Fy fan för Martin/ Fan vad skönt med Linus..

Vad är det frågan om egentligen? Hur kommer det sig att varje jävla idiot som heter Martin är helt värdelös som domare? Det är ju helt fantastisk så sopig han var. Visst Bajen visade inte upp någon bländande fotboll, men det han visade upp i inkompetens var helt fantastiskt. Frågan är om han hade ett rätt under hela matchen? Min gissning är att det gick snett redan vid slantsinglingen..

Fast det är väl inte direkt det jag borde fokusera på ikväll? Jag borde fokusera på hur underbart det var att gå över bron, hur skön stämningen var. Det var rent elektriskt i början av matchen, 12:an regerade, totalt och till och med norra sittplats var på tårna ikväll..ifjol var det lite si och så med det, men inte ikväll..jag rös av glädje från första stund och det höll i sig ungefär de första 30 minutrarna.
Jag tänkte på hur skönt det var att vara riktigt engagerad i en match. England var också bra, bra fotboll, schysst stämning, men det var inte ren passion från min sida, det var bara ett stort intresse..ikväll däremot..det handlade om något helt annat än själva fotbollen..det handlade inte om min kärlek till fotboll. Det handlade om min stora kärlek till Bajen, mitt liv..

För övrigt måste jag fråga vad som hänt med giffarna? Jag trodde det var ett Norrlandslag. Ett lag med män, men det var bara fjollor som mest slängde sig och filmade..det var en besvikelse att se..inte mycket norrländskt stål i dem..

Mauros röda såg jag inte..kan inte säga om det var rätt eller inte..det enda som oroar mig är ju att Thallinger och de andra bönderna i disciplinnämnden garanterat kommer stänga av honom tills hans karriär är slut..iom att det är en Bajenspelare är det ju ett givet fall enligt 3Z "om en Hammarbyspelare får rött kort ska han oavsett förseelsens art stängas av i minst tre matcher. Skulle det visa sig att det faktiskt var ett korrekt rött kort blir det genast 5 matcher"...

Gilla Linus

Jo, jag vet, eftersom vi har en efterbliven domarbas kommer garanterat Martin från Alnarp vara FIFA-domare nästa år, eftersom inkompetens automatiskt innebär ett karriärlyft i domarföreningen. Dessutom heter han Martin..

Nåväl, spelet räcker inte för att ta oss till allsvenskan (den riktigt heta allsvenskan där det i en sämre del av stan ikväll spelades match inför 5400 åskådare, någon som sa PLAST?), men poängen kan göra det.

Spelarkritik? Castro försökte iaf, Vlado likaså..fast jag vill fortfarande ha PFO och Simon på kanterna. Jag anser att allt annat är tjänstefel. Isak imponerade på mig...och Mauro..jag har gillat honom sen HTFF..surt på det röda kortet bara..just det, skrev inte klart..jag tycker inte Castro håller..

Och Linus! Linus är kung just nu, fortsätter han vara det säsongen ut kan det bli riktigt bra..

Jag kan lägga mig med ett leende på läpparna ikväll iaf..Jag har äntligen varit hemma på riktigt, jag har fått jubla och kunnat gå hemifrån utan att sura över tre tappade poäng..livet skulle bara bli bättre om jag slapp gå upp före lunch imorgon..


He's back..

Leffe is back.

Han ringde från klockan ett till kvart över fyra imorse..då tröttnade jag, lyfte luren och sa:
- Men är du helt jävla trög eller? Godnatt! Sen la jag på luren..

I morse kollade jag vad det var för nummer..tyckte jag kände igen det och mycket riktigt..det var Leffe, manodepressiv från Högdalen..nu ringde han igen..nästan två år sen sist...den här gången mötte han inte den trevlige Jerker i telefonen..


Kärlek och förlorare..

2 förluster idag, 3 mål från min klubba..inget av det är godkänt.
I första matchen låg vi under med 6-0 innan vi till slut hyfsade till siffrorna så det "bara" blev förlust med 6-3-. Två mål i den matchen..trodde att vi iaf vaknat till efter den..

Sällan hostar hackspetten..det blev än värre..vi låg under med 9-0 innan vi började få in några mål..det var en helt sjuk match..hur de än gjorde gjorde de mål, hur vi än gjorde sumpade vi våra lägen..yours truly sumpade ett soprent friläge..jag hade fan redan sträckt armarna i skyn innan jag upptäckte att jag skjutit utanför..
Nåväl, vi hyfsade till siffrorna lite i slutet iaf..nästa gång det är SIL missar jag det..Bajen vs Norrping på Söderstadion..jag o dotra ska gå..tyvärr blir det som vanligt på västra läktaren..fanns inga lösbiljetter i närheten av min plats..

