Det är hårt när man ser sig själv med nya ögon..

Ok, det är officiellt nu...jag mår illa över mig själv..

Idag har jag kört ett spinningpass, spelat två innebandymatcher, diskat, tvättat (mellan 21-23 på kvällen) och nu ska jag avrunda lördagen med att stryka..

Pizzan kanske inte riktigt passar in..men det är ändå ingenting i sammanhanget..hade jag intagit den med ett sexpack öl och en kanyl heroin kanske man kunde säga att summan av lördagen varit noll, men nu..jag ligger hur högt som helst på präktighetsskalan..inte i närheten av den farlige rebell jag vill vara..

Kanske får inse det..I'm a wuss...

Pizza time..

Åh, vilken bra idé det var att spela innebandy..det var ju två matcher vi skulle spela...efter andra perioden i första matchen fick jag reda på att det var tre perioder per match..som tur var hade vi 1 avbytare..och det var SIL, så det var ingen fullstor plan...

Men ändå..nu när lårmusklerna bränner trots att jag bara helt lugnt sitter i soffan känns det inte riktigt som den lysande idé jag tyckte att det var för lite drygt 4 timmar sen..

Och vem vill egentligen tvätta kl.21 på lördagkvällar? Tydligen jag då, som glatt bytte min hyggliga eftermiddagstid mot att tvätta mitt i natten..

Jag gjorde 1 mål iaf..en strut rätt upp i krysset..näe inte direkt..ett hoppande och studsande skott från halva planen..målisen hann rädda 3 gånger innan bollen studsade över hans ben och in i mål..vi vann den matchen..jag gjorde 1 ass också..

Andra matchen ledde vi ett tag med 8-3..i andra perioden satt jag på bänken och det snurrade nästan i skallen, jag var helt slut...vi förlorade till slut med 12-9...jag var ganska dålig..inte mycket spring i benen kvar då..kanske inte så konstigt om man är en otränad tjockis?

Min lust att laga Lasagne ha helt försvunnit..det blir imorgon istället..jag kör pizza idag..kommer ändå ligga på plus..pizzan tar bort innebandyn, men jag har fortfarande spinningen så...

Nu är bara frågan hur jag ska orka gå och hämta pizzan..någon som är sugen att hälsa på i knarkarkvarten? Jag kan erbjuda dig..tja inget tror jag...mycket tv ikväll iaf..och om du är riktigt snäll får du följa med till tvättstugan och tvätta med mig..

Herr sportig..

Spinningpass i förmiddags..för fem minuter sen ringde chefen..vi är kort om folk, har du lust att spela innebandy?

Eeh..jag har tvättid precis då..suget kom upp...vänta..kollar om det finns en annan tid..titta, kl.21 ikväll kan jag tvätta..vilken tur jag har att ingen annan tagit den tiden..

Ringer upp chefen..yup, det fanns en till tid...men klubban är i Kista..chefen funderar en vända..sen säger han..jag åker och hämtar den...så nu ska jag spela innebandymatch också..jag är sjukt sportig nu..och på bra humör..kanske beror på att jag inte kollat saldot på kontot än idag..

Och när jag reste mig upp för att packa väskan protesterade lårmusklerna och drog ihop sig..hmm..kanske inte var så smart ändå det här?

Crying in the chapel..

Det är något allvarligt fel på mig...på riktigt..ingen mer ångest-light eller något..sånt...men fan..stoppa in en liten unge i en slutscen med snyftframkallande musik och sen en pappa som får se sin dotter för första gången..något sött litet ord och till slut en pappa & dotter-kram..nog fan sitter jag i soffan och fäller tårar...sjukt...jag ser de sista 5 minutrarna av Con air och blir sån...han tänka ett tag att Nicolas Cage har fan fått spara länge för att få till den frillan..John Cusack är en av mina favoritskådisar..sen började scenen..och tårarna kom..hjälp mig någon..

Patetisk, överviktig 32-åring sitter i en etta på Södermalm och gråter över ett vackert ögonblick i en film som han sett ett flertal gånger..vad kallas den sjukdomen?

Var nära tårarna när jag gick från jobbet också..sa hejdå till håkki...sorgligt...sa som det var till honom..det blir tomt..ingen att dreamteama med längre..fast han skulle visst dyka upp i slutet av april för en sista dag..tungt ändå..

Han hade mailat gamla kollegor till oss och sagt att han slutar nu..Pitan hade svarat...bra, se till att Jerker gör detsamma också innan han växer fast i sin jävla stol...nåja..

Håkki har även åter lobbat för min lön..frågat min chef vem han tror håller ihop företaget egentligen? Sa till mig..han fattar ju inte hur viktig du är..försökte peppa mig att snart är det lönesamtal iaf...ja, tjena..blev mitt svar...men fan..säg att du hittat ett annat eller nåt....

Skulle haft håkki som chef tror jag...iofs var han den som sa (han var tf chef i augusti för två år sen)..ska du ha semester igen? Ja, du vet älgjakt....då ska du fan ha en telefon med dig..du ska fan inte tro att du kan vara i skogen en vecka utan att vi behöver din hjälp..

Så nu är min självkänsla-booster borta från jobbet..sad, but true..

Ok, sent jag vet..

Anders S Nilsson: Vad är det första du ser när du närmar dig Malmö?
Henrik Schyffert: Södermalm!!

Höll på att trilla av soffan...


Nu igen..suck..

Och varför fuckar webblogg upp hälften av inläggen?? Varför kommer det helt plötsligt ett typsnitt som det krävs förstoringsglas för att kunna läsa?

Stora frågor i den arla fredagskvällen..

Lite mer kontaktannonser och jobb..

Fredag klockan är över sjutton..dags att gå hem..inte sist den här gången..sitter nog en 5-6 stycken kvar fortfarande..

Lite summering...jag kom in kvart över åtta i morse..så jag lyckades att komma innanför flextiden en hel vecka och förutom tisdagen så kom jag innan min "idealtid" också..rent flextidsmässigt har denna månad varit strålande..jag gick 11 timmar plus och går in i april med endast två timmar minus..planen är att utrota dem på mina tre dagar nästa vecka..sen kan jag börja ta ledigt igen...

Veckan i övrigt var ganska lugn..iaf början..på onsdagen kändes det att något var på gång och igår var det kö till skrivbordet..
Idag har det varit halvmycket..möte med chefen..det där fixar du före excelkursen..mja, har börjat iaf..avtackning för Håkki...VDn drog upp en hel del kul som hänt under tiden..han citerade mig också "Håkki är ovanligt strukturerad för att vara så förvirrad"...tog upp när han försökte langa sprit på kontoret..billig smuggelsprit..inför hans 30-årsfest..internetleveransen kom försent, så han hade ett rejält lager..han la upp listan i en excelfil, öppnade en egen mapp under products på servern och kallade den PSPRIT..sedan skickade han ut ett mail till hela kontoret där han uppmanade oss att köpa hans överblivna sprit..HR-chefen blev knallröd i ansiktet och kallade genast in honom till sig...

