Alla andra skriver ju om det..

...Jag sov när det hände...vaknade sedan först (det är säkert) i huset och hörde det på min beiga klockradio..sprang uppför trappan till föräldrarna och talade om det för dem...de trodde inte mig...sedan åkte jag och hockeylaget till Ludvika för regionsslutspel...vi vann såklart...

Mange sabbade den tysta minuten när han kom upp på läktaren och högt frågade varför det var så tyst...

"Om du fortfarande hör ditt hjärta slå
ska du finna Österns röda ros"


Jerk

Utvecklingssamtal - a true story

Hade som sagt utvecklingssamtal i fredags..jag hatar verkligen utvecklingssamtal..jag gör mitt jobb..sedan vill jag gå hem och knarka okej?? Eller mer troligt...titta på tv och odla min jobbångest till nästa dag...

Vad ska jag säga..ett utvecklingssamtal sa jag att jag sökt ett drömjobb i London och att jag antagligen lämnar företaget snart..det e ju bra..typ..hej, jag är här ett tag till, men drar så fort jag kan...då satsar de säkert på mig..garanterat att det inte påverkar min lön heller..duh...sista uppföljningssamtalet i höstas sa jag att jag flyttar hem så fort jag hittat ett jobb...jag är världens bästa idiot...

Förberedde mig faktiskt i år...tog hem de gamla papperen..skulle läsa igenom dem i lugn och ro i hemmet..ja, tjena..OS på tv:n...halv ett när jag gått och lagt mig slog det mig helt plötsligt..jag har en massa papper i väskan jag tänkt läsa..nåja, det fick bli på tuben på väg till jobbet istället..fortfarande har jag aldrig varit mer förberedd någon gång..

Sedan är det tidpunkten..februari eller mars..hur ska man kunna vara positiv och vilja förbättra sig då? Helst av allt skulle jag ta fram en förskärare och avsluta skiten på en gång..det finns väl ingen som vill leva när det är 20 grader kallt ute och mörkt hela jävla tiden..

Och, för att vara ärlig, det är inget drömjobb direkt..hjon åt de övriga..hade jag haft någon som helst karriärlystnad hade jag lämnat företaget för länge sedan..eller skjutit mig...

Iaf, jag sitter där och får beröm som vanligt..ta mer initativ annars är du skitbra typ (återkommande i samtliga samtal med alla min hittills 5 chefer tror jag..)..sedan kommer det..som antagligen alla väntat på en längre tid..utom jag då..trodde jag var odödlig...det är det här med dina tider...och din negativa inställning i januari...oops..ja, jo..du vet det där hör ihop...var i ett olyckligt kosmos just då..men, nu när jag börjat med kärringspinning..jag känner att det blir bättre...tankarna rensas..

Annars har vi inget att klaga på..pust..back on track..sedan det här med excelkursen (ännu mer on track..den har varit med i 4 år nu, men jag hatar livet så mycket vid den här tidpunkten på året att jag aldrig tar tag i det..ska ju ändå sluta...på ett eller annat sätt..)..

Finns det någon tjänst som du skulle tycka va intressant att sikta mot här på Huber...nej, är inte intresserad, men sedan kommer det..vetifan varifrån..men det är tydligt att det kommer ur min mun iaf..jag känner käkarna röra sig "jo, det jag får göra nu när Håkki e på semester (3v i Sydafrika..svin..) sätta säljpriser och så..det är lite roligt"...va?? fan sa jag det där??

Det låter nästan som om jag vill göra något mer..skärp dig nu..eeh, fast det är klart..ska jag ta på mig något mer då måste något försvinna...snälla ta bort materialdeklarationerna..

En liten paus...om någon (Håkki) nu åker på semester och säger åt mig att jag få ta hand om en viss inköpare på Ericsson eftersom jag fattar vad det handlar om och Håkki inte litar på att de andra i hans grupp gör det...är jag då snäll som ställer upp?? Jag tjänar ca 20k i månaden..Håkki ligger lätt på ca 30k och de som han inte tror fixar det tjänar säkert 5-10 papp mer än honom..eller är jag bara korkad?

Borde jag inte säga..tala med min chef..jag tjänar lite för lite för att få ett sådant förtroende?...känns som Naiv & godtrogen kommer att vara orden på min gravsten..

Slut på pausen..fronta kunder då ("Business bullshit ordboken" kommer nog snart ut och beskriver samtliga ord som behöver förklaras för någon som endast begåvats med sunt förnuft..värderingar, proaktiv & b2b kommer att vara med)??
Skulle inte tro det..har du sett min garderob?? Jag har ju för fan inte ens ett par hela byxor..och att tala inför någon..jag har ingen möjlighet att minska min nervositet på naturlig väg (nå, hur mycket kommer ni ihåg av tidigare inlägg??)...

Hur blir det med flytten hem då? Vet inte..just nu känner jag inget sug att åka uppåt..det är ännu kallare där...får se hur det blir..jag tittar fortfarande på jobb där uppe (jag sa faktiskt så), men det ser inte ut att finnas särskilt mycket...blir nog kvar ett år till..

Bra, vi vill ju ha dig kvar...just show me the money (sa jag..inte..det är utvecklingssamtal..man ska inte prata om sina usla löner då..även om jag brukar få in någon mening om det varje gång...)..

Okej..kontentan..jag är bra, men suger på att kliva upp på morgonen..tro faktiskt inte min brist på initiativ kom upp i år..ge mig ett jobb jag älskar ska du se på initiativ (en anledning till bristen kan vara hopplösheten att stava till det..)...eller kanske inte...min negativa inställning till livet smittar av sig eftersom folk tydligen lyssnar på mig eftersom jag är en av veteranerna...skulle inte tro det...har fortfarande inte sett röken av något bollhav i hörnet...det är ganska dåligt med 20-åriga blondiner på jobbet också..20-åringar över huvud taget...rent diskriminerande..

Ungefär så kommer det nog att stå när jag får tillbaks papperet från bossen...det ovanför alltså..inte det nedanför..det är ett citat av den store poeten Magnus Lindberg...

"Jag vill höra ljudet av oss två.
När vi ger och när vi tar.
Jag vill höra ljudet av oss två.
Tills dagen gryr"

Jerk

Perversioner & annat högertänk

Idag kom jag en kvart efter flextidens slut..då säger gift moderat, 33, "Oj, det var en rejäl sovmorgon"..suck..hon har varit mammaledig så hon har missat mitt januari och början av februari..då hade hon inte sagt något...hon är den typen som "har betalat skatt hela livet och därför ska jag fan i mig ha dagisplats på stört, så ge fan i att hjälpa de slöa arbetslösa och socialbidragstagande hjonen"..finge hon bestämma vore vi väl en del av det tredje riket...

Är så trött på människor som inte tror på solidaritet..som bara tror på djungelns lag...på något sätt är det de som behöver en knäpp på näsan..de som aldrig levt i skiten..som inte har varit tvungna att ta finax-lån för att betala räkningarna..som inte varit tvungna att skriva över bilen på ungarna så inte fogden ska ta den, som inte skrivit över arvsrätten på samma ungar så att fogden inte ska ta föräldrahemmet..som aldrig gått på soc..

Vet de ens vad det innebär att vara pank två veckor efter lönen har kommit och man ändå inte unnat sig ett skit?? Hur det är att gå runt i ett par skor som egentligen gav upp för ett år sedan och nu släpper in vatten om det så bara är fuktigt på gatan?? Vet de hur det känns att kika in i garderoben och inte hitta ett par hela byxor eftersom ett par nya kostar ett par hundra??

Antagligen inte..och det värsta det är de jävlarna som har ork och tid att gnälla på skatterna..har studietradition, så det är dem som kommer in i styrelserummen...egoistiska jävla "wannabe-übermänniskor".

Det är dem som tycker att hr Reinfeldt är Sveriges hopp..det är de som tänker..jo, a-kassan måste sänkas så att folk vill arbeta...det är de som tycker att det är helt okej med sänkta minimilöner eftersom de ändå tjänar miljoner på aktier..

Antagligen kommer det upp på lunchen under veckan hur synd det är om Reinfeldt som utpekats som än det ena och än det andra...och hur typiskt det är för sossarna...

Va fan gjorde ditt folk mot Palme på 80-talet då??

Shit, vilket lågt inlägg det blev..tänkte skriva om något annat egentligen..jaha, då får vi göra som vanligt då..skriva ett nytt inlägg inom en halvtimme...

"Jag är en pervers, jag är en pervers,
jag är en pervers politiker"

Jerk

Tragiskt liv man inte lever...

Lite kort om min semester från bloggen...

