Impossible dreams..

Det är bara att inse..detta har varit en dag som de andra..noll inspiration (för det är ju viktigt med inspiration i ditt själadödande jobb..)...arbetslust på minus 40...känns det som..det faktum att jag antagligen kommer ligga hemma i soffan och tråka ikväll underlättar inte..inte att räkningarna ligger och väntar på mig där hemma heller..och deklarationen..och tvätten ska strykas..fan så fel jag alltid har tänkt, när jag tänkt att det nog är skönast att vara singel..

Nu skulle jag älska att ha någon som tog hand om strykningen, betalade in räkningarna, fick mig att fixa deklarationen i tid och sen ställde sig på alla fyra..

Nu får jag göra allt själv och ska vi vara ärliga..och det är väl lika bra..det är min blogg så..det ser ganska dumt ut när jag står på alla fyra i sängen..ensam...vissa saker behöver man helt enkelt vara två för att det ska se ok ut...

Nåja..whatever..ska dra hem nu..fan..behöver nog diska också..sambolivet lockar än mer..efter mina fettfester de senaste dagarna och även lunchen idag (mexburgare, mums)..givetvis fika på jobbet också..som vanligt..får se kan vi hitta på något att fira??
Nu bryter jag av det hela..har ett gäng grönsaker kvar sen i lördags..får bli en sallad då..känna mig lite nyttig..får väl ta igen det imorgon..vore hemskt om jag skulle sköta om min kropp helt plötsligt..

På onsdag tänker jag jobba jätteduktigt, kliva upp tidigt och vara en exemplarisk arbetare...hade även tänkt leva samboliv då med volvo, villa & vovve..

dubbelsuck..

Det är lika varje år..jag är ständigt lika korkad..ja för tusan..klart jag ska jobba på klämdagarna..

Sen kommer jag hit..i tid (otroligt nog) och känner hur jävla dumt jag tänkte egentligen..jobba idag? What was I thinking..

Nåja..det kommer förhoppningsvis vara ganska lugnt så jag får chansen att komma ikapp lite..lär inte komma ikapp allt..någon sådan energi har jag inte idag och jag hade inte tänkt stanna så överjävligt länge idag heller..det mest positiva med att jobba idag är att det var lite folk på tuben..

Fast fan vad mycket skönare det hade varit att ligga kvar i sängen nu..vaknat sett solen ute och sen somnat om..jag älskar att dra mig när det är soligt ute..

Kallt var det också..höll på att förfrysa bröstvårtorna på min korta promenad från Kista galleria till jobbet..

Lite ordbajseri bara för att...

Hmm..jag har egentligen inget att säga nu..som vanligt då..men..såg att det här blir inlägg nr 750 och tänkte jag var tvungen att göra ett inlägg..

Har bara legat i soffan sen den äckligt flottiga pizzan..Hawaii + köttfärs + bea-sås..köttfärs och beasås gör sig oväntat bra tillsammans..som vanligt drack jag mjölk till pizzan..undrar när jag ska bli sådär vuxen och kontinental så jag dricker vin till maten..helt sjukt egentligen..stora karln dricker mjölk...inte dricker jag kaffe heller...lärde mig aldrig det och nu är det försent..jag ligger i princip redan för döden..

Om jag ska bli stalker så måste jag anstränga mig lite..man måste googla...var hon bor vet jag redan..kunde inte hennes efternamn och då går det inte att googla..snilleblixt..trycker in det på hitta.se...ordvitsarna flimrar förbi i hastig takt när jag ser det..eftersom jag inte tänker outa hennes efternamn här väljer jag torrt att konstatera att det är tur att hon inte är från Östergötland...

Undrar vad jag skrev i smsen egentligen..skit..ska jag verkligen ångesta över det här? Nu vill jag dricka igen..jag måste lära mig att inte låta sådant bekomma mig..lära mig att tänka..de ska vara glada över att känna mig och inte som nu tvärtom där jag likt en kompiskåt iller suger ur allt syre i mitt rum med mit ständiga orerande om mig, mig och mig..alltid när någon berättar något lyssnar jag och sen säger jag..jag vet, när jag blablabla och det behöver inte ens handla om samma sak..när någon diskuterar politik inflikar jag något om temperaturen i Svegs ishall..

Förresten..jag måste vara en dåligt uthållig stalker..jag byter ständigt stalker-material...och eftersom jag är så eeh bekväm orkar jag inte göra något mer än att googla heller...och skicka mängder av patetiska sms..

Ska googla lite nu..

Sugen på att byta karriär..

Fan, så puckad jag måste varit idag (också)..jag gick till tuben runt två för att åka till Liljeholmen och spela innebandy..såg en massa grönvita halsdukar och lite fylleskrål om Bajen..fattade inte varför..funderade på om det är handbollsfinal idag..det var först efter jag spelat två matcher som det gick upp ett ljus...det var för fan match mot BP idag...som jag skippade till förmån för lite bakis-innebandy..

Inga avbytare hade vi heller..jag gick självmant ner på backen för att slippa röra mig..innan dagens matcher hade vi bara förlorat 2..båda mot serieledarna..resten hade vi vunnit...ett av lag vi spelade mot var nästsist inför dagens matcher..en piece of cake borde det alltså vara..följdaktligen ledde vi ett tag med 4-1 i första matchen...innan vi tappade allt och lyckades förlora..

Andra matchen (mot de som ligger nästsist) ledde vi också ett tag innan vi tyckte att det blir roligare om vi spelar oavgjort, så 5-5...trötthet och nonchalans är inte en vinnande kombination ens i korpens lägsta serie...jag lade till bakis också och utser mig själv till sämst spelare totalt idag..jag gjorde bara 1 mål..sköt över ett par hundra ggr..pinsamt...var så trött att jag inte ens orkade slå sönder klubban..

Borde ha förstått det redan innan..gick på Donken i Liljeholmen för lite frukost..såg framför mig hur jag svullade 2 cheeseburgare och en liten cola..fast eftersom det är är förorten hade de inga färdiga cheeseburgare, så det blev en fattig hamburgare och liten cola..nog energi för att gå till hallen alltså..sen är det slut...

Sen jag kom hem har jag bara legat i soffan..somnade nästan när mobilen pep till...jag har visst bombarderat Sofia med sms inatt..typiskt..nu sitter jag och funderar om jag ska ångest eller inte över det..

Får fundera mer över en pizza..yup svullandet fortsätter...

Har fortfarande inte gjort deklarationen eller räkningarna och kommer nog inte göra det idag heller..jag skolkar från vuxendomen idag..så jävla korkat..nu får jag sitta halva natten imorgon istället..

Hmm..finns öl kvar..kanske ska vara riktigt omogen och supa mig plakat..alkoholist är också ett karriärsval...

En ängel i Solna..går det?

Det finns stunder när jag blir rörd över mina läsare..när Susfu uppenbarligen har ansträngt sig för att försöka hjälpa mig med kuk-datorn vill jag nästan lägga mig ner och gråta...

Tyvärr funkade inte det ändå..men det är ansträngningen som gör mig rörd...
Funderar på att ta datorn tll jobbet på måndag och låta IT-teknikern titta på den..

Nu måste jag packa väskan och försöka vakna till liv inför innebandyn..är på sätt och vis glad att det är de sista matcherna idag..orkar inte med att vara bakis och försöka vara briljant på det spelmässiga planet..vill vara ångestfylld och patetisk i soffan...

Måste göra min deklaration också..jag får tillbaks drygt 11 papp...de kommer i december..men jag behöver fylla i en N1:a också eftersom jag äger en lantbruksfastighet (bonnajävel)..drygt..vill inte..behöver göra räkningarna också..drygt vill inte...

Kan jag inte få skolka från vuxendomen en dag till?

We're only in it for the drugs..

Att jag aldrig lär mig är inte direkt någon nyhet..det är givet att jag är bakis idag..det enda (nja inte riktigt va?) som grämer mig över gårdagen är att jag inte hade med mp3an..det var så tyst när jag gick hem..hade viljat hör "Waiting for Pete Doherty to die"...nu ser jag att jag stavat fel på hans namn, men jag vägrar ta reda på rätt stavning..jag sitter så skönt i soffan..och försöker desperat att bli lite laddad till innebandyn...

Gårdagskvällen var helt underbar..jag var alltså på inflyttningsfest hos
Sofia som jag aldrig träffat tidigare i verkliga livet..då hon kommenterade min dotters ålder med orden "nästan lika gammal som mig" borde jag kanske reagerat..men icke..min föreställning om att hon var 24-25 kom på skam när hon avslöjade att hon var 18...i tanken kände jag mig lite som farsa på stan, men kunde samtidigt inte undgå att känna attraktionen...alltså...jag blir ganska lätt förälskad i ord och hon skriver så förbannat bra...sen är hon är vacker också, så jag är förlorad..

Betyder det här att jag är pedofil?

Min inflyttningspresent var tydligen klockren..1-2 kilo lök, 2st halvliters Ben & Jerry och 300gram älgfilé...jo..jag gav bort mer än hälften av filén jag har kvar..

Chocken var total om åldern..men eftersom jag samtidigt intog mängder av öl så blev jag rent mentalt yngre...
Vi gick på Rocks...utanför tiggde en tjej pengar för att ha råd att komma in..jag slängde iväg 140 spänn..hon lovade att jag skulle få tillbaks dem när vi kom in..jag sa att jag aldrig kommer se de pengarna igen..jag hade rätt...
Sofia sa: vi går runt en vända, ingen hittar någon att ha sex med kommer vi tillbaks hit och tar varandra..eller något åt det håller sa hon...
Jag träffade en tjej i baren som var full med tatueringar på armarna..på högra armen hade hon tatueringar från då livet blä..på den vänstra under gladare tider..efter en halvtimme var jag tillbaks..helt plötsligt spelas Ebba Grön och jag drar upp Sofia på dansgolvet (jag vet..men det var enda låten jag dansade till..enda låten jag någonsin kommer dansa till..så har det alltid varit här ute, ingen jävel har brytt sig om oss..)..

Eftersom vi inte hade sex..betyder det att jag tackade nej?

Köpte burgare..lånade ut min kavaj så hon inte skulle frysa..hade skött mig exemplariskt hela kvällen (med andra ord, blivit för full och haft mundiarré) och måste givetvis avsluta som den förlorare jag är..en påtvingad kram när hon redan ligger till sängs och i mitt huvud just nu spelas scenen upp och jag skäms över mig själv..suck..så patetisk...

Hittade tillbaks till mitt Söder efter att ha gått halva natten..vitsar om Big 'n' juicy för Donken-personalen..blir utslängd för att de ska stänga..jag har fan precis satt mig ner och inte ens hunnit stoppa i sugröret i läsken då jag får höra att jag måste gå, för de ska stänga..men tack..service-yrke..service-yrke..ni på Donken serverar mig fett i köttform..då borde jag få äta på er restaurang och inte bli utslängd efter en halvminut..

En del inlägg får ett förklaringens ljus med tanke på åldern..en del är för mig fortfarande obegripliga...Får nog erkänna för mig själv att jag blev betuttad i Sofia..jag hatar det..för nu kommer jag vara stalker i en vecka..tills hennes hårdrockskompisar kommer och spöar mig...hade varit lättare om hon varit ful..nu får mina peddo-tendenser fritt utrymme att härja..fan, fan, fan...skitsamma..jag kommer att dö själv och jag kommer alltid att leva själv och jag ska fan lära mig att njuta av det..

Deppblogg, pre-fylleblogg..pre-ångestblogg

Nu är Jerker ledsen..efter en stressig eftermiddag är det nu bara montering av balkongmöbler, duscha och laga en schysst middag kvar innan festen..men datorn är segare än seg och inga filer finns kvar..så jag är ledsen ändå..kanske borde börja supa redan nu?

Blev inte gladare av frukosten som jag precis fick i mig..en kokt med bröd och en grillad med bröd..

Annars har allt gått lite fortare än jag trodde..förutom monteringen av möbler som jag inte börjat med än..och Pitan kommer om lite drygt en timme...fan...nåja..det hinns väl..man är väl man...suck..det kommer aldrig att gå...

Klippte mig också..fast jag vet inte om det syns..charmlockarna är fortfarande kvar..

Näe...blir säkert ett inlägg i natt om jag har tålamod nog med datorn..det är sånt här som får bakåtsträvaren i mig att blomma ut i full prakt...har inte vågat öppna mailen än..risken är väl att alla mail är borta också..mail med lösenord till olika sajter..kunduppgifter och blablabla..värst av allt..Malte-spalten kanske är borta..mina första stapplande steg som skvallerreporter hemma i byn..då gråter jag..men det kollar jag först imorgon då ångesten över hur mycket jag gjort bort mig hos de vackra folket är som värst..

hmm..fylleblogg..aldrig läsvärt, alltid ångest dagen efter..underbart..

Med tanke på datorn..någon som tror att innebandyklubban håller imorgon?


Jävla kuksugar-Microsoft..

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN Jag hatar de där nötterna på Microsoft..Bill Gates får fan komma hit och fixa min dator så den blir som den var för en halvtimme sen...jag blir så satans trött...rättare sagt, jag var satans trött, skulle bara kolla om jag fått någon kommentar på de sista 10 minuterna innan jag skulle gå och lägga mig (vaddå? Jag kommentar-kåt?)...

Satte laptopen i knäet och bildskärmsjäveln slocknade..har hänt förr..irriterande men, det går att överleva..slår av den och slår på den igen..tar en evighet...till slut öppnas windows och..ingenting ser ut som det ska..var är bakgrundsbilden på min dotter???

Suckar tungt..men färgerna, var fan kommer de ifrån..det ska vara grönvitt för fan...orkar inte ikväll..och gör det du skulle och gå och lägg dig sen..

Försöker starta explorer...tar återigen en evighet...helt plötsligt har jag explorer 7..jag har fan inte laddat ner den..tack windows..öppnar foldern för favoriter...allt..jag menar allt är borta..de ca 30 bloggar jag dagligen läser..SL, Kullaflyg, SJ...alla hemsidor för sport av alla de sorter..och inte minst de porrsidor jag då och då ägnar mig åt...det är ju fan!!!

En del av mina favoriter är från -97...inte en chans i helvete att jag kommer hitta alla igen..

