Bilden av en råttaEn svikare, en fotbollshora, en persona non grata!

Jag hoppas innerligt att han bryter båda benen första matchen och att hans karriär tar slut, sen kan han bosätta sig i äckliga solna resten av livet och leva som socialfall i huvudsta..jag vill aldrig mer se honom gå på Söders fina gator..

Hans äckligt vidriga läppar har kysst mitt klubbmärke..

Fy fan, puta är vad han är..han är en sämre människa än Martin Hansson..hur jävla dålig är man då egentligen..

No brains, no heart..it's eguren


Ifall någon undrat..ingenting har hänt mao..

(för övrigt min dotters favoritlåt i den första delfinalen)


Äntligen..det har börjat nu..

Backhoppningskval till lilla backen..nu är peppen här och imorgon drar det igång på riktigt..ikväll ska jag läsa OS-bibeln och stryka under viktiga händelser så jag inte missar någonting!

Vill ni mig något så är jag åter anträffbar i mars..


Helvete vad jobbigt..

OS börjar till helgen..idag inhandlades bibeln så jag ska kunna ha koll på vad som händer..bra skit..
Viasat sport visar 6 matcher från FA-cupen i helgen..bra skit..
Bajen spelar mot BP ute i Haninge..bra skit..

Men hur fan tänkte de egentligen?? Jag förstår inte hur jag ska få ihop det här?
Kl. 14 på lördag spelar Bajen i Haninge..Haninge ligger långt ute i spenaten..
Kl.16 är det Derby vs Birmingham på Viasat sport..Fredrik Stoor mot PL-laget som jag sett 3 gånger live och lite tagit till mig..det går inte ihop..även om Simon springer som aldrig förr kommer matchen inte sluta före kvart i fyra..och Haninge är ju nästan lika långt bort som Skövde..

Så underbart tajmat..den viktigaste FA Cup-matchen i princip samtidigt som Bajen..suck..
Eftersom jag är känd för att inte röra mig utomhus vid minusgrader kommer jag nog att göra så den här gången också..Bajen får stryka på foten för Derby vs Birmingham på Pride Park Stadium (jodå, jag har varit där också)..frågan är bara om jag ska ha på mig Derby-tröjan eller B'hams?På söndag kanske jag ska gå på lite visningar (jag bor lite väl långt bort från Söderstadion just nu..synhåll är ännu bättre)..får nog kolla upp vilka matcher som går först..


Prisa gudarnaTobaksaffären på min gata visade att det fortfarande finns lite servicekänsla kvar i stan och självklart finns den då här på Söder..
Det är ändå här som jag är tjenis med de som jobbar på Läckergrillen, har min frisör och ja, det är väl allt..men det räcker ju...mat, snus och lite klippa hår..vill jag ha något mer går jag över bron..


Idag för 10 år sen..

..hände visserligen inget särskilt i Bajenland, men uppe i den norra delen av Svealand vaknade en yngling till med ett ryck vid åttatiden på morgonen och insåg att han hade försovit sig och missat rälsbussen.
En timme senare ringde han till Skarpnäck i Sthlm och meddelade att han inte kunde komma på anställningsintervju just den dagen eftersom han missat den enda chansen att ta sig ner dit.

Ytterligare en timme senare ringde en Mikael (som var polare med Robert Steiner) upp och bad ynglingen att beskriva sig själv med tre ord (öööh, eeh, ptja..är väl 3 ord?).

Trots, fadäsen med missad anställningsintervju och ett totalt misslyckat telefonsamtal gjorde ynglingen dagen efter (10 februari 2000) sin första arbetsdag på företaget som han nu verkar stanna på till dödens dagar..


Piss.blogg

kul att skriva inlägg och så fuckar skiten upp sig..hata webblogg!!

Suck, det kostar på att vara unik..

Fan ta Axfood..
Nu sätter de tydligen stopp för mitt Hemköp för att ta hem mitt snus..jag måste alltså hitta ett nytt ställe att köpa mitt snus, så no more Hemköp för min del..nu bojkottar jag stället..
(jag vet, ingen större skillnad egentligen, förutom snuset så har jag väl bara handlat där någon gång mer i månaden..)..

Undrar bara var jag ska kunna hitta någon som vill ta hem just mitt snus och bara en rulle i månaden? Sthlm är inte direkt känt för sin servicekänsla...

Nu, packa väska och ladda för lite futsal, kroppen känns oroväckande bra efter innebandyn igår (bara ett mål, jag var usel)..


Vill ni verkligen ha ett inlägg nu??

Är ni säkra på det? Jag tvivlar..

Kan ni bara inte gå tillbaks och läsa januari-februari valfritt år?
Det är samma saker som händer igen, skulle jag kladda ner något nu skulle det handla om hur tråkigt livet är, hur mycket jag har på jobbet, hur stressad jag är, att jag återigen (en del lär sig verkligen aldrig) satsar på en beach-sommar och därför tränar några gånger i veckan..

Ingenting nytt, ingenting spännande..näe, jag har inte glömt att januari ska vara en sk fattig månad..det är bara det att januari brukar jag alltid ha hyggligt med pengar så det finns liksom inget att gnälla på där..

Ok, dotra har äntligen fått sett lite grönvitt spela skjortan av motståndarna (inte bokstavligen, då hade jag tagit bilder)..men eftersom hon haft en sån grönvit torka var jag tvungen att göra något..trodde ett tag att vi skulla vara tvungna att gå på bowling, men turligt nog så spelade Bajens handbollsdamer match mot Ösmo i lördags..
Dotra älskar handboll och Bajen..perfekt kombination.
När dessutom Bajen utklassar Ösmo visar det sig att jag valde rätt..

Till helgen blir det nog Bandy på fredagen, jag och dotra har aldrig gått på bandy tillsammans..det är nog dags nu..
Sen kör SIL igång..dags att slipa innebandyklubban, den här säsongen ska jag fan i mig göra två mål per match..
Tyvärr missar jag Bajens första försäsongsmatch, men eftersom det ska bli en beach-sommar får jag offra mig..

Jaja..det blev väl ett inlägg till slut..