 • jodå, jag har tränat några ggr..3 spinningpass denna  vecka..och ett innebandypass..
 • har insett att min dotter är den underbaraste människan i världen..förra helgen var hon här och hon sa " Pappa, du gör den bästaste maten i världen"..hur kan man inte älska henne??
 • lyckades övertala henne att vi skulle stanna hemma och se på OS istället för att gå på bio också..
 • har haft utvecklingssamtal..kommer mera om det senare..
 • har sett allt på OS när jag varit hemma..
 • missade på tok för mycket pga jobbet..
 • men det fanns tv där, så en del har jag tittat på under arbetstid..
 • druckit alkohol på jobbet för att fira ett säljkontrakt..tittade lite på OS samtidigt..
 • har varit mer sexuellt frustrerad än på väldigt länge..kan ha att göra med OS och kvinnor i trikåer..
 • har festat med Ulrika Bergman (i curlinglaget)..ja, inte de senaste veckorna, men ville få in en liten Lassie..
 • har varit sjuk..
 • har lyckats med att komma i tid nästan varje dag..
 • har beslutat mig för att göra koloskopi-undersökningen (ska få en kamera uppkörd i röven..)
 • inget sexuellt..det är gratis och eftersom min far fick tjocktarmscancer och sedan dog känns det som en bra idé..
 • har fått vatten på min kvarn "Vi vill att du kommer in och tar ett nytt blodprov innan du får kameran uppkörd i röven, dina levervärden var lite låga"..jag visste det..jag är dödssjuk..nästa inlägg kommer jag antagligen att vara skallig pga cellgiftsbehandlingen..
 • "det är antagligen ingen fara, vi vill bara kolla för säkerhets skull"...bara att börja skriva testamente..
 • har återigen blivit tvingad att samla in pengar av 30-åriga lågstadieungar för Malung FC..needless to say..det har inte varit helt lyckat..idrottsmän är en skock dagisbarn...
 • har just gjort mina räkningar..som tur är har jag betalt gasräkningen..ett litet självmordsförsök torde pigga upp i misären..
 • har som sagt gjort räkningarna..utgång är uteslutet innan nästa lön,,
 • har insett att min övertalning att vi skulle skjuta på biobesöket jag och dotra till nästa gång inte var så lyckat efter jag gjort mina räkningar..
 • har lyckats konservera min formsvacka i innebandyn
 • har försökt komma ifatt den ofantligt vackra tjejen framför mig på senaste spinningpasset utan att lyckas..hennes bakdel hjälpte mig att hålla takten..
 • nämnde jag att jag har slagit nya rekord i sexuell frustration??
 • har insett att jag nog borde komma hem med blommor till min vänsterhand någon gång...så många gånger som den har ställt upp..
 • har insett att jag borde kolla upp min vänstra armbåge..det gör ont i den bara jag ska torka mig efter duschen..
 • har förstått att en undersökning av min vänstra armbåge kan innebära en långvarig vila från träningen..
 • inser också att det är risk för att jag och vänsterhanden kommer att växa ifrån varann om det visar sig att det är något allvarligt fel på armbågen..
 • har därför bestämt mig för att skippa doktorn denna gång..nästa vinter kanske..
 • har insett att mitt nyupptagna bloggande säkerligen kommer att innebära ny ångest och sena ankomster på jobbet igen...
 • skiter i det..mina fans behöver mig...jag bloggar vidare..snart från en arbetsförmedling nära dig..
 • hoppas fortfarande att bloggandet kanske ska kunna ge mig groupies..
 • har insett att jag aldirg kommer få några groupies..
 • Har återigen blivit förbannad..
 • Hur fan kan Kenny Jönsson vara gift?? Jag är tusen gånger snyggare än honom..
 • Inser att pengar kan göra underverk med någons utseende även om pengarna inte används kirurgiskt...det räcker med att de finns på banken..eller hur tjejer??
 • Har bestämt för att spara skägget en månad till..
 • Så efter koloskopiundersökningen ska jag gå in till frisör och be om en klippning för nu har jag fått en kamera uppkörd där bak...sedan ska jag bränna lönen på Donken
 • Har återigen skrivit ett långt, innehållslöst och tris inlägg..
 • så jag lägger ner för ikväll..
 • Har insett att ingen kommer orka läsa hela listan, så jag kan lägga in vad jag vill här...
 • Har bestämt mig för att operera in silikonbröst..raka dem först kanske..sedan har jag utrotat mitt behov av det andra könet..
 • ska kanske gå till en hjärnskrynklare först??
"Hon sitter still och väntar
och jag stannar kvar och längtar"

JerkEfter två veckor känns det tomt..

OS är över..ska mitt liv nu bli lika tomt och innehållslöst som tidigare???

Sverige var dominanta..jämfört med övriga nordiska länder..gör det mig gladare? Japp, jag är inte bara en dålig förlorare..jag är även en riktigt dålig segrare..att vara ömjuk när man halsar seger-champagne är inte riktigt min styrka..

Mina trogna bloggläsare har tydligen saknat mig under dessa två veckor..eller ja, inte mig kanske, men min långa oläsliga inlägg om mitt liv och mitt sökande efter någon att tumla runt i sänghalmen med..jag får väl göra en uppdatering lite senare..

Just nu känns det ganska tomt...det känns som om det är åratal innan det är dags för fotbolls-vm..som tur är har vi både curling-, konståknings- och hockey-vm innan dess...och snart snart är det allsvensk premiär också..

Men, innan ni får reda på något om mitt liv de senaste veckorna ska jag gå ut i köket och göra klart salladen för att sedan avnjuta den under OS-sammanfattningen...jodå, ni läste rätt..OS-sammanfattningen..?? Jaha, det var inte det ni reagerade på..det var salladen?..okej, jo..alltså...finner inga ord riktigt...får ta det sedan också...

"Det dom sa
och det dom sagt
Det är sant, hon har kysst mej adjö"

Jerk


Uppehåll

Stängt på grund av OS!!

Ev. inlägg kan inte garanteras hålla samma höga klass som vanligt.

"Snabbare, högre & starkare"

Jerk


Dotra...

Min dotters mor verkar ha fått tag på lägenhet nere i Ålahuvudland nu..sen ber hon mig om hjälp för att hon kanske inte har någonstans att låta dotra vara de sista två veckorna i juni..jerk säger hennes problem..får hon lösa..blanda inte in mig...förra året jobbade jag ihop så jag kunde ta ledigt under midsommarveckan..kanske händer det i år också, men jag tar inte semester för att hjälpa henne...hennes liv, hennes problem...hoppas bara hon löst det med lägenheten i Falun...inte en chans att hon fixar ha kvar båda...ett inkassobrev till och det börjar bli dags att skicka torpeder dit...

Sen veckan efter påsk kan du ha dotra då? Hallå!! jag har ett jobb...ska jag bränna min semester för att du ska flytta?? I don't think so..

Annars har hon ätit älggryta hela helgen...den gryta som jag gör..dotra instruerar hur man ska göra..det ska vara paprika i, för det har pappa...sedan ska vi ha gurka och tomat också..så är det hos pappa..så min dotter fick gå och handla det...

Vilken underbar dotter...åt förresten själv älggrytan ikväll, men jag hade adderat lök denna gång..måste testa lite...till det hade jag givetvis gurka & tomat + sallad...smärtsamt nyttigt liv...

"Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt"

Jerk

Grattis, grattis..

Många som har födelsedag idag..

Mange..my main man vänder till blad 32..en bra kille med endast ett par mindre fel i livet...han är djurgårdare..är kvar i Stora Stada (Malung)..Captain Hangover...

Kash...jobbarpolare...även han djurgårdare..annars trevlig...Söderbo, så hoppet är inte helt ute för honom..

Abe Lincoln...död iofs...ganska säker på att han aldrig var djurgårdare...mest pga att han dog innan Apa IF bildades...sedan passar han inte riktigt in i jyrgårds-mallen...med det skägget hörde han mer hemma på Söder..

Nalle..vår senaste jakthund..hade blivit 16 om han varit i livet än..i hundår är det typ 347 år ungefär..han blev drygt 14 år..och är fortfarande saknad...de sista älgjakterna blev det oftast min lott att ha honom med på pass..han var bara eftersökshund då...han tyckte nog inte att jag var mycket till jägare..eftersom jag hade med Nalle så mycket på slutet får någon annan av bröderna ta mor när hon vill vara med...

I morgon fyller Sudden 34..

"Congratulations & celebrations. I want the world to know I'm happy as can be"

Jerk

Vuxenpoäng & tvättstugekrig..

Fasen, idag skrämde jag mig rejält..nej, ingen träning..har ont i halsen..det var middagen som skrämde mig...jag åt utskuren biff (älgkött givetvis)..inget konstigt med det..det är tillbehören som skrämmer mig...till det hade jag vitlöksbröd (köpt)..och..och...sallad!!

Gjorde en sallad på isbergssallad, tomat, gurka, grön & gul paprika..skvätte över lite olivolja (så nu har jag köpt sån också) och pepprade lite..det var urgott, men liksom vart tog pommes fritten vägen...och bea-såsen..ok, jag hade köpt bea-sås, men jag använde den inte..vart är jag på väg??

Börjar bli rädd för mig...det är för mycket nu som inte längre kan ignoreras...förra helgen köpte jag en vitlökspress..det börjar bli lite för många vuxenpoäng nu...spriten som inte är min, men som står i hallen och ölen i kylskåpet som inte heller är min har jag inte rört...till min fabulösa middag drack jag mjölk..ok, kanske inte så mycket vuxenpoäng, men varför dricka alkohol om inte syftet är att bli berusad??

Vad händer härnäst..köper jag matchande träningsoverall med mig själv?? Åker på campingsemester med mig och mig?? Börjar pensionsspara?? Det är inte bra..lite räddas jag av att jag satt (mer låg) i soffan och kollade på OS hela dagen...lyckades stressa till affären mellan ett par grenar..men, ikväll diskade jag..så jag skulle slippa det imorgon på dagen?? Hjälp!! Hilfe!!

Av tvättandet blev det dock inget..det finns två scenarion..antingen bestämde jag mig för vilken tid jag skulle tvätta och glömde sedan skriva upp det på tavlan eller så suddade helt enkelt en granne ut min tid och snodde den själv...det sistnämnda är det roligaste, troligaste och mest konspiratoriska, så jag vidhåller att det var alternativ 2...det såg verkligen ut som om de hade suddat ut ett namn där...stämmer det och det händer igen ska jag starta ett krig på allvar..just for fun..

