Dags för en förändring..mitt nya liv startar här och nu...

Det börjar bli dags att förnya sig tror jag..jag har haft den här bloggen sedan december 2005..det börjar bli tjatigt..allt handlar om min sexuella frustration och gnäll om min vikt...så kan vi inte ha det..det finns människor med riktig ångest därute..jag odlar min lite chict sådär när det passar..
Hade jag haft någon som helst kunskap i html hade jag försökt göra något åt utseendet, men jag är helt lost..seriöst..när jag hade datakunskap i skolan lärde vi oss på Compis-datorer..förstå hur gammal jag är..tills någon snäll människa erbjuder sig en total makeover får den se ut såhär (jag betalar givetvis i natura..)..

Men, något kanske jag kan göra..så jag har ett tag funderat på att byta presentationsbild..fast jag kan inte bestämma mig för vilken som passar...

1.

Klassikern. Tagen en väldigt sen och blöt kväll på Blue Moon Bar, troligen strax efter att bartendern vägrat servera mig fler Gin & Tonic..min polare fick beställa dem sista timmen..
2.

För skojs skull..håret är ju ganska likt..
3.

Min farbror kallade mig Saddam..jag själv är ganska nöjd..dubbelhakorna syns inte..
4.

Okej, nästan samma..svårt att välja..korten är för övrigt från vinter 2006..jag ville se om jag kunde odla ett skägg..
5.

Den här har jag på MSN nu..jag sparade VM-mustasch ifjol..den blev ganska snygg..sen mötte vi Tyskland...
6.

Schlagerfjolla-kort..kanske något att ha..fast mina bröst syns..
7.

Dubbelhakorna syns visserligen, men samtidigt visar det mig när jag är igång med ett av mina stora intressen..dricka mig asjobbig..
8.

Bara för att visa att jag varit söt en gång i tiden..2 år gammal och redan i rätt färger, trots att jag bodde i Falun..
9.

Lite manligt sådär..med bössan i hand..licensen kom för övrigt igår, så nu är den min på riktigt..
10.

Hakorna syns inte på den här bilden, så det kanske vore något?

Så...nu har ni något att fundera på..kommer kanske, kanske ett trist inlägg om livet imorgon förmiddag, annars är jag i datorskugga hela helgen..

Terrible Thursday...

För andra dagen i rad vaknade jag innan alarmet gick igång..för andra dagen i rad ignorerade jag det och snoozade..

När jag väl klev upp så borstade jag tänderna och sen gjorde jag några sit ups (igen, nästan som en vana nu..)..stod i duschen och tänkte vad skönt att jag gick upp så tidigt att jag är inne på jobbet redan kvart över åtta..när jag som bäst tvålade in mig själv slog det mig plötsligt..den enda chansen att jag ska komma in kvart över åtta är om jag tar helikopter till Kista..en snabb koll i plånboken när jag kommit ur duschen och det vara bara att inse fakta..det blir kvart i nio..bra början..

SL tar det här med sommar på allvar och kör 10 minuterstrafik på blå linjen..för att jävlas på allvar kör de bara med två vagnar också..men suck..ni kan inte köra båda grejerna samtidigt..vagnarna blir överfulla redan på T-centralen..sniken som jag är på sittplats..och eftersom jag kom precis när ett tåg till Akalla lämnat perrongen tog jag ett inkommande tåg mot Kungsan..känner mig smart när jag sen sätter mig tillrätta och tittar på horden som försöker ta sig in när tåget ankommit till T-centralen..ignorerar varje blick från havande kvinnor och skröpliga pensionärer (vaddå..så är Sverige idag..skyll inte på mig, jag röstade inte blått..)..

Känner mig nöjd, tills en välbekant doft slår mot mig..den sura lukten av kläder som borde förpassats till en saneringsenhet för länge sedan..men tack som fan..och det är alltid medelåldersmän..alltid..min fyra bestod bara av såna..och så jag då..som är i den yngre medelåldern..jag har iaf fortfarande vett att duscha på morgonen..

Iofs..sån ska jag bli också..kanske man får sitta ifred lite..

På jobbet..ser fram emot 9 timmars surfande även idag..sällan hostar hackspetten..det börjar med en snilleblixt..de där proverna från Estland var ju inte adresserade till mig..kollar kollegans skrivbord..yup, där är dem..öppnar ritningsarkivet på nätet för att göra en snabbkoll på dem...ny utgåva kom i måndags..suck..ringer ingenjören..jo, han vet..vill ändå ha proverna..för eventuellt framtida bruk..planeraren börjar prata dispenser..den semestrande kollegans gebit..nu hamnar jag där..innesälj kommer med att massupplägg av artiklar som måste göras..fiber såklart..en RoHS-deklaration kommer.. ringer Schweiz...saknar en offert..fan, kaos nästan..som om alla dagars arbete komprimerats ihop till än..lunch..

Åker på ett kundbesök..får förmaningar om vikten av leveranser i tid..ser antagligen ut som ett fån..jag borde verkligen inte få träffa kunder..när jag tar av mig skoskydden säger receptionisten "Vilka snygga skor du har"..ännu rödare i ansiktet och stammar fram ett tack..det gav utdelning att inte köpa billighetsdojor på Intersport som jag brukar..

Tillbaks..fixa lite mer..städerskan kommer...säger hej..
Hon säger, nästsista dagen nu, sen är det semester...jag svarar att det blir tomt...mupp..så säger man inte..tror hon inte riktigt förstår och svarar: men det kommer en annan och städar..jag väljer att inte förklara vad jag menar..tre veckor..fan..kan jag lika gärna sluta sitta här så länge..

Snart hem..packa för skogen..ingen dator med..blir för jobbigt att bära och däruppe har jag bara segmodem..jaktmöte och öl..ska väl ut i skogen och röja trackvägar och något sånt också..sen öl...hångla med tallar..
Kommer hem på söndag med en väska full av älgkött...från 2006...nästan slut på 2005 års kött nu..

Nu ska jag fila på något fint att säga till städerskan innan jag går hem..blir spännande..stammar fram något som..ska vi hångla eller går vi direkt på sexet?

Jag måste göra något åt frustrationen snart...


Ni som är från Göteborg..åker alltid hem med sorg...

Trots att jag i inlägget nedan påtalade vikten av rutiner frångick jag en av dem idag..men det var en väldigt lång tvekan..till slut vann den delen i mig som inte ville bli sjöblöt innan matchen..jag gick inte över bron..jag tog tuben..

Och givetvis sker det som alltid sker...jag kliver på tuben..tycker killen bredviv ser bekant ut..han öppnar munnen..och javisst..det är Rosen, som också ska på match...en Malungsar..världen är liten..

Sätter mig på sektion L, rad 19plats 82..har aldrig suttit där förut...och givetvis..en stolpe mitt ivägen..ett par meter utanför det östra straffområdet..när Just idag är jag stark ljuder håller jag inte upp halsduken..jag hänger den runt halsen som jag brukar..efter låten stoppar jag den i fickan..så den hänger nerför benet sådär tufft som de hårda grabbarna har den..som jag brukar..

Ica Glenn pressar och stressar ganska bra till att börja med..är lite orolig...Selepojken ringer...han är kvar i Malung den här gången, men måste ringa för att få höra lite läktarsorl..och minuterna efter telefonsamtalet vänder det..Eguren gör ett skitsnyggt mål...sen kommer Chankos frispark (fast vad fan gjorde tattar-bengt där egentligen?), i slutet gör så Erkan 3-0..återigen tattar-bengt? Petter tar sig för knäet väldigt tidigt i matchen..ser inte bra ut..och i halvtid byts han ut..

niclas alexandersson spenderar 93 minuter av matchen med att gnälla på domaren..utan att få gult kort..det värsta jag sett sen..sen..ja, sen elfsborg var här och primadonnan anders svensson gnällde sig igenom en match och spelade fult..de två verkar ha en särställning hos domarna..de är värsta gnällfittorna , men ändå..ingenting från domaren..niclas spelar iaf inte särskilt fult (som anders) förutom tacklingen bakifrån, som faktiskt gav honom gult kort..stor förvåning spreds på läktaren..vi trodde han var fridlyst..

När det stod 3-0 och selakovic och alexandersson mest gnällde på domaren kändes det klart...de två ledarna för laget springer omkring och gnäller som bortskämda divor..kändes bra..då kommer frisparken..och ångesten var en följeslagare in i den 95:e minuten...men nu...nu är jag faktiskt lycklig..

Tog promenaden hem över bron trots regnet..kändes som om det kvittade..kände mig inte blöt alls..

Andra viktiga händelser idag..jag pratade med min dotter för första gången på två veckor ikväll..nu saknar jag henne..hon måste komma hit i slutet av augusti...

Det är viktigt med rutiner...

Härligt väder...jag ska på fotboll om 2 timmar..och regnet öser ner..det här kan sätta stopp för min promenad över bron om det inte slutar snart..och hur ska det då gå?
Rutiner är viktigt..samma tröja som vanligt, halsduken, sitta på sektion L och så 1 grillad med bröd & 1 kokt med bröd på Läckergrillen..

Senaste matchen på Söderstadion satt jag på sektion M och jag höll upp halsduken när jag sjöng Just idag är jag stark...2 saker jag normalt inte gör..vilken av dem som var fel vet jag inte..

Men jag vet att sist jag åkte t-bana till Söderstadion förlorade Bajen mot Örgryte..fast det kan lika gärna vara för att jag satt på västra med dotra..svårt när man avviker från rutinerna att veta var det gått fel någonstans...jag hoppas regnet slutar så jag slipper fundera över det..

Nu drar jag mig hemåt och laddar med lite magsår, som vanligt, byter om och sitter på plats lagom till uppvärmningen börjar..det är viktigt med rutiner..

