Uppdatering om cement-konen kommer först imorgon...

Dotra kom till jobbet redan vid ett idag..hur lycklig som helst var hon..jag också...kom på mig själv med att bara sitta och stirra på henne då hon satt och ritade..det är jobbigt att ha henne boendes i utlandet..

Efter ett tag tröttnade hon..tur att en säljare hade såpbubblor som han gav henne..de räckte i flera timmar och jag kunde koncentrera mig på jobbet..blev kvar till en sväng efter 17...

Vi tog iofs en paus jag och dotra och gick till caféet för att köpa glass..perfekt tajming, just när Wissman skulle springa..så jag fick se loppet..

Annars..mja...inget..käka pizza...jag glömde ta upp älgkött i morse så..sen orkade jag inte laga till något..jag är alltid helt slut på fredagar..

Mor ringde..rejält på fyllan..alltid roligt att prata med henne då..tar en minut för en mening..sen upprepas det tre gånger..jag har iaf fixat ölen till jakten nu..då blev det lite billigare..

Dotra ligger på golvet till vänster och sover..barn är som sötast när det sover...

Feed the world

Dags för lunch..dags att svulla en mexburgare..jag behöver alla kalorier jag kan få...om några timamr kommer dotra och det är ett under om jag inte fått huvudvärk innan vi går hem från kontoret idag..

En dag där jag för övrigt gled in redan halv nio på morgonen..frosten låg kvar, tuppen hade inte galt än..jag är stolt över mig själv!!

Det finns en sak större än Bajen..imorgon är hon här..

Viktigare saker är i görningen (vad kan egentligen vara viktigare än vad jättefallosen är för något??)...imorgon vid den här tiden kommer jag antagligen också sitta vid datorn, men när jag tittar till vänster på madrassen kommer jag se min dotter ligga och sova..och jag kommer smälta ihop till ett snyftande mähä när jag tänker på hur fin hon är och på hur mycket jag älskar henne...

Stackarn är verkligen en produkt av sina föräldrar..inte bara volymmässigt...hon blir skitsur om hon inte får som hon vill (gissa vem hon brås på då??)...igår pratade jag med hennes mor och sa att vi inte kunde gå på derbyt på måndag..Jerk måste jobba..givetvis hade hennes mor redan sagt att vi skulle på fotboll..trots att jag sagt som det var att jag inte visste om det skulle bli så (och här drar jag alla kvinnor över en kam, då jag ser det som ett kvinnligt drag att försöka få fadern att se ut som skurken i det här sammanhanget..)...dotra fly förbannad..nu fick hon inte se Bajen i derbyt..och hon älskar verkligen Bajen..

På väg hem från Råttsunda och matchen mot Cork pratade hon i ett..den där är Hammarby..den också..och den..alla som var klädda i grönt..

Jag har inte sett henne sedan dess..mitten av juli..så jävla lång tid att det är ofattbart...

Sa jag att hon älskar min matlagning?? Jag lagar godare mat än hennes mor enligt henne...hon har lindat mig runt sitt finger...

Ah, den kärleken...något liknande kommer jag aldrig uppleva med någon annan...det är hon och Bajen!!

Answer the question jerk!!

Just det...NCC...total tystnad från deras håll idag..they are giving me the silent treatment..jag blir sur..

Vad gäller konen, så har de byggt på den rejält nu och den kan inte längre kallas kon..tänkte ta ett nytt kort på lunchen imorgon så ni får se hur den har..eeh..växt...den ser nu ut som en pojke i tonåren...

L på jobbet var förbi där idag igen och lyckades få tag på ett telefonnummer..ska nog testa det imorgon...den här följetongen har nu hållit på längre än något av mina förhållanden...att jag har haft ett sånt tålamod när det hela på inget vis har innefattat ett par bröst går över mitt förstånd..

Imorgon, då jävlar ska svaret komma..

Och du Lennart på NCC...jag är fan sur på dig nu...vad har jag gjort dig för ont? Varför ignorerar du mig så? Begriper du inte att du sårar mig??

Alla mina läsare verkar jobba med mig...

- Får du något svar från NCC?
-Eh va? Nej, de har inte svarat på mitt mail..
- Vi har också hittat till din blogg..
Så nu har de söta tjejerna på finans hittat dit också..kan jag inte längre skriva något perverst om dem..

För att lösa detta måste jag nog sluta blogga...eller byta jobb..

SS Stockholm Södra vs Malung FC 0-1 (0-1)

Jag har precis fått gratulationer från Capello som var mäkta stolt över det italienska spel Malung FC visade upp idag. Sällan har vi sett en sådan taktiskt fulländad match i korpens historia...

Men, i början såg det lite jobbigt ut. Kenny lämnade ett sent återbud, Jögge kunde inte komma...istället dök Bengtsson upp som gubben i lådan efter att ha lämnat återbud tidigare...
Tillman ställde sig i målet iaf och Jerk satte sig på bänken som vanligt. Ett ovanligt smart drag.

Malung FC började med stor respekt för motståndarna, kanske lite pga 5-2 förlusten tidigare den här säsongen, men de hade inte behövt det. Försvaret spelade med sällan skådad pondus och Tillman fick i princip bara plockpotatis att ta hand om.
Framåt då? Ja, MFC var väl inte jättefarliga, men inte heller ofarliga.
Micke Scania drog på ett skott som tog på Kash och ställde SSSS:s målvakt totalt, 0-1.
Vi hade även en frispark som Micke Scania sköt i muren.
Efter lite mer än halva halvleken hade gått tyckte Tenn att det var lite för lätt och sparkade på en motståndare. Gult kort och Tenn tar upp kampen för segern i Fredda Keane Trophy.
Malung FC drog sig lite tillbaka och försvarade sig föredömligt medan de var en man mindre

Halvtid
Vi fortsätter så här. Det känns bra nu...

Andra halvlek och mörkret har verkligen lagt sig, strålkastarna gör inte mycket för att lätta upp. Ante ställer sig i målet..
Malung FC fortsätter spela defensivt och överlåter bollinnehavet till SSSS. SSSS klarar dock inte av att skapa något av värde och MFC vårdar bollen föredömligt och kontrar när lägen uppstår. Jerk har ett lamt skott på mål..Tenn tunnlar en spelare, kommer in i straffområdet och lägger, helt fri, bollen bredvid målisen och även bredvid mål.
MFC fortsätter att rensa när det behövs och spela vårdat när de kan. Försvaret spelar fläckfritt de sista tio minuterna. Ante står i målet och myser.
-Jag har inte fått ett skott på mål på hela andra, mässar han gång på gång.

Kash är ute på kanten och fintar bort en motspelare, motspelaren tar dock ingen notis om bollen utan fortsätter rakt mot Kash och knuffar omkull honom. Över planen hörst ett "Domaren för helvete..", MFC fryser till is en kort sekund, men domaren väljer att inte ge Kash gult kort för svordomen. Tydligen har nollvisionen planat av såhär på höstkanten...

MFC fortsätter rensa, alla spelarna offrar sig heroiskt med Micke Scania i spetsen. Farligast lägen i matchen har Malung FC, mest boll har SSSS...

Domaren blåser av. MFC har lyckats perfekt med sitt italienska spel. Vi ligger återigen tvåa i serien och har nu en uppflyttning i egna händer. Coach Jerk's sista matchför säsongen slutade i dur..
Från målet hörs någon som säger "Jag har inte fått ett skott på mål på hela halvleken.."

Malung FCs mål: Kash
Man of the match: Svårt idag och inte pga att alla sög som brukligt är..alla var bra...Micke Scania får det..

Nästa match möter vi O'Higgins kl.18:45, Torsdag den 6 september..ställ upp för Malung FC de sista matcherna nu (även om inte jag gör det..)

Forza Malung FC!!!

Hipp hipp hurra..

Det är en historisk dag detta..för första gången i augusti kom jag in på kontoret före kl.9...jovisst serru..redan kvart i nio satt jag på min stol och suckade över pappershögarna..

Var modig igår och ställde alarmet en timme tidigare..och det funkade!!..brukar få värsta backlashen annars när jag gör det..typ, slå av alarmet och sova tre timmar till...komma in till kontoret och möta VDn i dörren..när han är på väg på lunch..men inte den här gången..risken finns ju att det här är en väg mot en mognare Jerker, men å andra sidan är det tveksamt..alla vuxengrejer man gör slår tillbaks lite senare och jag finner att jag fortfarande är på tonårsstadiet mentalt..fysiskt är jag nog närmast pensionär...

Lennart har inte svarat på mitt mail än..jag är lite gramse på honom för det..Vad har han för ursäkt? Vaddå möten? Allmänheten vill veta!! NCC får skärpa sig nu...

Får jag inget svar i eftermiddag blir jag purken på riktigt och kommer skicka hotmail...eller kanske inte..

Vet inte vad det är, men då jag hör en grästrimmer utanför kontoret får jag alltid lust att gå ut och tala om för den som använder den hur han borde använda den..Varför utnämner jag mig till expert? Är det pga utskällningen jag fick som sommarjobbare på kommunen, då jag fick köra grästrimmern? Eller det kanske bara är något inneboende hos alla män, alla vet hur man använder motorredskap bäst?

Nu, lunch!

Äntligen stön igen när jag porrsurfar..

Jag vet inte om jag ska vara stolt över mig själv..eller hata mig??

Ljudet på datorn har inte fungerat under en..eeh..längre tid...lillebror tyckte det bara var att ladda hem nya drivrutiner från nätet...jag sa "jajajaja..någon gång så"...

Idag var det dags...gick in via kontrollpanelen för att kolla vad ljudkortet heter...tittade runt lite..hmm..undrar vad som händer om jag höjer den där saken som heter Wave...varde ljud...

Nu är enda problemet det förbannade ekot som jag har...men jag har ljud iaf...så ekot tar vi hand om till jul...

Update: Jag råkade hitta Ljudeffekthanteraren när jag skulle stänga ner Kontrollpanelen, så nu är det fixat också..vet inte vad jag ska skjuta upp nu?

Mindre än två dygn kvar tills min största kärlek kommer till stan..

Talade med GKAM idag...blir sen kväll på måndag...så derbyt går bort..fick ringa dotras mor och berätta det...då blir dotra ledsen...inte mycket att göra något åt..

Så när vi skulle bestämma tid för när hon ska åka upp till Dalarna så kollade jag busstiderna på..blir runt lunch..enda tiderna som finns...nej, vänta finns en buss som går 17:30 också...vänta ska kolla med dotra..

Vill du komma till Falun på eftermiddagen eller sent på kvällen?
- Sent på kvällen, sent på kvällen..

Nu vet jag vad jag kommer göra på kontoret hela måndagen...inte mycket...dotra kommer låta "pappa, pappa..titta här..".hela dagen sen är det dags..lämna henne på bussen och sen åka tillbaks till kontoret med klump i halsen...wow..rolig måndag..

På västfronten intet mycket nytt...

Lennart från NCC har mailat mig idag...nej, inget svar på vad det är än..han ville ha reda på adressen för cement-konen...så jag mailade tillbaks och hoppas på svar imorgon..

För övrigt håller de på och bygger på den nu...den ska bli betydligt högre..känns lite som om den hade komplex i duschen eller något..jag räknar med att de har byggt klart höjdmässigt på fredag vid lunch..då tänkte jag ta ett nytt kort..det kanske klarnar lite då...

Jag är lite orolig för att lillebror ska ha rätt i sin gissning iaf...tydligen håller de på och bygger ut fjärrvärmenätet i Kista..

Det vilar en förbannelse över mig..