Det var säkert hon som gnällde på min efterfest häromsistens..nåväl, nu skrev jag upp mig på två tider senare i februari och skrev sedan in dem direkt i almanackan, så vi får se...om det blir fullskaligt krig eller inte...

Blev dock rätt så less då jag inte fick tvätta, så jag skippa städningen..det enda jag gjort är dammat av TV:n...måste ha bra bild under OS...

Tänkte hänga in en skylt här med "stängt under OS" tidigare idag...hade ingen inspiration...fast den kom visst tillbaks...

Läste i tidningen igår att om man vill minska stressen och oron inför ett föredrag eller liknande ska man ha samlag kvällen innan..jaha, tack ytterligare en stresslindring som jag går bet på...Va? Nej, självhjälp duger inte..det blir knappt utslag av det..the real thing är det som gäller...nu håller jag iofs väldigt sällan föredrag och efter den notisen är jag övertygad att om det någon gång händer kommer jag att vara som ett darrande asplöv...

Grannen över gården har haft tjejmiddag..var lite orolig ett tag..hon hade dragit upp rullgardinen höll på och sno runt...städa lite och så...sedan sminkade hon sig..shit, hon har en dejt, men lyckligtvis var det bara kompisar (ja,om hon nu inte är Tiina då..)...de har gått ut nu...skönt att hon har kompisar...

"Hjärter dam vänder blad för en ny eskapad
Hon har börjat på en ny roman"


Jerk


Vonsan, Ljusterö & Förortsbrudar

Kan som sagt inte sluta skriva tankarna ska ner...mina tankar är vapen som slåss, mina tankar är vapen för oss..mina tankar är det sista som ni tar....jag måste skaffa en skivspelare snart...eller köpa lite cd-skivor...

Glömde berätta...Vonsan beklagade sig över min monetära situation och skrev en riktig lågbudget-porrfilm i sitt senaste inlägg...vilken omtänksamhet..vilken kvinna...vilket förhållande...vi har aldrig träffats..kommer antagligen aldrig göra det...vi bor inte ihop (ja, det kanske var ganska givet med tanke på de föregående meningarna), så vi behöver aldrig gå och reta oss på varandra..det är bara att surfa in på en annan URL om man stör sig...eftersom vi aldrig träffats behöver man inte bekymra sig över den ångestladdade "ska det bli sex nu eller sova"-situationen...hon har iofs redan påpekat för mig att jag aldrig mer kommer att ha sex, så den biten är ju avklarad ändå...

Detta måste vara det bästa förhållande jag haft sedan...tja..alltid?? istiden kanske?? Mja..ska inte förringa förhållandet med Patsy kanske...två omogna ungdomar..en av dem rik...ja, inte jag då...var också ganska bra, men avståndet tog död på det till slut...

Då Magnus Lindberg sjunger om Ljusterö börjar jag nästan längta dit...men vet också om att jag aldrig kommer att komma dit...på något sätt uppfriskande..eller deprimerande, men jag har funnit mina platser i livet...Sörsjön och Sthlm..har inte behov eller plats för fler ställen...inte tid eller pengar heller..möjligtvis att Malung borde klämmas in där ibland...

Låter det fattigt?? Nja..kan inte hålla med..det finns så mycket i sthlm som jag ännu inte sett, som jag aldrig kommer att se...är på tok för dålig på att turista i stan...varje semesterdag spenderas uppe i huset i skogen...där luften är frisk och alkoholen hemgjord...tiden räcker inte ens till för de två ställena..vilket gör att jag ständigt dras med dåligt samvete för båda..sthlm vill jag vara i och gå från krog till krog..dansa på gatorna..hångla med förortsbrudar..leva loppan..

Sörsjön, gå på tur i skogen..jaga..skjuta älg...dricka öl och snacka skit om 08:orna..slå gräset..hugga ner några träd som är i vägen för utsikten mot min fars gravplats..min egen lilla strand vid den lilla tjärnen..

Det går inte att komma ifrån..jag behöver mer tid och pengar..mer än allt annat..mer än sex (skrev jag det där??) mer än någon speciell att komma hem till...

Anna, som ska bli uppsagd på jobbet har varit märkbart trevlig de senaste dagarna..skulle kanske frågat om hon skulle varit med på bio ikväll..bra tänkt, men lite sent nu kanske...hon blir saknad...förbannade turordningsregler...


"Jag vill inte äga dig och peka ut någon väg åt dig.
Jag vill inte bära dig och springa ut och lära dig"

Jerk

Ursäkta, mig så fel jag hade..

Shit, det är så mycket som ska med här...först en ursäkt..

En ursäkt för mitt citat igår. Korrekt ska givetvis vara "Lisa ligger naken, bredvid sin industriman. Hon ligger tyst och vaken, en docka vid sin barm"...jag förstår om Thåström-älskarna varit upprörda och ber om ursäkt för den skada jag kan ha åsamkat eder..

Ovanstående mening kanske kan vara en idé för chefmuppen på Jyllandsposten att ta i sin mun...lite ändrad dock..tror inte muslimerna bryr sig så mycket om Thåström..tyvärr..

Var på bio ikväll också.."North Country" med Charlize Theron och Frances Mcdormand..gick ut ur bion och kände mig som värsta gentlemannen..så finkänslig och artig jag är i jämförelse...Frances McDormand är en fröjd att se i varje film hon gör..ständigt suverän..hennes roll i Fargo älskar jag...Minnesota där också...

Annars är det mest störande att så fort filmtillverkarna börjar spela på den sentimentala strängen i filmer så faller jag för det och får tårar i ögonen..de där känsliga Förälder & barn-ögonblicken som bara finns på film...förbannat störigt..det är min dotters fel..hade det inte varit för henne hade jag varit hård och besynnerlig på riktigt..100% cynisk liksom..untouchable...

Nåja, känslig som jag är så känns det som om det är dags att se om det finns några stackars kvinnor med alldeles för lite kläder ute på nätet ikväll...

"Måndag är vatten och fredag är vin
så sjung hej och hå för en uslings medicin"

Jerk


Försovning & kvinnors smärt(o)tålighet..

okej...jag bjuder på det varje dag...vaknade utan ångest..slog av alarmet och tittade till klockan (vad jag trodde var ett ögonblick senare)..på klockradion står det 10:14..shit, klockan är fem över tio...jag har ställt den tio minuter för fort för att lura mig själv (funkar ju skitbra)...jaha, då kommer jag in sent idag också..ont i halsen på det..nog sjuk för att vara hemma? Nope..och hade jag varit det hade jag ändå gått..för dyrt att vara sjuk eftersom jag inte tillhör adeln på jobbet har jag inte bärbar dator, företagsmobil eller betalt bredband hemma, så jag får vackert vara på kontoret om jag ska jobba..bitter..nejnej inte alls..

Efter att ha klivit av tunnelbanan inser jag att jag idag hinner till jobbet på 1 timme & 10 minuter efter uppstigandet..fruktansvärt effektivt..resan är på ca 45 minuter, så jag är nöjd med det iaf...känner också en sprängande huvudvärk när jag svänger upp på den tunga sista biten..den när jag ser fönstren på kontoret..det är min Golgata-vandring..stegen går tyngre och tyngre, långsammare och långsammare...mer än en gång har jag tänkt vända, men till slut gått dit ändå..det lustiga är att allt skit man tror ska hända då man väl är på jobbet väldigt sällan händer...visst det kom RoHS-frågor idag också, men dagen var förhållandevis lätt...efter att jag fått utstå de vanliga "nej men, god eftermiddag-skämten"...får en känsla att de på customer support dock börjar tröttna lite på mina sena ankomster..dock inte ett ljud från de högre upp..skumt företag..av någon anledning klarar jag mig alltid...

Tack vare min underbart sena ankomst idag ligger jag nu på mer än 20 timmar minus..bara en kvart visserligen, men jag måste börja jobba ikapp detta nu...fan vad det var skönare i december då jag låg på nästan 20 timmar plus innan mellandagarna..jag gick in i januari med över 10 timmar plus..kom ut med mer än 10 timmar minus (okej, jag tog en dag ledigt..det är 7.5 timmar)..och nu har jag på ett fåtal dagar i fenruari lyckats att hamna på 20 timmar minus..känns bra..märkligt att det sammanfaller med min tid som bloggare...hmm connection anyone??

Ont i halsen var det ja..inte så skönt..då är jag snart snorig som fan också..kom nu inte med den där jävla Echinagard reklamen...ni kvinnor bla blabla då har ni aldrig sett en karl varit riktigt förkyld...blablabla...tro mig jag hatar att vara förkyld..jag blir lite gnälligare, men jag tror fan inte att jag håller på och dör martyrdöden...det är bara det att det kommer jämt så jävla olämpligt..imorgon skulle jag träna sedan tvätta  städa..på söndag har jag två innebandymatcher med Dålä...ypperliga tillfällen att minska på det digra omfånget, men är jag sjuk blir det inget sånt...

Förresten tvivlar jag på det där om att "om män kunde föda skulle det bara bli ett barn"-skiten..och det inte sagt för att jag tvivlar på att männen tål smärta mer än kvinnor eller vice versa...min dotters mor uttryckte det ganska väl när hon sa "Fan, jag trodde det gjorde ont att föda barn, men att bryta benet var sju resor värre"..nå, jag bröt fotleden på väg hem en kväll..jag tog taxi hem..tänkte jag stukat foten eller nåt när jag halkat...dagen efter insåg jag att något var riktigt fel..det tog trots allt ett bra tag att ta sig in på dass pga att det gjorde så jävla ont att gå på vänsterbenet..ringde en kompis som fick komma med kryckor...han direkt " Du lär till sjukstugan röntga"..tror du?..ingen stukning alltså??

