batra är där..motstår frestelsen att gå fram och dra dåliga vitsar..Martin hämtar ett par tjejer..jag inser att jag älskar tjejer med stora runda örhängen...det är något med dem..det är vackert..min drömtjej borde alltså vara en tjej med stora runda örhängen som talar stockholmska..

Ljunggrens stänger redan kl. ett...ut på Götgatsbacken..Martin är tråkig och vill hem..Limpe likaså..Kenny låtsassupporta mig i vidare fylleslag, men föreslår att vi ska gå Götgatan ner..finns inga treställen efter Medis..pisspaus på Gotlandsgatan..framme vid Metro tycker han att det inte är värt det..att gå in och ta en öl..de stänger ju om en halvtimme..in på Donken och McFeast och Co..mest för att få en ny Donken-påse...att ha matlådan i..hem..se reprisen på Bajen-ellos...hata Backe..läsa bloggar..skriva obskyra kommentarer..skriva det mest ointressanta inlägget i den här bloggen sedan det förra..somna sexuellt frustrerad..lätt gråtandes eftersom jag aldrig kommer att träffa kärleken..

Har ni haft en lika lyckad lördag?

Sopa, idiot, bonnjävel..Martin Hansson!!!!!

Jag inser att jag kommer låta som en dålig förlorare..att det någonstans ser ut som om jag tappat konceptet totalt, men det går inte att blunda för det..det är omöjligt...jag mår så jävla dåligt när jag tänker på det..hela promenaden hem över bron funderade jag på mer eller mindre raffinerade sätt att skriva ut dödshot...

Martin Hansson..vore jag lika dålig på mitt jobb som du är på att döma fotboll hade jag fått sluta för länge sedan, jag hade antagligen blivit dömd att betala skadestånd pga att jag andas..det går inte att vara så dålig utan att göra det med flit..du läser antagligen inte det här, jag antar att du är fullt upptagen med att tappa tvålen i Elfsborgs duschrum just nu..du måste förstå en sak..du pallar inte trycket att vara en domare, inte på Söderstadion iaf..att palla trycket innebär inte att man blundar när gästerna fladdrar med armarna i nickdueller, men blåser när Bajen gör samma sak..du fick en ganska lugn match rent domarmässigt att bli ett totalt fiasko för dig..du lyckades få 12000 personer att hata dig, att önska att de hade skruvat loss hjulmuttrarna på din bil..är du nöjd?

Jag ska direkt erkänna att jag har kallat dig hora i eftermiddag, jag har även kallat dig fler saker som inte lämpar sig i tryck, mest har jag skrikit ut min frustration och gråtfärdigt undrat hur man kan få fortsätta utöva sitt ämbete när man saknar all kompetens för det...jag vill gå så långt som att säga att Moderaterna är mindre farliga för Sverige än vad du är för fotbollen..Att du överhuvudtaget tar på dig domartröjan, putsar pipan och tror att du ska gå ut och göra en bra match är lika imbecillt som när jag går ut på krogen och försöker ragga..du kan inte.jag kan inte...jag är ledsen Martin, men du suger hästpung..det kanske finns något som du är bra på (förutom som att se ut som en intelligensbefriad sverigedemokrat), men döma fotboll är inte en av de sakerna...

För fem och ett halvt år sedan dog min far i cancer, det var den värsta tiden mitt liv, att se honom tyna bort och bara bli en skugga av sitt forna jag var de mest smärtsamma jag någonsin upplevt och efter sådana händelser brukar man säga att man inte önskar att sina värsta ovänner ska få uppleva det helvetet som cancer innebär, så även jag, men jag tänker göra ett undantag för dig, Martin Hansson...jag hoppas innerligt att det drabbar dig..strålningen lär visserligen inte vara så farlig, du är ju redan skallig, men att få se dig tyna bort vore ett sant nöje..jag hatar dig så mycket nu...jag kommer inte fälla en tår eller skicka en krans när du dör..Jag ska dansa på din grav..

Tyvärr har Martin Hansson förstört alla chanser att försöka analysera vad som gick fel...mitt hat för domaren förblindade mig, men första 25 kändes det som om Elfsborg åt upp vårt mittfält..sen kom Bajen in i matchen..och det kändes hyggligt..sista 10 slås det mest långbollar..mot Bajens tre anfallare som är 1,70 långa..ganska meningslöst..på övertid ser det ut som om Bajen ska ha straff..jag tycker det, men jag sitter ganska långt ifrån så jag är inte säker..vidare var det ett par tveksamma offside-avblåsningar..satt på M idag...nästa match måste jag köpa biljetter till tidigare..jag såg knappt storbildsskärmen..så jag kan inte säga huruvida Charlie Davies var offside eller inte när han gjorde målet...i samma veva skadades Elfsborgs målis..så min chefs målis i Drömelvan fick komma in..förra matchen skadades min målis i Drömelvan...ska jag nu inte få vinna den heller?

Ledsen Martin..Taco-Anders kommer inte bjuda in dig på nästa grillfest för att du försöker vara schysst och döma till hans fördel..han tycker inte om dig mer för det..till och med Anders ser vilken genomfalsk sopa du är..åk hem dit du kommer ifrån...ta ledig..gå och fiska eller något...

Om ni tror jag kommer i helvetet för att jag önskar livet ur Martin Hansson? Well, gör jag det hade ni rätt och jag fel..jag tror inte på gud..finns iaf ingen för mig..när vi dör är det över..the fat lady has sung..

Nu ska jag dricka öl..ska bli tokfull...om ni ser en tjock gubbe med yvigt hår som passerat sina bästa år och står och skriker att Martin Hansson är en hora på Söder ikväll är det antagligen jag...


Det var dans bortåt vägen på lördagsnatten..

Idag fyller storebror år...ja, jag har grattat honom redan..passade på när jag tog en promenad till sjöstaden...skulle se om Adidas outleten hade några sköna skor eller schyssta shorts..jag kom hem tomhänt..fick i mig en glass iaf..har också varit på bolaget och köpt hem en platta rock'n'roll-öl...verkar bli fest ikväll...om inte annat är det bra att ha några öl i kylen, nu när det äntligen är sommar..

Som det verkar så gifter sig en gammal kollega till mig också, även om det är en sorgens dag för oss ungkarlar, så måste jag ändå gratulera henne..och givetvis flasha upp en bild av henne på bloggen...

image22

Det är hennes armar och mage till höger på bilden..nej, jag är inte så korthårig längre..vill ni se henne på riktigt? Ok, här är en bild med bara henne då..bilden som gjorde att jag blev kär i henne på riktigt...

image23

Man kan inte annat än älska en tjej som tar på sig en skitig Bajen-beppemössa och poserar under flaggan...ja, det fula databordet i bakgrunden har jag slängt..liksom den monstruösa bildskärmen hon står framför...
Flaggan? Den kommer jag aldrig att slänga..

Gnälla på att det är pojkrumsaktigt? Jag vill ju ha det så...och nu tycker jag ni skärper er..vi ska glädja oss åt de lyckliga tu istället..och även skänka en tanke till storebror som blir 37 idag...själv ska jag snart gå på fotboll..få ur mig lite aggression..

Jag andas, men jag lever inte...

Sitter och tittar på en repris av Superetta-matchen mellan Öis och Häcken..den har kommit 20 minuter in i första halvlek..den kommer sluta 1-1 sedan Häcken gör ett tveksamt mål på övertid..jag vet det..ändå tittar jag..förstå vilken häftig fredagskväll jag har..

Jag har strukit tvätt tidigare ikväll också..kl.23 på fredagar brukar jag stryka tvätt..det är sååå avkopplande...

Igår natt sov jag på soffan..istället för att gå och lägga mig som jag skrev i det förra inlägget tänkte jag titta lite till på tv..så jag somnade..så skönt..vaknade halv sex på morgonen..lite frusen..balkongdörren stod öppen..dags att kliva upp? näe..väntar tills klockan ringer..

Det enda som stör är varför jag hade på SVT24..vad fan kollade jag på halv två på natten då? Bytte till MTV och somnade om..slökollade på nyheterna och sporten..klev upp (ja, jag vet otroligt) och var på jobbet redan halv nio..hade fått för mig att jag inte hade så mycket på jobbet idag..jo tjena..kl.18 lämnade jag kontoret..men grattis..

Fick fel lön igen den här månaden..andra månaden i rad jag fått för mycket..förra månaden missade de en sjukdag..nu lyckades de dra 1 sjuktimme istället för 1 sjukdag..misstänker att HR gör det bara för att få träffa mig på tu man hand..sa det till henne..och varför inte..hon är ett par år äldre, men om man tar bort hennes, barn, man och att hon bor i Åkersberga är hon ett riktigt kap...

Tror jag tänkte skriva något tankeväckande när jag slog på datorn, men det är väck nu..skulle iaf vilja vara lyckligt kär en gång i mitt liv..

Spännande..att det skulle gå så bra för mig..

Näe..har stirrat på den tomma, vita sidan i en halvtimme nu..går och lägger mig istället...

Stockholm United vs Malung FC 1-2 (1-2)

Coachen kunde inte följa med på den långa bortaresan, så exCoach Jerk fick ta över sysslan för en match, för säkerhets skull passade Jerk på att göra illa sig i ryggen dagen innan när han spelade innebandy så chansen fanns att det skulle bli succé...

Premiär för säsongen gjorde Ugge, som hållit sig undan fram tills nu..rykten säger att han vägrat skriva på ett nytt kontrakt och att det därför inte blivit någon match tidigare, alla sådana problem verkar dock lösta och han snörade äntligen på sig skorna igen..Denna match ställde han sig i målet, när alla andra fegade ur..
I släptåg hade han dragit med sig sin lilla lillebror Töbin och föryngringen av Malung FC fortsätter..Töbin som efter ett riktigt bra kontraktsförslag beslutade sig för att lämna byn och förstärka Malung FC..

Matchen börjar med..ja..skrämmande nog..Malung FC gör ett tidigt mål..En hörna slagen av Kenny letar sig fram till Micke K, som enkelt dunkar in den bakom sthlm utds målis..hela laget jublar..0-1

Kort efter det anfaller MFC på vänsterkanten och ett inlägg letar sig till Kenny, men målisen räddar, dock inte bättre än att returen går ut till Kash som säkert slår in bollen..0-2

Töbin har hittills dominerat på högerbacken och sthlm utd ser ut att vara ett slaget lag..

Hasse dyker upp och MFC har äntligen en avbytare...nu väntar vi bara på Micke S...sthlm utd passar på att skjuta ett lågt skott..det ställer alla i MFC som hittills sett varje skottförsök från sthlm utd segla en bit ovanför ribban...och bollen passerar mellan Ugge och hans högra stolpe..1-2..

En snabb kontring och MFC kommer 2 mot 0..Kash springer bredvid, Ante tar ett tillslag..alldeles för långt ifrån sig, målisen hinner ut och returen går bakom Kash...

MFC ser fortsatt ganska bra ut..och det känns inte farligt när sthlm utd anfaller...förutom deras anfallare som blivit skolad i den sydländska fotbollen och tar varje chans att kasta sig och ropa efter straff..

Halvtid..
Kenny säger de magiska gamnackeorden..Fan att de skulle göra mål, nu förlorar vi..stämningen är alltså på topp när vi kliver ut till den andra halvleken..

Sthlm utd har mer att säga till om under den andra halvleken men försvaret reder ut allting, nästan utan problem..Ugge sköter sig prickfritt som siste utpost..övriga försvarare också..det enda är att vi inte riktigt klarar av att förvalta de chanser vi har..Bengtsson försöker skjuta på volley och lyckas precis pricka kortsidan, några minuter senare får en helt fritt, men målisen går ut och gör sig stor, så Bengtsson tvingas skjuta bredvid honom..och även bredvid målet..
Enda gången coach Jerk blir orolig är när Ante uppenbarligen är väldigt missnöjd med ett domslut (ja, ingen är väl nöjd med honom..)..han ser framför sig 5 minuter för snack, men Ante lyckas lugna ner sig...

Matchen slutar med seger för MFC och de visar som vanligt att de är ett betydligt bättre lag när de spelar på bortaplan..
Vi väntar fortfarande på Micke S...

MFCs mål: Micke K och Kash
Man of the match: Han var pigg, snabb och kunde dämpa en boll, det var länge sedan vi såg det i en spelare i Malung FC...Töbin tar hem titeln idag...

Nästa match spelas på Torsdag kl.18:45 mot Arbeitsverein även den på bortaplan så jag har gott hopp om ytterligare en trepoängare..

Forza Malung FC!!!

Allt för att slippa jobba lite...

Faaaan...sitter på jobbet..har fått en shitload av saker att göra..men allt har runnit ur mig..all som helst lust att arbeta..istället skriver jag ett inlägg..som antagligen mest kommer att handla om hur mycket jag har att göra på jobbet och inte har tid med några distraktioner..bra Jerker..ska du gå tillbaks till ditt sopa-tillstånd nu?

Det finns ingen energi just nu..sitter mest och åmar mig över ryggen..det är så synd om mig..

Fått tid bokat för lönesamtal..samtal och samtal..blir väl som vanligt en trist monolog om att enligt poängen så har du rätt lön, men du är så duktig så du får lite mer än de andra..är det ett sånt Sverige vi vill ha? Där människor som inte kan tala för sig får gå runt med skitlöner, medan uppsnackarna..de som är bäst på att snacka skit och skryta glider omkring som de överbetalda äckel de är?

