På Läckergrillen tidigare ikväll..

När jag satt där och åt mitt vanliga fyllekäk..fast jag var nykter och klockan runt halv åtta...spejade jag ut genom fönstret och började nästan tokstirra på en blond skönhet...väldigt vacker, och verkligen schysst kropp (vad jag nu kan se då hon har kläderna på)...

När hon rundar hörnet tänker jag tyst för mig själv "stig inte in på grillen, snälla stig inte in på grillen"...dörren öppnas givetvis och hon stiger in..

När jag ätit upp maten och ska ställa tallriken på disken får jag en blick av henne...en blick säger mer än tusen ord..den här blicken sa något i stil med "uäh, äckelpäckel, fulgubbe försvinn"..

Yes!! Äntligen en reaktion från en vacker tjej..jag är på gång..

Jag är till och med ännu tråkigare..

..klockan är 22 och jag funderar på att gå och lägga mig...det lilla trotsbarnet i mig tänker iaf se på Schyffert på femman först...så jag inte känner mig helt som en pensionär..

Och typiskt var det att när det väl är ett reportage från skogen så intervjuar de ingen ortsbo..nope..de hittar givetvis Sidensvans...en stockholmare...nåväl..jag fick lite bilder från skogen iaf..

Undrar hur mycket tjärnen vuxit på godset?

Titta på aktuellt..

Vårfloden är hemifrån (tror jag, var tydligen det på rapport iaf)..

Hä känns som Norrland..

Ensam i ett kontorslandskap känns det helt plötsligt helt okej att jobba..inga telefonsamtal som stör, inga kollegor som ställer frågor...man får saker gjort..eller nästan gjort kanske, givetvis skulle jag behöva hjälp för att landa en offert, men Schweiz har stängt ner för helgen..det blir på måndag..

Och givetvis..inte hann jag med det jag föresatt mig heller..turligt nog finns det en dag till att jobba denna vecka, kanske jag hinner då..kanske..

Nu är det iaf dags att lämna in för ikväll..fundera på om jag inte ska passa på att lämna in deklarationen på vägen hem, men orkar nog inte leta efter något ställe att göra det..jag lever på den farliga sidan ett par dagar till, så får vi se om jag kommer ihåg att lämna in den i tid..

Fan vad tråkig du är!!

Satan också, allt rann av mig efter lunch..all (för det finns ju mycket) inspiration för jobbet försvann..det är som fredag gånger 3...ändå..jag ska härda ut..jag ska göra de tre saker jag föresatt mig...ändra på en offert, kalkylera en annan offert och lägga upp ett inköpskontrakt med alldeles för många artiklar (nu hamnade vi där igen, ni blir så avundsjuka när jag beskriver mitt spännande jobb)...

Hittills idag har jag hunnit med att titta lite på den blonda controllerns bara mage..hon sträckte på sig...jag har också fått höra hur tråkig jag är av henne när jag lade ut texten om vad jag ska göra...göra rent köksfläkten..wehoo, spännande Valborg indeed...

Och alla har börjat lämna för dagen också..det är vanlig dag på företaget, man kan flexa ut först kl.15..förstår ni inte det?? Jag är relativt säker på att jag kommer sitta ensam redan vid halv fem ikväll..

Nåväl, min tråkighet bottnar i övervikt på kroppen och undervikt i plånboken...inte mycket annat att göra än att försöka tråka ihjäl sig ett år, så kanske det ser bättre ut sen...det är planen..vara tråkig tills nästa vår..givetvis med några få undantag..Schweiz, sommarfesten, älgjakten..eeh..ja, det dyker väl upp något mer tillfälle också, men i övrigt..tråka som få..låtsas att jag är 47 eller något sånt..om inte det i kombination med träning ger resultat tills nästa vår kommer jag att sikta på att supa ihjäl mig istället..sälja lägenheten och hyra en parkbänk för att få loss mer pengar till sponken..

Nej, tråka i några timmar till innan det är dags att vända hem till ön...det är lite festligt ikväll, eftersom köksfläkten ska rengöras ska jag köpa hem mat...yes, Läckergrillen here I come..

Valborg, farmor hade haft namnsdag idag..

Före nio iaf...men jag ångrar mig lite att jag inte klev upp när jag vaknade kvart i sex imorse...då hade jag redan gjort halva dagen vid den här tiden..nåväl, det ser ut som om april varit ett enda långt segertåg flextidsmässigt..12 timmar plus, 19 av 22 dagar inom flextiden, 11 i rad just nu, 16 dagar före kl.9...nu ligger jag bara 3 timmar minus..en till månad så här och jag kan koppla av under fotbolls-EM...

Nja, egentligen ångrar jag mig inte..det klev på en grönögd, blond gudinna på tuben..hon var så vacker att jag hamnade i konflikt med mig själv efter Solna Centrum...jag blundar alltid efter Solna, för att få nån minuts mikrosömn..det är skönt, nu visste jag inte hur jag skulle göra..till slut vinner rutinmänniskan inom mig och vid Näckrosen blundar jag...får iaf en minuts fånstirrande till precis innan Kista..

Kollar man hur många offerter jag dragit in i april så ligger det på närmare 300 000 också..så jag har täckt lönen för det här decenniet...

Nu ska här slavas ett par timmar längre än övriga Sverige, sen ska jag åka hem och göra rent köksfläktsfiltret..jag vet sannerligen hur man festar till det på Valborg...

Football's coming home..

Det var en lysande plan som jag hade...faktiskt...det var förstås innan jag skulle få ett mail om att det var dags att spela fotboll på en konstgräsplan i sjöstaden...så planeringen sprack..istället hade jag kul i 1,5 timme..på en vardag..får man göra så?

Ett tag var det så mycket folk där att vi var 4 lag..när ett lag gjorde mål fick det laget som släppte in bollen gå av planen och bli avlösta..när det var min tur att få spela för första gången (jag var ju givetvis inte i tid) ringde mor..hon har en sagolik timing...

Men roligt som sagt..det blir en återkommande tisdagsgrej verkar det som..

Nu är det the Daily show...nattinatti...

-Vad fan ska han till Schweiz o göra???*

Det är klart nu..vecka 21 åker jag till Schweiz ett par dagar..tisdagkväll till torsdagkväll..inte särskilt länge alltså..två dagars utbildning i RF (kabel, T+M och något mer) hinner jag med..två kollegor är nere hela veckan..

Jag har iaf hunnit med det viktigaste..så fort jag fick reda på att jag kanske skulle ner mailade jag till alplandet för att få reda på om mitt önskemål gick att fixa..

Sandro är en hedersknyffel och ställde upp direkt..på onsdagkväll ska jag bege mig
hit
Han var också helt säker på att åtminstone ett par av tjejerna jobbade där då..

Det lär inte bli som då Philipp och jag var dit...taxi hem halv fyra på morgonen och sen lång sovmorgon, så jag inte hann med att kolla in Zürich...den här gången har jag även utbildning från kl.8 på torsdagmorgon, så jag får väl hålla mig lite i skinnet...på något sätt..vem vet, jag kanske blivit vuxen nu och kan sluta när jag tycker att det är lägligt att gå hem för att orka med dagen efter??

Hinner inte kolla in Zürich den här gången heller..hade jag haft möjlighet hade jag tagit ledigt på fredagen och åkt hem då istället, men det är dotrahelg, så det får vara...kanske jag får någon mer möjlighet att åka dit..

*= VDn när han skrev på reserekvisitionen..

Sexuell frustration dag 200

Solglasögon på tunnelbanan tillhör nog bland det töntigaste jag vet..det är så förbannat skitnödigt att jag får hulkningar när jag ser det..att ha solglasögonen uppskjutna på huvudet är däremot skitcoolt (eller något)...

Hur än jävla töntigt det är med solglasögon när man åker i en tunnel börjar jag på allvar fundera på om jag ändå inte ska ta steget över till den mörka sidan..det är så mycket hud på tuben att jag håller på att avlida på vägen till jobbet..imorse stod jag och stirrade ner i en urringning så länge att jag var på väg att anmäla mig själv till polisen för förargelseväckande beteende...fast egentligen borde tjejen bli anmäld..satan vilken vacker urringning...och tanten med kjol, vilka vackra ben...

Ni ser, någonting måste göras och eftersom jag tror det blir svårt att få alla sveriges tjejer att bära burkas så måste vi lindra deras obehag när en överviktig, svettig och flåsande 33-åring sitter på tunnelbanan..

Därför måste jag börja bära solglasögon på tunnelbanan..dreglandet och tungan hängandes och slängandes utanför munnen kanske inte blir hjälpt av det, men de slipper iaf se den psykotiska blicken som endast en rejält sexuellt frustrerad man kan frambringa..

Så, mer solglasögon till männen...så kan tjejerna fortsätta få gå omkring och visa upp sin perfekta hud..

10 days since pigs learned to fly..

..10 arbetsdagar då..så många dagar i rad har jag kommit innanför flextiden..jag har bara varit sen 3 dagar i april...fortsätter jag så här kommer mitt rykte vara förstört inom två år..helt plötsligt kanske jag kommer ses som pålitlig..