Shit, måste komma ihåg att hämta ut matchbiljetten för Bajen-TFF...inte glömma..

Helgen blir...tråkig..fan inget kul att se fram emot..tvätt, träning..borde nog dammsuga och städa badrummet också..ååh..behöver en sambo (läs hushållerska)..var finns dem nu för tiden? De som håller ordning i hemmet samtidigt som de gör karriär så vi har råd med utlandsresor, vindsvåningar på Medis, säsongskort till Bajen..de viktiga grejerna..

Borde kanske skriva det i min kontaktannons...

Överbliven 32-åring söker dig kvinna som tycker om att hushålla och göra karriär, samt gå på Bajens matcher. Sex förväntas minst en gång om året, i övrigt inga krav på ömhet..

Den kanske funkar?

Dags att gå hem och laga till lite älgbiff med potatisklyftor och rosépepparsås..att avnjutas ensam med ett glas mjölk...


På sexfronten intet nytt..

8st på spinningen..jag sätter mig längst bak till vänster..alla andra är på den högra sidan..jag kände mig lite utsatt..och inte en snygg tjej..förutom spinningledaren då..lite jobbigt när vi ska sträcka på oss..ut med bröstet..nej, fan Jerker, sluta stirra nu..skärpning..titta till vänster där är en vägg..den kan du titta på..

Har haft en sån där dag på kontoret igen..har en ganska stor förfrågan (arbetsmässigt, pengamässigt är det inte särskilt mycket..) som tar tid och då just då är det givetvis kö till mitt skrivbord..kan jag använda den här kontakten istället? Det saknas pris här! Chefen: se till att mappa din tid nu (typ tidsstudie..jag har ingen back up och när jag är borta rasar det mesta ihop..han vill veta vad som behövs ha koll på när jag inte är där..)..hur skickar jag en förfrågan till Schweiz? Kan du hjälpa mig att hitta en kontakt? Inom loppet av 15 minuter..samtidigt kommer det in mail från vår estniske leverantör, folk som vill jag ska lägga upp några artiklar och ytterligare en förfrågan..

So, life is back to normal...förutom en sak då...jag gled in redan halv nio på jobbet..

Imorgon skulle man kunna hoppas på att dagen ska bli bättre det är trots allt fredag..men samtidigt så gör en av de trevligaste kollegorna jag har sin sista dag...känns så förbannat tråkigt..han var lätt att göra med..tydlig i vad han ville ha..och förbannat duktig i övrigt..och en jävel på innebandy..det var han jag nästan började slåss med när vi spelade curling en gång på en avslutningsfest för två andra om slutade...han är nog också den enda som matchar mig i mitt sportintresse på jobbet..övriga är sådär intresserade..jag och han är grymt fokuseradepå dream team (han har vunnit 2 ggr..jag är såklart maestro med mina 6 segrar..)..just nu har vi en grym batalj i dream team-slutspelet..inför kvällens matcher låg vi på samma poäng..givetvis i topp i vår liga...ok, det är bara 4st med, men ändå...

Vi går omkring..frågar om nån har bytt..försöker luska ut genom frågor vad vi har bytt...vi har alltid bäst koll på spelare, regler och annat...blir inte samma sak nu..har genom att tjuvlyssnat fått reda på att den nye controllern blir en kille..om han tackar ja vill säga...två har redan hoppat av...vi behöver damer...tjejer...jag behöver det iaf..

Hur kan man bara dra efter endast 6 år på jobbet?...ja..ironi...jag inser hur patetisk jag är som fortfarande är kvar efter sju år..men utan ambitioner så..

Nu skulle det sitta gott med en kall öl och en varm fitta...

Å andra sidan..jag kände mig lite sviken redan när håkki flyttade från Katarina och ut till sjöstaden..

From heaven sent..

Fy fan vilken skitdag..nu ska jag träna..får jag en benig 50-årig gubbe i cykelbyxor framför mig spyr jag..

Mitt i-träffen..

Jag tillhör de som tycker det är grymt roligt att läsa kontaktannonser..nej, jag har aldrig svarat på någon eller lagt in någon själv..min självkänsla förbjuder mig..tycker bara det är roligt att läsa..drömma sig bort lite..

Sjukt nog har jag fastnat för en kille..jag har föjt hans öden i drygt fyra år nu..han annonserar i Mitt i-tidningarna..
När jag upptäckte honom var han 36..nu har han fyllt 40..exakt när han gjorde det vet jag inte eftersom jag inte längre får några tidningar hemma..men igår kom jag ihåg att ta en när jag var och handlade..

Och som vanligt var han där...ungdomlig, 40, blond och ganska smal...han har utvecklat sin annons lite..förut sökte han en yngre i en annons..sedan äldre i en annan..kanske har han fått sämre cash-flow och får dra ner det till en..eftersom det finns några singelkvinnor som läser denna blogg ska jag göra honom en tjänst och publicera hans senaste..kanske kan någon av mina två läsare falla för honom..

Jag söker en tjej/kvinna, yngre/äldre för mysiga träffar. Din ålder o nationalitet saknar betydelse. jag är en ungdomlig 40-årig kille. Är blond och ganska smal..

Nu kanske han är övertydlig när han skriver yngre/äldre och sedan i meningen efter skriver att åldern saknar betydelse, men för att vara på den säkra sidan så..vad säger ni? Som hittat eller?

Själv vet jag inte om jag ska håna honom eller beundra honom..man kan tycka att han borde gett upp redan när jag bodde i Rågsved, men samtidigt..att aldrig ge upp hoppet om kärleken är vackert på något sätt..och att sätta in annons på annons..jag vågar inte ens sätta in en ynka annons..

Han har säkert fått mer fett på sylen än mig de senaste åren tack vara dessa miljontals annonser den jäveln..han kan ha lite spott och spe..se på mig...

Vaddå ska jag skriva en annons? Meh..va fan..skulle det hjälpa? okej då..här kommer ett första utkast:

Fet, ful & fattig 32-årig kille som sett sina bästa år letar efter dig. Kvinna, som har större bröst än mig och inte äcklas av min ölmage samt mitt abnorma sportintresse. Jag är ganska skön, men miserabel. Har du en vindsvåning på Söder friar jag på första dejten.
Undertecknat Med hopp om livet.

Känns som om svarslådan kommer att svämmas över...

Nästan så man tror att jag haft sex..

Artikelserien "Det sjuka Sverige" fortsätter...idag var jag på jobbet redan kl.8...jag gick verkligen och la mig efter the office..visserligen låg jag och läste mitt i innan jag släckte lampan, men ändå..

Näe..somna inte innan kl.1 för det...fast bara det att jag försökte är ju ett tecken i tiden...men det är klart..kan Moderaterna lura i folk att de är det nya arbetarpartiet borde väl jag kunna somna för kl.12 någon gång..

