surt och sött..man blir lite trött..

Idag var det sista innebandyn för den här säsongen..vi vann båda matcherna och för första gången den här säsongen var det riktigt roligt att spela..tydligen ska min uppladdning vara att städa i 2-3 timmar innan match och sen panikäta en pressbyråsmörgås på vägen till hallen..
Det blev 5 mål idag..ett riktigt snyggt, en retur och så 3st där jag fick smörpass och hade öppet mål..ganska nöjd iaf..

Nu försöker jag ligga i soffan och ta igen mig..grymt sliten..räknar med ett ordentligt blåmärke på ena sidan imorgon..fick en armbåge i höften under en närkamp..gjorde ont som satan..

Och Chelski imponerar också..de hade råd att muta båda linjemännen idag, så de tog hem segern mot Spurs..fucking chelski, always cheating..

Äntligen har kroppen fattat vad jag håller på med också..nu..efter 3,5 månads hård träning väger jag mindre än i början av januari..bara minus ett kilo, men ändå..magen har blivit 3cm mindre och för första gången i mitt liv har jag biceps också...

Våra två segrar räckte inte lik förbannat..vi kom nästsist och åkte ur..till hösten blir det matcher på söndagsmornar istället..nåja..det får väl gå..blir lite slitigt med både fotboll och innebandy varannan söndag dock..


Visst saknar jag Skanstull men...

Jag har insett hur mycket skönare resan till jobbet är sedan jag bytte från gröna till röda linjen den första biten av resan för några månader sen..

Häromdagen kom det in ett tunnelbanetåg till Hornstull som var lite drygt halvfullt och jag tyckte det var för mycket folk så jag väntade på nästa istället. Idag fick jag stå upp till Centralen och tyckte det var alldeles för bedrövligt..

På gröna var enda chansen att få en sittplats att antingen åka hemifrån vid 6-tiden..eller efter nio och helfulla tåg är mer norm än undantag..jag har blivit bortskämd..


Joo..

..påsken var väl bra..

Näe..tyckte inte det var särskilt kul att klampa in på kontoret igen igår..

Idag var en bättre dag på kontoret..kom in halv tio (kan fortfarande inte somna på kvällarna, så jag sov lite längre än tänkt), gick och tränade kvart över elva, tillbaks efter lunchen kvart över ett och gick hem klockan tre..ungefär så långa skulle alla arbetsdagar vara..

Var hemma så tidigt att jag inte visste vad jag skulle hitta på efter att den potentielle byggherren varit och tittat på mitt projekt..hann med att åka till Skanstull och köpa snus och sen svänga in på Bajenshopen precis innan den stängde..

Deklarerat (skitdrygt) också..det blir pengar till två säsongskort i december..gott så..


Så jävla lycklig..

Skön promenad över bron..ångest i 88 minuter och så förlösande glädje på slutet..

Fast det här betyder att jag måste fortsätta sitta och frysa i matchtröjan och äta på Greken innan varje match..
och inte att förglömma..Miss Bajen måste fortsätta vandra över bron med mig...


Sömnlös i Hornstull..

Önskar jag kunde säga att det berodde på kvällens premiär, men när tankarna vandrar mot att jag inte satte den där tacklingen mot Falun säsongen 93/94 (ärligt, det hade blivit säsongens open ice hit), så är det bara att konstatera att det är den vanliga söndagssömnlösheten..innan jag kom till matchen mot Falun så avhandlades både gårdagskvällens fotboll och lördagens innebandy..

Det går inte att somna på söndagar helt enkelt..hur jävla trött jag än är..gick och la mig kvart över elva..somnade någon gång efter halv två..

Kom iaf till jobbet halv nio..nu väntar jag bara på att klockan ska bli 16..då är det dags att dra mot Söder..dags för marsch, match och djup ångest..äntligen får jag återse Söderstadion!!


På måndag, på måndag..


Så nära, men ändå inte..

Det tog några månader, sen tog jag till slut tag i saken..

Jag började leta snickare för att ordna rummet åt dotra..hittade en som verkade bra, totalentrepenad och allt..de kunde köra igång direkt i princip..

Sen kom offerten och..nej, bara att leta vidare..spräckte budgeten totalt..skulle inte fått råd med köket då..lite surt, så det dröjer nog ett bra tag till innan dotra får sitt rum..nåja, vi ska iaf iväg och titta på säng åt henne imorgon..även om det inte blir något köp innan rummet är klart..


Jaha..

1. Spela in Matte Olsson nu! Ge han några matcher så är han vida överlägsen David på högerbacken..David håller inte..
2. Bäste Bajare på plan? Haris..att han fick gå är helt sjukt..jag tyckte det då, jag tycker det nu..
3. (Ledsen Annika), men byt Carlos mot Maic..i mitt tyckte betydligt bättre offensivt och nog bra defensivt också..i värsta fall spela Castro där..
4. Simon Helg? Var? Inte ens jag kan försvara honom idag..

Suck..nu tar det några dagar innan mungiporna har en chans att le igen..bara för att åtföljas av ny ångest, för om en vecka är det hemmapremiär!


"Gå upp en storlek"

Fan heller..fick gå upp tre storlekar för att tröjan skulle sitta skönt..tack för den Kappa!!

Årets matchtröja är iaf inhandlad och det är väl bara att inse att magen måste vara väck snart..har ingen lust att köpa 4XL nästa år också..

Måste hitta nya matchdojor också..


Hur tomt livet på kontoret är..

Det är nästan outhärdligt..sedan igår eftermiddag har jag inte längre tillgång till fb på jobbet..så mina lunchuppdateringar is no more (saknade av ingen) och jag har inte längre någon koll på vad som händer under dagarna..istället blir det mer datortid på kvällarna..vilket jag egentligen försökt minska på för att varva ner tidigare på kvällen och kanske, kanske kunna komma tidigare till jobbet..fail från schweizarna mao..

Jävla ostätare!


Vilken framgång!

Jag somnade redan kl.4..en enorm mot förra söndagen då klockan blev halv sex innan jag törnade in..tyvärr hjälpte det inte direkt då jag sov över alarmet och inte dök upp på kontoret förrän kvart i elva ändå..

Sen har det väl fortsatt ungefär på den inslagna vägen..det kommer aldrig att bli bra om de inte gör något..och det helst innan någon (jag) börjar skära sig i armarna för att slippa ångesten..försöker mest blunda just nu, ger chefen en chans (när han är tillbaks om nån vecka) att fundera på mina förslag..ska vi ha kundfokus så ska vi och inte bara använda det som något tjusigt jävla slagord..inte upp till mig längre alltså..

Nästa söndag ska jag testa något nytt och se om jag kan somna i tid..spännande värre..


Söndagmorgon..

eller förmiddag om man är sån..
Uppe med tuppen känns det iaf som, ska försöka hinna med en hel massa innan det är dags att traska iväg till Zinken och se Bajen lira mot Inter Åbo..

Och hoppas slippa ligga vaken till halv sex nästa natt, som förra veckan..grymt surt när man sköter sig och går upp relativt tidigt..

Nu, frukost, sen klippa naglarna, betala in dotras förskott på språkresa och sen åka o handla mat..


men hörru mh!

Du kan ju inte bara låsa bloggen och lämna mig utanför..
Jag vill också vara med..