Milstolpar passerade och biljetter fixade...

En genomstressig fredag avslutades med att jag äntligen kom hem, tillagade en riktigt god älgbiff med sallad till och kollade på På spåret..gick igenom mailen efter det..

Sådärja, svar från FC Groningen..har fått två biljetter reserverade till matchen jag tänkt se..nu saknas bara hotell så är den resan helt hemma..har inte bokat något hotell för någon av de andra resorna jag ska göra heller, men det kommer..ingen stress än..är trots allt två månader kvar innan jag åker..

Är fortfarande sur över att Glasgow-resan inte blir av..flygbiljetten ligger på 600..det finns biljetter kvar till Celtic-matchen..tror hotell var relativt billigt också, men när det inte finns några biljetter till Dropkick Muprhys så faller hela poängen med resan..synd..

Innebandyn startade igår också..vi klev ju upp en division efter hösten och började med två segrar igår...undertecknad stod för 2 mål & 3 assist..en klart godkänd start, men bäst av allt var att jag efteråt kände hur det fanns krafter kvar..jag blev aldrig riktigt trött igår..det är som om jag börjat få kondis på äldre dagar..betyder antagligen att mitt slit i ett år äntligen fått utdelning..fick även kommentarer från lagkamrater om att jag sprang mer och såg piggare ut..nu gäller det bara att bli vän med bollen igen...

Vägde mig imorse också..84,4kg..klart under 85 alltså..grymt skönt..nästa steg är att kliva under 100cm över magen också..torde inte dröja länge nu..känns inte omöjligt att klara av att hamna under 80 redan till sommaren nu..bara att köra på...

Förresten, mitt mål i den andra matchen gjorde att jag klev upp på 100 poäng i min SIL-karriär också..passade på att göra ett assist till sen också, så nu ståtar jag på 101 poäng..

Nu ska jag diska, duscha och sen hämta en hyrbil som ska ta mig upp till Dalarna..dotra spelar handboll i afton och jag ska självklart dit och kolla..16 mil är en kort resa när det gäller sport...

37 år och yngre än någonsin..det är som att jag börjar att älska mitt liv på riktigt nu..


Obeslutsamheten över..

..ordentligt också..idag bokade jag en resa till Holland i mars..bara en snabb weekendresa..fotboll är givetvis orsaken...ska förhoppningsvis se Groningen-Herenveen, men de biljetterna har inte släppts än, så jag avvaktar lite med hotell..åtminstone tills jag fått svar från Groningen om det är svårt att få tag på biljetter..

Sen när jag ändå var i farten passade jag på att boka en långhelg i London också..en far- och dotterresa...vi ska förhoppningsvis se Spurs på the Lane...och sen shoppa lite antar jag och säkert något mer..hon får väl bestämma en del tänker jag..

Så, resor bokade första halvåret 2012 är..Bicester i mars, Groningen i mars, London i april och Bicester igen i juni...mycket England blir det...3 resor ska det ses fotboll live och på den fjärde är det fotbolls-EM på en pub som gäller...

Den enda dyra resan var den med dotra faktiskt..alla andra har jag kommit under 1500 pix på..hotell i Groningen verkar inte heller dyrt så jag ska nog överleva...fast köksrenoveringen har vi väl lagt ner på riktigt nu...om jag inte ökar på lånet då..

Sen retar det mig lite att jag kommer att missa genrepet på Söderstadion..då är jag i Holland..och som det ser ut missar jag även en match i juni..det är riktigt surt...

Men va fan...har jag bestämt mig för att leva så har jag...jag räknar kallt med sms-rapporter från miss Bajen de matcher som jag missar ;)


Insåg helt plötsligt..

..att det var 5 månader till nästa inplanerade Englandstripp..det var ju alldeles för länge, så nu har jag bokat en helg i mars..det ska ätas Engelsk frukost, ses på AFC Wimbledon och drickas en sjuhelvetes massa pints...

Kommer nog bli en far & dotter-resa i april också..lite beslutsvånda bara just nu..dyr flygresa som det ser ut idag..

Den beslutsvåndan är däremot ingenting jämfört med Hollandsresan..har fortfarande inte bokat den och håller på och ångestar om den hela tiden..ska jag? Ska jag inte?

Måste nog besluta mig den här veckan...och visst vore det trevligt att se ett nytt land någon gång?

Glasgow kan vi skriva av iaf..biljetterna till Dropkick Murphys är slut och då blir det nog ingen resa, även om det hade varit kul att se Celtic spela..funderar på att leta upp en annan resa den helgen bara för att åka någonstans, men det är väl tveksamt om det blir av..kanske ska spara de pengarna och bränna dem senare..

Kommer ju ändå (antagligen) bli 3-4 flygresor det första halvåret..


Googlar flygresor..

..frågan är om jag har råd att åka till Glasgow, London, Groningen & London igen innan maj?

Groningen var bara 1600 tor..ser ut som att jag kan hitta hotell för under 1500 också..3000 pix..plus matchbiljetter, mat odyl...känns som om det är värt en helg i Holland?

Glasgow har gått upp i pris..måste få svar snart om det blir något..Dropkick Murphy's och kanske se en match med Celtic..känns som ett bra sätt att överleva februari..

London i mars..se AFC Wimbledon..festa i Bicester..have fun helt enkelt..

Sen London igen..slutet av april..en far & dotter-resa...förhoppningsvis en Spurs-match också..men även umgås med dotra..se lite mer av London..hon vill gärna åka till London igen..kanske är läge för det nu? Innan hon blir äldre och börjar tigga pengar till knark...

Planerna för vintern och våren..just nu 4 resor..minst 3 hade jag tänkt skulle bli av och den närmaste tiden måste jag bestämma för vilka resor det ska bli..hoppas ha bokat Glasgow åtminstone innan nästa vecka är över..kanske en eller två till av resorna..

Pengar? Mja, det verkar som om jag bestämt mig för att skippa renoveringen av köket ett tag till...
(jag kan utöka lånet om jag ångrar mig..och så vann jag 50 pix på triss idag..många bäckar små..)


Tänk så mycket lättare...

..livet är när man inte är på jobbet..

Måste man nu jobba för uppehället hjälper det om man blundar för hur mycket det finns att göra och bara koncentrera sig på det man håller på med..

De två första dagarna har jag lyckats med det och känner mig relativt harmonisk..jag antar att det blir svårare när jag är klar med prisfilerna och måste ta tag i den svällande mailboxen (seriöst, över 130 mail nu..)..

Nåväl, 2012 kanske är året då ledningen lyssnar på arbetarpatrasket och inser att nedskärningar inte ger tillväxt..men å andra sidan så många blåmoderater som det finns på mitt jobb ska jag nog inte hoppas på det...