Jobbet var helt sjukt..jag hade mycket att göra (för en gångs skull höll jag på att säga..minnet är kort för några få veckor sen höll jag på att duka under pga jobbhögarna..)..och har det fortfarande..inte hann jag klart inte..

Sen har vi mitt jobb..mötesdisciplinen är beundransvärd...det finns inte ett möte som börjat utsatt tid under de sju år jag varit där...eller jo..ett finns det..det som var förra veckan, då vi hade utbildning i ett nytt säljverktyg..givetvis var Vdn med och jag var sen...men annars..idag skulle jag ha möte med chefen och gruppledaren för innesälj halv tio..gör mig klar vid halv..ser inget tecken på rörelse från de andra två..lugnar ner mig lite..fyller på vattenglaset, går på dass..
klockan är fem över halv..nej, nu går jag fan till konferensrummet..sätter mig där och stirrar i taket..lägger upp fötterna på bordet..
det går fem minuter..gruppledaren kommer..vi sitter och snackar lite skit..jag börjar bli grinig..
efter fem minuter kommer chefen...vi håller mötet..kontentan är att säljarna inte klarar av att hantera helhetsbegreppen, så jag och gruppledaren måste ta ansvar...kul de som tjänar 10-15 tusen mer än mig (minst) fixar inte sitt jobb så vi måste ändra och lägga mer på oss löneslavar..i slutändan är vi så försenade att HR får sätta sig i ett annat konferensrum..

Köpte ny innebandyklubba på lunchen..lyckades klara mig från att slå sönder den på innebandyn på eftermiddagen..

Sa mer än hej till städerskan idag..tror jag fick fram ett leende...the old dirty bastard kanske kan än..

Men, sluta skriv om du bara ska bajsa ur dig sånt här trams..

Varför? inlägget nedan..va? Tänker jag inte ens..det va så krystat att man kunde tro att jag var i förlossningsrummet..skrämmande..

Trots det är jag utanför depressionen fortfarande, men försöker jag med fler såna där inlägg kanske jag kommer dit igen...

Jag har ingen inspiration och ingen ork..orkar inte ens porrsurfa längre..det bore göra mig deprimerad, men jag fortsätter hävda att jag är "lycklig"..har jag hamnat i ett förnekelsestadium? Har jag kanske bara en vanlig tisdag?

Så fort the office är slut går jag och lägger mig..mina tidiga mornar har helt klart tagit knäcken på mig..sur-Jerker finns inte längre..jag behöver en god natts sömn, så kanske jag kan komma tillbaks...

Let thy name be Svensson..

Ingen tonårsfylla för mig..gick hem och diskade istället...mitt liv som död fast jag andas har påbörjats på allvar..
Jag jobbade idag (mer än vanligt)..om jag någon gång (igen) börjar markera vilka tv-program jag vill se med understrykningspenna i tv-guiden vet jag att det är över...då får jag dra upp byxorna till naveln, skaffa omatchande kläder (ööh..du är nog redan där..), låta öronhåret växa, börja med överkamningen och alltid, alltid ha en kam i backfickan..

Betyder det här att jag kommer att börja använda frasen "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"??
I så fall måste jag nog ritualslaktas..några frivilliga?

En medelålders själ har tagit den här ungdomliga kroppen i besittning...

Tro't eller ej, men även idag lyckades jag komma innanför flextiden..lyckades inte vara inne till halv nio, men väl till nio..verkar som det går någon sorts gräns där..nytt försök imorgon..

Och ännu mera skräll..jag har faktiskt jobbat idag..är nog värd de korvören jag får i lön..har inte bestämt mig än om jag ska jobba vidare mot halv sju eller ge mig redan kl.18...ska jag vara kvar till halv sju måste jag jobba mer, men det hjälper min flextid också..även Jerker går mot ljusare tider (inte ekonomiskt då..där är det härdsmälta, tsunami och statskupp på samma gång)..

Fick en fråga om en dragavlastning..Schweiz säger att vi hjälpt dem 2003 med denna, kan du hitta något? Strukturerad som jag är kunde jag givetvis det..I'm fucking brilliant..

Humöret fick sig en liten knäck på eftermiddagen, men är tillbaks på den äckligt glada, självgoda nivån..helt plötsligt är den sexuella frustrationen också försvunnen..my bread and butter what to do, what to do?? Tror det har med mina tidiga mornar..vem fan orkar tänka på sex när ögonlocken håller på och trillar ner (och precis nu, i det här ögonblicket avslöjade du dig..du är ingen patetisk, frustrerad 32-årig megasingel..du är en medelålders tråkig gubbe med velourbyxor och hängslen..shame on you..dags att skicka en exorcist till Skanstull, för medelåldersutdrivning..)..

Shame on me, jag ber om ursäkt...det är uppenbart att jag är tagen av djävulen..snart sitter jag uppe kl.5 och dricker kaffe på bit samtidigt som jag kollar när grannarna vaknar till liv..muttrar något om dagens ungdom, sen kommer det något om Tage Erlander, det var minsann en man med kurage..

Men hjälp mig då någon..vad kommer härnäst? Flyttar jag ut till radhus i Vällingby?? Volvo?

Tror jag måste gå ut och ta en tonårsfylla ikväll..dyka upp på jobbet runt 14 med knullrufs i håret (på riktigt den här gången...med någon annan i sängen) och sen bara (ba!) ääh du vet..det var klassfest i parken..Stoffe hade hittat någon som köpte ut åt oss..

Eller så gör jag som jag tänkt..åker hem, går in på Ica, handlar bröd och mjölk, lagar en ensam middag, äter framför tvn, slår på datorn och hoppas hitta någon blogg där någon har ett mer patetiskt liv än mig..sen går jag och lägger mig efter aktuellt, lägger löständerna i ett glas med vatten på nattduksbordet och tar på mig pyjamasen, strax efter att jag kollat så nattpottan står under sängen som den ska, sen pussar jag fröken vänster godnatt och sover med händerna på täcket..

Come to think about it..knark är nog inte så dumt..

Kvartssamtal på gång, någon som kan följa med och hålla mig i handen..

Har fått tid bokat för utvecklingssamtal med chefen nu...denna årliga plåga som aldrig, aldrig försvinner..det är fan roligare med lönesamtalen..då är det iaf meningen att det ska vara envägskommunikation..

Nu? Jag ska visa var jag vill vara om typ 5 år och sån skit..läs inlägget nedan..vindsvåning vid Medis..det är där jag vill vara redan nästa vecka..
Jag har ju inga ambitioner..inga på riktigt..typ författare eller hockeyproffs är det enda, men eftersom jag kommit 2-3 sidor på århundradets deckare de senaste 10 åren, så tror jag att jag kan slå det ur hågen..seriöst...min huvudperson heter Miffo..gissa vem den karaktären baseras på??
Ok, ärligt..jag tycker fortfarande inledningen är lysande, men sen kom jag inte längre..ingen handling, ingenting..

