Nääk e både full och kåt..

Så grymt skönt att sova, slog av tvn vid 12 och la mig på sängen för att läsa en stund (Jimmy Greaves - The heart of the game, han gaggar lite om att det var bättre förr och berättar historier om fotbollen på 50-70-talet, oerhört underhållande)..vaknade vid 8 i morse, insåg att jag inte behövde gå upp än, gjorde om samma procedur ett par gånger till innan jag klev upp vid halv tolv..

Nu väntar jag bara på att dagen ska gå tills dotra kommer hit..hon kommer först vid 16..

Vägde mig och mätte magen (yup, jag är gravid)..det ser hyggligt ut fortfarande, trots minimalt med träning har jag inte exploderat i fetma än...fast det är klart, nu börjar semestern..nåväl, i huvudet börjar träningskalendern i höst ta form, mål börjar sättas..nästa sommar ska jag vara nog lätt för att springa Midnattsloppet under timmen!

Fast inte den här sommaren, nu har jag tre veckor framför mig, som vädret verkar bli så blir det två veckor på kökssoffan i skogen läsandes böcker och sen en vecka i sthlm..i soffan kollandes filmer..typ..med avbrott för ett och annat ölrus..

Nähä, diska lite kanske..och fundera vidare huruvida jag ska ha med datorn upp till skogen eller ej..


Nu förstår jag det där med fonten..

Semestern började ju bra..förutom att den blev 1-2 timmar senare än tänkt..så är jag ju värdelös när det gäller att planera, så alla var bortresta eller redan upptagna när jag letade någon att får en semesteröl med..lite moloket tog jag tuben hem, men fortfarande hoppfull över att det skulle lösa sig..i värsta fall kan jag väl ta en öl själv på nån pub, bara för att..

..nåja, istället för öl drog jag till med en liten huvudvärk, så jag känner mig sådär lagomt lyckad så här på fredagskvällen..

Det bidde middag på Donken och sen hem till soffan istället..funderade ett tag på att ta en öl i ensamheten, men det kändes väl miserabelt..funderade istället på en redig grogg, men slog det ur tankarna också..

Sova är nog ändå det jag borde göra..sova i nio timmar, vakna upp som en ny människa (ja, eller hur) och sen leva lycklig i tre veckor..

Vi testar det..om inte annat så kommer dotra imorgon eftermiddag..det brukar liva upp tillvaron..


Känd från tv

Jag har helt glömt att berätta att jag träffade på en kändis här om dagen på mitt Ica, stannade till och pratade med honom lite, höra hur läget var och så..

Yup, I'm down with the celebs...eller så kan det ha varit så att det var Onoff-Rickard från Transtrand också..och att vi känt varann sen gymnasiet då han bara är ett år äldre än mig..vi bor visst bara ett par hundra meter från varann..

Stockholm är nog för litet..


snartsemestersnartsemester..

Jag försöker skapa något sorts falskt lugn, låtsas om som att det inte ligger ton med papper på skrivbordet..det går sådär..plötsligt plingar det till i mailen och ytterliggare en inköpare har frågor om nån order, vill ha svar på nån förfrågning eller något annat..
Kanske ringer de ibland..ännu jobbigare. Något man egentligen inte får säga till kunden är att man inte hunnit, att hans grej ligger en bit ner i pappershögen, men snart skiter jag i det..orka hålla på med vita lögner hela tiden.
Jag har sagt sedan början av april att jag inte hinner med, att det är alldeles för mycket. När det inte lyssnas då blir det såhär..4 månaders ackumulerat skit som inte hunnits med..hade vi haft full styrka nu hade jag antagligen kunnat jobba ikapp lite eftersom det är relativt lugnt, alternativt hade jag hunnit med det som kommer in nu om jag varit ikapp..men eftersom det bara är önskedrömmar så blir det pannkaka av allting och jag ligger sömnlös..jag får ont i magen av att jag inte kan hjälpa kunderna..
Det hjälper ju inte att man vet om att det är en riktig Schweizernöt som styr koncernen, som nästan gjorde att vi tappade mer än hälften av våra affärer med storkunden eftersom han är så jävla klumpig i sina uttalanden (jag tillhör dem som inte bör träffa kunder eftersom jag är ett socialt mongo, men den där idioten ska vara koncernchef och borde också låsas in på sitt kontor..skrämmande)..det är även schweizernöten som bara räknar anställda och inte hur mycket arbete det är och därför ser det ut som det gör hos oss..
Semestern ska jag iaf släppa arbetet helt och hållet och så måste jag under mina tre veckor komma på ett sätt att helt sluta bry mig om kunderna så jag slipper ha ont i magen så fort jag öppnar dörren till kontoret..
Förresten, årets pinsamma slagord i koncernen.."customer focus"..kundfokus my ass..att ens försöka påtala något sånt är ett hån mot alla våra kunder..