Hade det funnits något som helst streberaktigt i mitt blod hade det varit ett ypperligt läge att lägga ner den här bloggen nu...det börjar helt enkelt bli lite för många i ledningsgruppen som läser här...

Lyckligtvis är jag totalt förskonad från allt vad karriärtankar innebär..jag vill fortfarande bli rik..eller i värsta fall bara tjäna betydligt mer, men jag har inga som helst tankar på att stiga i graderna..slita ut mig för att få en bättre titel på visitkortet..tycker sådana tankar är ett större bevis på fattigdom än min tomma plånbok..

Så, så länge som jag fortsätter vara den lallare jag är kan jag fortfarande med gott samvete skriva bloggen..jag utgör inget hot för någon på företaget och därför kvittar det vad jag skriver..så länge jag inte skriver några företagshemligheter..

Under tiden njuter jag av att antalet läsare fördubblats under hösten..Ni är nu fyra stycken..bra jobbat..

NCC har för övrigt läst mitt mail om cement-konen kvart i nio imorse..jag förväntar mig ett svar snart..

Sorry...glömde..

Måste ju uppdatera er, så ni vet det senaste om cement-konen...

I eftermiddags hade de en lyftkran som sänkte ner en kabel av någon sort genom toppen av konen..de har också hunnit längre med att klä in den i trä...

Nej, fucking NCC har inte svarat...vet ju inte var det där formuläret hamnade egentligen, så idag mailade jag
[email protected] och bifogade till och med en bild på konjäveln...fan ta dem om de inte svarar nu...

Tänk om japanerna kunde bott i en vettig tidszon...

Chefen tidigare idag:
- Jerk, du ska få ett, nej, två uppdrag av mig. Du ska visa hur man gör en sak i excel åt mig och så ska du tala om när klockan är 13:55..

Sagt och gjort...satt och förbannade Excel en vända, innan jag kom på att kolla i kursmaterialet som jag har kvar..löste det uppdraget ganska snabbt...

Andra uppdraget skötte jag också...däremot må jag säga att det är bedrövligt av säljchefen att boka konferensrummet med tvn till ett externt möte när Musse ska springa..wtf..hur ska jag nu kunna se? Jag hade redan varit in dit en vända på lunchen och sett Sanna Kallur springa...nu var goda råd dyra..hmm..man ska ju kunna se via webben..jag testar det...

Icke sa nicke...har inte Real player på jobbdatorn..och mediaplayern är väl typ version 2 eller något...va? Ladda ner en ny version? Jo, tjena...jag har ungefär lika mycket rättigheter som en arbetare i Sovjetunionen...det går inte..är det ingen av er som undrar varför jag aldrig är på MSN på dagarna? Det är för att jag inte kan...de jävlarna som har bärbara datorer kan *mutter mutter*

Imorgon när jag kommer till jobbet ska jag kolla upp vilken tid Sanna springer sen ska jag fan boka konferensrummet...internt Jerker kommer det stå...

Ja? Jag gjorde det under VM 2002 också..bokade två timmar...sen satt vi och kollade på fotboll..

Ja, alltså..idag höjde jag ljudet på webradion så vi iaf kunde lyssna på loppet...

NCC pissar på mig..

NCC har inte hört av sig än..det är riktigt störigt...varför? Så svårt kan det väl inte vara att svara på min fråga?

Grymt enerverande..de bara pissar på mig..gissa om de inte kommer få kontraktet när jag ska bygga en ny huvudstad efter att ha tagit makten...

Ja, vaddå? Skulle det vara svårt att ta makten? bara att gagga något om "det nya arbetarpartiet", sen är det klart..svenska folket sväljer allt skit...tycker fortfarande det är pinsamt att man går på något sånt..men men..alla kan inte ha min intelligens..

Inlägg nr 1000...

Ingen...nästan..ville gissa...nåja..det var ju inte lika intressant som cement-konen iofs..
Som ni förstår av den här rubriken var det alltså vilket inlägg i ordningen det var...

Det här är det tusende inlägget...vid det här laget kan man tycka att jag borde ha haft något att säga någon gång, men förutom de senaste inläggen om cement-konen (som nu har börjat fått en träfasad) har jag inte skrivit något av värde...det har mest handlat om min sexuella frustration, några matchrapporter från en grusplan i fotbollens utkant, ett par pretentiösa dikter och några hyllningsinlägg till Vonsans ära...

Två gånger har jag fått skriva inlägg om att jag haft sex..blogg-groupisarna har ständigt varit frånvarande..ungefär som min hjärnkapacitet på jobbet..

Eller som den är nu..jag borde egentligen skummat igenom gamla inlägg och sedan skrivit något underfundigt om skiten som skrivits ner tidigare, men frågan är om det ens är möjligt? Vad göra av 800 inlägg om sexuell frustration?

Skulle kanske gått att göra något om koloskopiundersökningen igen, men...nej...äh..mindre än fyra timmars sömn gör mig än mer trögtänkt än vanligt..det får vara nog..

Det mest irriterande under min tid som bloggare (förutom bristen på blogg-groupies då..) är att ingen reagerade när jag slutade med citaten längst ner på inlägget...ingen..nada..noll reaktion...iofs hade jag väl inte mer än två läsare då heller..nu har jag dubbelt så många...

"Please get out, get lost,
You hurt me one last time
I had enough, the deal is off"

999...

Någon som har lust att gissa vad rubriken står för?

Kom nästan i tid idag..det är bra av mig med tanke på att det är måndag..och med tanke på att jag låg vaken inatt och kollade på friidrott...såg Jenny & Sanna springa..nästa minne är att det är nyheter på tvn...besviket inser jag att jag sovit max 4 timmar inatt..vore jag nu det minsta normal borde det innebära att jag somnar tidigt ikväll..jag är tveksam..jag brukar vara duktig på att vända dygnet fel, betydligt sämre på att få det rätt..

På fredag kommer dotra...jag längtar redan..och på lördag kommer jag vara grinig och undra varför jag längtat..på söndag kommer jag vara ledsen över att hon snart ska åka..jag är alltid likadan..tror det har att göra med att hon fuckar upp mina rutiner (ligga i soffan och kolla på tv menar du?)...jag är väl fortfarande inte mogen nog att vara far antar jag..

Kände mig rik i helgen...har en känsla av att när jag gjort räkningarna kommer jag känna mig fattigare än någonsin..slöseriet måste ta stopp nu..det är både älgjakt och Oslo-resa på den här lönen..

Så för att göra slut på slöseriet hade jag tänkt beställa mig en ny mobil...

Nej, rubriken har inget med midjemåttet att göra (hoppas jag)..

Cementkonen håller nu på att kläs in i trä...kan det bli en bastu kanske?

Första advent..redan?

Försöker ha lite lucköppning med mig själv...går sådär...inte särskilt kul heller...vore roligare om någon annan var här också...

Iaf...missade givetvis bussen med 50m, givetvis missade jag då pendeln också..tog en annan ut till Älvsjö och taxi därifrån...fick prutat hela två kronor på resan..ooh happiness..

Drack ett glas rosé, insåg att det inte var min grej..inte den kvällen iaf..gick raskt över till öl..
Hade roligt...sötaste Camilla var där...fick reda på lite mer om då jag och Jenny var på Golden Hits...vi kom dit tjugo minuter innan de stängde och egentligen skulle jag följa henne till hennes nattbuss, men jag tyckte vi kunde gå in där, dansade en sekund och sen till baren...hon ville inte ha något och gick till sin buss istället..

Träffade även en jobbkompis syster...världen är bra liten...

Efter några timmars ölande drog grabbgänget mot krogen..så även jag..taxi in till Medis och sen in på 54:an...trodde verkligen inte att jag skulle komma in...var nog egentligen för tankad redan då...
Spelade Black Jack..gick tvåhundra plus...tappade bort mina kamrater...hittade en till bar..längst in, efter dansgolvet..slog mig ner och fick nya vänner...känns som om jag sluddrade...tror stället stängde när jag gick ut..satt på trappan till Debaser Medis en vända och pratade med en ny vän...för lång kö på Donken..köpte en kebab istället..har fått för mig att jag köpte en glass också på vägen hem..osäker på det..

Slog på tvn...tittade på friidrotts-vm...såg något längdhopp av Klüft...sen var klockan 13:30 och jag var tvungen att byta kanal för att se på mer friidrott..sov på soffan inatt alltså...kan bli fler sådana nätter framöver...funderar på att ta ett nattpass redan nu i natt...

Ja, idag har det inte hänt någonting egentligen..har i princip legat kvar på soffan hela dagen..det har varit mycket sport...det är så skönt..jag behöver inget liv..jag har ju sport på tvn...

Sex?

För  full för att förstå-..

Kul med friidrott..älska mig..stalka mig sen...

Peter, Peter ge oss en sång..

Men, Martin, slicka inte på stolpen..vet du hur många som har haft sina smutsiga händer där??

Kunde inte låta bli att skratta...stackars far...humöret var redan bra...Bajen hade slagit BP med 2-0 efter mål av Castro-Tello och Zengin...första målet solklar tavla av Asper..sedan blev sållet vår idol...

Relativt trist match annars..Bajen ansträngde sig precis så mycket som behövs..inte mer...Petter såg iaf äntligen pigg ut...Zengin kanon i första...

Marcus Apan Karlsson visade iaf att han fortfarande är en lika stor idiot...

Nu ska jag på inflyttningsfest..tar en GT så jag inte ligger för långt efter när jag kommer dit...festen började för 20 minuter sen...men sent folk kommer fint..

Kenny och jag kom överens att antingen kommer man i helvete för tidigt eller så kommer man sent..allt annat är bara trist och för Svensson..festen började halv sju...Kenny skulle dit till 16-16:30...jag kommer kanske till 19:30..som riktiga män...

Kanske dag att klä på sig..vill nog ha en till GT innan jag drar..ska ju långt ut i förorten..dumt att chansa på att en räcker...

För er som vill utnyttja mig kommer jag vara hjälplöst berusad ute i Snättringe om ett par timmar..kanske om ni har tur kommer jag raglandes nerför Götgatan också på väg hem till mitt kära Skanstull sent i natt också...

En jättelik fallos? Eller vad är det?

Efter att ha lugnat ner mig en natt har jag nu gjort ett nytt försök..fram med CD-skivan med rutinerna och blabla..

Här är iaf cement-konen som fått kontoret att engagera sig i något för första gången sedan istiden

Frågan nu...Vad fan är det för något??

image44

Och ja, jag höll på att slå sönder både dator och mobiltelefon innan jag lyckades få skiten att fungera, så mitt tidigare så soliga humör är nu som bortblåst...jag är tillbaks i mitt vanliga gnällande...men kan man vänta sig något annat när moderaterna styr landet...det hörs ju på namnet Bluetooth..klart som fan skiten inte fungerar då..den har helt enkelt agg mot oss arbetare..borde nog slänga den på gatan när jag passerar Öfvre idag...

På måndag kommer jag definitivt kontakta NCC och undra vad fan de bygger för något...

Skrämmande? Överraskande? Förunderligt? eller bara hemskt?

Jag vet inte vad som är mest skrämmande/överraskande/förunderligt (you pick the word)?

Det faktum att jag gick och la mig kl.12 igår kväll..en fredag...jag har inte gått och lagt mig kl.12 sen..tja..vet inte..har iaf varit upp längre varje dag innan jobbet..

Eller kanske att jag gick upp redan halv tio..det är knappt jag kommit ur sängen halv tio när jag ska jobba, men idag klev jag upp då, att jag sen inte gjort något särskilt sedan dess är en annan sak..jag tycker det är lite fascistiskt att slå igång dammsugaren innan kl.12 på en helg...så jag bidar min tid..