Ska fan åka och rensa upp hos de jävlarna one kill per missing favorite...fast först ska jag gå och sova...Microsoft får chansen att rätta till skiten över natten eller dö...det hade varit tacksamt om jag fått välja, men nejdå...installera skiten och förstör hela mitt jävla upplägg på datorn..

Ok..låt oss gå ett steg längre...varenda jävla fil är borta..mina dikter (alla 2), det första kapitlet i århundradets deckare, alla bilder (jag är ganska säker på att jag inte hade sparat över 2006 års bilder på CD)...

Som sagt Microsoft..fixa under natten eller dö...

Mmm..dags att byta ställe snart?

Och så fort jag tycker att jag får till ett hyggligt inlägg fuckar webblogg upp typsnittet så inte en jävel orkar läsa det...dubbeltypiskt...

Vem fan är logistikansvarig här egentligen??

Min avdelning på jobbet heter Sourcing & logistics..alltså borde logistik på något sätt åtminstone vara lite av min grej..speciellt som jag påstår det varje gång jag försöker lära de obildade hur de ska packa diskmaskinen för att få plats med så mycket disk som vanligt..

Nu jobber jag visserligen på en subgrupp som kallas Engineering support..den gruppen består av..tja, i princip mig..vi har även en som bygger kablage som väl räknas in där tror jag (märks det hur vi blir undanskuffade hela tiden..var kan vi sätta de här två någonstan..här kanske..de passar inte riktigt in där..näe..men vi kör där ändå..)

Iaf..jag borde förstå lite logistik..jag brukar även (mest på fyllan va?) insistera på att jag är logisk och strukturerad (fast i tråkiga rutiner är ett annat sätt att beskriva det hela), så hur fan tänkte jag egentligen??

I morgon kl. 10-15 har jag tvättstugan..jag ska tvätta allt som går att tvätta i hela lägenheten (jag borde nog börja packa tvättpåsarna snart..
Jag ska också lämna iväg mattorna på tvätt..finns ett ställe i kvarteret..de har öppet kl. 10-15...
Mina möbler från Ikea (som jag sen ska skruva ihop) kommer mellan 10-14...
Jag behöver klippa mig också..frisören har öppet mellan kl.10-15...
För att kunna avnjuta en kall öl på balkongen när möblerna är monterade behöver man öl..måste alltså på systemet..de har öppet mellan 10-15...
Jag har inte köpt någon inflyttningspresent än heller..ska läsa igenom bloggen och se vad jag kan komma på..jag känner ju henne inte i riktiga livet..än..
Jag har fortfarande inte fått reda på om jag har någon följeslagare imorgon..kan vara bra att veta eftersom jag tänkt bjuda på lite älgbiff..kanske...

Bra planerat..inte direkt en lugn och skön lördag innan det är dags för festen..som jag pladdrar om som en nervös kärring (vilket jag iofs är..)...tror jag stryker strykningen imorgon, men det ska ändå bäddas, monteras och jävlas..sen ska det svalkas..och därefter..vilka kläder?? Ser jag fet(are) ut i de här? Jag tror jag behöver komma ut mer..


Stressad shopping? Njae..mer långsammare än döden..

En dag att minnas..jag vaknade självmant kvart över sex..en halvtimme innan klockan ringer..undrade först varför? Är det så här det är att vara gammal? Gick igenom vad jag drömt om (jag kommer ihåg att nu jävlar är nån jag känner skyldig mig en rejäl tjänst)...till ingen nytta eftersom jag glömt det nu..4 minuter senare kliver jag upp..duschar, rakar mig..förbannar idioten som släpat med sig halva Sahara in i min hall och sedan ut i trappuppgången..inser att det är jag och tystnar..

Kliver in på jobbet kvart i åtta..får de sedvanliga gliringarna..alltså jag får inga gliringar om jag dyker upp kl.10, men är jag på jobbet halv nio eller tidigare då kommer det..Vad gör du här redan? höhöhö..Har du sovit på kontoret inatt höhöhö..det var lika på mitt första jobb också..det ska fan anstränga sig för att komma i tid..jag blir bara mobbad..

Han som tagit över en del av Håkkis kunder kom med förslaget att jag skulle sätta säljpriserna och sedan godkänner han det hela..för att snabba upp RFQ-processen lite..mitt svar? Redan gjort..har själv räknat ut att du inte hinner..iofs är det sällan du är på kontoret mellan 4-6 på morgonen men (allt detta på engelska eftersom han är från Iowa..och innan ni kommer med några anklagelser..han kan svenska..jag tycker bara det är roligare att tala engelska..de svenska svordomarna börjar bli så blasé..)..så nu kör vi så..åtminstone till lönesamtalet..sätta säljpriser, ta totalansvar för RFQer...ger inte det något så slutar jag direkt med det..

Drog hem från jobbet redan kl.15 trots mängder med saker att göra...här skulle det shoppas på Ikea..jag ska fan dricka en öl på min balkong imorgon..värma lite innan inflyttningsfesten jag ska på...som vanligt när jag shoppar tar det tre timmar..hmm..den här då? Fan Jerker, du var här i februari och bestämde dig redan då för att köpa den här kom igen nu..så efter att ha gått igenom nästan hela jävla varuhuset kom jag ut till plocklagret..där var de..balkongmöblerna..provsitta..det där är perfekt, men inte med de stolarna fan..den där då..näe, för stort bord..jag vill ha ihopfällbara stolar med armstöd 2st, 1 soffa och ett schysst bord..hittar soffan och bordet, men stolarna..hittar ett par med armstöd ihopfällbara, men de passar inte...här är ett par med armstöd fast de är inte ihopfällbara..de där klappstolarna är visserligen ihopfällbara, men inga armstöd..fatta..det tog nästan en timme innan jag bestämde mig..blev de ihopfällbara utan armstöd..tänkte funkar de inte åker jag tillbaks och köper de med armstöd så har jag extra stolar..wow..Jerker när var det mer än 4 personer i din lägenhet sist??

eeeh..inflyttningsfesten för två år sen..jo, det tog mer än 4 månader innan jag hade inflyttningsfest..jag hade ju inga möbler de första månaderna...du vet det tar tid innan jag bestämmer mig ibland..

Nej, vi hade ju efterfest ifjol..när Nadine,19, skulle sluta...då var det..fel igen...innebandylaget hade cupfest..vi firade att vi förlorade tre raka i cupen..målskillnad 1-17..gissa vem som blev lagets skyttekung? Yup..på hela 1 mål då...

Nu yrar jag..har mycket att gå igenom tills imorgon..

Kom hem till kl.20 iaf...sen dess har jag..eeh..läst bloggar slöat..köpte sallad till middag iaf..undrar om det hjälper mig att gå ner 10 kg tills imorgon?

Och förresten, varför blev jag bjuden? Av en vacker flicka? Kan man prata med vackra flickor som med vanligt folk? Är det ett invite a geek-party?
Skitsamma..jag ska dricka öl på min balkong (som inte får någon sol) och sen parta med vackra flickor..

Det får vara slut på medelmåtteriet nu..

Varför? Alltså på riktigt..varför?

Varför är jag lika seg dagen efter om jag druckit 5 eller 10 öl? Jag kom in sent imorse (förmiddags)...men jag drack bara 5 öl..4st till maten och en på Lokal..lik förbannat är jag lika trött som om jag druckit halva natten..jag var fan hemma redan kl.23...

Jag hade lika gärna kunnat be Håkki släppa mig vid Jägaren..och sen stapplat hem vid tretiden på natten..

En viktig lektion som jag lärt mig nu..sup till rejält, du blir ändå trött och seg dagen efter..

Släng dina ursäkter i en gammal säck..

Fan, Ikea har inget balkongbord jag vill ha...hur gör jag nu då? köper jag en soffa och stolar på chans och hoppas sedan hitta ett bord som passar? Eller väntar jag tills jag fått tummen ur röven och fixat det där lånet innan jag köper något..problemet då är att jag inte kan sitta på balkongen och ta en öl på lördag..skitskitskit..nu får jag beslutsångest också..näe..IKEA imorgon eftermiddag i vilket fall..jag har fler grejer som ska köpas..om jag nu bara kan hitta den lappen jag skrev i vintras..

Ja, jag har dragit ut på det..tänkte jag skulle dit i februari någon gång, men har hittills haft bättre saker för mig (typ sova..)..

Har fan inte tid att surfa runt på jobbet imorgon heller...jag har nog spenderat alla mina slappa-timmar för den här veckan..och om jag nu ska åka till Ikea imorgon så blir jag inte kvar så länge på eftermiddagen heller..shit vilket jobbigt liv jag har..

En sak under kategorin "Hur korkad får man vara?"..vi spelar fotboll på grus..förra veckan var det lite blött...jag ställde bara in skorna i skohyllan..idag tog jag fram dem igen..inte en tanke flög förbi...nu har jag halva Sahara i hallen..jag vill inte dammsuga igen..tänkte jag skulle klara mig fram till augusti...fast nu är det kört..den måste fram..får fixa det imor..eeh..innan augusti..

Dålig inspiration, dåligt inlägg..skyller på segheten..bättre imorgon?


Real Stockholm vs Malung FC 1-5 (1-2)

Det började inte särskilt lovande...redan innan match tog Jerk på sig målisrollen efter han känt sig lite seg pga ölen igår kväll...Coachen var med på det hela..lovordade det faktiskt...
Sen skrotade coachen 2-3-1 och gick över till det klassiska 2-2-2 och suddade ut än mer av exCoachens historia..

Nåväl, matchen började..Lee Baxter såg otroligt oladdad ut..2 lag utan avbytare...Thunberg var sen..även hans nyförvärv (Micke) var lite sen...
Real sthlm kommer upp i ett anfall och skjuter..Lee agerar nervöst (som vanligt) och kan inte bestämma sig för om han ska skopa bollen eller boxa ut den..det blir ett mesigt mellanting och den går rakt ut till en motståndare..första returen skjuter han rakt på Lee, men det går lika rakt ut igen och den här gången sätter han bollen...coachen muttrar "boxa bollen för fan" när han vänder och går upp i planen..Kash, känner sig skyldig som faktiskt skjutsade Lee till matchen..

Som tur är så är MFC det klart bättre laget idag och efter ett tag nickar Coach Bräcka in kvitteringen..Malung har lyckats göra mål i årets serie och Lee kan andas ut lite..nu ligger vi iaf inte under...Micke Scania skjuter en frispark precis utanför..sedan gör han mål och vi leder med 2-1.
Real sthlm blir en man kort när en av deras spelare får gult kort för snack, i sekvensen efter det drar Bräcka på sig en frispark och får ett horribelt gult kort, så vi är åter lika många på planen..Bräcka tar ledningen i Fredda Keane Trophy...
Real sthlm har ytterligare ett skott på mål som lyckas träffa Lee..returen går stolpe ut..

'Halvtid..

Vi leder ju!?! Fortsätt så här..

Snart gör Malung FC även 3-1 (alltså trots att jag står sysslolös längst bak kan jag fan inte komma ihåg hur målen gått till)..Bräcka gör målet..
En spelare i Real sthlm blir skadad och eftersom de inte har någon avbytare spelar de resten av matchen med en man mindre..
Längst bak står Lee och spanar efter tjejer...inga skott, ingenting har ha att göra i andra..hela laget är tacksamma för det..det enda som kommer till honom är Reals utsparkar..varför han gör de utsparkarna är obegripligt eftersom de inte har några spelare där...
Micke Scania gör 4-1 och Bräcka avslutar målskyttet med sitt 5-1 mål..
Under tiden har Thunberg dragit ett par rejäla skott utanför, Kash har sumpat fler målchanser än någon annan i korpens historia..klacken hade varit snygg om inte målisen räddat..till slut tröttnar Kash och fyrar av ett gäng svordomar..domaren ser mellan fingrarna och tar tacksamt emot pengarna från Kash...
Det var helt enkelt klasskillnad idag..och den blev enorm när Real fick en spelare skadad..kanske var det ett lyckodrag att sätta Lee i målet den här matchen, mot ett något bättre lag hade det kunnat blivit förlust..

Eller, vi kanske ska se det såhär (bättre för min självkänsla iaf..), den här matchen hade vi en riktig målis och backlinjen kände sig trygg och kunde spela ut..det är iofs lögn, men vinnarna skriver historien..
Det var bra spel överlag idag..pannlamporna behövdes inte och nästa vecka spelar vi lite tidigare (19:30) då mot Gröna Stjärnan.
En märklig sak..vi har alltid varit bättre på bortaplan..alltid..om det är publiktrycket som gör att vi inte pallar hemma eller vad det är vet jag inte..
Ett extra plus till Micke Scania och Ante idag...

MFC's mål: Bräcka 3 och Micke Scania 2
Man of the match: För att säkerställa min plats i truppen till nästa match (och det faktum att han gjorde 3 mål) går det till Coach Bräcka.
Gult kort: Coach Bräcka..

Forza Malung FC!!!

grunda tankar på torsdag eftermiddag..

Fan..jag lär mig aldrig..dricker du öl en vardag kommer du in sent på jobbet dagen efter..idag gled jag in vid kvart i elva..tog en ganska lång lunch och nu skriver jag här..motivationen måste komma snart annars går det åt helvete..tycker det känns nog jobbigt som det är..får väl ta tag i det nu..eller..jag kan nog vänta tills nästa vecka..

Jag dåligt psyke? Nähä...

Avskedsmiddagen var..tja som en avskedsmiddag..det känns lite svårt att förstå ändå..Håkki har ju varit borta ett par veckor, men IT gjorde sin sista dag nu..Danne imorgon...nu när Danne slutar blir jag enda masen på jobbet också..lite exklusivt sådär...

Håkki lovade ställa upp som referens om jag nån gång får ändan ur vagnen och söker nytt jobb iaf...känns bra..han är nog den som helt ärligt bäst kan tala om hur jag är och vad jag gör på jobbet..seriöst..jag kan fan inte det själv..min första chef förklarade mitt jobb så jävla bra..önskar jag skrivit ner det någon gång och memorerat det..nu blir det mest..ja..största kunden är väl Ericsson..jag räknar väl på kablage, lägger upp artiklar i vårt affärssystem..sånt där tråkigt skit..jag borde säga..Jag är RFQ-guden på jobbet..jag gör i princip allt utom sätter säljpriser och lägger ordrar, är jag borta i mer än två dagar är det kaos när jag kommer tillbaks..nästan allt passerar genom mig...dessutom är det oftast jag som slår på diskmaskinen och tar ur den rena disken...