Inledningen? Vill inte avslöja för mycket, men det handlar om en ung, (o)lovande författare som inte klarar av att skriva århundradets deckare..

Nu bytte jag ämne igen..utvecklingssamtal..det året jag sa att jag redan var bättre än min lön och inte behövde utvecklas något mer kanske var det bästa..

Kan vi inte bara göra som i skolan? Mina föräldrar får gå och prata med min chef (klassföreståndare), han ger dem några omdömen..i artikeladministration är Jerker ett klart plus, vi är mycket nöjda med hans utveckling där...men vi är lite oroliga för hans sovvanor, får ni honom att lägga sig i tid på kvällarna?


Snuskig(t)(rik) tant sökes

Inget förstör mitt goda humör idag...inte ens samtalet från min alkoholist till mor...efter att ha upprepat tiden jag och dotra kommer på måndag 3-4 ggr så kom hon ihåg den..iaf under tiden samtalet var igång..ser det som ganska värelöst att överhuvudtaget tala med henne när hon är full, så det blev mest ja, nej, ja..jag har redan sagt det..

Hon frågade även när vi skulle åka hem..fem minuter senare dök frågan upp igen..hon var riktigt stressad också..hade fullt upp hela veckan visste inte hur hon skulle hinna med att köpa present till lillebror (som fyller år på fredag..)..vad hon skulle göra? tja, det var väl tandläkaren på onsdag eller torsdag och så 1 sak till..wow, stressigt..det är inte direkt så att du jobbar..men det är klart..är väl jobbigt då man får vänta två dagar på att alkoholen ska gå ur kroppen..

Suck...nåja..det får mig ändå inte ur gängorna..inte det faktum att lönen i princip är slut heller (fan, då jag väl hittar grejer att gnälla på, få ångest och bli deprimerad över, då har jag fått någon jävla lyckokänsla av en simpel promenad..life is unfair..)...
Det blir bara en långhelg iaf..sen dröjer det innan jag är uppe i skogen igen..känner inte suget för att åka dit längre..för mindre än två år sedan hade jag långt gångna planer på att sälja lägenheten här nere, köpa ut lillebror ur huset vårt och flytta upp dit full time..jag, skoterraggarna och hemkört..när det tränger på för mycket är det bara att gå ut till tallarna och flörta lite, de säger aldrig nej..

Nu? Vet inte..sthlm växer i mig..Söder finns i mitt hjärta, liksom Bajen..skulle vara svårt att lämna dem båda..det är därför jag måste bli snuskigt rik så jag kan leva playboyliv..åka helikopter mellan godset i norra dalarna och min takvåning vid Medis (givetvis med egen helikopterplatta..jag är ju snuskigt rik)..

Om inte Lotto ger utdelning så söker jag efter någon snuskigt rik tjej..utseende helt egalt, allt som krävs är att du har snuskigt mycket pengar och vindsvåning vid Medis och I'm all yours..

För övrigt..

..Har jag idag köpt en biljett till premiären på Söderstadion..jag ska se Bajen spöa Trelleborg..

Är du vacker och grönvit så finns jag på sektion L..

Måndag, lycklig måndag

Handen upp ni som tvivlade på att jag skulle komma i tid imorse, nu när vi ställt om till sommartid och allt..åh, så många? Men, ingen som trodde att jag skulle fixa det? Ingen..eller du där längst borta, håller du upp handen? Näe, stretchade bara? ok..tack för förtroendet..

Tji fick ni (det är väldigt manligt att uttrycka sig så ok?)..jag inte bara kom innanför flextiden..jag prickade min idealtid också..ja, kl.9 ÄR tidigt på måndagar..

Jag vill tacka Jakttidningen och Traci Lords biografi som gjorde mig trött...kanske var det en överdos av frisk luft (den rena riktigt friska som bara finns i innerstan), men jag somnade redan innan kl.2 inatt..jag är så nöjd och eftersom jag trots vissa *hrm* besvär klev upp direkt när jag vaknade imorse (innan larmet på mobilen gick igång) fixade jag det idag..

Nu håller jag på att avlida av trötthet, men ska snart bege mig iväg och träna..jag har en tävling med
Nini..den här veckan ska jag bara vinna..får slå tankarna jag hade på att köpa godis till helgen ur hågen (extrapris på Vi hela veckan..en av de kriterier som gör att jag får handla..)..det är dags nu..för någon vecka sedan skyllde hon på dispens (något om nån födelsedag)..förra veckan spöade hon skiten ur mig..så som tjejer oftast gör när jag närmar mig dem på krogen..Game on!

Lustigt nog har mitt humör inte gått tillbaks till det gamla vanliga, sköna ångest-light..trots att det är måndag..undrar om det är så att jag projicerar fram ångest då jag ligger under täcket och vägrar gå upp..till slut kommer den smygande..främst för att klockan helt plötsligt är halv tio och jag återigen kommer att dyka upp på kontoret strax före lunch..

Whatever..dags för spinning..hoppas på vackra damer och inte spinkiga, 50-åriga gubbar i cykelbyxor..jag har så svårt att hålla balansen när jag blundar..

Ok, ge mig något att få ångest över..jag pallar inte det här glada livet..

Till slut blev det våfflor..efter att väntat på att dotras mor ska ringa upp i flera timmar, ringde jag själv, så nu har jag äntligen kunnat boka tågresan upp till skogen och flygresan hem för dotra..tyvärr åker hon hem redan efter påskhelgen, så det blir inget Söderstadion för henne helgen efter...men för mig blir det..jag bokar biljett imorgon bitti...äntligen allsvensk fotboll på Söderstadion igen...

Våfflor...gott, men för mycket smet, så jag lär äta det igen imorgon...näe...orkade inte försöka ens..köpte en våffelmix...jag vet, miserabelt...men va fan..

Humöret håller sig än..borde ha mer ångest för jobbet vid det här laget? Har kanske inte kroppen vant sig vid sommartiden än? Kan bli jobbigt..har bestämt mig för att trotsa ångesten till veckan och ska vara inom flextiden alla dagar..helst ska jag komma in till min idealtid också..får se hur det går..tänkte att om jag fixar det till veckan kommer jag att vara på långt mindre än -5 när Mars är slut...och i april borde det också bli bättre, så jag slutligen hamnar på plus...

Men va tråkiga inläggen blir när jag inte mår dåligt? Måste jag framkalla lite fantasi-ångest för att skriva något intressant?

För övrigt har Mini Babybel för alltid blivit förstörd efter att de började visa reklam för den på tvn..jag har som minne att jag älskade den osten när jag var liten...nu när de gör reklam för den tror jag att jag skippar den i fortsättningen..

Lite som att jag blev glad när Säkert! inte fanns med på topplistan när jag köpte skivan..kändes lite bättre..lite som om jag fattar något som resten av världen inte fattar..