Igår upptäckte jag att jag har begåvats med en stalker..på väg upp från tuben i Skanstull stod jag plötsligt öga mot öga med Skinndrottningen..hon hade tröttnat att stalka mig eftersom jag aldrig kom hem..lite dåligt tålamod kan tyckas, men hon är väl ursäktad eftersom hon är gravid (enligt min devis om alla..)..i övrigt så hade de tydligen anställt vikarien från helvetet på hennes jobb..hon som skulle vikariera för Skinndrottningen alltså..Skinndrottningen själv ska ju ligga hemma, käka praliner och vara mammaledig..säkerligen bli en sån där lattemamma som tar plats...eller något..vikarien var iaf det mest inkompetenta hon någonsin träffat..kom då ihåg att vi har hånglat (för snart 20 år sedan) och jag uppenbarligen bara ligger tvåa på inkompetenslistan numer..iofs, det kanske inte riktigt är jämförbart? Hon sa ingenting om att hon och vikarien hade hånglat?
*paus för lesbisk sexfantasi*

Jodå..halv nio klev jag in på kontoret..fortsätter jag i den här takten ligger jag på plus i flexbanken redan nästa vecka..

I verkligheten hade Skinndrottningen varit på kören, men det är inte lika roligt..jag vill ha en stalker..att det ska vara så svårt? Bloggroupie verkar helt omöjligt, men stalker då..allt som krävs är att en psykiskt störd tjej fattar tycke för mig..och eftersom min syn av honorna är att alla är psykiskt störda eller gravida (vilket i princip också är en galenskap) borde det vara lätt, nu gäller det bara att lyckas få någon att fatta tycke för mig (det är nog det svåraste, lite som att fixa världsfreden samtidigt som fattigdomen upphör, alla kan äta sig mätta och Bajen vinner SM-guld) sen är det klart...


Redo för Midnattsloppet..

6 minuter på löpbandet..hastighet 9 km/h...jag tror jag toppat formen redan..

Så här känns det i huvudet just nu...

Fler ryggar att se försvinna bort i horisonten..

Har glömt att berätta det, men jag fick sms i söndags från Puman från Ösmo...hon undrade om jag anmält mig till Midnattsloppet...

Hon och Kärrtorp har också anmält sig..vi är inte ens inne i maj och redan känner jag 12st som kommer förnedra mig på Söders gator..

Det får nog bli en klassisk "det är utrustningens fel, den är inte anpassad för Södermalm-asfalten" i mitten av augusti..

Jag tror jag behöver en morot..typ min vikt i öl om jag fixar att springa loppet...

Dazed & confused...

..vem bestämde det egentligen? Vem är den briljanta tablåläggaren på tv3? Eller, lå mig omfrasera det där...Vem är plattskallen som tyckte det var en lämplig tid att sända Dazed & confused med starttid 00:40 natten till måndag??

Tror ni jag kom i säng i tid i natt? Tror ni jag var pigg i morse? Tror ni jag kom innanför flextiden denna ljuvliga måndagsmorgon?

Meh!?! Inget som helst förtroende för mig tydligen? Svaren är nej, nej och ja, precis..gled in halv tio..bra trött imorse, men jag lyckades ta mig upp till slut..

För övrigt sov jag med öppen balkongdörr i natt..så jävla skönt svalt det var i rummet när jag vaknade, inte så där kallt som det känns när det är vinter, nej..nu var det svalt...

Ikväll ska jag gymma...eeh, ja, det är väl det häftigaste som händer den här veckan..

Monday night football..

Överlämnandet gick extra smidigt idag..hon fick sällskap i bussen av en annan 8-årig tjej som skulle till Dalarna...hennes heta mor fick min överläpp att darra..okej, inte riktigt, men snygg var hon...hennes pojkvän var smalare än mig också..strike one-two and three...

Gick hem från T-centralen...det är för skönt med våren..solglasögonen gör det inte lika uppenbart att jag stirrar, om jag nu bara lär mig att hålla tungan inne i munnen kommer ingen att märka det..

Satte på mig finaste gå  bort-kostymen och väntade på Blingbling..

Näe, jag gjorde inte det..jag plockade ihop smutstvätten, dammsög lägenheten (tydligen tar det inte mer än 10 minuter..ändå hinner jag knappt göra det varannan vecka)..gick ner och slog på två tvättmaskiner..ni som sett det där städa rent-programmet på fyran och förfasar sig varje gång de ska tvätta kan göra det hos mig också..aldrig att jag delar upp i vittvättoch kulör..ska jag kära kvartsfyllda maskiner?? Nope, uppdelning i 40 och 60 räcker för mig..den heta skånskan var där och tog hand om sin tvätt..hon har nyss fått barn..så henne kan vi stryka

När jag gick ner för att slänga in grejern i torktumlaren och torkskåpet kom hon och hämtade sin tvätt..hon skrämde mig först, märkte inte att hon kom..sen pratade vi lite om hur det var att få barn...skrämmande, jag pratar med en granne!! Vad är det som händer med mig??

Eftersom jag slappat som satan när tvättmaskinerna gick (läs: ätit godis och kollat på tv) så hade jag alla fönster i lägenheten kvar att putsa..under tiden tvätten torkade hann jag med att putsa fönstren i salongen (jaja..rummet då..)..ner och hämta resten av tvätten, putsa fönstren i köket..kände mig lite bättre..nu är det gjort..nästa gång i höst..kanske...

Hinner? Orkar kanske är närmare sanningen när det gäller dammsugningen..så tråkigt och så drygt..som om någon kommer hit ändå (men slå mig..buhu, det är så synd om mig..)..

Nästa projekt..stryka fanskapet..fick det gjort iaf..sen ligga i soffan och ladda för att laga mat (läs: äta godis och se på tv)..

När jag tittar på hur fina fönstren blev inser jag att jag nog borde leja bort det till någon som har det som yrke..eller skaffa en fru..det blev lika fult som förra våren..

Så, nu har jag ätit, fått mig två matdosor till och det är väl snart dags att lägga sig som den duktige arbetare jag är..

Imorgon blir det pannkakor till lunch..

Redan? Men, det är ju inte maj än..

Jag hade fel, det var inte ett tag kvar..det är redan här...de abnorma urringningarna har kommit fram...

Så..Hejdå formlösa tjejer med lager på lager på lager klädsel..
Hej sexuell frustration!!

Jag är lätt som söndagmorgon...

Söndagmorgon, runt 10...jag har varit uppe i en halvtimme..dotra har varit uppe ett par timmar längre..hon börjar bli hungrig nu, så det är väl dags för frukost..

Fick nyss ett brev, som hon skrivit i sin koja, där det stod:
Kära pappa.
Synd att jag ska åka tillbaka till Falun.
Puss - Kram
Emma

Eh hon för söt eller?

Om Poppen skulle säga nej till mitt frieri har jag en annan kandidat...

- Björn tillhör den gamla stammen. Han är en sådan spelare som har ett favoritlag och han kommer inte att spela för någon annan klubb.

Just fan, glömde...

Det hade ju hänt mer saker i Rågsveds centrum..Polisen hade lokal där och den lokale video/kemtvätt/internet café-butiken hade utökat och var numer även Resebyrå...

Kommer ihåg när jag lämnade in vuxenrocken där en gång..vet inte hur många veckor han slog ut med armarna och skyllde på någon annan då den inte var klar...

Back in da Hood..

Varför äger jag inget fotbad? Hade behövt det idag..verkligen...hade även behövt en bättre tidsuppfattning...jag har uppenbart problem med hur lång tid allting tar, ändå tyckte jag att jag var uppe tidigt och hade en sund planering för dagen...

Vaknade redan strax efter sju, lite snabbt sådär, såg att dotra hade slagit på tvn..somnade om..nästa gång var klockan åtta..tyckte det också var för tidigt..när klockan var kvart över nio klev jag upp...

Åt frukost, diskade, duschade och rakade mig (dotras krav)...sen var vi sena resten av dagen..skulle möta upp några från jobbet vid djurgårdsbron kl.11..ut och gå lite..den här stegtävlingen som koncernen har...fem över 11 var vi vid busshållplatsen vid Slussen..nästa buss går 11:23...men kul..men storstadsproblem..så vi ringde hennes moster och grattade henne på namnsdagen..väntade på bussen..HR ringde och undrade var vi var...kom till djurgården till slut..hittade resten av gänget vid Rosendals trädgård..alltså, det var min första gång på djurgården på väldigt länge..har varit med dotra till Junibacken någon gång..varit på Cirkus och sett Lundell..druckit mig berusad på Grönan..men den här sidan av Djurgården har jag aldrig sett..

Nåväl, vi går runt där ett bra tag..alldeles för länge ska det visa sig..tanken var att kl.14 skulle vi vara på Hagsätra IP och se på Rågsveds damer mot Bajen DFF..kl.14 passerar vi T-centralen...på väg mot Hagsätra trakasserar jag en vacker ung kvinna..hon suckade också om att hon och ett barn skulle missa första halvlek...så jag frågade om hon också var på väg till Hagsätra IP...man får fråga sånt när båda har barn med sig..
Väl framme i Hagsätra så stannar vi till på Axel's för en sen lunch..alltså, det var redan klart att vi hade missat hela första, så jag tyckte gott vi kunde äta lite..snurrar bort mig lite vid Hagsätraskolan (se Klassfesten med Björn Kjellman så har ni sett skolan)...ser på matchen..bedrövlig tillställning..Bajen vinner iaf..de hade tydligen gjort mål på straff i första..