Måla fan på väggen? Jajamensan..efter 7 år på det här företaget har jag insett att jag är helt värdelös på just lönesamtal..så...det blir väl en femhundring slängd efter mig..jag svarar med att sura resten av veckan och fortsätter sen..

Fan, får inte bli så..den här gången måste jag stå på mig..jag är guld värd..försök få in det i huvudet även efter vi stängt dörren till samtalsrummet..även om jag inte hade tagit på mig säljjobbet på T+M borde jag haft två papp mer i månaden..kuken...nåja..jag får en vecka på att noja mig..chefen har varit bra och lagt mötet sent på eftermiddagen iaf..så jag kan sura mig hem direkt efter det...

Ska kanske tala lite med GKAM:en få reda på exakt vad min roll är tänkt att vara nu..kommer jag ha budgetansvar också? Såna frågor..

Tror jag är sexuellt frustrerad igen..var bättre när jag var för stressad för det..

Ja, jo..ett sånt där test då...

Snubblade på ett personlighetstest i en blogg...skulle ignorerat det...

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Jag? Anstränga mig?
Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.
Är jag verkligen så tråkig? Dominant? Jag som är så anspråkslös...

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.
Seriöst..teoretisera..jag är tråkig..var kommer det kreativa in? Experimentera..jodå..ifjol rakade jag mig inte på 3 månader..bara för att se hur jag såg ut i skägg..men inga droger..tråkig..

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.
Men tjena...jag? näe..jag sträcker mig till att erbjuda fjärrkontrollen en kortare stund...sen vill jag gärna vara själv..

Har ni lust att kolla om ni är som folk klicka
här


Jaja, det är ditt liv..skyll inte på mig för att du slösat bort två minuter med att läsa det här..

Undrar om jag håller på att bli gammal? (Den som genast känner att de måste svara på den frågan och svaret är ja ombedes att gå emot sina instinkter..) Fick ont i ryggen efter innebandyn..det har inte släppt än heller..trodde det skulle bli bra efter ett par timmar i soffan..släppa liksom..icke då...nu är ju fotbollen imorgon i fara..ska det kännas så här vet jag inte om jag kan spela..

Annars var väl dagen sådär..har bestämt mig för att jag behöver en ny mobil..försökte lite lätt med chefen och få honom att förstå hur viktigt det är att jag får en företagsmobil..lyckades inte..sen satt jag på Katshing, men hittade ingen jag var direkt sugen på..ingen som kostade mindre än 3000 iaf...det enda jag bestämt är att det inte ska bli någon Nokia..sen tar det stopp..troligen ingen 3G-telefon heller..begriper inte vad jag ska med det till..

Kände mig risig i magen i början av veckan..som om jag var dålig pga stress..nu har det inte kommit så mycket nytt på jobbet så jag har kunnat beta ikapp lite..känns genast bättre i magen...får väl antagligen sitta till sist på fredag ändå, men det är skönt att känna att inte allt är hopplöst längre...slippa känslan att det kvittar om jag gör något eftersom jag ändå inte hinner med..

Jo, jag var givetvis dominant på innebandyn..precis som vanligt..

När fotbollen är imorgon? 19:30..be there...

Fan vilket ointressant inlägg..får skylla på Champions league-finalen...

Walking down the Ringväg..

På väg från tuben  till Ica ikväll hade jag en tjej framför mig som rökte..inget märkligt kanske, men på handen som hon höll i cigaretten hade hon en handske..
Varför då? Var hon rädd för att få gula händer eller vaddå? Och i så fall, vad hade hon på tänderna för att hålla dem vita?

För övrigt är det skitcoolt att röka..ganska korkat, men coolt...iofs..det är väl en av kriterierna för något som är coolt..det måste vara lite korkat..helst farligt..käka morötter är till exempel inte coolt..

Nej, snusa är inte coolt...men manligt, iaf om man snusar lössnus...de som kör med portion är antagligen samma människor som dricker mjölk med kaffe..

Tisdag, dags att supa..

Den sista dagen som chef (av 3) går mot sitt slut..jag har inte gjort något av värde, även om jag försökte piska in lite management by fear hos innesälj idag..fast de skrattade bara..skratta på ni när jag ger er 0% i lönehöjning..måste skynda mig med det..

Inte har jag fått skriva på något heller..ingenting som kan ge mig sparken..vad är det för nytta med ansvar om man inte får skit för det sen? Då kan det helt plötsligt verka lockande..joo..chef..lite utvecklingssamtal med arbetarna, lite team-building..såna grejer..lite sparka obekväma personer (läs ej 22 och blond)...ingenting sånt nu..trist..

Träningen igår var ju lysande..nu är jag stel i halva kroppen..fan, så länge har jag inte vilat från den..lustigt nog är det enda stället jag inte känner av ryggen..den som alltid protesterar under passet...nåväl..eftersom jag tränade igår kan jag dricka öl idag..ska på Läckerbiten och träffa ett par gamla kollegor..blir öl och plankstek..eller öl och hamburgare..svåra val för en flohabba...

Flyget till Skåne är bokat också, så nu ringer väl dotras mor när som helst och säger att det inte funkar den tiden..men ner ska jag..min skånske kollega sa precis att jag behövde en parlör..men jag låter nog dotra översätta..

Fan..börjar känna stridslusten lägga sig inför lönesamtalet också...så här gör de jämt..ge honom lite mer ansvar..se till att det görs i så pass god tid att han hinner svalna av innan lönesamtalet..sen sitter jag där och tar emot..jag är en sån häringa lönemasochist tror jag..måste skärpa mig..i år ska jag fan ha argument...fast iofs..jag behöver ha lite mer kött på benen angående min säljroll tror jag..vad jag har för ansvar och så..sen maila sif..få tillbaks att du borde tjäna multum mer..i slutändan får jag mer än 2%, men ligger fortfarande 3-5 tusen under SIFs statistik..det är antagligen jag som sänker den..annars skulle median vara betydligt högre..förlåt alla SIF:are...

Klockan går sakta när man väntar på att få dricka öl..är nästan sugen på att få ta lite Elch Blut som står på bordet..en present från en kollega..bra att ha när allt går överstyr..lite 32% lingonvodka..

Hångla upp någon i brygga hade också varit nice..

I love Monday so much I'm not getting in bed 'til Tuesday..

Fan vilken bra måndag!! Jag tränade för första gången på 1,5 vecka...jag sa upp canal digital (för godset..ingen mer parabol där uppe..) efter bara några veckors tjat....jag sa upp ett telefonabbonemang...efter endast 3 år...jag har inte använt det sedan dess, men eftersom det bara kostade 27 spänn kvartalet de första två åren så blev det aldrig av...men när det gick upp till 46 kronor per kvartal blev det till slut dags att få slut på det..tog nästan ett år..

Blev mest överraskad att ett av alternativen när man ringde kundtjänst var "Vill du avsluta ditt abbonemang tryck 4"...ganska dåligt självförtroende hos det bolaget?

Jobb? Va? jo..tja...kanske borde engagerat mig i det också..kom iaf in mer än en halvtimme tidigare än förra måndagen..det kallas framsteg..hälsade på någon höjdare...talade med en säljare som var på väg till Götet..han undrade hur det såg ut...eeh, innebandyn på onsdag eller fotbollen på torsdag? Nänä..den nya controllern..meddelade honom att det var väl okej, men jag tyckte jag såg en ring på fingret..fick direkt order om att gå dit och kontrollera saken..som tur var hade jag ett ärende till IT-teknikern..och mycket riktigt, mina ögon funkar fortfarande..en ring på fingret..vi har redan protesterat hos ledningsgruppen..

Jag är för övrigt chef över Sourcing & logistics en dag till..med attesträtt...funderar på att skaffa mig en mobiltelefon..kanske högre lön? Jag har bara en dag på mig nu...

Skulle beställa lite skivor ikväll också...Sällskapet bla (ja, Angie och Susfu..jag vet..jag är sen...)..och några till..slutade med att kundkorgen visade på 2300 pix och runt 30 skivor..hmm..får nog dra ner lite..kom ner till 1400 då gav jag mig...

Den där leken "Gul bil" verkar tydligen vara väl spriden i Sverige..frågan är bara var fan den kommer ifrån??

Gul bil 1-2-3*

Det är precis likadant varje gång...precis när jag lärt mig att uppskatta hennes närvaro till fullo, när jag orkar med hennes "jobbiga" frågor, när jag måste ha henne hos mig..då..då ska hon flyga bort från mig igen och där står jag med tårar i ögonvrån och tittar ut mot hennes plan..rösten stockar sig när jag ringer hennes mor och säger att planet lyft...

Dotra? Nä, hon töltar iväg i full fart mot planet ivrig över att få flyga igen..även om hon säger att hon kommer att sakna mig så är nog hennes längtan efter mamma större...

Första dagen/dagarna är jag mest trött och grinig..tycker hon är ivägen...förstår inte hur vi ens ska kunna hålla ett normalt samtal som inte innefattar orden kan du inte..eller måste du alltid..sen sker förvandlingen och i slutet av helgen är hon oumbärlig för min lycka...så nu är jag nere igen..nu är det iaf mindre än tre veckor innan jag ser henne igen..den här gången i hennes värld..i skåne..blir spännande..men ändå..de där jävla avskeden tär på mig något fruktansvärt..

Det vore faktiskt lättare att aldrig ses..eller rättare sagt det känns som om det vore lättare..ibland förbannar jag de känslor som dök upp första gången jag höll henne i min famn på Faluns bb..den där kärleken som fyllde mitt bröst då..jobbigt att den som låg i sängen bredvid dotra var den jag hatade mest i hela världen..hennes mor..

Tänk för fan efter innan ni skaffar barn...och bitterhet utspädd med lite cynism skulle det komma här..jag var riktigt down..hade trots allt haft en riktigt bra dag med dotra..jag lyckades få henne till lekparken..Stora Blecktornsparken, som ligger precis bredvid Kanalplan..

Ett pojklag skulle spela match ur högtalarna ljöd "Just idag är jag stark" med Kenta..dotra sjöng med och en annan pappa sa "Bra uppfostrad hör jag" Jag nickade stolt...

Så var vi där i ett par timmar, jag försökte som vanligt se om jag kunde hitta någon ensamstående mor..så man kunde pusha dotra ditåt och sen..ja, vaddå? Vad gör man sen? Skitsamma..vi gick hem stannade till vid korvmojjen, tog en glass (jag) och en läsk (dotra)..pratade lite..mådde gött...sen var det dags för avsked..som jag hatar...planet var givetvis försenat också, så jag fick stressa den där kilometern mellan flygplatsen och hållplatsen för bussen..var down då..

Kom hem, slog igång datorn och hade en msn-konversation som räddade kvällen..nu är jag på bra humör igen..eller ja..så bra humör jag kan ha när det snart är dags att gå till jobbet..

*= en lek som dotra kör stenhårt när vi är ute och går..man ska säga så när man ser en gul bil..hon utklassar mig totalt..jag svär och muttrar hon hånar mig..

Söndagsmorgon hos en singelförälder..

Tidsmässigt precis som igår, men med skillnaden att dotra sa "Du måste gå upp och göra frukost åt mig nu pappa!!"

Efter frukosten satt jag mig och började kolla tider för att ta sig ut till Bromma flygplats ikväll..solen sken från den klarblå himlen, jag frågade dotra vad vi ska göra idag?
-Titta på TV
- Men, du åker ju först ikväll?
-Ja, därför ska vi titta på tv hela dagen..

Märkligt..jag får väl dra ut henne till lekparken en vända antar jag...

Fler såna här lördagskvällar och en etta i Skanstull blir snart ledig..

Efter min miserabla morgon bättrade jag mig iaf på pappa-fronten, visserligen blev det inte tid till att kolla på Bajens träning på Kanalplan, men efter frukosten tog vi fyran till Zinken...för att med raska steg gå till Bajenshopen samtidigt som dotra sjöng på en Bajen-ramsa..väl där var det till att leta efter en schysst t-shirt åt henne..hon ville ha en munkjacka med dragkedja..jag fick hejda henne..inte den här gången va?..slutligen hittade vi en damtopp som fick duga..nu används den som t-shirt iofs, men ändå..storleken var medium..dotra är 7 år..riktigt så fet är hon väl ändå inte?
Själv köpte jag en grå t-shirt med loggan på..kändes som en t-shirt för icke matchdagar...jag kommer snart att återvända dit..vill ha fler tröjor..på vägen till kassan ville dotra visa mig en sak..titta här pappa, nästan samma plånbok som du har (vi tittade på en schysst kreditkortshållare)..ja, och min är väl sliten nu..vad säger du ska jag köpa? JAA..så det blev en sån också...men solglasögonen skippade vi den här gången..hon får nog ett par i födelsedagspresent sen..

Hem till Skanstull..handla till middagen..dotra vill absolut läsa upp listan..
-Mja..jag vet inte om du kan läsa den
-Jag kan visst läsa!!
-Jo, jag vet, men kanske inte när jag har skrivit..titta själv, ser du vad det står?
-Näe, du borde lära dig att skriva riktigt pappa..
-Mutter, mutter..får jag listan igen..
-Men jag kan stryka när vi tagit en grej på listan..
-Ok..

Blev tvingad att köpa lördagsgodis också..På vägen från Vi föll det ett par regndroppar..väl hemma la jag mig på sängen och läste (ja, ni hör ju vilken underbar far jag är..)..när Södermalmsnytt var urläst tittade jag ut..spöregn..