Nehej, nu går jag och lägger mig..redan vid tolv en söndag..yup, den nye Jerker är en riktigt tråkig Svensson som tänder på sol och strandpromenader, går och lägger sig i tid med händerna ovanför täcket..slut på att befläckningen och det syndiga levernet..snart betalar jag väl TV-licensen också...

Depression avblåst..

Jag skippade frukosten (tog en banan bara) och gav mig ut i solen..

Tänkte det kunde vara skönt att få vara miserabel i min ensamhet, ensam i mina sladdriga det är okej att ha dem på sig när man är ensam i lägenheten och ingen ser dig-mysbyxor, ett otvättat hår med knullrufs (inte på riktigt bara utseendemässigt) och givetvis den tjocka, svarta vinterrocken, bland alla miljoner flanörer som hade ungefär samma tankar som mig..åtminstone det där med promenaden..

MP3:an är laddad med deprimerande Säkert!- och Lars Winnerbäck-låtar..det kan inte gå fel. Nu kommer jag gå ner mig än mer när jag ser de förälskade paren gå hand i hand runt Årstaviken..

Sällan hostar hackspetten, som ni redan förstått av min rubrik (förhoppningsvis, annars blir jag orolig) gick planen helt åt helvete, redan när jag kommit till Eriksdalshallen började leendet spricka upp. Solen värmde det blekfeta ansiktet och Säkert! sjöng om att vi kommer att dö samtidigt du och jag..

Jag började bli glad..efter en halvtimme slog jag mig ner ensam på en bänk, tänkte att det borde hjälpa..känna mig sorgsen över att jag inte har någon i världen..då kommer ett jävla andpar och letar mat i strandkanten, jag börjar genast tänka på Valborg ifjol när jag gick här med dotra och förklarade för henne att det där är en gräsand och hon full av beundran för hur hennes pappa kunde veta så mycket frågade hur jag visste det? Jag svarade att jag lärt mig det i skolan och man kunde se hur hon tänkte..hmm, skolan alltså..kanske borde testa det någon gång..

Sen går det förbi barnvagn efter barnvagn, ett barn vinkar lite försiktigt, jag vinkar tillbaks och man ser hur ansiktet spricker upp i ett leende..

Jag kommer på ämnen jag borde skriva om i bloggen, enda fadäsen idag..jag borde haft ett block med mig...skriver rubriker på ett visitkort...solen smeker ansiktet...en tant sätter sig bredvid mig och vi språkas vid ett tag...Nej, det gör vi inte..bara för att jag är lite glad betyder inte det att jag blivit social helt plötsligt..någon måtta får det vara på tokigheterna..

Varning för ras med Winnerbäck låter helt plötsligt som en hoppfull, vacker kärleksballad, inte som en gå och dö-låt..

Mitt på gångvägen står ett par och kysser varann innerligt..känner ingen avundsjuka, bara glädje för dem..

Det faktum att stockholmarnas ängslighet över att vara lite fel och smutsig får dem att klä upp sig i värsta stassen för en simpel söndagspromenad får mig inte att i bitterhet rasa över dem, istället sitter jag där som en gammal tant och tänker vad kul att ungdomen klär upp sig lite. Det är bara skönt att det är lite stil på dem..

Reser mig upp och går vidare, passerar gamla Årstabron, gör en avstickare för att se om Henke Curling jobbar på båten..det gör han inte..kollar på klockan..dags att vända hem mot Skanstull..vänder bara och tar strandpromenaden..istället för att bege mig upp mot Ringvägen (jag älskar promenader i stadsmiljö också)..på vägen tillbaks fortsätter Winnerbäck att sjunga om olycklig kärlek och jag ler lite smått..

Tittar på paren som samlats på bryggorna för en liten mysig picknick för två..tillsammans med de övriga tusen paren..

Det är uppenbart att jag blir på gott humör av promenader..förstår inte varför..när jag bodde i Rågsved var jag alltid grinig när jag kom hem från tuben..om skillnaden ligger i att jag bor på Söder eller om det har att göra med den där jävla uppförsbacken jag hade hem på den tiden låter jag vara osagt..

Kommer hem och hoppas att den inrökta bitterheten och missunnsamheten finns kvar i väggarna, så jag kan vara mig själv igen..icke, gjorde misstaget att öppna balkongdörren och när jag kom in i lägenheten fanns där bara friskluft..så nu sitter jag här..fortfarande på gott humör..

Som tur är kommer det en måndag imorgon, så var inte oroliga, jag är nog tillbaks på minus igen innan frukost imorgon..just nu tänker jag njuta av mitt goda humör..

Oh, sunny morning..

Viktigt när man ställer om klockan till sommartid är att kliva upp tidigt, så att det går att somna på söndagskvällen..jag klev upp kl.12...så dagen började bra..

Jag som skulle gå på en uppfriskande morgonpromenad får nu rikta in mig på en trevlig eftermiddagspromenad..för nu ska jag först laga till ett par matlådor, sedan ska jag äta frukost och efter det kommer jag hinna med en promenad..som inte får bli för lång..för givetvis måste jag titta på hockeyn i eftermiddag..

Innan jag kommer hem måste jag komma ihåg att köpa grädde och mjölk också..för i den här skrubben är vi så Svensson att vi firar Våffeldagen..för oss själva givetvis..hur skulle det se ut om jag umgicks med någon..på en söndag?

Behöver en boost...ja, och sex också..

Har suttit och läst bloggar i flera timmar nu..i princip sen jag ätit klart..utskuren biff (älg såklart), grönsaker och vitlöksbröd...gudagott...och jag är mätt än...nästan 4 timmar senare..

Nån blogg har jag läste igenom nästan hela..gått vidare lite till andra bloggar..bara att inse..jag är gravt bloggberoende..på jobbet likadant..problemet där är att jag inte har lagt in lika många favoriter, så jag kan inte läsa alla..bara en del..de som kommenterar hos mig kan jag också läsa...men fan liksom..du ska jobba Jerker..de lilla du får betalt får du för att sköta ditt arbete, inte surfa runt på nätet..

Tar mig tillbaks till julfesten (som vi hade i slutet av januari) med jobbet...efter att Berns stängt drog jag och VDn till Donken..viktigt med käk serru...ofrånkomligen diskuterar man jobbet lite..han smickrade mig..jag sa att jag var värdelös..men det som kom tillbaks nu precis nu..var då han sa..vi vet att du surfar en del, men du är så bra på ditt jobb att vi har överseende med det (något åt det hållet)...va fan säger man då?..lite svagt..nja, så mycket surfar jag väl inte?...det är lugnt..du är så jävla duktig på ditt jobb så..

Fan, Spanien vann..synd att det inte blev oavgjort..varit bättre för Sverige...

