Glömde nästan..

..det börjar ju imorgon...ja precis..

Imorgon är det jag som sitter som ett ljus i soffan kl.7:15 och tittar på julkalendern...

Hoppas den är bra i år..ska se varje avsnitt..sedan har ju femman sin också..dags att börja julknarka nu..borde ta upp julgrejerna, men det är så skitigt..väntar tills jag har städat (ni kan komma förbi i februari och se vad jag ha för saker..)..

/Jerk

The master of office rats...

Shit vilken dag...mycket att göra på jobbet...slet som..tja...slet iaf..han inte kommentera bloggar öht..

Trivs ganska bra där jag sitter den här veckan (säg inget till min chef)..förutom för en sak..kaffemaskinen är 1,5 meter ifrån mitt skrivbord..och jävlar vad den låter..men annars..mer skitsnack..sötare..Lisa slår trots allt Thomas med hästlängder..

Vi hade bästa månaden på besvarade RFQer för i år..jag fixade 5st bara idag..ja JAG...precis så ska det stå..jag räknade, jag tog ut pris..kollade om komponenterna till kablagen fanns i lager,sedan gjorde jag offerterna och skickade dem..alltså JAG..

Håkki var på sitt allra generösaste humör (kan bero på allt godis han drog i sig på hotellrummet innan sitt kundbesök i Götet)..han sa "Fan Jerk, om vi klonade dig skulle det räcka med två stycken som skulle kunna sköta hela avdelningen"...kändes bra...synd att han inte är min chef...ja..alltså jag är ju min egen avdelning (Engineering support)..sen har vi innesälj och de är 5st...det är de som ska skicka iväg offerterna..

Nåja, på tisdag ska vi diskutera en till jobbuppgift jag ska få...Chefen.."vi behöver någon som går igenom "Anbudsjournalen" och du är ju inblandad i nästan allt, har koll på alla business lines så det passar dig"..VDn.."Det blir väl roligt Jerker"..

Jag? "Nja..det blir ju mer jobb då.."

Alltid lika entusiastisk...

Om jag kommer att göra det? Jodå...
Kommer jag att göra det bra? Antagligen
Kommer det att synas i lönekuvertet? Like hell it will..det är nog större chans att jag hittar min sedan länge eftersökta blogg-groupie...

Har bestämt mig för att Lisa är singel iaf...inte bestämt mig än för mer..(okej, jag vet..det ska ju finnas två viljor här, men hon spottar inte på mig iaf..inte än åtminstone..)..

Fick iaf inte gå innan hon lagt in en speciell order..utifall det skulle vara något med den..gentleman som jag är stannade jag..sedan gick jag och tränade..

Jodå..andra gången spinning den här veckan..min favorit från förra veckan var där igen..hon är ganska späd, men drar på så mycket motstånd att hon knappt kan dra runt tramporna..lik förbannat pallar hon hela passet..beundransvärt...spelade ju innebandy igår..så jag är uppe i tre gånger den här veckan..ska spela innebandy på söndag också..Jerker träningsnarkoman...Jerker smal igen om 10 år..bra Jerker..

/Jerk

Alfahona..

Kom hem sent..tänkte slötitta lite på "Anger Management"..Adam Sandler är skön..lite förströelse för stunden var tanken...kanske läsa någon tidning under tiden...

Men så...wtf..det hade jag missat...MARISA TOMEI är ju med i filmen...nu sitter jag på helspänn och väntar tils hon är med i bild..sen njuter jag lite...

Kanske kommer mer uppdatering senare någon gång..när jag fått Marisa ut ur mitt huvud..

/Jerk


Balkongbygget går vidare...

Det går för sakta...jag vill att de ska ha målat klart...vill att elementet ska vara på plats...vill att snickaren gör sitt..

..så jag kan ställa tillbaks mina möbler där de ska vara..
..så jag kan planera för det tomma hörnet som uppstod när jag slängde ut datorbordet..
..så jag kan göra de förändringar jag tänkt med köket (ok, jag har inte tänkt klart än, men tänk på att jag bara bott i den här lägenheten i snart två år)

Iofs..då måste jag städa..kan inte heller längre ligga i sängen och titta på tv...

Hmm...känns som om jag förlorar vad som än händer..

/Jerk

Returångest och kvinnlig fägring..

Så jävla typiskt ångesten hade släppt...kändes okej..var nog inte så farligt i lördags...då kör en säljare igång mobbningen..

Här lyssna på meddelandet Jerker lämnade i lördags...det är två st...med fem minuters mellanrum.....han lät andra säljare lyssna...chefen lyssnade..VDn fick lyssna...till sist fick även jag lyssna på mina meddelanden...

Ok...jag var ganska berusad...ville ha vägbeskrivning till Max restaurang i Hammarby sjöstad..och något mer...vill inte berätta...var något om att han borde hänga med och festa och blablabla...VDn sa att jag inte verkade sluddra så mycket iaf...

Undrar om det är så att jag inte sluddrar så mycket när jag är aprak? I somras pratade jag med Metadon-Mats i telefon när jag var på krogen..han tyckte jag inte lät alls särskilt berusad..tills jag frågade honom för tredje gången när han skulle ha semester...

Min första dag med Customer support idag...alltså jag sitter där de sitter..för att se om de ställer mer frågor och något sånt..och nog fick jag frågor alltid...varför sitter du där?

De trodde mig inte när jag sa att jag var tidsstudieman och skulle ta tid på hur lång tid de tar på sig för att lägga ordrar...lite trevligt iaf...lite roligare...chefen är ganska tyst av sig...det är inte de här..

2 dagar kvar till..sen återvänder jag till mitt kära fönsterbord..

/Jerk

Jag är lycklig..hör sen..

Jag är lycklig..hör sen..

/Jerk

Jag, en curling-groupie..

Äh va fan..vi tar en till vända..jag har festat med kändisar

Ja..det var några veckor sedan nu...men hur gör man för att glömma en vacker tjej som älskar fotboll??

För den delen har de stavat hennes namn fel..hon heter Grøseth...tyckte gott de kunde nämnt att det är hennes bror som har blodcancer också och att hon gett honom en benmärgstransplantation...kanske..men men..aftonbladet kanske inte kan norska (tyckte det såg ut som om de snott texten från norska curlingförbundets hemsida..)

Nej, det var inte Camilla eller Linn jag skulle göra gravid..mig veterligen är de båda hetero..

Iaf...de undrade varför jag hängde med i curlinghallen hela tiden..jag sa som det var..Jag är en curlinggroupie..

Tycker det är dags att någon börjar hänga här och blir min blogg-groupie snart..

/Jerk

Måndag..ganska hygglig måndag..

Ja..jag tränade idag också!! duktig Jerk..men det tog emot..är du inte lite bakis än? Kanske borde jobba, du har ju mycket att göra? Visst ja..du måste handla hinner du verkligen det om du tränar?

Jag slalomade mig igenom alla hinder och tog mig till kärringspinningen...dock så fick jag ont i ryggen ganska tidigt..för mycket mage att bära på...speciellt nu då det verkar som om jag sträckt nån magmuskel (ja..otroligt nog är det nog ingen fettcell jag sträckt..för det går väl inte?)..

Väl hemma ringde det mest hela tiden ett tag...nån telefonförsäljare..min mor (hon har visst brutit 2 ben i mellanfoten..eller nåt sånt) sen ringde dotras mor också..ett glatt och kort samtal...hon ska till sthlm nästa måndag och dotra ska sova hos mig..visst blir bara en natt, men ändå..jag får träffa henne en kortis..det känns bra..

Förresten är jag elak som tycker det är jobbigt när mor min ringer en gång varannan vecka? Fan, hon bor i en by med 100 invånare..det händer inte så mycket, så jag får höra allt två gånger..minst...

Jag trodde själva tanken med att flytta hemifrån var att frigöra sig från föräldrarna?

Till saken hör väl också att hon alltid ringer när jag äter eller lagar mat...alltid..utan undantag...hon kan ringa vilken tid som helst..hon lyckas alltid pricka in mina mattider...

Upptäckte i morse att de tagit bort byggställningarna för balkongen..då borde den vara okej att gå ut på?
Nej, de gjorde inte det imorse..jag upptäckte det i morse..de måste tagit ner dem i fredags..jo..kanske borde bli lite mer uppmärksam..

 /Jerk

Försenad ångest..

Nu börjar jag få ångest över lördagen..

Har visst utövat telefonterror mot halva företaget..en lirare hade 7 meddelanden i mobilen när han slog på den i söndags..någon annan har jag typ skällt ut för att han inte svarade (eller något sådant..)...värsta är ju att jag får nog tro på dem..har själv lite dålig koll vilka jag har ringt..kollade samtalslistan i söndags..och mådde lite dåligt, men det här var nog värre än jag trodde..

Det värsta är att hälften av dem har jag inte ens i telefonboken, men en av de få saker som fungerade i lördags var visst mitt sifferminne..detta trots att i stort sett övriga delar av hjärnan simmade i sprit..

Skickade visst ett sms till
the Sunne girl också (vaket Jerker..lyckat...hur kan du ha missförstått tystnaden som rått sedan i juli?)

Nu ska jag göra klart en förfrågan..sedan ska jag och ångesten gå på en lunchdate..ikväll kanske jag kan bli kvitt den genom att träna..hoppas...förresten sträckte jag mig i magen på innebandyn igår..måste varit när jag lekte strandad val på mittplan..

Blir alkolås på mobilen nu..kanske..

/Jerk

Lång sammanfattning..

Skyndade som sagt till Liljeholmshallen...när jag kom till Liljeholmen sprang jag till donken (hmm var det därför du inte sprang under matchen?) köpte 2 cheeseburgare och en cola..var tvungen att få i mig något..hade ingen energi i kroppen alls..

Kom när det var ungefär 5 minuter kvar av första matchen...motståndarna skrattade..domaren hånlog..och håret hade bestämt sig för att ta en riktigt dålig dag (såg ut som han målisen i FC Z..världens största krull)..gjorde ett byte sen blåste domaren av..kanske min bästa insats någonsin..

Nu var det 30 minuter till nästa match...orkade knappt stå upp..

Dags för match...efter 30 sekunder gör jag mål..efter en minut stupar jag på mittplan..bryter ett uppspel, är på väg att få ett  friläge och försöker springa mig fri...benen förstår det inte utan lämnar inte golvet..tyvärr är överkroppen på väg framåt och jag stupar...ligger där som en strandad val och hela hallen skrattar...finner det vara läge för ett byte, så jag går av planen och skulle nog stannat där...sedan gör jag ingen glad..ja..det är väl ingen som gör någon glad i laget..samtliga spelar helt under isen...vi bjuder på 3 frilägen...jag går tokbort mig ute i ett hörn...Gabbe slår visserligen ett underbart pass till Jonas och han hänger den..men vi förlorar med 5-2..

Det var klubbrytarläge..men jag klarade av att behärska mig..sedan jag kommit hem har jag legat i soffan och varit sådär bakiskåt...riktigt jobbigt..

Försöker också bestämma mig om jag ska ha ångest för gårdagen eller inte..tror jag skippar det...var ute i sjöstaden med Kenny, Annelie, Gabbe & Elin..2 par och jag...när de gick hem tog jag taxi över bron..till Skanstull..taxichauffören släppte mig skittidigt...jobbig typ...slank in på Metro (fattar inte hur det gicktill..jag var aprak) och försökte få tag på andra att festa med utan att lyckas...fyllesamtal med Skinndrottningen..Metro stängde...insåg det lönlösa i att gå vidare, så jag gick in i porten bredvid och köpte hem lite nattamat..McFeast, strips och vaniljmilkshake..

Jag var på väg hem redan tidigare på kvällen..jag drack vin som om det vore öl och gick över gränsen en vända..mådde piss..men de stoppade mig och jag blev snart bättre...återigen..kanske det varit bättre om jag gått hem då..billigare iaf...

Kenny kom med ett fyllejobberbjudande..om jag minns rätt lät det intressant, men jag ska erkänna att jag inte riktigt kommer ihåg vad det gick ut på...skulle iaf behöva byta jobb tror jag..börjar gräva ner mig i negativitet och bitterhet...utan egentlig anledning...fast det är klart...bloggen blir mer underhållande..

Nu är det dags för mat...bryter en tradition...blir ingen pizza..måste laga mat så jag har matlåda imorgon...ingen pizza på en hel vecka..duktig Jerk..

/Jerk


Bakfylleblogg..

Verkar som det var kul igår...det känns i kroppen och att döma av bloggen var jag riktigt glad...

Nu däremot är det värre..klev upp för fyra minuter sedan och jag ska spela innebandy om 20 minuter...ganska svårt...det tar 30 minuter att åka dit så...jag blir sen..kommer hinna till andra matchen iaf..

Mer senare..

/Jerk

iiii ååååh

en söt fylleblogg..

Yvonne..du vet jag vill ha dig...

 Linda.jodå...tyck om dig oxå....

/Jerk

För-fylleblogg...

Vinar lite hos Kenny...några öl på O'learys blev det...

För er som tvekade...det fanns två tjejer inne på O'learys...båda satt vid mitt bord..told you so..

Va? Nej, alltså..det var ju Kennys och Gabbes flickvänner..men ändå..ett framsteg..tycker det räknas..nu lyssnar jag till Winnerbäck...Annelies favorit...räknas det också som gå och dö-musik Linda? ;)

Seriöst..snart drar vi ut..får se om Sandro hakar på (Schweizare som jobbar hos oss fram till jul)..

I'm only living when I'm drinking (Broder Daniel) eller Jag är bara lycklig när jag dricker (Wilmer X) är kvällens soundtrack..