Animal Quiz...


You're a Rat!
You're a little bit dirty and a little bit mean. More likely than those around you to betray your friends' secrets, no one really seems to trust you very much. Your clothes tend to be old and disheveled and even torn up. The good news is that when danger is coming, you're the first to know and start planning a wise escape. 1996 was really your year.
Take the
Animal Quiz at the Blue Pyramid.

Va fan nu'rå? Råtta...jag är ingen jävla gnagare...ok, för att jag kanske borde köpa lite nya kläder, men..


Don't know yet, but I'm pretty sure it will be something with banjo..

Märkligt att SVT visar "Den sista färden" samma vecka som jag åker upp till skogen för första gången sedan i påskas...

Eftersom jag inte har så mycket att säga för tillfället (ööh, det brukar stoppa dig i vanliga fall?), så gör jag så gott jag kan för att dölja förfallet..

Därför kommer här en ny bild från min ungdom..denna gången med mig...om Spjuth-kôlla såg bilden skulle hon säkert säga "Men, du var ju söt då", som hon sa när hon såg ett lagfoto i ishockey från när jag var sju år...

image33

Men så nuttigt...

Edit: För de som känner en lust att kalla mig plastbajare ber jag er att åter kolla färgerna på kläderna..redan vid den späda åldern hade jag ett fashion-sense utöver det vanliga..

Tjuv- och rackarspel

Hittade ett citat på Osynliga handen som jag bara måste sno...

"Money can't buy happiness, but it can buy you the kind of misery you prefer"

Varför hittar man alltid den perfekta presenten när det är över ett halvår kvar??

Söta Sofia fyller år i mars...vilket suger, för jag har hittat den perfekta presenten åt henne...

image32
fäbodjäntan - äkta svensk hårdporr

Terrific Tuesday..

Vaknade innan larmet gick igång imorse..efter en stunds tvekan insåg jag att det inte riktigt är min grej att kliva upp innan larmet ljudit i någon timme, så jag somnade om och släpade mig upp strax före åtta..efter att ha borstat tänderna la jag mig på rygg framför tvn och gjorde 30 sit ups (får inte slita ut sig så här i början)..nöjd med det hela..in i duschen och på jobbet till nio..innanför flextiden..duktig Jerker..

Slöa på jobbet..suga på Sport Quiz-frågorna..gå på lunch..lämna in ett par byxor till skräddaren..köpa nya solglasögon..det tredje paret hittills i sommar..ska försöka behålla dessa mer än 2 veckor..vi får se hur det går..slökolla lite i andra affärer..sugen på att shoppa...glass på vägen tillbaks till jobbet..dumpa in ett nytt säljkontrakt i affärssystemet..upptäckte (rättare sagt blev påmind om) att det inte går att dumpa in stafflade priser i ett säljkontrakt..skriver ett inlägg..

Eftermiddagen blir glass på kontoret...radera 183 rader i säljkontraktet och lägga in dem för hand...försöka hjälpa en underleverantör med en fråga jag inte begriper någonting av..gå hem sist eller nästsist från kontoret...stirra in i väggen..läsa bloggar...blogga..skriva något självömkande om att jag aldrig får ha sex...äta en fet middag..göra nån sur via MSN-chatten...skriva ett sista patetiskt inlägg om min fetlagda kropp..somna strax efter två...

Spännande liv?

True Love...

Idag, eller kanske inte just idag (mitt minne sviker mig lite) så fyller tjejen som tog min oskuld år. Det är några år sedan nu, men jag är helt säker på att hon är kräfta (fast jag var också helt säker på att hon fyllde år 22 juni, så..)..i vilket fall som helst så fyller hon 33 runt den här tiden...så hon är äldre än mig (ööh ja, hela 4 månader..)..

Det var snabbt avklarat, vi var båda nyktra och vi var ihop med varann när vi tog varandras oskulder i hennes flickrum på Axel Johnsons väg...

Som vanligt (det är väldigt flitigt förekommande) så var hon inte från byn, jag träffade henne på klassresan till London på vårterminen i nian, hon sov i hytten bredvid och jag spenderade varje kväll i London på hennes hotellrum, när vi sen åkte tillbaks delade vår klassföreståndare ut Toblerone till varje elev som en vinst i någon kategori...min var resans Casanova..
När jag kommit hem följde ett par veckor av flitigt telefonerande. Jag fick ringa eftersom hennes far vägrade betala deras telefonräkning pga hennes telefonvanor..det här var på den tiden när Telia Sonera hette Televerket, de körde omkring i oranga bilar och rikssamtal fanns fortfarande..så det blev dyrt..jag fick en redig utskällning den dagen när telefonräkningen kom, men vad skulle jag göra? Jag var ju kär...

För att visa vilken bra smak jag hade redan på den tiden kommer här en bild på henne...

First love

Är hon inte fager så säg? Hon var så timid och blyg att jag knappt vågade röra henne..
(Susfu, här är bilden jag lovade dig..)


Other guys are improving themselves..are you?

Klart som fan..det var så skrivet i stjärnorna..ingen skräll alltså..

Jag spenderar en lugn helg med att sova ikapp lite och bara ta det lugnt...det är döden för min dygnsrytm..jag klarar inte av det och kroppen ställer in sig på vad den tycker är en normal dygnsrytm (något som resten av Sverige inte riktigt håller med om..)...så efter att ha läst ut "Gangsters" av Klas Östergren spenderade jag 1,5 timme med att vrida mig i sängen..tänka ut det mer fantastiska blogginlägget efter det andra, gå tillbaks till barndomen och ändra lite i historien..sen gav jag upp..ska fan försöka sova när kroppen vill dansa...

La mig i soffan, slog på tvn tittade på "Alla älskar Raymond"..just då hatade jag alla som älskade Raymond...sen tar det slut innan jag hunnit somna.."Little women" börjar..visserligen är Winona med, men filmen är så tråkig att jag inte kan somna ens en gång..panikonanerar för att se om jag kan bli sömnig av det..vid 4 börjar Sportexpressen sända reprisen av den spanska cupfinalen..jag vet redan om att Sevilla vinner med 1-0, men nu får jag chansen att se målet som kommer i den 10-11 minuten någonting..efter det är jag nöjd..finns inget som brukar vara lättare att somna till än en fotbollsmatch som inte längre är intressant..vänder på mig i soffan övertygad om att snart sover jag...hör halvtidssignalen blåsas innan jag försvinner bort..

Klockan ringer kvart i sju och jag känner mig klarvaken (i huvudet), men när jag försöker öppna ögonen protesterar de vilt och jag inser att det är för tidigt..2 timmars sömn räcker inte..snoozar alarmet och byter kanal på tv till ettan..kanske jag kan få lite nyheter i det undermedvetna..9:38 slår jag upp ögonen igen..inser att måndagar bara är skit och funderar på att sjukskriva mig hela veckan bara för att slippa gå upp..ångrar mig till slut, vänder blicken mot tvn och ser att det TV4-Stockholms nyheter..vem fan har bytt kanal?? Jag har ju sovit..jag ser aldrig på fyran på morgonen...

Så har väl dagen mer eller mindre fortsatt..ett sms om att jag blir "lite" sen frukost på väg till tuben..uttråkning på jobbet..lunch..gott..solen skiner när vi går in i Kista galleria..borde ha glass på det här..köper en 88:an..klivet ut från Kista galleria och det regnar på mig och glassen..tack gud..du kan dö nu..you made your point, I'm not fit for this world..

Hur var din måndag?

Friends without benefits..the sequel..

För några månader sen skrev jag ett grymt bittert inlägg om hur det är att vara Friends without benefits . Jag står fortfarande för det..det är inte så att jag på något sätt blivit en mognare man och tar avstånd från mitt inlägg..nej, jag har funnit en länk som tar upp det på ett mer vetenskaplig sätt (tack Susfu)...

Så för er tvivlare här är the Ladder Theory

Han har rätt i så många aspekter att jag blir mörkrädd. Det är så livet är. Män har 1 stege, kvinnor 2..den där jävla vän-stegen skulle jag vilja bränna upp..

Jag kan glatt (glatt och glatt..ärligt iaf) erkänna att jag inte är vän med någon tjej, jag är möjligtvis "vän"...jag skulle kanske kunna vara vän med någon tjej om jag själv hade flickvän..eller om jag helt plötsligt lydde Angie och blev bög, men så är inte fallet och med tanke på att det enda jag kan ha som är av intresse för det motsatta könet innefattar de 10% som de egentligen inte står för (ni får läsa länken för att förstå) är jag dömd till celibat om jag inte går så långt ner på stegen att jag sitter i valet och kvalet mellan en kula i pannan eller att ha sex med den flohabban..

Nåväl, med detta inlägg lämnar jag den här debatten för ett tag..låt mig till sist bara säga att ja, jag är attraherad av er, det är därför jag läser era bloggar...undantaget de som är män givetvis (du behöver inte vara orolig Cliff)..

Neighbours..

Min granne mittemot har ingen behå på sig under sin tröja..det här kommer sluta med en polisanmälan om sexuellt ofredande eller livslång kärlek..

Tråkblogg..

Solen skiner, Sverige är utomhus..jag tittar på Europacupen i friidrott..jag vinner..

Ska gå och handla snart iaf..det är för jävla skit egentligen..det här vädret skulle varit igår..så hade jag suttit på balkongen och dragit i mig alkohol och läst en god bok, nån timme senare hade jag börjat förpesta tillvaron för alla i telefonboken..nu blev det inget sånt..

För er som undrar, jag ska köpa hushållsmargarin, mjölk, diskborste och disktrasor...exciting? Ett inblick i en riktig losertillvaro..