På vägen hem går vi förbi mitt gamla kvarter, för att se om något hänt i kära gamla Rågsved...de har uppdaterat lekplatsen inne på gården, målat om i trapphusen och putsat upp portarna iaf...när vi kommer ner på gångvägen mot Rågsveds centrum börjar det regna..men suck..det kunde väntat 5 minuter så hade vi hunnit till tuben...tar skydd mot regnet vid Rågsvedsskolan (undrar om Kader jobbar kvar?)..slutar regna, börjar gå igen, börjar regna igen...kommer till centrum, ser att Rågsved fått en bankomat igen, annars har inte mycket hänt...

Tuben hem, handla, somna på sängen och alldeles för sent på kvällen laga Tacos till mig och dotra..tror ärligt talat det var något skumt med älgfärsen..den luktade inte som den skulle..får prygla mor om jag blir dålig...

Skönt iaf att återse de gamla hoodsen..satt nästan och funderade på att köpa hus ute i Svedmyra ett tag..men slog det ifrån mig..långt bort och för dyrt...dotra somnade i sin koja precis när körslaget tog slut...

Trinken oder essen??

Visste att det var något mer jag skulle skriva om idag..kunde inte bara komma på vad det var..

Men idag kom chefen över till mitt skrivbord..rullandes på stolen, sen han fått en ny stol har han blivit för slö..så frågade han vad jag gjorde i slutet av maj..

Super mig redlös på sommarfesten?

Nej inte så mycket i slutet..veckan innan..mja, på helgen har jag dotra och på onsdagen har vi uppföljningsmöte om utvecklingssamtalet..jaha, men det kan vi skjuta på..varför inte? Vi sköt ju på utvecklingssamtalet 3-4 gånger så...

Vad säger du om det här? Visar mig papper om lite utbildning i RF..onsdag-torsdag..måndag, tisdag och fredagens grejer verkar inte vara något för mig, men..onsdag-torsdag däremot..

Så nu verkar det som om det blir en tripp till Schweiz i maj..gott..synd bara att fotbollssäsongen är slut då, jag hade gärna sett FC St Gallen spela...jodå...de har gröna färger..

Tyvärr ser det inte ut som om jag får tid att se Zürich den här gången heller...

Undrar förresten om de fortfarande har 5 CHF/drinken på onsdagar i St Gallen?

Modern konst, jag förstår inte riktigt..

Efter jag och dotra handlat på Ica och var på väg till Hemköp för ett behövligt inköp av snus och raklödder mötte vi Blingbling inne i Ringen..

Dotra hanterade sina möten med främmande människor lika bra som vanligt och gömde sig bakom mig i sin blyghet (hon hade väl kunnat slippa den egenskapen från mig iaf?)..

När vi kom hem slog hon som vanligt på Nickelodeon och jag la mig på sängen för att läsa, som vanligt..som vanligt försökte jag sen sova en stund..och som vanligt började jag med middagen försent...

Fast under tiden så hade dotra bestämt sig för att rita och efter att jag fått hjälpa henne att hitta kritorna i den låda som hon redan letat i och bestämt hävdat att de inte fanns i...efter ett tag dyker det upp en teckning till mig på sängkanten...hennes mor får en och...så säger hon "Här är en teckning till Anna, din granne.."

Så, Blingis..du har en teckning att hämta i porten öster om dig..tyvärr har hon även ärvt min talang i teckning, men man brukar ju säga att det är tanken som räknas??

My future look so bright I gotta wear shades...

Solen skiner..dags att lämna kontoret..dags att stirra lite på hud innan dotra dyker upp...

För övrigt har jag kommit inom flextiden hela veckan..jag har faktiskt hela 8 dagar i sträck innanför flextiden..jag fick beröm av HR för det idag..

2-2

Det slutade oavgjort den här veckan..vi kom samtidigt en dag..T vann 2 dagar och jag lyckades kvittera i de sista skälvande sekunderna..

Nu är det uppehåll några veckor eftersom T drar till Kalifornien..så min motivation för att dyka upp i tid kommer vara lika med noll..alltså borde T vara den som får minus på sin flex eftersom han är orsaken..

Undrar om jag får igenom det när jag pratar med chefen?

För övrigt är det nu mindre än 7 timmar tills dotra kommer..vi ska äta pannkakor ikväll..det har hennes pappa bestämt!!

Uppdatering om snussituationen..

Jag har förstått att många är oroliga för mig, eller det vore mer rätt att skriva oroliga för om jag får i mig nog med nikotin om dagarna, så här kommer en uppdatering hur landet ligger..

Det är nu torsdag eftermiddag, i tisdags öppnade jag den sista snusdosan..jag har nästan en halv dosa kvar..jag kommer att klara detta, krisen avvärjdes genom min kloka ransonering..

I morgon är det jag som köper på mig ett nytt lager, sen kan jag koppla av..tills jag börjar nästa lön antar jag...då blir det väl samma resa igen..

Visdomsord från de äldre..

image77
Så är det..

1-2..

Ärligt talat, jag tyckte jag var i hygglig tid imorse..redan kvart i nio, ändå tog jag stryk av T..gårdagens seger var mer av WO-karaktär eftersom han var hemma och väntade på hantverkare..dagens förlust går antagligen i kategorin "jagskahasemesteritreveckorochnjutaavlivetiKaliforniendärförmåstejagvaratidigtpåjobbet" så det är tufft för mig att segra..

Apropå svårt att segra så igår kväll (nej, inte på Söderstadion, totalt impotent insats av Solnatattare, domare och Bajare) såg jag en repris på Eurosport..kvartsfinal i UEFA-cupen Getafe mot Bayern München...satan i gatan vilken match..nu missade jag en hel del givetvis för mitt kanalflippande, men den hade allt..
Första matchen slutade 1-1...Getafe får en spelare utvisad i 6 minuten..leder med 1-0 tll den 89:e..i förlängningen (2x15) gör de 2 snabba mål i 91 & 93..de leder alltså med 3-1..det ser relativt säkert ut, tycker inte Bayern skapar någonting..när de är 5 minuter kvar skjuter (eller något åt det hållet) en Bayern-spelare ett riktigt lortskott som Getafe-målisen bara ska skopa..jag hade fan fixat det och jag är sämre än Lee Baxter..men satan vilken tavla, han tappar bollen och där står en Bayern-spelare och bara har att raka in den i öppet mål..
I slutminuten springer världens fulaste målis upp mot Getafes straffområde..Oliver Kahn..jag tycker han ruffar, men domaren låter spelet gå vidare..en Bayern-spelare slår ett desperat inlägg, jag tycker det ser ut som offside..Luca Toni nickar in bollen..när Getafe gjort avspark blåser domaren av matchen..3-3, och eftersom UEFA är en samling stolpskott utan förståelse för rättvisa går Bayern vidare på fler gjorda bortamål..efter en förlängning?? Hur tänkte de egentligen?
Målen i förlängningen räknades också som gjorda bortamål? Getafe skulle krävt att förlängningen spelades i Tyskland..

Nåväl, ikväll ska jag på spinningen...vinterrocken lämnades hemma idag, kavajen har dammats av, dock utan att jag tvättat den än..något jag skulle göra i höstas har jag för mig..

För övrigt har jag redan tafsat på en ung kvinna idag..jag knackade försynt på axeln och bad henne flytta sig från vänster i rulltrappan...

Hur sakta kan en klocka gå egentligen..

Om 1,5 timme sitter jag på träbänken på Söderstadion igen...nervös..orolig i magen..det är mycket matcher nu..

Det börjar redan vid lunch..eller först vid lunch kanske jag ska skriva..det är först då som jag kollar in officiella, läser några andra bloggar och hamnar vid Söderstadions forum..sen skulle jag helst vilja sitta och F5:a tills det är dags att gå hem..

Fast det funkar inte direkt, istället så jobbar jag, samtidigt som tankarna är på annat håll..jag räknar ned tills jag kan gå hem..och rent tekniskt kan jag väl gå hem nu egentligen, men då skulle det bli ännu värre..sitta hemma och vänta tills det är dags att gå över bron är nog än värre...stirra in i en vägg och vänta på helvetet..kul...

Jag har inte blivit neanderthalare än iaf..det dröjer tills domaren visar sig för första gången (alltså när han blåser igång spelet), då får jag användning av alla svordomar som min vokabulär har begåvats med under åren..ingen är för nedrig, för låg eller för magstark för att använda när jag beskriver domaren genom mina vrål mot idioten..och jag har rätt..alla på läktaren håller med, domaren är för jävla dålig..alltid..vid förlust så som vid vinst..vid vinst går det iaf att glömma det, men vid förlust då går jag med svarta ögon över bron..förbannar idioten med visselpipan en sista gång med hes röst..

Vid vinst går jag oftast med ett lyckligt leende över bron, ett leende som säger här är en kille som precis fått sig ett..som att livet inte blir bättre än så här..ibland kan leendet saknas, då finns det bara en tom lättnad inom mig, jag orkar inte le, jag orkar inte vara glad..jag är bara lättad att bönderna fått pisk..