-Vill du verkligen gå på fotboll idag?
-Jaa (med en riktigt förebrående röst)
- Fast det regnar?
-Ja, sa jag ju..
Bara att byta om då..på med Bajen-tröjan..fram med paraplyet och gå ner till Kanalplan...HTFF vs Spåret...i regnet..när vi väl står på läktaren inser jag hur dum jag är..jag har två paraplyn..varför gav jag inte bara dotra ett, så fick jag ett eget..när jag sa hur dum jag var till dotra så fortsatte hon med att påminna mig om det en gång i kvarten..inget direkt finlir i regnet..Simon Helg från start..Tony G och Mian såg första halvlek..tror de gick sedan..synd för dem..de missade Winbergs klack, Gustafssons skott och slutligen Andys mörsare..matchen slutade 3-0 till Talangerna..ganska usel domare, var en bekanting från Tyresö..minns inte vilken match det var, men han fick hoppa in istället för huvuddomaren en gång..var det iff-iff ifjol?
Roligast på matchen..de 2 uppenbarligen inflyttade lantis-bajarna (jag e iofs en själv) som stod brevid mig och dotra..som drog igång ett par ramsor ibland...bara för att Spåret hade några spelare på läktaren som drog någon ramsa ibland..
Hur jag fått för mig att de var lantis-bajare? När de drog fantasi...ramsan, men bytte ut gnaget mot Spårvägen..hade de sjungit Spåret hade jag tagit dem för sthlmare...ramsan hade funkat bättre och jag hade förstått att de hört det smeknamnet någon gång...
Roligast 2: Efter 2-0 började några från Spåret gå hem.."Ska ni gå hem nu" hördes från lantis-bajarna...

Sen såg jag på Bajens damer på fyran..det började bra iaf...somnade nästan i soffan under Bolibompa..lagade Tacos till dotra...gjord på älgfärs givetvis...hon blir då fan bortskämd med bra mat när hon är här iaf...

Nu är jag i valet och kvalet om jag ska slå på någon film eller fortsätta plågas av Schakalen...

Just ja..glömde nästan det..jag har bokat en ny tvättid också...

En morgon hos en singelförälder..

Halv 9: imorse: Pappa, ska du inte gå upp snart??
Halv 10: Dotra har gått och lagt sig igen
20 över 10: Pappan kliver upp. Dottern skriker "äntligen"


Boring, boring, boring...

Tänkte lära mig Salesforce..letade upp var på servern vi hade infon..öppnade användarhandboken..en pdf-fil på 648 sidor..funderade på att surfa runt lite istället..men gick till VDn och frågade om det blev prov på den sedan..han gav mig en liten duvning istället, så nu kan jag väl programmet lite bättre..men vi får väl se hur bra när jag väl börjar använda det..

Annars var det kavlugnt på kontoret..fick ett samtal..från innesälj, de kunde inte omvandla en offert till order...eftersom jag är jag fixade jag det...tror jag skickade iväg ett mail på hela dagen...ändå..jag jobbade hela tiden, men det var ju materialdeklarationerna..

Eftersom VDn gav mig den där duvningen så blev jag lite mer än en halvtimme senare från kontoret än jag hade tänkt..men tänkte det var lugnt ändå..jag och dotra gick trots allt redan kvart över tre...hon satt och lekte på chefens plats..lekte kontor..slog på tangentbordet...

Väl framme vid Zinkensdamm gick vi med raska steg till Bajen-shopen..stängt..stänger kl..16 idag..vi var där fem över..fan..här anklagar jag Hammarby fotboll..ingen som helst info på hemsidan om öppettider..inte vad jag kunde hitta iaf..hittar inte ens en länk till shopen längre..nåja..det är öppet imorgon också, så vi får väl gå dit då..synd bara..jag hade tänkt att vi skulle gå på a-lagets träning på Kanalplan..nu får vi skippa den och sen hoppas på vädergudarna så vi kan gå på HTFFs match kl.14...direkt efter den går vi hem och tittar på Ume-Bajen på fyran...mycke fotboll blir det...

Fick som vanligt beröm för min älggryta..synd bara att middagen blev så sen..helt slut när jag kom hem..dotra slog på tvn..jag la mig på sängen för att läsa tidningar..nästan tre timmar senare vaknar jag till liv..oops..dags att laga mat kanske..känner mig som en ganska sopig förälder den här gången..

Mer gladare nyheter är att Vonsan är tillbaks med en blogg..för att inte göra det så lätt för er får ni leta efter hennes kommentar i min blogg (får jag upp sidvisningarna också.)..

Nu ska jag slösurfa lite och fundera på hur mycket pengar jag kan spendera på skivköp i helgen...

jag och elitidrottaren..

Äntligen har Ulla slutat ignorera mig..på väg tillbaks från lunchen med dotra möttes vi utanför byggnaden..hon sa hej och sen..vänta nu..visst är du från Malung?..sen flöt samtalet på lite..hon är rasande trevlig...skrattade lite om att enda matchen hon spelade ifjol var i VM..så jag frågade om hon skulle spela något i år..

När hon förklarade varför hon inte skulle det och sa "vi ska renovera lägenheten och sedan sälja den" tappade jag intresset..jojo..vi får ta en lunch någon gång..yup..har du bara vett att bli singel igen så..

Annars har dagen börjat ganska bra..dotra kröp upp i sängen kvart i sju och sa som vanligt "Ska du inte gå upp nu?"..kul hon är..jag gjorde det iaf och för en gång skulle tog hon inte en halvtimme på sig vid frukostbordet, så vi var inne redan till halv nio..har gjort klart materialdeklarationerna som jag började med förra veckan..nu ska jag lära mig Salesforce, sen är det helg...

Bärs & booze...

Jag försökte, stretade emot in i det längsta, men inlägget gav mitt ego en sån boost att jag inte kan hålla mig.så jag måste...Angies inlägg om en konversation med sin mor länkar jag till här

Kitos Angies mor..jag behövde det efter min eftermiddag som usel pappa..det blev iaf lite bättre på kvällen då vi satt och gosade i soffan medan Bolibompa var på tv..

Samtidigt som jag diskade kom jag givetvis på en kommentar som var hundra ggr roligare än den jag skrev först..fan, fan, fan..och en kommentar som svar på en kommentar som svarade på en kommentar för ett par dagar sen..hjärnan jobbar snabbt just nu..äh får väl lägga in den ändå...

Nu när egot fått sin lilla boost började jag fundera på hur ofta jag varit i Örebro egentligen..är inte alls ofta..ifjol..i maj faktiskt..blev jag upphämtad där när vi skulle till Karlsborg på grabbsemestern (bergsklättring..skitkul för en som tycker att en balkong på andra våningen är högt)..och jag blev också lämnad där efter helgen för att ta mig till sthlm igen..sen är det nog bara en gång till..då vi var där på Forward Cup (fotboll)..jag kanske var 11..tror inte det gick så bra för oss..det bestående minnet är att jag ska spotta under en match, men inte ser att det kommer en motståndare snett bakom mig, så jag spottade på honom...han blev ganska sur efter det..

Om inte jag fanns hur skulle man då veta vad uselhet var??

Höll på att försova mig i morse som vanligt..vaknade redan kvart över sju..åh..så tidigt..då kan jag sova ett bra tag till innan klockan ringer..sen var klockan halv nio..oops..stressmoment..borsta tänderna, duscha, raka mig..skippa frukosten och bara dricka två glas apelsinjuice..och så iväg..hade varit för retsligt om jag kommit försent för att hämta dotra på flygplatsen..

Fast det hade varit föga överraskande idag har jag excellerat i hur usel pappa man kan vara..öppnade iofs starkt med att ta med henne till Donken på lunch..vad vi gjort sen dess? Handlat på Ica..eeh..tja..vad hon gjort har jag i stort sett ingen aning om..jag har legat och sovit...hon slog på tvn..jag la mig på sängen för att läsa ikapp mig på Jaktnyheterna...sen är det en dimma..drömde någon sjuk dröm som jag nu glömt...jag vaknar till liv av att hon är i hallen och tar på sig sina skor..sedan säger hon jag går nu då...WTF!??! Ja, du sa ju att jag kunde gå ner till gården..eeh..ööh..okej..finns förhoppningsvis ingen sjuk pedofil i huset så..men du måste ha nycklarna med dig ner, så du kan komma in i huset igen..

Sedan lekte hon på gården i fem minuter innan hon tröttnade...hon fick inte upp dörren..jag fick gå ner och hjälpa henne in..så satt jag mig här..hon började rita...snart ska jag gå och slå in födelsedagspresenter till min mor och min storebror...jag ids inte åka upp till pingst..stannar här nere och går på fotboll istället..jag åker säkert upp någon gång i sommar..

Efter det måste jag nog laga mat..dotra började tjata för en timme sen..där gör jag iaf en god gärning..min mat..passar henne utmärkt..alltid älg..hon brukar komma in i köket lukta på det råa köttet och säga mmm vad gott det luktar...ikväll blir det älgbiff med klyftpotatis (ICAs), lite grönt och bea-sås..hon är snart lika fet som mig..

När jag sa att hon skulle följa med mig på jobbet imorgon jublade hon..???...människan är inte riktigt klok..

En av de första sakerna hon sa till mig var "Mamma sa att vi skulle gå på fotboll du och jag"..översatt från dotter-språket betyder det "Pappa, jag vill se på fotboll och du kommer att dö om vi inte går på någon match"...jag kunde inte vara mer stolt...

Om Angies mor läser det här tycker jag att hon ska fortsätta försöka övertala sin dotter..

En kvart(ing) Skåne så här after work..

Nu är det officiellt..eller ja..något liknande kanske (jag har inte bokat biljett än)..jag ska bevista Skåne för första gången i mitt liv i början av juni..äntligen har dotras mor tagit reda på när dotra har skolavslutning (tog bara en fryg månad)...så fredag den åttonde juni sitter jag stolt någonstans i Båstad och jublar åt dotra (eller vad man nu gör på skolavslutningar..de senaste jag har varit på har jag inte varit nykter så..)

Funderar på att göra resan till en hel helg..liksom..titta mig runt lite..eftersom jag aldrig varit där så..har redan börjat leta efter parlörer..undrar om jag behöver vaccinera mig också? Passet får inte heller glömmas..skönt att åka ner till Europa någon gång utan att det handlar om jobb också..

Jag älskar Systembolagets reklam för langning..den som citerar den kan nog räkna med att jag inte kan motstå..flörtar de med mig så vet jag...

Jobbet..jag borde gnälla nu, men..vet inte..märklig dag på något sätt..kändes som om jag fick en hel del gjort..Sigge försökte gifta bort mig med städerskan idag igen...är hon inte vacker va? och till henne sa han..han äger mycket skog, det är ett bra kap...jag skrattade hon sa "De som inte gifter sig är bara rädda för ansvar"..hey, titta inte på mig..jag kan inte gärna gifta mig innan jag hittat någon..ja, jag tror på ett vitt romantiskt bröllop...eller..kanske mer drömmer än tror...

VDn frågade hur det vara att vara säljare helt plötsligt...eeh..e väl okej..tror jag...GKAM:en tjatade om att det här är bra för dig Jerker, jag tror du fixar det..ska du bli säljare på heltid senare? Woh, hold your horses..att inneha en tjänst på ett litet kontor i sju år och seda byta är som att be om magsår..nåja..de ser mig delvis som säljare redan..det måste vara bra..jag gjorde ett litet instick om lönen..den bör väl följa med nu också?? Sen frågade han om jag ändrat kontakterna i SalesForce, så det syns att det är mina kontakter nu..mina pengar..
Chefen borta i några dagar..jag fick attesträtten under tiden..kanske borde kvittera ute en mobil?
Sigge börja yra lön med mig nu igen..fan Jerker, om du slutade skulle vi lika gärna kunna packa ihop..allt går genom dig....

Om jag skryter? jo, lite...jag försöker bygga upp mig inför lönesamtalet...som jag iofs inte vet när jag ska ha, men..när kärlekslivet inte existerar får jag försöka att vara excellent på något annat område..eeh...då borde jag iofs ha koncentrerat mig på jobbet för 7 år sedan...hmm..lite väl lång tid att komma fram till det här..blir det tråkigt med jobbsnack hela tiden? Bara att hångla upp mig i brygga..jag är inte svår...

Värsta är att killen som tillverkar kablage på kontoret har börjat höra sig för om andra jobb..hos storkunden och sånt...tappar vi honom försvinner hälften av min försäljning..och vår flexibilitet går käpprätt åt helvete...Schweizarna är lika flexibla som jag är smal...

Och imorgon kommer dotra..tidigt..jag får ingen sovmorgon då heller..jag kommer vara helt slut i mitten av nästa vecka..nähä..om tvätten kan bli klar någon gång kanske..blir att stå och stryka kl.23 ikväll..det här är livet yeah, yeah..

Den ömsinte, medkännande Jerker...

Angie, var lite down idag..hon har lämnat en av sina katter till en ny familj...kände jag ville skriva något upplyftande that would raise her spirit...men kom bara ihåg hur jag hanterade det när Ida (den 19-åriga tjejen som gick på Balettakademien och var inneboende hos mig i Rågsved) sålde sin häst till någon i utkanten av Stockholm..

Jag såg hur ledsen hon var..funderade hur jag nu skulle göra..en kram kanske? säga några tröstande ord? Nä...jag skickade över fjärrkontrollen till henne och sa..du får bestämma vad vi ska se på ikväll..känns som om du behöver det..

Vilken man, vilken gest...hur kan han fortfarande vara singel??

Dinner where the beautiful people lives..