Det kan också vara att jag vaknade redan kl.7 som är hemskast..jag vet inte..varför gör jag det? Klockan står på kvart i åtta på vardagarna och då vaknar jag knappt, men nu är det helg..klart jag vaknar klockan sju..då har jag ändå inte sovit hela natten eftersom någon behagade ringa och väcka mig kl.2...flera gånger..vrång som jag är så vägrade jag svara den här gången..tänkte att jag skulle få njuta av att gått och lagt mig tidigt för en gång skull..

Vet inte vad som är värst...men lite orolig blir jag..tänk om jag är på väg att bli gammal? Jag fyller ju 33 i oktober..hjälp..

Snart ska jag diska..sen ska jag ut på ön lite..åka till Bajen-shopen...köpa snus..klippa mig lite också (spännande va?)...sen hem, dammsuga...förbereda sig för att åka ut till kotlettfrillornas rike...yup, gå på fotboll på stadion..Bajen spelar där ikväll..efter det ska jag hasta hem, byta om och komma försent till Skinndrottningens & Töbins inflyttningsfest...

Fullt upp med andra ord..

Jävla pisskitbluetoothapgrejsomvägrarfungera..

..den som vill se en bild på cement-konen får vackert komma förbi och hälsa på..den där förbannade Blåtandsskiten jag köpte på Clas vägrar starta och jag vägrar anstränga mig för att få skiten att fungera...
*MUTTER MUTTER*

Jävla skitteknologiska samhälle...nog fan var de lyckligare förr...i alla fall mindre olyckliga...och jag hade varit ett great catch på den tiden också, med våning i stan (jaja, skrubb iaf.) och lantställe samt att jag jobbar på kontor...apa

Middag..

..jag min korkade och lätt senile jävel glömde givetvis att ta upp älgkött innan jag for till jobbet, så ikväll blir det Falukorv och makaroner, någon som är sugen på att göra sällskap?

Nu är det bara jag och städerskan kvar på kontoret..dags att ta helg..

Vad bygger ni för något egentligen??

Direkt jag skrivit föregående inlägg kom Kash förbi..någon som är sugen på lunch? Ja, va fan..skönt att gå nu...käka en club sandwich på Italian grill, sen Clas och så tillbaks till kontoret...

Tog en omväg..tänkte att nu jävlar ska jag ta reda på vad den där däringa cement-konen är för något egentligen...kommer dit...tomt...tar ett kort med mobilen iaf (jag lägger upp det sen..)...då kommer de på rad..byggarna..ställer frågan mer eller mindre rakt ut..svaret:

- Vet inte, vi har bara fått order om att vi ska klä den...

Sanslöst..jag kommer gå under innan jag vet vad det är..


fredag..borde varit dags att supa..

På något sätt är det nog tänkt att man ska vara sprudlande glad idag..det är ju inte bara fredag, det är även löning idag..så jag borde sitta och skämta med mina medarbetare, relaxat prata med vuxenröst om något tråkigt och intressera mig för alla andras planer för helgen, men det är svårt..för att inte säga omöjligt att koppla av...jag vet fortfarande inte vad den där jävla cement-konen är för något!!

Just nu håller de på och gräver bredvid cykelbanan..ska läggas ner ledningar eller rör..eller något..jag måste ta tag i detta nu..måste gå dit på lunch och kolla upp det hela..det är enerverande (slänger in ett svårt ord, så jag ska verka lite intelligentare än jag är..)..

Konstig morgon också..vaknade fem över sju...klockan ringer kvart i åtta..vad göra nu liksom? Efter en viss tvekan reste jag mig upp ur sängen, virade täcket runt min voluminösa kropp och la mig på soffan..kollade nyheterna, vädret och sporten sen...sen..sen gick jag in till duschen!!! WTF vem är du och vad har du gjort med Jerker??

Fast mitt försök att komma till kontoret innan kl.9 var föga värt...jag hade inte räknat med det mest magsårsframkallande sedan tentaångesten...fucking SL...tack så in i helvete SL..först bygger ni skitspärrar, som aldrig funkar och redan innan jag hunnit ner på perrongen är mitt goda humör borta..och näven ilsket röd samtidigt som den är helt avdomnad efter en rättmätig näve på spärren och ett "jävlaskitförbannademoderaterbyggnågotsomfunkar"-mutter...

Kommer till T-centralen, kryssar mig fram mellan alla slackers som tar upp plats, ner till den blå linjen och en överfull perrong..suck..
Meddelande i högtalarna: Alla resenärer till Akalla, tag tåget till Hjulsta, gå av vid Fridhemsplan, därifrån går nästa tåg till Akalla.."
I helvet heller att jag gör..finns inte en chans att ens jag lyckas kryssa mig fram så jag kommer med det tåget..jag tar tåget till Kungsan istället och väntar på nästa till Akalla..sen sitter jag skönt och kollar på fånarna som inte kom med det första tåget..inne på kontoret kl.9..tack SL...

Om lite mindre än en timme är det lunch..efter det brukar det lätta, man brukar kunna se lite ljusare på tillvaron..undrar hur det ska förstöras en dag som denna?

Jag är orolig på riktigt..

För ett tag sedan satt det en lapp där det stod att Läckergrillen skulle öppna igen den 20 augusti..borde nog ha kollat vilket år också, för det ser väldigt orenoverat ut där fortfarande..

Det är inte bra på något sätt...det kommer fucka upp mina rutiner på lördag natt/söndag morgon, när jag är på väg hem efter att ha blåst ut hjärnan på inflyttningsfesten jag ska på..hur ska jag nu få i mig min nattliga Lövbit med pommes och persiljesmör??
Det är oroväckande..mitt närmaste Donken stänger så tidigt..förstår inte riktigt hur jag ska lösa detta..kanske får se till att däcka i ett dike...


Om man bara visste...

image43

Undrar om det blir så? Det måste vara ett undantag..det kommer inte bli så när jag dör...alla mina två läsare kommer hålla nere solen och värlen kommer vara i ett kompakt mörker fram tills sorgeperioden på 23 år är över..jag är övertygad om det..
Längre fram i tiden kommer min födelsedag bli en nationell helgdag..hela landet kommer då fira Medelmåttans dag i minne av mig...mina ättlingar kommer vara så stolta..
Utanför min gamla port på Ringvägen kommer ett monument resas..det kommer vara en modern tolkning av mig liggandes på kökssoffan..

På min födelsedag kommer folket vallfärda dit och ordföranden i Fans of Jerk kommer hålla ett vackert hyllningstal som ger samtliga tårar i ögonvrån...

Så tror jag det blir när jag dör..det är nästan så att jag är så nyfiken att jag måste kolla, men det är inte dags än...inte förrän den 23 juni 2025 är det dags...

säg oh ah Kennedy

Jag har just sett den mest fartfyllda träningsmatchen i historien...eller ja..såg väl egentligen bara första halvleken...sen slog jag på datorn..

Så jag undrar en sak..vad var det som var så fantastiskt med sidleds-Dannes spel i andra halvlek som gjorde att silverräven Hysén tog ut honom som en av tre i omröstningen till matchens lirare??? Var det månne ett skämt av Glenn??..han är ju känd för det..den goe gubben..

Annars förstår jag inte..det var så uppenbart att det gick för snabbt för sidleds-Danne..varje gång han hade boll gjorde han bort sig...förstår inte riktigt..det såg ut som om jag skulle gått in i balanspositionen för HTFF...långsam, seg och med en tankeverksamhet som kan liknas vid sirap..bedrövligt..han var kapten...frågan e vem han gått till sängs med för att få den äran??

Zlatan var kung...Kennedy tuffare än jag minns honom...fan vad skönt om han kan ha spelat till sig en plats nu..men den lär väl gnällh*ran Alexandersson ta..han får alltid spela..skulle han bryta högerbenet skulle de väl peta Ljungberg och sätta honom på vänstersidan så att han kunde slå inlägg med vänsterfoten..

Teori nr 300...

Glömde en sak..det finns en ny teori om vad den där förbannade cement-konen kan vara nu..L kom på det..hon har bytt plats i sin stjärna och kände sig genast tröttare...det är en Energislukare...den suger ur all energi ur levande materia som kommer för nära..

Teorin funkar utmärkt...KAM:en ser ovanligt sliten ut..den som sitter närmast konen är jag..jag är ständigt trött, sitter och gäspar...det är uppenbart att det är cementkonens fel...

Troligen finns det ytterligare en runt Medborgarplatsen eftersom en av säljarna knappt orkar ta sig till jobbet...

Det gäller att prioritera..

Vi tog upp problemet med betong-konen på avdelningsmötet idag..fortfarande inga svar...

Guess who's gonna get some tonight...

Såna här dagar när jag inte hinner kontrollera bloggen innan kl.14 är ganska enerverande..

Nu kvittar väl det eftersom ingen behagat kommentera något ändå *mutter mutter*...

Mysteriet med mega-hembrännaren kvarstår. Jag var in på NCC's hemsida en vända i förmiddags, men hittade inget matnyttigt..får ta en noggrannare titt när jag har mer tid..jag är bara glad över att ha kunnat engagera halva kontoret i frågan..och så säger man att kollektivet har dött?

Hade 3 möten i ett i förmiddags..en avstämning på en "process" jag skulle gjort klart i..eeh..mja..början av våren kanske..den är nästan klar nu iaf...ett möte hur vi inom Engineering Support-gruppen kan jobba bättre ihop (vi är två st)...lite mer, jag gör det, så kan han göra det..och till sist ett avslutande lönesamtal..nu är vi överens (nej, jag är fortfarande missnöjd, men jag fick en liten seger till iaf..)...så i september kommer det retroaktivt från april..även om den månatliga summan är blygsam blir det hyggligt en månad iaf..gissa vem som ska supa då?

Houston, we have a problem...

Vi har ett problem på jobbet...ett ganska stort problem har det börjat bli...
Som väntat (antar jag) började det hos mig, sen spred det sig till Mästerplaneraren..vidare till min chef..fortsatte till K och i slutet av förra veckan fick vi även en del av innesälj inblandad...idag drog vi in KAM:en till storkunden också...men vi kan inte lösa det ändå...

Då har ändå L cyklat förbi där i måndags, gått förbi där på lunchen idag..fortfarande samma mysterium...jag frågade till och med städerskan idag (kanske mest för att få prata med henne..)...hon kunde inte lösa det heller..

Det har gått över en vecka nu och vet fortfarande inte vad fan NCC bygger utanför vårt fönster...eller utanför och utanför...Kistavägen och Tunnelbanespåret är emellan..men annars just utanför..

Det ser ut som en stor betongkon, med en dörr mot vårt håll (eller snarare en ingång)...hittills har vi gissat på en speciell Indianstam som bygger tipis i betong, studentbostäder, en gigantisk hembrännare (mitt förslag) och ett mini-vindkraftverk (också mitt förslag, även om jag inte ser poängen med det..ett så litet vindkraftverk lär inte alstra särskilt mycket ström..)...

Jag sitter så bra att varje gång jag tittar ut genom fönstret ser jag den där förbannade betongklumpen och vi kommer aldrig på vad det är för något...all heder åt L som två dagar på raken iaf försökt få fram något..har vi inte svar på torsdag är det jag som tar en lunchpromenad dit...med tanke på hur många det är som funderar på det på kontoret torde det räknas som dubbel arbetstid...borde fan ge mig någon sorts bonus om jag är den förste som tar reda på det...

Vad fan är det för någonting??

Mitt liv som Jerk...