Det var även VDn som i ett lönesamtal (glöm allt jidder jag sagt tidigare om förhandlingar, det är enbart samtal där vi får reda på lönen för året..) sa att vi tror på dig, vi tycker inte att vi utnyttjar dig som vi ska..smicker, smicker..men han är bra VDn...eller jag kanske ska säga att han är jävligt trevlig..att jag sitter säkert måste bero på att de får bidrag på något sätt..alltså..jag är inte den som kan säga om VDn är fantastisk eller inte, men jag tycker han är bra på att fixa stämningen iaf..

Fan, jag skulle ju byta musik i mp3:an så jag kan gå ut och gå imorgon bitti (runt lunch) med fräsch musik i öronen..

Förra VDn var lite annorlunda..jag hade aldrig några problem med honom, trots att han var gårdare, men det fanns andra som inte var förtjusta i honom..vet inte..jag är ganska formbar, som den fettklump jag är, så jag går ihop med många..fast iom min stigande ålder blir jag alltmer lik en surgubbe så snart hatar jag allt och alla..

Vi fortsätter med smicker..käka lunch i fredags med Nico..han undrade om inte jag skulle söka jobbet som säljingenjör hos oss..bättre betalt..med ett gäng tusen..han trodde jag skulle fixa det..men, jag har suttit på min stol i 7 år..hur lång tid tror ni att jag skulle få dubbeljobba innan jag fått släppa allt som jag gör nu? så inte intresserad..smickret kom när jag sa..fast vi (som i företaget) kanske hittar någon jävligt bright som fixar mitt jobb på en pisskvart och så ser det ut som om jag varit helt jävla värdelös..

Nico: Det tror jag inte, är nog omöjligt..

Undrar vad det var jag tänkte skriva om egentligen?

Stå på dig Bosse!!

Eeh..Blue utmanade..typ alla som läser hennes blogg..och jag, ja..har inte jättemycket inspiration att skriva något precis nu, så jag tänkte anta det hela så jag får in ett till inlägg bland många..vet bara inte riktigt hur jag ska få in lite sexuell frustration i det hela, men det ordnar sig nog..

» Hur länge har du bloggat? ~ Sen december 2005, 668 inlägg (de flesta om sexuell frustration) och 903 kommentarer (grattis Angie, du blev nr.900)
» Hur började du? ~ Kenny tvingade mig, innebandylaget behövde en blogg..nu handlar den väl om allt annat än innebandy..
» Vilka bloggar är dina favoriter? ~ Många..alldeles för många..varje gång någon lägger ner tar jag det som en personlig förolämpning..
» Hur mycket tid lägger du ner på din blogg? ~ Tja, inlägg och sånt går ganska snabbt, men så kollar jag flera ggr om dagen om någon har behagat kommentera det senaste litterära mästerverket..så 1-2 timmar om dagen kanske..ibland mindre..lägger ner mer tid på andras bloggar..
» Vad gör att du fastnar för en blogg? ~ Att det är välskrivet eller roligt och i regel så är det en tjej som skriver..läser till och med en modeblogg, men det är bara för att jag är hemligt kär i Kerstin..

Utmaning:
Om någon känner för att göra den så..fast bara om ni nämner mig som er favoritblogg..

Om man skulle ta lite piller kanske..

Min trista helg lyckades bli ännu tråkigare..jag sov givetvis över spinningpasset och gick precis upp..nu vid den här tiden borde jag precis kommit hem och börjat göra frukost efter ett inspirerande spinningpass..jag är givetvis så värdelös som jag brukar..

Men, det var iaf skönt att sova ut för en gång skull...det var länge sedan jag sov 9-10 timmar en natt..drömde om en bloggerska också..låg kvar i sängen (för det är så man ska göra för att minnas vad det handlade om), men då lyckades jag somna om, så nu har jag glömt vem och vad drömmen handlade om..var nog inte sex iaf..för då brukar jag vakna precis innan jag ska få något och vara frustrerad..

Nehej, om man skulle göra något kul..gå till pappersåtervinningen med tidningarna kanske..sedan handla lite så jag kan äta frukost (min plan, var att träna och sedan handla..bra det gick..)..sen ska jag äntligen tvätta igen..suck..

Positiv öppning på dagen...så olikt mig..

En grön flygel..

Är sjukt förtjust i Green wing på femman..den är egentligen alltför skruvad för att jag ska tycka om den, men..

The five year warranty..

Och efter en rolig timme slog jag givetvis på ettan och rapport..det första jag får se är überäcklet anders borg på tvn..så nu mår jag dåligt igen..

Kul iaf att borgarna lyckats få Sverige på fötter på ett halvår (så mycket jävla ironi det går..)..han måste vara gårdare..

Det är lönsamt att arbeta..fan..ska det vara så svårt..nej..ingen politik på fredagkväll..livet suger nog mycket ändå...

En av mina favoritskådisar är med i Green wing..hon den blonda (ja, jag inser ju hur fel det verkar när jag inte ens kan hennes namn..är det någon tröst har jag en gång glömt vad min flickvän hette när jag pratade med henne i telefon..)...hon var ju med i den här serien...som jag inte heller kommer ihåg vad den hette..med Jeff, Patrick, den tredje snubben och två tjejer till..men fan vad het jag är idag..få se..Jag heter Jerker..bra, då kommer jag iaf ihåg mitt namn..

Redan hungrig..så går det om man äter innan halv nio på kvällarna..

Blä..nu ska jag gå och lägga mig tror jag..välkommen till mitt skitliv..Och kom ihåg att älska (med) mig!!!!

Nu jävlar har det slagit slint på riktigt...

Fredag..jag är kvar på jobbet och klockan är halv sex..ingen överraskning..kommer säkert inte heller som överraskning att jag försov mig imorse..eller rättare sagt drog mig för länge..nästan en timme för länge..

Sov inte så mycket i natt heller..jag sov tre timmar förra natten..trodde det skulle göra mig trött igår kväll..icke då..nä'ru...ligg där och vrid dig fast klockan är två på natten..suck..

Nästa vecka har jag som mål att komma innan flextidens slut alla 5 dagar..jag vet..skitsvårt..hur ska jag kunna klara det?

I helgen är mitt mål att inte ta livet av mig i tristess..
Ska inte göra någor roligt i helgen, min gissning är att jag inte kommer prata med en levande själ heller..jo, vänta lite nu..ska prata med dotras mor, så jag får reda på när dotra ska tillbaks till Skåne efter påsken..spännande..ja, jag vet..ni är avundsjuka på mitt liv..
Förstår er till fullo...förstår att ni också skulle vilja sitta framför tvn och kolla på Så ska det låta..ägna lördagseftermiddagen åt att tvätta och sedan på söndagskvällen festa till det med lite våfflor, våffeldagen till ära..vem vill inte ha det så? Med lite tur kanske det blir en tur till pappersåtervinningen också..ja, jag vet helt otroligt..hur orkar jag ha det så kul hela tiden?

