Jag borde ju firat det bättre..

..min 6-årsdag för bloggen...well..de som väl brydde sig och gratulerade mig vet att jag uppskattar alla kommentarer för det..

Va? Ingen?
Jävlligt schysst..verkligen..som om inte jag blir sårad över en sån miss..ni vet hur ni ska fixa det.. 


Lugnt och skönt..

Satan vad skönt det är att sova ut..det har jag praktiserat hela helgen..skulle handla julklappar också, men igår kändes det bättre att mest ligga på soffan (jag kollade ett par butiker i kvarteret, men hittade inget)..idag gjorde jag ett försök och åkte in till City, men hittade inget nu heller..

Så det känns väl sådär att ligga efter med julklapparna, menmen..får väl ignorera hur det ser ut på jobbet och se till att fixa dem ändå..är väl imorgon lunch och kanske onsdagkväll som jag kan ta mig tid att shoppa...

Nåja, avslutade iaf helgen som vanligt med att spela fotboll..grymt skönt..en höjdpunkt varje vecka, även om jag som vanligt var lite sämre än vad som gör mig nöjd..fick en schysst spark över smalbenet också..satan vad det bultar nu..tur det är träningsledigt fram till onsdag..

Nu ska jag ligga i soffan lite tills jag hamnar i dvala..4 dagar kvar innan julledigt..jag behöver det mer än någonsin tror jag...


Ont i magen-dag..

..sån är det på kontoret nu..klockan är halv tolv och jag har knappt hunnit börja med någonting som det var tänkt...det känns som att det väller in grejer, folk ställer frågor, telefonen har ringt ett par gånger..

Det här håller inte, men det är så här det kommer vara minst januari ut...

Kvartalskapitalismen har åter visat sitt fula tryne...arbetare är slit- och slängprodukter..kanske dags att starta upp en ny vadslagning, den här gången om vem på innesälj som blir nästa att duka under..

Suck...


En liten idé

Om alla sneknullade moderater som bara tänker på sin egen plånbok kunde ta livet av sig..skulle vu då inte spara in nog mycket på äldrevård/sjukvård/skola och ge en chans till de massarbetsösa (vi faktiskt har) a vi faktiskt har, så skulle nog Sverige vara helt okej att leva i..

Tills dess får vi leva i ett blått skitland där du endast premieras om du bryr dig om dig själv eller om om du är ett privat alternativ till vilken väl fungerande kommunal/statlig inrättning som helst..då får du chans att ge "valfrihet" till de sönderstressade människor som tidigare var stolta över sina jobb..

Pga att blogg.se ballade ur är det här nog mer osammanhängade än vanligt, men vi är väl överens om att borgarbrackor helst blåser skallen av sig, så vi som faktiskt bryr oss om våra medmänniskoer får en chans att göra det..


Tickets are booked!!!

15-25 juni blir det jag som njuter av Engelsk frukost och importerad öl..fasen så gött..
Lite jobbigt första kvällen bara England-Sverige..blir nog ganska ensam i gulblått...

Men nu ska det njutas, får hoppas på schysst väder bara, förhoppningsvis har jag då tappat nog mycket vikt för att jag ska behöva köpa en ny garderob...

Stor kontrast mot hur det är när jag sitter på jobbet..


Se där ja..lite ljus i horisonten..

Så flyttade UEFA Sverige-England till den sena tiden och helt plötsligt finns det skuggan av en chans att åka över den 15:e och åka på lite ass whipping av de engelska huliganerna..
Ledigheten från jobbet fixad också..1,5 vecka i England under EM känns som en riktigt bra idé just nu..det var bara det här med att renovera lägenheten också...köket finns det inte riktigt råd med längre nu när jag bums ska ut och resa hela tiden..men va fan..jag kan ta ett låna på 100 papp till kanske och få det gjort..

I övrigt är livet nästan värdelöst..värsta vageln i ögat och 4 dagar kvar till helgen..ibland är livet surt..

Men, nyheten om Englandsmatchen gjorde iaf att vinterdjävulen inte fick tag i mig idag..jag mår bra trots allt..


Det är då själve fan..

Det fanns en grupp som var riktigt opassande..och just den lyckades England hamna i..inte nog med det..de möter Sverige i andra matchen, samma dag som min dotters skolavslutning..oh life is great..
Jag har ju tänkt åka över till England för lite pubmatch under EM, men nu blev det svårt..jag tänker inte missa dotras skolavslutning, men fan också..

Fredagen kändes fram tills dess ganska bra..jag har lyckats minska ner jobbmailen ganska mycket idag..tänkte gå hem vid 18, men insåg att jag skulle missa lottningen då, så jag stannade till kl.19...låt vara att sista halvtimmen jobbade jag inte..då satt jag spänt framför datorn och såg land efter land dras...det perfekta hade varit England i grupp A..se första matchen i England..men först shoppa ett par dagar..åka över den 5:e eller 6:e...surt sa räven..

Sen retar det mig att jag blir ignorerad också..efter att ha pratat om hur hon hatar att bli ignorerad och hur hon blivit det i två tidigare förhållanden så gör hon detsamma mot mig..surt, men i ärlighetens namn så är (eller ska iaf) det bara vara en weekendromans det där..bara det att hon har fastnat i mitt huvud och jag får inte bort henne..

Well, sånt är väl livet, så med en lite bitter eftersmak tror jag att jag lägger ner fredagen och försöker mig på att sova istället..jag har fått in i helvete för lite sömn den här veckan och tror att det dragit ner på mitt humör..


Sova...

5-6 timmar en natt gör (nästan) underverk för humöret..betydligt gladare idag..fast fortfarande trött..har någon jävla vageli ena ögat också..så jag kan inte lite diskret kolla åt vänster om någon vacker tös går förbi..

Men ändå..det känns bättre idag..fick rensa lite mail på eftermiddagen också, så nu känns det överkomligt livet igen..

Gjorde min reseräkning för den senaste Englandstrippen också..tyckte det såg riktigt bra ut ett tag..sen började jag räkna upp hur mycket mer jag spenderat där och insåg att det var riktigt dyrt trots allt...väl värt pengarna ändå..jag älskar ju England..

Träningen är igång igen också..och ska hållas i tre veckor till också..med lite flyt når jag ett litet delmål till jul..kommer inte nå 150 träningspass i år iaf..den däringa förkylningen i november förstörde det, även om det nog mest var den dåliga träningen i juni som gjort det..kommer riktigt nära iaf..bra det..

Nåja..något mer spännande händer inte i mitt liv just nu..