Egentligen är det väldigt märkligt...hade jag inte stått och snackat skit om lägenheter, jobb och annat med T på jobbet i en kvart hade jag aldrig träffat på Jonas..så..skitsnacket gjorde resan hem trevligare..bra..

Mindre bra..jag har inte hunnit läsa City än..och alltså inte löst sudokut...eller läst horoskopet så jag vet hur min dag egentligen var...ska göra det nu...har helt missat hur vädret var också...all denna information som missats..jobbigt att vara Jerk...

En annan sak som kan vara bra att veta...Lily Allen är perfekt musik till en solig förmiddag då man knallar runt i Kista på väg med en leverans av kablage till storkunden...

I am the greatest...

Förresten..jag har förstått av kommentarerna att ni alla undrat hur det gick idag *mutter mutter*

Eller inte..skitsamma...ni får vackert stå ut med det ändå..here goes..


..nothing...det blev inget avslutande lönesamtal med VDn idag...vi hann inte...min försovning och sedan leverans av kablage gjorde att förmiddagen försvann...sedan blev det en hel del att göra på eftermiddagen..så, nya tag imorgon...

Hästhagsvallen...

Är svaret på frågan "Vad heter fotbollsplanen i Öje?"
Det var det första jag frågade Jonas när jag stötte på honom i Science Tower då jag var på väg hem...han har hunnit med två jobb sen vi sågs sist..och det var den viktigaste frågan...det gäller att ha sina prioriteringar klara för sig...och Forslund fick svar på frågan han ställde för två veckor sedan...
Det slutade med att hans flickvän han sluta sitt pass på SATS och jag fick skjuts hem till Söder...eller det slutade inte riktigt så...jag kanske värvade en spelare till innefotbollslaget i höst också..

Business as usual...

Det sprack direkt..såklart det sprack direkt..mina tankar om att denna vecka få ihop till den där fredagen jag ska vara ledig..

Yup, eder Jerk fortsätter även i höst sin fina ovana att bli sen på måndagar..vaknade strax före nio imorse av att mobilen låg och lät på soffbordet..det var alltså felet..den låg för långt bort..jag hörde den inte..fan...

Upp med täcket virat runt om mig och titta på nyheterna, vädret och sedan sporten..efter det var det dags att ta hand om resten av morgonen..i duschen..kvickna till, fundera på om jag har några möten idag? Knappast..är nog lugnt..

Äntligen!!! Det fanns City-kvar i hörnet..nu har jag något att läsa på vägen till jobbet...nästan framme i Kista..fan (igen)..jag skulle ju gå över till kunden och lämna kablage idag..kablage som skulle levererats i fredags..skit också..
Kommer till jobbet..står en fin kartong på bordet..slår på datorn...öppnar outlook..ett mail från kunden..svarar henne att jag är på väg...startar upp resten av programmen...dricker ett glas vatten, pustar ut och ger mig ut i Kista-vimmlet..hmm..om jag går den här vägen borde jag komma rätt...möter kunden när jag nästan är framme..hon är på väg på lunch...jag har inte ens ätit frukost....nåja, jag har fått mig en morgonpromenad i det soliga vädret iaf...

Nu ska jag uthärda 4 timmar till..

Såg förresten Ronnie Hellström på Ringvägen igår innan matchen..trodde det skulle vara ett bra tecken...

Tänkte att..

..jag skulle stanna uppe tills jag kunde se lite ljusare på tillvaron, kanske till och med kunna se objektivt på matchen...ibland lugnar känslorna ned sig och man kan se var felet var...det har till och med hänt att jag kan se att motståndarna gjort något bra...

Det funkar inte ikväll...

Istället är jag uppe för att jag vet att om jag går och lägger mig kommer klockan ringa imorgon och då måste jag gå till jobbet...jag vill inte gå till jobbet imorgon..jag vill sitta hemma och räkna pengarna, innan jag slår en signal till mäklaren och köper lägenheten...

Ja, det är väl det...och att jag msn:ar med en trevlig tjej för tillfället..(alltså för tillfället msn:ar jag, tjejen är alltid trevlig..)...

"Han har sålt sig som en h*ra"*

Bönder dömer åt bönder...

martin ingvarsson, martin hansson...ständigt lika dåliga..alltid lika usla...Bönder båda två...Att de sen får åka ut i Europa och döma är för mig en gåta...det vore som om jag skulle suga getpung på mitt jobb och som straff blir jag VD...helt sanslöst..att de ens släpps in innanför stadsgränsen..det borde gå och stoppa dem innan..kan inte någon bara fixa punka på bilen så de inte kommer..det är pinsamt att man kan vara så bedrövlig..jag begriper inte...det var inte direkt någon av Bajens bästa matcher i år, men ändå var de hästlängder bättre än supersopan ingvarsson..

Hur fan kan man få frispark emot sig när man får en armbåge i ansiktet i en höjdduell?????????

Sen om frisparken som ledde fram till målet var feldömd som övriga Söderstadion tyckte vet jag inte..kändes som om Benny gjorde en slät figur där..

Zengin var på humör idag...gott att se..mittfältet bestod till 3/4 av sådana som kommit fram genom HTFF..båda ytterbackarna också..gott, men inte nog bra idag..

Bönder dömer åt bönder..självklart..så är det alltid..man håller ihop mot ondskan i 08-land...dags att bomba Hässleholm tror jag..

Innan jag bokade biljetten till matchen idag undrade jag om jag verkligen skulle gå.
Har jag råd? Nej.
Kommer jag att ångra mig om jag inte går? Ja.
Så jag bokade biljetten..om jag ångrar mig nu? Inte en chans, inte ens äckelgubben ingvarsson kan få mig att ändra mig i det fallet...det kan vara skönt att få ur sig frustrationer också..

Nästsämst idag..stinsen vid norra..

När jag gick hem över bron ikväll hade jag mycket mer att säga, men det har runnit ur mig..liksom livslusten..såna här kvällar vill man bara fylla kanylen med heroin, trycka in skiten i venen och somna in...

Tanken Bönder dömer åt bönder föddes under matchen...det kan iofs tyckas ironiskt att en man från skogen gnäller om det, men jag är fan inte halvdansk iaf...

Dusan Djuric..har en ny fint..han hoppar upp i varje nickduell med ryggen före utan någon som helst intention att nå bollen..frispark alltså..snudd på gult kort vissa gånger..i regelboken vill säga..inte hos stormuppen ingvarsson..

Hade jag varit så dålig som ingvarsson är hade jag skjutit mig för länge sedan..eller åtminstone slutat..för tydligen går det inte att sparka domare? Självinsikt är det antagligen krav på att man saknar..

*Jag försöker att sluta med svordomar som fitta och hora, speciellt när jag är på match och sinnet rinner över, men ingvarsson gör alltid allt för att trigga mig och jag sjöng med i ramsan idag..ingen stolt stund, men just då kändes det väldigt sunt att göra det...

Det är såna här stunder jag önskade jag vore kulturkofta istället..

Fy fan, nu mår jag dåligt...O'Leary's var helt okej..god burgare, okej fotbollsmatch, även om det kändes konstigt att sitta där och dricka cola..

Men nu..nu börjar allvaret..det är 1,5 timme kvar innan matchen börjar..jag känner det i magen..den börjar bli orolig..jag är snart inte längre mottaglig för skämt...jag är dock klart mottaglig för magsår...

Oroskänslan i magen förstärks av att Läckergrillen är stängd...en av de viktigaste ritualerna har förstörts..jag brukar köpa en kokt med bröd och en grillad med bröd och därefter påbörja vandringen över bron..nu vet jag inte vad jag ska göra..springa omkring runt Skanstull och leta korvgubbe eller bara strunta i det och gå över bron utan korv i magen?

Fan, nervöst..många spelare borta...sen söndagsmatch..känns som om det bara kan gå åt helvete...jag har iaf inte druckit öl idag..som jag gjorde i måndags..hoppas det betyder något..

Dags att byta om till matchskrud och leta korvgubbe..jag pallar inte att sitta här längre, jag måste ut...

Är man otrogen om man tänker på någon annan?

Det var en klassisk Jerker-kärlek..så vacker..så ouppnåelig...lusten för att råna en värdetransport har stigit till oanade höjder idag..allt perfekt..nästan..inget får någonsin vara perfekt..balkong saknades, men resten av lägenheten..fungerande öppen spis, rostfritt..megastort sovrum..tvättstugan tre trappsteg utanför lägenheten...det var så vackert så jag ville grina..spotlights i golvet i badrummet..diskmaskin...ett litet barhäng i köket..

Det var dumt att gå dit...nu kommer drömmarna igen...jag vet hur jag blir..jag var likadan när jag letade lägenhet förra gången..förkrossad när jag inte längre kunde fortsätta budgivningen..trodde aldrig jag skulle se en lika vacker lägenhet igen...nästan förstörd när min lägenhet inte ville skiljasfrån mig utan uthärdade i något sorts trots, så det såg ut som om jag skulle bli kvar i Rågsved resten av livet..

Jag hade fel den gången iaf..efter ett rejält race med 8 lägenhetsvisningar på en helg, dundrade jag igång med att lägga bud på hälften av lägenheterna, hade korn på en etta på 40 kvm med vackert kök..men det slutade med de 34 kvm jag har nu...var inte riktigt kär när jag köpte den, tänkte att den fick duga..var ju ändå billig..men kärleken har vuxit och nu är den alldeles underbar...men den har inte 116 kvm och rostfria vitvaror..inte heller ett riktigt skafferi eller spots i golvet...öppen spis saknas också...klart den har en balkong, där man fina dagar har kunnat sitta och titta på när knarkartanten mittemot står och röker...

Nu är jag rädd att lägenheten kommer göra slut med mig..nu när mina blickar har vandrat iväg och lystet tittat på andra lägenheter...jag får hoppas att det här istället stärker vårt förhållande och vi kommer ut starkare genom krisen...annars är det nog kört och ni kommer hitta mig på en parkbänk i Vitabergsparken...

Sexuell frustration dag 23

Det har gått över tre veckor sedan jag hade sex nu...jag är inne i den kanske värsta perioden av sexuell frustration..den delen när man fortfarande kommer ihåg hur det var...Man kan fortfarande förnimma dofterna, känna ilningarna då man blir smekt på insidan av låren, föreställa sig hur man kupar händerna över brösten..känna smaken när man kysser henne..

Om ett tag blir det lättare igen..man glömmer..det känns mest som om det är jobbigt..orka svettas och slita på ljumskarna liksom..

Sen kommer perioden då man fantiserar om hur det var..att man helt plötsligt är bäst i världen och kan tillfredsställa vem som helst, att man har en lem på 30cm med roterande ollon, att alla tjejer egentligen vill ha mig, men är för blyga för att gå fram och prata med en sån cool och snygg kille...

Till slut ställer man sig naken framför spegeln och börjar gråta...

Sen finns de perioder när jag tror att jag aldrig mer kommer ha sex. Rent logiskt tänker jag att någon gång borde det hände, men kan för mitt liv inte förstå hur det ska gå till.

Det finns även stunder då jag på fullt allvar får för mig att ingen någonsin har sex. Allt handlar om mig och om inte jag har sex, då kan väl ingen annan ha det? Sedan står det på löpsedlarna om svenska folkets sexvanor och jag begriper ingenting, det är ju inte någon som har sex längre? Eller har jag missat något här?

När insikten slår till är det återigen dags att stå naken framför spegeln och gråta...

Country girl, take my hand...

Gick och la mig efter fyra i natt..nykter..varför var det så viktigt at vara vaken så länge?