Vet inte, det måste vara medfött att alltid vara på sprudlande humör, ständigt dessa infall och spontana festhelger..alla älskar mig, alla vill vara vän med mig och alla vill ligga med mig..jag får slå mig lös varje gång jag går utanför porten för alla wannabees som samlats i väntan på mig...jag kan inte längre åka tunnelbana till jobbet för alla blickar jag får och alla vill prata med mig..jag tar taxi istället..får aldrig betala..chaufförerna vägrar ta emot mina pengar och jag är ändå rikast i hela världen..är jag på krogen flockas även de som normalt är för blyga, men med lite innanför västen vågar de rodnande fram för att ta på mig...inte heller på krogen betalar jag något..bostadsrättsföreningen har precis bestämt att de ska ordna en staty av mig på innergården och i porten finns en tavla där det står "Innanför den här porten bor den allsmäktige och vackre Jerk"...jag blir snart tvungen att distansera mig från mina lärjungar och flytta ut till ett fort på landet med vakter och stängsel för att slippa få alla blickar, alla som tafsar, alla som måste prata med mig för att jag är den klokaste på jorden..jag har redan skaffat hemligt telefonnummer och måste byta varje månad för att någon lyckats nosa reda på det...

*Suck*

Pressbyrån..helt okej..

Jag stegade in till Pressbyrån ikväll med bestämda steg..visade fram mitt reducerade SL-kort och sa med stadig (tjena!) röst: Jag fick ett reducerat kort, men jag betalade 600 spänn för det.

Öh, ja det måste vi kolla..
Sen mästrade han mig lite när jag sa att det måste blivit fel i kassan den dagen...Näe, kassaredovisningen...jaja..liksom, komma här och komma..show me the money monkeyface...sa jag inte alls..istället stammade jag fram "ja-a just det, kassa re-redovisningen"..

Fick stå och vänta ett par minuter..insåg att det här var min bästa chans att snatta något på väldigt väldigt länge, men kom sen på vilken ångest jag fick den gången jag snattade en tablettask på OK hemmavid, så jag avstod..undrar hur värdelös jag skulle vara som bankrånare egentligen?

Han kom tillbaks och sa "Det stämmer"..men..vad stämmer..min historia..kassaredovisningen visar 240 spänn för mycket eller kassaredovisningen??
Sen börjar han slå på kassaapparaten och jag insåg att jag skulle få tillbaks pengarna..nu måste jag till SL center för att få ett gällande kort..fixa till det så..

Sista han sa..Kärringen ska få sig en utskällning imorgon (nåt åt det hållet)..jag log lite och drog mitt mantra för honom "Det är lugnt"

Nu är bara frågan hur jag ska göra..stoppa pengarna i fickan och hoppas på att slippa kontrollanter fram till den 4:e april eller dra ner till SL-center för att få ett månadskort med fullt pris?

JFK & jag..vi är kära i samma person..What Famous Leader Are You?
personality tests by similarminds.com


Ja..vet inte..kanske ingen skräll..allt för att jufsa lite..

Konsum rip-off..

ICA Ringen vid halv nio.

Kassörskan: Funkar det inte att dra kortet i apparaten?
Man ~25: Oj, fanns det en sån..
Man: Kortet funkar visst inte. Eeeh, är inte det här Coop?
Ridå!!
Fattar inte..har han inte varit i den här delen av stan förut...utanför ingången till Ringen, stora skyltar där det står ICA. Han har alltså vandrat runt i hela butiken och plockat på sig varor och ändå misslyckats med att upptäcka att han är i en ICA-butik. Inte ens när han tittar på kassörskan ser han ICA-loggan på skjortan..och jag tycker att jag är ignorant ibland..

För att toppa det hela, så var en av de lokala alkisarna före honom i kön..han som alltid frågar om pengarna räcker och alltid skyler sin ansiktsprofil med vänsterhanden när han pratar med kassörskan...tror han har en liten crush för henne..har sett honom väldigt många gånger på slutet nu..och det är alltid samma show..

Ljusare tider utomhus, nattsvart i min värld..

Är så glad man kan vara en dag som denna..efter tre timmar sömn stapplade jag in på kontoret redan kvart över åtta *paus för applåder* Ändå lyckades jag komma sent till säljverktygsutbildningen som började halv nio..var tvungen att äta frukost och pudra näsan först..

Dagen fortsatte sedan..ååh..lönespecen har kommit..jaha, 2000 mindre i fickan den här månaden (sjukdag och gymkort)..vad bra..vilken tur att jag inte behöver köpa en ny innebandyklubba på ett tag då..suck...och inte har jag köpt en massa böcker på bokrean via nätet som måste betalas heller...som tur är har jag inga tåg- eller flygbiljetter till mig och dotra som ska betalas..tur att inte allsvenskan börjar i april så jag behöver köpa biljetter till Söderstadion..

Tur att jag inte är en megamupp..fan, så trött jag blir..nu blir det en pissmånad ekonomiskt igen..

Inte nog med det..idag upptäckte jag att månadskortet jag köpte i början av månaden är ett reducerat månadskort..så jag åker olagligt..kul, det hade varit om jag råkat ut för någon kontroll då..och nej, jag betalade inte reducerat pris..jag betalade sagt fullt pris...måste åka till pressbyrån och gnälla och försöka få ett rätt kort..tror ni det går..inte direkt så att jag har kvittot kvar eller så..suck..pissdag efter pissdag nu..

Läste igenom förra inlägget precis innan detta..verkar som det nattsvarta är tillbaks på bloggen..

En ljuspunkt är iaf att man får försvara sin hund mot angrepp av rovdjur nu...tidigare var det bara att stå och titta på om familjemedlemmen blev lemlästad..annars var det stor risk för fängelse..lite förnuft finns det hos politikerna (trodde aldrig jag skulle skriva det om de borgerliga..)..

Städerskan..mja..kanske..man vet aldrig..synd att vi aldrig får reda på det...

I övrigt är livet skit och jag ska försöka vara nykter i en månad (lycka till)...så kanske lönen räcker..

Annars då?

Sport, politik & sexuell frustration

Hur överlever man egentligen 2,5 timme på en Sportsbar utan att dricka öl? Jag vet inte..jag lyckades, men hur gick det till egentligen??

Första tanken var att bara betala korpenavgiften och sedan dra, men jag blev kvar..mitt tredje besök på O'Learys på 1,5 vecka...lyckades hålla i tanken "du ska på utbildning imorgon som börjar 8:30, ge fan i att dricka öl" hela kvällen iaf..blev en Boston Celtic Cheeseburger..rå i mitten, men orkade inte klaga...och en cola..inget mer..ingen öl efter maten eller någonting sånt..verkar som den triste Jerker redan är tillbaks..

