Stress och kärlek...

Sådär dag idag..alltid när det händer något bra på fritiden så strular det på jobbet..
Kom sent till kontoret idag, hade lite ärenden att fixa innan jobbet..kommer in..redan där en post it-lapp om att ringa en inköpare, sen fortsatte härjet under dagen..dotra dök upp före 11...satte henne vid en dator så satt hon och spelade resten av dagen..
Precis innan lunch ringer ett för mig okänt nummer..yey, min nya soffa har kommit..om jag kan ta emot den idag? Eeh, kan vara hemma till 15..måste alltså sluta kl.14...hade tänkt att jobba till 16 från början..känner mig än mer stressad på jobbet..funderar på att skippa lunchspinningen på måndag nu..ett pass kan jag skippa, men då är det det sista passet jag skippar innan jul..det går framåt med vikt och mage, jag får inte lägga ner träningen nu..

Börjar släcka ner datorn och plocka ihop..dotra går på dass..har plockat ihop och släckt ner datorn..dotra är kvar på dass..till slut knackar jag på..dotra är knas i magen..antagligen lunchen hon åt, för efter vi kommit hem blev det bra igen..

Sena, missar precis tuben eftersom SLs jävla skitautomater krånglar när vi ska fylla på dotras accesskort...muttermutter...
På Västerbron ringer transportbolaget..eeh, snart hemma..om 5 minuter ungefär..kommer hem, tittar ut och där står lastbilen..bara att bege sig ut..tack gode gud för att jag bor på bottenvåning..transport fram till dörren, även om det ett tag såg ut som att pallen inte skulle komma in genom porten..så nu står den här min nya soffa..imorgon eftermiddag ska det sväras en hel del och den ska monteras ihop..

Gamla soffan är bortskänkt..även om den inte kommer hämtas på ett par veckor än..
Älgbiffen och klyftpotatisen blev alldeles lysande idag..grymt gott..

Just ja, Blingis har bokat Klungan+Säkert i december också, så där har jag något att se fram emot..

Så, bra fritid, stress på jobb...nu är det helg..underbar fritid, imorgon handboll..humöret är fortfarande okej..dotra är helt underbar..och sen är det bara 4 dagars jobb innan det är dags att panga älg igen..jag överlever nog detta också..


nej..

Imorgon är det fredag..helg och dotra kommer..

Längtar enormt..idag var det lite jobbigare att vara på bra humör..var tvungen att slita lite på jobbet helt plötsligt och jag blev grymt trött direkt..lovande..


Dipp..

..arbetskamraterna hade uppenbarligen tröttnat på mitt goda humör, så de började diskutera politik..jag är omgiven av borgarsvin på kontoret och det blir hjärnsläpp direkt..humöret på minus och fan så less man blir på allt när de ska försvara nedmonteringen av Sverige..

Som tur var så var Sthlm så vackert som Sthlm kan när jag åkte med bussen över Västerbron så det goda humöret kom tillbaks..

Nu känns det bra..på fredag kommer dotra till jobbet vid lunchtid, men innan dess på morgonen blir det ett förutsättningslöst möte..ett spännande, bra liv har jag just nu...


Det blir alltid som man tänkt sig..typ..

Upp och nedvända världen fortsätter..jag kliver upp tidigt på morgonen och är på jobbet redan kl. 8, humöret är i stort sett intakt..alltså bra..jag är glad..sjukt skumt är det, men jag fortsätter att glädjas åt saker och försöker tänka positivt.
Det enda som väl inte är på topp är egentligen min arbetsinsats. Jag har svårt att riktigt komma igång och slita järnet. Det är som att jag gått in i en vilofas..vilket iofs är välförtjänt efter att ha haft 1,5 år med ini helvete för mycket jobb..något som höll på att ta knäcken på mig i våras..

Fast nu ser jag framåt..försöker se positivt på det mesta..det är inte så att jag går omkring och fånler, men grunden är bra..kanske inte så konstigt egentligen, bara 6 arbetsdagar kvar innan det är dags att dra sig norrut och jaga älg igen..och nu är jag skitsugen på det..inte så konstigt kanske då jag fick fälla 2st nu i september..

Bajen vann igår också..sånt lättar upp humöret..handbollsbiljetter till lördagen är inköpta..dotra kommer även denna helg..livet är ganska ljust alltså..