Ska kanske sluta och vara lite social..ikväll är vi Svensson och går ut en lönehelg...vi är inte bara Svensson..vi gör det rejält...By-fylla ska det bli...om någon tror de kan hänga på är ni välkomna..jag ser fram emot att träffa er..

Yvonne..tyvärr ingen middag ikväll..du jobbar bara ändå...vi tar det en annan dag..

Om jag glömt det..Forza Bajen!! och ner med de borgerliga!!

/Jerk

En liten snabbis..

..vore trevligt nu...och det ska ni få (Jerk is da man..han ställer minsann alltid upp)...

Ska strax bege mig upp till Götgatsbacken..dags för party...yup..date med Fröken Alkohol..och en dag som denna..med regn och rusk vill jag gärna ha nåon att krama och mysa med, så jag drar till det självklara haket...O'learys...ja vaddå? Sportsbar?

Well, det måste vara rena brudmagneten...100% testosteron...jag räknar kallt med att de står i klasar och väntar..inte det? Nåja, en sportsbar är väl iaf ett av få ställen där det är okej att män kramas...

Jag vill ha närhet..kön är nästan egalt...

Nåja...ni får säkert reda på hur det har varit inatt...känner jag mig rätt kommer jag hem..känner mig jättepigg..slår på tv:n...hmm..A-team redan slut...kanske blogga lite..sen sitter jag och blundar med ena ögat för att se vad jag skriver...imorgon vaknar jag upp med ångest för vad jag skrivit..tills jag upptäcker att det var totalt ofarligt...

Tror jag har en trekant på gång...Fröken alkohol och Hanna...ja...vänster-hanna..sluta..jag vet..roligast i världen..kan inte hjälpa det..

Värsta av allt? En 10-åring som lärde mig vitsen när jag var någon sorts funktionär på Skinnarcupen..

Nej..nu är det fest med folk från byn...ses under bordet..

/Jerk

Shuffle up & deal

Ok..snott den här från..eeh..de flesta tror jag, Dauphine & Miss E iaf..

Will it be ok?
Konungens skål - Lars Demian (betyder det att jag vinner?)

How are you feeling today?
Hopeless case of a kid in denial - The Hellacopters (oops..tja, fredag och sitter hemma..you do the math.)

How do your friends see you?
Jag vill gå hem med dig - Lars Winnerbäck  (ååh..jag är smickrad..eller är de bara trötta på mig..önskar det fanns någon kk nu..)

Will you get married?
You weren't even close - Weeping Willows (Tell me something I didn't know already..)

What is your best friend's theme song?
Shoreline - Broder Daniel (eeh...tja..många av dem bor kvar i utflyttningsbygden så..)

What is the story of your life?
Söndermarken - Lasse W igen (entonigt och höstdystert..ja..okej då..e väl skitsamma..kommer ju ändå aldrig att gifta mig..)

What was high school like?
Forever doesn't live here anymore - Marit Bergman (huh? Ok..visst vissa dagar var väl evighetslånga..speciellt när man hade Grott-Tore)

How can you get ahead in life?

Crimson Ballroom - The Hellacopters (Va? Luftgitarr menar du det?)

What is the best thing about your friends?
Släpper in dem ändå - Ånglar, Krigare & Banditer (om det är det bästa vill jag inte veta vad som är värst.."fast jag tror jag kämpar släpper jag in dem ändå..djävlarna blir hjältar, det är alldeles för få som går"..)

What is tonight going to be like?
What's the use in trying - Moneybrother (I just can't make my drems come true..hahaha..lika bra att hoppa från balkongen då)

What is in store for the remainder of this weekend?
Dump for Broken dreams - Broder Daniel (fan, nu hoppar jag från balkongen..eller så får jag byta låtar i mp3:an..)

What song describes you?
The Haters - Thåström (Men fan..ok..Rågsved och Pimme..men låttiteln..fight the power!!)

To describe your grandparents?
Nostalgielixir - Änglar, Krigare & Banditer (Stämmer så jävla bra..ingen är i liv och jag drömmer mig ibland tillbaks till somrarna hos farmor och farfar när jag var liten..nu äger jag det huset, men det blir ändå inte riktigt som det ska..)

How is your life going?
Min älskling har ett hjärta av snö - Lasse W (Vilken älskling? nu förstår jag ingenting)

What song will they play at your funeral?
Varning för Ras - Lasse W (näh..våren har vaknat..för att jag dött eller?)

How does the world see you?
Long gone losers - The Hellacopters (men fan..ladda Varning för ras i stereon för nu jävlar..)

Will you have a happy life?
Blow him back into my arms - Moneybrother ("It's been dark and empty since I don't know"..kanske ingen skräll om man tänker på svaren ovanför..)

What do your friends really think of you?
Sun goes down - Marit Bergman (varför försöker jag ens?..fast nu har jag lyssnat på texten..I'm a rock :))

Do people secretly lust after you?
Stjärna som är din - Thåström (va? Men jag skulle ju inte gifta mig och borde i stort sett skjuta mig? Nu får ni fan ge er till känna innan jag når balkongen..vilka är ni..enda lyckliga svaret hittills..)

How can I make myself happy?
Only life I know - Broder Daniel (I'm only living when I'm drinking..då blir jag glad imorgon :) )

What should you do with your life?
Man får vara glad att man inte är död - Lars Demian (ja..med tanke på de tidigare svaren.."dåligt väder och dålig smak. dåliga flickor och ett sjaskigt gammalt hak"..dags att börja leva på Gröne Jägaren alltså..)

Will you ever have children? 
Elegi - Lasse W (den här behöver jag hjälp med? Jag har en dotter redan iaf..)

Jag tror jag ångrar att jag gjorde det här testet...nu fick jag bekräftat att jag lika gärna kan skjuta mig direkt..upplyftande..och ni som "secretly lust" mig..ni får skynda er för just nu håller jag på och gör en gång till balkongen...

/Jerk


Måtte Norges olja sina snart..

Vet inte om det nedan ska klassas som stor humor eller inte..iaf..jag försökte gå in på Vingel-Petters blogg för att se om han försökt skriva någon sorts ursäkt till att han (ursäkta uttrycket) horar sig så...

Visst Oslo är väl fint, men ge fan i att kyssa klubbmärket om det är plånboken du egentligen vill kyssa..

Iaf..det här kom upp:

Its all about themoney

/Jerk

Varför avskedade jag kocken???

Klockan är snart halv tio och jag har ännu inte lyckats masa mig ut i köket för att laga till en middag..alltid samma sak på fredagar..eller nästan kanske...kommer hem helt urlakad efter en veckas slit och släp och lägger sig i soffan en vända..somnar tryggt och helt plötsligt är klockan åtta...iofs..idag har jag inte sovit..istället har jag suttit med datorn i knät och surfat järnet..

Följt grabbarna i Team Autoform också..första sammandragningen i elitserien i helgen...tyvärr förlorade de mot Y-buss (den som kan sporten får en guldstjärna)..tyvärr missar jag morgondagens ena match...givetvis den som sänds på nätet...får väl sms:a mig lite till resultatet..

Fattar inte varför jag drar ut på det...ute i köket väntar den finaste älgbiff..biffen ska intagas med färska grönsaker och inget annat..Party a la GI...eller fan..jag har ju vitlöksbröd också..jaja...blir väl hyggligt nyttigt iaf..älgkött är ju magert..

Nej, min mamma jobbar inte här...får vackert se till att laga maten snart...att äta middag efter tio på kvällen är det bra om man inte vill vara ett fetto längre?

/Jerk

Dagens horoskop i city

Vågen
Du har haft en ganska bra vecka trots allt och nu kan du festa till det lite extra med din kärlek. Och strunta i att tycka synd om dig själv, det är bara inbillning.

Ok..fest kan jag väl köpa..ska dricka mig berusad imorgon..

Men, det måste väl vara okej att tycka synd om sig själv om man inte har någon kärlek att festa till med? Jag ser inte riktigt Kenny på det viset (sorry Alfio)..så jag har ingen kärlek och ikväll tänker jag vältra mig i självömkan över det...(om de inte menar fröken Alkohol då..henne är jag ganska förtjust i, fast jag brukar få en överdos varje gång jag träffar henne..)..

/Jerk

Äntligen är jag en upplyst man!!

Är lite besviken på min far...insåg efter gymmet att han inte lärt mig allt som man behöver veta här i livet..

Kanske är det någon sorts generationsfråga, men ikväll efter jag kört ett spinningpass (yup, tredje gången jag tränar den här veckan..duktig Jerker) fick jag se det..begriper inte varför han aldrig sa något? Hur skulle jag kunna veta?

Tack gamle man!!
Äntligen känner jag att jag lärt mig det jag behöver...kanske, kanske lättar det nu. Kanske jag till slut får framgång med damerna. Innan denna kväll begriper jag inte hur jag lyckats (de fåtal gånger jag har lyckats), men nu känner jag mig fullärd..äntligen!!

Vad jag lärt mig?

Att deo inte bara är till för under armarna. Nej, den ska även appliceras på halsen, på fötterna och framför allt i hela skrevet.

Japp, ta ett rejält tag med roll on:en och dra fram och tillbaks mellan ljumskarna, men först fötterna..du får inte glömma fötterna..tyvärr var jag tvungen att skynda mig till tuben, så jag missade om deon även ska appliceras på baksidan. Kanske någon av mina läsare kan upplysa mig om detta?

/Jerk

Kvartssamtal - Så gick det..

Helt värdelöst..känns det efteråt..

Tänkte jag skulle förbereda mig lite den här gången..läste igenom gamla PU-samtal...några, sen upptäckte jag att vi inte hade det kl.14 som jag trodde..det var 15:30...började jobba istället...glömde sen av  det och kom in lika nollställd som vanligt..

1. Flextiden..det tycker jag har blivit bättre, även om du fick en svacka igen i höst..va? Nästan beröm..vad är det frågan om?

2. Inställningen, attityden..här fortsätter det på samma nivå...du är gnällig..sprider pessimistisk stämning blablabla (undrar vad han menar med det?) Hur lätt är det när Schweizarna inte har fattat ett skit om service på 7 år...ganska lätt att tröttna då..måste bli bättre..blablabla..fan jag borde verkligen söka nytt jobb..har ju själv sagt det i ungefär varannat PU-samtal..

Värsta av allt..han fick mig att gå med på att byta plats i en vecka..jag ska sitta mitt i smeten med customer support...hur fan kom det sig att jag gick med på det? Jag har nästan drömplatsen nu..fönsterläge..lite lugnare..nu ska jag sitta bredvid kaffeautomaten..skjut mig..

Som vanligt var jag rak och tydlig också...ja..det var ironi...jag sitter där och säger flaska...är det några problem på jobbet som du ser det? *ryker lite på axlarna* vet inte...

Jag suger verkligen på sånt här..ge mig en chans och jag kommer med ett lagomt elakt instick...jag kan diskutera regeringens politik i timmar (tyvärr..det är nog inte så tändande med ett berusat fetto som säger död åt regeringen..iaf inte bland alla blåmoderater på jobbet..)..men tala om hur jag känner för jobbet går bara inte..

Dagens citat: Du är lätt topp 10 på kontoret vad gäller excel, om inte bättre.
Chefen försökte peppa mig lite när vi talade om den där excelkursen som hängt med sedan 2002..nu behöver jag den antagligen inte längre..har lärt mig själv...

Frågan är iofs hur man blir bättre än topp 10?

Sen var det mer om teknisk support..du kan ju det här..du är inblandad i nästan allt på kontoret..det finns inga klagomål på ditt arbete, alla är nöjda..du är en av få där jag slänger mailen jag skickat för att jag vet att du gör det du ska..blablabla beröm..där och då ska jag säga..attityden följer lönen..men gör inte det..för på PU-samtal ska min inte prata om lönen..va fan..det är ju en stor del av mitt missnöje...

Övriga nyheter på jobbet..inom en snar framtid kliver jag upp ett steg på veteranlistan..hamnar på sjunde plats..av 30-35 (vi var väl runt 80 när jag började..)..

Exsambon Ken1 slutar...ja, vi delade lägenhet i början när jag flyttade ner hit..en femma på 117kvm i Rågsved..med sjukt hög hyra..matsalen hade porr-röda tapeter..grannen ovanför var psycho..vi hyrde ut ett rum till en tjej från Malung..morgonen efter hon flyttat in klev jag upp vid elvatiden..då höll hon på att flytta ut alla möbler..fått tag på ett rum i Vasastan..så då flyttade N in..praktiskt...en KK i samma lägenhet...

Hon & Ken1 var bedrövliga att dela lgh med...roliga att festa med, men i övrigt..diskade aldrig..dammsög än mer sällan..slutade med att jag gjorde ett diskschema & ett städschema..funkade lite bättre, men inte bra..

Så..the kitchen-bitch måste komma på något mer...svaret blev böter..diskade du inte din kväll blev det 100 spänn...samma sak om du inte städade...Ken1 var lite snålare än Nina, så han skärpte till sig..Nina fick oftast lite högre hyra..jag? Skötte mig så när som på en gång..Mamma mu (oops sorry..menar dotras mor) råkade ut för en bilolycka och jag blev tvungen att åka upp till Falun för att ta hand om min dotter..

När Nina flyttade bytte vi till en trea..efter ett tag tog Ken1 jobb på kontoret i Götet...jag hyrde ut till andra (bland annat sångfågeln, en fransyska och så Storis och Tobbe J också..) och så småningom blev lägenheten ombildad..jag sålde så fort det gick (tog ett år) och köpte min nuvarande lägenhet på Söder..

Så, snart börjar Ken1 jobba hemma i Nyköping..och jag kommer ett steg närmare förstaplatsen..vet inte om jag ska skratta eller gråta över det..undrar när lojalitet ska belönas?