Vilken trist dag..lyckades med att stiga upp till halv ett iaf..men det tog emot..nu sitter jag inne vid datorn...har precis tagit en lång dusch, ska gå och handla..kl.18 har jag tvättid..i övrigt är det mest spännande vad jag ska dra i mig för flottig skräpmat idag, eftersom jag inte orkar eller har lust att laga något..det gör också att jag inte har några matlådor till nästa vecka, förutom den lasagnebiten som ligger i frysen..skitsamma, jag har fått lön..lev som en kung, dö som en kyrkråtta...

Den som hittar ett tråkigare inlägg på någon annan blogg vinner en grön målarlåda i valfri färg...

Hur fan hittade du gasmasksporr på nätet? Jag bara ramlade över det..

Blev varken BK, Pizza Hut eller Donken..blev Taco Bar...synd jag var sugen på Pizza Hut, men jag kände att tiden var för knapp..hur den nu kan vara det när de envisas med en kvart reklam innan filmen..hade hur god tid som helst på mig..

Filmen var okej..tyckte den var ganska bra, men publiken var väldigt tyst..lite trist..ok, de slog in öppna dörrar med lite homoskämt..nähä? inom konståkningen? Du måste skämta?...mest skratt tror jag det blev när de visade Simpsons innan..den filmen ska ses...

Nu njuter jag av att se Kenneth Branagh spela Woody Allen..ja..han spelar nog den roll som Woody Allen normalt skulle ha...det är precis som en lite fetare Woody..fast utan glasögon..vem som regisserar? Woody of course..

Igår natt MSN-chattade jag med en vacker tjej...vi diskuterade både gasmasksporr och döda släktingar...så blir det inte ikväll...vet ni förresten hur jävla omöjligt det är att hitta gasmasksporr på nätet? Jag fick fan ge upp till slut..jag har antagligen tryckt i min dator fler virus än den senaste HIV-mannen lyckats med..utan att hitta ens en bild på gasmasksporr..jag är besviken..ska inte allt finnas på nätet?

Will Ferrell var för övrigt lysande..hans tatuering i svanken underbar...hans motspelare (som jag inte orkar googla upp nu) däremot..vad han än gjorde så tänkte jag på Mike Modano (ni får fan googla om ni inte har koll på honom)..precis samma utseende..det var lite störigt..Will Arnett också helskön..Amy Poehler alltid bra..och så hon från the office..briljant...och så de uppenbara skämten..med rätt sällskap blir den än roligare..nästa film blir nog Death proof...sen Simpsons..bio ska bliva min nya drog (vilket jag, om jag inte missminner mig, tänkte sist jag gick på bio i mars också..)

Eriksson, party for one..

Regnet öser ner på Söder, det enda rätta är att lägga sig i soffan, slå på en dvd, chipsa lite och spränga sig själv i luften...så jag ska gå på bio..

Yup, Jerk the imbecill trotsar vädrets makter och går på bio, först ska jag bara äta en delikat middag (BK, Pizza Hut eller Donken..vem vet..) någonstans vid Medis..ensam givetvis..det vore ju inte Jerker om han inte gjorde det själv..

..vilket också skulle bevisas..

I inlägget nedan skrev jag om hur dåliga mina släktingar är på att komma ihåg datum..jag är undantaget, jag har ganska bra koll på födelsedagar odylikt...jag är däremot uppenbarligen urkass på årtal...det är svårt att tro att jag för bara några år sedan fick MVG i Matte C....

Min far dog juldagen 2001, så om vi spred hans aska idag för sex år sedan innebär det att den stackaren spenderade sina sista sex månader utspriden på botten av Hammartjärn...min släkt har sina sidor, men vi är inte riktigt så grymma..och med tanke på hur stort arvet var (han gick i personlig konkurs när han dog) fanns det ingen anledning till girighetsmord heller...

Det var givetvis för 5 år sedan som vi spred fars aska...

För övrigt gjorde Charlie Davies mål för Bajen idag på Råsunda..matchen i övrigt går att likställa med en likvaka..lika spännande och händelserik...
(mycket lik i denna text)

Klart han skulle jävlas en sista gång*

Idag skulle min far fyllt 61 och min farfar 98, nu gör ingen av dem det pga cancer och, tja, för farfars del var det nog ålderdom, han hade varit mer eller mindre senil så länge jag kunde minnas..

Ironiskt att far skulle dö av just cancer med tanke på vilket tecken han är född i...

När min far ville ut var farfar på parken i Sörsjön och firade midsommar. Det var ju hans födelsedag, klart grabben måste fira det..Så mitt i allt kommer det sändebud om att det är dags att bege sig hemåt för han ska bli trebarnsfar..det var väl inte den gången han höll på att ramla i från bron och drunkna, det är en annan historia.

En av mina farbröder minns det hela eftersom han inte fick vara med och titta på när min far föddes, han fick en glimt in i kammaren och såg bara en massa blod har han sagt..Min far föddes exakt på kvadratcentimetern där jag kommer ligga och sova nästa helg..

Det är en av anledningarna att huset är speciellt för mig. Ja, vi spred också hans aska över tjärn för exakt 6 år sedan (min släkt är inte bra på datum så vi försöker samla ihop dem så gott det går, mina farbröder är till exempel födda samma dag, men med 5(?) års mellanrum, 15 december)...

Jag kommer att hedra min fars och min farfars minne genom att åka ut till Råsunda och skrika hora till domaren. De kanske inte använde just det ordet, men skrika kunde de visst. Jag var ett så välartat barn att jag aldrig hörde min farfar skrika åt någon, min yngste kusin däremot blev upptryckt mot väggen av farfar en gång..jag har aldrig sett honom upprörd ens en gång och en av farbröderna blev väl utslängd (eller om det var frivilligt) när han var 17.

Min egen far däremot, hans humör har jag träffat åtskilliga gånger, då jag tjuvrökte i sexårsåldern, då han slängde ut oss när jag hade Luciafest (var nog 17 då)..när vi skrek åt varann på folkets park, jag tyckte det var en skam att jag inte var fullast av oss där och att han gott kunde satt på sig lite finare byxor än mina gamla overallbyxor..Far sa flytta då! Mitt svar: Jag ska! (jag var 20 och bodde hemma en tillällig månad..den var hemsk, men jag väntade på att en lägenhet skulle bli ledig..)

Det är bara några ggr, min storebror sa det nog bäst i Fisksätra när han bråkade med någon unge där och den andra ungen sa "Vänta till min pappa kommer hem han är starkast i världen" och storebror svarade vänta tills Bror (min fars namn, vi har olika fäder så..) kommer hem han är mycket starkare än din pappa, kort tyst stund, han är i alla fall mycket argare", det sista så eftertänksamt som bara ett litet barn kan säga det..

Så nu ska det skrikas och visas temperament om lite drygt 2,5 timme..synd på vädret bara..

*= Är vad jag sa när locket till urnan med askan inte ville lossna för exakt 6 år sedan nere vid strandkanten. Varvid farbror replikerade "Det låter precis som något Bror skulle säga..."

Beauuuuutifuuuul...

Det är License to grill på fyran nu..jag är fan glad att jag är nykter..det är så jävla skönt program..

tror jag tar mig en GT och njuter av det..

Glad Midsommar!!

Har lyssnat och lyssnat på Lily Allen idag...kan bli min nya drog ett tag...

Och varför? Jag har inga planer för dagen, ska bara ta det lugnt, ligga och läsa, kanske gå på bio, kanske testköra som semesteralkoholist..definitivt äta en underbar middag..och då..varför får jag magknip 5 minuter efter jag klivit upp?
Efter en halvtimme på toaletten mådde jag iaf bättre...gick på Vi och handlade lite..strosade runt på Åhlens en vända och insåg att det var bråttom hem igen..varför?

Nu är det bra..nu har jag bara beslutsångest..jag vill se Blades of glory, men den går bara i förorten (inget alternativ) och kan inte komma på någon annan film just nu..blir nog..läsa böcker och sova istället..nog så skönt..

Mina tankar om att sitta på balkongen och dricka Rosé eller GT spricker nog också..jag är inte en som dricker själv..det är socialt för mig att dricka..äh..om några timmar skjuter jag heroin för att bota tristessen sätter mig på jägaren och gnäller om livet...

Annars känns det bra..ledig, tyst..tänkte ringa släkten och önska glad midsommar (samt säga åt mor att köpa öl åt mig till nästa helg), men annars inte prata med någon..bara ta det lugnt..
Så varför känns det miserabelt? Det är inte det, det är inte tragiskt heller..jag firar midsommar själv för att jag vill det och inte av någon annan anledning, jag kunde åkt hem till byn..orkade inte..jag kunde ha engagerat mig och letat efter en fest, jag valde att avstå från det..

Men, det som gör det lite jobbigt är att jag tror att alla tittar på mig och tänker "vilken ensam sate, hur många sätter pengar på att han tar livet av sig innan vi dansat färdigt runt stången?"...det är det som stör..vad jag tror att omgivningen tycker..Fan, omgivningen bryr sig inte ett skit..vi är i sthlm..äckelskallen från Täbys högborg..här bryr man sig inte om varandra..

Det måste vara min uppväxt som spökar..byn där alla känner alla...

Jag kommer säkert få depressiva tankar..men..normalt sett jobbar jag måndag till fredag...det är betydligt mer deprimerande..nu är jag ledig och jag tänker njuta av det..inga krav på mig ingenting..imorgon kommer jag kolla på fotboll igen...sen hålla tummarna fär att jag vinner drömvinsten och då blir jag så rik att jag kan vara deprimerad på ett betydligt mer klassigt sätt...sitta och gråta i en vindsvåning vid medis, tänka självmordstankar när jag åker helikopter upp till godset..

Vänta här nu..ligga och läsa, bara ta det lugnt..jag kommer få valkar i vänsterhanden efter dagen..