Iofs...jag var vaken betydligt längre..plockade upp "Flickan som lekte med elden"..skulle bara läsa ett kapitel..kvart i fem la jag ner boken för att försöka somna..det är stört omöjligt att läsa så lite när jag väl läser..jag är grymt dålig på att läsa när jag inte har semester..måste läsa ut den däringa boken nu..och sen köpa den sista också...stressmoment...

Turligt nog blev jag väckt av en av de nattliga ringarna som undrade om hon skulle ha ångest över något...jag svarade nej...varför lägga på mer sten på bördan som baksmällan innebär...

En timme kvar tills det är visning av min kärlek..tar mig nog en titt på väg till O'Leary's...hmm..nu har jag nämnt krogen i de tre senaste inläggen..nästan som om jag promotar stället...

Borde diska..kanske borde ta tag i livet också...eller skjuta mig...

Söndagar ska vara ligga i soffan och läsa..inte som idag...fotboll på krogen, fotboll på Söderstadion och sen fotbol på tvn..hade jag haft en sambo hade hon packat väskan idag...

Jag vet..sambo? Jerker? Tja, om helvetet fryser till is kanske..eller när grisar flyger...han har sex en gång sedan får han storhetsvansinne och börjar jiddra om sambo...

Blir jag tråkigare än så här får jag fan lägga ner skiten..

Det är för bedrövligt..jag skulle träna imorgon tänkte jag..nu har jag suttit och läst bloggar i ett par hundra timmar istället..så jag kommer sova länge imorgon..då hinner jag inte träna..men måste hinna gå och handla, äta frukost och diska innan jag ska på O'Leary's...sen blir det Söderstadion...bara fotboll imorgon..känns som ett bra liv..

Idag? Näe inget..fått lite nattliga fyllesamtal bara...alltid lika roligt när man själv är nykter...antar att jag får ta det med tanke på vilken telefonslampa jag blir på fyllan..

Imorgon ska jag bevista min kärlek och titta på vad jag inte kan få...

Jag är kär...

image42

(klicka på bilden för mer info)

When in doubt..fuck!!

Spännande..eller inte kanske..idag hade jag ett lönesamtal med VDn...mitt lönegnällande har eskalerat till toppnivå..nästa steg är väl koncernchefen...
Fick höra VDns tankar..jag gjorde en ganska slät figur, till min ursäkt får sägas att det var helt oförberett från min sida...inget nytt kom fram iaf...nu sover jag på det till på måndag...dumt att storma ut från ett möte, dumt att lägga sig platt och be om att han torkar av skorna på min rygg...bättre på måndag..samla tankarna..

I övrigt? Nej inget särskilt...jag har skött mina åtagande med den excellens som bara jag besitter..

Hämtat ut mitt nya körkort (det andra har gått ut..har gammal har jag blivit egentligen??)...så sur ut på kortet..och ena ögonbrynet ser ut att sitta alldeles för högt, men jag lyckades nästan dölja dubbelhakorna iaf...
Kan inte bestämma mig för om det är en förbättring mot det gamla..då tog jag kort på centralen..hade druckit två gin och tonic och hade snus under överläppen..å andra sidan var jag yngre och smalare...tur det inte är helkroppsbilder på körkorten...

Lagat en ustökt måltid..utskuren biff (älg) med grönsaker och vitlöksbröd (se förra fredagen och inse hur förutsägbar jag är...)...

Nu? Vet inte...knarka kanske?? Supa skallen av sig..toppen på fyllan lär väl infalla runt 5-tiden imorgon bitti då..lysande..

Fan va trist...ska inte göra ett skit i helgen..eller..kanske O'Leary's på söndag en vända..har inte bestämt mig för Söderstadion än...pengarna finns egentligen inte..

Just ja..såg på "En kvinnas doft"..är förtjust i den filmen..någonting med Al Pacino som får mig att vilja dra på mig en kostym, ha i en massa slabb i håret och kamma det bakåt...

säkert...

Sist kvar på kontoret en fredag...ovanligt..

Up, down, down,downdowndown down..and then suddenly up, WTF??

Vilken dag..vaknar innan alarmet går igång, tänker jag kan dra mig till dess...vaknar en halvtimme senare och det är dags att gå upp...drar för första gången den här veckan inte på mig 3/4-byxorna, sportar jeans istället, när jag kommer ut är det varmt..gratistidningarna slut när jag kommer ner till tuben...till jobbet..stress..as usual..

Men, under eftermiddagen händer något..jag börjar komma ikapp, jag ser ljuset i tunneln..det börjar kännas bra..ja, jag vet faktiskt...Va? Näe, jag är fortfarande grinig, men ändå..det kändes som om det fanns hopp för livet..det är ändå torsdag..

Sen började det..eller, det fanns en sak som oroat mig hela dagen...första matchen i fotbollen..det såg inte så bra ut med antal spelare..det löste sig...sen ringde Kash, du jag är inne i stan och ska käka..det är sjukt mycket bilar här, jag hinner nog inte hämta dig..ok, ring om en timme och säg hur det går...

Tar tuben hem, allt funkar..stirrar ner i en urringning..allt känns bra..hem, börja byta om..var fan är min  matchtröja? Ok, pengarna till domaren är med..just jävlar, benskydden..packa i dem..nu är jag klar..jag kommer hinna med bussen...ut i trapphuset..helvetesjävlaskit..vattenflaskan..låsa upp lägenheten..hämta flaskan, fylla på den och så iväg...ner i tunnelbanesystemet, missar ett tåg med 10 meter..nästa om 4 minuter..ridå...
Kommer till Gullmars..precis missat bussen..nästa om 18 minuter..men om 8 går en buss till Älvsjö..tar den..kommer fram till Älvsjö, börjar gå mot grusplanen..ringer Kash, han är fortfarande på Söder...skit, får gå hela vägen..försöker springa lite..ger upp..powerwalkar istället..200 meter kvar, då blåser domaren igång matchen, 50 meter kvar då gör motståndarna 1-0...resten kan ni läsa i inlägget nedan..suger hästpung iaf..får skoskav...

Får sms från dotras mor under matchen..ignorerar det, övertygad om att något ont kommer hända mig..vart ska hon flytta nu? Bahrain?
Läser sms:et när jag kommer hem...hon vill att jag ska ringa..gör det..inget svar..hon ringer snart upp...hon och dotra ska upp till sthlm om två veckor och hon undrar om jag kan ha dotra den helgen..men om jag kan..mer än gärna..jag har inte sett henne sedan mitten av juli..jag blir lycklig..en bra avslutning på kvällen..

Jag får också datum på dotras alla lov och studiedagar, så nu är jag redo för vilka helger jag ska ha..eller vilka helger som kan komma ifråga åtminstone..ser faktiskt ut också som om jag inte kommer ha henne på nyårsafton utan veckan efter...vi får se..jag är glad iaf..

Så, jag undrar vad som kommer gå åt helvete imorgon istället??

Malung FC vs Arbeitsverein 3-3 (1-2)

Första matchen på höstsäsongen och första matchen med en nygammal coach. Bräcka hade som sagt fått foten efter att ha förvandlat MFC till ett vinnande lag, så nu sitter han i Malung och undrar hur det gick till...

Nåväl, efter otroliga nio återbud inför dagens match fanns det ingen annan råd än att ta in två gästspelare, förutom nyförvärvet Daniel Tenn.
När matchen drog igång hade eder coach fortfarande 200 meter kvar till arenan, Kash var också sen. När coachen till slut närmade sig och såg halva planen såg han spelare i Arbeitsverein sträcka armarna i skyn och jubla, 0-1..Fredda Keane hade presenterat sig (har jag hört, jag var inte där då..).

Väl framme gav jag Tenna ett par målvaktshandskar, pustade ut efter språngmarschen från Älvsjö, tog en sipp vatten (vilket är anledningen till att jag blev sen..vattenflaskan alltså..)..försökte räkna ut hur vi spelade och helt plötsligt var det 0-2.
Det artade sig till en riktig skitmatch. Då steg en av gästspelarna fram Daniel, gammtrummisen i Dr Drag, 1-2.

Kash dök upp till slut...med ny flickvän...och passade på att missa ett öppet läge..

Halvtid.
De här lallarna ska vi fan ta. Alla instämmer. Vi är fortfarande bästa laget i serien när det kommer till halvtidssnacket..
Coach Jerk får reda på att vi åter spelar 2-3-1, det gamla ovägvinnande spelsystemet som coach Jerk en gång i tiden införde..

Andra halvlek börjar, Micke K har tagit plats mellan stolparna.
Jerk har hittills gjort en blek figur och fortsätter så resten av matchen. Det lilla han nu spelar i andra halvlek efter att ha blivit svårt skadad (skoskav). Han är iaf på planen när Daniel utnyttjar ett misstag av Arbeitsverein och gör sitt andra mål för dagen i öppen kasse 2-2.

Nu känns det verkligen som att MFC ska vända matchen och optimismen flödar. Ni vet vad som händer då?
Ja, ni har helt rätt. MFC ballar ur totalt och släpper in en kasse till 2-3.

Strax efteråt kapas Töbin av en motspelare och efter lång tvekan blåser domaren av och visar ett gult kort. Nu är MFC en man mer och borde kunna sätta rejäl press på motståndarna.
Nåja, vi i MFC gör det sällan särskilt lätt för oss..

Men, till slut kommer läget ett pass och Daniel kommer ensam med målisen, redo att göra sitt tredje mål för dagen, han rundar nästan målisen som fäller honom (om han samtidigt tar bollen vet jag inte), bollen går ut till en MFC-spelare som slår bollen i mål samtidigt som domaren blåser för straff.
Vilda protester från Arbeitsverein,som inte förstår att de faktiskt får en ny chans att inte släppa in ett mål.
Micke Scania stegar fram för att slå straffen. En stilren ansats och säkert i mål, 3-3!

Resten av matchen försöker MFC få in ett segermål, men domaren blåser snart av det hela. Vi öppnade hösten med en poäng..det känns helt ok, början var väl inte det bästa när coachen inte behagade dyka upp förrän efter matchstart..

MFC's målskyttar: Daniel A 2 & Micke Scania (straff)
Man of the match: Daniel A får det för sina två mål. Han var ju även starkt bidragande till att vi fick straff.

Nästa match: Torsdag 23 Augusti kl.18:45 mot Stockholm United (b)

Forza Malung FC!!!


When the going gets tough...

Jag tror det är dags att starta bloggkrig med min lillebror..han kallar mig kort och tjock, vidare drar han till med en massa lögner om vad mor åt innan han föddes (han är däremot helt korrekt vad gäller mors sista måltid innan jag föddes..pizza..numer är det mer av ett sunkhak mitt i stan..en sidogata till Drottninggatan..)..

Får se..dags att vässa pennorna tror jag...

Lillebrors blogg finner ni
här

CV? På min tid hette det meritförteckning...

Alltså...tanken i inlägget nedan hade antagligen aldrig kommit upp om jag inte försovit mig och lallat in på kontoret runt elva idag...det hjälpte inte direkt mitt humör..jag mår iaf dåligt just nu av att gå dit..jag vet att jag mår bättre om några dagar (runt helgen då?)...första dagarna efter semestern när man ligger efter är alltid skitjobbiga..blir stressad och grinig (så, normaltillstånd då?)..snäsig...tills jag kommer på mig själv..då överkompenserar jag..blir äckligt inställsam...

Leker i tanken med att jag vinner drömvinsten på Lotto..funderar hur jag ska hantera saken..ska jag skänka något? Ha en hejdundrande fest eller? Säga upp mig en halvminut efter jag dykt upp på kontoret? Kanske vänta till lunch?