Man behöver inte leva i ett förhållande för att vara lycklig..jag är nog lyckligare som singel egentligen, men visst..om den blonda skönheten från norr skulle vinka lite med lillfingret skulle jag säkert sticka direkt..bättre är jag inte..

På måndag är det Söderstadion igen också..tänk om jag fick chansen att vara lycklig även på kvällen då..då blir det nog överslag..


Solig kväll..

..Bajen vann..tveksamt om jag mått bättre någon gång..


Mulen måndag..

Det digra sms:andet fick ett abrupt slut idag och humöret har väl varit sådär hela dagen..om det inte hade varit för att det var måndag..fick frågan varför jag var så glad idag? "Du som alltid muttrar dig fram till fredageftermiddag"..

Inget bra svar på det, har bara känt mig seg hela dagen, men också bestämt mig att försöka hålla humöret uppe (och få hjärntumören att växa än mer)..
Spinningpasset på lunchen hjälpte en vända, även om det startade segt också, men med positiva målbilder fick jag upp ångan (skrev verkligen jag det där? Positiva målbilder? Tumören är nog oroväckande stor nu) och tröjan var lika svettig som vanligt efteråt, bastun efter passet är inte heller helt fel..

Positiv målbild? Jo, jag ser framför mig hur magen blivit mindre i december om jag bara tar mig igenom det här passet..fantastiskt att det funkade..trodde jag aldrig, så nu gäller det..ska försöka bättra mig som fan..mindre gnäll (även om det aldrig lär försvinna helt, jag jobbar ju där jag jobbar)..

Vi får se hur det går, men bara det att jag inte föll ihop i en hög imorse när jag fick se det fasansfulla är ett tecken på att det här kanske är vägen att gå trots allt..

Sen att man ringde ett samtal på eftermiddagen som gäller framtiden är ju också spännande, även om det är litet hopp om en snar förändring på det, menmen...


Den enes död...

Ja, ni kan fortsättningen..det innebär nu att dotra kommer till mig nästa helg också..
Hennes mor och moster ska på begravning i sthlm på fredag, så dotra kommer ner hit och hänger med på handboll på lördag..lycklig lycklig..helgen vi hade nu är kanske den bästa vi haft 2011..detta trots att jag nu märkt hur mycket hon vuxit den här sommaren som person..vi har nu mer gemensamt än någonsin förut..hon är helt underbar helt enkelt..trots hennes tendenser att börja bli tonåring..

Att pratas vid med nån i 1,5 timme på telefon är också lycka på sitt sätt..

Att spela inomhusfotboll i en timme är fan lycka det också..liksom att sitta i morgonrocken efter att ha duschat och rakat sig en söndagskväll..

Jag vill fortsätta må bra..det är så konstigt att göra det, men jag vill fortsätta med det ett tag till..


Sen finns det ju sms som värmer extra mycket..

Du är lycklig! Vet ingen som förtjänar det mer än du :)

Miss Bajen är en godhjärtad människa. Jag vet många som förtjänar det mer, men tack..du är sagt en ängel, en grönvit sådan :)


Den har fan växt idag..

Förutom att dotra gick upp redan kl.7 och sedan tvingade upp mig redan halv nio har även denna dag gått i glädjens tecken..

Sjukt är det säger jag..jag har gått omkring och varit glad hela dagen utan någon synbar anledning..

Först tog jag och dotra en tur till Bajenshopen, det var dags för henne att bränna presentkorten hon fick i födelsedagspresent av mig (världens bästa pappa - check)..nu brände hon bara det ena..det blev en väska och ett par pennor..
Själv köpte jag en t-shirt, gråa kappa-shorts och Fullmåne över Söderstadion..men det finns några t-shirts till jag vill köpa..jobbigt att inte ha alla..

Sen hem..slappa lite, boka biljetter till bio..styrde bort henne från smurfarna i 3-d och istället såg vi "Midnight in Paris"...trailern har matats på storbildsskärm vid Food courten i Kista en längre tid, så jag var tvungen att se den. När jag nu inte kan locka någon äldre av honkön att komma hit så fick det bli med dotra..blev lite kär i Paris och 20-talet, undrar hur fotbollen såg ut då?