Saker jag ännu inte gjort fast jag är 32

* Varit semesteralkoholist.
Det kan verka märkligt att en man från skogen ännu inte hunnit med det. Att varje kväll under sommaren bli lite smålullig, sitta på balkongen ta sig ett par kalla..näe, det har aldrig lockat mig. När jag dricker så ska det va en helkväll, men nu gör jag ett litet försök iaf, smet in på bolaget idag och köpte en hela gin samt en flaska Rosé. Är Rosé gott? Ska den serveras kyld eller rumstempererad? Ni ser, jag har mycket att lära.

* Pratat känslor nykter.
Jag har iaf inget minne av att jag ska ha gjort det? I så fall måste jag varit väldigt ung..en anledning till varför jag inte gjort det kommer längre ner..

* Haft ett förhållande som varat längre än 2 månader.
Nä, och det var länge sedan nu. Runt den här tiden börjar det bli så smått allvarligt. När jag var ung var gräset så mycket grönare på andra sidan, nu när jag är gammal så är gräsklipparen rostig...

* Aldrig varit involverad i en trekant.
Ja, ärligt med tanke på hur ofta jag har sex nu lär det bli ännu svårare, man kan med god vilja säga att jag varit nära, men två tjejer samma kväll räknas inte, även om de är släkt...

*Hoppat bungyjump.
Vet inte om jag är intresserad. Det vore nog kul att hoppa, men att ta sig upp dit blir nog för svårt med tanke på hur höjdrädd jag är..antar att fallskärmshoppning också faller på det..

*Haft sex utomhus.
Ja, om inte balkonger räknas då...men i bil iaf..i Usa...

* Raggat upp den heta grannen i 129:an
Ja, jag tror hon är het iaf, men hur säger man det? Hej, jag brukar stå i mörkret och titta på dig, du är vacker, vill du gå ut med mig?

*Spelat en A-lagsmatch i ishockey
Det är rent pinsamt, men faktiskt inte. Bara B-lag och juniorlag. Juniorlaget slutade visserligen 2 i div.1 sista säsongen men..har iaf gjort en träningsmatch för ett div.5-lag i fotboll..det var då jag fick smeknamnet finlandsfärjan för att jag vände så långsamt..

Hmm..får göra en uppdatering om jag kommer på något mer nån gång..


Google analytics..

Vilken trist blogg jag måste ha..pisstråkiga sökord som hittar sig hit..ett av dem när jag kollade nu var "violer till mor"..men va fan e det frågan om...var är de som söker efter horny teens eller neighborhood sluts?

Inte här iaf..och när jag skulle leta hur fan han kunde komma fram till min blogg så var det på 16:e sidan..men fan..

Väldigt värdelöst vetande..

Jag antar att det finns någon som håller koll och undrar?
Så för att inte fucka upp er statistik vill jag bara meddela att jag kommit innanför flextiden hela veckan (applåder till Jerker), fast eftersom jag tagit ut 1,5 dag ledigt i flex den här månaden ligger jag ändå lite minus just nu..hur det ska gå nästa vecka när jag tar en halv dag till på fredagen vette tusan..

Det är iofs snart juli..då brukar jag få slita en hel del så..

Fortfarande inte bjuden på någon midsommarfest *snyft*..jag börjar nästan tro att jag inte kommer att bli det heller (fel av mig, jag var välkommen hem till byn, men hade inte någon lust att sitta på tåg i 5 timmar)..

Det kommer att bli en midsommar till i ensamhetens tecken..ifjol hade jag sällskap av fotbolls-VM och på midsommardagen tog jag en brakfylla som slutade med att mina fyllebröder åkte in i finkan och jag satt själv och drack öl på Högbergs samtidigt som mobiltelefonen gick het...i år blir det nog lugnt och stillsamt, en fin middag till mig själv och läsa böcker...jag måste nog inse att jag blivit gammal när jag inte längre åker land och rike runt för en fest..

McDreamy is in da house..

När jag var inne på obsessions tidigare idag kan jag väl berätta att jag äntligen vet var städerskan kommer ifrån..Krim-halvön..(Ukraina alltså, för er som inte är så bevandrade i geografi)...hon åker dit 1 juli på semester och blr borta i tre veckor *snyft*...funkar visst att prata med henne...tänk..jag lär mig något nytt varje dag...

Och på väg in i Kista Entré idag höll jag upp dörren för min favoritblomsterflicka..hon sa inte tack..hon sa hej...hon känner igen mig..nu har jag en månad på mig att tänka ut något smart att säga till henne nästa gång..istället för öööh, hej....

Som ni ser..mitt liv ain't nuttin' but bitches and ho's just nu...fortsätter jag den här offensiven kommer jag få slå mig loss från tunnelbanan inom den närmaste framtiden...

..så varför bjuder ingen av dem in mig till en midsommar-orgie?

För alla som låg sömnlösa..

För alla som låg sömnlösa..

..och undrade var jag stod på derbyt..nu vet ni..det är jag i den gröna tröjan..ja, jag ringade in mig så det skulle bli lättare att se..men visst ser jag bra ut?

Måste ta reda på vilken kamera fotografen har, jag ser inte alls fet ut på bilden...

I köm fro Malung

Jag är stolt över att vara från Malung idag..för er som inte lyssnar på radion har en polis från Malung varit ständigt intervjuobjekt i ekot..

"Det som är mest beklämmande är nån där nere i stockholm, som vi säger då, ska bestämma hur vi ska klä oss"

Jävla bull..så säger ni inte alls..ni säger nån jävla 08 som aldrig tagit ur en älg alternativt en jävla fjollträskbo som bara sysslar med en massa bögerier.

Enda gången ni säger "där nere i Stockholm" är när ni är med på radio..nästa helg reser jag till kommun, då lär jag antagligen få höra alla alternativ + 1 till..eftersom jag kommer vara i Sörsjön kommer jag få höra "Je håttå Malungskarär" (jag hatar Malungskarlar)..

Varvid jag svarar "Men, jag bor i Stockholm jag"..så har jag helt plötsligt blivit den värsta kombinationen som finns i detta land..åtminstone för Sörsjöbor...

Det ska bli kul..ska se om jag inte kan hitta någon tall och hångla upp också..

Mindre värdelöst vetande...

Det var länge sedan jag obsessa om Kärrtorp...hon har iaf namnsdag idag..även om det tog ett tag innan jag begrep vilken Linda jag kände och vars nummer jag hade i mobilen..jag borde nog skriva in smeknamnet också...

Även
Miss E (hon som figurerar i min stränga lärarinna-fantasi) har namnsdag idag...

Båda har fått ett grattis..båda har svarat..jag är nog på gång nu...

Lösryckta saker från igår..

..som jag glömde att berätta för er (jag antar att informationsplikten fortfarande gäller)..

..Ronnie Hellström klev av vid Medis igår när jag åkte hem..jag stirrade så mycket att jag höll på att missa den vackra tjejen i grönt..

..Min chef kommenterade "löneförhandlingarna" igår med orden "Du får det vi sa på lönesamtalet den här lönen, men det är inte klart med din lön än, bara för att du ska få något"...det känns mer som "vi knullar dig i röven och ger dig det jag sa, om tre veckor kommer en säljare tillbaks från 3 års tjänsteledighet, han kommer få T+M istället"..

...Mina solglasögon gick sönder när jag försökte ta mig in i tunnelbanevagnen vid råsunda igår..det var det andra paret hittills den här sommaren..jag får väl skylla mig själv som hade dem i ytterfacket på väskan..

..Innan jag somnade skrev jag ett indignerat och bittert inlägg i mitt huvud. Vi får se om det kommer på pränt någon gång..önskar jag hade kunnat njuta mer av segern istället..

..Jag har ytterligare ett inlägg i pipen, men glömmer alltid att fixa det som behövs för att kunna skriva det, så det får vänta ett tag till..imorgon kanske..

..Jag har funderingar på att sätta mig i datorskugga ett tag...jag köpte ett gäng böcker på bokrean och har hittills bara läst ut 1 av dem och kommit en tredjedel in i den andra..dessutom skulle jag må bra av att slippa bloggen en vända..en tredje anledning är att jag sitter sent in på nätterna (sent och sent..försent kanske men) och chattar med vackra flickor på MSN, min sömn blir lidande och jag går som en zombie nästa dag...

Rika föräldrar, dålig hygien...

Det är först nu jag på riktigt förstår hatet mot råsunda som hemmaplan..ja, alltså att Söderstadion är vår borg har jag ju förstått, men för mig har det varit lämpligt att ha någon match på råsunda att gå på..då har jag kunnat jobba nog länge (läs sitta och vicka på stolen med en mage i olag samtidigt som jag surfar på diverse bajensidor) och sen ta tuben ett par stationer, men helt seriöst..

Det är inte samma sak med en seger på råsunda och sen ta en fullpackad tub hem till Söder..känslan jag har när jag går över bron med tre friska poäng innanför bröstet och sång i huvudet...den är helt underbar..ungefär som när man går hem från bortamatchen en tidig morgon, kroppen är lätt, hjärnan är rensad..
Nu hinner humöret komma tillbaks till sin vanliga apati..som en jobbresa hem alltså..

Det gick så långt att en gubbe satt och pratade med en annan Bajare på gröna linjen och frågade hur matchen hade gått egentligen..han hade passerat en krog med gårdare där alla deppade, sen pekade han på mig, och han där ser lika deppig ut..

Innan han gick av vid Slussen sa han "Le lite..du borde vara lycklig ikväll"..

Jag är ju det, men resan hem tar musten ur mig..

För övrigt, jag borde nog förflytta mig till klacken..så många vackra tjejer..och i rätt färger allihop..det är nog där hon finns..