Ångestflaggan i topp..

5 dagar, bara 5 dagar kvar med magont, sen slipper jag ångesten i 3 veckor..ska bli grymt skönt..gäller bara att överleva i 5 dagar till sen kan jag koppla av..
(fast det verkar som om det kommer regna hela jävla semestern, så jag får antagligen plocka med mig mer än de 4 böcker jag tänkt läsa)..


Kladdo..

Idag var det en sån match som gör att man för ett tag funderar på varför man hänger upp sitt liv på ett lortlag i superettan..ett tag, sen inser man att det trots allt är bättre än livet utanför Söderstadion. Jag blir less, förbannad, uppgiven, men jag slipper klumpen i magen åtminstone, när det sen helt plötsligt får mig att stå och hoppa och skrika av glädje är det bara att inse att livet på Söderstadion alltid kommer vara bättre än livet utanför..

Å andra sidan, om ni frågar mig precis efter att jag har haft sex nästa gång (ja, om det nu blir någon nästa då..jag är trots allt varken rik eller vacker..) så kanske jag svävar lite på svaret, fast väntar ni några timmar så blir nog svaret Söderstadion igen..jag gissar att hon har hunnit tjatat hål i huvvet på mig vid det laget..om inte om sitt liv så om mitt..

Fast skitsamma, idag satt jag och gnällde lite tyst för mig själv om att Castro kladdar så förbannat, så drar han två spelare och lägger in den till Linus..
I andra suckar jag tyst och undrar om Castro någonsin kommer till skott och så står jag där och hoppar som satan gladare än på länge (eller ja, dotra var här i helgen, så, men ändå..ni förstår vad jag menar..gladare än jag var tidigare under veckan iaf..eller ja, onsdagskvällen undantagen då..gladare än typ i tisdags..är ni nöjda nu?)..

I övrigt vill jag inte ens kommentera matchen..det var ingen klang- och jubelföreställning direkt..läktaren verkade lite bakrusiga som spelarna på planen och det var först efter Bajens kvittering som det började låta lite..publiksiffran är fan pinsam den också..vad är det med folk? Planerar de inte semestern rätt??
Jag har fan sett till att lägga in mina semesterveckor så jag nästan kan vara uppe i skogen i nästan två veckor i år..planering kallas det, andra verkar inte ha gjort det lika bra..fast de kanske har fruar?

Annars får jag väl säga att jag lyckats glädja någon idag också..första gången på länge det också (eller ja, dotra var ju här i helgen som jag skrev tidigare och i fredags var vi till shopen och köpte biljett åt henne till nästa match och så fick hon en tröja också, var ändå hennes namnsdag..hmm..hon blev riktigt glad i lördags också när vi såg Shrek..)..ok, första gången jag glatt någon som inte är ekonomiskt beroende av mig på länge då..i onsdags var det en av säsongarna som i upphetsningen av straffvinsten glömde sitt sittunderlag, trevlig som jag är (Erik Norrlänning sa åt mig) tog jag med mig det hem, med intentionen att ha med det idag på matchen..jag har tänkt på det varenda gång jag varit ute i hallen sen i onsdagskväll..
Idag puffade jag på honom när han satte sig och sa:
- Du vet ditt oranga sittunderlag, jag har det hemma hos mig..
Han blev glad, trots att jag glömt det..fantastiskt el senilo slår till igen..
Nåväl, nästa vecka ska jag väl komma ihåg det åt honom..