Vad ska jag med kvinnlig kärlek till? Jag får allt som det innehåller varje vecka på Söderstadion..jag får passionen, jag får lyckan..jag får även sveken och lögnerna..speciellt när Martin dyker upp..besvikelserna duggar tätt också..de när ögonblicken är där..nära som i nästan att jag lyckades..jag får allt..när Charlie, Petter eller någon annan dunkar in bollen är jag lyckligare än någon annan (jag och tiotusen till..)...jag tror inte en kvinna kan erbjuda mig det som Bajen ger mig..och det kostar bara 3500 på ett år..vad en kvinna kostar? Det är väl oändligt...det får bli så helt enkelt..på Söderstadion kan jag vara mig själv, jag behöver inte förställa mig, inte tassa på tå för att vara rädd för att såra någons känslor..Jag har hittat hem helt enkelt, jag har mitt...jag behöver ingen kvinna för att få må bra, jag behöver bara Bajen...

..det är klart...Bajen har inga bröst..men annars tycker jag det håller..

Wednesday Adams..

1-1...jag vaknade 10 minuter innan alarmet gick igång...igår kväll gick jag och la mig innan 12..jag somnade inte innan 12, men ändå...

Någonting är allvarligt fel...den Jerker jag känner går i rent trots aldrig och lägger sig före 12 en vardag...han vaknar inte innan alarmet drar igång...

Det enda sundhetstecken jag ser är att jag iaf inte klev upp när jag vaknade i morse..jag låg lydigt och väntade på att alarmet skulle gå igång...

Förresten, det där om danskarna..sa jag att jag ska skriva på engelska? Nähä? Jo, jag ska skriva den på engelska..jag har högst troligt tagit mig vatten över huvudet, men kan jag skriva limerickar när jag blir förälskad borde jag väl fixa detta?

Den nye..

HR kom förbi före lunch, sa hej med väldigt snäll ton..som den känslige man jag är insåg jag att något var på gång...något som innefattade jobb för mig...det var tydligt, hon lät ungefär som när dotra vill be mig om något..som jag låter när jag vill något...

Jag hade rätt, så snäll är ingen om de inte vill ha något..

Hon ville jag skulle skriva en artikel i personaltidningen om stegtävlingen med danskarna och om hur vi kickade deras ass..
Första frågan: Får jag vara elak?
Nu har jag en vecka på mig..fan vad jobbigt..skriva på beställning..till personaltidningen som går ut över hela världen..3500 anställda...nåja, det måste bli något elakt iaf...jag har ett rykte i koncernen att försvara..

Så ni kan kalla mig El skribento från och med nu..Jerker ska bli publicerad..det är annat än de 12 läsare jag hade med "Maltes skvallerspalt"..

Monday night football..

Utanför Science Tower smög han upp på sidan om mig och..och..sa god morgon..T..blev alltså ingen seger idag, ingen förlust heller..

Nu ska jag gå och dränka mig i alla RFQ-papper..

Vem fan är Sven-Åke Danielsson??

Som uppvärmning innan gympasset sprang jag fem minuter på löpbandet..i den abnorma hastigheten 8 km/h...det är nästan 4 månader kvar till Midnattsloppet och jag är redan i toppform...

..om jag bara kan få vaderna att inte börja göra ont efter en minuts löpning så..


Lunchen var god..

..nu vill jag skjuta mig...min arbetslust är spårlöst försvunnen (eeh, den har väl varit borta en längre tid??)..

Jag har helt enkelt vårkänslor...nej, inte såna vårkänslor...bara de här jagvillvarauteifriskaluftenochintedösotdödeninnepåkontoret-känslorna..

The sun is shining
and Jerk is whining
on the desk it's a mess
my goal: to work less
I'd like to go out and catch some sun
Not be in the office of no-fun
I know I'll have the same feeling next year
Please come and feel me up, dear

Det är en sjuk tid just nu..sjukt fattig..

På något vänster lyckades jag kommer inom flextiden även denna måndag..det är rent chockerande..nej, jag slog inte T..jag kom tåget efter honom...fast det som är bra är att jag kom inom flextiden..en måndag...så inte Jerker att göra så..men jag orkade inte ångesta över denna måndag...det får vänta tills imorgon..

Imorgon då jag inser att 110 kronor inte räcker för att överleva till fredag..planen är klar..ikväll på väg hem ska jag handla..handla enda gången tills på fredag..typ..det blir bröd och mjölk som ska räcka till fredag..på onsdag är det match igen, jag behöver pengar till matchprogram och korv med bröd (jag ändrar fan inte mina rutiner när vi vunnit två matcher på Söderstadion i rad..)..allt det ska 110 kronor räcka till..ägg måste jag köpa också..och gurka..

Samtidigt har jag mindre än 1,5 dosa snus kvar..raklöddret är slut..så för det första kommer jag att vara skäggig när jag hämtar dotra på fredag, för det andra får jag snåla som fan med snuset..började redan i helgen..imorse skippade jag första snusen på väg till jobbet..det fick bli efter frukost istället..snusandet kommer vara på ett minimum den här veckan..gud, jag behöver verkligen en lugn vecka på kontoret och ingen stress..och det är ju väldigt troligt...jag gick hem halv sju på kvällen i fredags..klart sist från kontoret...jag kom hit redan nio imorse, ändå hade det hunnit segla in 10 nya mail i inkorgen...ingen skulle vara gladare än jag om servern brann upp idag..

Jag är ett föredöme för samtliga kontorsråttor..

Det var ett par veckor sedan nu, lite sent kanske, men äntligen kommer bilderna från dagen när jag var chef...

image73


Notera den arroganta blicken som jag visar arbetaren vid kameran..för övrigt verkar det som om jag gått ner lite..magen brukade bölja över på skrivbordet förut..eller så har jag sänkt stolen..

Nej, det är inte fel med min tillbakalutade stil...den är ergonomiskt riktig..efter att ha uthärdat spott och spe i många år har forskningen äntligen gett mig rätt...


Om jag nu kunde få tag på ergonomikärringen som hånade mig för min sittstil för ett par år sedan så vore livet komplett (förutom avsaknaden av pengar, kärlek och bröst då..)

Stockholm börjar bli litet, kanske dags för New York?

Det går uruselt med helgen utan att prata...på min tur runt Årstaviken lyckades jag med att träffa två stycken bekanta hemifrån..
För det första..det var första gången jag gick runt Årstaviken, det var första gången jag gick över Årstabron..fan vad högt det var..min rädsla för höjder fick sig en rejäl duvning...

När jag kommit över till andra sidan..och bara kunde se min ö över vattnet insåg jag hur lång den här jävla promenaden blev..så vilka träffade jag undrar ni intresserat (antagligen jättintresserat)..

Först ut: Mr Bassman..jag kom ner till Årstadals båtklubb och kom plötsligt på att här har jag varit förr..när jag hjälpt Basse med båten..undrar om han har den kvar? 5 sekunder senare fick jag svaret, för där kom han gåendes..några minuters samtal..Basse är från Malung...det var han som gjorde så jag blev matriale i Stockan en säsong..kul att träffas..

Funderar över slumpen att träffas så..vad är oddset för att jag ska gå på långpromenad liksom?

Då träffar jag Boogie...han är från Vansbro..lika gammal som mig...men var ett år i Usa och gick året efter mig på teknisk...vad är sannolikheten för det? Han hade sålt galleriet och konsultade nu..var ute och gick en promenad med flickvännen..

Så, min plan att inte säga något på en hel helg sprack ganska rejält..kanske, kanske jag kan lyckas om jag flyttar till New York..men det ger mig fan på att första promenaden jag tar i Central Park så kommer det stå en västerdaling där...

Nu: Div2-fotboll på Kanalen..ska bara slänga tidningarna i pappersåtervinningen först..

Kan du stänga igen pajhålet någon gång?

Det är något märkligt med mig i dessa dagar...igår gick jag och la mig vid tolv..det är det tidigaste jag gått och lagt mig den här veckan..varför? Varför är det så svårt att gå och lägga sig i tid på vardagarna??

Jag vaknade redan vid tre..men kul då..sen vaknade jag vid nio, vid tio och vid halv elva..då somnade jag inte om något mer, men låg och drog mig en halvtimme till iaf..

Vägde mig..det har försvunnit ett kilo det senaste två veckorna..det har försvunnit en cm runt midjan också...nu är det bara 3-4 cm kvar sen är jag nere på tvåsiffrigt..så jag är fortfarande tjock, men inte riktigt lika äckligt tjock längre..

Jag handlade igår igen..pratade med kassörskan..sa både hej och nej tack..pratade till och med i bastun efter spinningen..sa "jadå, det är lugnt", när gnagaren ville ha på mer vatten på aggregatet..I'm talkative dude...

Nu, en banan och sen en tvåtimmars promenad i solskenet..efter det frukost och sen fotboll på Kanalplan..

Jag tar på mig skulden för min del i det här..

..det är ju tyvärr så ibland..publiken hetsar och eggar upp spelarna så det slår slint..jag är en av dem som står och skriker på läktarplats, då händer detta ibland...en intensiv match kombinerat med ungdomlig glöd och oförstånd framkallade detta:

82-åring nedslagen på pensionärsboule


MALUNG
Pensionärsboule låter som en rätt så fridfull sportvariant. Men en 82-åring i Malung blev nedslagen av en jämnårig medtävlare som, enligt uppgift, förlorat i boule och tappat humöret.