Fast hon kanske inte måste vara bajare, på väg till tuben såg jag en tös i gårdarfärger med de vackraste ben..men..hon kan nog inte vara gårdare iofs..känns plast..

Nej, en tjej i grönvitt...eller va fan..ska jag vara kräsen helt plötsligt? Med mitt späckhuvud? Skitsamma..en tjej ska det vara helt enkelt..

"Från Södermalm kommer vårt lag
Som spöar djurgården & gnaget varje dag
Och fanan vår är Grön och Vit
Så ni ska passa er för vi är Hammarby"

Mot Mordor...

Nu skiter jag i det här..hoppas jag får i mig lite mat iaf (brukar väl aldrig vara något problem?)...ångest i en liten flaska...fan, så jobbigt..

Nåväl..gräset är grön och linjerna är vita..det måste betyda något...

Varför ens försöka..

..det gick ganska bra fram till lunch, trots ett tidigt samtal från byn, där vi diskuterade Charlie Davies och andra spelare..trots det kunde jag någorlunda koncentrera mig på jobbet (med andra ord registrera en RFQ, surfa runt på diverse bloggar, kolla upp CPV-koder i anbudsjournalen)..sen gick jag på lunch..

Såg en halvsnygg tjej med gårdartröja direkt jag gick in i Kista galleria..stod emot mina instinkter att gå fram och vrålhåna henne...starkt Jerker...käkade på Chopsticks..

Sen jag kommit tillbaks från lunchen har jag läst diverse Bajen-sidor, tryckt på F5 inne i Söderstadions forum ett antal gånger..jobbat lite, men det går tyngre och tyngre..magen mår inte riktigt bra nu..nervositeten, illamåendet allt som såna här dagar medför har jag nu...skönt på ett sjukt sätt..det betyder att jag bryr mig...

Det här är antagligen en av anledningarna till att jag aldrig blev något själv inom sporten (ja, det och den totala bristen på talang samt bristen på vilja att underkasta sig försäsongsträning kanske?)..mina nerver..de håller fan inte..enda gången det har gått bra var tidigare i år mot..eeh..Trelleborg? då var jag så bakis att promenaden över bron mest handlade om jag skulle fixa det utan att bakfyllemagen skulle braka ihop och kalla på hjälp...nu finns det inte tillstymmelse till bakfylla i min kropp och fjärilarna är lika överbefolkade som i Hong Kong..

Snart tänker jag slå av webradion och lyssna på "Just idag är jag stark"...den hjälper inte, men stämningen runt mitt skrivbord blir bättre..

Och givetvis, när jag mår som mest illa ringer Amerikanen från Götet och jag får chans att leka säljare igen, bolla runt med siffror, göra antaganden om vad HK blir med en annan produktionsvolym..helt plötsligt är derbyt långt borta och jag gör det som jag tydligen kan (vem fan anade det för ett par månader sen?), vi enas om ett pris till kunden och med lite tur kan han räkna in lite bonus i slutet av året...

Fast så fort jag la på telefonen kom det tillbaks...oron i magen funderingarna på om jag ska vara dumdryg mot gårdarna på jobbet eller hålla en så låg profil som möjligt för att slippa skiten imorgon om allt går åt helvete..den som hånar mig i bloggen vid en eventuell förlust (ja, glaset är halvtomt) behöver inte bemöda sig om att leta sig hit igen..

En sak är klar..dagar som denna hade det varit lättare att vara kulturnörd och slippa oron..bara sitta och släppa förvrängda citat från Nietzsche, fundera på om kubismen är den ultimata formen..finslipa detaljerna inför semestern i Spanien, som ska gå i Dalis fotspår..

Istället sitter jag och får magsår över om en vilsen amerikan äntligen ska få islossning, om Ljusvattnets representant kommer att ha spring i benen och huruvida skymningspressen återigen kommer köra rasist-löp fast de vet bättre...

Back from Chinatown..

Jag suger som bitter cyniker, när jag som bäst avnjuter mina 800 tacos sitter jag samtidigt och tittar på Extreme home makeover och de där jävla jänkarungarna och jänkarmorsan grinar mest hela tiden..vek som jag är klarar jag inte att stå emot utan sitter där själv och får tårar i ögonen..fan,det där programmet förstörde mina tacos..de blev alltför salta och sladdriga..

Tack gode gud för mord och galningar i CSI NY så jag kan bli den vanlige hårde och förbittrade mannen..

I övrigt..kom i tid till jobbet (skräll..på en måndag och allt..andra måndagen i rad..duktig Jerk)...försökte men klarade inte riktigt av att slita idag heller..fick lite gjort iaf, men inte så mycket som jag ville..skulle jobba till halv sju, men när outlook hängde sig gick jag hem redan kl. 18...

Åh, just det...Kina-resenärerna kom tillbaks också...med sig hade de nyheten att jag tydligen skulle göra allt..vad de än hade sagt på mötet hade mitt namn kommit upp..oroväckande eller upplyftande?

Jag och T fick iaf presenter..enligt chefen fick de två som fått mest uppgifter, men ändå inte fått åka till Kina presenter..bokmärke, pennhållare och visitkortslåda..med kinesiska tecken odyl...tack, men jag hade trots alt helst fått resa jag också...
Nu återstår bara lönen..måste påminna chefen om det imorgon..han går ju på semester snart..

Annars kände jag de första tecknen på att imorgon blir en jobbig dag..kändes i magen när jag var inne på Söderstadions forum..fan..skit, bara ett dygn kvar..det blir jobbigt imorgon...har lagt fram biljetten och tröjan så jag inte glömmer dem...

Tacokväll på Ringvägen

Här ska frossas..Tacos är såååå nyttigt...det är ju mest grönsaker och lite färs...ost också då, men jag har lättost..att skalen innehåller 300 gram fett per skal tänker jag inte ens kontemplera över..

Till Susfu..

Till Susfu..

Kram

Sexuell frustration dag 331

Har funderat på en sak en längre tid (i min värld innebär det alltså ett par dar)...undrar om jag egentligen känner lust längre? Eller om det bara är frustration..bara det att eftersom jag inte kan få något..är det därför jag så gärna vill?

Eller är det sexdriften..fungerar den fortfarande? Det kanske är den vanliga avundsjukan? Jag vill ha det som de andra får?

Fan vet...det enda som är helt säkert är att just nu skulle jag behöva någon som har större bröst och mindre skäggväxt än mig i min säng...

Nu är det dags..idag..jag menar i höst då jävlar...

Har suttit och stirrat på det där förbannade kortet på späckhuvudet alldeles för mycket idag...det känns inte bra..inte konstigt att jag aldrig får ligga...lägger man sen till ölmagen, som lyckligtvis inte fick plats på kameran, så blir det än mer deprimerande..så när jag satt där med handen djupt ner i chipspåsen (jag köpte ju ingen igår, så då var det okej idag..) bestämde jag mig för att nu får det vara nog..sen började jag planera för hur jag skulle vara nykter och träna stenhårt...i höst...går ju inte att börja nu..nej först måste jag trycka i mig ett par ton alkohol till plussa på med ett par hundra hamburgare ett tjog bea-sås och en miljard pizzor till..

Det räcker inte med att jag gått upp ett kilo den senaste månaden? Ja, jag vet oooh vad mycket, men med tanke på att det tog 4 månader att gå ner tre kilo så...

Så till hösten ska jag träna stenhårt och inte dricka alkohol, godis och chips kommer vara totalförbjudet, jag ska också laga jättemycket nyttig mat och inte äta skräpmat så ofta som nu..ja, alltså..älgjakten är ju undantagen..det är två veckor...sen om jag ska till Oslo tänker jag inte hålla igen.. å så fyller jag år...men annars jävlar ska jag vara nykter och tråkig!!

Någon som ens funderar på att tro på det?

Förra lördagen var betydligt trevligare...

Förra lördagen var betydligt trevligare

Förutom det faktum att min kamera lägger på 3 kilo späck runt halsen så..skönt att jag ser så lycklig ut, men det kanske är så när man är utomlands...i Lund...

Frisyren? Jag är fortfarande blöt i håret..misströsta inte..frisyren är bättre annars..men den där jävla halsen måste jag göra något åt..någon som har ett nummer till en plastikklinik?

Min tanke om att vara nykter en helg..var kom den ifrån egentligen? och viktigast av allt varför?

Va fan! Ingen reagerade på vilken tid jag skrev inlägget? Alla lyssnade och tog till sig budskapet? Jag måste ha misslyckats kapitalt...

Inlägget publicerades 10:19 en lördagsmorgon och ingen kommenterar det? När brukar jag vara uppe den tiden??
Jag hade till och med varit uppe en timme då...men nejdå..reagera på att jag skriver något politiskt och engagerat gör det..tänk inte på mig..

För att göra mig ännu mer till en fröken duktig så strök jag faktiskt mina kläder efter jag publicerat inlägget, sen åt jag frukost och efter det dammsög jag..jag vet jätteduktig...sen gick jag och pantade tomburkarna samt handlade vitlöksbröd som jag skulle ha till kvällsmaten..chansen att jag får hångla ikväll känns minimal..

Skyndade mig hem för att byta om till Bajentröjan..det vankades match nere på Kanalplan..på vägen dit passade jag på att slänga tidningarna i pappersåtervinningen och även några tomflaskor som det inte var pant på..

Bajen förlorade..of course..5:e matchen i rad HTTF får pisk..som tur var inte på den feldömda straffen iaf..och i ärlighetens namn..Rynninge var det bättre laget..

Men domaren..shit..jag är helt säker på att den mannen är folkpartist till vardags och domare under helgerna..maken till anal människa...Talangerna gör sitt sista byte..då gnäller han över att så många står upp vid talangernas avbytarbänk..skämtar han? Nejdå..han var fan likadan hela matchen..tur det inte var någon klack där får han hade väl hyssjat dem också, bett dem vara tystare för att de stör...