Hemkommen från middagen på Restaurang Mora Nisse på Vikingagatan..jag vet..inte Söder, men idag fick jag vika mig för majoriteten..käkat med elitcurlingspelare...ja..så jag då...Andy började iaf försöka värva mig som ny matriale till hans lag...söta Stina var där också..Mini, Muggen, Julle, Henke Curling och Empa också..tre fjärdedelar av team Autoform...mitt lag...typ...

Mini, Andy och Stina ska ner och spela mixed i Oberstdorf...känns som om man skulle försökt spela någon gång..jag vill också åka på utlandsturneringar..nåja..om pengarna finns hänger jag nog med på Oslo cup i höst..var alltför länge sedan jag var där...

Fick också reda på att min favorit bland de curlingspelande damerna,
Camilla, att hennes bror slutligen dött i leukemi...cancer är fan i mig satan...

Jag är så ensam, så ensam igen..

..Pipan har slocknat ett regn står som spön, vänder väl på den och tänder den igen..

Kul det är ibland..har varit ensam på jobbet i över en timme nu..ok...jag kom antagligen överlägset sist också..men ändå..borde inte alla rätta sig efter mig? Nu när vi lever i ett blått Sverige (yikes) så torde väl kollektivismen vara stendöd..så varför finns det då fortfarande kvar illasinnade regler som att flextiden tar slut redan halv tio på morgonen?

Nja..så sen var jag inte..kvart i tio bara..1,5 timme bättre än igår...och jag är ju kvar än..fast jag ska gå så fort jag skrivit detta..ska på restaurang och äta gott, ta ett par öl..jo, jag lär bli sen till kontoret imorgon..då förväntar jag mig vara sist kvar redan vid halv fem-tiden...

Stressen känns som om den ska ta kål på mig då och då..fast nu känns det lugnt..nästan som om jag har grepp på situationen..något djävulskt kommer att hända imorgon..frågan är bara vad...

Jag väntar också på mitt lönesamtal..det borde vara dags snart tycker jag..jag kan väl avskriva ny lön redan i slutet av den här månaden iaf..men det vore trevligt om den kom i slutet av juni..

Och vips..så fort jag tänkte på öl försvann det jag tänkte skriva..nåväl..var säkert mest ordbajseri..

När jag plockade ur diskmaskinen nyss hade jag sönder en kollegas kopp..det kan han ha som ständigt frågar mig en massa saker som han ska kunna..iofs...jag är kontrollfreak och vill veta sånt...och de frågor jag ställer ibland är nog rätt löjligt omotiverade..skitsamma...jag är T+M ansvarig mot vår största kund och om jag nu ska vara en riktig säljare så är det väl dags att börja agera som en sådan..vi har dragit en ytterligare en stororder nu..mer än en halvmiljon igen..givetvis helt och hållet min ära...döh...

Nej fan..dags att skita i det här...öl ska drickas...vin ska spilla och flott ska intagas...

Malung FC vs SS Stockholm Södra 2-5 (0-2)

Något sent referat, men med tanke på hur mycket jag minns av själva matcherna annars, så blir det ungefär likvärdigt om än med lite distans på händelserna.. 

Trots avsaknaden av mer än halva truppen fanns det några tappra på Långbro, när domaren ville blåsa igång matchen (han är väl rädd att inte hinna hem innan rapport antar jag) var vi 4st som stod redo, när väl domaren blåste igång hade vi utökat skaran till 6st..kändes som ett lagom handikapp för gårdarna vi mötte (varför i helvete heter man Stockholm södra om man är gårdare??)..tyvärr visade det sig att det var ett litet väl stort handikapp.. 

Första halvlek bestod mest av att Bräcka stod på på mittlinjen och såg på när när mittfältet trasades sönder och backlinjen revs mitt itu...de få långbollar som letade sig upp mot motståndarnas planhalva togs alltför lätt hand om SSSS... 
Eller vi kan se det så här också, vi sprang så mycket vi orkade och försvarade oss heroiskt (ja även Bräcka, han stod inte bara och väntade på långbollar som aldrig kom), i halvtid låg vi bara under med 2-0 trots nästan konstant press mot oss...känslan var sån, men sanningen var väl att även vi hade några halvfarligheter i första.. 

Halvtid..
Nåja, det kunde varit sämre..bara 2-0..nu försöker vi sätta en boll.. Vi kliver ut i andra och gör mål..1-2..Bräcka (but of course..enligt de nya reglerna i laget är det bara han som får göra mål..)..tror Ante passade till honom..det känns nästan som om vi är på gång..då gör SSSS 1-3...och känslan är borta igen..fast deras målis verkar ganska skakig, så kanske det kan bli något mål till? 

Ante har tröttnat på att stå i eget straffområde och slå ifrån sig, så han fejkar slem i halsen och tvingar ner Jerk i försvaret..Jer bryter ett anfall slår en perfekt passning (en del som såg det hela skulle kanske kalla det panikrensning, men vi vet bättre..) som går till en helt fristående Bräcka som leker tittut med tre försvarare innan han gör mål...2-3...nu tror vi verkligen på en skräll..visst..de anfaller, men så jävla farliga är SSSS inte.. 

Så givetvis släpper vi in ett mål till 2-4...Kash får inte tag på bollen som går i vågor...gamnackarna börjar visa sig..nu blir det nog för tufft...Jerk rensar till hörna och lunkar sen mot eget mål..SSSS slår en kort variant, Jerk tar ett tveksamt steg mot situationen och 2-5 är ett faktum.. 

Till tröst får vi ändå säga att vi kämpade väl, men vårt hemmaspöke verkar fortsätta även denna säsong..2 matcher, 0 poäng och hemska 2-10 i målskillnad (jämfört med vårt bortafacit som är 2 matcher, 4 poäng och 7-3 i målskillnad..)..
MFCs mål: Bräcka 2
Man of the match: som alltid när vi är 1 man mindre kämpar kollektivet riktigt bra och som gammal gråsosse är det min plikt att hylla kollektivet, så Kash, Ante, Micke K, Thunberg, Jerk & Bräcka får allihop utmärkelsen den här veckan (så Jerk får det nån gång den här säsongen).. 

Den här veckan är det (som alla som läst vår älskade coachs mail redan vet) spelledigt. Nästa match går av stapeln 24 maj kl.19:30 mot Stockholm United!! 

Forza Malung FC!!!

Oversleeping, overdrinking and overeating...

I fredags klev jag upp sju på morgonen..efter jobb och alkohol klev jag i säng halvsju lördag morgon..jag vaknade vid 11, försökte nyktra till innan jag klev upp vid 13..utan att ha sovit något mer..snabbt till bolaget..somnade en timme mellan 16-17...duschade, började dricka och gick till sängs vid 5-tiden på söndagsmorgonen...klev upp runt..eeh..ja, kanske 13...gick till Söderstadion..gick hem igen 2 timmar senare..sen höll jag på att somna vid 21-tiden, men klockan blev strax efter 3 på morgonen innan jag somnade...

...är det då konstigt att jag försov mig och klev upp först 10 i morse? Jag brukar sova 8-9 timmar per natt på helgerna (för att sova ikapp veckan)...helt sjukt..höll på att somna vid 21 ikväll också, men jag var tvungen att diska först så...

Ser framåt mot de kommande veckornas jobb...eller inte..

Har haft en riktig svullohelg...Donken två ggr på fredagen..pizza på lördagen...pizza igen på söndagen..utekvällen både på fredag och lördag avslutades med en Lövstek från Läckergrillen..ikväll avslutade jag svullofesten med en kebabtallrik...jag tror det börjar bli dags att ta tag i livet igen..fast givetvis är det redan klart att det inte blir någon som helst träning för mig den här veckan..hoppade idag eftersom jag försov mig så mycket..onsdagens innebandy ställdes in och på torsdagen kommer dotra...hon stannar till söndag kväll...iofs..det är nästan jobbigare än att träna att försöka hålla hennes tempo..men nästa vecka tar jag tag i skiten igen..här ska tränas..beach -08..kommer att vara min..och då är 18-åringarna födda på nittiotalet..det är något sjukt lockande med det..fast jag får nog färga de grå hårstråna då..

Så från och med nästa vecka börjar jag träna igen..jag ska också ta tag i jobbet på allvar..behöver köra en mördarvecka, så jag kanske, kanske kan vara nära att komma ikapp...idag lyckades jag åtminstone få ner inkorgen från 75 till 65 mail...känns tryggt..vet liksom inte var jag ska börja nästan..

Borde nog bestämma mig om jag ska åka hem till byn till pingst också..det är trots allt marknad och storebror fyller år, men samtidigt spelar Bajen hemma på lördagen..dessa beslut..ständigt dessa beslut..

Ok..det ser ut att bli svårt...om jag ska åka tåg tillbaks på lördagen måste jag åka halv åtta på morgonen..efter att ha haft en utekväll? Funkar inte..får nog skicka paketet via posten tror jag...

Om man skulle ta sig ett litet rus kanske..

Idag när jag gick över bron vad det nog första gången som jag inte kände ångest inför matchen (ett egentligen illavarslande tecken) istället var jag mest orolig över magen..skulle den hålla ihop under två timmar..allt jag hade ätit var en kokt med bröd och en grillad med bröd..

Precis när jag satt mig ner kom ett duggregn..kul..satt som sagt inte under tak..mina solbrillor kändes väldigt malplacerade..matchen i sig var pissdålig..domaren var dålig, linjemannen på södra var en katastrof och Bajen var inte bra de heller..men de vann..efter ett mål i 91:a minuten...helt perfekt och lyckoruset var totalt..tänkte nästan krama den vackra tjejen i dreads till höger om mig..men eftersom jag tänkte blev det inte av...

När jag gick hem mötte jag chefen, som också varit på matchen..

Tänkte ett tag jag skulle käka falukorv och makaroner..det blev pizza istället...

Iaf glad att jag tog mig ut till matchen...kändes skönt...blev lite piggare..ingen ångest över gårdagen..betyder det att den var misslyckad?

Ringde mor och grattade på hennes födelsedag...

Pratade med dotra..hon tittade på hockeyfinalen..på torsdag kommer hon igen..ska bli så skönt..vi ska till Bajen-shopen..när jag sen pratade med hennes mor började hon spela fotboll inomhus...jag blir så stolt..fast sen visade det sig att det blivit en miss i kommunikationen mellan dotras mor och mig..jag kommer inte ha henne en vecka i augusti...surt...får trösta mig med att jag kan se Bajens match 1 augusti...

Surt är också att jag inte gick och la mig halv tio när jag var trött..nu är klockan ett..kommer bli en jobbig morgondag..eftersom det är första gången jag tagit en tvådagars på väldigt länge kommer jag nog få en natt med kallsvettningar..gissar jag..kroppen är inte så van vid alkohol längre..

Nu när jag väl vaknat får jag väl kliva upp då...

Har bestämt mig nu..kan inte ha det så här...nu ska jag vara nykter i två dagar...får se om det inte blir öl på tisdag..sen är frågan..kanske ska ge upp sommaren helt? Bara leka stugsittare...eller så blir det sturm und drang hela sommaren..svårt val..inget av dem är särskilt positiva..

Whatever...nu ska jag ta mig en dusch, köpa två korv med bröd på Läckergrillen (frukost) och sen gå till Söderstadion..uppleva 90 minuters ångest..ger mig fan på att det kommer att regna också..sitter inte under tak idag..

Jag borde nog skita i det nu...ja, livet alltså..

Promenaden hem lyckades..den är reclaimad nu..jag blev åter glad över att gå hem..

Schlagertävlingen på festen vann jag också..när jag väl någon gång (antagligen aldrig) lär mig att föra över bilder från mobilen till datorn får ni se priset..

Så..ganska glad efter 16 Heineken..flickor på festen..inte en som var singel..men de var visst från Söderhamn (kvalitetsstämpel alltså..)

Ganska glad..läser den blonda tonåringens blogg..får förklaring på ett namn och slängs tillbaks till Broder Daniel-tillståndet...det var ju det där med förhoppningar..nästa som säger "men Jerker, du ser ju helt okej ut" får fan fläka upp sig..annars kan de hålla käft..falskt smicker smakar råtta..vi får facea det..jag är dömd till ett liv som singel..låt mig var det då..inge inte förhoppningar..är du tjej..säg det direkt..sorry inte för mig..låtsas inte vara min vän för att sedan tala om för mig "du är bra, men inte för mig"..är du inte intresserad kan du skita i det..jag har sport som jag kan ägna mig åt..det ger också tillfredställelse...finns en vänsterhand som hjälper när det tränger..lura mig inte..jag behöver inte förhoppningar..något konkret eller inget alls..inget..du borde ju kunna hitta någon..hångla upp mig eller dö (typ)..dramatiskt? Fan heller..har varit "vän" så mycket i mitt liv att jag spyr på det..skrev om det förr..en vän till en kvinna är värdelös..ingenting..

Jag vill hångla..jag vill ha passion..jag vill inte ha "du verkar trevlig"...jag vill vara en man som kvinnor tänker på som älskare och inte någon de kan vara förtroliga med...jag skiter fullständigt i om du har mens..vill du ha sex?