- Jag trodde då inte mina ögon. Han slog till mig så att jag for baklänges och ramlade över ett bord. De som satt där fick springa undan och jag slog i ryggen i bordet, berättar 82-åringen som blev utsatt för den dålige förloraren.

Det är ju inte ovanligt att det i stridens hetta på sportarenor, främst då det handlar om lagspel, delas ut ett och annat tjuvnyp.

Pensionärsboule har så vitt känt hittills varit förskonat från våldsinslag. Men i samband med en seriematch i Malung har det nu hänt - två tävlande i luven på varandra.

82-åringen i Malung hoppas att den våldsamme medtävlaren ska portas från fortsatt tävlande, precis som det kan ske med ''vanliga'' idrottshuliganer och sportutövare som blir våldsamma på tävlingsbanan.

- Jag fick så ont i ryggen att jag inte kunde ligga och sova på natten. Nu har jag blivit bra, men han har inte ens bett om ursäkt, säger 82-åringen.


Anders Mojanis


Doggy style...

Mårr slänger hela tiden upp en massa bilder på hundar, så jag får väl göra detsamma för att få någon sorts jämlikhet i vapenskramlandet..

Här kommer två bilder på de senaste tillskotten i jaktlaget..

image71

Tuff..ja, han heter tydligen så..Tess nyinförskaffade valp..

image72

Stellan, vet inte om det är mor eller hennes pojkvän eller vem som äger den..tror det är meningen att lillebror ska fostra den iaf (stackars hund)..kusin/farbror har också skaffat sig en valp..ifjol skaffade norsken en valp..det är nu sju hundar i jaktlaget..nästan fler än jägare..jag kommer få sitta ensam på pass till hösten..

Och för er som undrar, det är tydligen det hetaste i inredningskretsar nu i år..ja, brungul heltäckningsmatta i fastun alltså..
Så, mitt hus är det allra senaste i fashionsvängen..även trasmatta i kökssoffan är hett i år..

Tar en paus i mitt späckade schema för lite blogg..

Jag har hunnit träna och ätit frukost, ingredienserna till middagen är inhandlade..kvar är att diska och laga middag...kanske, kanske ska jag ta ut soppåsen idag också, men det kan vara att ta i..

Jag vet inte, men det känns som om jag har några timmar över??

Bonnabråk i Cloetta-land..

Jag ser på SM-finalen i ishockey..de visar publikbilder hur fansen skriker åt varannan..och full i skratt tänker jag på hur det låter när östgötar och smålänningar skriker åt varann..

Det blir bonna-SM i kubik på något sätt..

Kvällens Lassie..

Jag var duktig och gick av redan i Slussen för at få en längre promenad hem..utanför Coffeehouse by George (var annars liksom) såg jag George Moussan..

På Ica såg jag en tv-kändis, men det känns inte riktigt lika stort..

Nu är det väl ändå dags för helg?

Chefen gick för en halvtimme sen, städerskan lämnade femton minuter efter honom, jag har precis skickat iväg den offert jag så korkat lovade tidigare idag...jag är ensam kvar..

Nu får jag väl ändå gå hem..jag har hundbilder att lägga in..för att reta Mårr lite..jag har andra bilder jag tänkt lägga in i ett par veckor..bland annat om hur forskningen äntligen gett mig rätt..jag borde kanske också blogga om hur min löneökning faktiskt ser ut att slå inflationen..

Men nu..45 minuter med de idioter som befolkar tunnelbanenätet..min huvudvärk kommer vara värre när jag kommit hem...

Helgens agenda..

..va fan, jag har 4 timmar på mig att fixa den där offerten, jag behöver nog inte mer än 3,5 så för att glädja alla som tror att jag har för mycket fri tid i mitt liv tänker jag motbevisa er med en fullspäckad helgagenda..

Fredag: se föregånde inlägg..jobba till försent, handla, äta mat, tv, dator
Lördag: förhoppningsvis vakna tidigt, spinningpass, handla, äta mat, tv, dator
Söndag: gå en långpromenad, handla, äta mat, tv, dator

Det blir tufft att orka med detta späckade schema, ingenting får spricka tidsmässigt för att jag ska hinna med allt..det ser lovande ut för att slippa behöva prata med någon evande människa också..frågan är hur jag ska kunna undvika att hälsa på snabbköpskassörskan och säga nej tack när hon frågar om kvittot?

Någon som kommer ihåg Mörby-ligan?

Jag såg fram emot en relativt lugn eftermiddag..målet var att lägga upp 70 FO-kablage och sedan lägga in dem på kontrakt..eeh, lugn kanske är fel ord, men att få göra det i lugn och ro då..sen kanske, kanske kunna sluta i hygglig tid för att strosa lite på Medis och kika under kjolar (om det nu verkligen är så varmt i solen)...sällan hostar hackspetten..

Stryk det, en offert ska kalkyleras och skickas iväg..det är nästan en säker affär, så att göra det idag vore bra, sedan rasslade det in lite fler mail..jag siktar på halv sju idag igen..börjar bli en vana, fredagar utan dotra blir jag längst kvar på kontoret....jag börjar sakna mitt gamla liv när en sån här dag betydde att panikartat ringa någon annan törstig människa för att få några öl på en uteservering och sedan spendera resten av helgen med bakfylla och ångest (här romantiserar jag bara, såna dagar har jag haft väldigt få av i mitt liv, men nästa år..då jävlar ska det krökas och pökas..det här året går ut på att bli så smal att jag åtminstone kommer igenom dörröppningar..)..

Så ikväll..jobba..sist eller nästsist från kontoret..innan dess hälsa på städerskan och stirra ner i hennes urringning..hem..sucka lite..laga mat..köttbullar i krossade tomater och vitlök (jo, jag är verkligen en riktig gourmétkock..verkligen)...sitta i soffan och skippa de där inläggen som legat och gnagt i bakhuvudet i flera veckor nu..istället skriva något riktigt tråkigt om hur maten smakade..somna..

1-3

Trots en heroisk insats av mig som gjorde att jag klev innanför kontorets väggar redan halv nio förlorade jag idag igen..T hade kommit in med tåget innan mitt..det var nära, men nära räcker inte på fortet som alla vet..

Det var ändå nära att jag aldrig dök upp överhuvudtaget..på morgonen (också) är jag extremt känslig för störningar och eftersom spärrjäveln som vanligt trilskades vid Skanstull (ärligt, är det så jävla svårt att bygga funktionsdugliga spärrar??) var humöret på minus redan där..när sedan (som vanligt) tunnelbanan befläckas av alla dessa sengångare så sjunker humöret, hjärtinfarkten gör sig beredd att träda in på arenan och jag är påtagligt grinig innan jag är framme på jobbet..idag var det en förvirrad tjej som stannade vart tredje steg..i trappen på väg mot den blå linjen..i trappen, hur seg i kolan får man vara?? Sen snoriga tonårspojkar i kostymer som tar upp hela rullbandet och går med den saktfärdighet som bara tonårspojkar och 97-åriga Agda klarar av..det kokar, det kokar..

Inte kan jag skälla ut dem heller, för efter allt jubel över Bajen och alla svordomar över Martin igår är jag hes..väldigt hes..tur att nästa hemmamatch är först på onsdag, så rösten får en chans att återhämta sig..

Solen sken iaf i Kista och det kändes lite bättre..sen visade det sig att T kom in före mig..trösten är väl att jag spelade 2-2 mot chefen den här veckan..

Och helt ärligt, fråga vem du vill..jag känner ingen som går långsammare än mig, jag känner ingen som går lika långsamt som mig..tror dotra sprintar ifrån mig och hon är ändå 110cm lång (typ), så var kommer alla dessa människor (sengångare) ifrån som gör livet surt för mig varje morgon?? Är de från Holmsjö allihop..Holmsjö är liksom begåvningsreservens Mecka (tänk gårdagens domare)...

Jodå, älggrytan var god..

Tyskan (som tydligen är halvitalienska också) sa på lunchen idag att "she's a good girl during the day"
- Soo, you're a bad girl at night then..kom det blixtsnabbt från min mun..

Hon såg in i mina förväntansfulla ögon och log..

En dag ska jag gifta mig med Poppen...

Det tog en minut, sen hade Cancer-Martin satt tonen..lyckligtvis visade Paulinho vägen en minut senare...och Petters kanonskott..mumma...hade nicken suttit och inte tagit i stolpen hade matchen varit död...men jag är så jävla lycklig över att de äckliga nordtyskarna får åka hem utan poäng..de är så värda det..vidriga människor allihop..

Frågan jag ställer mig såhär efter matchen..eller en av frågorna..skulle det inte vara Bajen som var bäst tränad i serien? Vi tappade allt på slutet..fast vi vann bollinnehavet iaf..

Den stora frågan är hur dålig man får vara och ändå kallas domare? Hur blir man Fifa-domare? Vems röv måste man slicka..Cancer-Martin verkar ha slickat många rövar..han är så fantastiskt dålig att jag faktiskt tror att jag skulle göra det bättre, och jag är en usel domare

Vi får hoppas att han inte dömer några fler matcher på ett tag, annars har jag gjort slut på mina "hora" innan första maj..nåväl, jag gick hem med ett leende trots allt..