Vi hatar Pablo..

Satan i gatan vilken match!
Fullt ös på läktaren från start och Erik Norrlänning var djupt imponerad över sången. På planen var det inte Bajen från Falkenbergsmatcherna som spelade, det var nästan laget från elfsborgsmatchen..inte riktigt, men nästan..

Bajen ställde upp med en fyrbackslinje som alla vandrat från HTFF..tycker det är värt att tänka på..

Iaf, bp får ett billigt mål på hörna..vi suger fortfarande på fasta..det var som om vi var i allsvenskan igen..
Mikkel har börjat passa bollen framåt?!?
Sen får vi straff och ärligt ska jag säga att jag såg inte handsen, men Castro förvaltade den kyligt iaf..
Domaren visade sin klass..Monteiro fick ett gult kort som var halvbilligt, halvminuten senare kompenserade tjockisen det med ett helbilligt gult till en bp-spelare..och sen var han inne i sin match (vart den utspelades är fortfarande oklart, han och sina 2 blinda möss på kanterna var fantastiskt dåliga..)

Precis i slutet av första när halva läktaren sprungit ner för att köpa öl tar vi ledningen..Linus gör mål igen..underbart!

I andra är det sådär..tills bp får en frispark, först ger domaren bp fördel, sen slår de en 30-meterspassning ut på kanten och när den spelaren misslyckas med inlägget dömer han frispark?? Fan, då kan man lika gärna köra med att den regeln gäller hela jävla serien..något ojust sker i första omgången och du kompenseras i den 27:e..
Pablo (fitta) slår den rakt mot mål från 45 meter och den går in..återigen svagt ingripande av Bajen-försvaret..

Förlängning..
Pablo försöker maska och slår in en boll på planen igen som han drällt ut till inspark, Isak drar på rejält på bollen för att få den ut från planen och träffar pablo..tyvärr reser han sig igen..pablo får gult, Isak får sitt andra gula och åker ut..Isaks första gula var helt horribelt, det andra kan jag inte se om han siktar på pablo eller ej..men den blinda linjemannen vid Södra ser tydligen allt..
Bajen får inrikta sig på försvar i resten av första förlängningskvarten..även så i början av andra..

Till slut får Bajen läget och Castro skippar kladdet och dunkar in bollen från utanför straffområdet rätt i mål, bara ett par minuter kvar av matchen..alla jublar, speakern annonserar 3-2..då vaknar linjemannen vid Södra igen (hittills har han ju gjort en kanonmatch *så mycket ironi att det gör ont*) och det döms offside på Holmqvist???
Alltså, touchade bollen honom är det ju offside, gick den rakt in som det såg ut att den gjorde ska linjemannen kölhalas, han ska bli tvingad att äta fettet som kommer ut från huvuddomarens fettsugning (den behövs..lika tjock som mig..fast fulare frisyr)..
Straffar..
José missar första..nu är det riktigt jobbigt..alla gör mål..fram tills pablo (sopa, idiot) han bommar..hela Söderstadion jublar..grisen missade..
Stefan Babinidis slår den ribba in..flytjävel
Törnstrand (hoppade in istället för Carlos) får gå fram och slå den avgörande straffen..skickligt ribba in..bps lag tror att det är ribba ut (tydligen samma optiker som domarna?) och börjar jublande springa mot Lekström..de får ett gult kort..
Missade att berätta att Castro får ett gult också..för att han fintade vid straffen? Ärligt talat, hur fan kan man få gult för det??
Sudden-straffar!
Sopan från bp missar och Simon Helg får chansen och tar den!!!!