Det jävligast av allt är att han tar en titt på röntgenplåtarna och säger aj, fan det blir gips i 6 veckor...kul kul tänker jag..så jävla illa kan det inte vara..sjuksköterskan kommer tillbaks och bekräftar det..sedan blir det sjuktransport till Mora..kul i jul...hann träffa mina föräldrar på Q8 på väg till sjukan så de visste iaf om att jag gjort illa mig, så de slapp undra varför jag inte svarade när det ringde...

Fast det värsta..eller det kunde varit det värsta....var efter operation fick någon bedövning i ryggen..så jag hade ingen känsel från bröstkorgen och ner..det första det gjorde var att allt fett på magen tryckte på magsäcken eftersom magmusklerna (kom igen lite kan ni låtsas) inte kunde hålla emot..så det lilla som fanns i magsäcken kom snabbt upp..utläggning igen jaja...nåväl efteråt när jag låg och kollade på tv så kände jag att det var dags för ett toabesök...så sköterskan kom med en flaska (typ) att göra det i..tyvärr, fortfarande bedövad där..det kommer inget..och nu känner jag att jag snart sprängs..så de rullar in mig på dass..ställer upp mig vid toaletten och slår på vattenkranen..oj, konstigt det brukar funka..va fan e jag 5 eller??..jag säger ju att jag inte kan..jaha, då får vi köra upp en slang där..det gjorde inte ont...jag var ju bedövad, men rent mentalt gjorde det ont...sedan säger de oj, vad mycket..1,2 liter...ja vad tror ni jag har gått på dropp i 12 timmar..suck..

Och efter den utläggningen som blev väl lång..skulle jag komma till slutsatsen som handlade om..eeh...just ja smärta..fysisk sådan...finns ingen skillnad på könen där...däremot skillnad rent individuellt..sorry Tiina...du vinner inte denna batalj...

"Ont det gör ont"

Jerk

Bio & Mentalsjukhus

I morgon är det dags för bio igen..någon som ska med?? Grannen kanske?? Nähä..går väl själv igen då..får jag bestämma helt själv vad jag ska se iaf...

Måste göra slut på min sista gratisbiljett nu...den går ut den 19:e..och OS börjar imorgon..bara invigningen, så då kan jag gå..sen blir det för lite tid...för mycket att titta på..förbannade jobb att ligga i vägen för mitt stora intresse sådär...titta på sport på tv..måste försöka hinna träna också under dessa två veckor..vet inte hur det ska gå till, men som vanligt kommer jag väl att fläka ut mig här och tala om vad jag gjort och hur lite jag jobbat...tänk om chefen läste det här..då blir jag snart inkallad..

Jo, det är så att jag läst vad du skrivit ganska intressant, men också skrämmande..eftersom du tydligen är så psykiskt instabil har vi beslutat oss för att inrätta dit kontor på Karsudden...så äntligen får du din bärbara dator & företagsmobil som du gnällt så mycket om..

Nej, orkar inte längre..ska lyssna på Imperiet igen..kassettband..välkommen till sjuttiotalet liksom..

"Det här är alla dårars dag
vi skiter i all ordning och lag"

Jerk

Dekolletage & blondiner

I'm back..lyckades komma inom flextiden idag..gick dock lite tidigare för att hinna till spinningen..yup tränat..va duktig jag e..

Det var en så söt tjej med en så underbar kropp där, så jag var tvungen att sätta mig så långt bort som möjligt annars hade jag inte kunnat koncentrera mig..få se hur var det nu man trampar runt??..så här..nähä..va fan....

Annars fick jag ögonkontakt med en liten rulta, men hon var antagligen närsynt så...

Kanske det är så enkelt som att träningen frigör feromroegm..ja vad det nu heter, så man blir lite piggare..lite gladare..

Annars var humöret som vanligt tidgare under dagen, men jag är farligt nära den nedre gränsen nu i flexbanken..max -20 timmar får man ha....annars dras det på lönen...ligger på -18 just nu..får hoppas jag kan vända på det..även om det blir svårt under OS...

På lunchen gnällde jag om min ångest och depression...hur dåligt jag tjänar och hur trist det är på jobbet..då kommer de som jag sitter med och säger "Jamen, sluta gnäll & sök nytt jobb då.."..va fan..de ska bara nicka instämmande..inte peka på det uppenbara...häng med lite..säga typ "jamen, kom igen nu..så farligt är det inte"...då får jag rapa upp allt skit i livet just nu..sedan avslutar jag med något galghumoristiskt så är vi alla glada sedan...jag har fått ösa ur mig lite..och de tycker att deras liv är lite bättre än innan lunchen...

Hände en till grej under lunchen..Gentlemanna-Jerk vaknade till liv...Den blonda mästerplaneraren hade ganska schysst urringning idag och när hon ätit klart skulle hon ta någon sorts tablett, men råkade tappa ner den i dekolletaget...gentleman som jag är erbjöd jag mig att plocka upp pillret åt henne, men hon bara "Du vill bara tafsa på mina tuttar"..suck..här försöker man uppföra sig som en gentleman och allt man får tillbaks är skit..kanske ska sluta hålla upp dörrar och sånt också..

Sedan brakade helvetet lös...det blev dags för tunga personangrepp på stackars mig..nu kanske man kan tycka att det är legitimt med tanke på vad jag säger till folk..kallar dem kärring och sånt...men det är skillnad..jag är en så mycket känsligare person (ja eller hur??), lite mer finkänslig än andra (okej, vem försöker jag lura egentligen..)..lite bättre helt enkelt (hmm, ja tanken på mig som übermensch är svår att släppa.)..

Hmm...verkar som om min sexuella frustration börjar ta över på jobbet också...och inget slut syns..kan inte gå ut på ett bra tag enligt min plånbok..visserligen har jag två liter sprit på hallgolvet, men det är Håkkis sedan efterfesten efter avskedsmiddagen för Nadine, 19...undrar när hon fyller 20 förresten???

En gammal säljare sa idag (apropå tjejer) att han aldrig druckit särskilt mycket eftersom det är lättare att ragga tjejer när man är nykter..jag protesterade vilt...jag anser att spriten kommer först..sedan runt fem i tre är det dags att leta upp någon..finns det ingen kvar på krogen kan man alltid flörta med personalen på Donken..det brukar alltid lyckas...

Undrar om det är därför jag är singel och inte han??

"Lisa ligger naken, bredvid sin industriman
Hon ligger tyst och vaken med en docka i sin famn"

Jerk

Sexuell frustration dag 568

Efter det sista genomtråkiga mastodont-inlägget får vi väl lätta upp det lite med dagen som var..

Hade en enorm ångest idag...det fanns noll motivation till att kliva ur sängen..jag kunde helt enkelt inte, så jag gled in strax före kl.14 på jobbet..som tur va så var chefen och mer än halva kontoret på någon sälj-utbildning..fråga mig inte varför en HR-advisor behöver den utbildningen...jag fattar noll..betala ut lönerna så har du gjort ditt..då kan jag se att det finns andra som har större nytta av det än hon..jag till exempel om jag hade varit intresserad..

Nu är jag inte det..speciellt inte under mörka februari..då vill jag hellre stoppa in huvudet i gasugnen och laga till lite griljerad Jerk, men eftersom man ändå inte får höra snacket efteråt är det meningslöst..och om man fick det och den där supersnygga gudinnan från Ösmo eller någon annan riktig puma då står och säger, men han som var så söt och snäll...vad fan gör man då liksom?? Det är lite sent att kliva upp ur kistan och säga "Näe, jag skoja lite bara..ville se er reaktion"...tänk om grannen börjar undra var den där, visserligen störda, peeping tom-typen som verkade så intressant tagit vägen..näe..lika bra att uthärda skiten, så pass att jag kan få ytterligare en sommar med enorm sexuell frustration...ska bli muslim och flytta til Iran...där bär de burkor..då slipper jag hala in tungan efter att ha passerat en yppig blondin med supertajta jeansshorts...det torde lösa det hela..värsta är att man kanske råkar vissla efter Mikael Jackson om man är på en liten tur i Bahrain...

Ingen innebandyträning blev det heller..jag var ganska sugen...men sjukdomar stod i vägen..imorgon måste jag upp i tid..hade tänkt go spinning imorgon...

Börjar tro att Vonsan medvetet skriver meningar som man kan tolka lite...eeeh..annorlunda bara för att egga upp mig...hon vill se mer desperata sexfrustrerade inlägg här....hon behöver inte vara orolig..det kommer...vänta till våren då blir det ändå värre....

Nåja, med hennes senaste inlägg lyckades hon ganska bra iaf, så nu ska jag hunna lite...

Imorgon blir det en ny underbar dag..vilken lycka att få åka till jobbet imorgon och ta itu med alla mina högar av arbete..jippi!!!

"Nerds
-Do it rarely"

Jerk

Hembygden & politik..sorry, svårtuggat idag..

Hoppas att ni inte missa Fredrik Lindström tidigare ikväll...ha va ju himå hos mäg...eller ja nästan iaf..han var i Lima efter den krokigaste väg från Sthlm upp till Lima jag varit med om...känns som om han hade en liten historie-revision också..om du åker från Fagersta och ska upp till Lima åker du inte över Dalälven...du åker över Västerdalälven..bara så ni vet...ja, jag vet han tog en enorm omväg förbi Siljan...det hjälper inte...han får åka en bra bit mot Gävle för att åka över Dalälven...