Fan..ingen förstår..knappt jag själv..vad jag menar..men...det är ju så..jag får inget..möjligtvis ett "du har ju bara sett mina oseriösa sidor och inte mig som seriös"...ok..jag vill ha allt, men...som vän betraktad vill jag inte..jag vill att du ska sukta efter mina läppar..inte efter min hjärna..jag har aldrig ifrågasatt min intelligens..min förmåga att få kvinnor upphetsade däremot (tillfredsställa vet jag inte..det var så länge sedan..testa mig..)..sen har de redan träffat någon annan..att förälska sig är bara ett gift..och jag har inget att längta tillbaks till eftersom jag tillhör de som alltid varit singel..jag har alltid dragit när det vankats förhållande..så jag är ingen man kan titta på och säga "mja, men det är förhållandetypen iaf"...den som "nöjer" sig med mig är ingen jag vill ha..den som inte kan leva utan mig är min typ..sen skiter jag fullständigt i utseende eller ålder..är jag lika förälskad kommer vi dansa på ängar, älska överallt och sjunga vackra ballader tillsammans..

Tills dess..vem vill se Blades of Glory med mig?

tvådagars..känner mig ung igen..

Patetisk smörja jag skrev längre ner..nu ett par timmar efter frukost och en relativt lång tupplur (försök aldrig med att titta på motorsport och hålla dig vaken när du ligger ner..) är jag redo att möta världen igen..här ska det supas och raggas (supas iaf..)

Är en halvtimme sen redan, men känner mig äntligen fräsch iaf...

Btw...Kanada vinner med 5-2...

Nu ska jag dra om 20 minuter har jag öppnat första ölen..någon gång framåt morgontimmarna räknar jag med att öppna den sista..jag räknar också med att gå ensam hem..och nu ska det fan vara en lycklig promenad..reclaim the nattpromenad..

Om någon eventuellt tänkt att stalka mig så är jag i sjöstaden och kollar på schlager..med en öl i ena näven och chips i den andra...

Chansen finns fortfarande att hångla upp mig i brygga..I'm easy

Stop being obese and unhappy

..känns bättre nu...förutom att jag inte förstår varför jag är vaken? fick jag inte sova mer än 4 timmar "inatt" eller?

Att fälla tårar då och då är väl ganska nyttigt..fast den här gången fruktansvärt onödigt..lite väl mycket dramaqueen av mig..får väl skylla på att det var upptrappning inför schlagern (ja, jag är schlagerfjolla..resten av året lyssnar jag på kvalitetsmusik som Viktoria Silvstedt, men just den här helgen förälskar jag mig i olika storheter från gamla öststaterna..)

Undrar om det är för tidigt att redan börja dricka? Hade jag varit 18 (vad jag önskar att jag var det igen..) hade jag nog varit igång..min första riktiga lägenhet delade jag med Svampen..vi flyttade in i en trea när jag slutat fyran på teknisk..han brukade väcka mig med öl på sängen..så vackert..så romantiskt..

Nu är det aldrig någon som väcker mig..

Ska gå på bolaget nu..sen försöka sova igen..känner mig fruktansvärt trött, men ändå inte som om det går att sova..måste reclaima min promenad sen..jag ska fan inte ha ledsamma minnen längs Götgatan...fan..promenaden började så bra igår..slängde i mina sista slantar till den hemlöse..pratade lite snabbt med honom..sen gick det bara utför..

Idag..hockey-VM sedan schlager...inga tjejer ikväll..jag blir bara ledsen sen..får upp hoppet en vända, sedan krossas det..

Nu när jag är nykter igen så inser jag ju att jag har gett upp...seriöst..jag försöker inte ens..kunde lika gärna flytta upp till skogen och hångla med träden...hm...nu är jag på mitt förlorarhumör igen..det goda inspirerande humöret från jobbveckan är som bortblåst..tänk vad lite mycket alkohol och en vacker dam kan göra för det...honey I'm home..nu stannar jag här resten av sommaren...

Tatuerade tårar...

Fan vilket pissinlägg..men fan..från något som nästan kan likna eufori över jobbet (ett jobb som ingen vettig människa skulle ta i med tång) till total depression....

Hur fan kan jag låta mig påverkas så? Jag trodde jag redan hade gett upp om kärleken? Hade jag så fel..nu sitter jag med tårar i ögonen över att det var fel även denna gång..vad tänkte jag med?

Jag gav väl upp redan runt -99 eller har jag missat något? Var kommer de ifrån..tårarna? Varför?

Som om hjärnan säger..Jerker verkar ganska nöjd över jobbet..nästan glad med att få fler uppgifter..här har vi jobbat i två år på att få honom att konstant gnälla på lön och arbetsuppgifter och så händer det här..helt ur det blå..var kan vi piska honom då? Är han ändå inte lite av en känslomänniska? Hmm..ja...där har vi det..
Vi låtsas att han får ett ben att tugga på..precis när han ska hugga in drar vi bort det..i gengäld kan vi ge honom lite ny sand i kiss & bajslådan..

Förstår inte...eller jo..jag förstår varför jag fortfarande tror och hoppas..jag är (och hoppas att jag alltid kommer att vara) en obotlig romantiker..kanske inte så mycket i handling..nog mer i tanken..men..om det försvinner blir jag bara en cynisk och kall person..dit vill jag inte..jag får alltså ta mina tårar, för att fortfarande kunna orka (vilja) tro på en vacker värld med Jerker skuttandes hand i hand med sin käresta på någon jävla sommaräng..den dag jag slutar tro på det på riktigt, den dagen dör min själ...
Under tiden får jag lägga min älskande del av mig till Bajen..den tjej som ger mig samma gåshud som jag får när Just idag är jag stark sjungs på Söderstadion (jag kommer ihåg vad du sa Vonsan..du ska med dit) henne kommer jag gifta mig med..min tro på kärleken får aldrig dö..vad jag än säger..jag måste tro..annars kommer jag inte orka kliva upp på morgonen (eeh..så du har redan gett upp? Du har väl aldrig klivit upp en morgon??)..

Sjukt..att jag kan verka så cynisk normalt, men när jag får en liten diss faller jag tillbaks till Broder Daniel..gå och dö-musiken...
Egentligen..jag är så feg som skriver det här på bloggen..jag har inte ens nämnt det för personen i fråga..vad jag känner eller något sånt..skriver av mig här..hoppas hon läser..eller inte..vet inte..tror nästan jag hoppas hon inte läser..få väl slänga in 14 inlägg imorgon så att det här hamnar utanför på något sätt..

Kommer ångra det här imorgon..men..känslorna ska vara utanpå...det ska vara eufori eller nattsvart..grått är tråkigt..nu ska jag testa om man kan gråta sig till sömns..misslyckas det tänker jag testa om det går att supa två dygn i sträck som 32-åring...

Jag är nog gladare imorgon..kanske..full ska jag vara iaf..rejält..jag ska fan krypa hem ifrån Sjöstaden..ingen ska kunna säga att jag inte kan ta ett nederlag som en man från skogen..

I wanna be a platinum blonde..

Svårt  att skriva ett inlägg just nu..inte bara för alkoholhalten i fingrarna..vet inte vad jag ska skriva om kvällen..

Tror iaf att ölen jag betalade för tjejerna var billigare än det jag betalade för att stå vid black jack-bordet på 54:an..dum som vanligt..storförlust som vanligt (om jag inte går på bögklubb..då vinner jag..)

Efter en lång resa till en krog där vi kom in hamnade vi på Mango (ja utanför ön..jag vet normalt så fel)..och det var fel kväll..för damerna som var med..kom inte in på Anqor..då bestämde de sig för att splitta..och min glada kväll var över..tog två ensamma öl på Krönet..tänkte på alkoholist-tanten jag satt med i gathörnet för ett år sen..hon som hade en dotter som jobbade på Krönet..hon hade precis fått en övergångslägenhet (tror jag det heter), men tidigare på dagen hade någon snott hennes skor när hon låg och sov i Humlegården..KOL hade hon också..satt säkert där i en timme och talade med henne..hennes dotter jobbade på Krönet sa hon..

Lustigt att jag klarar av att sitta mer än en timme med en okänd alkoholisttant, men suckar så fort min alkoholiserade mor ringer..tjat idag igen..antagligen bara för att påminna om att hon fyller år på söndag..som om jag skulle glömma..jag är födelsedagsgurun i släkten...

Iaf..S & My drog..till olika pojkar..då var klockan inte ens tolv..jag kände ett stygn av något..svartsjuka? mja..mer sorgsenhet..S, slog nog egentligen huvudet på spiken...hon sa..du dejtar inte så ofta va?..
Dejtar? 1 gång sedan 98 typ..med Bambi uppe i Kramfors..det gav inget..nu? Vem skulle vara så dum?

S tyckte jag bara träffat hennes oseriösa sida än så länge..ok..den är iaf mer intressant än alla mina sidor tillsammans..men..jag vill ju lära känna alla hennes sidor..

Spelade bort en massa pengar på Black Jacken..inget att bry sig i..

Var det skönt att få dricka ikväll eller? mja..jo..alkoholen gled ner i halsen..och när S frågade varför jag snusade lössnus svarade jag: För att jag är man..

Min promenad Götgatan hem var inte den vanliga..istället för att bli på bra humör var jag på broder Daniel-humör..inget hjälpte..inte ens lövbiten på Läckergrillen..är väl så..ditchad...fan..får lära mig..inte försöka umgås med tjejer..går bättre utan..promenaden hem iaf..

Är nog lite förälskad i en blond tonåring..visste inte innan kvällen..nu är jag bara ledsen..helt plötsligt verkar det som om falukorv, makaroner & Sverige dansar och ler på femman hade varit en skön kväll...fan..som om..

Min fantasi är mitt största hinder här i livet..och om man hade hoppats på att den skulle kunna ge mig en möjlighet att skriva något fantastiskt (om så bara ett bra skrivet inlägg på bloggen) så tror man fel..min fantasi duger bara till att skrida på daggvåta ängar med vackra flickor..inget som kan fås ner på pränt..

Förstår inte varför jag trodde...jag har alltid varit dömd till singelhet..för 10 år sen pga av mig..nu..ja, också pga mig..men inte längre mentalt..nu fysiskt..

För fet, för ful, för dum, för feg..jag kommer aldrig ta ett första steg..möjligtvis om jag skulle vara omlindad av 14 stora stark..men antagligen inte ens då...

Helt plötsligt känns framgångarna på jobbet egala..vilket jag iofs alltid hävdat..fritiden är viktigare än 8-5...synd bara att jobbet är lättare...

Imorgon (senare idag) tänker jag bli full igen..schlagerkväll..alla är välkomna,,att någon ska hångla upp mig i brygga är givetvis för höga krav..men ett..du är bra Jerker efter 17 öl känns som om det behövs..nej, jag har inte fest, men Kenny..
Nu ska jag gå och vrida mig i sängen..försöka att inte fälla några tårar..fan vilken mes..hur kunde du ens fantisera om det?

ja, ja ja idag är jag glad...

JAAAAA!!!
Finally, jag har hittat någon som vill dränka hjärnan i alkohol med mig...givetvis får jag betala..
Nu ska det firas att det är fredag..om ni vill mig något så är det jag som ligger på Medis och spyr vid kl.3 i natt...

Dagens kändisspotting..

Har varit så upptagen av mig själv att jag glömt lista de senaste dagarnas kändisspottingar..
Igår: Linda Rosing..
Idag (på lunchen) Timbuktu..och sen när jag gick hem från Donken han Staffan nånting (Kihlbom?) som var med i "The Beach" och Vita lögner..

Jag älskar Söder..

Dags att jobba vidare..kör 45 minuter till..då har jag gjort 5 av 8 materialdeklarationer..

Fredag, dags att supa..lördag samma sak..

Jag är festsugen..

Har bara hunnit med hälften av materialdeklarationerna..iofs inte så illa, men..hälften är ju kvar...ska göra en till innan jag tar helg tror jag..men det viktigaste av allt..jag vill festa..nu..vill inte sitta inne en kväll som denna..om det är något särskilt? JA, det är fredag!! motivering överflödig..bankkontot ser fortfarande okej ut, trots att det gick på nästan 500 spänn att få mina 4 mattor tvättade..

Så..fest? någon? snälla? jag bjuder på chips?

Å andra sidan..det var säkert närmare 10 år sedan de där mattorna tvättades..50 spänn per år i tvättkostnad är väl okej...

Fast nu måste jag dammsuga innan jag kan slänga ut dem på golvet..ständigt dessa bekymmer..när var det pigavdraget skulle införas? Som säljare (ja, jag går fortfarande på den trippen..) hör det väl till att inte ta i skiten själv?..och klaga på skatten också då...

Nej..bjud mig på fest nu!!

"Fredag
Dags att supa
Lördag
Samma sak
För jag vill va som andra
och göra som de gör
För vem vill göra bort sig
och hamna utanför?"

Die young, stay pretty..live fast, 'cause it won't last...

Jobbar hemifrån idag..går förvånansvärt bra (ja, jag vet..jag bloggar en snabbis nu, men annars har jag varit disciplinerad..)...jag har Eurosport på (damtennis) och på stereon snurrar Blondie..på datorn skrivs det in materialdeklarationer i Matilda (erkänn, ni vill ha mitt jobb?)..jag började jobba redan halv åtta imorse (nya tider nu när jag går omkring och tror att jag är en viktig person)..om en timme är det lunch (någon sugen att henka?)..

Tyvärr har jag som nybliven säljare drabbats av fenomenet tidsoptimism, så för att hinna klar materialdeklarationerna måste jag jobba ca 10 timmar till..alla i kör nu: SUCK...och det är ingen idé att ta med sig ett par tillbaks till jobbet..jag får aldrig tiden att vara ifred där..om min disciplin behagar att hänga med hela helgen får jag helt enkelt göra dem då..fast jag tror jag kommer jobba till runt 18 idag..mitt planerad besök ställdes in så..

