Ja jävlar ja..

..vaknade kl.8 imorse..efter ungefär 3 timmars sömn...
Något så ini helvetes störande..var grinig hela dagen, knappt att jag stod ut hela spinningpasset, funderade på allvar att bryta efter halva..hade varken energi eller lust, satt mest och ältade jobbet..

Ikväll hoppas jag på att somna betydligt tidigare..då kanske lite av humöret kommer tillbaks också, även om pappershögarna på jobbet säkert kommer göra sitt bästa för att dra ner mig (för att inte tala om mailboxen som börjar svämma över igen)...


Försvann visst en vända..

Var ju inte riktigt meningen, men det blev så...mörkret och vintern håller på att ta tag i mig..jag får samma jävla julstämning varje år..den med stress, stress och stress..det är inte nog med att jobbet nästan är som jävligast då, man ska hitta julklappar och grejer också..ska väl ta mig ur det här till veckan har jag bestämt..mörkret ska inte få ta mig i år också, även om jobbet gör allt för att det ska ske..
Hur då?
Tja, en på avdelningen har slutat (ska ersättas, men inte just nu) och en har blivit sjukskriven för *häpp* stress..givetvis den som är bäst på hela avdelningen så från 5 till 3 i ett nafs..jag hade problem med att hinna med innan..går ju jävligt bra nu då'rå...
Idag har jag omvandlat excelfiler och dumpat in kontrakt i systemet hela dagen..jag gör ju aldrig det annars, så det har tagit lite tid..nu är det bara 2 av 25 kontrakt kvar, sen ska 5 prislistor in också..måste göras innan månadsskiftet..hon som är sjukskriven brukar jobba hemifrån när hon ska göra det här..jag förstår varför..trots enträgna uppmaningar om att jag inte är på plats idag kommer det frågor, inte lika ofta som vanligt, men ändå..nu stressar chefen på om ordrar som ligger..ja? Ska jag göra priserna eller ordrarna? Bara att bestämma, nu om jag ska göra ordrarna kommer ju inte priserna komma in..jag ska inte jobba bort varenda kväll för att vi är underbemannade..inte mitt fel..

Som sagt, skiten ska inte få ta mig, så därför går vi över till roligare saker..

ENGLAND!!
Jag älskar det landet, borde nog flytta dit egentligen, från minuten vi landade på Heathrow till sekunden jag bordade planet på Gatwick njöt jag av varje sekund..eller ja, kanske inte så mycket när jag gick lite lätt vilse i London på söndagen..tog en annan väg från Millwalls arena när jag skulle tillbaks till bussen..sådär smart..irrade omkring i en timme..till sist hittade jag en buss..ett tag in på bussresan fick jag världens komplimang "..and here I see an Englishman who's been under a lot of pressure lately"...
Jag blev kallad engelsman..brilliant!!
Annars då? Jodå, en rejäl utgång på fredagen gjorde en ganska rejäl baksmälla och istället för AFC Wimbledon på lördagen låg jag kvar på hotellet..nu var väl kanske bakfyllan inte enda anledningen, men nu får jag vackert åka över igen till våren för att se dem..det pratades även om en resa under Euro 2012..pubmatch är ju fantastiskt roligt..kanske åka över på olympiaden också?
På söndagen var jag och såg på Millwall-Bristol City..blev lite besviken på det uteblivna hatet och sången var förutom några minuter i slutet av första halvlek rent bedrövlig, men de minutrarna var å andra sidan öronbedövande..matchen i sig var bra..nu missade jag de första minutrarna eftersom de 10 minuter bussresan skulle ta tog 40 minuter *muttermutter*

Lite bilder också för njutningens skull..

  
Bättre klack än djurgårn och sen lite actionbilder..

    
En pint, några cider, min egen Ale, ett gäng shots och en strippstång..addera allt detta och kvällen slutar såhär:Det här var väl största anledningen till att jag missade AFC Wimbledons match..hon följde nämligen med till London dagen efter...Jag säger ju det, jag älskar England!!!


Sitting at the dock of the bay..

..eller det är mer som att vara i ett manligt omklädningsrum..det är verkligen in the boys room..mycket tråkningar, det mesta sexistiskt..