Sedan när han jämställer Evertsbergsmålet med Limmålet går han för långt..det är en enorm skillnad..det finns ingen i hela landet som förstår Älvdalskan..
Logn däg kar...såja, fick man knäppa lite på näsan också..trodde dock att det skulle vara mer från hemtrakterna..
Problemet med att barnen inte pratar så mycket mål? Inflyttning är en sak..skolan en annan..i min klass fanns det en som bara kunde Malungsmål..hon hade det tungt de första åren i skolan...sedan har vi ju hopblandningen av raserna också...ta mig som exempel..Mamma från Malung & Pappa från Sörsjön..alltså lärde jag mig varken Malungsmål eller Sörsjömål på riktigt...de pratade svenska i hemmet..så vad göra..det är först på senare år..typ sedan jag blev 08:a som jag börjat prata mer mål...so no kan je lit sersjemål i vort fall...

Det är nästan tragiskt också att det kungliga postverket bestämde att Eistdal'n skulle heta Sörsjön eftersom ö inte finns på Sörsjömål...i min tidigaste barndom spenderades mycket tid däruppe och jag lekte mycket med min kusin där, så när jag började skolan kunde jag inte säga ö..fick gå till talpedagogen i första klass...kul..
Min förre coach i hockeyn påstod också att det hörds var rötterna fanns..speciellt då jag blev förbannad..då hördes det tydligt...Hur fan kan du hera att jag kommer från Selen?? (väldigt intern skämt från Malung)

Ger mig fan på att jag blandar målen eftersom jag har lite av båda i mig...annars..det värsta de vet uppe i Sörsjön är Malungskarlar..så ja brukar svara "Men, jag bor i sthlm ja.." vilket gör det ännu värre..en Malungskarl som bor i Sthlm...vore jag sedan fjolla också vore lyckan gjord :)

Ok, mycket bakgrund till varför jag är så uppfuckad där...kanske väl ointressant också, men mycket av de lyckliga tider jag har haft härrör trots allt från Sörsjön...det var där jag bodde i en barack med kusin min på det som var farmors & farfars tomt (numer är jag och lillebror stolta ägare) och föräldrarna kom upp till helgerna och förstörde min frid...det är däruppe jag jagar älg..vilket är min fristad här i livet...jag har aldrig min dotter med då...även om jag kommer att introducera henne till jakten så småningom, men först och främst är det min tid att umgås med dessa EU- & Sthlms-hatare...och jag beskylls för allt som de där miljöpartisterna i innerstaden beslutar om...

Vilket osökt (faktiskt..visste inte att jag skulle komma hit) för mig fram till en krönika i Stockholm City jag läste häromdagen..det var någon som aldrig varit utanför Sthlms kommun som det verkade..hon kallade miljöpartiet för det nya bondepartiet efter deras flört med glesbygden..

Flört med Glesbygden??? Är det några som vill läga ner glesbygden och flytta åtta miljoner människor till sthlm så är det miljöpartisterna...hon grundade det på att miljöpartiet vill att glesbygden skulle ha ett generellt skatteavdrag på 3000 pix/år...ett ganska dåligt förslag egentligen..där håller jag med henne att det troligen är bättre med sänkta arbetsavgifter odyl i glesbygden, men men..

Det är miljömupparna som har sett till att bensinskatten höjts, att elskatten skjutit i höjden, att vanliga människor inte kan försvara sina husdjur från varg utan att dömas till fängelse, att jakten inskränkts..med andra ord så har miljömupparna gjort sitt bästa för att för att göra livet så odrägligt som möjligt för befolkningen som lever i utmarken..

Det finns oftast en anledning till att man bor därute..ofta är den anledningen jakt, men då sossarna bestämt sig för att regera med hjälp av miljömupparna så sviker de sina väljare på var och varannan fråga som gäller glesbygden...regeringen och EU ger stora bidrag till fäbodbruk för att hålla landskapet levande, sedan får man inte skjuta varg som attackerar boskapen på fäboden förrän efter upprepade attacker..jag vill se den människa som kan stå och se på när hans hund slits i bitar av vargen utan att göra något? För skjuter han vargen är det grovt jaktbrott och antingen hutlösa böter eller fängelse..för att man försvarar sin familjemedlem...jag hoppas innerligen att det blir några vargrevir i sthlms-trakten så politikerna får se..

Men säger ni..paragraf 28 som det pratas så mycket om..jo, i dagsläget är det upprepade attacker som gäller..alltså jag får skjuta vargen andra gången den attackerar min redan döda hund..ändringen sossarna föreslagit innebär att man får skjuta varg som är på väg att attackera djur i hägn..hur många jakthundar går med stängsel runt omkring sig? Förslaget är så uselt för att sossarna är rädda för miljömupparna..det har gjort att de borgeliga blocket har kunnat gå ut med betydligt starkare ändringar av den paragrafen...

Det här är bara ett exempel av sossarnas hor med miljömupparna som troligen gör att vi får maktskifte till hösten..och det gör mig rädd..trots att det är en usel politik som förs just nu kommer det att bli etter värre..jag är livrädd att Fredrik Reinfeldt ska lyckas med sina jävla hundögon..han ser så förbannat trevlig ut att många utan problem kommer att svälja moderaternas djungelns lag-politik..vilket gör mig ännu räddare..

Hade GP försökt regera helt själv alternativt med hjälp av VP och när det behövts utlöst nyval hade det sett bättre ut i höst...biltullarna är ytterligare ett exempel på hur några få tusen i stockholms innerstad (miljömupparna) har dikterat villkoren i politiken de senaste 4 åren...

Oj, vad lättsamt det blev idag då..f'låt, men det finns få saker jag tycker sämre om än miljöpartiet..skulle  vara varg och Leksands IF då...ja, jyrgårn fotboll..

"Sudda sudda sudda sudda bort din sura min"

Jerk

En helvetes tisdag närmar sig slutet..

Har haft en usel dag..somnade först någon gång efter två i natt..eftersom jag hade (för ovanlighetens skull) köpt Aftonbladet...det var för OS-bilagan okej? Annars har jag tröttnat på den blaskan...skriver mest skit och skvaller..inte som det var när jag var ung...är så gammal att jag kommer ihåg Puls..innan de bytte till Klick..en bilaga gjord direkt för frisersalongerna..suck, suck och suck..

Det blev visst en utläggning om något helt irrelevant igen (överraskande??)..iaf, jag tillhör typen som ska läsa allt då jag köper en tidning..det är ledare, kultur, varje jävla skitnotis om någon val som kan spela nyckelharpa, nöjesliv och givetvis sporten...så det tar mig 2-3 timmar att ta mig igenom en tidning..minst..tid som jag tydligen inte har eftersom jag blev uppe till klockan två med att läsa tidningen..och då har jag inte ens sneglat på OS-bilagan än...hinner nog inte innan helgen heller..det är jobbigt att vara mig..

Dagen fortsatte med att jag kom in till jobbet strax efter flextiden..ca 45 minuter...med andra ord..hade jag jobbat hemifrån hade jag varit i tid...på lunchen gjorde Bettan sällskap...henne orkar jag inte med...

Det är ton med jobb också..jag ska fixa ihop ett inköpskontrakt i vårt affärssystem..har jag aldrig gjort förut..ett gäng förfrågningar ska loggas, fixa artikelnr och skickas iväg eller räknas på..sedan kommer det mer RoHS...vår största kund (de har en VD som heter Carl-Henrik) har noll samarbete mellan olika enheter, så jag får förfrågningar från alla håll...inköpare och tekniker om vartannat...idag fick jag ett mail med texten "kan ni göra det här lite snabbt"..det var 400 artiklar i den filen...tack som fan televerket...kände bara hur den lilla energi jag hade när jag gled in sådär snyggt sent som bara ett fåtal klarar droppade ner på golvet och förångades..

Så är det tisdag också...med andra ord..innebandy med jobbet..idag sög jag så betänkligt att jag blev årets Homo framröstad av QX läsare..sur och grinig blev jag också..på mina lagkamrater till och med..det brukar aldrig hända..brukar mest bli besviken på mig själv för att jag inte gör mål precis jämt, men idag...

Upp på kontoret igen för en timmes jobb till..utan geisten...då har vårt Ericsson-team beslutat sig för att vi ska offerera ett LF-kablage med en riktig skitvolym..vår nya policy är nej till LF eftersom vi inte är konkurrenskraftiga där, men nu verkar de ha fått spatt de också..orkade inte mer..gick hem med någon timme minus idag också...dubbelsuck..

Kommer hem då ligger gasräkningen på hallgolvet...kanske bäst att betala den utifall jag skulle behöva gas en riktigt ensam och långsam helg...1200pix...så där gick utelivet för mars också..

Verkar som om jag ropade hej för tidigt när jag trodde att min februari-depression var över...får se om veckans träningsdos kan hjälpa mig..imorgon är det innebandy..på torsdag tänkte jag spinning..likaså på lördag och på söndag innebandy..och eventuellt spinning...skägget har börjat klia, så jag måste bli fit snabbt så jag kan raka av mig det..

Vet inte vad de gjorde på den där läkarundersökningen jag var på heller..min mage är sig inte lik längre...nej jag har inte tappat vikt..jag vakna i morse av världens magknip..sedan har magen varit sådär hela dagen...kan inte ha att göra med allt godis jag tryckte i mig i helgen??