Ska kanske göra ett ryck innan lunch då..måste skriva upp allt jag ska handla och ärenden jag ska göra också..

Ny rapport följer när jag har blivit nog uttråkad

En tävling tror jag bestämt..

Fan..borde utlysa en tävling med tanke på det förra inlägget..ok, here we go:

Den som först kan hitta alla ord som är sprunget ur det så kallade business bullshit-språket i det tidigare inlägget vinner första pris!

Pris? Måste vi ha det..ok..
Den först dragne vinnare får ett once in a lifetime opportunity att hångla upp mig i brygga (låt det bli en tjej, låt det bli en tjej..)..
(ja..jag tar som sagt alla chanser till att använda den frasen..imorgon har jag kommit på nya spännande lösningar där jag kan använda mig av den).

Hur man vänder en vinst till ett nederlag..

Cliff känner sig lurad nu när jag nästan verkar framgångsrik på jobbet, så jag tror jag måste påpeka några saker iom att jag fått fler uppgifter nu på jobbet..(det är rätt fler uppgifter..inte nya..fler..de jag inte klarade av på 37,5 timmar förut har utökats..jag kommer bli tvungen att sluta läsa bloggar på arbetstid snart..)

Vi kan börja med att den där stora ordern jag skröt om nedan inte var min förtjänst..den hade kommit även om en apa (Johannesson?) hade haft mitt jobb, däremot är inköparen den som jag har ansvar mot sedan tisdags...och hon är krävande (ja, det är ju en hon)...high-maintanence (fan, nu kan jag inte stava till ordet längre..)..så KAM:en var riktigt lycklig att slippa ansvaret..så den här ordern på 600 papp har jag inget att göra med..men däremot en annan order på lite drygt en tusenlapp..kom igen..ge mig ett bryt...jag har bara varit ansvarig sen i tisdags..

Men, och här kommer vi till det som gör mig orolig..min transformation till säljare (rent tankemässigt, klädmässigt så behöver jag en liten uppdatering) har gått oroväckande snabbt..jag satt idag och räknade lite snabbt på den där stora ordern..kom fram till att vi hade en lokal vinst på ca 170 000..sen tillkommer Schweiz marginal (grejerna tillverkas där) som antagligen är ganska stor också..bara det tänket gör mig orolig..

Igår kväll rakade jag mig för att det var meningen att jag skulle på kundbesök idag...raka mig! en onsdag!?!..skrämmande..jag som alltid haft den där it-looken..skabbiga kläder, ovårdad frisyr och skäggstubb som är någon dag för gammal..

Problemet blir fortfarande när jag börjar skälla på mig själv för att slarvat med något..jag är min egen beredare, säljare, planerare...allt..

GKAM:en tyckte iaf att han sett en klar skillnad på min attityd, humör..eller ja..sättet som jag är på när jag är på jobbet redan nu..han tycker se en viss inspiration hos mig (fan, vad skrämmande..tänk om jag blir en streber nu..vad ska mamma säga?)

Bara för att det är kul (på något sjukt kontorsråttevis) kanske jag ska förklara att min roll är reaktiv och inte proaktiv...med andra ord..jag fixar förfrågningar som kommer in, men jag ska inte leta upp affärer själv..tur det..det går bara inte att slänga ut mig hos potentiella kunder..då får vi snart lägga ner..

Nu skrämmer jag mig själv...blir jag nu moderat också, som GKAM:en säger att man måste vara som säljare, måste jag nog säga upp mig och ta jobb som gatsopare..Broddway is my way..sossar är vi som servar säljarna så de kan spela golf..lite jobbigt att jag ska serva mig själv då..

Fast meningen med hela det här inlägget var att förklara att jag fortfarande är den förlorare som ni lärt känna och lärter att skratta åt och hittills har jag misslyckats totalt med det...men avslutningen räcker gott och väl för att kompensera det..

Jag går fortfarande på samma lön som tidigare..jag hade (som vanligt) inte vett att säga "Du, det här låter riktigt intressant, men vad gör det för min lön? Ska jag bli säljare måste jag ha råd att spruta champagne och beställa in mäklarbrickor på Stureplan"..nej, jag gjorde som vanligt och stod där med mössan i hand..så nu är jag Sveriges sämst betalde säljare..någon överraskad?

Ville bara säga..

Mitt liv som ansvarig för säljpriser på en produktlinje mot vår storkund har fått en flygande start och den här veckan har det kommit in nog många ordrar för att täcka min lön för hela året (så runt 10 papp då?)..hoppas bara vi kan leverera grejerna nu också..

Nu ska jag förnedra mig på en grusplan..

Ständigt uppkopplad...

Vänta lite här nu förresten..mina senaste inlägg andas något som nästan kan liknas vid beundran för säljare..så är det givetvis inte..enbart avundsjuka på deras löner och förmåner..bilar, mobiler, bärbara datorer...jag är fortfarande övertygad om att det är jag som är den enda guden på företaget..förutom när det gäller löneförhandlingar då..

Kom inte med crap som "ja, men då måste de vara tillgängliga hela tiden"..fan jag får ständigt samtal på min privata mobil när jag är ledig.."hur gör man det här?" "Var finns det här någonstans?" "Har du gjort det här?"...så den svadan kan ni bespara mig..

Däremot så är linen "Du är för dum som låter dem utnyttja dig så där med tanke på din usla lön.."

Det är hårt att ständigt ligga i topp..

Nu har jag jobbat klart..slet i en hel kvart..det räcker..nu ska chefen övertygas bara..sen kanske jag kan få jobba hemifrån en dag..som en riktig säljare..

Wake up little Susie, wake up...

Har tränat för första gången sen förra torsdagen idag..var på tiden började känna mig sunkig...mer sunkig kanske är mer korrekt..

Lyckades kliva upp vid sju idag (paus för applåder)...tandborstning, dusch..ganska snabbt...kommer ner till tuben..försöker dra kortet..funkar inte..byter spärr..funkar fortfarande inte..funderar på att sparka in den där jävla spärren som uppenbarligen är defekt..fucking jävla nyproducerat skit, här ska det skrivas insändare..helt plötsligt vaknar hjärnan till liv (ovanligt tidigt)...tittar på kortet..går ut åttonde maj..hm..jaha..va fan...får gå till pressbyrån och köpa nytt..stressa...ändå inne på jobbet redan kvart över åtta..
Börjar med en materialdeklaration..hinner halvvägs innan skiten tar över..sen går det på...finner trots det inspiration (vem är du och vad har du gjort med Jerker??), trivs med att sätta priser..mår bara lite dåligt när jag ser den översvämmade inkorgen..letar komponenter...käkar lunch..fortsätter slitet..spelar innebandy..kör lite drygt 1,5 timme till..GKAM:en förklarar var för jag måste bli moderat nu när jag ska leka säljare lite då och då...

Har bara inte förstått det riktigt..säljare lovar och lovar och sen får vi, fotfolket, reda upp skiten..hur blir det då för mig? Jag är både säljaren och fotfolket..jag gör hela skiten..jag ser framför mig hur jag står och skäller ut mig själv som är så jävla inkompetent och inte kan kolla fakta först när någon order gått åt helvete...fnyser lite och påpekar vem av oss som tjänar mest här och hur jag inte skulle ha något jobb om inte jag drog in affärerna..

Nåväl..avslutar kvällen med lite skratt..sen drar jag hem..

Rakade mig redan idag..en onsdag? Första kundbesöket imorgon..kan väl försöka att inte se ut som ett slo första gången iaf...tittat lite på Grey's..nu ska jag stryka gårdagens tvätt...sen ska jag jobba lite..

Yup...har insett att jag aldrig kommer få vara ifred på jobbet nog länge för att kunna göra materialdeklarationerna..håller på och dealar med chefen om att få jobba hemma på fredag..för fridens skull..ska kolla om det funkar nu..behöver inte så mycket egentligen..så det borde gå..bara en dubbelcheck egentligen..

Förresten..knäckte en one-liner som kändes bra idag...Dalarna? Det är väl ungefär som Småland..sura gubbar och skog...
eeh..det kändes roligare när jag sa det...

Jag går förresten fortfarande okysst..ingen som tagit fasta på mina råd ännu...

Om sanningen ska fram..

..och den brukar ju vilja dyka upp till slut..förutom att det är sant att jag inte kan se signalerna, så är väl största anledningen till förra inlägget att jag ville använda frasen "hångla upp mig i brygga" omotiverat många gånger..

För övrigt har jag skrattat på jobbet idag...är det så att vara säljare kanske jag fortsätter..

Hångla upp mig i brygga och jag är din...

Har svårt att bestämma mig..om jag är lättraggad eller svårflörtad...kanske det är båda..

Jag menar..om någon vill ha mig är det bara att hångla upp mig i brygga och jag är hennes..men vänta lite..svårflörtad är nog fel ord...jag är..eeh...helt blind för signaler...jag är som Comviq när det kommer till sånt..nån kan droppa signaler både här och där och jag förstår inte ett skit..istället beställer jag en till öl och undrar varför jag aldrig träffar någon..

Alltså...ibland när jag är på det humöret tror jag att alla kvinnor i hela världen vill ha mig (det är oftast efter några öl), men annars är det mer som att ingen vill ha mig..varför pratar de med mig egentligen?...

Ääh...som vanligt tappar jag tråden..grejen är den att min antenn är tydligen bortkopplad när det gäller signaler som visar fritt fram att göra ett försök..istället beställer jag den där ölen..tydligen fick de inte plats med det vid installationen..jag fick en ganska god allmänbildning, stort sportintresse, men där tog det slut..sorry..den här killen får hoppas på framfusiga tjejer för betalningen räcker inte till tyda signaler, synd att hans föräldrar inte beställde Deluxe-versionen..

Flörta kan jag ju...men sen..flörtar hon med mig för skojs skull eller för att hon är intresserad..keine ahnung...vi tar en öl till och ser om vi kan förstå..14 öl senare har hon tappat intresset..om inte jag har det för att jag helt förälskat mig i ölen och bara hänger vid baren..

Kontentan av inlägget? Vad ville du egentligen skriva..vad var tanken? Hmm..meningen var att..fan vet, men om någon tjej är intresserad får ni hångla upp mig i brygga för att jag ska förstå..annars får ni stå ut med en massa orerande om för er helt ointressanta saker...

Dagens förseningsrapport..

När chefen ringde och väckte mig tio i tio med orden "Ok, då antar jag att du inte var på mötet som började kl.9" kändes det som om det var dags att stiga upp...frukosten intogs gående..kl.11 gled jag in på jobbet...GKAM:en såg nästan förgrymmad ut..den gamle moderaten..kanske för att det var med honom, min chef och en KAM som jag skulle haft möte med...

Jag har haft problem att somna in de senaste veckorna..mycket tankar som snurrar (ja faktiskt) om allt möjligt..igår höll jag ett imaginärt samtal med en gammal klaskompis från gymnasiet som jag inte sett  på 10 år...

Efter att ha utstått de vanliga gliringarna (de som är färre när jag kommer sent jämfört med om jag är i tid..), kunde jag äntligen börja jobba (äntligen? skrev jag det? vad fan menar jag med det egentligen??)..det sköna med att glida in sent på förmiddagen är att lunchen snart kommer..idag inte så bra..jag ligger efter big time..sen med allt runt 50 mail i inboxen med diverse uppgifter att göra och resten av veckan blir det ganska korta dagar..bra Jerker..duktig du är..

Efter lunch..kör vi mötet..så nu är det klart...jag har det totala ansvaret för att sätta priser på vår test och mät-försäljning till vår största kund..
Mer pengar? vi får se..
Mer jobb? you bet!
Blir du av med några uppgifter? nänä..inte en chans..det jag förr inte hann med på 37,5 timmar i veckan har nu utökats..jag ska göra mer helt enkelt..jag är världens mest lättlurade person..det är för såna som mig som facket en gång i tiden bildades..vi som står där med mössan i hand och tackar och tar emot..

Å andra sidan har jag börjat ladda för lönesamtalet rejält nu...det värsta var..jag såg framför mig att jag bara satte lite säljpriser..inte så stort egentligen..har gjort det ibland förut när Håkki varit borta, men de började snacka om kundbesök etc..wtf? Nåväl..KAM:en slipper det här och drar nytta av att jag gör mitt jobb eftersom försäljningen syns i hans bonus..

Vi får väl se..de målade upp det som om jag fick en helt ny tjänst och skulle behålla den gamla..inte riktigt så som jag tänkt mig...risken nu är väl att andra säljingenjörer drar åt sig öronen och ser hur jag kan göra deras jobb också..sen sitter jag där med en Donken-påse och 15 kilo fett mer på kroppen halv tio varje vardag för att fixa en sista offert..

Har precis diskat...nu ska jag gå och ta ur tvättmaskinen..jag fortsätter att korka mig vad gäller tvättider..är det någon som tror jag kommer stryka kl.23 ikväll? nej..imorgon då, eller på torsdag? knappast..


Dagens I-landsproblem..

Fan också...hur många veckor i rad har jag nu missat "My name is Earl"?? måste skärpa till mig..

Belöning till den som hittar ett tråkigare inlägg än det här..

Har en sån dag när det känns hopplöst att skriva något vettigt i den här bloggen (lite som..tja.alla andra dagar då..)..