Hmm..de sista meningarna måste jag komma ihåg när det är dags för lönesamtalet...

De första meningarna om mitt jobb kommer jag säkerligen att stamma fram på lördag..samtidigt som är i en lägenhet full med lyckade och sköna människor..det som jag längtat efter ända sen bloggen startade (med våld av Kenny visserligen) har äntligen skett..jag är bjuden på inflyttningsfest...hos en annan bloggare..jag har äntligen fått en bloggroupie..eller om det är jag som är hennes bloggroupie..vet inte riktigt..men kul kommer det att bli..om jag nu bara kan komma på hur man går ner 10 kilo tills dess och skaffar sig en vinnande personlighet..festen är på Söder iaf, så jag slipper lämna ön...

Och som det sociala mähä jag är börjar jag redan bli nervös..nu ska jag ha en polare med mig dit också..känns lite lättare då...men först ska vi sita på min balkong och ta en öl i de nyinköpta möblerna..tänker göra en raid mot Kungens kurva på fredag..sen ska jag tvätta hela jävla lördagen innan det är dags för ölen..måste klippa mig också..och köpa en inflyttningspresent..

Med tanke på att jag vill få bort 10 kilo till på lördag kanske det inte var så lyckat att käka upp mig 3 kilo på Texas Longhorn..och de där 4 ölen där kanske inte var så lyckade heller..eller den sista på Lokal...nåväl..bara 5 öl och ingen vidare utgång...chansen finns att jag kommer upp i tid imorgon..

Trots att jag inte känner hon i verkliga livet har jag ett par idéer om present..får väl scanna igenom hennes blogg från början till slut..fast inte ikväll kanske..

Och för er som undrar..jag tycker fortfarande det var orättvist det som hände på råttsunda igår..men det är väl som vanligt i mitt liv..lidande innan lycka och till slut ordnar sig allt..

En säljare på jobbet blev överraskad när jag knäckte innebandyklubban över sargen för några veckor sedan..jag bara..händer titt som tätt..men fan, att du hade så dåligt psyke?
Va fan tror du? Skulle jag suttit på min tjänst efter 7 år med ett bättre psyke och en bättre självkänsla? No way..och tack för att du påpekade det uppenbara..fast idag gjorde jag ett gäng tunnlar iaf..lite lyckligare..

Nu säng, ångest...och sen jobb..
Imorgon..Malung FC spelar sin andra match kl.20:15 på Långbro IP..tag med pannlampor..

Fördomarm höjdrädsla och bastuklubb..

Ett tillägg till förra inlägget..alla är inte idioter som bor i Solna..de flesta, men jag känner att iaf tre, kanske fyra stycken inte är det..
Det är precis som vanligt..Jerk outar en fördom och vips så spräcks den av att jag möter en trevlig moderat (eller nja..men 1 kan ju vara förvirrad)..invandrargrejen funkade inte alls..skåningar..veganer/vegetarianer..för alla dessa har jag haft en mångd fördomar och alla har de spruckit vid närmare granskning..fast jag tänker vidhålla min fördom om Solnabor ett tag till..med vissa undantag..likaså kör jag vidare med min fördom om Östermalmsbor (säg för fan inte att någon av er bor där också..)...

Vad gäller invandrargrejen så var det stora artiklar i expressen för mer än 15 år sedan om rasismen i Malung..men om man tycker om pizza funkar det inte och när jag sen bara träffat på trevliga invandrare så fick jag lägga ner det..en pizzabagare som kallar mig kompis och vet precis vad jag beställt är värd respekt..
Skåningar pratar konstigt och när dotra flyttade dit flödade fördomarna..det blev inte bättre när hon började få skånsk dialekt...men då är Chulls givetvis därifrån och hon verkar grymt trevlig..

Vad gäller vegetarianer hade jag ett långt rabiat utlägg om det för några år sedan på jobbet..bredvid mig satt Micke, både vegetarian och gårdare..hur trevlig som helst..fast jag visste givetvis inte om att han var veggo då..förrän efteråt..tappa ansiktet har blivit en sport för mig..

Moderater..tja..här har jag träffat båda sorterna..det hade varit lättast om samtliga varit högfärdiga och så konservativa som min uppfattning om dem är...men givetvis inte..en bjuder på lunch, öl eller bio..sen retar han upp mig med diverse ekonomiska hån..enbart för att reta upp mig..och så finns hon som bjuder mig på inflyttningsfest fast vi aldrig träffats på riktigt...vi får se på söndag vad min uppfattning om Moderaterna blir...

En sista grej också..jag satt på Södra övre igår..aldrig mer säger jag..redan när jag gick ut på läktaren fick jag svindel..fick hålla i ledstången ner till min plats..sitt still, tänk inte på hur högt upp du sitter..luta dig för fan inte framåt..jo..jag är höjdrädd (kanske det är därför min karriär aldrig tar fart uppåt?)...grymt höjdrädd..ifjol på grabbsemestern då vi körde bergsklättring fick jag ge mig den andra rundan...pallade inte..mesigt? yup...fast jag har aldrig påstått något annat..men jag vann i bastun..

Nu ska jag ta lunch och se om jag orkar skaffa mig lite nya fördomar..summan måste vara konstant..

Alltså..orka vara uppe längst och basta (den var väl runt 6 på morgonen när jag gav mig..)..något annat tävlade vi inte i..Steffo är för solklar vinnare där...

För ett rikare liv- flytta till Vetlanda..

Enögt, obstinat, deprimerat och alldeles sant..det osammanhängande inlägg som följer är mitt..mina synpunkter och inget annat..

Till att börja med kommer jag aldrig att kunna förstå hur man väljer att bli gnagare...men domaren hade visst löst medlemskort iaf..jag gissar på att han just nu är i råttornas dusch och tappar tvålar..

Å andra sidan..med tanke på att 4 av fem banderoller var upp och ner (jag vet..Dalagnagar-banderollen kom något ljushuvud och vände rätt efter ett tag..antagligen han som fick hjärncellen denna dag) på norra så förklarar det lite varför de finns..de stackarna kan ju identifiera sig med soporna i svart...

Seriöst, Bajen vann klart målchanserna i första, men givetvis gör bönderna målet...osportsliga jävlar..

Mest fantasilöst? Norra som inte kan hålla sig från att sno ramsor från deras idoler...

Tristast..Egurens gnäll på domaren som resulterade i ett gult kort (fanns visst bara sådana till grönvitt idag..men det kanske är Sune som slickat pung hos domarkåren)..

Fulast..Figureido..höga armbågar och allmänt osportslig..filmade lika mycket som Eguren också..synd att han har viss talang...men fan vad jag hatar honom..och de andra också..den enda som jag har respekt för är Rubarth..som i en sanslös häxblandning kombinerar talang med galenskap..det faktum att han gillar musik och röker är också en vinnande kombination..synd att han är råtta bara...

En ny kärlek har jag funnit också Charlie Davies..bara namnet gör att jag drömmer blöta drömmar..är helt säker på att han hade varit med i Melchester Rovers om jag fortfarande läst Buster..sen hans underbara teknik och känsla..det var nog den ende spelaren idag som verkligen hade ett förhållande med bollen idag..och som alla mina kärlekar måste han på något sätt såra mig..ikväll gjorde han det genom att missa ett friläge i slutet..men ändå..när jag tänker tillbaks på hans dribblingar & hans underbara mottagningar sprider sig ett leende över läpparna..

Det är väl så det ska vara..är man Bajare vet man hur man lider..är man råtta hotar man ledningen..hybris är ett ord som uppfanns i Solna..

För att jag ska känna mig lite glad avslutar vi med dagens fyndigaste..till och med fyndigare  än Charlie Davies..

melodi, Hand i hand..
"Fantasi
Ni har ingen fantasi
Ni snor från Hammarby
För ni vill va som oss
Men ni är pinsamma gnaget"


alla eventulla stavfel, brist på meningsbyggnad är skrivet enkom för att även solnabor ska känna sig hemma i detta inlägg....

Ångest, ångest och ångest...

Jo..jag försöker oftast..eller ibland iaf...men det går inte riktigt..jag försöker verka vara något mer än en sportfåne..försöker verka vara kulturell (har ju skrivit typ 2 dikter i mitt 32-åriga liv..)..allmänbildad, belevad (nja..enbart i fantasin då..)...men nu när det är 6,5 timme kvar till första derbyt för säsongen mår jag rent dåligt..för att toppa det har jag givetvis the mother of all workloads idag..just idag när jag är mer än lovligt disträ..

Ja, sportfåne..varför tror ni egentligen att jag flyttade till Söder?
När jag bodde i Rågsved följde jag Rågsveds damer bara för att få se sport..jag har tagit jobb osm matriale för Stocksunds A-lag...varje gång dotra ska komma är det första jag gör att kolla Bajens kalendarium för att se om det är någon match vi kan gå på..min bristfälliga ekonomi räddar mig från att titta på sport varje dag...

Och nu är det möte..fan..

Kvartssamtalsdags..valde fel dag att sluta dricka på jobbet..

Som om det inte räckte med att det var måndag..vaknade exakt en minut innan klockan ringde kvart i sju i morse..efter tre timmars sömn...tänkte vila i 5 minuter..vaknade två timmar senare..försenad som vanligt på måndagar..lyckades iaf bara bli en kvart sen...

Eftersom jag var på kurs torsdag-fredag innebar det en hög med jobb redan när jag satt mig ner på stolen..löste det genom att kolla om jag fått några kommentarer på min blogg..läsa något privatmejl och äta frukost...sen redo för..ja, för vad? all arbetslust som tidigare funnits (ja, tjena..nu var jag rolig..) var bortblåst..en väldigt mild bris antar jag..

Igår försökte jag i 2 minuter ungefär..tänkte att i år ska det bli annorlunda, men efter lunch när det var dags var det precis som vanligt...yup...utvecklingssamtal...det är något med dem som får mig att bli stum..kanske skönt för mina medarbetare, men..

Det började alldeles lysande..flextiden kom upp..hur det blev bättre förra våren, sommaren och hösten, men hur Q1 var ett tillbakasteg igen..sa som det var..Q1 är alltid så..det finns ingen frisk människa som vill leva då..hur fan ska man då ta sig upp ur sängen..se nu i april..det har blivit bättre...
Straffet (?) är att jag numer inte kan jobba ihop till en full dag om jag kommer försent..typ att jag skulle behöva jobba till halv åtta på kvällen för att få ihop åtta timmar så får jag bara räkna till halv sju på kvällen..då flextiden normalt tar slut..så jag lär komma hem tidigare om kvällarna nu..
Vad mer? Inget att klaga på när det gäller kvaliteten på jobbet (min chef får det att låta så positivt..)..det operativa sköter jag excellent..de mer abnormala..eller jag menar projektliknande saker brukar bli liggande..eftersom det dagliga är så viktigt blir det oftast så..och back up:en finns inte för mig så jag får alltid stressattacker när jag kommer tillbaks efter ledighet..lär inte lösas heller..
Sen kom vi till utveckling också...någon annan tjänst som kan vara intressant? Näe, när man varit sju år på ett företag och suttit i samma stol är det att be om magsår om man försöker byta inom samma företag..sa så faktiskt...det är ingen mening eftersom jag ändå kommer få sitta i ett år med en massa gamla grejer som jag gjort förr...
Just ja..han tyckte attityden blivit bättre också..tror han blivit senil stackarn..jag tycker det känns som om jag är lika gnällig som ifjol..

Lyckades iaf flika in lite om hur jag tar lite mer ansvar nu när Håkki slutat..sätter lite säljpriser och så..sen får man hoppas att det sår ett frö lagom till lönesamtalet..

Det korta samtalet om hur göra för att jag ska känna det mer stimulerande att jobba funkade nog inte..men, det är klart att man är uttråkad ibland, jag menar ibland kan det ju vara roligt att arbeta..här någonstans slog jag knut på mig själv..inser att det kunde ha gått bättre..nu slipper jag det tills om ett halvår då det är uppföljningssamtal..försökte få in att jag nog behövde 2-3 veckor i Schweiz i juni nästa år (fotbolls-EM)..chefen höll med..vi fixar en konferens...

Bara lönesamtalet kvar..

Och så ni vet..det här hade nog förtjänat ett eget inlägg men..nu när jag satt här insåg jag vad min rädsla för ansvar bottnar i..uselt självförtroende och noll självkänsla..får analysera det någon gång kanske..speciellt eftersom det går igen i så mycket här i livet..risken är förstås att jag blir en sån där stelbent vråltråkig vuxen om jag utvecklar mitt självförtroende..börjar ta mig själv på för stort allvar..

Nu när jag klarat mig igenom kvartssamtalet utan någon vuxen med mig känner jag att det behövs lite ömhet..any takers?

Vacker utan kläder..

Någon mer än jag som brukar se på "Snygg naken" på femman? Nä, tänkte väl det..nu är nog inte jag målgruppen heller..men eftersom det är tjejer i underkläder och det  avslutas med en nakenfotografering så känns det som om programmet är för mig iaf..

Och själva programidén sen..det är uppenbart att själva grejen med programmet är att den taniga programledaren ska få talla på tjejerna..han rättar till bysten lite, lyfter den, smeker tjejerna på magen tar dem på häcken, enligt honom för att "visa hur deras nya underkläder sitter så mycket bättre"...uppenbart en sexgalen nörd som inte får något annars..

Och jag är så jävla avundsjuk..varför kunde inte jag komma på den idén?? Ja, alltså, heheehe, jag har en lysande idé på ett nytt program..det finns hur mycket tjejer som helst därute som inte har någonsom helst kroppsuppfattning och tror de är feta, när de bara är mulliga och hur vackra som helst..vi bord göra något för dem..vad sägs om ett program lite som the Swan, men utan operationer..vi ger dem bara lite schyssta kläder, plåtar dem nakna och så får jag talla lite på dem..ehrm..jag menar så pushar jag dem framåt?

Skitbra..vi kallar det snygg naken...super...jag börjar flåsa direkt..jag menar fixar auditions...