Innan vi var i Bajenshopen (jo, jag köpte en t-shirt till mig också..) var vi till Elgiganten eftersom dotra haft sönder netbooken (hmm, undrar var det humöret kommer ifrån?)..inget som gick på någon garantin, så datorn följde med tillbaks, sen visade jag dotra Stureplan för första gången..om 8 år kommer hon springa där varje helg antar jag..och så till Bajen-shopen då..vi köpte även biljetter till Öster hemma..lika bra att passa på medan vi ändå är där menar jag..
Dotra var ganska ledsen efter att hon fått reda på att datorn inte gick och laga..det blev väl inte bättre av att jag skämtade och sa att hennes mor var jättearg över det fortfarande (jaja, jag sa direkt att jag skämtade..)..så, jag som trodde att jag skulle få leka med nästa lön alldeles själv får nu punga ut för en datorjävel istället..eller en halv iaf antar jag..poängen skulle iofs vara att jag var en jättebra pappa och tröstade henne..kom kanske inte riktigt fram i meningarna innan..

Nåväl, hon är söt när hon sover iaf..

Jag lämnar er med helgens mest spelade låt i det Erikssonska hushållet..


(det var faktiskt dotra som hittade denna och har sen spelat den nästan hela kvällen)

Ibland blir man stolt...

Jag ska bli med tonåring nästa vecka. Ett kusinbarn kommer ner till sthlm för att praoa. Jag tror det blev klart bara här om dagen vart hon ska..vi chattade ikväll (yup, jag försöker hålla mig ung..hänga med kidsen liksom), så jag frågade vart hon skulle vara någonstans.
- Nån restaurang på Tjärhovsgatan 4, blev svaret.

Alltså, jag kände givetvis igen adressen direkt..jag visste att det var vid Medis, men vad hette restaurangen?? Till slut föll polletten ner..hon ska ju praoa här..


På anrika
Kvarnen. Fantastiskt, nästan så att en tår trillar nedför kinden..

Visste jag inte bättre skulle jag tro att jag lyckats indoktrinera henne, men det är grymt tveksamt att så är fallet..var nog bara en slump..det kunde lika väl blivit Gröne Jägaren också..


Värdelöst..

och sämst av dem alla är mannen från Skövde...ihop med sin kompanjon på högerflanken så fixade han samtliga 3 baklängesmålen..

Annars var väl Linus bra iaf..även om jag inte tyckte Simon var särskilt bra tycker jag han borde starta..

Trodde inte jag skulle skriva det, men vore det inte bättre om José körde högerbacken? Och PFO måste ju in från start..

Mittmitt kändes inte heller bra..tur det är 29 matcher kvar, för Hallenius allena får inte upp oss tillbaks till allsvenskan..

Kuken, är ordet just nu..

Nåväl, om en vecka är det domarens fel..det är det alltid på Söderstadion..då blir det en grönare gräsmatta och vitare linjer..då är vi lyckliga på riktigt..


Värdelös tisdag, blev riktigt bra till slut..

Lika bra att säga det med en gång..matchdojorna funkade direkt..trots att jag tog tuben idag och trots att jag varken hade halsduk eller matchtröja med mig...
Om nu bara Simon och PFO får starta och Mauro så är jag nöjd..
Såg dessutom en
Bajen-kändis när jag stod i kön för att hämta ut säsongskortet..vilket år som helst kommer vi säkert växla några ord också..

4900 på en träningsmatch...samtidigt i en annan del av stan spelades det en allsvensk match inför 1085 åskådare..

Hann också hem och se Messi stänka in 2:an och 3:an..

Jobbet sög för övrigt, vaknade i natt vid halv fem med värsta magknipet..kul, då hade jag sovit två timmar lite drygt..blev kanske en halvtimme totalt till..höll på att somna över tangentbordet flera gånger under dagen..

Fast det är väl skitsamma om jobbet suger så länge Bajen vinner..just nu är jag bara glad att Bajen inte inledde sin serie för tre veckor sen..då hade jag förfrusit mig..

Nu ska jag försöka njuta av segerns sötma en stund..