Leker också med tanken att jag sitter i en anställningsintervju...jag vet inte, men jag är mig själv i dagdrömmen..tveksamt om det är så säljande...fastnar alltid på frågan "Varför vill du sluta på ditt nuvarande jobb?"...eeh..känner att jag kört fast..karriären har gått i stå (vilken jävla karriär?)..missnöjd med lönen (jo, det låter nog bra..gnällig jävel som bara tänker på pengar kommer de att tänka)...nåväl..finner det osannolikt att jag kommer dit någon gång..jag måste ju söka jobb då..

Jag är 32 och har sökt 5 jobb i hela mitt liv (alltså 5st där man skickar in CV och grejer)...
* Första jobbet fick jag..Connecto i Malung...
* Andra var jag otroligt bakis på under anställningsintervjun (faktum är de ringde upp mig först..)..de hade varit Malungs marknad..fest i tre dagar..fortfarande inte återställd när intervjun hölls...det sprack nog lite också på att de tyckte jag hade för hög lön på det jobbet jag hade...
*Tredje jobbet är det jag har nu..jag fick det fast jag kom ett dygn försent till anställningsintervjun..fick 1000 spänn mer än jag begärde i lön (snacka om att gå in fel..)
* Fjärde jobbet var på Unibet i London..det var nog 3-4 år sedan nu..fyra tror jag..lydde ett råd från en kompis och skrev det mest hårresande ansökningsbrevet i modern tid...kom aldrig till intervju..
* Femte jobbet var på Plåt & Mekano i Täby..ville egentligen inte ha det tror jag..skickade bara in en ansökan utan att ringa först och for sen på semester..skrev till och med att jag skulle ringa och kolla upp ett par saker..gjorde aldrig det..det var tre år sedan..

Det är nog dags nu...dags att börja söka igen..fast jag antar att jag måste uppdatera mitt CV...hur fan skriver man ett sånt?? Referenser? De jag har på det senaste jag skrev är helt fel nu..den ena vet jag inte ens vad gör längre..den andre är min chef...får nog byta ut dem...

Månadsmöte i dag..vi har fått någon ny policy...etik och moral typ...VDn visar något om trakasserier och jag säger till honom att han får läsa på den delen extra mycket...svaret? Du också, jag har läst din blogg..han fick tyst på mig..det var länge sedan någon lyckades med det..skulle varit den senaste valnatten möjligtvis...


Plötsligt händer det...

Idag någon gång fick jag en tanke (surprise..det var inte igår)...jag funderade lite på hur jag skulle kunna göra slut på eländet...eländet som är mitt jobb alltså..det stora håriga eländet får fortsätta andas..
Hur ska jag gå tillväga? Vad vill jag jobba med? Var ska jag börja? Lite såna grejer..sen kommer någon och stör mig med en massa uppgifter att göra..suckar..då slår det mig..

..Jag är så jävla olycklig på arbetet för att jag har ett fantastiskt liv på sidan om..så måste det vara..arbetet är så bedrövligt trist för att det hindrar mig från att ta del av mitt fantastiska liv jag har på fritiden..

Så, de som älskar sina jobb har en miserabel fritid som de inte klarar av att uppskatta på samma sätt som jag gör..alltså ser jag det som att jag är betydligt mer upplyst än de stackare som verkligen ÄLSKAR sina jobb..de klarar inte av tanken att inte jobba..jag har med andra ord nått längre i min andlighet än dem...jag har lärt mig vad som är viktigt i livet (supa, knulla och skrika hora till domare)..

Det svaga i min tankegång är att mitt liv är ganska sugigt på fritiden också..eller är det så? Själva tanken tyckte jag var vacker...
Undrar om jag någon gång kommer kunna utveckla den och sen starta en ny religion...grundkriteriet för att få vara med är att alla tjejer ska ha sex med den andlige ledaren (jag)..för att se om de är mottagliga för min gudomlighet...

Charity might be good for my soul, but it doesn't put food on my table...

Med lite distans till det hela inser jag att det var mitt fel...jag drack öl innan matchen...jag dricker aldrig öl innan match..och nu gick det åt helvete..jävla gårdare..så jävla typiskt dem..spela som eeh..jaaa..apor..ha ett bra anfall och göra mål på det...

Det var så deprimerande att jag och mellanbror Torsper fick ta tuben till Mosebacke och dränka sorgerna..och så var han skyldig mig för biljetten också..finns inget bättre sätt att få betalt än i öl...till slut hade han betalt..jag beställde in en ny runda, så då fick han beställa in en till runda också..

Givetvis hade tuben slutat gå då..och han skulle tillbaks till Stora Essingen..så vi ramla runt på Södermalmstorg och letade efter en nattbuss åt det hållet..

Idag har jag som vanligt fått ta skit efter en Bajen-förlust av folk som inte bryr sig eller förstår hur viktigt det är för mig..jag som tar det hela på allvar har tom slutat reta mina vänner vid förluster för att jag vet hur det känns..de okänsliga jävlarna på jobbet däremot har ingen koll...

Fick även reda på att ingen verkat tagit över T+M hos storkunden..låter lysande..snart blir vi av med det problemet..om ingen tar hand om det kommer inga förfrågningar..det faktum att jag är den bäst lämpade för jobbet innebär dock inte att jag tar på mig det..jag gjorde en offert idag..nu är jag klar...om de inte hostar upp några tusen..

Har inte tagit tag i jobbsökandet än..ska försöka till veckan..just nu försöker jag bara hålla näsan över ytan..stressstressstress...kul att vara tillbaks..än massa småbarn från lekis..jagvilljagvilljagvill..hur många armar ser jag ut att ha??

Undrar hur det gick för den kaxige gårdaren på Södermalmstorg? Otur för honom då hans ena hjärncell fått för sig att han var på Östermalm var att han mötte en bajare..när jag gick verkade det som om det var bråk på gång...

Ja vaddå? Vad skulle jag gjort? Stått och hetsat bajaren eller? Är man stor i käften kanske man förtjänar en smäll? Om han nu fick någon?? Jag gick iaf Götgatan hem och gick till sängs alldeles för sent..som vanligt..

....

Inte ett ord!!

Hur fan ska jag komma på en klatschig rubrik när jag är i det här tillståndet??

Jag mår fan dåligt..det här är en usel dag..

Inte nog med att det är måndag och första dagen på jobbet efter den alltför korta semestern..det är derby ikväll också..så att magen helst vill begå självmord och dö kan ha ett gäng orsaker idag...

Jag brukar säga det lite skämtsamt, men det är nog sanning..jag vill inte arbeta..hade jag pengar och inte behövde det, så skulle jag inte heller göra det..den intellektuella utmaningen det ger mig kunde jag skapat med hjälp av en korsordstidning istället..det sociala och träffa människor och sånt vore säkert roligare om jag fick välja vilka jag träffar....så..ge mig en säck med pengar och jag säger upp mig på studs..

Hittills idag har jag kollat lite mail..försökt börja strukurera upp lite..men det tog inte lång tid innan det stod en vid bordet och stressade mig..jag vägrar stressa idag..första dagen ska jag bara flyta runt..komma ikapp lite..snacka skit och fråga hur de andras semestrar varit, nicka lite och ställa följdfrågor..som om jag var intresserad..

Nu är det iofs dags för ett litet ryck..ska maila Korpen och anmäla ett nyförvärv till Malung FC, skicka ut ett mail till spelarna så de kommer ihåg att det är match på torsdag..sen måste jag ringa mellanbror Torsper och höra var vi ska mötas upp innan matchen..fan, vad jobbigt med ett derby idag...ska försöka fixa månadsrapporten för juli också..borde vara ganska lugnt..och så ducka för alla förfrågningar..det är ett hårt liv att vara slacker idag..

Senare under veckan är min plan att diska (seriöst, jag orkar inte tänka på något mer just nu..)...och så lyckas ta mig till gymmet 1 gång den här veckan..gärna somna innan kl.3 en natt iaf, så jag får mer än 4 timmars sömn..vore trevligt..igår var det Ana Ivanovic som höll mig uppe..

Nej, dags att maila korpen..

Spridda skurar..gårdagen är ett vakuum till i mitt liv..

Hm..var det inte jag som skulle vara vid Kanalplan och kolla på fotboll nu? Tur matchen går på tv..

Av morgonens inlägg undrar jag bara en sak..vaddå brobyggnation? Hur tänkte jag där?

Gårdagen är som vanligt en soppa av minnesbilder..Andy blev utslängd från Blue Moon Bar..har aldrig sett en vakt så tillmötesgående när man ska slänga ut någon..han hängde med lite diskret när Andy gick upp till oss och behövde nycklar hem..helt sjukt...Henke följde  med honom ut och så åt de en burgare..

Sen drog jag och Henke till Långholmen med taxi..ett stopp på Hornsgatan för att köpa ett sexpack 3.5:or..helt onödigt..jag fick inte i mig den första..den andra jag tog på vägen hem lämnade jag innan jag var framme i Hornstull...vi var ensamma som badade..när vi väl var klara dök det upp ett par som hoppade i..nakna givetvis..jag vann Näcken look-a-like först..sen ändrade ungdomarna sig och Henke vann istället..

Åt ett par kladdiga bullar från 7-11 innan jag tog 4:an hem till Skanstull...

Ett bestående minne är också Carina...en bajare som också ville in på Café Loopen..men om jag säger att jag är i sällskap med dig? Vi kom inte in..hon försökte få med mig till sina vänner..jag tvekade..fan..sen kom som sagt mina vänner och vi drog till Blue Moon..dock så var nog Carina ganska/lite äldre än mig..40 gissade jag..45 sa Henke..hennes son var visst djurgårdare..skrämmande när uppfostran går så fel..

Nu sitter jag mest och undrar vad jag ska äta..lägenheten luktar fortfarande spagetti och köttfärssås..blir nog en sån portion nu...sen fet mat ikväll..skulle postat en väska också..känns inte som om det händer idag..

Nakenbad..alltid ensam..lillen vill inte vara med då..

Äntligen var det gjort..i år dröjde det visserligen till nästan mitten av augusti, men ändå..

..Yup...jag har nattbadat vid Långholmen..naken givetvis..lyckligtvis täcker magen alla intressanta delar (mest intressanta om man är en sjuk jävel)..

I övrigt så..näe..orkar inte ens dra äckel-moderaternas senaste utspel..spy skulle jag vilja, men som alla vet gjorde jag det rejält för en vecka sedan..nu önskar jag mest att mitt favorit-fluff blir lite mer närvarande i sin blogg...but of course..det är Vonsan jag menar..hon som vill vara vän withoit benefits (muttermutter)..

Nu ska jag sova..imorgon (senare idag då) ska jag tycka synd om mig och trycka i mig lite B&J..vill duv ara med är det bara att komma till Skanstull, ta av dig dina kläder och kladda glass
(allt ovanstående bygger på att du är tjej..)

Nu ska jag sova och drömma om..tja...brobyggnationer eller något..

Jag har vänner!!..fast det är väl utan benefits nu också...

Det är remarkabelt..att jag är en så svag människa..å andra sidan..människor med stark karaktär har säkerligen betydligt tråkigare..

Jo, ni gissade rätt..jag ska ut och dricka öl...Mini (curling-Mini, inte Mini-Stefan..de är från samma by, men inte samma person) ringde..han var ute i Henke Curlings båt...undrade om jag skulle hänga med och käka något eller ta nån öl...men gissa...nja, inte riktigt...i en sekund sa jag öööh...sen visst...klart jag är på..nu sitter jag och drar i mig en Gin & Tonic (lite förberedelser..)..ska in och föra över pengar snart..blir visst ingen mobil den här månaden iaf..