Just ja, jag tog Åsas råd och rakade mig (ni skulle bra gärna vilja veta var va?) ikväll, så fort the Office är slut ska jag diska också..

Ingen tävling idag..

Eftersom T drog direkt till Arlanda imorse..kanske var det därför min motivation att kliva upp inte var den bästa..jag klarade precis att komma in till halv tio..och måste berömma mig för hur snabb jag var från det att jag klev upp från soffan..

Och, det visade sig när jag väl kom till jobbet att det var ett bra val...innan dess fanns det inget vatten..inte kunna dricka, inte kunna gå på dass..ingen varm oboy..livet på kontoret hade varit outhärdligt om jag inte fått min oboy på morgonen..speciellt för mina kollegor..

Jag borde iofs kunna motivera mig med den tyska innesäljerskan och controllern, men det går inte..

I grusgropen intet nytt..

..inget oväntat..Malung FC kliver ut till sin premiär och förlorar..precis som premiären ifjol....jag ställde mig i målet..precis som premiären ifjol..jag släppte in 3 mål..preci...nej, vänta..ifjol släppte jag in 5 mål...det blir bättre med andra ord..

Om ett par år kanske vi kan vinna en premiär? Å andra sidan, så högt upp som vi spelar nu har vi aldrig gjort..div.5 i korpen..hårt...

så förlust med 3-0...första målet var en retur..jag somnade till lite efter första räddningen..borde kunnat gjort det bättre..men ändå, vi var med i matchen..
Halvtid..
2-0...han kommer fri från vänsterkanten..jag går ut och täcker ganska bra men, gör en slätstruken insats och bollen går in i bortre gaveln..var på bollen med handen iaf..fast det hjälpte ju inte..
Innan 2-0 går jag rejält bort mig på en tvåfotsdribbling...satan vad han lurade mig..men det blev inget mål iaf..

3-0...en fri från vänster igen..ingenting att göra åt det..

Skitsamma..nu har jag stått min match...nästa vecka missar jag matchen..jag ska sitta på Söderstadion och håna Taco-Anders..

I mitten av oktober är serien slut..det blir en lång säsong..

I väntans tider..

Kash skulle hämta mig halv sju...gissa om han ringde nyss och sa att han var sen??

Ny tid, kvart i sju...får se om han är i tid..jag ska gå ner till porten nu iaf..för övrigt är vi precis fullt lag idag..jag förväntar mig storpisk..

1-2

Förlust idag igen..skyller på att några hantverkare skulle in och måla om lite på fönsterkarmarna, så jag blev tvungen att röja undan lite från fönsterblecket (skyller ifrån mig enligt den kända devisen "det var någon annans fel")..jag kom iaf ett tåg försent..det hade med andra ord kunnat bli oavgjort idag..

Nu blir det tufft att få en seger denna vecka...jag har fortfarande inte rakat mig..det borde göras imorgon bitti, men nu vet jag inte..tror jag satsar på att ser riktigt ut som ett slo i slutet av veckan istället..

När jag kom in? Någon minut efter halv nio, så det är fortfarande bra med mina mått mätt..

ikväll, premiär i grusgropen..mitt minne av Johannesdals BP är att den är större än en normal 7-mannaplan..passar verkligen vårt lag..att få springa mer..verkligen passande..verkligen..

Satan, jag brde nog gå och lägga mig nu..eeh..snart iaf..

Det är alltid positivt med att tvätta sent på kvällen och sen passa på att stryka kläderna innan man går och lägger sig..verkligen..verkligen positivt..nu sitter jag här...och vet redan nu att jag kommer vara snortrött imorgon..

Jag har strukit skiten iaf, så jag slipper skjuta upp det till helgen..

Slitigt på jobbet..mycket nu..känns som om jag lovat mycket också..nåväl..får väl bli ett sent fredagspass igen..

Imorgon är det säsongspremiär..Malung FC spelar i en grusgrop nära dig (om du bor i Vårberg då..)..div 5 Södra i korpen drar igång..serien tar slut 1 dag efter min födelsedag..mitten av oktober..vem vill spela då??

Får se om jag kan ta ledningen igen imorgon..

Ett mer välskrivet och inspirerande inlägg kommer så fort bloggen bytt författare..

1-1

Det tog några timmar innan jag hade lugnat ner mig så pass att jag kunde sova..det kombinerat med för lite sömn de senaste dagarna gjorde att jag givetvis försov mig imorse..klev visserligen upp när klockan ringde, satt mig i soffan..såg straffen...somnade om..skönt vaknade upp av att min värsta mardröm var i tv (a hint, hästsvans, östermalmsleende och mannen som gör att min löneökning försvinner i inflationens framfart)..värsta är att han kröp in i min dröm..jag tror vi debatterade något om skattesänkningar och inflation (jag vet, till och med när jag drömmer är jag tråkig)

Det fick mig att vakna iaf..så nu sitter jag här med ryckningar i ögat och försöker smälta gårdagen..det går trögt..när man etablerat sig som kontorets retsticka får man alltid tillbaks i efterhand..idag är en sån dag..

Om några timmar är det iaf gym..sen hem och tvätta..stryka..dö..

Gud, eftersom du uppenbarligen hatar mig kan du väl förkorta lidandet??

Suck...suck...suck..hur jävla rädd kan man vara för några sopiga råttor egentligen?
Sanslöst..straffen ska inte kunna hända..det måste finnas en av de välbetalda spelarna i världens finaste tröja som har vett att sätta lite press på äckliga små råttor???

Eller tydligen inte..

Och för andra gången på "säkra" Råttsunda drar äckliga solnatattarna fördel av att deras fans är jubelidioter (väl medveten om att det flög in en plaststol från södra också..)...undrar vilken effekt protesten och sången om SvFF, fotbollsmördare får nu??

Egentligen skulle man sätta in en bild på deras målis, så de är lättare att förstå..han ser verkligen ut som hej kom och hjälp mig..klart "fansen" är likadana då..

På torsdag är det ett gäng halvdanskar..fast det kvittar vilka vi möter..det kunde vara Öje/Venjans b-lag, vi har ändå ingen en chans..det är en Martin som dömer..

Skönt att jag klarar av att gå på fotboll utan att bli bitter iaf...

Mespropp..

..är det någon mer än jag som reagerat på hur ofta jag verkar få en "tår i ögat" nu för tiden??
Jag börjar bli en fullblodsmes..det får snart bli jakt igen så jag kan känna mig lite manlig..

Men reperatörhelvete...

Diskmaskinen på jobbet har haft ett trasigt handtag ett tag..inget som hindrar funktionen, men störigt..och bedrövligt att det går sönder så tidigt..idag var det ett par reperatörer här..de gjorde som brukligt är..stod där med händerna i fickorna, spottade snus på golvet, kliade sig på hakan och mumlade något om att äntligen får de råd med en Thailandssemester (okej, jag överdriver..jag såg dem inte ens, men de var visst här)...

..nu fungerar inte diskmaskinen överhuvudtaget...som den kitchen-bitch jag är får jag tårar i ögonen när jag tänker på det (det, och att det verkar som om jag nu måste diska mina matdosor för hand..)..

Mina fördomar om reperatörer fick ny näring idag..

Varning, sitt ner när du läser detta, starkt material!!

Det är helt otroligt, ingen tror mig, alla ställer sig frågande, men det är faktiskt sant..

Jag klev in på kontoret redan kvart i nio idag, en måndag!! Samtliga på kontoret är chockade...värst drabbades nätverket..internet dog, mailen slutade fungera..alla ser konfunderade ut och undrar vad som håller på att hända..

Inte minst jag själv...uppladdningen var inte direkt den bästa..sitta (ligga) i soffan och kolla på basket till kl.2 på natten gjorde att inte ens jag trodde på att komma in i tid idag..jag slog dessutom T, så nu leder jag med 1-0..en stark start, vi får se om jag håller hela veckan..

Man kan se det på ett annat sätt också..det finns ingen poäng med att komma in tidigare om nätverket ändå ska ligga nere, kan jag lika gärna sova ut på måndagar i fortsättningen..nu har jag suttit och färglagt ett papper i en halvtimme (kablar som utgått, jag kollar vilka vi har i systemet, saknas de blir det rosa märkpenna, finns de blir det ett kryss i marginalen tills jag blockat dem och skrivit in en text, då blir det grön märkpenna..mitt eget färgglada system..)..

Applåder?

Nej,

Pulp fiction, ni får vänta en dag till på ett lysande inlägg..

Pappa, jag är hungrig, gå upp nu...

Redan kl.8 på morgonen började hon..efter att jag så pedagogiskt som möjligt (utan svordomar faktiskt) att det är bättre att jag får sova tills jag vaknar istället för att hon väcker mig var tredje minut var klockan snart kvart över tio..

Den senaste timmen har hon också frågat vad klockan är och om vi ska gå på bion snart..snart gumman, snart..pappa ska bara fulblogga lite..

Nu, bio...norsk barnfilm om spöken..det är gratis iaf..förutom popcornen då..

Ikväll, min av dottern prisbelönta älggryta..."pappa lagar alltid den bästa maten"..jag gör allt för att vinna..

Senaste nytt från rapport..

Tittar på sena Rapport efter filmen...

Enligt de senaste rönen tar döttrarna efter sina mödrar vad gäller mathållningen...så eventuell övervikt är mammans fel..