Jag önskar att jag kom på såna idéer...nu får jag bara tafsa på mig själv..fan..tur jag är så fet att jag har ett par schyssta pattar iaf..lite håriga bara..

Du läser detta på egen risk..du får skylla dig själv om du blir uttråkad..

Vårstädningen är avklarad..moppen inhängd i städskrubben..den är välkommen ut lagom till jul..undrar bara vad jag glömt bort den här gången? Det är alltid något och eftersom jag städar så frekvent betyder det att det får vänta ytterligare ett halvår...näe inte köksfläkten, den valde jag att ignorera (helt plötsligt kom jag på varför det var så viktigt att städa klart på lördagen..jag skulle kunna rengöra fläkten i lugn och ro...nåja...kylskåpet får vänta..är inte så skitigt ändå..jag är så ordentlig av mig att om jag mot förmodan skulle spilla något så torkar jag upp det direkt istället för att vänta tills det torkat in...a bit anal I know..

Fotbollen missade jag..fast det gör nog inget..Bajens damer fick stryk mot det däringa hudvårdsföretaget..söta Annica gjorde mål iaf...

Sen blev middagen en timme sen eftersom jag satt i telefon med Skinndrottningen en timme..hon skrattade åt ett av mina sms som jag skickat till Kärrtorp..det där jag skrev "Jag får inte skicka sms när jag är full för Skinndrottningen, men jag tycker om dig ändå"...nu var det väl inte Skinndrottningen jag skulle imponera, så det slog väl lite fel...

Hon har sålt sin lya och ska bli sambo också..ytterligare en från byn flyttar ner hit...snart är alla sambos..det blir alltså än viktigare att jag går ner 15 kilo och färgar håret...alla är upptagna och jag måste ner på gymnasienivå för att hitta nån...då duger det inte att komma med ölmage och gråsprängt skägg...tack gud...nu när du uppenbarligen inte tyckte jag var värd att hitta någon innan 32 kunde du väl i så fall åtminstone gett mig en chans och låtit håret få behålla sin ursprungliga färg? Du är så jävla otrevlig att jag snart vänder mig till Satan istället..

Eller är det meningen att jag ska vara nöjd med att jag har håret kvar? Lika tjockt som i tonåren? Om man ändå hade haft den taniga tonårskroppen kvar också..det finns människor jag känt i snart 10 år som aldrig sett mig smal..det är ju sjukt..jag identifierar mig som en smaling fortfarande..jag måste dit...det börjar bli jobbigt att ständigt förakta sin spegelbild...

Fan...dumt att smälla i sig en 100-grams chockladkaka kanske..maten blev god iaf...svårt att misslyckas med spagetti och köttfärssås kanske...

Ne..nu börjar inlägget suga mer än vanligt..i nästa liv kanske jag blir lite rolig och spirituell...

Gyllene morgon..

..har nog passerat för länge sedan..efter att smått chockad vaknat redan halv tio, men klivit upp först halv tolv inser jag min värdelöshet..jag skulle ju gå på fotboll idag..får antagligen stryka det..för jag kommer inte hinna städa hela lägenheten på tre timmar..hoppas vara klart vid sextiden ikväll så jag hinner laga middag innan sporten iaf..

Nu ska vårstädningen bli klar idag, men samtidigt...varför? JAg städade badrummet igår..måste jag fortsätta?

Svaret är ja..har bestämt mig..och nästa helg ska det bli IKEA och tvätta allt som går att tvätta i den här lägenheten..har bokat ett 5 timmars pass i tvättstugan på lördag förmiddag och eftermiddag...efter det..kan jag koppla av och vara mig själv igen (slö och initiativlös..kul..det är nog bättre när du är någon annan..)..

Synd bara att jag inser hur tråkigt det är att vara så..så..eeh..tråkig...så ordentlig...

Nej..frukost nu, sen plocka ihop lite..slänga in vinterskorna (som jag aldrig använde) i klädkammaren..gömma de nyköpta böckerna i klädkammaren tills bokhyllan är dammad...slänga ut mattorna på balkongen..sen..damma hela skiten...torka bort mängder av fett i köket (synd att det inte funkar lika bra på kroppen)..dammsuga igen..torka golvet..sätta sig ner och känna vad skönt med en ren lägenhet och avsluta det hela med att tappa snus på golvet, sucka högt och sedan marinera köket med tomatsås..

Storsjöodjursyra...

Varför började jag skriva nu? Jag ska gå och lägga mig..det här blir bara ett patetiskt..jag sitter ensam uppe och har inget bättre för mig än att kladda i bloggen...för jag bor i sthlm och här händer aldrig något..eller..suck..här händer alltid något och jag får inte vara med..något om ojämna lag eller nåt..

Förstår inte varför Nicorette-reklamen är så hatad...jag ser det mer som att det finns hopp..någon gång kanske jag blir upphånglad av en vacker tjej..ska nog köpa sånt där tuggummi och sätta mig på en bänk någonstans..se om den funkar..

Axe funkar inte däremot..

Dotra kommer och hälsar på igen på Kristi flygare..hennes mor ringde idag och sa att hon köpt flygbiljett..för 189 spänn..gå in och kolla du också..kanske finns någon billig på söndagen..tjena..billigaste biljetten? 989 kr..världen är rättvis...det var väl fan inte jag som flyttade utomlands (Skåne)?

Det avgör saken iaf..jag ska höja lånet på skrubben lite..med den flygbiljetten i bagaget har jag inte råd att äta i maj annars..

Och jag känner mig som ett Svullo..som om det finns 100 liter vätska i kroppen..ska jag ha mens snart? Eller vad är det frågan om??

H på tv nu...kisa med blickan och viska fram replikerna...love it..

Osammanhängande? Skojar du..kanske så här det är att gå på knark..förutom avsaknaden av den obeskrivliga euforin kanske..

80-tal, ljuva 80-tal...när Jerk var liten och världen stor..

Blev väl inte riktigt någon storstädning idag, men jag har faktiskt dammsugit, putsat fönstren och skrubbat badrummet...duktig Jerk..du kan ju om du försöker..synd bara att du har två rum kvar..och hallen..blä..hatar att städa..och då jag inte är Moderat tjänar jag inte heller så mycket att jag har råd att utnyttja skattebetalarnas pengar och skaffa mig en subventionerad piga..

Jag belönade mig trots allt (jag klev ju upp innan solen gick ner) med en pizza...Hawaii plus köttfärs..och så en bea-burk till..nu sitter jag och känner mig äcklig..fet och äcklig..värsta är väl att jag är grymt sugen på cola...

Fast det som är riktigt hemskt är att jag för en halvtimme sen hade världens inlägg på gång..och nu kommer jag inte på något..

Känner mig riktigt gammal också...sitter och kollar på PS sista sommaren..och blir nostalgisk..ååh Lili & Sussie..med Anki Bagger i bakgrunden...åååh...en kompis till min kusin fick hugg på Lili (tror jag det var..lärde mig aldrig det där..vem som är vem..)..men ville inte ha henne..han är från Särna..det får räcka som förklaring..
Seriemagasinet sitter de och läser också..Steve & Mike Nomad...fan..finns den tidningen fortfarande...visst hette någon Steve Roper också?
Undrar om vi har kvar gamla tidningar hemma?

Bröst...bra film...

För er ungdomar..det här var på den tiden Tommy Nilsson var het och fick göra duett med Tone Norum (mm mumma)...

Läste ett inlägg från Susfu...hon länkade till en annan bloggare som gick på SLAA...från och till önskade jag att jag hade behov av att gå dit...det skulle betyda att jag till och från faktiskt hade ett sexliv, som innefattade mer än heta dejter med Fröken Vänster...kanske skulle det betyda att då jag gick ut skulle jag någon gång försöka iaf..kanske testa och prata med en tjej när jag är ute...fast det lär väl inte hända..

Usch måste städa imorgon också..vill göra klart vårstädningen så jag kan koppla av och leka ångest resten av april..och gå till Kanalplan imorgon..Bajens damer ska möta något korplag från Skåne..är visst ett företagslag..Ldb någonting...

Trött Jerk

..om man tänkt storstäda lägenheten är det väl ingen bra idé att kliva upp efter 14?
..tänkte väl det..

näe..jag tror jag porrsurfar istället..

Känner mig dålig som knappt skrivit något idag..och det känns inte som om det blir så mycket mer heller..jag är grymt trött, men håller mig uppe..för när jag kliver upp i morgon hade jag tänkt att vårstäda..

En liten rättelse..

..vi förlorade visst bara med 5-0...så då var det inte så farligt..stryk det tidigare matchreferatet..jag är nöjd..

På kurs med Kurt..

Excelkurs..jag känner mig överlägsen till en början..det här kan jag..hänger med bra..gör övningarna snabbt...
Efter lunchen  är flytet slut...fipplar bort mig totalt när han snackar Macron..men eftersom jag är ett sånt geni (se långt ner i bloggen) fixar jag det..va fan..har han en knapp där framme också..mutter mutter..nåja..kör lite..vi får sluta tidigare..vilket gör att jag får längre tid på jobbet bara..ingen vinst alltså..

Klientelet på kursen? ett par gamla tanter..en ganska het, lite äldre än mig..hon passar på att sköta mailen och smsa samtidigt som hon pysslar med kursen..ingen ring på fingret, men...nja..mörkhårig och lite äldre..då söker hon nog en skorpion och inte en romantisk våg..

Kurs imorgon också..jag hinner fan inte läsa bloggarna..men..jag kommer försöka iaf..sen är det helg..imorgon tänker jag inte gå och jobba efter kursen..jag ska fan ta helg tidigt (och tvätta..suck..)

Malung FC vs B.E.R.T. 0-6 (0-2)..tror jag..

Så jävla pinsamt, så superdåligt..så gårdaraktigt..så bedrövligt..men vi tar det från början..

År 2000 flyttade jag ner till sthlm..en bit in på den säsongen hade exexCoach Ivan tröttnat på de bedrövliga spelarinsatserna, stångat huvudet blodigt för att få in alla avgifter och upptäckte att ute i Rågsved huserade en naiv och godtrogen exMalungsar med en inte helt jävla dålig-vänsterfot. Det var Jerk..en öl på Lugnet senare tog Jerk på sig coachjobbet, tyvärr ville Jerk även spela och tog följdaktligen ut sig själv i laget. Det var också någon gång strax efter den ölen som Malung FC slutade vara ett vinnande lag...

Idag skedde det som Jerk själv bett om i åtskilliga månader, efter en mängd sistaplatser i serierna..han blev entledigad från coachjobbet!!
Glad i hågen lämnade Jerk över den blå mappen han en gång fått från exexCoach Ivan till Coach Bräcka..äntligen skulle Jerk få koncentrera sig på att slicka vänsterkanten och slå underbara inlägg till friståede medspelare..
Coach Bräcka var på frikostigt humör och till och med lät Jerk spela från start, troligen som en fin gest för lång och trogen tjänst..
För det tog bara en minut innan Jerk ignorerade en markering och BERTfjärt kunde nicka in ett inlägg och ta ledningen med 0-1...och tonen var satt...i fortsättningen vägrade MFC slå mer än ett pass i rad till medspelarna..domaren som förut varit så tillmötesgående mot oss i MFC hade hittat nya favoriter från Bert..
Jerk gjorde iaf det enda rätta och bytte direkt efter målet, in kom nyförvärvet Micke och överglänste Jerk (och det är väl iofs inte direkt någon merit, men ändå..) genast så lyfte sig vänsterkanten 300 klasser, de övriga spelarna såg det och gjorde sitt bästa för att sänka Micke till deras nivå..
Det positiva med mig som spelare är att jag alltid glömmer matcherna när de är slut, det negativa för mig som ska skriva referat är samma sak..jag vet att vi släppte in ett till mål i första halvlek, men har inget minne hur det gick till..Jerk var på planen iaf...eftersom jag brukar skylla på Fredda Keane gör jag det även denna gång.
I första halvlek fanns det också nog mycket ljus för att vi skulle slippa blindkäpparna, så vi kom trots allt över mittlinjen ett par gånger..
Jerk (jo, det är sant) slog ett inlägg..som BERT nickade undan..
Kash sköt det lösaste skottet någonsin och målisen räddade (för övrigt vårt enda skott på mål)...
Jerk (igen!) fick ett pass från Fredda Keane i straffområdet som han med sin utsökta teknik lyckades fippla bort, men till hörna iaf..Hörnan kom perfekt slagen för att Jerk skulle kunna nicka in den, men då Jerk är alltför rädd om frisyren lät han den kortaste BERT-spelaren nicka bort den istället..
Vi hade ytterligare en hörna, men den kunde BERTS målis enkelt plocka ner..
I slutet av halvleken tar Bengtsson, han får väl också kallas för nyförvärv trots att han gjorde 2 gästspel redan ifjol, ledningen i Fredda Keane Trophy när han kapar en motståndare och får gult kort..

Halvtid (den som kallar det för halvlek är uppenbarligen så ointresserad av fotboll att han inte ids lära sig ens de enklaste uttrycken inom sportens underbara värld)..
Kom igen, bara två mål, det här kan vi fixa..säga vad man vill, men snacka i halvtid kan vi..

Vi kliver ut i andra och tappar..ännu mer..mörkret lägger sig bokstavligt talat över planen. Här skulle jag gärna beskylla Moderaterna för den bristfälliga belysningen, men om sanningen ska fram var det lika ifjol när Sossarna styrde..fast det är nog lite Moderaternas fel ändå..
Mål efter mål görs av BERT...Bräcka börjar ta sig för ryggen efter att ha fått krökt den alltför många gånger när han hämtat ut bollen ur maskorna..i sin iver att elda på de bedrövliga MFC-spelarna använder han alltför många kraftuttryck (förbjudet i Korpen..jag vet..hur kärringaktigt som helst..könsord är rött kort direkt..) och joinar Bengtsson i ledningen för Fredda Keane Trophy..Ante tar på sig jobbet som målis..
Innan dess har ytterligare ett nyförvärv fått känna på Korpenfotbollens hårdhet när han blivit brutalt sparkad av en motståndare och får ledas av plan..ingen rolig debut för Daniel tror jag..
Vårt fjärde nyförvärv, Hasse (tidigare känd under artistnamnet Dunga när han spelade för La Scala FC), har sett till att vi idag har fans..en tjej till och med..om det är det som gör att spelet knyter sig eller om det är domarens bedrövliga insats eller kanske mörkret som faller vet jag inte, men det var dåligt idag..
Vi avslutar med att släppa in ett mål på en frispark (en frispark som bara domaren såg)..