Får se om vi inte ska kunna göra dagen ännu värre..Den där Mary är på tv:n..fick plötsligt ett uppslag till ett nytt långt och tråkigt inlägg..får se när de kommer..stay tuned...

Fast jag ska nog byta kanal nu..nån film med Bambi herself på tvåan...yup, Winona Ryder...långt mer vacker än Cameron Diaz..

"När tisdagen kröp fram i halv snigelfart gick blickarna upp i det blå.
Drömmar om fredagen som så fjärran låg fanns hos alla och envar"

Jerk


Imbecilla & ignoranta..den nya tiden är här..

Det kommer dagar då jag blir upprörd på annat än de muppar till kunder företaget har..jag försöker hålla mig lugn..tänker alla kan ju inte vara lika upplyst som jag...eller lika ödmjuka..men när Haschtomtarna (snott från Schyffert) på andra sidan sundet inte har mer hjärna än att de publicerar karikatyrer på profeten och sedan inte förstår varför muslimerna blir upprörda blir jag bara trött och ledsen..

Sedan kommer deras mupp-politiker (som får GP att verka både verbalt och kroppsligt smidig) och är nästan förbannade att USA inte stöder dem..eftersom Danmark skickade en ubåt till en öken-invasion och jag känner att det blir värre..upptäcker sedan att vi har en danskättling i rikspolitiken..som partiledare dessutom..Lasse L..ge dig nu..hur fan ska du kunna undgå att framstå som rasistisk och fördomsfull nu?? Försöker du sno väljare från Sverigedemokraterna eller vad är det frågan om??

Sedan talar jag med min kära mor  i telefon..hon har inte ordnat läckan på vattentanken än..istället slår hon av pumpen mellan gångerna hon har använt vatten...så vi har inget vatten i ledningarna...bra då får vi byta ut dem också till sommaren..köp en ny tank för 900 spänn tack!!

Fast det var inte dit jag skulle komma..hon gnällde över att muslimerna brände ambassader..den svenska dessutom...jo, men mor nu låg ju den svenska våningen under Danmarks?? Iofs, men de verkar ju inte veta om att det är Danmark och inte Sverige som publicerat bilderna...och du vet skillnaden mellan Tchad & Sudan..vilkens flagga som är vilkens? Jag vet det inte..så varför ska de veta?? Ska man tro tidningarna kan hälften inte ens läsa...hur fan ska de då se skillnaden..att det är Danskarna som kan ta sig en stor stark till lunchen och att det är svenskarna som väntar tills arbetstiden är över innan de super skallen av sig..

Det värsta är att jag är nästan lika fördomsfull själv...har fördomar om allt och alla..de enda som duger är de som bor på Södermalm eller i Sörsjön (västsidan då..)..skrämmande, men resten är mer eller mindre idioter..om jag nu inte råkar känna dem..de jag känner brukar vara okej...

Fast..det var inte det som gjorde mig mest upprörd...jag tittade på Jeopardy idag...som vanligt kunde jag mer än de tävlande..det var två sportkategorier med, så jag hade en liten fördel...programmet var helt okej..lite lättare frågor...jag kan smälta att en av de tävlande missade att det var Modesty Blaise som kamperade ihop med Willie Garvin...men...men..

Jag måste skriva detta, även om jag vet att jag antagligen slänger in Vonsan i hennes värsta depression någonsin, när finalfrågan kom var kategorin Rock...ok, jag hade satsat allt..kändes som det skulle kunna vara pissenkelt...svaret var "Denna rockartist släppte 2005 skivan Skebokvarnsv. 209"..så jädra enkelt..hur skulle de kunna missa denna?

Tävlande nr 1: Vem är Ulf Lundell..va fan...okej, hans favoritkategori var "två år med idol"..jag hade svarat fel på både kanalen och vem som varit med i båda säsongerna, men men..

Tävlande nr 2: Vilka är Eldkvarn..suck..visst de har gjort en låt som heter Kungsholmskopplet, men de är för fan från Norrköping..varför i helvete skulle de döpa en skiva efter en adress i Högdalen???

Tävlande nr 3: Vem är Plura...här brann det för mig...hade jag inte varit så ekonomiskt medveten hade jag sparkat in TV:n...hur har de tagit ut de tävlande??

Är de sådana som var för dumma för att få vara med i Big brother eller vad är det frågan om...gissa om min teori om mig som en übermensch fick ny näring...det som stör mig på riktigt är att de var akademiker allihop...och jag ger mig fan på att de går ut på krogen och skryter om sitt Jeopardy-deltagande och får klasar med brudar efter sig..för att sedan göra..ja, det som jag aldrig får..fast jag sitter här med alla svaren på hand...kanske ska börja skryta med att jag var med i morgonpasset för tio år sedan (under min gigolo-period)...

En kort sammanfattning om de tävlande: Fan, fan, fan...

På läkarundersökningen förra veckan sa de att jag hade lite lågt blodtryck, så det kanske är bra att även alla svenskar är imbecilla idioter utan någon som helst koll..så jag höjer det lite...

Just ja..skulle skriva hur man tillfredsställer en kvinna också..shit, så var det ja..det undermedvetna raderade det och gav mig mitt sifferminne istället...stor nytta jag har av att kunna mina arbetskamraters mobilnr utantill..tack...blir till att rabbla siffror nästa gång (om det blir någon) som jag hamnar i säng med en het kyckling...

"I should be Bridget-bored, but I'm not"

Jerk

Att tillfredsställa en man..

..jag har blivit utmanad av Vonsan att beskriva hur man tillfredsställer en kvinna..

Tyvärr har Superbowl-sändningen börjat, så jag har limiterad med tid att sitta framför datorn..så jag tänkte börja med det enkla..för er kvinnor därute som undrar...alltså hur man tillfredsställer en man:

1. Kom naken
2.Ta med öl


"Antingen är man en del av lösningen eller en del av problemet"

Jerk

Det undermedvetna tycker inte om mig..

Verkar som rosen bäst behövs hos Vonsan just nu..hon e lite down...det månatliga...och det skriver jag inte för att verka fördomsfull..jag skriver det eftersom det är sant..läs hennes blogg om du inte tror mig..nu lär det hinna gå över innan den 14:e...annars blir jag rädd..så vi får se..

Hade en sexdröm om en gammal..eeh..bekantskap kan vi kalla det...henne fick jag se naken iaf, men sen vaknade jag...börjar tro att mitt undermedvetna säger åt mig att ge upp..vi kommer ändå inte ihåg hur det gick till, så för att bespara dig förödmjukelsen har vi häruppe beslutat att du inte ska få något ens i dina drömmar...det blir lättare för oss allihop om du bara sällar dig till den asexuella skaran på riktigt och slutar låtsas att du kommer att träffa någon som sveper undan fötterna på dig och älskar med dig passionerat...nämnde vi att hon måste ta alla initiativ eftersom vi städade bort den kunskapen för att göra plats för saker som Return Loss, Insertion Loss och annat skit du lär dig på jobbet..

Hur tror du förresten att du kan ha ett sånt fantastiskt sifferminne??...yup, vi tog bort kunskapen du hade om hur man tillfredställer en kvinna..det tog inte så mycket plats, så vi tog bort lite minnen från barndomen också..men bara de lyckliga..ååh..förresten..vi hoppas du inte försöker cykla utan att hålla i styret heller..det försvann när de bytte portkod i huset...

Dotra...trots två förluster i helgen är hon fortfarande övertygad om att Bajen är bäst...hon var lite tvivlande igår efter förlusten mot Falun..."Pappa, jag skulle hållit på Falun idag.."..hon kommer ju trots allt därifrån, så jag kan förstå det, men hon kom över det snabbt iaf....

Var på Gunnarssons idag med Henke Curling & flickvän Camilla...Maria H jobbade...hon var söt idag också...eftersom jag är 100% mupp gick jag inte ens fram och hälsade..kunde ha sagt hej iaf..trots att jag fortfarande inte rakat mig...nej dottern lyckades inte övertala mig...jag övertalade henne att jag skulle vänta tills hon kom hit igen om två veckor..så fick vi se hur det såg ut då..

Uppladdningen har börjat...jag har tagit ledigt till lunch imorgon...det blir amerikansk mat ikväll, med en touch av skogen..Philly Cheese steak gjord på älgkött..om 4 timmar börjar det...om ca 6-7 timmar kommer jag att somna en vända...det är dags för Superbowl...tyvärr har inte Janet hand om halvtidsshowen i år..

"Nu är den här inte alls speciell
en helt vanlig kväll, bara en vanlig kväll"

Jerk

Trött..

Nej...loggar ut..dotra dränerar mig på all energi...får se om det kommer förnyade krafter senare ikväll..

Kan väl säga att herrarna i gult sög, att Falun var lite bättre,men att Bajen är Bäst ändå!!

"Vi e Bajen, vi e från Södermalm
Hovet, Söderstadion, Zinkensdamm"


Jerk

Bajen & all hearts day

Dotra är otålig..hon vill iväg på innebandyn..se på Bajen...vilken underbar pappa jag är som låter henne gå på så mycket sport hon vill..bara det är Bajen...det har inget att göra med att det är jag som vill det..eller hur?

Snart är det alla hjärtans dag..ifjol skickade jag en ros till gudinnan från Ösmo...tillsammans med en liten dikt...tyclte hon behövde uppmuntran då..det hade relativt nyligen tagit slut med henne och pojkvännen...de hade köpt en jättetomt vid havet där de skulle bygga drömhuset...
 