Får nog lära mig att säga nej..senare...inte ikväll..ikväll ska jag vara berusad och rolig..jag ska ha roligt..sen på vägen hem kommer jag att ragga upp världens brallis, vi kommer ha underbar sex innan hon lämnar mig imorgon förmiddag..helt utsliten...två dagar senare kommer hon att i förlovningspresent ge mig världens vindsvåning vid Medis..sen gifter vi oss och lever lyckliga i alla dagar...sa jag att jag kommer vinna på Lotto också fast jag inte spelat??

Okej, kanske lite over the top...men berusad och lycklig tänker jag bli iaf..

Imorgon däremot...kommer bli jobbigare än jag tänkt mig..skulle bara ta det lugnt..ta en lång promenad på förmiddagen..läsa ut Stieg Larsson...förbereda mig mentalt för jobbet (gråta med andra ord)..nu blir det sänka B&J...ömka mig själv lite och någon sorts fet mat...

Det är svårt att se hur man kan göra en solig lördag tråkigare...

Jag skulle läsa ut Stieg Larssons andra bok idag..så var planen iaf..skulle slappa..kanske sippa på något alkoholhaltigt ute på balkongen..sådär vuxet som jag sett att man kan göra..

De idéerna dog ut redan imorse strax efter fem, när jag fortfarande låg vaken utan att ha sovit en blund..såg ändå ut att kunna bli hyfsat, men när jag vägrade gå upp kl 11 när jag vaknade och istället drog mig till halv ett så..

Borsta tänder, ta en snus, slå på tvn en vända..där är han Rob Rainford..idag läste han dikter..jag älskar "License to grill"...när jag blir stor ska jag ha en sån grillplats...

Så då gick tiden ännu mer..till slut tog jag mig ner till gatan..mot Åhléns..köpte en tidningshållare till mig själv och en väska till
Chulls....handla lite mat (mina fettodagar är inte helt över..det smögs ner en B&J..men på måndag..)..hämta ut biljetter till derbyt...skulle hämta ut körkortet, men var på fel ställe..läste lappen igen..jaha..öppet endast mån-fre 8-18...suck...kunde alltså hämtat den igår om jag inte varit för slö..suck igen...

Nu sitter jag här...tittar på bönder som spelar fotboll..undrar om Barmossen är än mer stolt nu när systersonen blivit köpt av Groningen för 35 miljoner..ska se klart...ska laga mat sen..blir köttfärssås o spagetti..lite brist på fantasi..lite praktiskt..semestern är ju slut..borde egentligen supa skallen av mig istället..ta bort jobbångesten och ersätta den med en massa fylleångest, men inte idag..

Undrar när jag tänkt dricka upp Rosén egentligen?

Sen kväll med virus

En sen kväll med virus är nu över...nästa steg blir att få ljud i datorn igen..

Dags för sängen och lite Stieg Larsson..imorgon läser jag nog ut boken..vilket medför problem..jag har inte råd att köpa Luftslottet som sprängdes just nu..tror jag iaf..måste ordna det..

I brist på bättre...jag kunde gift mig rikt en gång...

Det är såna här dagar,med hög luftfuktighet och kvalmig värme som får mig att drömma mig tillbaks till somrarna 94-96...de somrarna då jag var över till Philly..ja, mina gamla tider som gigolo...fuktigt och varmt..och då menar jag inte bara vädret (höhöhö)...men hon är gift nu för tiden så det är bara att glömma..

Ibland undrar jag om det är hon som kom undan..om det var hon som var den, men antagligen försöker jag bara slå in sådana tankar i huvudet för att slippa fejsa att jag i grunden är rädd för förhållanden...

Vad jag är rädd för?
Vet inte..kanske att mina långtråkiga helger framför tvn ska få ett slut..rädd för att få ett liv kanske? Någonting är det väl...kan väl vara att jag är rädd för att min vilja kommer reduceras till noll även på fritiden?

Ja, vaddå? Jag är så mesig att jag antagligen kommer svansa omkring efter den stackars flickan tills hon sätter ner foten och rymmer med någon som vet hur man är en man istället..eller så blir jag precis tvärtom och gnäller på allt hon gör...hur hon gör fel i köket...varför hon lämnar ringen nere & locket uppe, när det är uppenbart att locket ska ner..

Jag vet, ointressantare inlägg får ni leta efter, men jag tänkte jag behövde skriva ett till ikväll och eftersom det enda jag gjort idag är att tvätta, stryka och titta på tv, så gjorde jag ett försök till lite patetisk nostalgi över mina USA-dagar, men det dog ut...

It sucks being poor..

Det är för mycket nu..en massa matcher med Bajen (jag kommer nog gå på de flesta iofs)..en bloggträff i Götet den 1 september...1 40-årskalas hemma i skogen den 1 september..1 inflyttningsfest  runt den 25e(?)..och nu idag fick jag en inbjudan på posten..

Jag är bjuden på bröllop i Toronto den 29e september..ingen som är rik och vill ha en toyboy? Allt jag kräver är resa och hotell i Toronto över en helg...av mig får du 4 sekunders njutning och tja, antagligen en massa gnäll, men eftersom ingen brukar lyssna på mig behöver du inte det..du behöver inte svara på en gång..OSA är den 31 augusti..

Fan, jag vill verkligen på bröllopet, men det ser tungt ut nu..får väl spela på Lotto till helgen ändå...

Nejdå, inte vara oroliga..resan till Oslo är fortfarande på..liksom givetvis älgjakten...hmm..ett extrajobb som ger 10000 innan augusti är slut?

Näe..får sälja lägenheten om det här ska gå ihop...

Nattens I-landsproblem..

Jag har ingen frukost imorgon..någon som har lust att komma hit med en?

Ni får vara med och tvätta sen också...

"Jag är avundsjuk på ditt liv"

Kommer trots allt upp i hygglig tid..redan runt 13-tiden...lagar mat..förbereder mig för att köra bil till Malung...lägger mig på soffan igen..får nog vila en timme till..vid halv tre tar jag iaf bilen och hämtar mors cykel som jag dumpade i diket dagen innan...hem med den till godset...hämta en cola i kylen och styra kosan mot Malung...kommer fram 5 över 16..skulle alltså varit hos Mange för fem minuter sedan..får ett sms 1 minut senare "Och?" är allt som står..svarar att jag bara är en dusch bort..kommer då på varför jag hatar att huset i Malung..jag har glömt att be morbror göra upp eld så det finns varmvatten..får duscha i halvkallt vatten...funkar hyggligt..men det går snabbt när jag väl kommit in i den..gör mig snygg (öppnar en öl alltså..)...packar ölpåsen..tar lillebrors postcykel (den är överlägsen alla andra cyklar i rullning)...hos Mange..ölar och ljuger..kvart över sex slår Marie av musiken..jag och Mange slipper skrika..men förstår inte varför..jaha..klockan så mycket...kalaset började väl sex??

Cykel till Bowlinghallen..lite tillknäppt stämning...tar av bålen mer än en gång..middag..äter för mycket..ölen går nästan trögt, men får i mig tre stycken till maten (och tårtan)...sen blir det "Så ska det låta"..mitt lag leder fram till sista frågan...fanfanfan..blir bara tvåa..upprörande..och då var det nästan bara Sven-Ingvarslåtar...jag borde kunnat fler...det högsta skrattet kommer ändå när jag ställer mig upp och börjar sjunga Främling..synd att det var "Leende guldbruna ögon" bara...

Lite bowling...utklassar Mange..får 157 första serien..158 andra..Mange sur..undrar om det är därifrån blåmärket på armen kommer ifrån? Mange säger till Marie "Vi åker hem efter den här serien"..Jag tittar surt på honom..Vad fan menar du nu??? Vi har bott hemma hos svärmor i sex veckor, ikväll ska vi bo på Holarna, jag tror jag får sex ikväll..

Vad göra? Måste ju släppa iväg honom..

Bowlar med Mi..han ger mig goda råd och helt plötsligt är jag nere på 60-70 poäng..

Diskuterar SM-medaljer med Mini-Stefan..Nordisk kombination är det hetaste just nu..ifjol var det bara 2st som deltog...vi har lite problem med backhoppningen, men funderar allvarligt på det..jag får i uppdrag att hitta andra sporter där det finns en möjlighet att sno åt sig en SM-medalj..bra, har jag något att göra när jag missköter jobbet till veckan...

Får höra rubriken..Jerker, jag är avundsjuk på ditt liv...SAY WHAT?

Mi har smitit undan och sovit någon timme..tillbaks i full form..
Mini-Stefans fru vill gå hem..Mini sur..hon säger "Du får stanna om du vill"..inte surt på något sätt, men jag ställer mig på Minis sida..ah tjena..då kommer du vara sur hela dagen imorgon...

Avundsjukan grundar sig i att jag slipper sura kärringar eftersom jag är evigt singel..ööh...ja, något åt det hållet..jag försökte (trots att jag blev smickrad) att förklara att träffa sin dotter högst en gång i månaden inte är något att vara avundsjuk på...

Som vanligt..sist kvar (jag kan verkligen inte sluta när jag är igång..hade inte alla andra gått hem och Mi låst igen bowlinghallen hade jag väl varit där än..)...Mi, Nike, Lena och jag går hem..eller rättare sagt..jag och Mi tar postcykeln..jag sitter fram..han cyklar..som tur va så låg riksvägen öde..för vi behövde alla metrarna den här gången..

Hem..klockan är runt fyra på morgonen..slår på Walk of the line och öppnar popcornpåsen..somnar på soffan..vaknar klockan nio...hmm..ovanlig känsla..mår dåligt..försöker somna om så det försvinner..funkar inte..in på dass...spy..spy så blodkärlen runt ögonen brister (har de väl gjort det än gång så gör de det varje gång sedan)..usch..se ut som fan runt ögonen sen då..när jag spyr ser jag helt plötsligt blod i toastolen..va fan nudå?? Jag har väl inte spytt blod? Nädå..men av någon anledning börjar jag blöda näsblod...starkt..undrar hur många som är avundsjuka på mitt liv just nu??

Går och lägger mig..sover lite..får sms..svarar..får svar på curlingfrågan jag ringde om kl.2 på natten...Mini-Stefan hade rätt (FANFANFAN!!!)...somnar om..bara sova en timme till..sen duscha och gå ner till byn för att få någon mat och så buss till Sälen..så får storebror hämta mig där (bilen jag åkte ner med skulle besiktas på måndagen..därför körde jag ned den..)..

Talar med han som var så avundsjuk..när han hört om morgonen är han det inte längre...

Storebror ringer och undrar om han skulle hämta mig i Sälen..javisst..vad är klockan förresten? Halv fem..Nej? Va fan..planen spricker..jaja..bussen är i Sälen kl.18...fort upp..frågar morbror om han kan skjutsa mig till busstationen om en kvart? In i duschen..varmare idag (tack gode gud)...hurryhurry...skjuts till byn..in på bussen..har inte ätit något förutom popcornpåsen (som jag spydde upp) på nästan 24 timmar..har iaf en halvliter cola med mig...längsta bussresan någonsin..käkar pizza med storebror i Sälen...mår lite bättre...

Nej, jag var ensam singel på festen..fanns inte ens någon att försöka på...men det var kul ändå..fast fan att det var Billy Opel i Sörsjön samtidigt...han var tom med på efterfesten..fanfanfan...


Om jag varit nykter sedan dess? Mja..vi tar det imorgon..


Det är hit man kommer när man kommer hem...

