Lite lugnare lördag den här veckan..

Här försöker man göra en kulturell gärning, sen har de inte ens magneter med t-banestationerna längre (nej, jag vill inte ha en som det står Fridhemsplan på)..

Efter det snor SIL ett ass av mig..

Fast dotra fick ju låtsas att hon körde t-banetåget iaf..vi åkte hem till Skanstull..


Kärlek, kärlek, kärlek...En magisk afton på Söderstadion ikväll..äntligen, äntligen fick bönderna från Kalmar pisk..och det på det mest underbara sätt som går..på deras sätt..noll bollinnehav och ett par mål, sen spöade vi dem på straffar efter förlängning..

Inte ens domaren som uppenbarligen har Martin som mellannamn eller sover ihop med en idiot från Holmsjö kunde förstöra kvällen, men oj vad han försökte. Det var en så usel insats av honom att jag taooade rösten redan efter 10 minuter när Tobbe Träben fällde Carlos i straffområdet och den blinda muppen friade..que? QUE?!? På något sätt måste man tro att även förbundet tycker det är viktigt med en semifinal i Svenska Cupen, men tydligen inte..de bara "Hmm, vi måste hitta en domare som är så långt upp i Rydströms arsle att pipan knappt hörs..hur skulle det se ut om vi lät Hammarby går till final? Bra tänkt, dessutom, för att så få människor som möjligt ska få reda på hur enögd domaren verkligen är ser vi till att den inte tv-sänds heller"

Well, 6700 Bajare såg hur usel han var..6700 Bajare såg också till att skapa en magisk stämning..den bästa i år..det är det bra med cupmatcher, norra sitt blir en mer sjungande plats än på de vanliga seriematcherna, många halvslöa som inte riktigt orkar stå upp, men vill sjunga med köper biljetter där..och jävlar vad det lät då och då..

Så om två veckor får jag gå på Söderstadion igen, den här gången med min dotter..säsongen lever än..


Ibland behöver jag inte mer för att bli glad...

Marry me


Det ringde på mobilen precis innan jag gick hem..

- Vad har du glömt för något?
- Näe, varför tror du det? Jag kanske bara vill höra om du är sugen på att ta en öl ikväll..
- Ja, eller hur?
- Ja, är du det sugen på en öl?
- På riktigt?
- Näe, är du vid min plats nu, det står en plastpåse från BR där..
- Yup, jag ser den
- Bra, kan du ta med den, så slipper jag åka hela vägen tillbaks och hämta den, så kommer jag förbi senare ikväll, så kanske du kan bjuda på en öl..
- Ok..

Utnyttjad igen..dessa säljare..nåväl, jag har nu en bärgningsbil i mitt hem..jag är riktigt sugen att slita ut den från kartongen och leka med den..


Jag vill inte..

Jag har ingen lust..vill inte vara med längre..får inte någonting gjort..tredje dagen jag är hemma från jobbet nu..man kan tycka att jag borde använt det till att fixa lite med flytten, men allt jag gjort hittills är att boka flyttfirma (det är iofs i stort sett det viktigaste så..)..
Men, adressändring, skaffa hemförsäkring, flytta telefon, strula med elbolag, strula med comhem..allt sånt har jag ignorerat totalt..jag vill inte..
Alltså, jag har en vanlig förkylning..därför är jag inte på jobbet..jag vill iofs inte vara på jobbet heller, men jag skolkar inte för det..den däringa Luther ligger för djupt rotad för sånt..

Helst av allt skulle jag bara somna in nu och vakna någon gång i slutet av mars..det finns fan ingenting att se fram emot det närmaste halvåret..bara jobbiga saker..jobbiga saker som ska utföras i beckmörker och snöslask..men fan, skjut mig direkt..

Töntig höstdepression - check


Vad göra när man är förkyld egentligen?