Om jag trivs? Fuckin' luv it!!

Har haft ett riktigt bra möte tidigare idag (yup, jag har jobbat också)..käkat lunch på the lunch box (BLT sandwich)..varit ute i produktionen och kollat så vår produktionskille sköter sig..det verkar gå ganska bra. Jag tror inte vi får ut exakt det vi ville, men på lång sikt ser det bra ut...gött det...

Frågan är bara hur vi får till fler tjänsteresor hit?

Idag på lunchen satt vi ute och käkade..10-15 grader varmt ute, på det satt vi i solen...how fantastic is my life?


Men tack då..

På 43 år har vi inte förlorat mot England, men kvällen innan jag åker över dit så passar de givetvis på..och det är ju ingen risk alls att jag kommer få höra det här i de två dagarna jag ska spendera på kontoret och den kvällen jag ämnar puba skiten ur mig i älskade Bicester..

Inte alls..

Å andra sidan, jag ska till Bicester, sen London..jag ska se på fotboll, dricka lite öl på pub och äta engelsk frukost..jag är jävligt lyckligt lottad trots allt...


Back to work..

..måste genomlida 2,5 arbetsdag till innan det är dags att bege sig mot England igen..nu är det visserligen jobb som gäller torsdag-fredag i England också, men det är iaf betydligt skönare att vara där än att sitta här och inte hinna med sitt jobb..

Dessutom är det planerat att bli dyngfull på fredag, med en rejäl bakfylle engelsk frukost på lördagen innan kosan styrs mot London och 2 fotbollsmatcher (samt kanske lite shopping om tiden står mig bi)..är nästan helt förberedd, saknas bara att hotellrum i London..tänkte testa en ny del av staden den här gången..söder om Themsen, får se hur det funkar..

Det jag ska göra i England? Nej, helt oförberett..skulle fixa det förra veckan..ni vet när jag låg hemma och var förkyld..känns jättebra..verkligen..

Känns jättebra att komma tillbaks och ha mer än 100 mail i inboxen också..varav ett har rubriken "ändring av kundansvar när Viggen slutar"...jamen grattis, utan att ha lästa mailet känner jag livslusten rinna av mig totalt..vilken del i utvecklingssamtalet där jag säger "Det är precis så tiden går ihop nu med det jag har" är det som missförstås? Tilläggas bör att det varit ovanligt lugnt hos mina kunder nu i höst..med lite mer att göra i oktober, så nu ligger jag på vad jag klarar utan att sitta och svära hela tiden, gå omkring med flackande blick 40 timmar i veckan och utan att ständigt vara stressad..jag överlevde knappt förra vintern..tar inte en sån vinter till..

Skulle visst gå på hockey idag också..får bestämt skippa det..skippa jag träningen idag för att kunna jobba ikapp blir det definitivt ingen hockey..ändå två lortlag som spelar..

Nu ser vi framåt och på den ljusare delen av veckan..på fredag ska jag vara dyngfull i en av mina favoritstäder..och mina favoritpubar..


Lätt less på detta nu..

Jag är väl inte arketypen av män som tror jag ska dö av en förkylning, men jag tycker det är jobbigt att vara förkyld..och det är alldeles för jobbigt att ta sig 45 minuter med kollektivtrafiken när näsan snorar, halsen brinner och huvudet dunkar..
Dessutom är det trots allt viss omtänksamhet om mina kollegor, jag ser ingen anledning till att de ska behöva utsättas för mina baciller. Stannar jag hemma kanske det är 2-3st andra på kontoret som slipper bli sjuka..javisst, jag är rena Moder Teresa..

Mest är jag väl glad över att jag nu för tiden har råd att stanna hemma när jag är sjuk, min ekonomi kommer inte falla samman för dessa sjukdagar..det var värre förr..den där jävla karensdagen är rent för jävlig och gör antagligen att fler människor blir sjuka än sparar in pengar för att simulanter inte ids måndagssjukriva sig..