Bajen i semi, rättvist var det också..så jävla skönt, surt att de spelat bort sig från allsvenskan bara, men ikväll ska jag försöka njuta av segern...

Det här var en episk match, en sån man inte vill missa, en sån match..nästan Elfsborgsmatch eller Sulans mål mot gnaget-match.. (jag lider som fan med miss Bajen som inte kunde vara med oss)

Nån som kommer ihåg från i vintras/våras, jag skrev hur stort det var att möta pablo utanför Centralen och hur jag hoppades att en av mina favoriter ska komma tillbaks till Bajen..not anymore, han gjorde ett grymt bra jobb med att spela ur sig ur mitt hjärta idag..grisjävel, hoppas han blir skadad igen!!!

Fast, det är väl dumt att bry sig om föredettingar som pissar på mitt lag egentligen..vi är Bajen och vi är bäst ändå!!!
Imorgon blir det tyst på jobbet..rösten sprack ikväll...


Lazy Bum

Bortsett från att jag tvättat idag har jag inte gjort något annat än legat i soffan..ingenting har lockat, ingenting har fått mig att resa mig upp..inte ens det soliga vädret fick mig att dra till beachen..orkade helt enkelt inte..

Nu har jag iaf lyckats resa mig upp och gå in i badrummet för en dusch, det var riktigt skönt, sen är det dags att äta något..det Erikssonska hushållet har ingenting i skafferiet eller kylskåpet som det går att göra något bra av, därför går jag till thai/japs-haket nere på gatan och köper kycklingspett, sen blir det att avnjuta FFF-Bajen på TV4 sport..måtte Bajen göra en vettig insats denna gång..


Hur lågt?

Spenderar kvällen på Kungsholmen, för länge, för när vi vill in på Trägårn är det bara en kvart kvar o muppen vill ha 50 spänn för det, storasyster Socker har redan lämnat stället, så förutom det roliga över att festa under en bro finns det ingen poäng med att gå in..

Vi går inte in..varför skulle vi?
Istället skiljs vi åt vid Skanstull, de tar tuben, jag tar Götgatan norrut..bestämmer mig för att 54:an är stället för mig ikväll..får frågas om hur många öl jag druckit ikväll..inser förlusten..men har svårt att ta den..sms:ar lite patetiskt..
Bestämmer mig helt plötsligt för att jag måste ringa den enda som kan förstå mig...failure..major failure..jag är inte bara korkad. jag är helt dum i huvet..

Går hemåt. slår mig ner i sofforna vid biografen Victoria, tittar mot Skrapan, funderar på om jag skulle slänga mig utför om jag bodde i någon lägenhet där..slår det ur hågen och fortsätter hem (ja, jag vet, men jag bor ju ändå inte där..fatta vad drygt att leta upp nån som bor där och sen slänga sig utför..)
Köper nattamat vid greken (ingen Haris ikväll), glass på 7-11..kommer hem och har helt plötsligt glömt poängen med att leva..

Det är ingen bra kväll eller natt..ungefär som livet alltid är, jag kommer aldrig få vad jag vill ha eller leva som jag vill..allt handlar bara om hur jag klarar av att hantera det.

Ikväll klarade jag inte det..förhoppningsvis går det bättre imorgon..


Ölsugen, sötsugen och..

Det bidde ett strandbesök idag också, trots den mulna himlen..min solitära livsstil har slutligen gjort att jag gått tillbaka i tiden och låtsas vara barn.. både igår och i förrgår höll jag på och lekte i vattnet, stod på händer och sånt..jag har blivit elva år igen..nästa gång jag är vid ett bad med hopptorn kommer jag sturskt gå längst upp, tveka i en halvtimme och sen med darriga ben och gråten i halsen känna skammen då jag tar stegen ner till ettan..

Jag har badat varje dag sedan i lördags (undantaget måndagen, då jag istället duschade i besvikelser på Söderstadion)..fantastiskt egentligen..det tog mig 10 år i sthlm innan jag började bada nykter..