Vi avrundar med lite klyschor...Det är alltid som mörkast strax före gryningen, vi lyckades inte maximera prestationerna idag, det tar tid att spela ihop ett lag och den sista..bollen var inte vår vän denna kalla torsdagskväll..
Kash kanske sa det bäst..1 match spelad, 13 kvar..vi kan fortfarande vinna serien..

Ett klargörande bara: ja, jag pratar om mig som i tredje person..alla stora stjärnor gör det som Maradona tex..vi är även båda vänsterfotade, inte mycket till huvudspelare och har problem med vikten båda två..knarket och kvinnorna vägrar den egoistiske fan att dela med sig..

Till slut..
MFCs målskyttar: hahaha..jag tycker visst det här är lika roligt i år också..
Man of the Match: tänkte inte skriva någon, men Kalle satt på sidan i en vacker Bajen-tröja så han får det den här gången..han slog minst felpass också..

Nästa match Torsdag 26/4 kl. 20:15 borta mot Real Stockholm.

Forza Malung FC!!!

There's no such thing as a free lunch..

Shit vilken dag..ni som hatar jobbloggar får det tungt i några rader iaf...helt mot mina instinkter kom jag upp i tid idag också och var på jobbet redan kvart över åtta..två dagar i rad..duktig Jerk..

Idag har jag utformat ett bonussystem också..gör klart en RFQ..läsa lite bloggar..lägg upp ett gäng artiklar..läs lite fler bloggar..låter kanske slött, men jag fick iaf mer gjort idag än på länge..åtminstone på förmiddagen..

Såg Ulla på lunchen igen...andra gången den är veckan..har festat med henne någon gång för länge sedan..kändiskåt (ok, hälften av er vet säkert ändå inte vem det är, men..) som jag är räknar jag mig alltså som en avlägsen bekant..om jag hälsade på henne? småsnackade lite? Nej, gud nej..hon är alldeles för vacker för att jag ska våga..hon hade kjol på sig idag..hennes ben..fan...

Efter lunchen var det månadsmöte..VDn visade hur mycket säljare han är när han multiplicerade 9 o 4 och fick 38..ständigt dessa överdrifter från säljare..nära kontrakt betyder att de har snackat över lunch om att vi kanske har produkter de skulle kunna vara intresserade av...
Efter månadsmötet..jag åt för övrigt glass och sådana där Ballerina-muffins under mötet..kände mig tjock(are)...var det dags för avlämning från IT..hon lärde mig och en till hur man dumpar in priser i affärssystemet..något vi slavar nu får ta över eftersom säljarna är oförmögna till det..de ser bara försäljning och inget av grundarbetet för att kunna göra en säljorder..suck..
Vi hann inte klart..på 1,5 timmar..klockan blev 16 och då är det innebandy...tillbaks 17:30..mailboxen svämmade över..bara att hugga i (vad käckt det där lät då..måste jag skjuta mig själv nu?)..och börja läsa Malungsbladet över nätet..viktigt, viktigt..måste se om något hänt hemma i byn...sen jobbade jag järnet..19:30 släckte jag ner och åkte hem..nu är jag borta från kontoret i två dagar...på kurs..kan alltså inte läsa bloggar dagtid..arma krake..vad ska det nu bli av mig??

Och tror ni jag får åka bort på kurs..nono...tror ni att stället jag ska till kanske kan ligga mitt i stan..no way..jag är ca 2 kvarter från kontoret..så imorgon eftermiddag efter kursen lär jag åka in på kontoret och jobba ett par timmar..innan det är dags...den stora premiären..Malung FC mot B.E.R.T kl. 20:15 ute på Långbro IP..

På den positiva sidan får jag gratis lunch i två dagar...me like..

Star Wars..

Hittade ett test på Miss E's blogg..bev tvungen att göra det..och föga överraskande blev jag inte någon genom ond Darth Vader eller någon mesig Luke Skywalker...lite mer överraskande är det kanske att jag inte blev Jabba the hutt..istället blev jag den coolaste av dem alla...Frågan nu är vem som är min Prinsessan Leia?

Stockholms kyss

För att inte bara trötta ut er med allt snack om min usla ekonomi (ja, alltså när man som jag inte har så mycket till liv blir det väl så..)...förutom min trista ekonomi är det väl mest smädelser från Angie som händer just nu..

Och så hade valberedningen möte idag...vi ska knacka dörr eftersom (surprise, surprise) ingen har visat intresse för att vara med..lyckligtvis drog jag en ganska bra lott..inte så många att fråga och åtminstone på mitt våningsplan bor det bara tjejer..får jag träna i att tilltala tjejer nykter (ööh..du pratar ju inte med dem när du är full heller..)...

Fan, var det bara det? Jag hade för mig att jag hade en lång harang här som skulle skrivas..frågan är hur jag nu ska gå vidare för att producera så mycket ordbajs att ni inte orkar läsa hela texten så ni missar det tänkvärda jag avslutar skiten med..

Ähm..eeh...men..nej..kanske?..nja, redan gjort..

Det här med ekonomin har iaf fått mig att fundera..det är precis som det brukar..jag har skrivit om det
förr
Precis när jag känner det igen..den stora kärleken, slår det till. Med osviklig precision, när jag börjar hoppas, när jag börjar bli lycklign är jag återigen vågar älska..då BAM!!

Stockholm slår till mig i nyllet igen..tror du att du ska få vara med och leka? Din lilla fjantiga lantis med ditt hemska dalmål, att du råkar vara född på Nacka BB har inget med saken att göra vi vill inte ha dig här längre..


Jag har tvekat länge, funderat är det här verkligen det jag vill ha? Stockholm, är du min för evigt nu? Hjärtat fick sig en rejäl smäll i höstas när di blåe vann valet, jag överlevde..en underbar nyårsfest vid Söder Mälarstrand fick mig att fundera på ett nytt försök, det faktum att di blåe försöker sälja ut allt staden äger, vill sälja ut almännyttan och sluta med underhåll av vattenledningarna fick mig bara att tänka i motgångar prövas kärleken, det som inte dödar härdar..men nu?..nu vet jag fan inte..hur mycket mer klarar jag egentligen?


Jag kommer inte få vara med och leka i år heller..att jag är ett äckligt fetto är en sak..det är min issue,men att sthlm alltid hittar något för att förstöra för mig känns hårdare..jag vill ju vara med..jag står utanför i kön och vill bli insläppt..ser alla andra glida förbi med sina VIP-kort..själv får jag höra du är för full, ledsen bara för medlemmar ikväll, nä'ru ikväll får ingen ur den undre medelklassen komma in..skojar du? med det utseendet? Ledsen att behöva säga det här till dig, du är för ful!


Så jag står där alldeles utanför i regnet med tårarna strilandes nerför mina kinder återigen en reject..min älskade vill inte ha mig nu heller..jag gör ändå mitt bästa..jag försöker med lite nya kläder..försöker träna för att få en nog bra kropp..försöker skratta avslappnat på uteserveringarna..nada..zero..ingen som helst reaktion..

"Ingen glittrar som dig Stockholm
Ingen har lockat mig som du
Du var sval när jag kom hit
Och du är svalare nu"


Vilken underbar värld det är...

Det där lilla plusset jag räknade ut igår..glöm det..fick ett samtal från dotras mor ikväll..dotra har börjat på fotbollsskola (hmm..undrar vem som har påverkat henne?)..första gången var idag..hon får gå en gång till gratis..tycker hon det är kul då så behöver hon benskydd och fotbollsskor...antar att det inte är mer än rättvist..jag har nog påverkat henne en hel del vad gäller idrottsintresset...så jag betalar gärna..om jag nu bara kan hitta strumpbyxan och pistolen samt bestämma mig för vilken Pressbyrå som står på tur...

Fast jag blir lite stolt iaf..då har jag inte bara gjort henne till Bajare..hon vill spela själv också..Pappa rules..får upp henne till Kristi flygare också..då måste jag bjuda henne på min gryta...hon ville ha den redan i påskas så..
(ja, jag vet..klart ofint och osannolikt, men nu tänker jag gotta mig i det här lite och ta åt mig hela äran..känna mig som en lysande far för en gång skull..)

Tyvärr innebär det här att jag får ställa in allt övrigt liv, men det lär jag väl överleva kanske..eller inte..om jag rånar ett par extra Pressbyråer så kanske det kan funka..ja, jag kan kanske utöka lånet lite på våningen också..bara ett par hundra tuss och sen spruta champagne i en halvtimme...

Fler bra saker..slog undan ångesten idag och gick nästan upp direkt klockan ringde..var på jobbet redan kvart över åtta..kvar till sex...måste få lite ögongodis i Olga (städerskan) innan jag går hem...så nu ligger jag plus i flexbanken också..får jag bara en blogg-groupie någon gång är livet komplett..

Fast Sällskapet ser ut att få vänta nu..och idag gick jag in för att se om jag fått in några pengar från mitt hot till övriga deltagare angående min vinst i dream team...upptäcker att kontot visar -191 kr...oops...så där rök nästan de sista av pengarna som skulle gå till vapenlicens..inge köpa skivor heller..men derbyt ska jag fan gå på!!!

Sen blir det avskedsmiddag för tre stycken kollegor nästa vecka..

Hur fan ska man få råd med en egen piga??

Bara för att..
Det där med att spela innebandy sent på söndagskvällar är ingen höjdare..törnade väl in runt 3-4 någon gång inatt..vaknade precis som larmet ringde..slog av det fort som fan..ska bara..somnade om..vaknade igen strax före 8..ska bara lyssna på nyheterna på radion så kliver jag upp sen..när klockan var 10 var nyheterna slut (typ..jag lyckades odla fram min ångest igen..så det gick inte att resa sig ur sängen..)..

Gled in sent på jobbet..svarade lite snabbt på något mail..sen blev det mest slösurfande hela dagen..jag pallar inte att jobba just nu..vet inte vad det är, men suget att slava för en skitlön är helt enkelt borta..måste komma tillbaks snart..när jag väl får mycket att göra kan jag inte hålla på och lalla runt som nu..orkar inte vara social på jobbet ens en gång..bara bitter..

Försöker få ekonomin att gå ihop...den där räkningen på 2300 retar mig fortfarande...men iaf..jag har inget gymkort den här månaden (+1300), slipper karensdag för att jag är sjuk, men har två sjukdagar (+500?), inga böcker från adlibris (+700), ingen årets ishockey (+453)..ingen räkning från Bertmarks (+140) någonstans där ligger det..kanske drygt 800 spänn bättre nästa månad alltså..wow..jag som inte överlevde den här månaden..kul...vann iaf dream team-tävlingen bland några kompisar..det är 300 spänn till, men det räcker inte..hur fan ska jag ha råd att gå på Söderstadion, chilla på Medis och samtidigt köpa skivor (nu börjar jag hamna bra långt efter igen)...sen i slutet av maj blir det att betala för älgjakten, teleräkning och elräkning..sommaren är alltså över på riktigt..

Vette fan om jag inte ska utöka lånet lik förbannat...betala av skulden till huskontot och få någon krona mer..så har jag råd att åka ner till dotra på hennes skolavslutning..kanske ta någon dag extra och se Skåne? Det var trots allt länge sedan jag var utomlands..

Nu skulle jag behöva ägna mig åt lite förlösande skuldkänslo-sex...any takers?


Fitta fat handgranat..

Vaknade till en vända vid elvatiden i förmiddags..mmm..solen skiner..vad skönt..vänder på mig somnar om..till slut lyckas jag masa mig upp...då är klockan halv tre på eftermiddagen..har fått min behövliga 11 timmars sömn..känns bra fast jag sovit bort hela dagen..ja, va fan..jag hade ändå inget särskilt att göra...eller rättare sagt..jag hade glömt bort vad det var jag hade tänkt göra idag..så det kvittade..

Gär och handlar frukost..min favoritkassörska på Ica..köper en glass på vägen hem..känner mig så skönt nöjd med livet..så nöjd man kan vara då det är tomt på kontot...kollar postboxen när jag kommit hem..hmm..vad fan är det där för brev..

Öppnar brevet när jag kommer hem..räkning på 2300..va fan!!!??! För att de flyttat ett par uttag när de byggde min balkong..ingick inte det i det 108 tusen jag redan betalat?? De borde väl kunna ta det på räntan de fått eftersom jag betalade ett halvår i förskott...tydligt att jag är i fel bransch..balkongbyggare..de gör pengar..jag fattar fan inte..1500 (före moms) för arbete? Tog det verkligen längre tid en än timme att göra det här? I så fall är du i fel bransch mannen..
Hittat en sak jag kan gnälla över iaf..de tar betalt för 3m kabel..max 2m har använts (och då är jag generös)..borde gnälla och vägra betala de 25 kronor som den kostade per meter (hutlöst det också..för en så simpel kabel)...

FAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNN..nu är maj förstört också..men tack gud..eftersom du visat dig vara en sån jävla sopa kan du gå och dö nu...jag vet iaf vad det inte blir i maj...sköna trevliga eftermiddager på någon uteservering med en öl i handen...så jävla värdelöst...et tag funderade jag på att utöka lånet på lägenheten för att betala räkningen..och utöka den lite för att kunna supa i maj..inser att det är en dålig idé, så jag hoppar nog det...

Och nämner en av er order buffert får ni en elkabel uppkörd någonstans där det gör ont...hur fan ska man kunna skaffa sig en buffert när man inte får det att gå ihop?? När det väl går ihop inser man att man bara äger 1 par byxor som med lite god vilja kan kallas hela, så då måste det köpas..sen kommer det annat..dotra..älgjakten..lika bra att ställa in hela jävla sommaren på en gång...synd att dotra finns annars hade man kunnat hoppa från balkongen med huvudet före utan att det gjort något...jag är så jävla trött på det här skitlivet där det aldrig går ihop nån gång..sommaren är redan över och vi är i april...

