Tröttsamt..

Vad är poängen med att vinna nere i Jkpg om ni ändå tänker ta pisk av några jävla nordtyska bönder??
Besvikelsen var total idag..hela veckan kommer vara skit nu..som om det inte räckte med att jag är tillbaks på jobbet...suck..

Måste nog göra någon random chick med barn så jag kan få pappaledigt..


Sitting at the dock of the bay..

..eller mer i nere i Småland kanske..väntar på att Sofia ska sluta jobbet så resan mot dalarna kan börja..
Räknar kallt med att vara hemma när allt har hunnit stänga, så det blir att bege sig ut imorgon förmiddag för att införskaffa både lunch och middag för midsommarfesten..ölen fixade jag senast jag var upp till byn..

Kanske ska skriva något om hur skönt det var med en seger igår? Det var jätteskönt..


Nyfrälst..

Som pånyttfödd kristen beger jag mig idag ut på pilgrimsresa ner till mörkaste Småland..det är viktigt att följa sitt kall och välja den rätta vägen här i livet..

(eller så kanske Bajen spelar mot J-Södra ikväll och det är därför jag åker ner..)


Pappa laddar haglan..

Inte nog med att dotra numer har större bröst än mig, idag fick hon dessutom sin första mens..
De verkar iaf ha pratat om det i skolan eller hemma, för hon var hur lugn som helst med det..bara det att hon behövde bindor..tur vi var på Coop Zinken då..

Pappa? Jodå, han tog det lugnt också och sa grattis innan han glatt betalade för bindorna, men det är nog dags att ladda haglan på allvar nu..


Sålt sig som en hansson..

Äntligen hemma igen, samma dag som mina väggar äntligen blivit grönvita fick jag återse mitt älskade Söderstadion..för en gångs skull åkte jag dit glad och utan oro i magen..det kan bero på att dotra var med och kanske även för att jag har en veckas semester nu..

Tidigare på dagen hade vi varit ute i Gubbängen (tydligen ett fruktansvärt roligt namn enligt dotra) och kollat lite på Eken Cup i handboll..Bajen mosade Spånga, även om vi pga att jag först glömde plånboken hemma och sedan hamnade i SLs våld knappt fick se 10 minuter av andra halvlek..vi stannade kvar och såg en annan match innan det var dags att åka hem, handla och sedan byta om för match..

Matchen ja...det är så fruktansvärt surt att mina två favoritspelare var de som var mest under isen idag..Simon och Runa var aldrig där..
Pålle tyckte jag var bra idag..förutom att han inte hade en enda farlighet, men ute på banan..
Domaren dömde som om han var från skåne och hette martin..

Tre poäng iaf och på onsdag är det jag som står och skriker om bondjävlar på Stadsparksvallen!!


Kommer kanske något mer uttömmande sen..

Som befarat..det blev 3 timmars sömn inatt..lyckades iaf med konststycket att komma till jobbet redan klockan åtta..och det på en måndag?!?!?!

Min 1,5 veckas semester var väl ca 1,5 månad för kort, men så grymt skön..trots att jag knappt lyfte ett finger i onödan och mest drack öl och åt skräpmat gick jag ner ett kilo..frånvaro av stress och sömnbrist is da shit!

Mest av allt vill jag väl påpeka att jag redan gjort en full arbetsdag och därför tänker gå hem alldeles, alldeles strax, ska bara skriva klart inköpslistan först..


Jaa..

..jag ignorerar er..

..jag har semester låt mig va!