När jag badat klart..ärligt talat, det var genommulet så det gick ganska snabbt..gick jag förbi Bajenshopen..Erik Norrlänning ska invigas i den magiska värld vi redan frälsta kallar Söderstadion, en biljett till cupmatchen på onsdag inhandlades. Passade även på att köpa födelsedagspresent till dotra (blev något så trist som presentkort och en tablettask, tänkte att hon skulle få välja grejer själv, känner mig osäker på storleken så..) i övrigt får hon väl en tv också (precis vad hon behöver, sitta still mer..). När jag satt på Folkets kebab och käkade frukost tänkte jag att jag gav mig nog hem för tidigt från Långholmen ändå..sen började det regna och jag tog genast tillbaka den tanken..

Hem, somna i soffan, vakna..se solen lysa och ölsuget kom som ett brev på posten (alltså förr i tiden, när posten kom fram som den skulle..).

Nu är solen borta, men ölsuget är kvar, så jag gick emot alla mina principer och öppnade en öl (Jenlain Blonde..aldrig hört talas om den), försöker nu få tag på någon stackare som orkar med mig en helkväll på stan..

Misslyckas jag blir det antagligen en repris av gårdagens patetiska afton..3 dvd-filmer, köpmat, chips och B&J..


Vad ska man med vänner till?

Ja, dricka öl med någon hade ju varit trevligt..

*bitterfitta_2010*


Hmm...

..lägger ut en bild på en likblek valross och tigger sedan efter alkoholkompisar?
Bra tänkt Jerker..verkligen..


Strandad vitvalPigment??
Tydligen inte..tog iaf ett lunchbad idag..förlängde lunchen med en timme och njöt på stranden ett tag, fast sallad till lunch? Jag var ju hungrig igen innan klockan slagit tre..

Verkar bli lunchbad imorgon också..sen får vi väl sikta in oss på fyllebad på natten och bakisbad på lördagen..jag ska få färg någon gång.
Nu är gud riktigt elak, jag har varit på stranden varje dag utom i måndags och det känns inte som om det händer någonting..suck..

Någon som vill dricka alkohol imorgon?


Världen är ur led..

Min granne, hon som alltid sitter i köket, kollar på tv..för andra kvällen i rad..hon tittar aldrig på tv..det MÅSTE vara värmen..


Edsviken..eller i närheten..Sollentuna kommun åtminstone..

I natt vaknade jag av regnet..det lät ganska skönt genom de uppställda balkongdörrarna, fläktade lite..tyvärr har alla grannar öppet under natten nu under värmen, så även om regnet väckte mig var det ett kopulerande par som gjorde att jag inte somnade om direkt..

Var på väg ut på balkongen och skrika "håna mig bara gör det. Like I care"...fast gjorde givetvis inte det..däremot var jag grymt intresserad av att veta var det kom ifrån, men orkade inte kliva upp..

Jobbat, kom i tid imorse, trots störningarna i natt..i tid innebär alltså runt 8. Där gick det ganska tungt..precis som vanligt..chefen undrade hur jag låg till, om jag kommer hinna komma ikapp..försökte att låta bli att gråta och försökte att inte få magen att snörpa ihop sig alldeles..

Bestämde med Erik Norrlänning att dra till beachen idag också..väskan redan packad så..slog vad med honom att Edsviken var en sjö..han sa havet..kostade mig en lunch..

Sen åkte vi dit, eller rättare sagt vi åkte mot Edsviken, huruvida vi hamnade på rätt ställe eller inte har jag ingen aning om..vem fan hittar norr om stan liksom? Utan karta dessutom..vi hittade iaf ett ställe som om vädret tillåter kommer besökas till lunch imorgon..lite längre lunch med bad och sallad..blir nog bra, sen jobba häcken av sig till halv sju..