Och varför skriver jag det så sent på kvällen? Jo för att fucking webblogg inte funkade när jag var in tidigare idag..say no more..

Borde gå och lägga mig, men jag behöver varva ner lite till..har spelat innebandy..1 vinst, 1 förlust...jag gjorde 1 mål och 1 assist, så jag var ganska usel..som vanligt..

Nämn för fan inte Murphy heller..känns iaf skönt att jag går in i en ny vecka med sån frid i sinnet..

En sista kontaktannons då...

Jag har tidigare försökt att locka tjejer till synd med att visa mina olika framträdande sidor (machomannen, ömsint far och festprissen)..det har givetvis helt misslyckats..jag försöker igen..denna gång lägger vi till kocken också..förutom machoman och i viss mån festprisse...

Glesbygdsromantik

Som alla givetvis ser på det här kortet håller jag på och gräddar kolbotten (kocken) i mitten av oktober för 1,5 år sedan ute på mitt gods..Machomannen framgår av klädseln och givetvis att jag precis ska lägga in en snus..festprissen är ölen som står framför mig..

Om inte detta fungerar vet jag inte vad jag ska göra..kanske får vända mig till den reklambyrå som Moderaterna använde sig av inför valet..den byrån gjorde ett sjuhelsikes jobb som fick det blåblodiga partiet att framstå som ett arbetarparti...

Hur kan ni motstå denna man? Macho, öm, rullar hatt, äger ett gods och en "våning" innanför tullarna..visade passion senast i eftermiddags...troende (kanske inte just Jesus, men väl Eguren..)..allmänbildad och enligt det där IQ-testet nedan även väldigt intelligent..

Nåväl..jag har sagt det förr (och kommer säkert säga det igen)...det här är er sista chans innan jag går i kloster...

Text-tv sid.343...

Avslutade med "Stjärna på Söder", en sista titt i spegeln..ser bra ut (vacker tröja iaf..)..ut på gatan..prata lite med frisören...precis så som jag vill att Söder ska vara..skyndar mot Bankomaten..en bit upp mot Götgatan hör jag tåget..Ser Kicki Bengtsson (jyrgårn) och Annica Svensson (vacker back i Bajen) i kön...Annica säger att bankomaten bara ger femhundringar..fan, jag har bara tvåhundra på kontot..fort över gatan..ta ut pengarna (bara utifall)..över till Läckergrillen..köper 1 kokt med bröd och 1 grillad med bröd..som vanligt på matchdagar kostar de 10 kr styck...de första i tåget passerar..får korvarna och hoppar in i tåget..tusentals går vi över Skanstullsbron mot Söderstadion..får gåshud..den släpper först en bra bit in i första halvlek..

Kommer in tidigt..gratis matchprogram idag..spelarna värmer upp..vinkar till polaren från byn som sitter mittemot, på Södra..slår mig ner..läser lite i matchprogrammet...tittar på uppvämningen...bredvid mig sätter sig en barnfamilj..tror först det är två vuxna kvinnor med och tänker wow..henne med lite ketchup på...inser mitt misstag efter ett tag..det är äldsta dottern..en yngre dotter i 4-5 årsåldern och en kille som kanske är 1 år, sen mamma och pappa..

Just idag är jag stark ljuder ur 13000 strupar och Kentas genom högtalaren...

Matchen börjar..eftersom jag har en barnfamilj bredvid mig lägger jag band på mig och det dröjer säkert 1,5 minut innan jag skriker "Jävla sopa" åt domaren..

Efter drygt nio minuter reser jag mig upp..David Johansson slår ett inlägg och Paulinho dunkar in 1-0...skriker ut min glädje..är i sjunde himlen..resten av halvleken är usel..

I andra gör Erkan 2-0 och Eguren 3-0..jag har båda i drömelvan..klacken sjunger i 90 minuter..

Efter matchen är jag mer ölsugen än på väldigt länge..som tur är vill inte Pitan ut...så jag får gå hem istället..handlar grönsaker på Ica..ikväll blir det sallad..känslan är kvar..ska titta på matchen senare ikväll..har givetvis spelat in den..

Just nu är jag inte ens intresserad av sex..känner ingen sån lust..min största kärlek har idag gjort mig lycklig..enda problemet nu är vilken Pressbyrå jag ska råna för att få råd att gå på derbyt...


Älgjaktsdrömmar..nu??

Sjuk dröm inatt..eller sjuk och sjuk...konstig...
Jag drömde att jagvar på älgjakt...med det vanliga jaktlaget, men markerna såg ite alls ut som vanligt...kusin Roberts fjälla var också där av någon anledning..det som i drömmen har etsats fast är att jag inte kan hitta det pass jag lotttats till på kartan..Robert hjälper mig, men vi hittar det fan inte..där då..nej, men kanske där? Ingenstans finns pass 22...försöker desperat hitta det...precis när vi ser ut att vara på väg mot en lösning vaknar jag..men fan...försöker somna om för att få reda på vart passet finns (klockan är ju bara 11)..misslyckas...
Börjar fundera på om vi ens har något pass 22 i jaktlaget..kommer inte på det och eftersom jag har alla mina jaktgrejer (inklusive kartor) uppe i huset i skogen kan jag inte ta reda på det heller..

Jag kommer ihåg pass 31 (Grönbo)..där sköt jag min första älg..det var tredje året jag jagade..hadet haft ett pa chanser tidigare att skjuta, men älgfrossa och andra anledningar hade stoppat mig...nu satt jag där..påtade med elden...funderade på att sluta som vanligt...det händer aldrig något, jag får ändå aldrig skjuta en älg...tittar till vänster där står en älg och tittar på mig..nästan bara huvudet som sticker fram i skogskanten..den är uppenbarligen på väg att gå över myren, men har inte bestämt sig för om jag är farlig eller inte än (den meningen ser jag ingen anledning att någon i min släkt ens ska fundera på att kommentera)..jag vrider sakta på kroppen så jag sitter och tittar rakt fram mot älgen..fortfarande ingen rörelse, förutom med öronen som pejlar in ljud...lyfter bössan sakta mot axeln..då tar älgen ett språng, jag avlossar snabbt ett skott som sitter perfekt (fast jag vet inte det än) precis ovanför hjärtat och sliter av pulsådern, älgen tecknar för träff...jag rusar upp och skjuter ett till skott..helt misslyckat..den touchar älgen på framsidan av frambenen och ner i myren (min farbror var säker på att jag träffat efter det andra skottet..att det gick ner i myren lurade honom)..älgen kastar vänster och brakar in i en liten tall..
Här blankas min hjärna..i verkligheten kastade sen älgen till höger och ramlade ner död 10-15 meter längre bort...jag minns inget..går fram till skottplatsen..följer spåren..ser den nedblodade tallen och sen inget..givetvis..för jag stirrar rakt fram..älgen har kastat till höger..kallar in en hundkarl..hunden hittar älgen på 2 röda...sätter hjärtat på en liten tall och glömmer sedan bort det (till korparnas förtjusning..kan inte sluta le resten av dagen...
Sedan dess har jag skjutit tre älgar till, så någon storskytt är jag inte (återigen undanbedes släkten att kommentera den sista meningen)...men min första älg kommer jag alltid att minnas..det var en kviga..den andra också kommer också att minnas..den sköt jag dagen efter..en kalv...vid pass 38 (Vanne)..då var jag grymt bakis..

Kuriosa: Det här var den tionde september 2003, på dagen tio år tidigare sköt min storebror sin första älg..

First time

Den vita skrotbilen till vänster var min jaktbil..en Opel som började vibrera våldsamt när man åkte över 80..fast slutade efter 110..

"Vi är Bajen, vi är från Södermalm
Hovet, Söderstadion, Zinkensdamm"

Say my name bitch!!

Så här på lördagsmorgonen..eller ja..förmiddagen kanske..jamen va fan..runt lunch då..tyckte jag det var lämpligt att kolla hur grymt smart jag är egentligen...så here goes...
IQ Test Score

Så nu står det klart...jag är en överintelligent mes, som borde akta mig för fisk, så det inte slår över..

I all min mesighet börjar det snart bli dags att ladda...ladda för att skrika sopa, idiot, bonnjävel, Lee Baxter...skrika hora till domaren..skrika hur mycket jag hatar skåningar och även hur mycket jag älskar Hammarby...snart dags för premiär på Söderstadion...nervositeten börjar bli enorm...Bajenlåtar har gått på stereon sen jag klev upp i morse (ja, runt elva då om det ska vara så noga..) en tröst är att jag är så pass intelligent att jag vet att jag valt rätt lag iaf...

Cry-baby...

I'm such a wuss...satt och hånade (i mitt inre) Linus Wahlgrens rollfigur i "Hundtricket"..meh..sån romantisk smörja, hur fan kan man vara så mesig..

Sen tänkte jag på den här utmaningen som cirkulerar i bloggvärlden..den med tio första, nio senaste och blablabla..jag har gjort den en gång tidigare..försök inte utmana mig..ni får helt enkelt gå igenom min blogg..alla en miljard inlägga komplett med stavfel, generaliseringar, ointressant förpubertal rappakalja och bedrövliga argumentationer..

En av frågorna. När grät du senast?

Svaret..typ när far dog eller något..nejnej..när jag såg slutscenen i filmen "Hundtricket" tidigare ikväll...
Men tjena..vilken karl..förlåt, fel av mig..mes ska det vara...nu har jag för alltid blivit av med mitt Mansmärke..kan lika gärna kliva över på den andra sidan och ta den där bak istället...blir väl ingen skillnad ändå...samma sexuella frustration, samma hänga vid baren med en öl i handen...

Nej, försök inte..ingen gillar mesiga killar...lika lite som vi killar gillar ultrafeminister som aldrig rakar sig eller..nej..kommer inte på något rent kategoriskt mer som jag inte gillar..jag kan överkomma allt för lite bröst...skulle vara om någon tjej började försöka vara min morsa då..det skulle jag inte stå ut med..det finns en anledning att man flyttar hemifrån...

"Please get out, get lost
You hurt me one last time
I had enough
The deal is off"

A sunny day in Philadelphia..

Noterade precis att solen är tillbaks..när jag skulle gå på lunch försvann den för den enda gången hittills idag..för att så många som möjligt ska få njuta av solen stannar jag väl och jobbar några timmar till..

..och kom inte sen och säg att jag aldrig gör något för er..

Boring day, God?

Får erkänna att jag är grymt tråkig just nu..inte bara i bloggen..livet tråkar också ut mig..den enda starka känsla jag känner är leda...

Fanns några snygga tjejer på spinningen också, tyvärr verkar mitt rykte föregått mig och eftersom jag satt längst bak till vänster satt de längst till höger..aldrig får man vara riktigt glad..istället hade jag till höger om mig en 50-åring som flåsade på ett bisarrt sätt i otakt till musiken..framför en spännig 40+ i vad jag först trodde var *brr* cykelbyxor, men sen i omklädningsrummet visade det sig att det var en brottartrikå!! Sen hade han någon tröja på sig..inte den där tajta cykeltröjan (antagligen pga magen) utan något mer lite "gymspännigt" alltså inget linne utan någon lite pösig tröja med huva typ..han cyklade fan inte heller i takt..sen efteråt pratade han om sina andra skor som bara passar till blablabla..något om cykel och I couldn't care less..
Poängen var? eeh..skit..nu kom jag av mig..iaf...då utsikt saknades fick jag som vanligt blunda mig igenom passet..funderade ett tag på att slänga lite extra med håret för att svett skulle hamna på den flåsande gubben..fast jag är ju en snäll och mesig pojk, så av det blev intet..lite sorgligt att det var sista passet med Mona bara...

Nästa torsdag börjar korpfotbollen igen, Malung FC ska återigen visa hur man förlorar på ett osnyggt sätt..efter 6 säsonger har jag äntligen fått sparken som coach..att det tog så lång tid visar bara på hur slöa de andra i laget är..tror vi kom sist 3 av 6 säsonger ( det kan ha varit ännu värre)...nu är jag bara spelare...kan jag koppla av igen..slippa fundera på om det blir nog med folk till matchen och sånt....bara vara den urusla spelare jag är..för de stackare som vill se några 30+ gubbar med begynnande flint (inte jag..de andra) och ölmage (mest jag) som tror att de fortfarande är 20 och alerta så är ni välkomna på torsdagar till Långbro BP...vi spelar i grönt...

Efter alla våra säsonger i korpen saknar vi fortfarande groupies..så ni är mer än behövliga...duger det inte med fotboll så letar jag fortfarande efter blogg-groupies...

47:an Löken

Eftersom jag inte gjort något de första åtta timmarna jag varit här idag kan jag väl lika gärna fortsätta med det..

Jag har idag äntligen uppnått den status jag borde i Drömelvan-tävlingen på jobbet..en Schweizare vill vara med, men eftersom jag är experten vill han att jag ska ta ut laget..har inte svarat än om jag är med på det..då kommer jag ju att konkurrera med mig själv? Min ärlighet förbjuder mig också att ge honom ett uselt lag...måste fundera på det här lite..jag har inte tagit ut mitt eget lag än..eftersom alla kan se vilket lag jag valt väntar jag till imorgon kväll eller lördag förmiddag..de ska inte ha några fördelar på min bekostnad..det räcker med att de kör över mig under arbetstid..

Ikväll ska jag gå på mitt sista spinningpass för ett gäng torsdagar framöver...i fortsättningen blir det korpfotboll på Långbros grus fram till september..lite sorgligt..det här är det enda passet med en snygg instruktör...då vi stretchar bröstmusklerna hänger tungan utanför...

Nja..om man skulle..löka lite till innan det är dags att gå hem?

Will you found love at all..

Sömnbristen är botad..japp...jag försov mig imorse..good old Jerk liksom...gled in så osnyggt som möjligt med vinterrocken på (när det står 11 grader på termometern Jerker, så betyder det 11 grader..totalt onödigt att köra samma jacka du hade vid -10..) vid halv elva i förmiddags..chefen var på något möte, så han såg inte när jag kom iaf..men fan..känns så onödigt..

Inte har jag väl slitit så hårt heller om jag ska vara ärlig..noll lust till att jobba..och har ett jobb där det är svårt att smita undan..säljarpacket kan ju ta och "jobba" hemma nån dag då och då..svårt att hålla koll på vad de gjort...