Efter bion..fortfarande fint väder ute och ganska varmt, så jag föreslog för dotra att vi skulle gå Götgatan ner till Skanstull och ta bussen hem..där gick vi hand i hand och livet kändes sådär underbart..såg Pablo dra en barnvagn åt motsatt håll..

Men ärligt, är det någon gång det inte går att må dåligt är det när man går Götgatan ner..jag fullkomligen älskar den promenaden och tror inte att jag någon gång mått skit när jag är framme vid korsningen Ringvägen/Götgatan..det är en lisa för själen att gå där..jo, jag saknar nog Skanstull fortfarande..min nya lägenhet är överlägsen den gamla, men jag saknar mina kvarter..

Hem, kolla på lite fotboll..laga till älgbiff..känns fortfarande bra..

Jag mår bra nu också, men är lite smågrinig..mest beroende på trötthet..nej, jag går inte och lägger mig kl.22 en lördag..så gammal är jag inte..

Egentligen ville jag bara säga att humöret fortfarande är intakt, så nog fan är det en hjärntumör..


Hjärntumör?

Det började redan imorse. Jag skred in på kontoret med ett leende på läpparna, hälsade glatt på alla och kvittrade om vilken underbar solig morgon det var..
Eller faktiskt, det började redan när jag en kort sekund slog upp ögonen då tuben susade förbi det öppna Järvafältet och solens strålar glittrade ikapp med löven på träden..jag blev glad inombords..

Iaf, den normalt dystre Jerker hade denna morgon bytt med säljchefen. Normalt kvittrar hon alltid, men imorse satt hon på sin plats och suckade, förklarade hur trött hon var på allt..jag blev tvungen att fråga "Har du umgåtts för mycket med mig nu??"
Var omvända världen där..och trots stress och möten och grejer höll jag mig på gott humör hela dagen. Jag fick en liten, liten dipp tio över tre när jag höll på att släcka ner och en kund ringde (inte min kund) och ville ha lev.besked på en order han lagt och jag kunde inte hitta ordern, men det släppte nästan genast..

Tog tuben till Rådhuset, började vandra mot Centralstationen, ringde ett samtal som kunde ha ändrat mitt liv, men möttes av en telefonsvarare..nytt försök på måndag.

Satt på perrongen och väntade och där dök dotras tåg upp. Både jag och dotra på ett lysande humör..hem till lägenheten, byta om och så bege sig mot Skanstull..skulle köpa snus..och där sprack idyllen en vända..kladdlasset som stod där (inte han som brukar vara där, han som gör att jag åker över hela stadsdelen för att köpa snus) hade inte beställt mitt snus trots att jag specifikt bett dem beställa hem till den här veckan..suck..kommer nytt snus om två veckor istället..då jag ska upp till skogen, får alltså gå hem tidigare en dag för att hinna med..nåja, släppte det ganska snart.
Dotra och jag gick till Gyrella och käkade grekiskt..hon blev alldeles lyrisk..härligt..
Sen gick vi hand i hand till Eriksdalshallen och fick uppleva en kokande gryta. Stämningen var helt underbar, tyvärr kladdade Bajen till det i slutsekunderna och det blev bara en poäng, men känslan var underbar..nästa lördag är det match igen och dotra blev eld och lågor..vi måste fråga mamma om jag får komma nästa helg också..

Helt underbar dag alltså..

Den digra sms-växlingen har inte heller gjort det sämre..den har nog faktiskt gjort en bra dag underbar när jag tänker efter..

Fan, lycklig? Skulle det vara jag?? Måste vara en hjärntumör...


Glömde...

Under älgjakten lånade jag lillebrors dator och skrev något inlägg på bloggen..alla vet vad det betyder?

Yup, jag har kraschat den tredje datorn för honom nu...eller han skyller på mig iaf..


Sms..

..rätt in i hjärtat..det är trevligt..

Trevligt också att dotra kommer imorgon..
Trevligt att Bajen handboll har hemmapremiär imorgon, så jag o dotra kan gå dit..
Trevligt med sol imorgon..
Trevligt med helg..bara några få timmar kvar..

Mest trevligt är ändå sms:andet..


Begriper...

...ingenting..

Inget nytt under solen alltså..


Johnny Drama..

Livet fortsätter vara grymt skumt, men det är klart...lite drama piggar alltid upp...nu är iaf hyrbilen bokad för oktoberjakten..bara två veckor kvar typ..får se om jag kan få en ny bil med pyspunka..får se om det blir någon ny älg skjuten..