Hem, sova till lite superettanfotboll..Bois vann (grattis Chulls!)..vakna göra mig redo att laga mat..stekt älgbiff med sallad och vitlöksbrödet då...testa att ha lite citronsaft över salladen..hade nog väl lite för jag kände inte mycket av den smaken..

Ringde en jobbarkompis för att höra om han skulle vara med och lattja fotboll imorgon..den grisen satt hemma hos sig i sjöstan med ett par kompisar och drack gin & tonic..gissa om jag blev supsugen då..sol, gt & balkong..heaven..

Nu har min närmsta granne grillfest nere på gården..unga, lyckliga, lyckade människor..om man ändå fick ett av de attributen...

Trevligt med en solig lördagsmorgon..verkligen trevligt...

Stärkta av framgångarna i opinionsundersökningarna drar Moderaterna vidare i sin jakt på arbetare och nedre medelklass..Jag förstår inte riktigt, men känslan de har måste vara något i stil med"Hmm, vi liger klart under, mer än halva Sverige hatar oss, det borde betyda att de vi bryr oss om (höginkomsttagare, Danderydare & Djursholmare) kärntrupperna är på vår sida, men att pöbeln (de fattiga, de arbetslösa, de sjukskrivna, LO, nedre medelklass, de med medkänsla) inte gör det.

Gott, vår politik har äntligen slagit igenom om vi nu bara kunde ha sån tur att de svaga själarna gör det enda rätta och går och hänger sig kommer vi snart att leda ett Sverige i världsklass, inga sjukskrivna, inga fattigpensionärer, inga bidragstagare. I värsta fall får vi väl skaffa filippinska barnflickor och polska städerskor om för många av de svaga tar livet av sig. Gud ska veta att vi bevhöver dem för att göra skitjobben, tur att vi iaf kan få dem med skattereducering nu...

Ok, vi måste dra åt tumskruvarna lite till vad hitta på..hmm..svårt det här vi har redan tvingat den arbetslöse att vara beredd att flytta över hela landet no matter what, socialbidragstagarna måste arbeta för att få sitt bidrag..a-kassan sänkt och avgiften höjd. Fan vi har snart uttömt alla möjligheter att jävlas med Svensson..

Nej, för tusan vi har bara börjat än. Vi har ju inte hunnit sälja ut allt offentligt och privatisera sjukvården. Hittills är det bara kända människor som går före i kön, typ riktigt kända politiker och idrottsmän, nu måste vi låta alla våra väljare i Danderyd göra det, de som har råd med en privat sjukvårdsförsäkring..lysande..och vi säljer ut allmännyttan så att ingen som inte tjänar multum kan bo i innerstan..pöbeln måste ut därifrån. Förstå att jag råkade se en arbetare på Östermalm igår..det var riktigt hemskt..

Men, seriöst, det där är ju bara kattskit som enbart ser till att berika våra väljare. Vi måste göra något som slår mot de fattigas plånböcker..hmm..

Jag vet, vi har ju det här förslaget från innan valet som vi var väldigt tysta om. Du menar? Precis, vi slänger in en andra karensdag i sjukförsäkringen. Om inte det tar knäcken på pöbeln vet jag inte vad som gör det?

Gott, vad ska vi skylla på då? Låt oss påstå att det är för att minska långtidssjukskrivningarna. För en andra karensdag kommer definitivt vara nyckeln till att minska dem...

Ja, för det är just den andra karensdagen som gör att de långtidssjukskrivna inte kommer bli sjuka utan fortfarande kommer vara friska. Vad det gör är att vi som lever på marginalen nu måste gå till jobbet även om vi är sjuka. Vi måste sprida influensor och förkylningar på våra arbetsplatser, eftersom två dagars sjukskrivning tar knäcken på ekonomin det närmaste halvåret. Ni som har pengar, ni som har råd att spara för er kanske det inte är något problem och om ni röstar på Moderaterna har ni redan visat att ni inte bryr er om de svaga.
Ert medkännande sträcker sig till de andra i er bekantskapskrets och inte längre.
Alla kan inte vara lika starka som ni är, alla har inte det sprudlande självförtroendet eller den starka självkänslan. Alla orkar inte resa sig efter ytterligare en smäll. Alla tycker inte att det viktigaste i livet är att själv vara lyckad. Alla bryr sig inte om det är ett nedköp i status att bli kär i någon som står längre ner på karriärstegen. Alla behandlar inte kärlek som ett projekt.
Alla klarar inte pressen vi har i dagens samhälle, för dem behöver vi det sociala skyddsnätet som Moderaterna ivrigt försöker rusta ned.

Jag tillhör dem som redan innan valet visste om Moderaternas förslag om den andra karensdagen. Jag har tagit mig tid och gått igenom vad partierna står för, jag har sökt i mitt inre var jag står. Att jag på så sätt upptäckte att jag var sosse kanske inte är det mest lysande karriärdraget. Hade jag varit moderat kanske jag också varit beredd att gå över lik för att stiga i graderna...
Så mitt stöd för sossarna är inte pga tradition. Jag har gjort ett aktivt val. Jag är stolt över det. Är du stolt över ditt val?

Eftersom jag trots skattereduceringen inte har råd med hemhjälp ska jag nu gå och stryka och hoppas att Moderaterna får kalla fötter angående den andra karensdagen..annars vet jag vart semesterdagarna kommer ta vägen i fortsättningen..en influensa kommer räcka för att slå ut halva Sverige när vi inte längre har råd att vara hemma då vi är sjuka..bra jobbat Anders Borg..och du, snygg frisyr..verkligen!!


Jag tänkte börja tugga lite snabbare nu..

Jag tänkte börja tugga lite snabbare nu..

Äntligen en diet i min smak..här ska det expresstuggas...

Men..är det sant..

..är hon vänsterhänt också??

Pratar hon svenska med stockholmsdialekt är det jag som åker över Atlanten imorgon...

Rachael Leigh Cook..

...mmm...I'm speechless..

FC Dronkdrulorna vs Malung FC 0-5 (wo)

Japp, det blev fjärde raka segern för våra stolta fotbollskrigare, tydligen hade vi med förra veckans 5-1 seger skrämt dem så mycket att de inte ens vågade ställa upp, så faktum är att de är fan skyldig mig 2,5 timmes flextid nu...

Lite synd var det, för kommunen hade fått för sig att sladda planen och krita den, så lagom till sista matchen innan sommaruppehållet var den riktigt fin...

Lite tur var det, för vi var bara 5 personer...men ändock..vi var där och fick segern..

Iaf hade vi avtackning för Coach Bräckovic som lämnar Malung FC och 08-land för att flytta hemåt och bosätta sig i Lisellska huset..
Rykten gör gällande att ledningen inte var så nöjd med hans förvandling av Malung FC från en ekonomisk bankrutt klubb med tydlig förlorarpotential till en förening som är stadd i kassan och nosar på en av uppflyttningsplatserna..

Mycket av det kan komma att ändras nu när ExCoach Jerk åter går in och styr upp verksamheten. Coach Jerk har trots allt det sämsta track recordet i Korpens historia. Troligen kommer han inte hinna sänka Malung FC så pass att vi lyckas ta hand om sistaplatsen i år, men det kommer fler säsonger...

Jag är skyldig er målskyttarna för förra matchen som slutade 5-1 till Malung FC: Micke Scania 2, Kash, Kenny och Tillman...inga rapporter om gula kort har kommit till min kännedom..
Så Kash står på dubbelt så många mål som Jerk nu..något som säkerligen kommer att ändras då coachen alltid tar hand om fasta situationer nära mål...

Nu är det öluppehåll som vanligt kommer det hållas träningsläger v.29 på Bärsberget, strax utanför tältet..eder Coach kommer dit i slutet av veckan för att kolla så ni sköter vätskebalansen..och så tänker han hänga utanför fyllehäcken och se om han har tur två år på raken..

Nästa match är Torsdag den 16 augusti kl.19:30 då vi tar emot Arbeitsverein på hemmaplan

Forza Malung FC!!!

Angående förra inlägget..

...så kom ju regnet...men frustrationen är kvar..
Var det för mycket begärt att få två önskningar uppfyllda?
Jag har fan två A4-ark med nedklottrade önskningar som jag väntar på att få delge..hur lång tid ska de ta då????

Skitgud...

Kan den där jävla solen försvinna och ta frustrationen med sig...

Varför???

Ibland tror jag att jag är världens ytligaste människa...nu tittar jag på Girls of the Playboy mansion...och en av dem har förhäxat mig...givetvis Kendra...hon som verkligen ger blondinen ett ansikte...få se...om jag åker till USA och verkar cool och häftig, så kanske....ska bara kolla spegeln först så allt sitter som det ska..


FAAAAN!!!! Det funkar inte riktigt...inget sitter där det ska...vem fan har ersatt mitt sexpack med ett kylskåp..och vad gör de 3 kilo extra fettlagren runt halsen egentligen?


Skit okej, men jag kanske är rik iaf..det kan funka..jag menar Hef..inte för att vara elak, men han är fan inte snygg iaf..får väl vänta tills efter helgen och se om Lottot gav något..

Personligheten hoppas jag slipa på med hjälp av Lotto-vinsten..

Ska Kendra bada näck nu också...åhh..the horror..nu längtar jag fan till november...frustrationen är abnorm nu...det var inte så här mitt singelliv på Söder skulle bara..det skulle va bitches and ho's all the time..

Nu får fan chefhelvetet ge mig den där löneökningen så jag kan ha bitches and ho's some time iaf...

Man kan inte ge ytlighet som ett karaktärsdrag hos en tjockis..det funkar inte..jag måste se the inner beauty annars kommer jag aldrig få något..någonsin igen..