Med allt det sagt så är jag trots allt less nu..igår var jag tvungen att ta mig ut för att handla mat..tänkte i min hyperintelligenta hjärna att om jag tog tuben till Liljeholmen kunde jag köpa baby back ribs, färdiggrillade och äta det till lunch..munnen vattnades och blandades med snoret från näsan när jag åkte dit (och utsatte mina medresenärer för mina baciller inser jag nu)...väl på Ica så hade de inga färdiggrillade såna..oh vey...blev någon fransk köttgryta med potatis som jag tog med mig hem..ur näringssynpunkt var det väl bättre..fick grönsaker till också..men, inte såg jag att det var äcklig svamp i köttgrytan när jag köpte den..blev att peta lite i maten..

Inte nog med det, jag svettades floder också..alltid trevligt..och snart ska jag bege mig ut igen..måste lämna in tipset och i ärlighetens namn så gör väl en liten promenad att jag tillfrisknar fortfarande..även om jag lär svettas floder också..

Ikväll blir det fan pizza..jag tänker iaf inte laga till något själv..jg är ju fortfarande sjuk..det finns alltid plats för lite självömkan när man vill komma undan ett pass i köket..


Inte så avundsjuk längre..

..tog visst med mig en rejäl förkylning från England..i sämsta tänkbara läge..har en hel del att få i ordning inför nästa Englandsresa..blir ju inte så lätt när jag ligger hemma i soffan och odlar ryggont (ja, och snor också då..)..

Blir ju inget Flogging Molly ikväll heller då..surt...

Surast ändå att jag gick och blev sjuk...varje gång jag försöker snyta mig får jag en hostattack som gör att det känns som att halsen sväljer taggtråd..lyckas alltså dra in alla 3 typer av förkylningar på en och samma gång..det känns ju lyckat..nåväl, får väl hoppas att det innebär att jag blir friskare snabbare iaf..jag ser fram emot att behöva jobba till halv sju på fredag om jag är frisk nog då..och även måndag-tisdag...

Suck...


Liverpool - En nykter måndag..

Avundsjukan jag kände på mitt liv i helgen är nu som bortblåst..hela dagen har varit lång och trälig..det där med att boka ett flyg med avgångstid 19:45 känns idag som jävligt korkat..
Checkade ut från hotellet kl.11..gick till tågstationen för att hitta var bussen till flygplatsen gick ifrån..hittade hållplatsen på 30 sekunder..vad göra nu liksom?
Så jag spankulerade omkring på Liverpools gator i några timmar..köpte nån dvd, var in på Primark och köpte en skjorta..åt frukost på Donken..åt lunch på KFC...snart ska jag äta middag..för att inte upprepa mig för mycket blir det på Burger King här på flygplatsen..
Inte konstigt att kistan är risig kanske?

Klockan hade jag på ringning kl.10 imorse..mellanbror Torsper drog vid 6-tiden för att hinna med sitt flyg..jag somnade om och vaknade kl.8 utan att kunna somna om..däremot höll jag på att somna när jag käkade lunch..skumt det där..

Nåväl, en underbar helg är till ända..jag har avnjutit två underbara Engelska frukostar på hotellet i Manchester..något de bjöd på eftersom det slarvat bort bokningen till vårt första hotell..istället fick vi ett annat hotell med ett rum utan fönster..än sov iaf bra i beckmörkret...
Sen har det varit pint på pint (fejjan är översållad med ölbilder nu)...fotboll ute på Old Trafford..en 55 minuters promenad tillbaks till Manchester..lite lätt skoskav..hoppa till Flogging Molly..
Headbanga till Motorhead dagen efter...fast först hittade vi en pub som visade fotboll och satt där i ett par timmar..tills båda höll på att somna..då tog vi en tur runt Liverpool innan vi drog till Motorhead-konserten..även det till fots..

Nu har jag haft en dag med månget toalettbesök..grav bakiskåthet och nu äntligen börjar jag få hungerskänslor och eftersom gaten öppnar först om 60 minuter ska jag dra till BK nu...

Bilder på helgens äventyr saknas i princip..men jag har 5 nya tischor med mig hem...


Om 2 dagar dansar jag till denna..Innan dess förväntar jag mig några öl imorgon och på lördagen en stilla eftermiddag ute på Old Trafford där jag avnjuter United vs Sunderland..

Jag är fan avundsjuk på mitt liv nu..