Borde skriva något om veckan kanske..var för mycket segmodem för att jag skulle orka skriva några inlägg eller läsa bloggar i veckan..bra för hjärnan..bra för informationscentret, som fick vila lite..nästa vila blir under älgjakten..hoppas inte någon dör det här året..jag kommer ihåg när Anna Lind blev knivhuggen på förmiddagen den 10e* september...eftersom jag varken ser på tv, lyssnar på radio eller läser tidningar under veckan undrade vad fan de pratade om på filéaftonen..vaddå knivhuggen? Vaddå utrikesministern??

Eeh...veckan var det..började storstilat med att gå loss med piasavakvasten på gäststugan (för att få bort falu rödfärgen) på fredagen..slet ont i säkert en timme..med paus för en öl då..precis som planerat..kom någon droppe regn precis när jag blev klar..in...ligga på kökssoffan och vila lite...ta en öl...läsa tidningen...duscha..ta en öl...lillebror kommer hem..han får pumpa cyklarna (Jag är en snäll storebror)...packa väskan med badbyxor och öl..åka till faster för grillning i slogboden och bad i veduppvärmd tunna...komma 100 meter innan kedjan hoppar av cykeln..gör det enda rätta..med en öl i handen och cykeln i den andra slänger jag cykeln i diket och går de resterande två kilometrarna...framme..gaggar lite med farbror..kusin Kurt har köpt ny bil..grillat älgkött (mumma)..mer öl..mer öl..bada i tunnan...mer öl...tala med kusin Robert som är på kräftskiva (2 fester i byn..)...kusin Kurt trubadurar (Det här man känner vart stigarna går, och man vet vem som är släkt med vem, det här är man vet var gäddorna slår, det är hit man kommer när man kommer hem...)...blir som vanligt tårögd när jag hör den låten och funderar på om jag ska flytta upp hit ändå..skita i att jag kommer träffa dotra två gånger per år...storebror där också...pratar med kusin Robert än..han är fortfarande vaken..lånar cykel av faster Ulla...cyklar till andra festen..tar genvägen..det är mörkt, men hittar ändå..med en öl i handen..gaggar med kusinen...gaggar med Leifa och Janke...ölen slut..går in på grogg istället...pratar med mellanbror Torsper på mobilen..vi har tydligen bestämt att vi ska gå på derbyt...han tar vägen förbi sthlm (på väg hem från Götet till Dalarna)...alla har somnat...jag tar cykeln hem..

Klockan är halv fyra och om lite drygt 12 timmar är det tänkt att jag ska sitta på Manges veranda och värma inför 40-årskalaset..10 mil söderut...


*= Jag vet, hon dog den 11e, men hon blev knivhuggen dagen innan..

SJ, SJ gamle vän..

Tack SJ..verkligen...tack...jag hade glömt hur skönt det är med 30 grader varma vagnar utan ventilation, men de lite dryga två timmarna mellan Borlänge och Sthlm gjorde att jag äntligen fick uppleva det igen..tack som fan..och tack för att ni var försenade...det faktum att jag gått upp 5 kilo under sommaren gjorde ju inte att jag svettades som en gris samtidigt som damen med världens vackraste ben satt på andra sidan gången..

Tack som fan!!

Seeegmodem..

Vi har tre bärbara datorer här just nu..i ett sånt läge kan man tycka att det borde finnas ett trådlöst nätverk i närheten..nononono...segmodem är det som gäller och eftersom lillebror ville spela bort pengar på nätpoker tidigare ikväll är det här min första chans att..förgifta cyber med min svada..

Lillebror borde inte spela nätpoker..mina förfäder har väl redan spelat bort halva Dalarna på poker...ja, jag vet..mentalt är jag en brat så..hade det inte varit för mina förfäder hade jag kanske fått vara det på riktigt..bränna pengar som fan..vore livet det..

Såg en kändis på tåget också..Jenny Kallur..hon åkte i andra klass..verkar inte gå så bra för henne (höhöhöhö)..

Knappt någon mat hemma (bortsett från 20 kilo älgkött i frysen då..)...öl finns det iaf..även om jag när mörkret hade lagt sig fick ta en halsbrytande promenad i mörkret till jordkällaren för att hämta fler..imorgon måste jag bunkra upp lite..lite mat...lite salttillbehör...sen åtminstone titta på gäststugan...ta en öl och köra igång..ska jag hinna bli semesteralkis är det god tid att jag börjar nu...till faster på grillning imorgon eftermiddag/kväll också...så jag hinner väl inte måla så mycket...

För övrigt har jag egentligen ett och annat att säga om mediernas rapporter från matchen på Söderstadion igår..jag nöjer mig med att Aftonhoran envisas med att skriva ölglas när det borde stå ölmugg...men plast låter väl inte lika farligt som glas..och även att "flera föremål" som kastades in andra gången återigen var en ölmugg..går ni på skiten som rapporteras så förklarar det varför vi har en borgerlig regering som försöker montera ner den svenska välfärden på allvar (jaja..det går bra nu..svårt att lyckas i en högkonjunktur..jag skulle också gå bra om jag vann på Lotto och fick scora varje månad..vänta ett par år..spara pengar till en kula..den lär behövas om ni blir sjuka eller arbetslösa..)

Äntligen...ett inlägg som är totalt osammanhängande..den röda tråden är väl att det publiceras på min mediokra blogg..back to the roots for real..

Back to the roots..

Paradise by the c

Ja, det är sant..allt ni ser på bilden är mitt..och lillebrors...(nej, vi sover inte under bar himmel, huset står till vänster..ser ni stegen??)...dit åker jag imorgon..för en veckas avkoppling (ja, och måla om den förbannade gäststugan då..)...avbrutet av ett 40-årskalas då...ska bli skönt..har med mig de två första Stieg Larsson-böckerna..räknar väl med att lyckas läsa ut den ena iaf..liggandes på kökssoffan..risken finns förstås att ölen tar överhanden och då blir det väl inte så mycket läsande..

För mina fans (om det finns några) kommer här länken till den underbara byn där jag har mina rötter..
Sörsjön

Eftersom min lillebror inte flyttat upp dit än finns det inget bredband, så risken är att det blir ett sporadiskt bloggande ett litet tag igen (seriöst..tror ni det är kul att skriva ett inlägg med segmodem?)

Så to you my friends..bon voyage, auf wiedersehen..(för de riktiga hardcore-fansen finns möjligheten att vinka av mig på Centralen..tåget går 11:44....)

Hejdå Sthlm med mest vackra flickor per capita i världen, hallå tallarna!!

Sticks and stones may break my bones..

..det är väl något sorts citat, men jag vet inte från var egentligen..det enda jag är säker på är att det var Rick som sa det innan Vyvyan smasha honom med en planka..så fortsättningen kan jag inte, men jag fick den i huvudet när jag stod på läktaren på Söderstadion ikväll...just då under avbrottet..

Så jävla skön seger..rösten är som vanligt sårad efter en match..jag sjunger med och häver ur mig vad jag tycker om ålahuvudena..vad jag tycker om domaren..och så jublar jag när Paulinho gör sitt femte mål för säsongen..jag jublar när slutsignalen går..jag lever mig in i det helt enkelt..

För den som vill se ytterligheterna i mitt temperament är det ett ypperligt tillfälle att göra det när jag är på Söderstadion..När Paulinho gjorde mål höll jag på att skära upp vaden...i ivern att hoppa omkring och jubla höll jag på att snubbla..lyckligtvis tog vaden emot stålbalken så jag slapp ramla..

Har ni sett mig en match, vet ni vad som kan hända..en kropp som skakar av lycka eller ett par svarta ögon utan något som helst ljus..

Nej, jag står inte i klacken, så det var inte jag som slängde in en halvfull öl mot norsken...jag är för övrigt för snål för att slänga öl..jag brukar dricka den...

Modeblogg...

image41

Även denna dag gick i shoppingens tecken..eller tja..gå runt i en miljon affärer-tecknet iaf..visar på bilden ovan mina fynd de här första dagarna på semestern (1 pryl varje dag)

1. Bajen-hoodien (ja, jag börjar från höger), köpt för 300 kr på Igor Sport, rea givetvis, kostade 700kr förut..ett rent fynd..
2. Nyckelbandet, köpt för 80 kr i Bajen-shopen...måste köpa något åt mig också om jag går dit, även om huvudsyftet var en ny rygga och lite fler presenter till dotra..
3. Converse väska, 149.50 kr, på Åhléns, rea..kostade 349 från början..visste inte ens om att det var rea, men efter tre timmars kollaigenombutikerochnujävlarmåstejagköpanågot, så hängde den där..och så försöker jag fjäska för
Chulls, visserligen är det inte Converse-dojor, men det är Converse..och svart och vitt..undrar om det funkar?

Nu är det enda jag ångrar att jag inte köpte den däringa tidningssamlarprylen på Åhléns i Gallerian..den fanns inte i Skanstull..

Köpte lite DVD-skivor åt kusin Kurt också..hittade en soffa jag vill ha på Bolagret..undrar om den är kvar om 5 år när min nuvarande är uttjänt?

Åh gud, vad händer med mig...flasha bilder på mitt shoppingresultat? Ångra att jag inte köpte något? Jag håller på att bli kvinna..hjälp mig...ok, om 20 minuter ska jag gå på fotboll..det måste hjälpa..skrika h*ra till någon sopig skåning i motståndarlaget..börjar bli dags att ta på sig matchmunderingen..

Ledsen..ett gratis hångel till den som orkar läsa igenom det här..

Andra semesterdagen..sov 8 timmar och vaknade kvart över elva...skönt..fast inte riktigt så jag tänkt början på dagen...

Masa mig upp..skön dusch...jo, jag tvålade in mig ordentligt, hurså?
Plocka ihop smutstvätten..ner i tvättstugan, slå på två maskiner..knata till Åhléns, köpa Absolute kids 21 och Måns Zelmerlöw till dotra i 8-årspresent (jag måste ta ett allvarligt snack med henne om hennes musiksmak snart tror jag..)..över till Ica..köpa grönsaker till middagen..undvek att köpa en B&J-pint...starkt jobbat Jerker...köpte ett tompaket på posten...köpte Bamsekorv med bröd till frukost..hälla upp diskvatten, slänga in tvätten i tumlaren och torkskåpet...diska...luta mig tillbaks på soffan...ta upp tvätten till lägenheten...ladda byxorna med stålar och ta 4:an till Zinken..2 cheeseburgare och 1 milkshake på donken till lunch..in i Bajen-shopen..vela en massa..komma ut med en rygga, ett par strumpor. en teknikboll och ett Bajen-gratulationskort till dotra i 8-årspresent och ett nyckelband till mig själv..hem..lägga sig på soffan..bara till kl.16...kliver upp igen kvart över sju..skära upp kött...skriva på 5-årskontrakt på årsböcker..skära upp grönsakerna..prata med Nike..det blir 40-årskalas på lördag...ringer lillebror..kör ner en av hans bilar på lördagen..får hämtning i Sälen på söndagen..steka upp älgbiffen...slå på Morden i Midsomer..äta...lista ut vem mördaren är första sekunden som han visar sig..ringa faster och gratulera henne på födelsedagen...surfa lite..se att Max var på matchen i söndags..nu..blogga...snart..kolla upp bankkontot..vill köpa den där väskan jag såg på Åhléns..

Typ..min dag..nu är det bara att kolla saldot på kontot, publicera den här skiten och onanera kvar...imorgon ska jag fixa ihop paketet till dotra, posta det och köpa lite dvd-skivor åt en kusin..och gå på fotboll...jag trodde jag sa att jag skulle ligga på soffan hela semestern?