Go away, nothing to see here..

Vill inte skriva något idag heller...jag är så förbannat trött.....tänkte kanske någon var intresserad...

Värmeslag eller?

Man skulle kunna tro att jag redan har tagit hand om mitt sexliv, men så kul är det inte..trots det finns det ingen motivation att skriva något över huvudtaget, så...ja va fan...roligare än så här blir det inte..

Vem fan kom på att solen skulle skina under arbetsdagen??

Det finns inget som kan få mig motiverad att jobba en dag som denna..ändå sitter jag här..och lär bli sittandes i flera timmar till..för när min tanke om att flexa ut tidigt idag slog mig kom jag även på att jag tog flexledigt i fredags utan att ha så mycket plustimmar i flexbanken..så jag ligger på minus igen..skulle behöva gå en 25 timmar plus den närmaste månaden så jag kan koppla av sen..

Jo, trots omotivationen lyckades jag komma i tid imorse..nu vill jag bara sitta vid en uteservering, dricka en kall öl och titta på lättklädda flickor...efter nog många öl glömmer jag att jag är mongo-fetto och börjar på allvar fantisera om att hooka upp med någon av de lättklädda...

För nu känns det bara hopplöst och frustrerande..tar på mig det finaste jag har, men känner mig ändå fet och misslyckad..och det är försent nu..sommaren är här..nästa år kanske..min enda räddning nu skulle vara ett besök på stället som heter fettsugningskliniken...och de pengarna saknas..

Borde ta tag i ett par grejer på jobbet så kanske jag kan lajja omkring senare i veckan..märkligt att det ska vara så svårt..det faktum att det här stället tvekar om min lönehöjning gör kanske sitt till..de skämta med mig? Jag begär inte ens en skälig höjning..då hade jag begärt dubbelt så mycket..

Fast den största anledningen är nog vädret...och att jag var ledig i fredags..minisemester..jag reste någonstans och roade mig..det brukar inte vara bra för min arbetsdisciplin..det är som att låta mig ha sex en gång..då börjar jag tro att livet ska vara så..att det inte bara ska vara jobba och sedan isolera sig framför tvn..nu tror jag att livet är kalla öl på uteserveringar, tjejer i kortkort som vill roa sig med mig...suck..

Åh...kortkort och kalla öl...det är kärlek..en Bajentatuering på det så..

Nähä..ska försöka ringa den däringa kunden kanske eftersom L inte kunde tyda sina anteckningar riktigt (suck) och inte heller går det att förstå vad hon plitat ner när hon renskrev det hela..en gissning är att det också är min kund detta så..

Fast mest av allt vill jag nog ha sex..

Tillbaks från datoskuggan..mer rödbränd än någonsin...åtminstone på ryggen..
Går inte att skriva om helgen utan att det blir ett trist upprabblande av platser och andra tråkigheter...kom aldrig till Köpenhamn utan det blev lunch på Mando och lite öl på Moosehead bar i Malmö istället..sen Lund igen och dryga norrmän som sköt sönder champagneglas inne på Herkules...

Var även på Cellulit-VM på fredagen...aldrig att jag sett så många vackra slanka kvinnor fullastade med celluliter..den enda som var riktigt snygg var badvakten..helt säker på att hon ville flukta på mig..tyvärr för henne kom hon in i omklädningsrummet lite för sent, jag hade redan duschat klart..."Jag ska bara skrapa upp lite vatten"..jo, tjena..du har insett att jag är den hetaste killen här..och coolast eftersom jag bor i sthlm..så du vill se mig naken..

Dotras mor är fortfarande bredare än mig...yes, seger...

Båstad var väl fint...gick förbi Björn Borgs gamla villa...men inget för mig..jag fick knarka Clarityn för att överleva...
Lund och Malmö också fint..men det var inte sthlm..var alldeles för långt från Söderstadion...och så pratar de så konstigt...

Fick klart för mig att jag är mer underbetald än jag trodde..det stärker mig bara i att mina krav ska igenom..ska nog ta en funderare på om det inte är dags att söka sig bort..till hösten är det nog dags...

Fattar inte varför jag fantiserar om att ha sex med henne..hon är inte ett dugg intressant varken utseendemässigt eller personlighetsmässigt (kanske är de stora brösten?)..jag måste vara utsvulten...

Har nog bränt alldeles för mycket pengar den här helgen också...får snart skaffa mig en god man som portionerar ut pengar åt mig...

Talade med en tjej på Herkules..hon hette Rihs..eeh..Rhin..skitsamma började på R (tror jag)...men det är stort iaf..prata med en tjej sådär bara..kan inte ha varit så full heller eftersom jag nästan kommer ihåg hennes namn...

Dotra var söt på skolavslutningen...inser hur bra jag har det ändå..då vi är tillsammans finns inte det där gnället som finns i vardagen..men det gjorde det ändå inte lättare att säga adjö på lördagsmorgonen...

Den som tycker Skåne är platt har inte gått uppför backen till Båstads järnvägsstation med en fullpackad väska...en morgon kl.9 och det är strålande sol och 25 grader ute..

För den delen..jag älskar när det är varmt..eller älskar kanske är fel ord, men eftersom jag hatar när det är kallt så får ni inte ur mig något negativt om värmeböljan...

Har badat i saltvatten i helgen...näe inte havet...men vatten från havet i en pool...det var fan inte varmt..hur kunde dotra bada i 6 timmar? Jag hann läsa 120 sidor ur Klas Östergrens "Gangsters" iaf..

Vill ut och resa mer..jag vill till fler pittoreska småstäder med kullerstensgator...vill sitta på X2000 och susa fram i landskapet...vill landa på en flygplats som ligger insprängd mellan åkrar...

Dags att åka och spränga bron...

Nu går jag snart in i bloggskugga för några dagar..begriper inte själv hur det ska gå till..inte läsa några bloggar..jag kommer antingen komma tillbaks till Söder som ett ångestfyllt nervvrak eller så kommer jag vara nyfrälst, sitta och lukta på blommor, agitera för det elfria samhället..

Blir spännande att se vad som händer...

Ha det gott go vänner (jo alla 2)..resten av er också då..
Jag ska ner till kontinenten..se Europa...kommer tillbaks som en ny människa..troligen rödbränd in i märgen då jag och dotra visst skulle gå och bada imorgon efter avslutningen...

På lördag blir det uteservering i Lund eller Malmö..

Min utlandssemester i år..förväntar mig att sommaren är över när jag kommer tillbaks för den sexuella frustrationen är nu outhärdlig..snart plockar jag på mig studentmössan och spelar med...

Idag rikets största stad, imorgon Ålahuvudland...

Apropå ingenting egentligen..eller jo apropå att jag och Blue satt i samma bilkö igår..hon hälsade inte ens...en grymt jobbig jävla kö..det tog en och en halvtimme till Söder...till skillnad från det normala 15-20 minuter...då kändes tuben som ett jävligt bra alternativ..

Idag när jag låg på perrongen vid Ålstens gård och väntade på Nockebybanan var jag inte längre lika övertygad..avgång var 20:e minut..men det är klart..Brommamammorna och Brommapapporna har väl alla en vräkig BMW så vad ska man med kollektivtrafik till??..när vi sedan var framme i Alvik var det bara 1 minut tills nästa tåg...sen var det en minut..så var det 1 minut igen..5 minuter senare kommer fanskapet..hinner till Thorildsplan då blir det vagnfel och vi får kliva av..kommer ett nytt tåg någon minut senare..det stannar inte vid Odenplan eftersom Polisen bett om det..Kennys syrra får alltså åka vidare...

Till slut hemma..och nästan så jag börjar surfa in och leta bilar istället...

Hade en lång harang om mina fördomar mot Brommamammor och Brommapappor också..tyvärr låg jag kvar i soffan så länge att allt försvunnit..nu missar ni det som borde varit årets höjdpunkt i bloggosfären..synd..

Det var Ola och Magnus, den tredje var jag...

- Oj, jag glömde det. Du ser på fotboll, matchen har väl precis börjat?

JA, så varför gaggar du vidare om den där jävla bonden och hans kossor i 4 minuter..
Ibland är det svårt att få stopp på sin mor när hon måste berätta något..jag tänkte inte ens svara först, men tänkte jag kunde vara snäll och göra det åtminstone..det kunde ha varit något viktigt..icke då..

Matchen var..eeh..ja över efter 45...

Till skillnad från matchen som spelades tidigare idag på den mest ojämna plan jag någonsin beträtt..hade jag varit någorlunda klok hade jag legat kvar i sängen och odlat min bakfylla, men..född idiot..

Så tuben till Alvik..frukost på Donken och sen Nockeybybanan..till sist gå nån kilometer och äntligen framme..sen suger jag rejält..men kul då...2 timmar och 3 liter vatten senare är det hemgång..och soffa i 4 timmar innan jag tar mig i kragen..duschar, går och handlar...och vilken otrolig intelligens jag visar upp..få se..mjölk...check..sugen på chips...ok. köper jag chips kommer jag inte behöva middag...på hemvägen stannar jag vid Läckergrillen (för vilken gång i ordningen den senaste veckan??)..Lövbit...käkar den..öppnar chipspåsen och mår dåligt..nu är mer än halva kvar...

Har packat till morgondagen..jag har kommit fram till att jag inte är utrustad för sommaren..allt är fanimig svart eller mörkt...

Frustrationen har blivit påtaglig...och den kommer bli värre för den här svålen vill ingen kvinna talla på...

Undrar när jag ska komma ur min fetto-period...ja..alltså perioden när jag fettar järnet...min period som fetto lär väl fortsätta tills jag får någon sjukdom som gör att jag rasar i vikt..


Curling-alkoholist..jag sopar allt under alkoholmattan..