Fredag bör det intas alkohol igen..jag känner redan att jag vill det. Jag vill flexa ut tidigt (eller som övriga på kontoret skulle kalla det "normal tid")..dra en timme eller två på Långholmen och sen dricka några kalla öl innan jag förnedrar mig för den stora stadens vackra kjoltyg..ungefär så vill jag ha det..vi får väl se hur det går med det..

Alltså, jag blandade ihop Rösjöbadet med Edsviken..därav trodde jag att de var en sjö..surt..jag har förresten badat vid Rösjöbadet en gång också, så nu börjar jag bli en riktig veteran *host* på stränderna..Steffo (inte Sug-Steffo utan Steffo hemma från byn) var tydligen där ikväll också..hade jag vetat det i tid hade jag sett till att vi åkte dit..istället för att snurra runt Sollentuna i en timme..

Nåväl, imorgon lunchbad..fredag fyllebad..great plan!


Flatenbadet

Nu har jag snart fördubblat stränder i sthlm som jag besökt..det är inte så många..eeh..Långholmen, Flatenbadet och det där stället ute vid Trollbäcken någonstans..är väl ingen större badare uppenbarligen..

Det var stort..och mer förort än Långholmen..killen med string under badbrallorna begriper jag fortfarande inte (fast det kanske är en Skarpnäck-grej??)

Nåväl, 2 timmar där under kvällen har gjort underverk med mitt humör..det känns bra nu..

Imorgon, om vädret tillåter, testas nog ett bad på fel sida av stan..
Nu, Morden i Midsomer..


Suck..

Matchen mot Elfsborg är inte värd ett skit nu..

Det är inte de delar av publiken som började gnälla efter att FFF haft sitt första anfall efter en kvart heller..


Fantastiskt!

Idag gjordes premiärdoppet, men tänker ni? Vilket premiärdopp, badade inte du redan förra helgen? Och är det inte så att du var på Eriksdalsbadet med dotra hela gårdagen och faktiskt hoppade i bassängen efter att hon tjatat hål i huvet på dig?

Jo, det är riktigt, men idag badade jag inte i bassäng och så var jag nykter..känns som om det är den här gången som räknas på riktigt.
Jag liksom övriga Söder var på Långholmen idag..jag visste inte att stället var så populärt, jag har ju bara varit dit på fyllenakennattbad tidigare..ett tag funderade jag på att ge upp, men när jag såg alla kvinnor i bikini ångrade jag mig och letade hårt för att hitta en plats i solen där jag kunde slå mig ner på handduken..hittade en till slut och stekandet kunde börja, låg mest på rygg eftersom jag brände mig lite igår (skyller allt på dotra, det var hennes ansvar att smörja in min fetlagda rygg)..funderade länge på om jag verkligen skulle gå och bada..lagom roligt att vara fetast på beachen, bestämde mig för att det kvittar..det är inte direkt så att det enbart är magen som gör att jag går singel genom livet..när jag väl kommit i vattnet såg jag till min glädje 1 som var tjockare än jag..gjorde en liten segerdans under ytan och gick och stekte på handduken igen..

Hoppade i en gång till innan jag bestämde mig att det var dags att bege sig hemåt, det var trots allt bara 4 timmar kvar innan fotbollsfinalen började (nu är det 1)..

Sen har jag mest slöat..inte riktigt hunnit med jag tänkt (läsa klart DN), men jag har iaf gjort några sit ups och armhävningar (för att kompensera att jag missar cirkelfysen imorgon) innan jag duschade av mig beachen och sen rakade jag mig..sådär bara, det har inte ens gått en vecka sen senast..solen gör konstiga saker med mig..

Om det var så jävla smart vet jag inte..sitter med papper i nyllet nu istället..

Förresten..jag tycker det är jävligt skönt med värmen..100 gånger hellre det här jämfört med alternativet..


Men, så roligt..