Tvättat har jag iaf gjort...tvättid samtidigt som Grey's anatomy..hur jävla korkad kan man vara??

och jag fattar inte..det finns inget att blogga om..det fanns ju det tidigare...är det slut nu? slut på inspirationen?

Kommer säkert något nytt någon gång..titeln är förresten en låt av Strip Squad...tills dess..God Jul!

I've seen better days, I've seen worse days..

Vet inte vad det är, men huvudvärken släppte när vi kom ut från kontoret..åt på Donken (vilket fick mig att inse hur korkat det var att ta upp älgkött ur frysen imorse eftersom jag åt middagen på Donken med dotra..)...lunchen var min hemlagade Lasagne..dotra älskar det..

Tub till Solna...buss till Bromma...väntan..läsa högt ur en serietidning för dotra..hon får helt plötsligt nån slags sockerrusch och börjar springa runt i terminalen...huvudvärken nästan tillbaks..sen kommer ögonblicket som jag hatar..då hon säger adjö..en sista kram sen struttar hon ut till planet..tjock klump i halsen och tårar på väg..lyckas stoppa dem som vanligt, men det är fan inte roligt..det blir någon sorts tomhet direkt hon har lämnat min famn..

Hon låter glad på telefonen en nästan två timmar senare..iafdå hon pratar med mig..när hon inte får igenom sin vilja att se på film för hennes mor börjar hon surgråta...vet inte..kanske jag är vekare, men hon får sällan de utbrotten hos mig..å andra sidan..hon är inte hos mig så ofta heller..

Så här sitter jag och beklagar mig över hur mycket jag saknar henne och när hon är här förvandlas jag till en gnällig piss-far...

Undrar hur mycket huvudvärken berodde på att hon sprang omkring och kastade pappersflygplan på kontoret egentligen?

Eller det kanske var knäna i ryggen jag fick i natt när jag försökte sova..sömnbrist och stressad på jobbet är väl den mesta orsaken..sen känner jag mig stressad över att dotra är på jobbet också..får mindre gjort och blablabla..

Näe..piss-inlägg igen..det kanske kommer bättre dagar...

Jag var bara inte gjord för dessa dagar..

En säng, en kudde..det är allt jag begär just nu..

Efter svårigheter att somna (ja, jag tyckte det var en jättebra idé att vara uppe till halv två för att komma ifatt i bloggarna..)...och sen vakna på morgonkvisten av att någon sparkar mig i ryggen..dotra tyckte tydligen det var en briljant idé att smyga upp i min säng och sova där..vi är inte direkt överens om det..vakna av alarmet..vilja dö..

Mitt morgonhumör är i regel surt..idag..värre än rönnbär...jag äter oftast frukost på jobbet, så för mig tar det en halvtimme att borsta tänderna, duscha av svålen och klä på mig..under tiden sänker jag ett glas juice..idag? 1,5 timme...dotra ska ha frukost..ok, borde väl ta ca en kvart kanske lite mer..en halvtimme senare är hon klar..det tar henne en kvart att klä sig..minst..sen ska vi packa lite och förhoppningsvis inte glömma något (som klockan hon glömde hos farmor..efter jag sagt åt henne tre gånger den sista minuten innan vi åkte..)..

Så nu är jag trött och har massvis att göra..varför jag bloggar istället? Varför inte..just nu känns det inte som om alternativet är jobba..det känns mer som om alternativet är att hitta på nya, kreativa sätt att ta livet av sig..

Gnällig? Uppskatta min snälla dotter mer? Men, fan...inga föräldra-talibaner nu..jag tänker använda min rätt att vara grinig och trött...jag orkar inte uppskatta min dotter just nu..ja, jag älskar henne..bara inte på morgonen när jag måste till jobbet..och då jag inte fått sova fortsätter humöret...antagligen resten av dagen...huvudvärken kom redan på tuben..

Ska väl jobba lite ändå..hjärnan verkar inte fungera och då blir det svårt att komma på nya, kreativa och spännande lösningar..lite hjärndöd artikeladministration borde jag väl klara iaf...

Back for good?

Klockan är 23:50 nu...jag har hunnit till M på bloggarna jag läser..trots att jag är i stan blir det inget läsvärt inlägg ikväll (och när var någonting du bajsade ur dig läsvärt sist?)...lite beroende på att jag är Svenne, som ska till kontoret imorgon, så jag måste sova, men även för att jag inte riktigt bestämt mig om jag blev utslängd från efterfesten hos Anna på långfredagen eller inte än...

Förhoppningsvis har jag en riktigt lugn dag på kontoret imorgon och hinner fulblogga lite då...fast med tanke på att jag kikade in på mailen i fredags och såg 30 nya mail är det inte så troligt...blir inte lugnare av att dotra ska vara med på jobbet imorgon heller..pappa, titta vad jag ritat...pappa, hur stavar man till basketboll (tro mig, den där datorliknande saken hon höll på med på tågresan ner höll på att bli utslängd..antagligen hade resten av passagerarna tackat mig också)...

Nåväl...jag älskar er alla och väntar på er vid porten, där ni dyker upp nakna, med öl...

Cuckoo's nest..

Snart ett dygn uppe i skogen..höjdpunkten hittills är min timme på kökssoffan..ett tydligt tecken på att jag är släkt med min släkt...trots att jag inte dricker kaffe och har långt charmlockigt hår (mina bröder kör båda med fängelsefrisyren..kort..egenhändigt klippt/rakat..tydligen populärt i de norra länsdelarna..)...inte drack jag någon öl igår heller...till skillnad från resten av byn..

Ikväll däremot blir det nog puben på församlingshemmet..visserligen en dag försent då det var torsdagen fylleslaget, som kallades nattvarden, hölls med Jesus som festfixare..jag får väl be om ursäkt för min dygnslånga förseningen då jag skålar med Jesusbilden...problemet är pengar..öl att starta med finns...lillebror har ett stort lager...jag ämnar maskera mig till parasit den här helgen..

Och ja, jag vet..jag skulle inte skriva något inlägg under helgen, men vi är och fikar hos storebror..de dricker kaffe..jag bloggar...har precis tävlat i Sport quiz...sa nu kolla in om jag behöver göra några byten i dream team..

Resan upp var ok, Jess är i granngården...hon har även en väninna med..det är två tjejer i byn nu...de ska också på pubkvällen...

Imorgon är det grillfest hos den yngre kusinen..oklart än hur jag gör...låter lockande..grillad mat och öl...dotra kanske får bestämma...ikväll går jag nog ut iaf..

Snus, mus och brännvin...

Imorgon blir det tåg upp till dalarna..sedan buss och sist bil...jag älskar verkligen att resa med tåg..så skönt att sitta där..lyssna lite på gå och dö-musik och stirra ut genom fönstret när träden svischar förbi och se lite ledsen ut..som i någon melankolisk musikvideo...se ut som om man tänker stora tankar och inte bara undrar varför det inte jobbar några snygga konduktörer på tågen upp till dalarna..

Vad jag hatar med att resa är packningen..helst ska det bara vara några böcker, mp3-spelaren och en dosa snus..nu är jag borta så pass länge att jag behöver lite kläder, present till lillebror och lite annat löst, men pga det här med packningen får datorn vackert vara kvar..så jag tar en liten paus över påsk...tro mig..det händer ändå så lite däruppe att jag inte får ner så mycket..

Jag drar en snabb resumé om hur det kommer vara...dricker öl, går på pub, går på efterfest, Uffe somnar i soffan, någon surar över att jag aldrig kan hålla käft på fyllan, jag drar ett minne från när jag var 12, fler surar över att jag aldrig kan hålla käft, om jag orkar gå de 3 kilometrarna hem rumlar jag in vid fyra på morgonen, kl.8 kommer dotra och vill se på tv, sen vill hon ha frukost, jag säger ät med farmor, vaknar till liv, utan ångest, leker med dotra, lägger mig på kökssoffan, väntar på att mor ska laga maten, äter, kollar på tv medan mor diskar, kanske dricker lite mer, käkar godis, drar bög- och sex-skämt med de andra skoterraggarna, undrar när jag ska få se en vacker tjej igen, tar bussen till Mora, tåget till sthlm och sen är jag tillbaks...

...så var tacksamma..och Glad påsk för fan!!!

Varför luras? Jag skriver bara här för att få ligga...

För övrigt var jag kung på innebandy idag och avgjorde sista matchen...även om N tog ut sin dust på jobbet med P på mig verkar det som?
Han öppnade med ett rejält skott rätt på knät, sen slog han nästan av det vänstra pekfingret och til sist toppade han med att skjuta mig i halsen (tack gode gud för fetman..det gick bara igenom den första hakan..)...

Min hämnd var iaf tunneln när jag gjorde det nästsista målet..

Planen jag haft för en nykter påsk ser inte ut att gå så bra..det är pubkväll på församlingshemmet på fredagen..på lördagen grillfest hos en av kusinerna och med min starka karaktär kommer jag väl att stå där och tigga öl och pengar av bröderna för att kunna supa mig till neanderthalstadiet istället för att umgås med dotra...jag är värdelös på det sättet...problemet är att jag och dotra är till Sörsjön samtidigt jämt och ständigt..då vill jag ut lite och öla med kusinerna och bröderna..kanske en whisky i granngården om Jess är där..

Jag vet..men hade jag haft någon sorts karaktär hade jag inte suttit här med fett som väller ut i soffan..då hade jag suttit och smekt sexpacksmagen samtidigt som den senaste blonda 20-åringen tillfredsställer mig...

Faktum är att hade jag haft karaktär hade jag inte haft en dotter som ligger och snarkar bredvid heller..

Värsta är väl att jag suttit med villa,vovve och volvo då hemma i byn..och inte fått tagit del av den enorma personliga utveckling jag haft de senaste sju åren här i sthlm..nej, gnället om fetman har jag inte utvecklat..den körde jag med redan när jag söp skallen i bitar på La Scala..det är den sexuella frustrationen som jag har utvecklat..rejält...hemma i byn fanns det alltid någon stackare som ville ha sällskap i sängen..här i sthlm ska man först visa sin CV och sedan berätta var man ser sig själv om fem år..vilken styrelse då..eller vilken chefsposition..

Ja, eller jag vet inte..jag tror det..har aldrig försökt ragga än...tror jag...det var väl hon på Rutger Fuchsgatan..se så bra det gick..hon ringde ju upp...sen var det iofs den där brasilianskan på Fenix (jag fattade aldrig vad hon sa när hon presenterade sig..efter tre va? gav jag upp och sa fint namn..)...hon fick mitt nummer också..men jag vet inte..kanske inte så gentlemannamässigt att säga..kul att träffas..jag ska gå tillbaks till min kusin och dricka öl med honom nu..men ring gärna...

Det var också Nina från produktionen..fast jag tror hon tog initiativet (SAOL nån?)..och jag som fegade ur sen..hon hängde med några gånger trots min charm..den jag visade när hennes nattbuss kom och jag sa att jag hänger gärna med hem till Haninge..men, du, det är inte säkert att det blir sex...ööh näe..kanske bättre om jag åker hem till mig och sover då..smidigt Jerker..smidigt...nåja..lite sex blev det iaf..är jag inte alls bortskämd med..

Det var den där skånskan på Patricia också..vet inte hur jag började prata med henne..hon hade gjort slut med sin kille som hon fortfarande älskade för att hon ville knulla runt...inte ens där lyckades jag..hon flydde sin väg och jag gick till baren..

Puman från Ösmo..hon som förnekar att det hänt..är en annan historia..

Övriga som jag varit eller är förälskade i har det aldrig varit nära med..även om jag får en blick ibland och onormalt nog tror att det är av gillande och inte äckel eller avsky...

Behöver nog en kurs i raggandets ädla konst...eller en totalt världsfrånvänd fat admirer..

Vem fan har tid att vara sexuellt frustrerad?

Förra inlägget var nr.700...känner att jag börjar tappa greppet om bloggen lite..alldeles för få inlägg handlar om min sexuella frustration..på senaste tiden har det mest varit ooooh vad jag mår bra..som någon annan jävla Jehovas..

Känns som det vände lite imorse..fan, jag skulle ju gå upp direkt när klockan ringde..med tanke på hur mycket jag har att göra på jobbet..så en halvtimme senare än tänkt flohabbade jag mig ut ur porten mot tunnelbanan..väskan packad med träningskläder..här ska spelas innebandy i eftermiddag...kliver på tuben..kliver av i T-centralen för byte mot Kista...första trappan ner..fan, saknar jag inte något? Kuken...innebandyklubban är ju hemma...till perrongen mot de gröna, södra förorterna..hem..plocka fram klubban och ner i underjorden igen..fint..nu gick det en halvtimme till..

Så klockan nio glider jag in...slog T tidsmässigt idag också...och så börjar helvetet..en förfrågan från Gävle tar hundra år..lägg upp det här!...varför saknas det pris här?..Jerker, kan du räkna på den här?..mja..säg något snabbt då..15 kablage vill de ha..tja..10 Euro kanske..säg 10-15 Euro..sist (för 4 år sedan sålde vi den visst för 10.50..I know my stuff)... minuter efter offerten kommer ordern..materialdeklarationer kommer in..inte idag va?
Lunch..läsa falukuriren.se...kolla på Bajens nya tröjor...sen in i skiten igen..genomstressad..slutligen klar med förfrågan från Gävle..skickar offerten till säljaren..följdfrågor..puh..klar...dags för innebandy..L frågar: Jerker har du lagt upp artiklarna jag bad om?..fanfanfan...skyndar mig..innebandyn börjar 16, nu är den 5 i..äntligen klar..du kan lägga ordrarna nu...Hey Jerk...vad vill amerikanen nu?..we have 12 assemblies that need to be registered in the system..since we have orders for them..fuckfuckfuck...I'll do them after the innebandy (jo vi säger så..)...efter innebandyn..fixar jag de 12 artiklarna snabbt...av bara farten lägger jag upp en till, så den ordern kan gå iväg..L igen..får inte upp något pris på artiklarna..men fan...jaha...de köper givetvis andra kvantiteter än vi har pris på från Schweiz..filurar ihop något som säkert får Schweizarna att tappa all sans och vett de kanske har kvar..