Får väl säga att rosen & dikten betalade sig senare på hennes 30-årsfest...

Vem behöver en ros och dikt i år?? Vem tar en allt för stor plats i mitt hjärta just nu?? Vet inte riktigt...Nadine, 19, bokade in en plats för ett tag, men nu har hon försvunnit...flyget lyfte för en halvtimme sedan och antagligen ser jag henne aldrig mer...sorgligt, men väntat..

Hmm..måste byta om nu..får väl skriva ett av mina vanliga mastodont-inlägg senare ikväll...

"Girl you're right, I can't keep my hands from you.
Tonight, I know that you don't want me to"

Jerk

En sorgens dag..Nadine, 19, borta & Bajen förlora..

Hmm..tog med dottern på hockey idag...hon har börjat lära sig en hel del..skrek "kom igen Bajen!!" nästan hela matchen..ett tag i första perioden var hon riktigt deppig när Malmö gjort 0-3..kändes väl inte riktigt välförtjänt, men such is life...Bajen vägde lite för lätt...hon repade i alla fall mod...enda gången jag fick lite tyst på henne var när jag hade köpt popcorn...

Efter matchen visade hon att hon hade förstått...Bajen förlorade med 0-5, men hon konstaterade kallt "Pappa, Bajen är bäst ändå.." Nästan så att man börjar lipa när min uppfostran har gått så bra...ändå har det varit nervöst...hon kan ju tycka att något annat lag har snygga tröjor och vända sig från Bajen..fast hittills har det gått riktigt bra..måste nog köpa den där Bajen-flaggan till henne snart

Vi får väl hoppas att innebandydamerna vinner mot Falun imorgon..jag och dotra kommer att vara där...

Hennes mor har återigen visat god ton och taktfullhet om jag ska tro dotra..återigen har hon sagt att jag och dotra ska gå på bio...vore kanske en bättre idé om hon sa det till mig istället..så kan jag säga...nej, det blir hockey & innebandy denna helg...hon ska ge fan i att säga sånt till dotra...ur min dotters synpunkt blir det ju jag som är den elake, som inte håller vad jag lovat....det är väl kvinnlig list...antingen av dotra eller så av hennes mor..ska kolla upp det efter helgen...

Nåja..idag kom jag nästan inom flextiden..hade gjort det om det inte varit lite extra om sport efter själva sporten på morgonen...shit the same...det var en sorgens dag på jobbet...

Nadine, 19, gjorde sin sista dag...imorgon åker hon hem till Schweiz igen..hon kommer att vara saknad...så vacker..så ung...hon sa att hon nog kommer tillbaks och semestrar lite till sommaren...hoppas det...hon fick en gammal man att le igen...fick en kram innan jag gick iaf...närmaste sex på väldigt väldigt länge...

Måste hitta en ny att sukta efter då sorgen lagt sig...grannen är inte hemma, så vad ska jag göra...

Får väl stå över denna helg..har fullt upp med dotra...känner mig verkligen som en Mcdonalds-pappa den här helgen...vi var dit innan hockeyn...imorgon blir det tacos...det ville hon ha redan förra gången hon var här...

För er som undrar...ja, jag har tagit ledigt före lunch på måndag  efersom jag ska se på Superbowl under natten...är iaf realistisk nog att förstå att jag inte har en chans att komma upp i tid till måndagmorgon,så jag tog ledigt...

Min flexbank ser allt annat än bra ut nu...ligger på ca 10 timmar minus efter måndagen...måste alltså se till att jobba ikapp nu..det är svårt..om jag inte tar mig upp på morgnarna..har ju bestämt mig att jag ska träna mera...även om det bara blivit en gång denna vecka..nästa vecka ska det bli minst 4...kanske..förhoppningsvis tränar jag även på söndag..efter att jag lämnat dotra vid bussen..

Hmm mina tankar om att vara vit fram till påsk sprack rejält också...efter onsdagens blöta fest..nåja, vi får väl sätta upp det som mål igen..det kan aldrig vara bra att klara alla mål...är det inte motgångar som härdar en??

"Fredag, dags att supa. Lördag samma sak.
För jag vill va som andra och göra som de gör
För vem vill göra bort sig och hamna utanför"

Jerk

After work & nästan en ursäkt..

Glömde berätta att Chrille gnällde lite om att jag kom in sent idag..se på mig jag var här i tid..lätt för han att säga han sov ju hela efterfesten hos mig...

Han har inte heller det ansvar jag har...ansvaret att försöka skriva ett inlägg kl.3 på natten när jag är apberusad...gick väl sådär..var också manisk och skrev 500 kommentarer på Vonsans blogg...kanske bloggandet kommer att ersätta mitt patalogiska telefonerande när jag är påstruken...finns nog en del som skulle uppskatta det...känns nästan som om jag måste be om ursäkt, men det känns lite vuxet..så det blir en annan gång..

Vidare undrar min trogna läsare (en av de två) hur jag kan ha sådan frihet att komma och gå som jag vill..hon tror att jag antingen är chef eller jobbar på skyddad verkstad..

Mja...chef är det nog tur att jag inte är..skulle inte klara av det...det skulle bli som på "the office"...en sådan där ryggradslös chef som desperat vill vara kompis med alla..

Skyddad verkstad kan jag lugnt dementera...alla som någon gång jobbat på Huber kan intyga det...jag har sett folk få sparken för skitgrejer...sett dem i praktiken mobbas för att få dem att lämna företaget..sett klumpiga uppsägningar..och haft säkert ett par hundra kollegor vid det här laget..

En anledning till att jag är relativt säker är att jag trots allt jobbat ihop ett förtroende efter alla dessa år..de litar helt enkelt på att jag gör mitt jobb...jag ställer alltid upp när de behövs..när jag är på semester får de ringa min privata mobil..ibland får jag en företagsmobil, så de ska få tag på mig..jag fick trots allt månadens omnämnande förra våren...antagligen ett sånt här "lifetime achievement award"..som de som aldrig varit riktigt på topp, men ändå hållit sig flytande en längre tid får...

Jag är också ofarlig..det finns ingen streber i mig..alltså kan de vara lugna hos mig..jag har ingen avsikt att jobba mig uppåt och kanske sno deras plats..jag är heller inget ansikte utåt...vilket förklarar att jag kan gå orakad i flera veckor..med risiga kläder..

Sedan har vi en kultur där vi alltid kommer fem minuter för sent till möten och inte heller är benhårda på tider..så länge man gör sitt jobb är det okej...nu kanske ni invänder och frågar sig hur man kan göra sitt jobb om man i praktiken jobbar halvtid...det undrar jag också, men så länge de tror att jag gör mitt jobb är jag nöjd...

Det skulle nog vara dyrt att sparka mig också...för att hitta någon som kan ersätta mig behöver de höja lönen avsevärt..jag har trots allt snart varit på företaget i sex år med i princip samma tjänst..förutom alla extra uppgifter som hamnat hos mig med åren...det gör att jag har full koll på mitt, men att ingen annan har det..åtminstone ingen helhetssyn..bitar av det kanske de ser, men inte allt...det har nog också legat mig i fatet eftersom jag bytt chefer en hel del de senaste åren..de hinner inte få grepp på mig innan de slutar..de ser bara den morgontrötta muppen som ständigt ska pikas och blir pikad..de hinner inte uppskatta mina förtjänster fullt ut..

På mitt förra jobb..Connecto, så fick jag en ny chef ungefär samtidigt som det blev klart att fabriken skulle läggas ner om ett halvår..han som blev min chef då undrade till en början hur fan de kunde anställa mig från början (fanns kanske fler som undrade det..Ale kallade mig Mr Magic..allt jag rörde vid blev fel enligt honom)..men efter några månader hade han insett hur hårt jag trots allt slet..att det var jag som stannade kvar om det krävdes övertid, så han frågade helt enkelt om jag inte ville följa med upp till Kramfors..för att de behövde mig...2 dagar senare frågade platschefen samma sak..helt ovetandes om att min chef redan frågat mig...nu tackade jag nej, men gick med på att åka upp ett par månader tills de hade en ersättare för mig..tog 11 månader..under tiden hann jag börja fundera på att flytta upp på riktigt...blev kär i Bambi, men hon blev nog aldrig kär i mig riktigt..hon vela mellan mig och hennes ex...nåväl..

Så..nu då..i år är det min chans att få det lönelyft jag verkligen förtjänar..inte bara för allt jag gjort i flera år..har även detta år fått en del nya uppgifter.vi får väl se..min nuvarande chef och jag har jobbat ganska tätt ihop sedan jag började, så han vet vad jag kan..ger inte han mig ett lönelyft är det definitvt slut på min Huber-tid..i så fall till stort förtret för Håkki, som så smått börjat pusha för en löenhöjning för mig..

Förra veckan skickade han ett mail där han tackade för en lättöverskådlig & briljant uträkning på en förfrågan..vad jag missade var att han cc:ade min chef..så chefen skickade ett mail där han undrade vad som var så speciellt med den RFQn...

Imorgon kommer dottern ner..bra det..det blir ishockey för oss på kvällen..så vi lär äta på Donken..då blir hon riktigt nöjd..på lördag går vi på innebandy...en riktig sporthelg..antingen blir hon lesbisk eller så kommer hon att hata sport när hon blir äldre...

"I'm losing
That's me and I'm losing"

Jerk

La Cucaracha & stor humor

Ingen som trodde jag skulle komma i tid idag va? Näe..trodde inte det...fast jag vaknade ganska tidigt..redan vid 8-tiden..nån jävel som borra i betong..ett tag trodde jag att det var grannen som hämnades för att hon hölls vaken i natt, men det var nog bara byggarna som håller på och bygger om vinden till en lägenhet..