Dagens rubrik

Jag lyser med min frånvaro här allt som oftast nu för tiden..jag orkar/vill inte skriva något. Det går segt att få ihop något helt enkelt..jag har inte ens lagt upp bilder från Englands-resan än..skämmes!..fast det är klart, de finns ju på facebook iaf..

Jag måste väl nämna att jag premiärdoppat mig iaf..äntligen, sist i Sverige, men det är okej Jerker alla kan ju inte orka dra sig till en sjö, någon måste ju stanna inomhus och kolla på repriser också..

Annars är det mest jobbet som uppfyller tiden och tankarna..snart brakar det ihop fullständigt (tänk positivt, bara tre veckor kvar till semestern..tidigare idag trodde du att det var 4 veckor..du har helt plötsligt tjänat en vecka..)..det som jag sagt i snart 4 månader blir mer och mer sant..Jag hinner inte med!
Nu är det så illa att vissa förfrågningar legat upp till en månad utan att jag gjort något åt det..ordrar kan bli liggande i en vecka..svara på mail är nästan omöjligt (om jag hittar igen det..jag brukar ha dunderkoll, men nu svämmar mailkorgen över) och i takt med sommaren så går givetvis kollegor på semester, så det blir till att backa upp dem också..lysande..det är i juli 2010 som vi får reda på hur lätt jag har att få magsår eller få ett psykiskt sammanbrott..man ska visserligen tänja gränserna, men det här..

Jo, det var väl ungefär som det enda doppet ifjol också..nattnakenbad vid Långholmen, efter jag varit på krogen..skitsamma, det är riktigt skönt att hoppa i en gång..i mörkret är det ingen som ser exakt hur stor vitvalen är heller..

Nåja, kanske ledningen inser allvaret så småningom..frågan är bara hur mycket förtroende som skadats hos kunderna tills dess..jag lider fan över det. Antar att jag måste lära mig att koppla av och inte bry mig om jobbet, stänga av så fort datorn är avstängd..inte börja tänka på hur jag inte kommer hinna med nästa dag när jag ska försöka sova på kvällen..ärligt, jag har fan problem att somna, men jag klockar in redan vid åtta nästan varje dag, sen sitter jag där till sist på kvällen de flesta dagar..inget hjälper, jag sjunker bara längre och längre ner i pappershögarna. Det är så mycket nu att jag jobbar långsammare än när det är "lagom"..effektiviteten är helt borta...

Imorgon lär jag iaf inte bli sist kvar på kontoret..för första gången på 4 veckor kommer dotra ner till mig, så jag drar redan vid tre för att möta henne vid Centralen..det ska bli gött att ses igen..om vädret håller vad det lovar blir det sol och bad hela lördagen..hon älskar att plaska i vattnet och jag tycker om att kolla på kvinnor som solar..win-win alltså..


Dagens citat

"Om jag röstat höger hade jag absolut kunnat sjunga på alliansens evenemang. Om man är dum i huvet så tycker jag man ska stå för det också"
Love Antell


Dagens inköpSå, då har man shoppat bort en hel del..
Bajen-jackan fick jag iaf för halva priset, skorna var inte så dyra heller (nu har jag ett reservställ)..

Problemet nu är att hitta någon att dricka ölen med och att ha råd att dricka dem..


Vi är Bajen, vi är från Södermalm..

Jag gjorde visst allt rätt ikväll..rätt kläder, rätt väg till arenan och rätt köp av varm korv..på något annat sätt kan jag inte tolka vår utskåpning av bönderna från Borås..

En fantastisk match, det var egentligen endast i början av andra som jag kände oro, vi var inte på tårna då, men efter 2-0 var det enbart den vanliga oron jag hade (det e Bajen, allt kan hända), men riktigt orolig var jag inte längre..det är sällan som jag njutit så av en fotbollsmatch på Söderstadion..

Och 12:an..fan, norra sittplats var mer på tårna än någonsin och de sista 20 stod väl mer än hälften upp hela tiden (jag som är trött gubbe satt mestadels)..

Det är gott att leva idag..