Skönt, då kan jag koppla av och vi kan njuta av extra mycket lördagsgodis imorgon..allt är ju hennes mammas fel..

Vi lockar fram den känslomässiga sidan hos våra läsare..

När Molly Sandén sjunger Gabriellas sång med sin utsökta röst och dotra har kurat ihop sig i min famn så är det lätt hänt att ögona tåras lite och...

..det känns verkligen som att livet inte kan erbjuda mig något mer, som att jag är den lyckosammaste människan på jorden...just då känns det i bröstet hur mycket jag älskar min dotter...

..jag tvivlar på att jag kommer ha samma känsla imorgon bitti när hon tjatar på mig om att kliva upp och laga frukost åt henne..

Händer inte så mycket här..

image70

Det var ju så nära...

..vilken felbedömning...min idé om att raka mig på morgonen för att göra dotra glad i eftermiddag när hon kommer ner hit var en rejäl miss..nu förlorade jag..T kom in 5 minuter före mig..det tar 10 minuter att raka ansiktet och dubbelhakorna..

Paus, introtävling..

Öh, så..var var jag..jo, eftersom jag förlorade med 3-2 den här veckan kommer jag inte ta upp frågan om en vandringspokal..kanske nästa vecka..

Förresten, hörde ni första låten på intro-tävlingen? Bailando..jag kommer ihåg var jag var första gången jag hörde den..på Lergattu..eller ja, Skinnargatan..fest och den fanns på kassett..vi spolade tillbaks och spelade den hela kvällen..till flickornas förtret..det var även första gången jag såg Kumla-Carro..kärlek vid första ögonkastet..och hon är fortfarande lika vacker...jag har däremot lyckats blivit ännu fetare..det måste varit dansveckan -97?

Hybris är något bra..

Ovanligt mycket vackra tjejer på spinningen idag..övertygad om min egen förträfflighet inser jag att de var där för min skull..

De vet ju att jag har lönesamtal på måndag och vill vara med när jag håvar in storkovan..

..ironi kan också vara roligt..

Följ den spännande kampen..

Det står nu 2-2 mellan mig och T, imorgon bitti (bitti för oss två) kommer upplösningen..vem kommer att vinna? Förra veckan tog jag en övertygande 4-1 seger, övriga veckor det här året har han vunnit komfortabelt..

Det känns riktigt hur spänningen stiger här på kontoret..vem ska ta hem det den här veckan? Vem ska komma in tidigast flest gånger...


Statistiskt kom jag till jobbet för tidigt..

..för om jag skulle följt trenden enligt måndag och tisdag skulle jag kommit in kl.10..en kvart tidigare idag..nu chockade jag världen genom att glida in redan halv nio..

Öppnade med att säga åt den blonda Controllern att ta in utemöblerna från balkongen igen..det är uppenbarligen hennes fel att vädret ser ut som det gör..skyll inte på mig, jag är inte ens nära att ställa i ordning min balkong..

Det är lönesamtal nästa vecka..jag förbereder mig på det värsta..det är nu jag borde dra något ess ur rockärmen..som ett nytt jobb eller en Lotto-vinst..eller något liknande..

Eftersom jag inte hunnit börja deprimera mig än så känns inte jobbet lika hopplöst som igår, men vänta till framåt lunch så är jag säkert tillbaks..vädret hjälper ju..

Igår tyckte städerskan att jag blivit smal..när jag sa att det är väl minst 10 kilo kvar innan jag kan kallas smal frågade hon om jag försöker se ut som en fotomodell...que? Då är jag 20 kilo, 15cm och en fiskblick ifrån att lyckas..

Ikväll är det sista innebandyn med jobbet för våren..nästa vecka börjar förnedringen på en grusplan ute i Vårberg..vi har klivit upp till div.5..jag förväntar mig att vi åter blir ett förlorande lag..lyckligtvis är jag iaf inte coach längre..

Jo, men hon är nog upptagen också..städerskan alltså..hon har ring på fingret iaf..

Det håller inte..

..allt är skit..inte ens en titt på tabellen får mig att vara glad..givetvis försov jag mig imorse..visst..jag kom in en kvart tidigare än igår..det är ju positivt, men ändå...

Inkorgen i outlook växer och växer, det kommer nya förfrågningar hela tiden och det finns inte en möjlighet att fixa allt..suck..jag är så jävla trött på det här..hur lång tid kan jag egentligen stå ut innan jag tar mig i kragen och söker nytt jobb?

Bara 28 matcher kvar...

Ja vi vann..ja, min röst är slut....ja, jag har ont i huvudet..och ja, för en gångs skull var jag överbetald på jobbet..

Repris nästa måndag, då är det derby..det ger också ångest..

Bring 'em on..

20
(fan vad bra HTML-rutan verkar funka nu för tiden..20 st småglin spöar jag iaf..) 

Frågan nu är väl bara när vi möter djurgårn?

Vad fan gör jag här???

Klockan är halv två..visserligen klev jag in en halvtimme tidigare denna måndag jämfört med förra veckan, men den halvtimmen har gått till spillo ändå..jag kan inte koncentrera mig för fem öre...i magen känns det konstigt..tankarna irrar och jag hatar alla som inte bär grönvitt just nu..

Yup, det är hemmapremiär..så trots sen ankomst kommer jag gå tidigt...stressa hem, byta till matchkläder, köpa en grillad och en kokt korv på Läckergrillen och sen joina tåget upp till Söderstadion, där ska jag för första gången flasha mitt säsongskort och sätta mig på Sektion L, rad 13, plats 54...jag har väntat så länge på just den här dagen..

Det är mindre än 5,5 timme kvar nu..det är mindre än 3,5 timme kvar tills jag loggar ur och lämnar denna gudsförgätna förort där Bojan sitter och fikar för att äntligen komma hem igen...

Fråga är om jag kommer kunna producera något vettigt resten av dagen?

Jag vet vad mitt drömjobb är..

..det har väl egentligen varit klart ganska länge..sen jag insåg att jag aldrig skulle bli ishockeyproffs då..

Korrekturläsare..det är perfekt för mig...man får sitta där med sin besserwisser-attityd och klanka ner på särskrivningar och stavfel..jag kan nog inte se något jobb som skulle passa mig bättre...rättstavning var min starka sida i skolan..

Det kanske är svårt att direkt ta sig in och tjäna pengar på det..så jag börjar ideellt...Läs
här

"Hockey supportrarna" är ett ord...sopig tidning..iofs, med tanke på bilden så sänkte de sig kanske med flit till den nivån så Siljansmupparna skulle förstå...har aldrig tyckt om det laget..

Så, ge mig ett jobb!!

Apropå Henke Curling..

..det är ju lite synd att jag missar att talla på SM-bucklan nu, men det är smällar jag får ta..

Iaf, när jag gick nere vid Tanto och Eriksdal och såg alla som jobbade på sina båtar..tänkte jag...eller rättare sagt, när jag passerade Henkes båtklubb tänkte jag den tanken..jag fick ett infall och tänkte kolla om Henrik himself stod och jobbade på sin båt, just som jag var på väg att gå dit där han har båten slog det mig..

Fan, Henke är ju medelklass-indie..han har  lämnat in båten på varv vid Waxholm...det borde jag kommit ihåg från början..jag var ju med honom på båtfärden dit...

Pingis, Pizza & Pilsner..

..blev det inte..det var tänkt så..men eftersom jag var den enda singeln och den enda utan tillstymmelse till liv blir det bara Henke Curling och jag ikväll...det blir pilsner, pizza och bio istället..tror det funkar även om jag aldrig gått på bio med öl i kroppen förut...jag slipper också gå igenom de osäkra kvarteren där El Sugo härjar, så jag slipper råka utför hans trakasserier, som om jag förstått det rätt består av enstaviga läten samtidigt som han försöker se cool ut..

Annars har dagen varit så skön som en ensam lördag kan vara..jättelång promenad, shopping i Bajen-shopen (och satan vad bra jag var på att hålla i pengarna, ville ha ett par tröjor och Nacka-boken, men lyckades hålla mig till planen och kom ut med en halsduk och en musmatta..)...stannade till på Zinken på hemvägen och tittade lite på fotboll..Reymers mot något lag i rött(Spånga?)...

I slutet av promenaden kändes det att den blev lite för lång, men nu sitter jag här med över 18000 steg på räknaren, så jag kan med gott samvete ligga på soffan hela dagen imorgon..vilket iofs jag gjort idag också..efter jag kommit hem från tretimmarspromenaden (det är säkert det är bara ett ord) så fixade jag lite käk och sen somnade jag på soffan..sov en timme samtidigt som den friska Södermalmsluften fyllde lägenheten genom den öppna balkongdörren..

Första ölen öppnad..Götgatan ligger framför mig, jag mår bra just nu..kom in om 5 minuter då har det säkert ändrat sig..

Uppe med tuppen..

Helg...skönt, sova ut...kliva upp när grannen äter lunch...icke då..helg är tydligen vakna upp kvart över nio och känna sig usövd...så jag gjorde det varje man drömmer om..

Till toaletten, pinka ståendes...lägga in en snus och lägga sig i sängen läsandes Jakttidningen och Skogs EKO...sen kan dagen börja..