/Jerk

Vuxen poäng eller inte vuxenpoäng?

Varje gång jag går från jobbet efter innebandyn får jag bita mig i läppen, krampaktigt hålla händerna i styr och slå pannan blodig..

Varför?

Jag vill så sjukt gärna köra gitarrsolo på innebandyklubban..idag var det riktigt nära..på perrongen i Kista..Hellacopters i mp3:an..everything's on TV...gitarrsolo...tittar mig snabbt omkring...fan folk här..håll igen, håll igen..tänk på jobbet..tänk materialdeklarationer..

Puh, det funkade den är gången också..det lite sura nollställda ansiktet med tomma ögon är tillbaks..äntligen normal..

Så vuxenpoäng eller inte vuxenpoäng?

Vuxenpoäng för att jag håller igen min spontanitet eller inte vuxenpoäng eftersom jag tänker de tankarna?

Ja, jag måste också ligga med någon av tjejerna jag möter på väg åt andra hållet när jag åker rulltrappa (jävla Felix Herngren..).

"Vad ska du bli när du blir stor?
Ska du bli som far och mor?"

/Jerk

Welcome to Hell..uppföljning av utvecklingssamtalet..*kräks*

Bävar för torsdagen...på jobbet ska jag ha det jag hatar mer än utvecklingssamtal...yup uppföljning av vårens utvecklingssamtal..

Blir säkert trevligt..har för mig att jag sist vi hade uppföljningssamtal sa något om att jag inte behöver utvecklas mer..jag är redan bättre än min lön...

Sen brukar jag väl bluddra något om att byta jobb också...geez...konstigt att de inte satsar på dig Jerker?

2 saker kommer väl att komma upp:

1. Din attityd (min attityd är proportionell med min lön okej..bra lön, bra attityd..). Du måste skärpa dig, inte gnälla så mycket (men jag lever ju för att gnälla). Du är en av veteranerna, folk lyssnar på dig (här brukar jag slå dövörat till)..visa lite mindre ilska...så..du säger att om jag sitter och är falsk så kommer lönen att bli bättre? Det förklarar säljarnas och ledningsgruppens löner...

2. Sena ankomster. Svårt att protestera ordentligt här...men de har blivit bättre sista halvåret (tacka fan för det..först var det fotbolls-vm..för att hinna hem var jag tvungen att börja tidigt och nu är det hantverkare i lägenheten..jag bor i en etta..svårt att sova när de dunkar upp en balkong..)..men ändå..när går jag hem liksom? Kolla innesälj..om någon av dem är kvar efter halvfem har de antagligen missat tiden..sen ska jag hjälpa till när de har mycket att göra..vem hjälper mig då???

Hmm..kom på en tredje grej...den däringa Excelkursen som varit på tal i 4-5 år nu...snart kan jag Excel utan kursen..problemet med den är att jag alltid är less på livet när vi har utvecklingssamtalen, så jag skiter fullständigt i den däringa kursen..jag ska ändå säga upp mig..sen går det ett år och excelkursen förs på tal igen..

Åh varför har man uppföljningen liksom utvecklingssamtalet de tiderna på året? februari-mars, varje normal människa vill ju skjuta sig då..sen uppföljning i gråa november..fan kör utvecklingssamtalet i juni på en schysst uteservering istället..kanske det inte skulle bli så deppigt...finns det förresten nån anledning till att ha PU-samtalet strax före lönesamtalet? Vad fan hinner jag ändra tills dess..skit samma..företaget betalar skit ändå..

Skit, undrar vad de gjorde på den där strategidagen förresten..chefen i morse "Jerker, vi ska diskutera flextiden". Får känslan att före lunch gick vi igenom dina flextidsrapporter och nästa vecka ska vi köra en tvådagarskonferens om dem...fan...nu har de ändrat något..till det sämre garanterat..hört från en annan att de skulle vara mer restriktiva i att ta ut hela dagar via flexen..folk sparar så mycket semester och tar ut dem i pengar sen..so? What's the problem? Vi har ju tydligen så låga omkostnader ändå..vi ligger ju fan långt bättre än budget..show us the money..

Fast jag va kung på innebandyn idag..ett tag iaf...de första två matcherna...i den sista lyckades jag ärmbåga en kille i ögat (han är gnagare, så det gör inte så mycket) sedan när det stod 8-8 lyckades jag med konststycket att lämna bollen framför det öppna målet, så en motståndare fick sätta den (han är Leksing, så det är jävligt störigt..

/Jerk

We have joy, we have fun...

Balkongen är nu på plats...de har dragit rören till elementet också..genom listen?!? Ska det vara så?..ser även framför mig hur rören kommer att smälta ner min antennsladd någon kall vinternatt och hur jag kommer dö av de giftiga gaserna..

Men, jag dog i en lägenhet med balkong iaf...

Funderar på om jag kan hinna med en balkongfest innan dess..vore trevligt..köra en riktig fest som i byn..iåeå full som en kastrull...vitskjorta och skinnväst..till det en petflaska hembränt & en petflaska Cola...sen spelar vi Eddie Meduza på högsta volym och kastar snus på golvet..

Eller inte kanske...

Men en balkongfest vore trevligt..nu under hösten/vintern...

Finns ju fler saker man kan göra på en balkong också...

/Jerk


Hero...

Kjelle på tvn Yes!!

"Passa på att vara glada nu, för man vet aldrig när man får roligt nästa gång"

/Jerk

Morgonblogg..

Morgonstund har fortfarande inte guld i mund..vaknade av att någon stod utanför fönstret..på andra våningen..wtf..

Aah, hantverkarna har inte kontorstider..de börjar 7 på morgonen..suck..tur man inte är tjej iaf..kul om man varit hantverkare och jag varit tjej...

Släpa sig in i duschen..vakna till lite..märkligt lite folk på tuben idag också..undrar om det har något att göra med tiden jag åker..om jag åker en halvtimme senare brukar det vara tjockt med folk..

Nu är cheferna tillbaka, så jag får väl slita lite mer idag..inte blogga så mycket..trist..oops nu kom chefen..back to work..

/Jerk

Grå anatomi..

Det spelas Champions league på Viasat sport just nu...och jag kollar på Grey's anatomy..vad är jag för man egentligen?

Försöker trösta mig med att Christina Ricci är med i detta avsnitt...yup...det är hon..undrar om det räcker för att jag ska få behålla min stämpel som sportfåne?

Jag menar..vilka är det som spelar egentligen...Scum United...vill jag ändå inte se och Christina Ricci är alltid Christina Ricci..

Nästan som när den 19-åriga sångfågeln var inneboende..hon tyckte Fame Factory var the shit...snäll (mes) som jag var fick hon se på det...alternativet hade varit att hon hade suttit i sitt rum och kollat..då hade inte jag kunnat kolla på henne i smyg...

/Jerk

Dagens Horoskop i City..

Vågen

Plötsligt drabbas du av både självömkan och vemod. Försök att tänka positivt och gräv inte ner dig i påhittade bekymmer.

No shit Sherlock..synd att jag läste det först nu och inte innan mina första inlägg för dagen..

/Jerk

Morgonstund har guld i mund..My ass!!

Det här med att man ska gå och lägga sig samma tid och gå upp samma tid om man har svårt med sömnen, vad är det för nys egentligen?

Visst, det funkar kanske för de som är kvällströtta, men för mig..

Jag tror inte mina kollegor skulle uppskatta om jag gick upp kl.10 varje dag..kom till jobbet runt 11...som känns som min normala dygnsrytm..jag kan fan inte gå och lägga mig kl.23 på kvällen..då vaknar jag utvilad runt 7 dagen efter..åh, bra tänker ni..tjena..det betyder att jag inte kommer att gäspa innan kl.1 på natten nästa gång och sen in i ekorrhjulet igen..

Det är uppenbart att jag enligt min dygnsrytm borde bo någonstans mitt i Atlanten..alltså trotsar jag min naturliga dygnsrytm varje gång jag kliver upp för att gå till jobbet. Djupt inne i mig tycker jag att det är värt någon tapperhetsmedalj..eller åtminstone en schysst lön...det är inte nog med att man ska vara trevlig på jobbet (din attityd, Jerker..den är inte bra..) man ska masa sig dit också..

Och nej..jag har inte lagt till med någon konstgjord dygnsrytm pga Fear Factor partävlingen)..fråga min far..eller det blir svårt han har inte varit så talför de senaste åren (ok, sorry..ett dåligt försök till att skämta om min fars död..sorry..)..

Iaf, förutom växthuseffekten var jag tydligen även ansvarig för att han snarkade..kan man skylla vad som helst på små barn??
Jag låg visst och skrek hela nätterna..ville väl leka eller något..min far flyttade ut i hallen för att få någon som helst sömn. När han sedan var på jobbet på dagarna låg jag och sov för att vakna upp lagom till läggdags (ungefär som nu då..då festerna varar till kl.6-7 på mornarna..)..och sedan skrika igen..då sov min far så dåligt att han började snarka..påstår han..

Nej, jag minns inte detta, men min far berättade det för mig när jag som tonåring låg till 12 (minst) varje helg..vilket syfte det hade för uppfostran vet jag inte..kanske det vanliga "det är ditt fel ändå, så du kan lika gärna äta de kokta morötterna-syftet"..vet inte..det har inte hjälpt iaf..gick ju upp kl.14 i söndags..

Och nej...morgonstund har inte guld i mund...

Förstår inte riktigt hur jag kommer upp under älgjakten..men det funkar tydligen..fast frågar du lillebror är det nog inte så vaket ändå..första året fick vi vände varje dag för att jag glömt något..stövlarna, ryggsäcken, geväret..vad som helst...sedan flyttade vi ut till kojan där vi samlas..då har det funkat bättre..ibland..brukar försova mig när det är delning..kan iofs ha göra med alkoholintaget kvällen innan?

Så slutsatsen då? Jag har rätt alla andra har fel..som vanligt...jag ställer upp och kommer antagligen dö martyrdöden pga dessa sjuka arbetstider..va fan flextid till 9:30?!? Det är ju knappt tuppen har golat (galt? galit?) än...

Tack vara min uppoffring sitter jag nu och har ont i huvudet och kommer antagligen ha det resten av kvällen...men jag ska härda ut (ok, martyrtjafset börjar gå lite långt nu va?) och när jag slår av datorn halv ett i natt ska jag fan sova skönt..

/Jerk

En eftermiddag i martyrens tecken..

Sitter och tittar ut på trafiken från mitt kära fönsterbord..trafiken har redan börjat tätna ute vid..eeh..hmm..Hanstarondellen kanske den kallas? Ute där i Kista..vid ÅF..
Mörkret har bokstavligen talat lagt sig över min tillvaro (bildligt gjorde den det imorse när jag klockan ringde).
Om en timme är jag ensam kvar på kontoret..samtliga som jobbar längre än halv fem är på strategi-dag eller i Borås på kundbesök..eller det finns ett par undantag, men de ska spela badminton kl.16...

Ont i huvudet har jag också...yup..sågspånen har svullit..svällt heter det väl?

Koncentrationen har varit på topp..inte på jobbet..nej nej..på allt annat..har gjort ett byte i dream team..även ett i Fantasy premier league...bloggat lite..läst bloggar...emellanåt har jag jobbat lite..

Seriöst, är jag en sån jävla slacker?

Näe..inte riktigt..har nog jobbat en hel del idag också..när jag inte varit inne på Söderstadions forum..

Men va fan, ser ni inte att jag börjar pladdra okontrollerat..tyck synd om mig..alldeles ensam på kontoret (snart då..)...ingen tycker om mig *snyft*

Ah meh..vaddå försöker få sympatiröster?

Hey, jag är sexuellt frustrerad...tycka-synd-om-sex vore väldigt uppskattat just nu..fan..förnedringssex också..in fact, just nu är jag uppe på nästan allt (jag drar gränsen vid svamp-sex..starkt jobbat Jerk..)..

Nu är det allvar..jag behöver en blogg-groupie..förmiddagens kommentar väckte mitt begär...kan endast botas med kvinnligt kött (hmm du brukar väl bota det på 4 sekunder med lite papper och fantasin om Barbamamma?)..

I min sexuella desperation har jag tackat ja till att öla på lördag...eftersom jag så desperat vill ha något nu går jag dit kvinnorna går..yup..jag drar till O'learys..klockrent..det formligen kryllar av brudar där..slutar nog som vanligt..jag blir lite (mycket) för full och går ensam Götgatan ner, med ett kort stopp på Donken för att fylla på fettsäcken...sen slår jag på en film, för jag är ju så pigg och somnar innan jag hunnit lägga mig i soffan..

Å andra sidan..promenaden Götgatan ner är min absoluta favorit när det kommer till promenader..av någon sjuk anledning blir jag alltid glad när jag går den..kommer hem leendes utan en tanke på sex..märkligt..hoppas det inte regnar natten till söndag..

/Jerk

När katten är borta..

Känner mig okoncentrerad idag..svårt att göra något..är trött (ovanligt, det kan knappast vara orsaken?)..

Borde ta tag i..ja...hmm..ska nog göra en materialdeklaration snart..kul att färglägga excelfiler..typ..

Okoncentrerad var ordet, sa Bull...beror nog på de grova sexanspelningarna jag nyss fick i en kommentar..det är helt hopplöst att jobba nu..det är svårt att koncentrera sig i normala fall, men nu? Helt jävla omöjligt..

Inga chefer här idag heller..de är på strategi-dag..yup..imorgon kommer de pånyttfödda med sprudlande entusiasm försöker de sälja in ett nytt koncept till oss hjon..det här året var ledorden "Less complexity, more speed"..har verkligen fungerat..hastigheten för omorganisationer, nya rutiner och annat dravel har verkligen ökat..bävar för nästa års ledord..