Borde väl skriva om hur jag idag (som vanligt på måndagar) kom till jobbet efter att flextiden tagit slut..hjälpte iofs inte med förseningarna i tunnelbanan, men jag hade inte hunnit ändå..somnade in först runt 4 på natten..inte så överraskande då..mycket tankar som snurrar just ni..
Var inte direkt överraskande att jag skulle somna så sent heller eftersom jag klev upp vid 14 i söndags och sen inte gjorde något vettigt på hela dagen..

Jobbet var som det var..jag har börjat ladda för lönesamtalet..så antagligen dröjer det innan det kommer och jag har glömt vad det var jag laddade med och varför jag ska ha så mycket högre lön..slutar väl som vanligt med lite muttranden...och en löneökning på ett par procent..annars har jag inte hunnit med det jag skulle (som vanligt)..surfade ovanligt lite..kom in i flytet vid 18-tiden..så dags då..när det börjar bli dags att gå hem..

För vi hade ett sista valberedningsmöte...och jag hade inte fått tag i min kille än..lite stressat ringde jag direkt jag kom hem..fixat..kort möte och jag hann hem och se de sista minuterna av hockeyn...

Gud..vilket tråkigt inlägg..

Kanske skulle skriva något om att lillebror vill köpa ut mig från huset uppe skogen? Den otacksamme jäveln..efter att jag närmast övertalat honom att vi skulle köpa huset (köpa och köpa..det var väl arv också..så det kostade bara 100 000..)...
Har redan svarat att det kostar honom 350000 + 1 Thailändska (humor, det är humor..liksom att jag kallar honom otacksamme jävel..eller ja, just det kanske inte är humor, men...)...
Vet inte om jag vill sälja..antar att dotra inte längre får komma upp dit då..med tanke på hans smeknamn på henne..

Det skulle också göra att alla tankar som någonsin funnits om att flytta "hem" för alltid har varit rent slöseri med tid och att det aldrig kommer att ske..vet inte om jag vill stänga den dörren..än i alla fall...det är bara två år sedan som jag var uppe där sammanlagt tre månader under ett år..förstå hur många timmar jag spenderade på mjölktåget det året...mycket tankar och inte så mycket pengar om det skulle ske..vi får väl se hur det blir....

Verkar vara high-life i Kista ikväll..tur jag hann hem innan dess..

Vuxenpoäng..

Hittade ett test här..(eller rättare sagt, snodde det från Annen)
Resultatet:

Din vuxenpoäng är: 15.8

Din ålder borde vara 28.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Antar att det förbannade Vivo-kortet drog upp åldern med 5 år..känns lite bra iaf..yngre mentalt än fysiskt..

En bild säger mer än tusen ord..

Jag har tidigare skrivit lite om inflyttningsfesten jag var på för lite drygt en vecka sedan..nu när jag fått igång mailen igen hittade jag en bild därifrån..den säger nog allt jag minns av festen egentligen.....

image21

Jag minns en ung, blond och söt tjej med piercad tunga..i övrigt är det ganska suddigt...

Även om My var fin nog att påminna mig om att jag spillde ut en hel cola över henne vid korvmojjen..tack My..

Och imorgon är det måndag..

Det är något märkligt med mig och dygnsrytm..trodde verkligen jag skulle ha den fixad vid det här skedet i livet...icke då..satt uppe till 4 i natt..nykter..såg på Den Engelske patienten..svårt att förstå att vi var tre grabbar som gick och såg den på bio (ok, det finns bröst i den,men..)..sen krånglade jag lite med datorn..

Klev upp redan tll kl.14..bra jobbat Jerker..ingen risk att du ligger och vrider dig till kl.3 inatt nu..suck..

Krångla mer med datorn och nu är det officiellt..jag är en idiot..eller det är redan en vedertagen sanning..jag är även en idiot när det kommer till datorer..har nu lyckats göra så att jag måste välja XP när jag startar datorn och inte installations-cd:n...bra jobbat Jerker..insåg också att alla mina word-filer verkligen är borta..hade ett litet hopp om att jag skulle ha dem på cd..icke då..synd..mina patetiska kärleksdikter till den 19-åriga balettdansösen är för evigt försvunna..hela världen gråter..

Mina bilder från Söderstadion på dotra är också borta..det gör nog mest ont..det och Malte-spalterna..och kom inte med något "skyll dig själv som inte sparat dem på en cd.."..jag är väl medveten om hur korkad jag är som tror att en dator ska fungera utan att krascha..att något jag lägger tusentals kronor på inte ska vara uppbyggd av buggar och ologiska luckor..

äh..tänkte skriva om min dag, men jag inser att jag har inte gjort något..tittat lite på hockey-vm, diskat och lagat mat..ljuvligt god älgbiff..mör som smör...se tonårsdiktaren i mig vill komma ut..får kanske göra en insats och se om jag kan komma på vad jag skrivit och göra det ännu sämre..

Århundradets deckare om Miffo, från landsbygden, är också borta...nåja..jag kom aldrig fram till deckardelen av det hela..bara en trist förfest som inte ledde någonstans..och det tog mig bara 10 år att skriva...eller ja...jag hade väl inte skrivit något på 5-7 år tror jag..tycker fortfarande att inledningen var lysande..fast nu får ni aldrig se den..sen efter nån sida kommer jag till förfesten och då slog skrivkrampen och fantasilösheten till, så jag hade redan gett upp det hela..

Nåja, borde kanske göra mitt jobb och ringa upp en potentiell styrelseledamot..trist och jag hatar sånt..men men..jag ska lära mig att säga nej...

Återställning av lördagen..

Klockan är sådär lagom mycket för att skriva ett inlägg om sin nyktra lördag nu..

Vonsan har visat livstecken..skönt..

Min jakt efter ett nytt lock till toalettcisternen går inte bra..gick in till en VVS-butik på Söder idag..utan lycka..fick ett telefonnummer till IDO, så jag tänker ringa på måndag..nu är det helt plötsligt skitviktigt (ofrivillig ordvits..jag lovar)..kan iaf säga att stolen är från någonstans mellan  59-73...

Jag har också nu officiellt gett upp med datorn..jag ska slänga in de filer jag har på CD igen och försöka att inte tänka på att alla mina bilder från 2006 och 2007 nu är borta, eller att alla Malte-spalter för evigt är bortsuddade från denna jord...likaså alla mail med lösenord odylikt..morgondagen ska ägnas åt rekonstruktion..färgerna på listerna..typsnitt, filer etc...allt ska fixas..jag ska bli glad igen..

Synd bara att jag försökt så mycket att jag nu hela tiden får välja om jag ska öppna XP eller installations-cdn när jag slår igång datorn..

Och en anledning till att jag skriver så sent är att datorn tuppjuckade sig rejält runt midnatt och inte gick att stänga av..jag tog det som en man och började slå ner varenda jävla tangent jag kom åt..så datorn var hyggligt låst..enda jag kunde göra var att låta batteriet ta slut..för ett tag sedan skedde det och nu kan jag använda skräpet igen..var hyggligt less ett tag..sådär less att jag tänkte "Fan heller att jag någonsin slår igång den här jäla skiten igen..back to the nature.."...och jag är hyggligt less på att små tekniknördar som har ett mindre aktivt sexliv än mig (hur nu det är möjligt) tjänar mer än dubbelt så mycket som jag för att konstruera sån här skit som ändå inte funkar som det ska...

Synd att datorn ska fucka upp humöret så mycket..under fotbollsmatchen på Kanalplan idag mådde jag riktigt bra..satt avslappnad i solskenet..även om en del blont flashade förbi i mitt minne..

Borde nog supa lite mer..känns som om det saknas i mitt liv..eller kanske köra igång träningen igen? Den har gått lite trögt ett par veckor..men..har funnits annat att göra..ångesta över jobbet..röka vattenpipa..

Så en hel dags uppdämd skrivklåda slutar med skrivkramp? Spännande..blir väl så nästa gång (om det kommer någon mer..) jag får chansen att hångla upp någon i brygga också..

10 minuters Helgnöje*..

..fick vi nere på Kanalplan..innan dess hade Talangerna gjort 7 mål och IFK E endast 2..kändes bra att sitta i solen och se grönvitt vinna stort..

In och köpa lite flott på vägen hem..talade med en äldre herre inne på Ica som undrade varför jag inte var i globen..just nu undrar jag också det...

Roligast..IFK E's fjortisklack som hade snott nästan varje ramsa från Söderstadion..men de sjöng iaf..

Snyggast mål var nog ändå IFK E's 0-1..volley i krysset...Sosseh gjorde 3 mål..

*= Ordvitsarnas mästare, Simon Helg kom in för Bajen när det var 10 minuter kvar av matchen...

Vonsan, Vonsan ge oss en sång..

En av de bloggar jag läst längst av alla har helt plötsligt försvunnit..eller ja..det var nog en vecka sedan..jag reagerar lika snabbt som vanligt..

Jag saknar henne...hon var alltid brutalt uppriktig om mitt kommande sexliv (ge upp, du kommer aldrig få något igen), hon satte mig (eller ja, stjärntecknet mitt..Vågen) näst längst ner över potentiella partners..

Hon skrev en juldikt till mig..
(In all fairness..hon fick en alla hjärtans dag-dikt av mig..)

Hon hade en grymt rolig humor även om jag inte riktigt delade hennes förtjusning i Jesus eller hennes fascination över snoppbilder..i sanningens namn så visade hon upp någon tuttbild då och då bara för min skull..hon hade hjärtat på rätta stället (vänster) och en begynnande 40-årskris..

Hon jobbar för mycket, om det är därför hon har försvunnit vet jag inte..fast det känns som om en vän tagit adjö..snart vänds det till vrede..jag trodde det var förbjudet för bloggare att bara sluta sådär? Vad har hänt egentligen..var är självlocken? Det kan inte vara köket iaf..

Vonsan kom tillbaks..jag lovar att inte göra narr av din ålder (allt för mycket), jag kan till och med byta stjärntecken till skorpionen och döpa mig om du bara återvänder till cyber..
(mm..ok..jag kanske inte döper mig..att vara hedning ger en liten extra touch till min personlighet..)

Gina saknar dig också!!

Saker man kan göra på en fredag..

Supa sig full och leka vacker på krogen..eller sitta hemma, kolla på CSI-avsnitt man sett tusen gånger och googla efter toalettcisternslock (modell IDO 59)..

..Gissa vad jag gör...

PS: Skjut mig eller ta mig härifrån. DS.

Gröna Stjärnan vs Malung FC 2-2 (1-0)

Eftersom min dator hemma varit så vänlig och fucka upp sig rejält får det bli ett panikreferat från jobbet innan det är dags att gå hem och dö sotdöden..

Solen sken, gruset yrde, Bengtsson ställde sig i målet och domaren visade upp sig från sin vänliga sida...

Efter en rejäl uppvärmning ställde MFC ut skorna, för dagen klädda i svart. Jerk var placerad på bänken för att vi skulle kunna starta med starkast möjliga lag..följdaktligen tog det inte alltför lång tid innan Ante, som på ålderns höst blivit back, drog på sig ett gult kort och vi var en man kort.
Kort efter det låg vi under med 1-0..fullkomligt, sanslöst orättvist (som alltid)..MFC trummade trots det vidare och vek inte enligt traditionen ner sig..
Bräcka hade dagen till ära slipat lite på ordförrådet och inga ljudliga svordomar kom från hans läppar..ett inlägg till en fristående Jerk mitt i straffområdet letade sig dock fram. Jerk, som tyckte det var säkrast att först ta emot bollen innan han satte den i krysset, helmissade dock (ja, alltså inte bara skottet..han missade bollen..) och chansen rann ut i sanden, en stund senare stod Jerk och såg på när bollen letade sig ut mot honom, sent omsider insåg han att han var tvungen att röra på sig, tog två steg, men kunde inte avlossa stora kanonen eftersom en försvarare kom och störde och målisen kunde enkelt skopa bollen..

I andra änden storspelade Bengtsson och räddade frilägen lade ut bollen till backarna så de fick en chans att missa uppspelen.
MFC fortsatte pressen och skapade ett par ofarliga hörnor, ofarligast var nog varianten när Jerk försökte passa Ante strax utanför straffområdet, en variant som skulle vara skitbra på en slät plast matta, men när underlaget mer liknar puckelpist mest är ett sopigt försök att likna Elfsborg..

Halvtid..
Vi fortsätter att imponera i vårt snack i halvtid, tror vi leder serien där. Jag har svårt att se att det finns några övermän hos de övriga lagen..

Kenny gör sin första match för säsongen och efter en halvlek är han övertygad om att han är korpens Charlie Davies och försöker skjuta ett inlägg direkt på volley..med vänstern..lyckligtvis missar han så pass att han får en andra chans och kan kvittera. 1-1..tror Bräcka slog inlägget, men vet inte...