Dagen började med en solig tur till bolaget..så nu står öl på kylning...efter ett glas juice är jag nu redo för promenad i solskenet...skippade träning idag..blir långpromenad istället...en promenad som tar halvtidspaus i Bajen-shopen..premiär på måndag..jag behöver en ny halsduk, den gamla blev kvar på parken i byn efter juldagen...

Ja, det är väl det..väldigt lite händer när man inte gör något eller vill att något ska hända..

Jag är före min tid..

imorse när klockan ringde trodde jag det var lördag..jag blev rent av förbannad på mig själv när jag insåg att jag hade glömt att slå av alarmet..

Sen när jag klev upp och gick till soffbordet för att slå av telefonen såg jag att klockan var 6:59..hmm..det är då jag brukar kliva upp på vardagarna, varför skulle den tiden vara aktiverad på en lördag??

*Kling klong*

Det var ljudet av polletten som trillade ner..just det, det är visst fredag idag..slå på tvn, titta på nyheter, väder och sporten..svåla lite och sen iväg...

Just nu ångrar jag att polletten trillade ner..så skönt om det fortfarande varit lördag..sovit ut..bara slöat hela dagen istället för att sitta här och slita...eeh..slita med ett blogginlägg och mmeba med Bad Girl Nini..nåja..

Om fyra timmar är det helg..då ska jag steka på lite älg och eeh..ja, det är väl det..helgens planer är inte ens värda att skriva ut..köpa en halsduk i Bajenshopen och sen tvätta och städa (läs dammsuga i en kvart och sedan tröttna..)..

KPI och andra viktigheter..

När jag tittar tillbaks på den här veckan inser jag att snittiden för min ankomst till jobbet är kl.9...alltså borde det räknas som om jag varit i tid hela veckan, trots fadäsen i måndags då jag dök upp kl.11...

I all annan statistik jag donar med på jobbet kör vi ju snittet..snittid på besvarade offert odyl..alltså..snittmässigt var jag i tid hela veckan..

Snittmässigt jobbade jag väl till någon gång mellan 18-18:30 också..lite beroende på när jag slutar ikväll..det känns som om det blir en lång fredag på kontoret..tur jag slutat ha roligt..slutat dricka..slutat gå på fester..slutat leva överhuvudtaget..hade jag haft ett liv hade det varit grymt enerverande att sitta på kontoret samtidigt som Bolibompa börjar en fredagskväll..

Jag har knäckt nyckeln på jobbet..

4 dagar i rad har jag klivit innanför dörrarna på kontoret halv nio på morgonen...
4 kvällar har jag slutat tidigast 18..
4 arbetsdagar i rad har min mailkorg vuxit..
4 arbetsdagar i rad har Att göra listan vuxit..

Det är med andra ord bevisat..kommer man in tidigt blir det bara mer att göra..det är bättre att släntra in framåt lunch..ta långlunch och släntra hem efter tre-fikat..då försvinner alla mail i inkorgen, då blir att göra-listan betydligt kortare..

Kvinnorna faller som furor för mig..

Imorse när jag gick igenom Kista Galleria föll en kvinna ihop framför mig..jag hastade vidare och tänkte det här borde jag blogga om (känns som om de där 62% var i underkant trots allt)..jag vet inte varför hon ramlade ihop..det kan ha varit för att jag för tredje dagen i rad kom in till kontoret redan halv nio? Det kan ha varit blodtrycksfall..

Tyckte det såg ut som hon skakade innan iaf..

För att klargöra något innan alla moralpanikstanter får tuppjuck på riktigt och känner för att slänga iväg en politiskt korrekt kommentar om hur okänslig och egoistisk jag är som bara gick förbi, så var de redan två kvinnor framme vid henne innan jag passerade..två kvinnor som verkade förstå något..faktiskt så var den första där redan när hon stod och skakade..jag, med min ringa medicinska begåvning hade varit till noll hjälp, så ni behöver inte gnälla..hon såg lite skakad ut, men var vid medvetande..

Det räcker om ni applåderar det faktum att jag kom in till halv nio imorse igen..vilket torde vara det viktiga i sammanhanget..det och att ikväll är det dags för Jennie igen..

Jag är ju nästan frisk?!?

62%How Addicted to Blogging Are You?
Edit:  orka försöka fixa till det där..62% iaf..

Det är ju själva fan också..

..jag har ju ändrat mål med min träning i år..ett viktmål fungerade inte, jag gav upp efter ett par månader utan att ha lyckats nämnvärt och sen efter en sedvanlig alkohol- och beadränkt sommar följt av älgjakt så har jag alltid varit tillbaks på ruta noll..eller ännu längre bak..

Men i år var jag smart, riktigt smart..i år skulle jag träna för något annat, något längre bort, men ändå närmare..jag skulle träna för att springa Midnattsloppet..planen var lysande, för att palla med loppet behöver jag kondis, jag behöver ut och jogga, men för att ta mig ut och jogga behöver jag först spinna och gymma så inte knäna pajar innan jag hunnit nerför trappen..så i tre månader har jag nu ägnat mig spinning, gymmet, innebandy och innefotboll..snart börjar även grussäsongen för fotbollen..


Det har givetvis knappt gett resultat..ett par kilo mindre på den voluminösa kroppen..fem centimeter smalare runt midjan (smalare? Mindre äckligt fet kanske) och lite bättre kondis..

Jag har ändå bestämt mig för att ge minst en månad till och sedan försöka börja löpträna i början av maj..då kommer dråpslaget..

Det var inte nog med att det började pratas om Midnattsloppet när Puman från Ösmo firade födelsedag..hon skulle springa, Kärrtorp skulle springa..roligt..jätteroligt..få storpisk av tjejkompisar..det vore väldigt skönt för den lilla självkänsla jag har..inte alls knäckande..inte alls..sen kommer nästa käftsmäll..."Det är några här på jobbet som tänkt springa Midnattsloppet, ni som vill vara med kan anmäla er hos mig"...men fan..jag ville göra det här i ensamhet..jag vill inte vara med i ett "go och glatt gäng som springer för att det är kul"..fan, det är allvar för mig..jag vill inte ta stryk av samtliga på kontoret som kan gå utan rullator..jag vill tyst och stilla ta mig runt Söder för att sedan i stor stil stå och skrävla vid kaffemaskinen om den härliga stämningen runt Medis och blablabla..

Nu förstörs allt..det kommer bli tävling av det hela, inte ett skönt slutmål och kanske en notabel vitkminskning..nej, det blir att spränga sig så korsband och baksida lår ryker..

Fan också..

Förresten..jag klev innanför dörrarna halv nio imorse också..två minuter senare hade jag kallat min första kollega för kärring..

Det här inlägget skulle skrivits för en vecka sedan..

I påskas sprang  det omkring en massa (tre) rådjur på gården..

min första tanke var att jag blev väldigt hungrig..visst är Bambi söt, men framför allt  är hon en sadel som väntar på att bli tillredd..

Hur e livet? - Hä liika*

blogg.se var nedsläckt i ett par dagar, som alla ni som försökt skriva kommentarer på mina infernaliskt, geniala inlägg antagligen märkt..de skulle byta till en ny plattform, men efter ett par dagar blev det visst uppskjutet..trots allt..i mitt nästa liv ska jag bli IT-tekniker..har du startat om datorn? Jaha, näe då är den nog trasig. jag får titta på det, så fort jag får tid och den nya leveransen av Jolt cola kommit..verkar soft och klädkoden har jag redan..trashigt och billigt..

En mängd blogginlägg har passerat revy i hjärnan under tiden..kanske de kommer tillbaks..kanske inte, jag är iaf ganska övertygad om att de kunde blivit mina bästa blogginlägg någonsin..

igår var iaf en dag av kontraster...den började som man kan förvänta sig..jag försov mig och dök upp kl.11..hela dagen var hjärnan snömosig..den vaknade aldrig riktigt till..börjar första hur det känns att vara gnagare eller gårdare nu..gymmade lite..

Efter gymmet, såg på mobilen att det ringt från Dalarna..kom hem..kollade posten..äntligen, äääntligen, ÄNTLIGEN!! Säsongskortet har kommit..dansar lyckligt (nåja, i tanken då) upp till lägenheten..börjar fixa käk..varma mackor..kommer på att jag kanske ska kolla vad de i Dalarna ville..jaha, dotra har fått hjärnskakning..ramlat utanför badhuset..hon hann inte bada ens en gång stackarn..tidigare under dagen hade hon varit hos tandläkaren och dragit ut en tand (eller ska dra ut en tand)..hon konstaterade till sin mor "Det här är nog inte min dag mamma"..

Idag? Rise and shine..på jobbet redan halv nio...nu ångrar jag det..inget kan förstöra en dag som att vara på jobbet tidigt och känna hur allting bara hopar sig..

Till råga på allt så fortsätter fladdrandet av det vänstra ögonlocket..förut hände det ibland närj ag var både stressad och inte hade sovit bra på länge..nu begriper jag inte varför..

Men ändå, jag har fått säsongskortet..om en vecka är det jag som skriker hora till domaren..

*= Lennie Norman drog en stand up en gång om hur han var i en tobaksaffär i Vansbro och en stammis kommer in..butiksinnehavaren frågar hur det är och stammisen svarar "hä ä liika"..likadant i 50 år..Lennie är imponerad..