Det positiva med att cheferna är borta är givetvis den frihet jag känner nu när chefen inte sitter på armlängds avstånd och som den kontorsråtta jag är passar jag på att utnyttja friheten genom att blogga (det kanske finns en anledning till att du är så bevakad normalt?)

Fast tillbaks till de sexuella anspelningarna..Let's talk about sex...jag fastnar visst där..likt ekorren i hjulet kommer jag tillbaks till  samma punkt gång på gång..(one track mind någon?)..

Sexuella anspelningar är kul..sex är visst ännu roligare har jag hört..dags för en fyra sekunders paus nu..sen en cigg..

/Jerk

Måndag, lycklig måndag..

Vilken sjuk dag..knappt man tror det är måndag..

Visst, den började nästan som den brukar..alarmet ringde efter ca 4 timmars sömn..jo, Fear Factor-partävling igår natt igen...

De blir roligare och roligare..det där riktiga white trash-paret slog till igen..den här gången fick hon panik efter att de lagt henne i en plexiglaskista hällt över ett gäng kycklingfötter för att sedan avsluta med att hälla över 400 råttor (mannen skulle ta upp 10 fötter med munnen)..hon började gråta och de fick avbryta..mannen (eller ja..man och man, men ni förstår vad jag menar..) började givetvis att tracka henne..

Men du sa ju att det inte var några problem? Va fan nu förlorade vi 10000 dollar..Han har ett stort empati-konto må jag säga..

Paret som åkte ut är jag övertygade om att de gjort slut vid det här laget..de skyllde allt på varann, sedan sa mannen förlåt och försökte trösta henne, men hon stötte honom bara ifrån sig..känns som om det finns lite problem där..förra avsnittet var hon lika besviken på honom så..

Fast jag var väl på min måndag va?

För ovanlighetens skull gick jag upp i någorlunda tid..redan 7.25..på en måndag!! Tog lite väl god tid på mig att duscha och så..packade väskan..drog ner till tuben..fick sittplats..helt sjukt..vid T-centralen kom ett bakslag...nästa tåg till Kista om 11 minuter!!

Fast, som jag lärt av Håkan, hoppade jag på nästa tåg till Kungsan (motsatt riktning) och fick på så vis en skön sittplats på tåget till Kista..hehe slapp stå och trängas på perrongen med de andra hjonen..

Är inne på jobbet redan kl.9...inom flextiden..på jobbet flyter det på ganska bra..jag lyckas lösa ett gäng uppgifter...några gamla surdegar betas av (materialdeklarationer, ursprungsavtal och RoHS-certifikat..visst är ni avundsjuka på mitt jobb??) Påbörjar en ny förfrågan..pratar med en Schweizare som efter 1,5 vecka har upptäckt att jag skickat en sjukt stor förfrågan till dem...är det bråttom med denna? Ja, nu har det ju blivit det, då ni har såsat i 10 dagar!!

Äter mjölkstuvade makaroner med Falukorv och Fläsk (mumma) till lunch..

Läser Falu kuriren på nätet som vanligt..fortsätter jobba..får VDn att skriva på något certifikat om banned & restricted material (nu är ni fan avundsjuka?)..slutar redan kl.18...jag har ju packat väskan..dags för träning..

Visst spinning...tantvarning...har iaf ändrat från Bas till Medel nu..det går bra..får nästan inte alls ont i ryggen...känns som om jag får blickar av en bystig deltagare (ego, ego..du satt ju fan bredvid spegeln..reality check please..)..ena tjejen framför mig imponerar stort på mig (nej inte så..eller ja.så också då..)..hon drar på så tungt motstånd att hon nästan får hoppa ner pedalerna ändå kör hon hela timmen..

Tuben från Kista..lite folk...till och med sittplats på gröna linjen...köper en rulle snus (Jerker lycklig nu.)..

Hem..laga till lite mer Falukorv..jag vet..falukorvsvecka just nu..går i vågor sånt..

Ta ner persiennen, så målaren kan göra sitt sedan..snickaren har faktiskt varit här..

Fan, en helt okej dag...har i princip haft sex också...fick en puss i en kommentar..Well, this guy is no longer a virgin..

Och imorgon är ledningsgruppen på strategidag ute i Sollentuna..hela dagen..inga chefer kvar..så jävla skönt...sen kommer de in på onsdag förmiddag efter att de avnjutit en tre-rätters och sovit över...så de kan inte komma in sent imorgon eftermiddag och förstöra min dag..

Det är fan klackarna i taket idag..nu ska jag göra slut på mina fördelspoäng hos Telia..bara för mig..

/Jerk

Jag blir så besviken på folk...

Men fan..vad är det med folk??

Har de liv eller vad är det frågan om? Uppdaterabloggarna.nu...

Jag har nu gått igenom alla en miljon bloggar och inget nytt...ja, det är andra eller tredje varvet idag..har läst en ny blogg jag hittade från början till slut (vi är från samma by, men med lite olika erfarenheter..)...allt detta för att slippa engagera mig i vuxenvärlden..men..nu orkar jag inte mer..ger upp..får väl gå in i köket och laga mat istället...så jag hinner söndagstrotsa ordentligt ikväll..våga vägra gå och lägga sig...

Äckliga Helsingborg vann också..ser hellre att Rosenborg vinner..då hade
Camilla blivit glad...nu blev väl Morbror glad iaf...

Nä..köket var det, min mor jobbar inte längre här..

/Jerk

Tonårstrotsen håller sig kvar..

För några minuter sedan började spinningpasset på Friskis..ja...jag skolkade idag..ville inte..kände inte för det..skyller lite på ryggen..

Fast det är ganska dålig ursäkt...den är lite stel bara..antagligen eftersom jag inte klev upp förrän vid 14-tiden idag..ja, jag vet...men jag hade inge lust att kliva upp innan...vaknade runt 10...ligga och dra mig lite...samma sak vid 11 och sedan 12...vid 13 tänkte jag att jag kanske bör kliva upp..så vid 14 gjorde jag det...fan va 32...

Får skärpa till mig tror jag...håller inte att hålla på såhär...allt jag tänkt göra idag har jag skjutit upp till nästa helg..dammsuga våningen (iaf badrummet, hallen och köket..)...gå ut med tidningarna till pappersinsamlingen (tänker inte röra mig utanför lägenheten idag..)..

Fan, e jag nån sorts trotsig tonåring? Vem är jag trotsig mot..mig själv? Varför då...vore skönt om jag kunde växa upp, mogna lite och behandla mig själv som jag själv vill bli behandlad..ungefär..

Får skärpa mig nu..måste träna, så jag kommer i kostymen till nyår..har ingen lust att köpa en ny för en massa pengar..jag ska ner i vikt...så fort jag slutat trotsa..

Klarat mig ifrån godis den här helgen iaf..ett litet framsteg...

Idag blir middagen mjölkstuvade makaroner..med Falukorv och fläsk...som jag längtat...har nog dragit på mig en överdos av älgkött, så det är dags för lite hederligt fläskkött...

Fast egentligen..varför ska jag dammsuga..de ska väl byggdamma ner lägenheten under veckan ändå?

Näe..nu ska jag läsa min facktidning...och lite andra tidningar...så hinner jag med några grejer jag tänkt göra i förmiddags iaf..mm..de viktiga grejerna..ligga på soffan och löka..

Så skönt att vara singel ibland...tänk dig tjatet jag fått stå ut med idag annars..kliv upp nu, städa..älska med mig..

/Jerk

Tomten jag vill ha en riktig jul..

Trots att det inte blev träning känns det som om jag uträttat något idag..

Varit på Söderstadion och lärt en Schweizare "Just idag är jag stark"..han var imponerad av spelet i första..inte så mycket i andra..

Sen har jag beställt ett gäng julklappar..även skrivit upp idéer till julklappar...så jag har lite koll..någon som har en massa tips på vad man köper till en sjuårig dotter? Tilläggas bör att hon är die hard-bajare...

Jag vet jävligt strukturerat...men det funkar..behöver antagligen inte lägga ner mer än en dag ute på stan nu..

Fast det jävligaste av allt är att jag hittar en massa saker som jag vill ha...saker som passar mig..kan jag ju inte köpa till bröderna eller mor..eller morbror..och inte till dotra heller...vad ska de med Pengabrorsan till? Eller en dubbel-dvd med Bajens segrar över Gnaget? Kan inte heller komma på vad de ska med Rocky-albumen vol.7-12 heller?

Nej, tänker inte skriva vad jag köpt...vet att åtminstone en medlem av familjen är in och läser ibland..därför ska stycket ovan även ses som en vink till familjen om de får svårt att hitta något..

Nu ska jag fundera lite mer om vad som ska upp på julklappslistan..

/Jerk

Herr Eriksson för dig..

I am 16% White Trash.
Not at all White Trashy!
I, my friend, have class. I am so not white trash. . I am more than likely Democrat, and my place is neat, and there is a good chance I may never drink wine from a box.
Take the
White Trash Test
@ FualiDotCom

Det var väl det jag visste..jag är ett under av god smak..

/Jerk

Jaha, så dog sexlivet igen..

Wtf...min granne mittemot har en kille i sin lägenhet!! Hon har aldrig det..varför? Har hon tröttnat att vänta på mig eller vad är det frågan om?

Hon har aldir någon där..hon sitter bara och knappar på sin dator i köket...iofs..hon flyttade datorn till rummet en vända några veckor nu i höstas, men det verkar som om det bara var en infallsgrej, för nu är hon tillbaks i köket, men en grabb??

Samtidigt håller hennes granne ovanpå att flyttstäda...ja..precis hon..hon som visade brösten en gång de första veckorna jag bodde här...hon som efter ha sett tungan min slå i golvet knappt varit hemma (jag väljer att tro att det beror på att hon bott hos sin pojkvän eller flyttat till en annan ort för att studera och inte pga pervot mittemot)..

Fan, ska det vara så här? Mitt sexliv kommer dö ut totalt..får hoppas att den som flyttar in är lika frisinnad så det inte var en onödig investering att köpa den där kikaren...

/Jerk

Jourhavande medmänniska...

Rubriken skulle lika gärna kunna vara som man bäddar får man ligga...

Låg i sängen..slötittade lite på Mystery, Alaska..skulle precis slå av tvn och försöka somna..då kommer sms:et

Vaken?

Klart jag svarar ja...en timme senare har jag och skinndrottningen avhandlat vitt skilda saker som nyårsfesten, politik, sena ankomster dagen efter firmafester, dop, stambyten & träning under hennes väg hem till Snättringe...

Vi har också diskuterat hur man bygger upp sina argument genom att debattera flera ggr samma kväll..till slut har man svar på allt (om inte alkoholen suddar bort dem)...

För er som eventuellt tycker synd om mig för att jag hålls vaken mellan kl.3 och 4 på natten av en berusad skinndrottning...gör inte det...jag har väckt henne så många gånger mitt i natten för fyllesamtal..ett tag ringde jag nästan hela telefonboken på fyllan..nu har jag lugnat ner mig betydligt även om ett par fick påringningar senast jag var ut (sorry Pitan)...

Så eftersom jag själv är en telefonmissbrukare (Hej, jag heter Jerker, jag kan inte låta bli telefonen under fyllan *applåder* Hej Jerker), får jag vackert ställa upp och svara när andra missbrukare ringer..

Det lustiga (ja, lustiga..kanske inte är rätt ord)..hon kommer bara ihåg ett fyllesamtal...det där jag öppnade med orden "Det finns inga riktiga politiker i Sverige"..så det är sant...man måste vara unik...de 300 samtal där jag förklarat min kärlek och bett om förlåtelse att jag varit ett svin för 17 år sedan har hon helt glömt..men det som handlade om politik kommer hon ihåg..

Tyvärr gjorde samtalet att min tidigare entusiasm över att gå upp före 12 för att träna försvann, så det blev ingen träning idag...siktar på ett pass imorgon istället..nu ska jag ta mig en dusch och ladda för fotbollen..

Om du är på fyllan och behöver någon att prata med..bara att sms:a jourhavande medmänniska, jag väntar på vid telefonen..

/Jerk


Fräcka Fredag..

Helvetesdag på jobbet...max kl.16 blev...16:15...okej..inte så farligt, men fan...fredag..det var två stycken kvar på jobbet då jag gick...en var chefen..

Får nog en helvetesvecka nästa vecka...har hur mycket som helst att göra...inte bra..bra är när måndagen är nästan tom...för det kommer in hur mycket som helst under veckorna..fan...jobbångest redan på fredagkväll..skrämmande..

Ska ju dra igång träningen på riktigt på måndag..ska hinna bli smal och vacker till nyår (tjena..vad var det du började träna till? Beach -99?? Lycka till)

Imorgon är det iaf fotboll...vi har ett par Schweizare som är uppe och jobbar hos oss i några månader, en av dem ville gå på fotboll..och då finns det bara ett lag..Bajen..de spelar imorgon, så vi ska dit...får han se en annan Jerk..än det skrattande fyllo han såg i onsdags..ja...kanske inte skrattade så mycket när jag diskuterade politik, men annars..

Vi måste hinna till Engelen innan de drar också...ett måste för Schweizare...av någon anledning trivs de där..

Ringde dotras mor ikväll..inget svar...men hon ringde upp sen..lät inte alls förbannad..lite som väntat då..nu har hon bokat dotras flygbiljett till jul..hon kommer redan på torsdagen, så det blir att hänga med pappa till jobbet igen ett par dagar...kul för henne..jag däremot kommer inte få mycket gjort...

Kanske ska försöka träna imorgon också? Måste ändå ge mig ut..har ingen frukost hemma..