Iaf..jag kom in lagom till lunch...inte så oväntat med tanke på gårdagen..tror ingen bryr sig...det var många trötta här idag..chefen som var kvar till sist på efterfesten gick hem vid 15-tiden..och en hel del andra troppade av ganska tidigt också..Nadine, 19, hade ont i näsan idag..efter att ha lekt stuntkvinna utför Håkkis trapp i natt..
Bara jag kvar nu av de som stred tappert igår..tyvärr förlorade vi slaget..som vanligt vann Kung Alkohol..

Middagen var helt okej igår..vi käka Tapas på La Cucaracha..det blev kanske lite väl blött..särskilt för Global Key-Account Manager Chrille som fick 6 hallonshots utspillda över ryggen av kyparen..stor humor för oss andra..mindre roligt för Chrille som valde att ge skjortan till bättre behövande ute på gatan..tror det blev en vit Volvo som fick den..

Eftersom vi hade så roligt på Chrilles bekostnad började han kasta skjortan på oss som var roade..när han kastat den på mig skulle Rille ta skjortan och mula honom..tyvärr var Rille mer eller mindre radiostyrd vid det laget och spillde ut ett helt glas rödvin över sina jeans..eftersom salt ska hjälpa tog han två saltkar och hällde dem över jeansen...såg ut som om han hade ett halvkilo salt på dem innan han var klar..

Några Björn Borg drack de också...är själv inte mycket för tequila, så jag avstod..

Det kändes som ett tonårsdisko ett tag...ett gott betyg på sällskapet alltså...

Nadine, 19, fick sina avskedspresenter idag från oss på jobbet..hon fick mazariner, något halsband & armband från Snö..

När tjejerna diskuterade  vad halsbandet passar till för färger..höll de på..svart som det du har på dig passar det riktigt bra till..eller vitt...kanske rött..till slut kunde jag inte hålla mig utan sa "or with nothing at all"..sen fick jag ta på mig dumstruten...

Bakis är inte bra att vara i mitt tillstånd...man blir än mer sexuellt frustrerad...hur nu det går till..ska dra mig hemåt nu känner jag..gjort mitt för en dag..imorgon kommer dottern..jag måste plocka ihop Håkkis sprit innan dess..och diska..inte bra att ha efterfest...

"Jag vill bara känna köttets lustar
Hör hur du rister & frustar"

Jerkiåå , eeåå, full som en kastrull

Full som ett ägg..bra början på ett inlägg..

Mtt nya liv som träningsnarkoman har verkligen fått sig en knäpp på näsan..blir kanske träning på söndag..det lär inte bli något spinning-pass imorgon (läs senare idag) iaf...spriten har återigen tagit sin tribut..

Fan, tror nästan att Håkki planerade detta...han skickade iväg mig med spriten...kvar blev han..Ida & Nadine, 19,...solklar planering..skulle nog spöa honom om inte han var starkare än mig..å andra sidan..Håkki är allt jag inte är..tjänar bra..rolig...smart..söt..schysst kropp..hade jag inte haft ett sånt krav på att min nästa ska ha större bröst än mig hade han vunnit...

Hon kom in i min lägenhet iaf..Nadine, 19,...även Anna var där..och Fru/fröken Ann också..ett tag trodde jag att Ida skulle luras med en "jag är så trött..åk ni"-grej..men hon var bara trött..ehhh..förlust igen..

Fan, två dar kvar sen försvinner hon..nästa onsdag försvinner Bråke också..ibland är livet bra surt...

Nadine, 19, följde iofs taxin hem direkt..så hon var i min lägenhet i ung. 30 sek...men jag försöker leva lite på det ett tag..förlåt mig, men jag e patetisk, om ni inte redan förstått det..iofs..har ni inte redan gjort det är ni antagligen trögare än årets big brother.deltagare..ett sorgligt betyg till er...

Nej, som det känns nu måste mina känselspröt för kärlek stängas av...ser liksom ingen ljusning..sluta tjata om att jag ska raka mig...ni är samma typer som säger att utseendet inte spelar någon roll..så varför skulle jag raka mig nu igen??

Har tydligen redan bakfylleångest..det är för mycket nu..Nadine, 19, åker om ett par dagar..sedan slutar Anna tätt på det...två skäl ytterligare till att stanna i sängen istället för att stiga upp och gå till jobbet...

Antagligen ska man inte skiva blogg på fyllan...men jag gör allt för mina läsare (om det finns några)..så jag hoppas ni har överseende för den miserabla stavningen och de osammanhängande texterna (kanske inte så stor skillnad)..

Nu går jag snart och lägger mig..själva middagen och vad som hände då tar vi imorgon..tänk på mig..tänd sedan på mig..

"Oh, let's tell it like it is
No way we're getting through this"

Jerk

Fest ikväll..

Nadine, 19, och Ida från jobbet är försvunna..de skulle gå ner o smygröka på vår första efterfest..nu hittar vi inte dem..anledningen till att jag e framför datorn beror på att vi bestämde att vi skulle gå hit eftersom vi fick klagomål på den första..sedan har jag fåt reda på det nu..när jag sitter här..är lite orolig...Nadine har fått en hel del i sig..

Det är tydligen lugnt..det började med att Nadine slog ett gäng frivolter utmed trappan tydligen..när hon skulle ner och smygröka..sedan gicke de in på gården för att röka...jag säger ju det..en flicka helt i min smak..

De satt tydligen på gården en vända bara..skönt med lite hysteri i det annars så tråkiga livet..

Nu blir det snart full efterfest här..hattarna rullar och gäster med gester..vi fortsätter med resten en annan dag...

"Kulorna ska rulla det är min paroll.
Lyckligast i världen , jag har ingen koll"

Jerk

Tala ur skägget pöjk!

Läkarundersökningen gick bra..har tydligen lite lågt blodtryck..60/90 eller 90/60..vet inte riktigt vad det betyder..verkar mer som relationen mellan min faktiska vikt och matchvikten..å andra sidan..blodtrycket torde väl vara lägre när man sover..och det var tidigt på morgonen..

Blodprov tog hon också..sådant borde man tänka på tidigare..att raka sig i det område där hon sätter på plåstret sedan alltså..har genomlidit världens pina i eftermiddags när jag tog bort det..å ni kvinnor gnäller om att föda barn..

Har även lämnat ett avföringsprov...de läsare som vill ha en detaljerad beskrivning över en lunch är välkomna att höra av sig..

Nu är bara frågan om jag ska gå med på koloskopi-undersökningen ( eller vad det heter)..det är frivilligt att få en megakamera uppkörd där bak..alltså det låter inte lockande, men eftersom min far fick tjocktarmscancer kan det vara en bra idé..att kolla för säkerhets skull..det finns inget sexuellt i det...

Nåväl. doktorn var trevlig..eftersom det är en studie behöver vi även ha med friska personer..som dig..han har uppenbarligen inte läst denna blogg..

Annars har dagen mest handlat om min ej genomförda rakning av ansiktet..lite jobb också..för första gången på 10 månader klarade jag inte målet på svarstid..

Fast skägget var det viktiga..håller på och funderar om jag ska raka av det eller inte (stora, viktiga frågor idag..)..har börjat lista varför jag ska ha kvar det och tills när..
1. Jag rakar mig efter nästa gång jag har kommit till..Ingen vidare idé..stor risk att jag kommer att se ut som Hans Scheike innan dess..
2. När jag gjort mål i innebandyn nästa gång är det dags..med tanke på min insats i senaste matchen kan det dröja också..å så har vi ingen match förrän om 1.5 vecka...
3. När jag tränat mig i form, så åtminstone en haka försvunnit...nackdelen är att det kan bli som punkt 1..
4. Min dotter kallar mig för skäggig gubbjävel..det troligaste alternativet..hon kommer hit i helgen, så..
5. Ställd inför ett ultimatum..raka dig eller få sparken..vänta lite..då lär det inte bli rakning..

Jaja, punkt 4 lär det väl bli..eller då jag upptäcker att Nadine, 19, inte tycker om skägg..

Snart är det avskedsmiddag för henne...några har åkt hem till en annan jobbpolare för fördrinkar..bilen var full, så jag fick inte vara med..schysst..jätteschysst

Om det inte blir för sent eller för mycket kanske det kommer en kort (alldeles för lång) resumé av kvällen senare ikväll...

Pga avskedsmiddagen missar jag träningsmatchen för Dålä IBK ikväll (man måste prioritera)..det ska bildas förening också..så de kommer att välja en interrim-styrelse..att frånvara brukar innebära att man blir vald till något som alla andra tycker är skitjobbigt...händer det avslutar jag karriären..

Träffade Anna på väg till jobbet idag..hon hade tagit sovmorgon..av förståeliga skäl var hon inte särskilt motiverad..kändes som om hon fortfarande var chockad..jag begriper det fortfarande inte..så jävla typiskt..då jag började var medelåldern runt 27..nu är den runt 37..snart är den väl 47...hur kul är det med kollegor som samtliga sitter i villa-, barn- & hund-träsket..de är ju verkligen kul att festa med..nehej, nu har klockan blivit nio dags att gå hem..sitter en annan där och vill gå vidare, men alla ska hem och natta maken/makan..skitkul..

"Vad jag är bra, vad jag är bra
Tänk så fint här skulle va om bara alla var som jag"

Jerk