Vad hände egentligen?

Undrar ni säkerligen nu? Da Jerk skulle ju ha utvecklingssamtal i tisdags. Gick det så illa att han skar sig i handlederna under mötet??

Näe, eftersom all skit strular, så är arbetsbelastningen på vår avdelning nu tokhög (för alla, inte bara jag som lider alltså), så chefen sköt på det till idag, så när jag glatt (nåja) gick till mötet och väntade på chefen visade det sig att han glömt det...ny tid meddelas senare...suck eller?

Egentligen borde det här mötet varit för ungefär två månader sen, men chefen har haft en helt orimlig arbetsbelastning det senaste halvåret, så jag har inte direkt stressat honom om det..sen är jag inte särskilt förtjust i de där mötena ändå..men nu hade jag laddat för att tala om hur jag ser på allting och på hur jag inte klarar av att ha det som jag har och därför behöver en ändring, så nu blev det extra surt...

Nåväl, kunderna börjar bli less på att aldrig få svar också..surprise surprise..det är en miljon saker som dyker upp varje dag och kanske en tredjedel av dessa hinns med..snacka om att jobbhögarna växer..jag har helt tappat kontrollen på mejlboxen nu..noll koll på vad som ligger i den..

Fast imorgon är det helg, vädret ska bli bra och dottern kommer..det är tänkt att jag ska spöa henne i minigolf nån dag..får se vad vi hittar på mer..


Montag..

..efter att ha lyckats somna runt halv sex imorse och kanske fått ihop två timmars sömn lyckades jag iaf vara på kontoret inom flextiden (men det var precis)...kunde väl varit utan den delen (alltså vara på kontoret), en överfull mailbox som bara växte under dagen..och imorgon är det utvecklingssamtal..suck..må väl ta upp mina funderingar iaf..de som säger att det är ändring på mina arbetsuppgifter eller så slutar jag också med en sjukskrivning om jag inte hinner hitta nytt jobb innan dess...jag pallar inte mer..de kunder jag har hand om kommer heller inte palla, så...de får gärna köpa ut mig också om de tror att det hjälper (tror inte jag)...

Sen träna och känna sig ganska duktig..bra slut efteråt iaf..stressa lite efteråt (skitbra, precis när de börjat blivit varmt ute..den uppfriskande duschen försvann ganska fort) så jag hann hem och se på Bajen..och vilken tur att jag hann med det..suck..två raka förluster och nu vill man bara skära sig i handlederna på riktigt..

Hoppas på sömn inatt iaf, så kanske livet ser lite, lite ljusare ut imorgon (innan jag tar tricken till jobbet då..)..

Dottern kommer till helgen iaf..något att se fram emot!


Fortfarande söndagen..

Fotbollen gick alldeles utmärkt, så humöret har stigit ovanför fryspunkten..ser inte fram emot veckan, men tänker ta sig an den..


Söndagen so far..

..kunde inte somna..försökte att somna i soffan framför tvn, gick lika dåligt..somnade till slut..
Låg och drog mig under täcket fram till kl.14...vill inte dö längre, men har ingen större lust att leva heller..diskade..

Hoppas det känns bättre efter fotbollen...och att solen har vänligheten att hålla sig framme nästa helg också, då kanske jag ska njuta av den...den här helgen har jag mest varit inomhus..


Lördagen..

bakis, slö..orkade inte springa, sen gick chelski och vann CL-finalen..ville dö..


fredagen..

..Bajen sög, nån annan gjorde inte det..dags att gå och lägga sig..


Elementärt..

Det är ju kul att jag hade min högsta kilometerhastighet hittills i år i lördags när jag utökade löprundan till 3,6km...och att jag på det hade en relativt lyckad kväll med fotbollen i söndags..därför känns det extra roligt att jag nu verkar ha dragit på mig en förkylning då jag skulle igång på riktigt igen och börja ta några steg mot att löpa på riktigt..

Extra kul eftersom att det verkar som att kilona började röra sig lite neråt igen också..

Nåväl, än så länge är det ingen skada skedd, är inte förkylningen alltför illa bör det bara vara kvällens träningspass som missas..

Dotra var för övrigt nöjd med att fått närvara live vid ett ishockey-vm..även jag..liksom för henne var det min första match när jag såg Tre Kronor live..jag har ju sett småkronorna back in the days när Sedinarna vann junior-EM i Dalarna, men inte det vuxna landslaget..vi har också varit på Tjeckien-Ryssland under Globen games en gång..

Nåväl, nu ska jag lägga mig ner i soffan igen och tycka synd om mig som är så sjuk..och kolla på Sherlock Holmes..


Händer ju inte direkt mycket..

..på jobbet firar mailboxen 100 igen..vi får se om det händer något gott ur medarbetarsamtalet senare i maj, annars måste jag nog ta tag i jobbletandet (eller se till att kamma hem den där lottovinsten någon gång..)..

Ja, så ska jag och dotra se ishockey-vm live också..på lördag drar vi till globen och ser Sverige-Italien...dyrt och förhoppningsvis skoj...Sverige-Ryssland var tyvärr slutsålt, så den blir på tvn..

I övrigt uppmanar jag alla att gå in på sidan 345 på text-tvn..


Fy fan...

..vad ont det gör i hjärtat när man vinkar dotra adjö efter en vecka i min vård..resan i London var (förutom vädret) helt fantastiskt.. och förutom mitt spel när jag letade efter ett Primark som inte fanns..

Men, ska det vara såhär jobbigt att vinka farväl kanske det är bäst att bara ha henne varannan helg..man hinner liksom inte växa fast med varann då...

Idag kämpade jag som fan mot tårarna på perrongen..gör det nu också bara jag tänker på det..

Känns nog bättre imorgon..brukar göra det..