Jag behöver nog en tjej..sex ska ju också vara bra motion har jag hört (hur mycket fett bränner man på fyra sekunder egentligen?)

/Jerk

Hmm..någon som ser ett mönster?

Någon som tror att jag kom i tid till jobbet imorse? Ingen? Meh..vad tror ni om mig egentligen?

Jaja..ni hade iofs rätt..kom till jobbet kl.12...de sedvanlig gliringarna kom (jag har duckat för de i snart 7 år nu..) så fort jag klev innanför dörren..

Klev upp när chefen ringde vid halv elva..nja..jag hade vaknat en sväng innan, men var riktigt trött..tänkte bara kolla på nyheterna innan jag klev upp..sen var det helt plötsligt slut på nyhetsmorgon..begriper ingenting..

Köpte med mig en sallad att äta framför datorn..duckade för fler gliringar..jobbade..slutade redan kl.17..IT-teknikern skulle stänga ner serverna eftersom det ska bli strömavbrott i natt..så jag fick inte jobba längre..så elakt av honom..

Tänkte ringa dotras mor när jag kom hem..men glömde det...måste ringa i helgen..

Min inbox har över 60 meddelanden nu..förra fredagen var jag nere i 25..kände att jag äntligen hade koll på läget efter all ledighet, nu är skiten lös igen...jag vill inte sitta där till 18 imorgon kväll för att komma ifatt..max till kl.16...

Chefen sa inget om min sena entré...men det kanske inte var världens tajming då vi ska något sånt där uppföljningssamtal om PU-samtalet i våras nästa vecka...suck jag hatar sånt..va fan utveckling..på det där företaget? Fattar de inte att jag bara är där i väntan på att dö?

Blir väl det vanliga...min attityd...att jag är duktig, men mer egna initiativ och annat blaj...suck..trodde aldrig jag skulle säga det, men det var fan bättre på Connecto..där hade jag ett "utvecklingssamtal" på 3 år...platschefen kom in och frågade hur läget va..jag svarade bra, sen var vi klara...så kan man fuska till sig ett ISO-certifikat..och jag slipper frågor som "Var ser du dig om 5 år?"...tja..då har jag efter noggrannt övervägande och med en dåres envishet lyckats gått upp 20 kilo till och är än mer sexuellt frustrerad än jag är i dagens läge..känner mig antagligen fortfarande lite förnärmad när företaget inte godtyckte till mitt förslag om att få lyxprostituerade som löneförmån (vadå? det är väl en hushållsnära tjänst?)..sitter antagligen på samma stol och gnäller fortfarande..hoppas jag har utvecklat det lite bara...

Skulle hållit i en internutbildning i förmiddags också...trodde den var på eftermiddagen..oops...nu måste jag hitta en ny tid...

Nåja..snart helg..då kan jag ligga i soffan hela dagen utan att få dåligt samvete...

/Jerk


Fylleblogg om politik..jag måste ha skämtat??

Fan va trist jag måste vara..om jag nu bums måste fylleblogga kl.2 på natten kunde jag väl välja något annat ämne än politik?

Jag somnade nästan själv när jag läste om inlägget..det enda som höll mig vaken var den.eeh..något frisinnade meningsbyggnaden..

Näh...gör om, gör rätt...nästa gång jag fyllebloggar får jag skriva något bättre..


/Jerk

Öl, Pizza & Politik..

Fan vad HR e fräsch egentligen..ja hon, Caroline..född -72 tydligen..visst..gift två barn..Åkersberga..men för övrigt..en SKA på henne..

Däremot visade hon inte var hon stod när jag och den blonda GKAM debatterade..tydligen så gäller all borgarpolitik mig..som jag förstod..vi var överens om en sak..fler jobb..skillnaden över vägen dit??

Avgrundsdjup..

I korthet..ensam är stark (blå)...enade vi stå, söndrade vi falla (RÖTT)...

Annars bra..gm.ass har lärt sig att vi behöver pizza utan svamp och räkor..tyvärr tog finölen slut, så jag fick dricka sthlm..

Undrar när Lisa drog?

Största skrattet idag?

När gm.ass sa att julfesten skulle hållas den 26 januari...under månadsmötet..och jag stillsamt deklarerade att det var Wayne Gretzkys födelsedag...alla skrattade..jag insåg inte att jag jobbar med idioter..(läs borgarsvin)...

Skönt att de är oövervinnliga..jag är det inte..jag tror fortfarande på ett socialt skyddsnät..eller ja..i det moderata Sverige betyder väl det 7 rätt på Lotto för en arbetare...

Men egentligen..när drog Lisa??

Jag behöver nog vänner..icke moderata..eller ett skott i pannan..tar gärna det lättaste..

Å andra sidan kan det vara min sexuella frustration som hittat hem igen..

Så..Lisa..född i januari -74...bor på 34 kvadrat..då måste hon väl ändå vara singel?

Nåväl...för att stå ut på jobbet får jag antagligen lobotomera mig..så då fattar jag inget ändå..kanske dags att flytta till Täby efter det?

Tappade lite respekt för GKAM...hoppas HR är röd..annars...det är egentligen för blått i sthlm för att jag ska må bra..slutar väl med att sthlm får importera arbetare för att få något gjort..

Men..om ni har läst hela texten..kom ihåg det viktiga..jag är sexuellt frustrerad..trots att vi lever i ett blått Sverige tycker jag ni kan ha överseende med det och lindra mina plågor..

/Jerk

Firmafest..

I morgon har vi inflyttningsfest på jobbet, företaget bjuder på pizza och öl...på en onsdag!!

Innebär det här att jag återigen kommer att flexa bort dagen efter som jag brukar när vi har firmafester mitt i veckorna?

Jag som inte gick på sommarfesten för att den var på en torsdag..insåg vad som skulle hända...Jerk skulle bli full..och inte gå hem förrän varenda bar i stan hade stängt..dagen efter skulle jag slå av klockradion vid nio och tänka att jag vaknar säkert så jag hinner till jobbet efter lunchen..ge upp när jag åter vaknar halv två och ringa chefen...

Så brukar det vara...

En julfest (vi hade den i köket på jobbet, gud vad kul) tog vi kvällspigga taxi hem till Kash..det var jag, han och Anna..med oss hade vi öl och en bag-in-box...klockan var ju bara halv fyra på morgonen..behövde inte kliva upp förrän vid 8 ju...

När jag satt och käkade hamburgare hemma hos mig samtidigt som jag tittade på julkalendern insåg jag att jag nog inte skulle ta mig upp innan flextiden var över..bestämde mig rappt för att dyka upp först till lunch...kl.13 vaknade jag..oops..13:30 hade jag möte med min chef och en annan från ledningsgruppen..hmm..

Bara att ringa chefen..vi får ta telefonmöte..sen kollar jag min mail på datorn (på segmodem) för att se om det har hänt något viktigt..

Det var inte första gången...säkerligen inte den sista heller..why grow up? It seems so...so boring..

En julfest var jag dock först på jobbet dagen efter (min första)..Jag hånglade upp en tjej från produktionen..hoppade av min nattbuss på Gullmarsplan för att följa med henne hem..till Haninge..när hennes buss kommer säger hon "det blir nog inget i natt, säkert att du ska med?"..Eeh..nja..kanske bäst om jag åker hem..så jag kan byta kläder till imorgon...en sista kyss och sen adjö (jag tog igen det nästa firmafest..)..

Sätter mig och väntar på min buss..ser att den kommer om 45 minuter..hmm..från Gullmarsplan till Rågsved..hur långt kan det vara? Äh..jag börjar gå får vi se hur långt jag hinner..passerar Globen..det här var ju lätt..jag hittar nog i sthlm nu..

När jag passerar på fel sida om Skogskyrkogården en halvtimme senare inser jag att jag är på fel väg, men vägrar att gå igenom den mitt i natten..spöken..de kan vara onda förstår ni..säkert utsända av dotras mor..

Hmm..men om jag fortsätter gå kommer jag till Skarpnäck (där kontoret låg på den tiden)..det är inte så långt från Sköndal..de har nattöppet McD...äter frukost där..går in på Statoil och köper lite godis innan jag styr kosan mot jobbet...ganska långsamt nu..har trots allt gått i nästan två timmar..skorna skaver lite..

Står utanför porten kl. 6:30..försöker förtvivlat slå in rätt kod utan att lyckas (märkligt jag känner mig nykter?), som tur är kommer en från produktionen då, så jag kan börja jobba...eller ja, jobba och jobba..sitter mest på min stol och får dagen att gå...vid niotiden är mina bravad känd över hela kontoret och mailen börjar komma in..kl.13 tar jag bussen hem och lägger mig (chefen var lyckligtvis på tjänsteresa..)..

Det funkar helt enkelt inte med firmafester mitt i veckan..jag klarar inte det..lite gratis sprit sen är jag all game...hmm..de vi haft på fredagar slutar iofs också med att jag blivit bra berusad (sista sommarfesten jag var med på kallade jag VDn för finnjävel..på skämt, men ändå..)..fast då får ångesten iaf gro en hel helg..så pass att man står redo med uppsägningspapperen på måndag morgon..eller står redo..snarare skickar dem med bud..

Det blir nog roligt imorgon kväll!!

/Jerk

White Trash är humor..

Var såå trött i morse...tack gode gud för flextid...jobbet var väl som vanligt på måndagar..

Kändes så jävla bra i fredags när jag gick..knappt någonting att göra..äntligen ikapp...bara köra igång lite lugnt med veckostatistiken på måndagen..

Tror du inte på fan att en Schweizare har dragit på semester, men innan dess jobbade han häcken av sig i söndags för att kunna svara på mina grejer..så mailkorgen var packad igen direkt på morgonen..

Sen fortsatte det...jag var (o)vanligt oinspirerad..kom hem åt..lite tv..lite nöjdare...

Varför jag var så trött?

Den vanliga söndagstrotsen..vägrade gå och lägga mig...sedan börjar helt plötsligt Fear Factor (normalt sett föraktar jag det programmet)..par-special..givetvis kommer jag in när tjejerna är lättklädda och sexuellt frustrerad som jag är blir jag kvar...och det blir roligare och roligare när paren börjar skälla på varann..

Roligast är ett av white trash-paren..de som vunnit nästan allt hittills inte lyckas på den sista tävlingen (i det här programmet)..hon sur..han dömer ut henne för att hon åt moderkaka från ko och någons navelsträng sååå långsamt...hon, väteperoxiderad blond, skitsur...han tröstar med att säga, vi vinner nästa tävling så får du råd att fixa brösten..nu blir det roligare och roligare..

Och de ser så white trash ut...jag bara vet att den grabben kör en pick up...med den uppsynen..kan inte vara något annat..hennes blonderade hår...det blir så bra tv..sedan är de duktiga och stöddiga också, så alla andra hatar dem...

Sen var klockan två på natten..ska bara se lite vilka lag det är i Sunday night football...Bears mot Giants..inte Eagles..då får det vara..go'natt..

Så..det är alltså Elgigantens fel...de borde insett att jag inte är kreditvärdig och aldrig låtit mig köpa tvn ifjol..de skulle tvingat mig att fortfarande ligga och läsa böcker medan jag undrat över vad det är på tv..som jag hade det förra sommaren..

Mitt psykologiska experiment..levde utan tv i 3 månader ungefär..lagom till Friidrotts-VM ifjol tog jag semester och åkte upp till huset...där hade vi tv så..sedan insåg jag att hösten var på väg och det var dags för en ny tv...på köpet kom en dator, dvd-spelare, mp3-spelare & mikrovågsugn också..bra att spontanshoppa på Elgiganten...

Sa jag att jag tränade igår?

/Jerk

Lite ond e jag iaf..

I am 60% Asshole/Bitch.
Sort of Assholy or Bitchy!
I am abrasive, some people really hate me, but there may be a group of other tight knit assholes and bitches that I can hang out with and get me. Everybody else? Fuck ‘em.
Take the
Asshole/Bitch Test
@ FualiDotCom

Beat that! :)

/Jerk

Listigt värre..

Snott en lista hos Söderbönan

Senaste impulsköp:
Pizza..
Bästa fikat: Beror väl mest på sällskapet?
Färg du hatar: Moderatblå.
Så får du motion: Korpinnebandy, innebandy på jobbet och spinning (nu låter det som jag tränar som fan..det är lite överdrivet)..just ja..korpfotboll på sommaren också..
Om du var en blomma: Röd ros?
Det dyraste du äger: Min lägenhet.
Tidigaste barndomsminnet: Är nog från Mora...undrar vad som är först? kanske när jag ramla i en bäck på vårkanten efter att ha cyklat iväg från dagmammans gård..de låste in min cykel sen..
Första frågan du ställer till ny bekantskap: Bjuder du?

Samlar på: Matchprogram..Hammarbys...
Underskattad grönsak: ?? Underskattad grönsak? Paprika då..fast inte den gröna
Överskattad grönsak: de jag inte tycker om.
En bil är en: frihet jag är utan..eftersom jag bor i innerstan..skulle behöva en under jakten dock.
Pryl du inte kan vara utan: Min snusdosa
Ditt livs aha-upplevelse: När jag plötsligt fattade de där laborationerna i reglerteknik..typ 2 månader efter de skulle varit inlämnade..jag skolkade nog lite för mycket i slutet av gymnasiet...
Tidningar du prenumererar på: S, en jakttidning..senfår jag en facktidning och nån skogstidning (är ju skogsägare) också..
Du gör med 100 upphittade kronor: Överlever en dag till.
Nån du saknar: Min tjej..det borde vara dags snart..Seriöst, min far...även min dotter ganska ofta..fast henne kan jag ju ringa till..