På förmiddagen hann jag även med att mejlbråka med en av dem som vägrade ge mig artikelnr på två kablar..do you have an order for these? Yes..read my first fucking mail...skrev jag inte...men jag var nära..for fuck's sake..moron..kommer förbi en säljingenjör..jaha, är det han du har problem med..ja, han är en idiot..tack..har fortfarande inte fått de där jävla artikelnumren..

När jag tittar på klockan inser jag att jag har en halvtimme på mig att hinna äta och ta mig till busshållplatsen för att åka och hämta dotra vid flygplatsen..äter en smaklös kycklingburgare och precis när jag kommer till bushållplatsen svänger bussen in..nu så...tar visst bara 10 minuter att gå från Ulvsundavägen till terminalen..jaha..nästan en timme innan planet landar..äntligen koppla av lite..

Dotra kommer..klädd i Bajentröja..nästan så en tår faller på min kind..pappa, jag älskar dig..jag tycker det är jätteroligt att vara här...ack, den kärleken, den kärleken..känns genast bättre..

Så till slut, när solen hade gått ner, blev det en riktigt bra dag ändå...

Pratade de konstigt i Danmark? Ja, nästan som skånska..

Nu gör jag mitt bästa för att spamma bloggen igen...utan att ha något vettigt att säga..antar att jag måste skriva av mig inför påsken..5 dygn utan dator kan bli tufft..

Fan, jag behöver ju datorn..har sport-quiz-tävling på fredagen och SM-finalerna i hockey går..måste kanske göra ändringar i mitt dream team..

Oh my..vilka problem..hälften av Sveriges befolkning har ångest och panikattacker (resten är väl män?) och jag undrar hur jag ska fixa att ändra dream team eller vinna matchen i sport quiz...

Inget om att jag talade med dotra idag..imorgon kommer hon med flyget..blir ett kärt återseende..var lite drygt en månad sen sist..nu blir det hon och jag hela påsk iaf (som varje påsk)..jag har haft henne varje påsk sen hon föddes..hennes mor ville ha midsommar, då tog jag påsken, jul och nyår är varannat år (är det tänkt om hon inte får något tokspel..)...passar mig utmärkt..midsommar är tonårsfylla, spy i buskarna och våldföra sig på fjortisar (typ..)..påsk är familjemiddag och umgås..typ återigen..eftersom jag antagligen hamnar på pubaftonen i församlingshemmet..jag, Jesus och den övriga släkten..

Fast den största grejen med telefonsamtalet är att dotra frågade mig saker..
-Vad ska du äta?
Blodpudding..tycker du om det?
Lite svarade hon...Vad har du gjort idag?
-Jobbat..
-Hela dagen?
-yup, du då?
-Jag har varit i Danmark..
-Pratade de konstigt där?
-Jaa..
-Nästan som skånska va?
Ja (skratt)..vill du prata med mamma nu..
-Jag älskar dig pappa..
-Jag älskar dig också gumman..

Både jag och dotras mor var i chock..hörde du? Hon ställde frågor..ja, helt sjukt,,brukar bara vara ja,nej, hejdå..och imorgon kommer hon..i övermorgon spenderar vi en hel jävla dag i tåg , buss och de sista två milen i bil för att ta oss till fars föräldrahem..mitt gods..

Jobbet..blä...känner mig skitstressad inför morgondagen..det kloka hade varit att gå och lägga sig..för en timme sen..skitmycket att göra och begränsad tid att göra det..hur fan ska jag hinna surfa runt, slacka, snacka skit med kollegorna om vad de ska göra i påsk..läsa Falu kuriren på nätet..och det är onsdag också..Malungsbladet kommer (yup, det finns på nätet..det måste jag läsa..)..nåja..med mitt vinnande leende och min charm lyckas jag säkert få några andra att jobba i mitt ställe..

Vilket påminner mig..jag skulle mappa mitt jobb (läs göra egna tidsstudier, så vi kan se var behovet av back up är störst..försöker de göra sig av med mig eller? Säger de till mig att skriva instruktioner över vad jag gör, får jag nog börja surfa jobbsajter istället..

Nu måste jag göra min sista bloggrunda för kvällen..tänka ut något elakt att säga om Angie nu när hon förolämpat mig..hmm...jag kom på det...men det är elakt och Jerker är harmonisk för tillfället (så harmonisk man kan vara utan att smakat lustens kött sedan en vilsen värmländska snubblade ut från en fyllecell vecka 29..)..så det får väl vara...

Waiting for Pete Doherty to die...

Vet inte vad jag sänder för signaler...Angie kallade mig homo...imorse fick jag ett sms från T, som är gay, han skrev:
"God morgon! Hur ligger jag till? Har jag fortfarande chans att komma först? ;) tar snart t-banan"

Ni ser själva..flört-smileyn..komma först? tar snart t-banan? Hm..tydliga sexsignaler...nu är han inte min typ..och dessutom sambo..men hur tolkar jag det här smset egentligen..vi har käkat lunch ihop de senaste två dagarna (helt plötsligt har han börjat med matlåda)..men det är ju fel..han har mindre bröst än mig, alltså klarar han inte mitt första krav...iofs har han nog mindre skäggväxt än mig...och han tjänar bättre..

Men, det var inte poängen..grejen är den..attraherar jag honom (vilket iofs är viktigt eftersom ALLA måste älska mig och det inkluderar även homosarna..vissa dagar sparar jag mustasch och vattenkammar snedbena för att även sverigedemokraterna ska älska mig..gränsen drar jag vid Moderaterna..de behöver inte älska mig..vilket de tydligt har visar att de inte gör heller...)..undrar om det där var världens längsta parantes eller inte..

Sänder jag bögsignaler? Det hjälpte säkert inte då jag träffade på honom på den där gayklubben i höstas (jag var där för en kompis kompis är från Småland och hade aldrig gått på sån klubb förut..han fick hugg..jag? som vanligt ensam i baren med en öl..), men ändå..jag svär, snusar, jagar och är hårig..jag är mer en schablonbild av en lesbisk kvinna..förutom att jag har längre hår än dem då...

Titeln på inlägget är för övrigt en suverän låt med The Indelicates..den går på repeat på datorn nu..

En grej med gayklubb...ingen använde pissoaren..det var en lång kö in på toaletten, men pissoaren helt öde..säker på min manlighet som jag är (vilket det här inlägget tydligt visat) gick jag givetvis direkt dit..skönt..slipper jag köa..sen tillbaks till baren och en till öl...

Det kan iofs också ha med att vi tävlar om vem som kommer först till jobbet..jag tror jag förlorade hela januari och februari..var bara förra veckan jag vann...och idag då..

Av rädsla för repressalier..

Angie har börjat hota mig..så jag känner att jag måste skriva ett inlägg......så då var det klart...hoppas ni är nöjda med dagens skörd..

Hur man än försöker..

Back on track..inne redan halv nio imorse..trots att jag råkade somna om en halvtimme efter att jag slagit av alarmet..

Och bäst av allt..jag jobbar..har inte tid med bloggar eller surfa på nätet..kör hårt..ingen rast..

Eller..vad gör jag nu? Skriver ett snabbt inlägg om hur duktigt jag jobbar? Fan..

Diamonds last forever..

Liksom mitt sekundlånga förhållande i inlägget nedan varar ingenting för evigt..i morse kom jag en kvart efter flextiden tagit slut..jag väljer att se relativt positivt på det ändå...jag kom in före 10 iaf..för en måndag 2007 är det riktigt hyfsat...

I övrigt..bla...slog Nini..vad gäller träningsveckan som var..tack vare att chefen ringde in mig på innebandy i lördags då..

Satt på jobbet vid 16-17-tiden och kände att jag hade koll..2 förfrågningar att göra..lugnt..kan nog fixa det idag och imorgon...oj, lite materialdeklarationer också..hmm..har till och med onsdag på mig bör gå...
Vad är det här för papper? hmm..ta fram arbetskostnader och materialkostnader från en leverantör..shit, hade jag helt glömt bort..Chefen, när skulle det här vara klart?

Oj, så tidigt..ok, gjorde en hel del i fredags, så den första delen ska väl kunna vara klar idag..går in i exceldokumentet...WTF!! Var är arbetskostnaden?? Jag skulle bara fylla i volymerna så skulle den delen vara klar...faaaaaaaannnn...bara att börja om...givetvis är det excels fel..och i slutändan Bill Gates (jäla nörd), inte har då jag tagit bort den kolumnen..no way...jag gör aldrig fel !?!

Klart..IT trodde att någon hade klantat sig när jag varit ledig och lagt in fel costprice på en artikel..för inte skulle väl jag kunna göra fel..så det hade blivit fel i några ekonomiska rapporter...cost price blev väl på ca 9 miljarder istället för 1000 spänn..eftersom jag är så prestigelös erkände jag mitt fel...ja, om jag lagt upp över 3000 artiklar borde väl någon bli fel någon gång..med tanke på min felprocent jämfört med andra är jag en gud (hybris, gamle vän, roligt att du lever än)...

Trots värken i benen efter lördagen gick jag och tränade..Jerker duktig..Jerker nästan tränat 3 ggr/vecka i snitt hittills i år (nej,det hjälper inte ett skit..någon viktnedgång att tala om har det inte blivit..möjligtvis lite bättre kondis..kan lika gärna ställa in mig på ett helt liv som fet..)..spinning och för en gångs skulle var det en hel del vackra tjejer...snöade in på en snett framför mig..va? har hon verkligen string under när hon tränar?
Finns en annan också..hon är vacker...henne kommer jag aldrig att hälsa på..
Frågan är när man ska hälsa egentligen..jag menar andra gången kan det verka som du spanat in dem direkt om du hälsar..men hälsar du inte vid tredje eller fjärde gången är det kört..börjar du hälsa efter det verkar det bara som du är den vidrige, känslomässigt störde stalker som du i verkligheten är..

Mor ringde..nykter...mitt i maten givetvis, hon kanske har ringt en gång på 5 år då jag inte lagat mat eller ätit mat...och varför pladdrar hon på om en massa möss som finns i hennes pojkväns hus när jag äter..jag vill äta varm mat, ok...jag kommer upp om ett par dagar..pladdra på då om du kan hålla dig fråm flaskan...blev iaf överraskad över att hon kom ihåg när vi skulle dyka upp vid busshållsplatsen (bara två mil kvar till godset sen..)..hon var ganska bladig när hon ringde sist..

Nu borde jag gå och lägga mig..sexfantisera lite kanske...se om morgondagen har ett nytt förhållande åt mig..

Roligare inlägg kommer när någon köpt ett liv åt mig..btw jag är fortfarande på oförskämt gott humör..

Singel..ihop..singel igen..

-Prosit, sa jag.
-Tack, sa hon och log.
Jag log tillbaks och började läsa tidningen.

I morse på tunnelbanan hade jag det längsta förhållandet på väldigt, väldigt länge...

How to lose a girl in 10 days..

...just be me..it'll probably go even faster...

Vi är Bajen, vi är från Södermalm..

Kort reflektion..

Att jag saknat fotbollen så mycket förstod jag inte innan "Just idag är jag stark" ljöd i högtalarna och Bajen marscherade ut..gåshuden och rysningarna var tilbaks..

Promenaden över var ungefär som vanligt..man går där lite nervöst..undrar hur det ska se ut..Vem kommer stå? Insåg att jag inte köpt en grillad med bröd den här gången..ett avsteg från rutinerna..inte bra...halvvägs över bron upptäckte jag att halsduken också var hemma..men fan..aldrig att de vinner nu..

Hade iaf på mig tröjan..en tunn huvtröja (vit) och över det en Bajen-tshirt..inget mer..ja, alltså inget mer på överkroppen, byxor hade jag givetvis..så skönt..med sol..knarkarr sol, höll jag på att säga..det är svårt att göra det om man spenderar 22 av 24 timmar inomhus..

Jensa Gustafsson satt tre rader nedanför mig..jag blev så upphetsad av det att jag blev tvungen att messa Sele...

Eguren sköt utanför...Charlie Davies hade ett friläge, men andra touchen blev för lång och avslutet blev mitt på målisen..Paulinho drog en i ribban..Vålerenga hade inget förutom den fult spelande Fredheim-Holm eller vad fanskapet heter..skönt att inget ändrar sig..den sopan har väl inte spelat på något annat sätt någon gång..

Matchen slutade 0-0 inför 4738 åskådare..på en träningsmatch..hur många var det på "Supercupen igår?

Emil Johansson tyckte jag var överraskande bra, men jag kom inte ifrån tanken att han såg ut som en pojklagsspelare som vunnit ett lotteri och fick spela en match med idolerna..så, så tanig..

På väg hem flög tankarna iväg och jag fick en insikt...tänk vad skönt om alla ex hade gått och blivit knarkande tjackhoror..så slapp man fundera om det var rätt att dumpa eller vara ledsen över at bli dumpad...slapp alla om..eller de där tankarna som ibland dyker upp..jag kanske skulle ringa och kolla läget..liksom, åh fan du skjuter heroin och säljer dig på gatan? Hmm..ok..mitt liv är betydligt bättre..speciellt efter att jag fått höra det här..see you in next life..

Förresten har Bajen aldrig förlorat på Söderstadion när jag gått över bron..ifjol såg jag en förlust..mot ÖIS..då tog jag och dotra tuben dit...nästa gång går vi..

Nu ska jag vara lite präktig och göra Lasagne..så har jag lunch i en vecka också..

Rubberman..

Knappt någon stelhet kändes alls efter mina nio timmars sömn..skönt..sova ut på riktigt för en gångs skull..

Nu har jag givetvis dammsugit idag, så jag känner mig fortfarande väldigt lite rebell..det faktum att jag avslutade lördagen med att titta på sista avsnittet av Ordförande Persson hjälper inte..ja, jag spelade in det...jo..jag inser det...men va fan?

Känns på något sätt skönt att jag iaf skjutit upp min rengöring av badrummet..lite kan jag än iaf..

Skippar promenaden runt Årstaviken idag..antar att alla andra sthlmare redan tar den..istället ska jag gå över Skanstullsbron till mitt kära Söderstadion..Bajen genrepar mot Vålerenga...kl.15...borde nog skynda mig nu..

Nästa helg ska jag bara ligga på soffan och kolla när andra jobbar..