Gröna Stjärnan kommer upp i ett av sina fåtaliga anfall i den andra halvleken (tycker att man med ett sånt namn borde vara piskade till att spela kortpassningsspel och inte brunkarfotboll ala Kalmar). De får en hörna. Thunberg styr försvaret och säger "Håll för fan er markering nu" varvid en lågt slagen hörna passerar allihop och Thunbergs gubbe kan enkelt slå in den i nät...2-1 till Gröna Stjärnan..
MFC viker inte ned sig nu heller (måste vara doping?) utan fortsätter trumma på, Kash har ett gyllene läge, men får inte in den nu heller..avslutningen är dock bättre än i de tidigare matcherna, så vi räknar kallt med att målet kommer snart..vi får hörna på hörna, utan resultat..
Nu visar äntligen Jerk varför han har nr.9 i ett lag med grönvita tröjor, som (i princip) siste man fintar han bort en motståndare med en tunnel, avancerar uppåt i planen laddar för skott och slår en passning (ytterligare en tunnel) till en medspelare, sen rinner chansen ut i sanden. Jerk funderar på att lägga skorna på hyllan, det kan knappast bli bättre nu.
Ett par minuter kvar, Kenny slår en höjdboll till Jerk som är en bit utanför området. Thunberg skriker att han ska lyfta in den. En perfekt lyftning för Thunberg att skarva in i mål, Thunberg missar och bollen studsar in 2-2..resten av matchen diskuterar Thunberg och Jerker vilt om vems mål det var, Thunberg hävdar att den touchade ett hårstrå, Jerk vill gärna se reprisen innan han ger sig..
Slutligen (precis nu faktiskt) ger Jerk med sig..laget är viktigast, vem som gör målet är skitsamma..Jerk hävdar att han spelar för laget och inte för sig själv, så vill någon sno hans mål så är det okej..
Som vanligt tar Malung FC poäng när Fredda Keane inte är med..

MFCs mål: Kenny & Thunberg (mja, men ok då..)
Man of the match: Egot sa Jerk för tunneln, men så kom jag på den hårresande missen i första..Bengtsson kan få det, gjorde några grymma räddningar..
Gult kort: Ante

Nästa vecka är det dags igen.. kl.18 på Långbro IP mot SS Stockholm Södra..

Forza Malung FC!!!

Dagens kändisspotting..

Skanstulls tunnelbanestation..jag såg dem..legendarerna..Micke "Hella" Hellström och Klas "Skjut Klasse skjut" Johansson..

Stort...

Okoncentration

Städerskan har tunn T-shirt och ingen behå..jag kan inte koncentrera mig på jobbet längre..jag går hem istället..

För er som vill se en förvirrad tjockis spelar Malung FC match kl. 19:30 på Långbro IP..

anden i flaskan..

Jag behöver semester..

Ligger jag vaken halva natten igen sjukskriver jag fan mig..

Tillbaks från min tur till Miatorget..givetvis passade 4:an på att inte gå till Södra station, så Jerker med världens sämsta  lokalsinne fick försöka hitta dit på känn..gick strålande bra..

Drack lite vin, rökte lite vattenpipa..blev beskylld för att låta som om jag kom från Västerås..igen...

Hade trevligt..fast jag uppträdde säkert som om jag var på en påtvingad släktmiddag..som vanligt..
Fick höra att vänsterhänthet och lockigt hår är defekter..hur mycket skit kan det lassas på mig innan jag välter omkull..

Huvudet värker skulle behöva 8 timmars sömn, men så blir det inte..hoppas jag slipper ligga vaken till halv fem den här natten och fundera på hur snabbt ekorrhjulet snurrar..känns som om det snurrade ovanligt snabbt helt plötsligt, men känner jag mig rätt är det snart borta igen..

Jag vill supa...


Skiftningar...

Tjock och ful
Passionerad och förälskad
Tjock och ful igen, snabbare än gud skapade världen
..

Uppgivenheten, likgiltigheten hade äntligen fått ro i kroppen då stormar hon in
ett blont yrväder som rör upp känslorna till ytan, hon förälskar mig
Passionerar mig, skrattar med mig, ger mig livslust åter
Snart är jag tillbaks, mer deprimerad än någonsin
Utan hopp, tro eller kärlek
Tillbaks till det normala
Det som för andra är onormalt
Tillbaks till det ensamma, patetiska
Tillbaks till mitt liv..
Jag längtar bort, men vill inte någon annanstans..
Jag..hoppas likväl
Hoppas det är bättre än hoppar
Jag längtar tills ekorrhjulet snurrat ett varv igen och det blonda yrvädret kommer åter
åtminstone för en kort stund...

Sällan som måndagen kommer så här sent i veckan..

För att fira mitt nya liv och att jag äntligen låg (ja, rätt, låg..) plus på flexen ramlade jag in på kontoret vid 11 idag..resultatet? När jag går hem ikväll ligger jag på minus igen...

Suck någon?

Sen har det rasat på i oförminskad takt...transferpriser saknas, räkna på den här, vet du vad det här är? Eftersom jag är husguden får jag de mest omöjliga, konstiga frågor...på det, givetvis saker som inte alls har med mitt arbete att göra..jag gör som vanligt mitt bästa för att vara oförskämd så jag ska få jobba i fred, men misslyckas så de kommer i horder till mitt skrivbord för att få glädjens budskap..som..suck, skojar du med mig? men, va fan..jävla säljare odylikt...de riktigt grova svordomarna ekar i skallen, men kommer sällan ut..

För att förstå hur mycket jag haft idag..jag har fan inte hunnit läsa Falu Kuriren på nätet eller några Bajen-relaterade sidor..lite bloggar har jag hunnit läsa som hastigast, men inte alls i den normala omfattningen..

Sigge är roligast iaf, den lille polacken, hur mycket är det nu 25-30000 eller mer? Jag suckar lite..han fortsätter..fan, Jerker du måste försöka, vad skulle hända med företaget om du också slutade nu när Håkki gått? Vi skulle kunna packa ihop direkt..synd att chefen inte satt och lyssnade då..

Och picknick har jag blivit bjuden på...förklarade för min chef hur ogin han är som tvingar mig att jobba..Kina är ju lediga hela veckan..skulle inte vi också kunna??

Dags att ta ett dopp ner i skiten igen..en och en halvtimme kvar tills den lilla friheten..frågan är om jag hinner hälsa på en hamster ikväll??

Tax är ju en fin liten hund...

Min miserabla lillebror har inte gjort sitt jobb..så återigen kommer jag få göra fel på min deklaration...*mutter mutter*..nåja..nästa år..då ska den bli korrekt..det var så nära i år..

Nej, det gör ingen skillnad skattemässigt eller så, det handlar om utgifter jag haft för min "passiva näringsverksamhet" , läs lantbruksfastighet, några år bak i tiden..gör egentligen ingen skillnad innan jag säljer lite skog så..

Dagens kändisspotting..

..var för övrigt Jonas Karlsson (skådis/författare/bajare) på Ica..hans mustasch (för rollen som Strindberg) var eeh..intressant..

Eddie N..destroying my life..

Fuck you Ed Norton och fuck your fuck-you speech om New York..fuck you...nu har du gjort så jag måste resa dit..

Någon som vill henka?

Murphy..get the fuck out of my life..

Är det någon som är överraskad av att den senaste istiden inföll exakt fem minuter efter att jag hade monterat klart mina nyinköpta balkongmöbler? Ett råd inför sommaren..bor du i sthlm..fly...inte en chans att det blir hyggligt väder nu..jag har pengar, balkong och en lever som aldrig får nog..mina planer på att leka kontinental och sippa vin ute på balkongen tre månader i sträck gör att snön kommer falla innan mitten av maj..

Och nu kommer det lite jobbångest också..två dagar försenad, men kanske inte tyckte att måndagen räknades (och ska vi vara ärliga, så är det väl tveksamt om den ska räknas..rent arbetsmässigt)...fast näe..det är nog inte jobbångest..det känns mer som jag kommer att leva ensam resten av mitt liv-ångest..eller något liknande..

Kanske mer, jag är förälskad men kommer inte att få henne-ångest..kan också vara jag är så desperat efter ömhet att jag projicerat fram en förälskelse som inte kommer gå-ångest..fan vet..

Ok, jag känner mig lite down just nu..allt jag vill är att vara lycklig..tror jag..ibland tvekar jag eftersom jag inte verkar anstränga mig alltför mycket för att bli det..jag ger mig själv möjligheten att bli överkörd varje dag på jobbet..är jag i närheten av kärlek backar jag så mycket att jag lämnar landet..varför?

Jag vet inte..sanningen är ju att jag alltid kommer att leva ensam med an occasional one night of lust every other year..här är det ingen idé att protestera..jag har levt så i 15 år och kommer säkerligen fortsätta..varför utvecklas?

När kärleken har närmat sig har jag alltid backat..är hon verkligen rätt? Är hon nog snygg? Är jag det? Sen tvekar jag och låter det rinna ut i sanden..mest av feghet tror jag..det kan inte vara en slump att mitt längsta förhållande här i livet var med en flicka från Philadelphia, Patsy, vi träffades via internet, eller ja IRC, hösten -93...efter att jag supit ut det fjärde året på teknisk och vi skrivit  dussintals brev till varandra betalade hennes föräldrar en resa över dit på sommaren -94...jag 19, hon 16..jag missade finalen i fotbolls-vm också..sommaren efter betalade hennes föräldrar åter en resa..till sist sommaren -96 var det hon som betalade resan..sen dog det ut också..får skylla mig själv..skulle åkt över tre månader efter lumpen..hade nog kunnat göra det..men..som vanligt fegade ur..

Ja..det är länge..typ 3 år...nej, jag var inte trogen under tiden..vem fan klarar det om man träffas 3 veckor per år? Hon klarade inte det heller...

Sen dess..96 alltså, har jag inte haft ett enda förhållande..tror jag..hmm..nej..inget förhållande..det har funnits kk's, men inga förhållanden..1 dejt har jag haft...här ska det kanske sägas att man inte går på dejter i byn..man super och träffas..typ..dejten var när jag jobbade i Kramfors..med Bambi..i sthlm har jag aldrig vågat bjuda ut någon...mitt självförtroende och självkänsla förbjuder det..sen om jag gjorde det och det slog gnistor..då skulle jag ju ha fel med det här att leva ensam..och jag hatar att ha fel...jag har aldrig fel..jag är fan ofelbar..därför..inget dejtande här..
Det skulle också ta på självkänslan om det visade sig att jag hade fel och det vill vi verkligen inte..vore hemskt om självkänslan skulle få sig en smäll till (insert preferrable smiley here)..

Så ska man sy ihop skiten man skrivit på ett snyggt sätt i slutet av inlägget..jag vet inte..jag tror jag har en liten vårdepression..den kanske är borta imorgon..jag vet inte ens om jag skulle vilja ha någon att sippa vin och skratta med på min balkong..jag vet helt säkert inte..min tvekan kanske bygger på rädsla, men det kan också vara så att jag verkligen trivs bäst själv? Jag borde väl annars ha haft något förhållande under min livstid (jag har inte alltid varit motbjudande)...samtidigt så måste man fråga sig en annan sak..de två senaste romantiska middagarna jag haft har varit med Pitan..men det är ju omöjligt..att jag skulle vara 32 innan jag förstod att jag hellre jagade drule än bröst..näe...vi kallar det träning istället..inför the real thing...då jag har övervunnit min rädsla..

Så jag har nog gott om tid på mig..innan jag övervunnit min rädsla lär jag vara 65....

Hey Loserman, get back here..

..jag gjorde det..lånepapperen är ifyllda..nu ska jag ha en stum & drang-sommar..eller vänta..jag menar nu ska jag ta hand om ett par dyra avbetalningar och renovera lite..så var det ja..

Jag har också knackat dörr..förstå hur stort det är..jag klarar knappt att säga till om jag får fel mat på krogen..nu öppnades bara två av sju dörrar..unga fröken L, tänkte plugga i Lund till höst, så nej..lite äldre fröken G tog ett papper och ville tänka på saken..men eftersom jag har fem dörrar kvar måste jag knarka imorgon också..och knacka på på vägen till mötet..suck..

Sista gången..jag måste lära mig säga nej nu (nej till sånt här..roliga saker som blondiner, alkohol och sport måste jag lära mig säga JAAAA till..)..

Mentalt är jag 8 år...

Jag vet vad jag borde..jag vet vad jag redan skulle ha...jag vet så väl..jag vet att jag kanske kommer till slut..

Fan..vad skulle jag med i valberedningen att göra..jag är ju för fan rädd för att prata med folk när jag är nykter..nu ska vi knacka dörr för att kolla om det finns någon som är intresserad av att vara suppleant eller sitta i styrelsen..jag har sju dörrar att knacka på..sju dörrar av ångest..och imorgon har vi möte för att se hur det har gått..
De andra verkar heller inte så lyckade..inför vårt förra möte skulle vi kolla med nuvarande suppleanter om de ville bli återvalda..efter mycket ångest lyckades jag ringa upp min...de andra hade inte kontaktat sin..så jag var bäst?

Värsta är att jag får ångest..det borde vara tvärtom..på min våning..fyra lägenheter..är det jag och tre tjejer..våningen under, som jag också ska kolla, är det åtminstone 2 tjejer (tror jag)...jag borde se det som möjligheter istället, men jag kan inte det..får nog hälla i mig ölen jag har kvar och göra jobbet....

Fan, jag tycker jag har varit så duktig hittills..har gjort räkningarna (nästan), diskat, strukit tvätten från i lördags och gått igenom deklarationen (nästan igen)..allt detta på min lediga dag..och fan också..nog har jag glömt att fylla i uppgifterna jag skulle för lånet..skit..

Vi bryter för lite positiva saker..min dotter har börjat spela fotboll..just nu är hon på sin andra träning..och det är tydligen enormt viktigt att hon har sin grönvita tröja som det står Söderböna på...mm..hennes pappa är enormt stolt...

Tillbaka till negativismen...back to normal..fan..vad höll jag på att skriva om egentligen..samtalet med dotras mor fick mig att tappa tråden...

Ääh..jag får återkomma med lite mer ordbajseri senare idag..ska fixa lite med lånet kanske..ta tjuren vid hornen och knacka på som ett fån hos grannarna..fan för att vara vuxen!!