När grät du senast: Ingen aning..var nog ett tag sedan nu...
Du tycker det är tantvarning/gubbvarning då: man går hem efter en öl...
När är du gammal: När jag tittar på körkortet.
Svart eller vitt? Svart..vitt är en tråkig färg.
Mjukt eller hårt? You make the call, I'm all yours..
Homo eller hetero? Hetero.
Höger eller vänster? Ja, inte fan är jag höger i alla fall. 
Stor eller liten? Typ medel...eller vad menas?
Loket eller Oldsberg? Ingen..eller Oldsberg då..På spåret..fast Loket har jag träffat (åh wow..får jag ta på dig..)...
Göteborg eller Stockholm? Stockholm..ska man bo i en stad så..
Landet eller storstan? Storstad eller landet..jag trivs överallt (utom i höger-Sverige)..
Kram eller puss? Puss.
Vagn eller buss? Tåg om jag ska långt..Buss kan va skönt i stan (för mig som fortfarande inte fattar hur man går från Medis till Mariatorget..
Hyrfilm eller bio? Bio.
Gräs eller grus? Hur röker man grus? Gräs då..utom under allergiperioden..
Piggt eller opiggt? Oftast opigg..
Pasta eller potatis? Ja

Tjänare eller tjäna? Tjänare..e ju medlem i Bostadsrättvänstern..
Is eller mjukglass? Is tror jag.. 
Natt eller dag? Dag.
Felix eller Heinz? Heinz..Felix är för bönder...
NK eller Myrorna? Jag har handlat på Myrorna en gång så..
Marsvin eller hamster? Brukar kalla det bäver...
Rakad eller orakad? Rakad...
Biffig eller slank? Slank då..
Blåögda eller brunögda? Bambi eller Blue eyes..både

Popsnöre eller sportfåne? Sportfåne har vi mycket gemensamt, ett popsnöre kan lära mig en massa..kan jag få en kombination?.
Naken eller pyjamas? Hellre naken
Linda Skugge eller Linda Rosing? Linda Rosing var snyggare..
Peter Stormare eller Peter Jihde? Peter Stormare på bio...Jihde i sportspegeln..

Kaffe eller te? Oboy
Champagne eller ramlösa? Champagne..livet måste vara en fest
Se filmen Festival eller stirra in i en vägg 90 min? Se filmen..
Bakispizza eller bakischirre? Pizza.

Förfest eller efterfest? Förfest, mellanfest och efterfest..när solen gått ner en andra gång är det klart.
Engångssex eller engångstallrik? Sex.
Plastbestick eller plastbröst? Brösten då...
7-eleven eller Pressbyrån? Pressbyrån..hon är söt hon i reklamen..
Glasögonorm eller linscooling? Nada...perfekt syn (i min värld iaf)
Plugga eller jobba? Jobba..fast plugga hade varit skönt om det inte varit för pengarna och skolan..
Planka eller pröjsa? Pröjsa. Jag är lite vuxen
Yngre eller äldre? Yngre. jag har nästan blivit för gammal för äldre..

Lång eller kort? kort 08 var det väl..
Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne? No way, skulle antagligen bryta med en borgare också..vissa saker gör man bara inte..
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? Jo, jag är nog ganska flexibel

Tycker du om ord? Ok..ska du inte fråga om siffror också?
Nämn namnet på en tennisspelare? Ana Ivanovic.
Finns det någon du ogillar starkt? Jo, det finns det..du kanske känner honom..han lystrar till namnet Fredrik.. 
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? Konflikträdd...varför lösa något när man kan sitta tyst och stirra i golvet?
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? ingetdera..vilket gör att jag bara sitter och rullar tummarna
Är du svartsjuk? På vem?
Vad gjorde du igår kväll? TV och internet
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? Det känns som om det är upp till de kristna..

Använder du bokmärke eller gör du hundöron? Både och. undrar var bokmärket är?
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? Fäbodjäntan kanske..vänta..Underground vill jag se på film...om boken hette så..orkar inte resa mig och kolla..
Tyckte du om att gå i skolan? Nja...förutom lektionerna var det väl okej..jag läste så trista ämnen..

Vilket ämne gillade du bäst när du gick i skolan? Idrott
Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan? Religion när vi hade Grott-Tore.

Minns du någon speciell person (lärare, kompis, annan personal) från din skolgång? Flera..Bendel tex..en gång bestämde jag mig för att läsa läxan i svenska (jag vet helt sjukt)..sen började han ställa frågor och jag räckte upp handen för första gången i gymnasiet..svarade rätt..tydligen hade jag läst för många sidor..för frågan var för det vi skulle läsa nästa gång..sen blev jag gullunge nr2..efter Maria..hon var blond, vacker och hade stora bröst..så var hon hypersmart också..
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Ja, ett gäng 

Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? Nej..de snodde en dag av oss...
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? inom hemtjänsten..jag beundrar dem som gör det, men jag? nä..

Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "kom ut ur garderoben"? Grattis bror..det var väl det vi alltid trott :)...seriöst...vad folk tänder på är väl ganska egalt..det e iaf ingen som tänder på mig..
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? om jag orkar 
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Jag väljer att tro på ödet..det vore skam om det här miserabla livet är mitt fel..
Vad är ditt favoritpålägg? Ost, gurka & skinka.

Vad är det första du tänker på när du vaknar? jag snoozar 10 minuter till..
Är du troende? Nej..inte direkt..en gud som ger oss fri vilja och sen straffar oss om vi gör fel..vad är det för typ egentligen?

Ska kvinnor kvoteras till höga poster inom näringslivet? Nej, det får väl gå sängvägen som oss andra..
Tycker du om stearinljus? ja
Använder du hårbalsam? Ja
När blir man vuxen? När man kan säga frasen "Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" helt utan ironi, eller när man slutar göra tuppkam av håret då man schamponerar in det.. 

Vilken färg har din tandborste? Grön och vit...tillsammans är vi Hammarby
Har du lök i köttbullarna? Eeeh..fråga Mamma Scan..jag vet inte
Hav eller sjö? vatten som vatten
Har du någon skrivare? Ja, i källarförrådet
Har du någon scanner? Näe
Vad har du för väckarklocka? En klockradio och mobilen..
Hur ofta klipper du tånaglarna? när det behövs..
Har du hår på ryggen? Tyvärr finns det lite där

Har du betalat månadens räkningar? Nä..det är ju bara den 12:e än..räcker väl om jag gör dem till den sista?
Använder du hudlotion? Do I look lika girl to you?
Har du åkt ambulans någon gång? Nä..när jag bröt fotleden fick jag åka sjuktaxi..åh va kul..
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak? sötlakrits kanske
Chips/ostbågar/jordnötsringar? Chips..ostbågar åt jag bara när jag o Svampen dela lägenhet..de var hans..
Tycker du om Dr Pepper? Nä.
Äpple eller Päron? Päron.
Äter du fiskbullar? Nja..tveksamt..
Svettas du mycket? När jag tränar
När klippte du dig senast? 1,6 månader sen tror jag..

Vad kollade du senast hos doktorn? Det var ju min famösa koloskopi-undersökning.
Har du fått riktig massage någon gång? Tror inte det..nån som är sugen.

Tycker du om rökt kött? Ja,
Vilken är din favorit på Mc Donalds? McFeast

Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? Vet inte.
Platt eller vanlig dataskärm? Bärbar, så den är ganska platt.
Vad har du för mobiltelefon? En SonyEricsson Z600. jag vet..det är dags för en ny..
Hur betalar du dina räkningar? The old fashion way..bankgirot
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög? Nej. jag är ungkarl
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor? Mer ordning än oreda..
Hur stor hårddisk har du? 40 GB.
Har du överkast på sängen? Ja.

Har du brutit något någon gång? Fotleden..på väg till taxin från efterfesten halkade jag..skratta ni jag gick i gips på millennie-nyåret..
Vad är den värsta sjukdom du haft? Kyssjukan..vad heter det nu igen..Körtelfeber.
Har du blivit sövd någon gång? Ja, två gånger.
Lever din mormor? Näe..hon dog redan -79..har inte farmor, farfar eller morfar kvar heller.

Har du varit med på TV? Tror inte det..radio och tidning däremot..
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? Koncentrera mig på Barca mot Real Zaragosa
Använder du tofflor? Nu när det e byggdamm i hela lägenheten ja..

Använder du morgonrock? Ne men jag har enj.
Är du en Besserwisser? Jadå.
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? troligen inte..
Beskriv din humor: Sjuk, låg, barnslig och intelligent...allt är humor..

Träna? En söndag? Tydligen...

Fan för Team Autoform!! Var det så jävla omöjligt att slå Karlstad? Vet ni vad ni gjort med min kropp..

Ja, just det..nu när ni inte spelade finalen i Swedish Cup, så fick jag vackert pallra mig till gymmet..schysst..

Trodde jag gjort en bra deal med djävulen..vinner de semin måste jag stanna hemma och titta på finalen..då hinner jag inte gå på spinning idag...nej då..släpp den där trean ni..

Så nu har jag tränat...fanns några vackra töser där, men inte så många som jag hoppats..och otroligt nog fick jag knappt ont i ryggen idag..kan inte ha tagit i nog mycket?

Men grattis till tredjeplatsen iaf..starkt att stjäla i skiljeomgången..

För att fira att jag gått på spinning för tredje gången i höst ska jag nu gå ut i köket och laga älgbiff med klyftpotatis, rostad paprika & min egen rosépepparsås..grönsaker? ja..paprika..affären hade ju inge tomat..kanske lite gurka då..sluta plåga mig!!

Fan, jag är skithungrig..mat var det ja..

/Jerk

Born & not so much raised 08...

Jag spammar ta mig fan min egen blogg nu...

Men, jag måste skriva det...jag känner hur jag alltmer transformeras till en 08...

Förra helgen när jag skulle hjälpa polaren upp med båten..det är väl lite drygt en kilometerlång promenad till Tantolunden där han hade båten..

Gå? No way!

Ta 3:an eller 4:an och sedan gå några hundra meter? You gotta be kidding!!

Nä'ru..här tas tuben från Skanstull till Slussen för att därifrån ta bussen till Tantolunden..synd att bussen bara går en gång i halvtimmen och att jag blev 5 minuter sen...man är alltid fem minuter sen i sthlm...åtminstone de jag känner...så det blev vackert till att ta en frukost på Donken och vänta på nästa buss..

En annan grej är när jag väntar på dotra vid Bussterminalen vid Centralen..jag dömer ständigt ut lantisarna för att de inte fattar hur "snurrdörrarna" funkar..det är samma visa jämt..de packar ihop sig i dem så dörrarna inte snurrar mer än ett par decimeter innan de stannar igen...lär er någon gång hur det funkar eller stanna hemma i byn!!!

Sedan sitter jag på Söderstadion och skriker jävla bönder till spelare från Malmö eller Götet på dalmål...

/Jerk

Fars dag

Idag är det Fars dag...

Hade jag varit uppe i skogen hade jag tänt en marschall (jobbigt att vara besserwisser och lat..orkar inte ta reda på hur det stavas) vid tjärn för min far...tjärnen där vi spred hans aska för 4,5 år sedan...

Jag förväntar mig inte få något samtal från min dotter...hennes mor har noll koll på sånt...ja, hon är säkert fortfarande sur för att hon inte fick låna pengar också..får ringa henne i början av veckan antar jag...se om hon har lugnat ner sig eller om hon fortfarande är en surfitta...

Oj, kom från ämnet...Fars dag var det...

Tror inte jag fått någon fars dag-present av min dotter någon gång? Nu är hon inte riktigt i den åldern än så hon har koll på sådant heller...hon fyller på sommaren, hennes mor på vintern och pappa emellan typ..ungefär sån koll har hon..

Nåväl, jag får ligga i soffan och låtsas att hon ringer upp och säger grattis antar jag (många martyrpoäng nu..)..

/Jerk

Smurfelina is da real shit...

Förresten...Marren...en jag läste engelska med i högstadiet hittade mig på en sån där "Vi som gått i skolan"-site...

Hon är också 3 äpplen hög...fast på den tiden var jag inte lika sofistikerad...jag kalla henne smurfen...Hon frågade chans...jag fegade ur (rädd för vad andra skulle säga..)...hon var riktigt söt...nu vet jag inte..

Hon hade nytt efternamn, så hon har väl gift sig iaf...vet inte riktigt...hon har också flyttat från byn..

Synd att ingen av oss vill bli guldkund...så vi kan inte läsa meddelanden...jag skickade ett till henne också..men..ja...får se om båda är för snåla för att bli det eller inte...

Hmm..då kanske det inte bara är korta med 08-dialekt??...det räcker om de är av smurflängd..

Betyder det att jag hade en secret crush för Smurfelina när jag var liten?

/J

Tjej? Kort? 08? I'm all yours..

I wonder..

Vad är det som gör mig så knäsvag för korta, söta tjejer med 08-dialekt??

Josse (fd arbetare på företaget) var in och hälsa på i torsdags kväll på jobbet...hon är fortfarande söt och hennes röst ger mig dåndimpen...

Synd bara..hon är i femte månaden och har flyttat ut till Saltarö med fästmannen...suck..

Men det är något med henne..söt, rolig...och så dialekten..jag älskar den..brings back memories om hur jag retade henne för att vara tre äpplen hög...och varje gång hon sa något om hur länge hon varit påföretaget frågade jag om hon började direkt efter prao-veckan...fan vad dryg jag måste varit..

Det är lika med Alexandra Dahlström..ja hon från Fucking Åmål...kort, 08a...tydligen en vinnande kombination hos mig...

Så jag antar att jag har hittat en mall nu...då återstår bara att hitta en ledig som passar in i mallen...

/Jerk

Trött..

..alldeles för trött..

/J

Angostura bitter..