öl, öl, öl...strax efter jag kommit i tid för andra dagen i rad...
Eller, egentligen ganska långt efter...inte riktigt lika långt efter som jag tänkt, men när Kallin väl var i Jakan tänkte jag att det var lägligt att dra hem...för vem kan motstå att sitta i bilköer i 1,5 timmar när tuben tar 45 minuter?
Inte Jerk som fortfarande när en dröm om att borgarnas übermenschen-politik ska gör att vanligt folk inte har råd att köra bil längre...

Tyvär har de inte hunnit så långt än..som tur var har de fyra år på sig att trycka ner arbetarklassen, måtte de lyckas, så jag och gnagaren Kallin inte behöver sitta i köer nästa år..

Till slut hemma i Bajenland..otroligt nog parkering 10 meter utanför porten...en varsin välförtjänt öl och sen gick vi över bron till Suburbia...Skanskvarn har ett så jävla bra läge, men självservering, beställa öl och mat vid bardisken funkar inte..Team Autoform lyckades trots detta få i sig nog med öl (speciellt eder Matriale) och dra fram ett preliminärt schema för säsongen..för er som undrar så funderar matriale på att frekventera Oslo cup i september och göra sin debut i internationella sammanhang..extra viktig information för Katja Kiiskinen och Camilla Gröseth...

Snabb sväng in på Metro..mest Mötley Crüe i högtalarna..fick för mig Blue skulle vara här..hitta henne inte..

Nu kör vi dvd-highlights från säsongen..får se om matrialen syns med DN i högsta hugg eller om de koncentrerar sig på spelet...och lite öl...

Big day today....

Alla i kör nu: GRATTIS JERK!!!

Till vaddå tänker ni? Det är måndag och med tanke på mängden alkohol han drog i sig i helgen borde han fortfarande känna sig riktigt bakis..kan han ha fått något i helgen..borde inte det varit ute på bloggen typ 5 sekunder efteråt??

Jo..inget sånt..inte säger jag grattis till att jag ska få två snarkande norrlänningar till rumskompisar imorgon heller..
Nej..det är större än så..trodde faktiskt jag skulle få sex innan det här skulle hända..

Va? Nej...chefen har inte gjort en kovändning och gett mig den lönen jag förtjänar...blir väl ett snabbt möte på torsdagseftermiddagen om det antar jag...

Jag kom i tid till jobbet idag!! På en måndag!! Har ingen aning om när det hände sist...

Sen var väl det roliga slut..jag fixar inte riktigt två dagars längre..kroppen och huvudet är segt...segare än en normal måndag...
Talade med dotras mor ikväll..jag får bo där tills på lördag iaf..nu behöver jag en plan för resten av helgen..tänkte stanna i Skåne, men vet inte var..sen hem till sthlm på söndagen..

För att fira att jag kom i tid idag blir det middag och öldrickning imorgon..moget och bra...

På onsdag ska jag spela fotboll..på gräs..har jag inte gjort på den här sidan millenniet tror jag..

Grym bakisdag...

Det har känts som semester idag..solen har skinit och jag har legat trött och avsupen på soffan..en kort stund vid 12-13 såg det ut som om jag skulle göra något, men förutom lite tvätt och en tur till Läckergrillen var jag makalöst inaktiv...tog mig i kragen och köpte en pizza på kvällskvisten iaf...så jag garanterat ska kliva upp ett par hundra kilo...

Gårdagen var skön...lite trött, men inte bakis...några öl på balkongen med Kenny, en kort promenad och fler öl på Snaps uteservering..där jag för övrigt åt frukost, lunch och middag också..en välhängd biffstek...matchen sågs på Fenix...otrolig match...jag fattade ingenting på slutet..fick ringa en nyktrare kompis för att få ihop det till något sammanhang..jag satt i röd skjorta..hur tänkte jag?

In på 54:an när de andra svek...spela Black Jack..vet faktiskt inte riktigt hur det gick..tror jag gick jämnt upp..nästan iaf...blev bjuden på en rom & cola av någon okänt typ som också spelade..gick hem...stannade vid Läckergrillen och åt..

Jag måste sluta med det här..Anna Skipper skulle spontanantändas om hon hängde med mig en helg som denna..jag har ätit nog mycket fett för att täcka årsbehovet den här helgen...får försöka hålla mig nykter några dagar nu...

Ett tag idag när jag var som skitigast, fulast och äckligast var jag övertygad om att min drift var så stark att jag skulle kunna manipulera vilken tjej som helst i världen till att ha sex med mig..fast jag skippade det då jag insåg att det skulle krävas en viss ansträngning även för mig..

Hoppas jag mår bättre imorgon..jag behöver ta tag i köket..rensa det från snabbmatskartonger..jag behöver förnya musiken i mp3:an innan jag åker till Skåne..jag behöver boka tågbiljetten hem..har fortfarande inte klart vartifrån jag ska åka dock...

Wild youth

Jag är nog för berusad för att skriva något...låt mig bara konstatera att tjockisen i Danmarkströja hade svårare att tänka ett steg till än jag har att få ragg...
Nej, jag fick inget ragg, och ja..jag är tveksam till att tjockisen fortfarande lever..

Jag är sexuellt frustrerad..du är välkommen att göra något åt det..sorry, om du är killen som bjöd på en drink vid black jack-bordet...jag tar den bara upp i röven en gång per år..vid lönemonologen..

Nu ska jag sova och drömma om att Susfu hade en underbar dag med terriern och att Angie fick sin tårdrypande, underbara konsert uppe i lill-småland...den måste varit fabulös, för hon var där med sin mor, the woman that gave good taste a face...

Whisky, öl, frustration..vanlig fredag..

Whiskyprovning är ju bra..om man nu inte har 6 sorter att pröva..när man väl är på den 5-6 så är det mer..tja ganska rökig, var det så vi skulle säga?
Inser att jag är en alltför stor produkt av skogen också..kan inte beskriva smaken mer än.ganska stark..whisky tror jag..
Käkade fisk ikväll..klar för i år alltså..min bordsdam var VDn..vi diskuterade lite den förre..jag sa att jag hade aldrig problem med honom den nuvarande sa "men, det beror ju på..nej jag ska inte säga något.."..jag fyllde i med "att jag inte var farlig"..VD höll med..mer öl...båten in till land..Eken efter ett abnormt långt köande..Håkki var där...

Gick som vanligt Götgatan hem..hade sällskap den här gången, E...hon bekräftade min teori..jag går igång på sthlmsdialekt..seriöst..hon har tre tonårspojkar..är närmare 50..men, trots det fick jag fula tankar..nåt med rösten..ja, hon är väl en skön människa också..middagen med fisk spenderades annars mest med att jag stirrade ner i ekonomiassistentens urringning..såg ut att halvdölja de mest perfekta bröst..ömsom urringningen, ömsom hennes vänstra hand där vigselringen satt..som att jag trodde att den kanske skulle försvinna efterhand..sjuk? Nej, sexuellt frustrerad tror jag...fast de där brösten är nog perfekta..som info för de som undrar..den nya L hamnade jag inte vid samma bord som, så svårt att avgöra, men hon verkar trevlig..24 är hon också..ring på fingret också..suck..

Seriöst, E var hem och kollade på lägenheten..vi hade samma väg hem..funderade ett tag på närmanden..pga rösten...jag får fan snart åka till Polen och ta hand om det hela..har lite pengar kvar av lånet än..annars blir jag som förut..helt slut som människa..

GKAM:en drog högljutt om löneförhandlingen och att jag och TP inte var klara med den..så här i efterhand känns det lite olustigt..spelade mest med på färjan...jag har ju all rätt att vara missnöjd..det får inte marginaliseras...(blä..för BB-language...)

Om ettpar timmar vaknar Kenny..då ska vi gå på en uteservering och dricka öl..innan dess ska jag leta upp en lyxprostituerad på nätet för att stilla mina lustar..

Nej, jag ska inte det, men för mänsklighetens skull borde jag gjort det..frustrerad en dag till..får knapra piller mot lust snart...eller skjuta mig själv..

Live from Långbro..Jerk and his magic left foot...

För den som är intresserad av att se hur Jerk är som spelare bifogar jag en länk...HÄR
Den går till hemsidan hos en av våra motståndare som har den tvivelaktiga smaken att filma sina matcher och sedan lägga ut referat på sin hemsida..

Det är jag som är den vänsterfotade med nummer nio i grönt (but of course..måste vara det mest passande numret?)...jag gör assist till vårt andra mål, bara så ni vet...

Freitag, Ich bin..ääh..så långt räckte tyska kunskaperna alltså..

Drog hem redan vid lunch idag..ansökan om vapenlicens inlämnad hos polisen..den blev mycket billigare än jag trodde så jag kikade in på Kapp Ahl..hittade inga byxor som intresserade mig..väldigt få kläder intresserar mig..jag hade tänkt shoppa när jag blivit smal..så jag lär väl aldrig shoppa då?

Hoppade av tuben i Slussen..smet in på Adidas och köpte ett par skor..750 spänn..det är nog de dyraste skor jag köpt i mitt liv..så nu är jag fattig igen..tog en korv vid Medis och traskade hem..klippte mig..jättekort..frisören klippte bort två centimeter..


Spännande? Nu ska jag iaf duscha, tvåla in svålen och raka fram dubbelhakan sedan käka något rejält och dra mig mot firmafest..är egentligen dumt att gå hem innan som jag gjorde idag..tappar inspirationen..och vi ska åka färja i 25 minuter så jag vill inte dricka öl innan heller eftersom jag har sån juniorblåsa...


Fisk till middagen ikväll..jag är skeptisk...men whiskyprovningen ser jag fram emot..nåja..blir jag bara berusad så var det värt att äta lite fisk..siktar på att vinna färg-tvn den här festen också..


Smek & kel på er..