Jaa..tråka i soffan..läsa ut Filter och så kan man you tuba och drömma sig tillbaks till tiden när inte heller Keegan var gråhårig..Och hur fan kommer man dit tänker ni? Jo, man drömmer om tiden när man själv var en talang, när midjemåttet var lägre än IQet, när Tipslördag fanns på riktigt och när Matt Le Tissier bara gjorde snygga mål..

Le God..fan vad bra han var..


gnällgnällgnäll..

Fan vad räligt att vara förkyld..allt blir liksom tråkigt att göra, passande att dotra var här i helgen då..en redan grinig far var ännu grinigare..tur att Bajen vann igår, så vi kunde glädjas ändå..

Nåväl, helgen är snart slut, så jag vaknar väl upp fullt frisk imorgon förstår jag..


Jag tror jag hatar SvFF mer än vargen nu..

Pinsamt var ordet

Update: Armbågen det handlar om


Hmm..

Idag fyller grannen uppe i skogen 103 år..och lillebrors hund skulle ha haft namnsdag om han levt..

Undrar om det var något mer?


Kontaktannons..


Giv mig styrka..

Riktigt pissig måndag..
Öppnade med att försova mig en halvtimme, på tuben mellan Skanstull och T-centralen förlorade jag ytterligare en kvart..så trekvart försenad släntrade jag in på kontoret..grinig med 3 timmars sömn under natten kände jag för att ge upp redan innan jag slagit igång datorn..

Och det känns som att det hade varit en bra idé...visst, jag har fått iväg ett gäng offerter, men det känns mest som om jag halkat ännu längre efter under dagen..mailkorgen bara växer och växer..

Så allt är skit..nu går jag och tränar, sen hem och äta Nachotallrik och förhoppningsvis somna i tid ikväll..


Skärgårn på en kvart..

Lördagen började annars bra..tog 4:an mot Hornstull..dotra pekade..där är din nya lägenhet, yup det stämmer..
Vandrande ner till Tantolunden, pekade ut lägenheten för dotra och blev insläppta på båtklubben, hoppade i Henkes båt sen styrde vi ut mot skärgårn..pekade ut Årsta holmar..Årsta IP (ja, inte för att jag såg IP, men pekade ut för dotra ungefär var det ligger..pekade ut Södersjukhuset..talade om Danvikstull..Saltsjöqvarn, Fåfängan, Gröna Lund och..ja ni förstår kanske nu..
Lärde henne vad de gröna och röda konerna betydde..sen rättade Henke mig och talade om vad de egentligen betydde..
Dotra frös lite, till slut såg vi Vaxholm, styrde höger (jamen ööj..styrbord då) och åkte till varvet med båten, fick skjuts in till Vaxholm, gick till italienaren som för två år sen..skillnaden i år är bristen på bakfylla..diskuterade med dotra om hon verkligen fick äta pizza..kom fram till att hon nog inte fick det..blev en Carbonara istället..missade nästan bussen hem..

Kom hem handlade till kvällens middag (gårdagen fick förresten godkänt..speciellt såsen, men Kalle får fan komma med bättre tips, för avokadon var ingen hit hos dotra..)..vi satte oss en kort sekund och sen begav vi oss till inlägget nedan..


Ursäkta, han är väldigt full..

Jaha, det märkte jag inte när han ramlade ner 4 rader och spillde ut hela sin öl över min rock..pissavslutning på ett ganska roligt besök på Söderstadion..visst matchen slutade 0-0 och domaren missade armbågen på Christer..han missade även när de sprang ner honom i en annan kontring..

Men ändå..en gammal hjälte startade en sång efter matchen, det faktum att det fanns lite konkurrens om sången gjorde att både klacken och sittplats stundom lät som fan, domaren var kass så jag kunde vädra ut alla mina frustrationer efter jobbveckan..dotra var på plats med sina pom-poms..

Ja, och så var det med att få vara på Söderstadion igen..det kanske bara är två gånger kvar i år..tre hela veckor till nästa gång..det känns skitlänge..nästa år blir det inte samma sak..då får jag åka buss för att mig dit..

Söderstadion är min kyrka, Bajen min religion...