Ja, de som läste mitt förra inlägg har nog förstått att jag vägrade låna ut några pengar till dotras mor..eller rättare sagt, jag vägrade att gå till banken för att låna pengar som jag sedan skulle låna ut till henne...

Så, nu är jag världens sämsta pappa som inte bryr sig ett skit om min dotter..just ja..allting sker alltid på mina villkor...eeeh...tja...svårt att bemöta det hela eftersom det tenderar till att bara bli bittert (jag vet att du älskar det Chulls, men jag tänkte försöka låta bli den här gången..)..

Vi tar ett exempel..jul och nyår...julen är min i år...nyåret är hennes...hon hade redan bokat solsemester i två veckor (tror jag), då hon frågade mig om jag kunde ta dotra under nyår också..jag svarade nej, eftersom jag för första gången sen jag flyttade till stan ska gå på nyårsfest i sthlm...då blev hon sur (surprise) och anklagade mig återigen för att inte älska min dotter...

Jag sa att det är hennes helg..jag kan tyvärr inte ta henne det här nyåret...

Så nu blev jag beskylld för att allt ska vara på mina villkor...bara för att jag inte ansträngt mig för att hjälpa henne på nyåret...det enda jag gjorde var att göra som hon gör mot mig..då jag någon gång försökt byta helg..blir svaret: fråga din mor typ...så då har jag frågat min mor och om hon inte kunnat har jag fått omplanera så jag kan ha dotra...inget konstigt..förutom då jag gör samma sak då...

Ska du bara ha dotra 4 dagar?? 22-30 december...när blev det 4 dagar?? Fan...dotra är bättre på matte...

Likaså har jag träffat dotra 1 gång sedan min semester i augusti...ini helvete för lite...vilket också var mitt fel...fast jag minns väl fel när både hon och jag sa att det blir nog för dyrt att flyga henne fram och tillbaks hela tiden..så vi tar det lite lugnt i höst..hon börjar ju skolan också...om de stannar i Båstad skaffar vi årskort på flyget, så blir det inte så dyrt...

Sen det faktum att hon sa att jag kunde absolut glömma september eftersom dotra varit uppe i dalarna så länge är nog också glömt...

Summa summarum jag är världens sämsta pappa och kan dra åt helvete...bara för att jag vägrar låna ut 25-30 tusen (som jag inte har) till någon som redan är skyldig mig 45000...känns tryggt nu...

Gått med ont i bröstet hela dagen på jobbet....känt gråten varit nära...fattar inte vad hon går på??

Nu är jag säker på att den där Mats är en ny bekantskap..hon får alltid spel när hon träffar någon ny...har hänt ett flertal gånger nu...min dotter kommer nog bli expert på seriell monogami när hon blir stor...eller celibat om hon tar efter mig...

Ibland vet jag inte om jag orkar mer...är det värt det? Dotra måste vara det, men hennes mor..hon får ju tokspel varje gång jag säger nej till något..det går inte att föra en diskussion med henne..om jag sa nej till en pizza nån gång skulle jag väl också vara världens sämsta pappa..det...nej..hon är helt enkelt hispig..något som tydligen utlöser när man säger nej till henne..

Ja, vilken tur..det är blev ju inte alls bittert...

/Jerk

Pojkar, pojkar, pojkar..

...Se för FAN till att använda kondom...

/J

En igel försöker suga blod ur mig igen...

Dotras mor vill låna pengar av mig för att betala av sitt studielån...hon är redan skyldig mig lite drygt 45000 för
1. En semesterresa till Malaysia (det strular med försäkringspengarna och jag måste betala resan nu..för 1,5 år sedan..undrar när pengarna kommer?).
2. Obetalda hyror (jag min dumme fan hade ställt upp som borgenär, hon åkte till Götet på semester istället för att betala hyran..kan du..jag mår så dåligt..).

Ska jag låna ut pengar igen? Mer? Även om vi drar av det på underhållet så innebär det att jag är skyldig mer pengar till banken...

Hon vill ta lån för att köpa en bil..hon har fått jobb i ett år i Båstad (fan, fan, fan)...så dotra blir väl kvar där nere...

Jag är visserligen godtrogen (ett par inlägg längre ner), men någon måtta får det väl ändå vara...1 dotter och 1 miljard i underhåll räcker gott..

No more sugar for you...this store has closed (varför fan kommer jag inte på några coola repliker nu när jag behöver dem..)..

Hon får väl fan göra som oss andra..anpassa sig till situationen...jag har inga pengar..alltså..det blir ingen ny vinterrock eller nya dojor..so be it...

Hon har en pojkvän..hon kan gott slå honom på pengarna...jag har gjort mer än nog för henne och min dotter pga min godtrogenhet...(ja, jag älskar min dotter..och ja..jag älskar när hon är hos mig i sthlm..det här handlar om att hennes mor gott kan växa upp lite nu när hon snart blir 30..)..

/Jerk

Äntligen lite sex...

 Siffran Sex:
Du är balanserad, harmonisk och gillar ordning och reda. Du är trygg och ärlig och har du familj prioriterar du den framför allt annat. För den är du beredd att göra vad som krävs. Du är populär och folk dras till dig som du vore en magnet, det beror väl kanske på att du är så attraktiv. Du är sensuell och en riktig romantiker som älskar allt vackert.

Du kan ibland verka konflikträdd och trångsynt eftersom du liksom vägrar att inse att något är fel. Detta märks särskilt när det gäller familjelivet för du vill in i det sista allt ska vara lika bra som det alltid har varit.

Du har lätt för att skaffa en partner men du väljer med omsorg och ser mer till de inre kvalitéerna än till ett tilldragande yttre. I ett förhållande är du väldigt omtänksam men har kanske en tendens att ge alltför mycket av dig själv.

Venus är planeten som regerar sexorna. De bästa färgerna är alla nyanser av rosa och blått.
Populär, sensuell och lätt för att skaffa en partner? Jag är skeptisk till det här
testet.
Vonsan snodde jag detta hos..

/Jerk

Surt sa räven..

Temperament ja...hmm har nog fått litet av min far...det finns en filmsekvens när grannen i stjärnan på kontoret testar den nya digitalkameran..åh man kan filma...

-Här sitter Jerker och jobbar..
Sur blick..
Sen..
- FAN! en knytnäve i tangent bordet och ÖÖÖJ!!!
Sedan avslutas filmen ganska skakigt och skratt från kameramannen..

Var väl BaaN som segade som vanligt antar jag..något ganska vanligt förekommande, även om jag slutat slå på tangentbordet så ofta...ja, jo..det förra gick sönder..efter det skriker jag bara rakt ut...

Hmm..kanske därför chefen flyttat mig till ett lugnare ställe..igår sa han Positivt, positivt..tänk positivt..när jag svor över..ja fan vet...sur var jag iaf..

Var sur på innebandyn också..lite som vanligt..är en grymt dålig förlorare...iofs förlorade jag inte någon av matcherna den här gången, men ändå...blir grinig...oftast på mig själv..idag lite på motståndarna också....

Fått mailadressen till en av jenterna...Nej, jag tror inte att hon är intresserad..finns det någon anledning till att hon skulle vara det? Men...vi hade ju snackat om fotboll...tänkte uppdatera henne lite om det..får se om jag får något svar...

Skit samma Team Githmark är mitt norska favoritlag...

Idag har jag ätit upp det sista av chokladen jag fick med mig hem från Schweiz...så enligt min teori kommer jag nu äta nyttigare...svullade det sista så jag inte skulle ha något kvar till imorgon..vet inte riktigt om det håller, men tanken är att jag ska äta upp morötterna nu när jag blir sugen på nåt att tugga på när det inte finns något godis längre..

Förresten..brukar bebisar ha mörkhåriga fjun på öronen? Majken hade det..såg ganska roligt ut...undrar om det var därför hon hämnades och passade på att bajsa när jag höll i henne?

/Jerk

Livstal (konstigt att det inte var sex??)..

Analys:
oktober 14
1 + 0 = 1 1 + 4 = 5
1974
1 + 9 + 7 + 4 = 21 = 2 + 1 = 3
Slutresultat
1 + 5 + 3 = 9
Livsväg 9, den romantiska filantropen.
Nior kan tyckas ha obegränsade möjligheter. Med sin fördomsfrihet och tolerans går de bra ihop med nästan alla människor, och blir fort omtyckta. Deras saknad av sinne för ekonomi kan dock ge konsekvenser.

Att du har livstalet 9 kan innebära att du har lätt för att känna medlidande och du diskuterar gärna livets stora frågor. Du har nog flertalet vänner, som uppskattar din emotionella och ömsinta sida. Du är en konstnärlig och karismatisk person som tycker mycket om att resa. Din kreativitet och känsla för det vackra kan komma att visa sig om du väljer ett konstnärligt yrke. Naturligtvis passar du bäst på ett jobb där du får arbeta med människor eftersom du har en förmåga att komma de flesta mycket nära.

Ditt heta temperament kan göra dig otålig. Du känner dig ofta splittrad och detta medför att du inte får så mycket gjort. Andra människor kan manipulera dig eftersom du ibland är alltför godtrogen. Se till dina egna behov i första hand.


Jag passar alltså bäst på ett jobb där jag får arbeta med människor samtidigt som mitt temperament gör mig otålig..hmm..lärare kanske?

Godtrogen..jovars..jag tror verkligen att någon kommer att ringa när jag lämnar ut mitt nr (varför kan man fråga sig, eftersom jag sällan ringer upp själv)..

Saknad av sinne för ekonomi? touché..eller vad säger man..

Emotionell och ömsint sida? Vänner??

Men fan..nu blev jag fördomsfri och tolerant igen..vad ska en man göra för att bli trångsynt egentligen??

Romantisk filantrop tycker jag låter vackert på något sätt iaf..

Hur ser det ut för er?
Länken

/Jerk

Damm, frustration & rena fantasier...

Nu har de tagit bort elementet också...jävla tur att det inte är 10 minus ute...mer damm på hyllorna..och så ska det förbli fram till jul...utan att det är mitt fel...underbart...dammsugaren kommer inte ut på hela tiden...eller ja..kanske gör den det, men just nu är det så mycket bråte ivägen att jag inte ser det...

Värsta är väl att det inte är läge att dra hem någon nu när det ser ut som det gör...wow, hold on a minute here..time out!!

När drog du hem någon...eller förlåt..låt mig omformulera det hela..har du dragit hem någon hittills?? Nej, tänkte det...du har snart bott på Söder i två år och inte lyckats dra hem en endaste förortsbrud?? Shit, are you for real? Fan, till och med Kenny Jönsson är gift...

Iofs, fixar du det inte, men annars vore väl nu den bästa tiden att dra hem någon? Ursäkta stöket, men du vet det är hantverkare hemma..ska få mig en balkong..och sen le lite snett...så..vi får helt enkelt göra det stående medan du tar hand om disken..sorry, men efter jul blir det bättre..

/Jerk

Måndag, lycklig måndag...

Vilken dag idag...var uppe sent igår, så jag bestämde mig för att ställa alarmet en timme senare...tror ni inte på fan att hantverkarna bestämde sig för att det var en bra dag att komma tidigt då?

Yrvaken öppna dörren...åh fan..så här tidigt? (här inser jag att jag är priviligerad som jobbar på kontor)...flytta möbler..täcka dem med plast och innan jag hunnit iväg hugger de upp min vägg för att komma åt rören till elementet...suck..

Eller vad fan skriver jag..äntligen börjar de...snart har jag balkong...måste bara hitta någon att ha balkongsex med också..hmm...eller inte kanske..grannarna är väl nära här...

På jobbet var det ööh...jobbigt..

Stolt som en tupp över att ha festat med vackra jenter fra Norge (patetiskt jag vet..) visade jag upp bilden på dem för Mästerplaneraren..."Men, Jerker du ska inte umgås med sådana tjejer (läs vackra). Du ska umgås med sådana som är snälla och trevliga"

Men, de var ju det också..förutom att de var otroligt vackra...va fan..ska jag inte få allt? Då kan jag lika gärna fortsätta med porrsurfningen..slipper jag tjatet om disken iaf...

Tack för den utdömningen..sånt behövs alltid på måndagar då man redan är deprimerad som aldrig förr..

Sen kom jag hem...damm överallt...känns inte riktigt bra...någon som har en vindsvåning jag kan krascha i tills de är klara?

Och värre lär det väl bli...

Bajen vann över Västerås..något att vara glad över..nu när Mini inte ger mig mailadressen till Camilla..

/Jerk

Hur elak e du??

You Are 36% Evil
A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well.
In some ways, you are the most dangerous kind of evil.
How Evil Are You?

Jaha..är jag elak eller inte??

/J

Att göra sån där hund ni vet..som han Bosse..

Hmm..att fylleblogga kanske inte var så bra..på några få ord lyckades jag få alla mina två läsare att tro att jag skulle skriva något riktigt smaskigt när jag väl nyktrat till..

Sorry, för det, men håll med om att jenterna var riktigt vackra..känns iaf bra att få umgås med det vackra folket en kväll...tror de hade kul också...är nog inte alltid som de träffar en överviktig och bitter 32-åring...

Och allt snusk de pratade...herrejävlar..det fick till och med mig generad...går inte att beskriva det..kanske inte bör göras heller, men vi kom iaf överens om att hon som var lesbisk inte hade vax i håret..hennes frisyr blir så efter att hon eeh..gått en våning ner...

/Jerk

Oh, vilket party...

Jaha..Lag Norberg förlorade mot Skottarna i finalen..själv gjorde jag min insats för Curlingkanalen när jag gick ut till Manne, som skötte kameran på isen, två gånger för att fixa till något problem..