Mycket får se..
Gick ner ett kilo under jakten, tappade en cm runt midjan..verkar som sitta still på en stubbe under dagen och dricka öl på kvällen är det som gäller..chansade ändå och gick på ett spinningpass ikväll..fortsätter jag såhär är jag snart smalare än någonsin under min tid i 08-land...

Dramat fortsätter nog iaf..vad som händer där till slut vet vi redan, men det är alltid spännande att se hur vi hamnar där..


Hemma?

Stockholm välkomnade mig med bilköer och broöppning i eftermiddags..efter nästan 1,5 vecka i bynn och skogen var det ju precis vad jag behövde..påminnelse om vad som är fel på sthlm..
Hade iaf dotra och kusinbarnet med mig i bilen..kusinbarnet skulle vidare till Nyköping och jag o dotra skulle på Söderstadion..
Hur kan en så bra vecka sluta så illa egentligen? Vad händer med Bajen?

Och varför får inte jag glädjas åt mina två skjutna älgar och det unga sällskapet i jaktkojan i helgen?

Det kommer bild på älgarna när jag fått tummen ur..

Tur dotra kommer tillbaks på fredag..det var en fröjd att se henne igen..


Skogen..

..börjar bra..förkylningen är starkt på gång, men än så länge håller jag den stången genom att inta mycket vätska..i det här fallet öl..jag har redan insett att morgondagen kommer bli en helvetesdag..bakfull och förkyld samtidigt som jag ska packa för att dra mig ut till jaktkojan..roligt värre..

Ikväll då ska jag iaf roa mig..brandtornet i Bunkris is da shit..chaufför är fixad, ölen är kall..saknas bara en skitig skoterkeps så är jag good to go..

Framförhållning

Bra sak om du vill spendera natten i en vacker blondins armar istället för att dricka överblivna öl och facebooka i föräldrahemmet..

Framförhållning är uppenbarligen inte en av mina mest framträdande egenskaper..

Pointless..

..men orka..

Och dagen efter i Liverpool står jag och headbangar till de här..



Får se till att köpa en skivspelare så jag kan plugga dubbel-lpn jag köpte i Oslo -86..


Snodd av Miss UD...

Brukar du komma i tid? Mja..definiera "i tid"..vi har flextid på jobbet och en usel möteskultur..nästan i tid stämmer nog bäst..
Har du bra kondition? Nej.
När blev du fotad senast? antagligen i lördags.
Hur känner du dig nu? Frustrerad över Wendts insats som vänsterback.
Vanligaste färg på dina kläder? Är nog blå..men har många gröna, vita och svarta tischor med Bajenmotiv också 
Blir du bra på bild? Näe.
När och varför grät du senast? fick små tårar i ögonen när jag läste en artikel om en kvinna som förlorade sin dotter i cancer..idag då.. 
Var det pinsamt att svara på det? Näe..
Hade du en bra kväll i går? Mja..ganska trött, såg på tv..var väl okej. 
Din favoritdryck på morgonen? Oboy.
Kan du laga mat? Ja.
Är du nyttig? Det händer.
Är du blyg? När jag är nykter.
Vilken tid gick du upp i dag? Vid sju, menade dock att gå upp tidigare..
Hur mycket krävs för att du ska bli full? en del..
Har du spytt offentligt? Ja.
Hur många timmar sover du? Alldeles för få.
Vad sa du senast? "Hur jävla dåliga får man vara" (backtaskorna i landslaget har varit helt värdelösa idag).
Var du på festival i somras? Ja..dansbandsfestival hemma i byn.. 
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Varför skulle jag ringa någon??
Vad skulle du behöva nu? En varm fitta och en kall öl...eller näe..inget särskilt 
Har du snygga skor? Självklart.
Vad var det första du sa i morse? "Fan, jag skulle ju gå upp när jag vaknade"
Sov du i din egen säng i natt? Japp.
Har nån annan sovit i din säng i natt? Knappast
Har du körkort? Såklart.
Är du ensam nu? Ensam och ensam, jag har ju mina hjärnspöken..
Vad ser du fram emot mest denna vecka? Middagen imorgon, den hetaste kvinnan på gymnasiet (när jag gick på högstadiet) kommer hit..och så är det innebandypremiär också..