Gjorde en insats också när jag precis hann ut till bilen i Täby Centrum så vi slapp en p-bot när vi köpte lunch/frukost på Donken (tack, p-vakt som rev lappen..)..

Va, var det inte det ni ville veta? Hmm..tja norskorna jag festade med igår förlorade finalen i B-slutspelet..inte det heller??

Jaha, det där med den lesbiska tjejen som ville ha barn? Nja, det var nog inget särskilt egentligen..vi diskuterade bara mina super-spermier, så hon tyckte jag skulle sätta mig lite närmare och rikta dem mot henne...

Är lite sur idag...Camilla (en av töserna) lovade hon skulle komma till sthlm om två veckor för att se Rosenborg mot Bajen...så går Bajen och blir trea...hade de blivit fyra hade de spelat mot varandra...hon var stort Rosenborg-fan...så underbart..gå ut och prata fotboll med en vacker tjej (om man bortser från att hon har sambo och bor i Norge är hon helt perfekt)...

Grova i mun var det också...många sköna skratt...kyparen kom och sa till oss att vara lite tystare..ni är inte ensamma här i lokalen..va? Tystare på krogen en sen lördagskväll?

Den där revisor-typen som kom fram och undrade om vi verkligen var ett sällskap allihop var ju (o)skön..men han blev tyst när vi sa att det handlade om curling..inte golf? Nej, inte golf, curling..man..jag såg mig själv om 15 år...ensam, kontaktsökande..med revisor-mustasch...

Camilla sa också att Eguren vägrade spela om inte Lago fick spela...och att det var därför han hamnade i frysboxen...

Jag gjorde en strålande entre...satt mig ner utan att hälsa på tjejerna...Camillas mamma undrade vad jag var för en typ...sa som det var..jag är mest otrevlig..

Camilla och Linn var så vackra att jag allvarligt funderade på en flytt till Norge...kanske börja hålla på Rosenborg...hoppas de spelar i Sumpans damturnering i januari...

Sen gick tjejerna hem..de hade ju match idag...de som var kvar gick och spelade biljard...när jag till slut var ensam ringde jag en annan polare..han satt på Medusa..drog dit...skulle precis gå in..då säger vakten..Du kan ju inte ens gå rakt, gå till Engelen istället, där släpper de in såna som dig..

Men, va fan!! Visade iaf vem som bestämde och gav honom min argaste blick innan jag tog bron hem till Söder..ett kort stopp på Donken och några pinsamma fylle-sms senare var jag hemma..såg knappt tangentbordet men skulle prompt skriva ett litet inlägg lik förbannat...

För er som inte tror mig om tjejerna. Att de var så snygga som jag sa..
Här har ni beviset. Camilla är hon som ligger på soffan...Om jag kommer köpa kalendern? Är Bajen bäst i stan? Är jag en patetisk, överviktig, bitter och cynisk 32-åring?

Alltså..jag blev far genom ett one night stand...det är därför...även om jag borde vetat bättre...några år tidigare hade jag gjort samma sak, med samma tjej...hon blev gravid då också..en av mina kompisar kallade mig Mr 100%..varje gång jag stack in den blev hon gravid...därav Super-spermier...se det som en varning..inte en uppmaning till att bedriva otukt med mig...eller vad fan...ni kan gott se det som en uppmaning också...kom ihåg raffsetet..

/Jerk

Ja vi elsker dette landet...

för mycket alkohol...men jag har iaf lovat att hjälpa en spelare iett lag från Norge (Curling, hon är lesbisk) att göra henne med barn..

Tror jag måste uppdatera det här när jag blir nykter...

/J

Nu e jag visst en player igen..

Ja, jag läser alltid dagens horoskop...ja, jag brukar alltid ha glömt vad det står innan jag läste klart serierna...men den här gången..

Här följer gårdagens horoskop i City (för Vågen):
"Det är viktigt att du ställer upp på något som din kärlek ordnar. Du får ta till alla möjliga nödlögner annars blir din partner väldigt besviken på dig."

Ja, det känns lite inaktuellt att blogga om det på en lördag, men lite ass-duty och ett gäng öl kom emellan..

Iaf...som jag tolkar horoskopet så har min kärlek fixat något att göra och för att jag ska kunna vara med måste jag dra en vals för frugan.

Va fan hände egentligen natten mellan torsdag och fredag? Jag gick och la mig som en sexuellt frustrerad och bitter singel och vaknar upp som en player med en fruga och en tjej på sidan om..

Hur gick det till? Framför allt, vilka är de? Det vore inte så lyckat om jag förväxlar dem..kyssa älskarinnan inför ögonen på frugan? Var är vigselringen? Söp jag bort den under natten, när jag trodde att jag sov?

Hur ska jag hitta dem? Lever jag plötsligt i ett parallellt universum? Är jag egentligen en "lycklig" trebarnsfar med villa i Bromma som sätter på barnflickan (som jag betalar svart givetvis) lite då och då? Vem är jag egentligen?

Här gnäller jag om brist på pengar och ömhet, samtidigt sitter min rika fru i sin negligé ute i Bromma och undrar varför jag inte kommer hem efter jobbet?

Horoskopet gav fler frågor än svar. Vet inte hur jag ska reda ut det, men tänker göra mitt bästa på Copperfield's ikväll...kanske, kanske klarnar det lite efter lite mat och ett gäng öl?

Nu ska jag bädda sängen innan jag gör mig vacker (läs duschar) utifall jag träffar på barnflickan och drar hem henne till övernattningslyan i stan..

/Jerk

Idiotiska banners..

Meh..en nalle på Fars dag?? Är jag fem år eller?? Varför inte slänga in en snuttefilt också??

/J

En strålande affärsidé

Någon som inte hört talas om "Girls gone wild"..filmerna med fulla collegeflickor som visar brösten under spring break..typ..

Killen som kom på idén (ett geni) är stenrik (ofrivillig vits..jag blr snart deporterad till götet..), så idag via ett par öl knäckte jag idén som kommer göra Curlingkanalen stor..

Satt och åt middag på ett ställe vid Fridhemsplan med ett par kompisar från just Curlingkanalen (ja de är ju inte födda där, men..)..då jag förklarade vad som saknades när de sänder damcurling (det är en stor turnering i Danderyd som pågår just nu..såg ett pass tidigare ikväll)...det måste vara mer sexistiskt...tvinga dem att spelai kjolar och urringat...det är klart..det är lite kyligt där nere så..

Min mest geniala idé var "ass cam"...filma bakifrån när de slajdar...efter säsongens slut släpper vi en dvd där vi korar Most Valuable Ass och även givetvis..lite bloopers...asses that shouldn't been filmed..totalt sexistiskt och givetvis framgångsrikt...

Kontroversiellt?? Japp..och direkt ökar nyfikenheten på Curling...folk kommer surfa in på
Curlingkanalen och sponsorerna blir glada...

Vi snuskgubbar kommer betala för dvdn överlyckliga över att få se elitidrottskvinnor spänna skinkorna och förfärade hur en del av dessa kvinnor är byggda...

Tacka mig inte...betala mig..

Trots allt....jag är i Danderyd fast min favorit inte är där...var fan är Finland?? Kiskinen, var är hon?? Henne har jag varit hemligt förälskad i sedan jag såg henne i Sumpan för ett gäng år sedan...nåväl...jag hittade en favorit i Norge, de unga flickorna från Sumpan (hej, här är lite Jesusjuice..smaka..) och några danskor..sen tillkommer lagen jag inte sett än..kanske hinner dit imorgon eftermiddag...

Nu ska jag väl gå och lägga mig kanske..jävla båt...den var trevlig när vi plockade upp flickorna efter nakenbadet i somras..nu är den bara jobbig...ingen frukost har jag heller..

Men...som min dotter säger: Pappa, Hammarby är bäst ändå!!

/Jerk


Fan för att vara snäll..

- Tjena Jerk, läget?
-Jovars, e ju fredag höhöhö. Hur är det att vara pappa då?
-Jodå bara bra..apropå det..det blev ju ingen båtupptagning då för ett par veckor sedaneftersom Camilla födde. Men, imorgon är det dags igen..har du tid?
- Eeh, nja..jag tänkte..fan..sova typ..suck..klart jag ställer upp..
- Du behöver ju inte, men...
- Jodå inga problem..I'm your man
-Bra, du får en timmes sovmorgon också..det är först klockan nio..

Så ska man jobba imorgon också då...och jag som skulle sköta ass cam för
Curlingkanalen

/Jerk

Jag gör mitt för att det inte ska hända...

Jaha..skyll inte på mig iaf...jag gör allt för att fisken ska få leva..

/Jerk

Sleepless in sthlm..

Alltså..jag tänkte inte sluta blogga...jag bara reflekterade över att en hel del andra har ledsnat...även om man är less ibland..speciellt när snön kommer..så tänker jag fortsätta förpesta nätet med mina kvasi-intellektuella betraktelser av min sorgliga ursäkt till liv...

..Tack iaf till alla mina läsare för stödet...alla två...

Nu ligger dotra och vrider sig på madrassen...utan att kunna somna..och hon som lovat väcka mig imorgon...vi ska upp tidigt...hon hänger med på jobbet ett par timmar innan vi åker ut till Bromma..så hon kan flyga hem...Jag ska väcka dig pappa..mja...är hon bara lite släkt med mig så lär hon inte väcka mig...

Sen flyger hon hem till Skåne...och jag får inte se henne förrän till jul...

Jo, hon kom med bussen från Falun idag...hon hade varit hos sin mormor och hennes pojkvän...tösen är inte mer än sju år..hon har pojkvän..samtidigt kan hennes 32-årige far inte för allt smör i Småland ens fixa en dejt...life is fair...

Värst av allt är väl ändå att hennes mor inte heller verkar ha något problem att finna kärlek...och det ska sägas..jag är fan snyggare än henne...okej, vad säger det egentligen? iofs...att hon ser ut som en flohabba kanske...oj...lät nästan bittert...inte alls likt mig...

Skitsamma...i helgen ska jag kolla på damcurling...får jag iaf titta på lite tjejer...

Tyckte jag fick en blick på tuben idag..på väg till jobbet...sen tittade jag en gång till..näe...det där var en typisk lebbfrisyr...hon måste ha blivit missledd av mitt självlockiga hår och min B-kupa...trodde hon äntligen hittat en hårig manshatande själsfrände..sorry..

/Jerk

Nuu...kom det...

Jag läser ju ett gäng bloggar...en del börjar prata om att lägga ner en vända av olika anledningar...

Funderade på det själv ett tag..och sedan sitta och hoppas att jag får en massa kommentarer som "nej, gör inte det, du är min livlina" eller "men, Jerk vad ska jag då med raffsetet till??"..fast det hade väl bara blivit kommentarer som "Ja gör det din jävla sopa..du kommer ändå aldrig få någon blogg-groupie" eller "Stick från bloggvärlden din kvasi-intellektuella nolla och förresten..du kommer aldrig mer ha sex för vi har skickat ditt kort till alla tjejer födda före -95"

Så..jag fortsätter väl ändå, även om de senaste dagarna inte blivit så mycket skrivet...men det kommer väl tillbaks...det tar helt enkelt för mycket tid att läsa alla bloggar...och bajenrelaterade sidor...hinner knappt skriva något..

Måste nog säga upp mig...

Dags att sova..imorgon kommer dotra igen..en kort mellanlandning innan hon flyger tillbaks till Skåne på fredag...hon ville ha Lasagne imorgon...hon fick välja mellan det och pannkakor..ganska gott betyg på min matlagning tror jag...

Sweet dreams

/Jerk

Gone with the wind..

För fem minuter sedan visste jag precis vad jag skulle skriva...undrar vad det var egentligen??

Hmm...nope...ingen ny kärlek idag...inga plumpa sexistiska kommentarer vid lunchen (igår sa jag något om att mästerplaneraren hellre ville ha en mobil som slickar istället för suger...jag vet...det var inte ens roligt i sitt sammanhang..ibland måste jag lära mig att hålla käft när min snuskiga hjärna startar upp..)...

Lärde mig något på jobbet igår...är alltså inte helt obildbar...

Gjorde ett gäng mål på innebandyn med jobbet som vanligt...hjälpte inte..förlorade ändå...

Alla andra har kommenterat snön...nöjer mig med att konstatera (i år igen) att 08:or inte klarar av att hantera mer än 2 snöflingor på vägen...

Påminner mig om när Trafikmagasinet gjorde ett reportage från Sälen för en herrans massa år sedan (det var så länge sedan att Perstad fortfarande var programledare)...efter gamla fjällvägen intervjuade de en turist som åkt av med sin flådiga Audi (en 08..vad trodde ni?) De frågade honom om han hade vinterdäck?
-Nej, men jag har fyrhjulsdrift. Trodde det skulle räcka..

Han får nu klä skott för alla mina fördomar (jo, jag är född i Stockholm, men alla i stan kallar mig norlänning..när jag åker upp till byn är jag en jävla 08...lite schizo feeling..) om 08:or...

Nej, jag är inte heller överdrivet bra på att köra i snö...men jag har iaf vinterdäck..eller hade..jag äger ju ingen bil längre..

Och med det lämnar vi vintern och drömmer om våren och kort-kort...

/Jerk

Min inre Europé...

Hittat hos Dauphine:
  Your Inner European is Dutch!   Open minded and tolerant.
You're up for just about anything.
Who's Your Inner European?
/>

Open minded?? Tolerant?? I vilken värld då?? Nåja..holländarna är väl kända för sina fotbollshuliganer iaf...

/Jerk

Fy fan för snö...

Jag var på jobbet kvart i åtta imorse...Bajen vann och jag var där...en bra dag...

Nu ska jag leka med mig själv...kanske skriver mer imorgon..

/Jerk