Sen går de där jävla värmlänningarna och vinner i sudden också..förbannade målvaktstavla..suck...fan, vi gör ett stort jävla varg-hägn av Värmland..de kan de ha som sprider sjukdomar bland älgarna och nu håller på att spridas till Dalarna också, men om vi hägnar in hela Värmland och drar dit all varg som finns i landet, så blir det bättre..då kan till och med vargen få leva..synd att det inte kommer att gå ut med hunden utan strypkoppel och att resten av skogens djur kommer att dö ut, men det är väl ett litet pris att betala för att få ha några hundliknande rovdjur i Sverige som finns i multum i Ryssland..

Därför är det också okej att sthlm säljer ut allmännyttan..det finns ju tomma hyreslägenheter i glesbygden...alltså borde det finnas nog med hyreslägenheter redan, så vad är problemet??

Förresten kan vi inte skicka moderaterna till Värmland också? Vargarna behöver något att äta på när de gjort slut på skogens alla djur..

Månadsmöte på jobbet idag..vi har fått ett löneutrymme på 2,5% från Schweiz i år..kollektivavtal tack! När fan ska SIF sätta min arbetsplats i blockad?
Vi är några SIF:are iaf..och eftersom jag är borta kommer skiten rasa ihop, så då kanske de skriver på...och för den delen har koncernen gjort vinstrekord och försäljningsrekord och för den delen rekord på allt tror jag..största kunden i världen är tack vare oss i Sverige..pay up for god's sake!!

Har inte tänkt på Kärrtorp så mycket den här veckan...ja, innan jag började skriva detta då..har ingen chans på henne enligt Skinndrottningen..och jag som psycho-googlat henne..till ingen nytta...försöker istället förstå vad en del blickar från städerskan och L betyder..är det förtjusta blickar eller är det äckel-blickar?? Ingen vet och inte kommer vi få reda på det heller..fan, enda chansen att jag skulle träffa någon är att hon ringer på dörren i endast överrock, slänger av sig den när jag öppnar och säger "ta mig nu"...

Fast jag skulle säkert säga "Du har visst gått fel" och sen slå igen dörren i ansiktet på henne..

Ja, jag är sur än..kanske sexuellt frustrerad, kanske bara fortsatt less på livet..kanske bara normalt bitter...

Welcome home. The real Jerk is back...

Äntligen, som vi har väntat..the real Jerk är tillbaks..efter månader av träning, glatt humör och allmänt trist liv gjorde jag det igen..slog av en innebandyklubba i frustration över hur jävla värdelöst jag spelade..får nog hänga upp resterna på väggen, för den klubban har hängt med sedan i höstas..ifjol hade jag väl bränt 3-4 klubbor redan vid den här tiden..så den klubban har legendstatus..

Så, nu kan vi vänta oss inlägg om sexuell frustration och suicidala tankar igen..antagligen något sjukt om grannen också (som jag inte har sett naken på ett tag nu..får nog utöka mina tider för spaning..)..

Jag är fan fortfarande sur och det har gått trekvart sen jag klöv klubban över sargen...

Så nu, när jag väl såg ut att ha kontroll över ekonomin igen ska jag punga ut för en ny klubba..bra Jerker..fint tänkt..kommer du ihåg att du ska köpa tågbiljetter, flygbiljett och fotbollsbiljetter till dig och dotra också? Blir nog kul i april..

Och, det här är viktigt, den som frågar sig varför jag inte tar det lite lugnare och räknar till tio kommer obönhörligen att avlägsnas från min blogglista...jag räknade för fan till 10 en kvart tidigare då jag gjorde det mest osannolika självmålet i historien, jag hade till och med lyft klubban för att knäcka den mot målburen, men lyckades behärska mig..nu gick det inte längre..månader av frustration kom ut och sportbutikerna i Kista galleria har fått tillbaks sin storkund..

Så vi säger det igen..den som frågar varför försvinner från favoriterna..skulle ni ändå råka dryfta detta är er enda chans att skicka ett nakenkort på er själva (jag nämnde väl att den sexuella frustrationen är tillbaks??..oh joy..how missed you've been..)..

Nog om det...nu ska jag bestämma mig för om jag ska jobba lite längre eller hoppa framför tunnelbanetåget..

Ocean's 32

Fick ett mejl från en polare idag...Han har äntligen förstått stilen på min frisyr och vad den går ut på..han gjorde det när han hittade den här look-a-liken...

Look-a-like...

Så nu vet vi hur mitt liv blir..om 8 år blir jag vald till världens sexigaste man och börjar sen sova med en gris i sängen..och jag kanske till och med får jufsa lite..

Synd att det ska dröja så länge som åtta år bara, men ni som vill undvika köerna får gärna erbjuda era tjänster redan nu...

Äntligen lycklig..

Nästsist från jobbet ikväll...ja, jag var väl sist till jobbet så det är kanske inte mer än rättvist..

Kan inte släppa det..städerskan..tittade hon inte lite extra när hon sa hejdå idag? Något på gång där kanske?

Ja, jag vet..vilken slampa jag är...här har jag ångestat och googlat Kärrtorp i en vecka och så säger en annan tjej hejdå och I'm lost...

Skippade spinningen idag..tyckte det var lika bra att jobba en full dag..förlåt, jag menar givetvis att sitta med mitt feta arsle på kontorsstolen i hela 8 timmar..blir ändå tre träningar den här veckan..

Har insett att jag inte behöver obsessa så mycket över skiten..blir ingen beach -07 ändå..jag började träna alldeles för sent för det...ungefär tre år för sent...får sikta in mig på Beach -09..kommer bli lycklig då...yup..slut på misären..Jerker, 73kg, kommer rocka uteserveringarna och flexa med sina biceps så blingbling-katterna blir alldeles till sig, sen tar han dem med sig i stadsjeepen hem till sin takvåning vid Medis...där lyckliggör han dem 3 ggr var innan det är dags att hämta hem ett nytt lass...

Jo..det är säkert så blir det..vet inte riktigt varför jag tar SUV:en de här 100 meterna som jag kommer ha till uteserveringarna, men eftersom jag kan så gör jag det...snuskigt rik är jag också..

Iofs..eftersom jag är 34 då är väl risken att jag helt hamnat snett..springer omkring i cykelbyxor och såna där avklippta handskar och tror jag är cool, eftersom det gråa har tagit över har jag tokblonderat håret..vaxar överkroppen...fet guldring i örat, 3 kilo guldhalsband och pratar förortssvenska trots att jag är upväxt i glesbygden...tror skratten jag får är med mig och inte mot mig..sedan slutar jag bitter och psykiskt slut som en äcklig blottare eller våldtäktsman som är så vek så de enda jag lyckas dra omkull är 93-åriga tanter med rullator...

Oj, ok..eeh...va fan...så blå kände jag mig inte när jag började skriva..men, tja..va fan säger man..fick en liten ålderskris-knäpp igen idag..skyndade mig hem från tuben för att se på..ja vaddå? berätta, berätta...nej, inte något inspelat OC-avsnitt eller något sånt...jag skyndade mig hem så jag inte skulle missa programmet om Göran..

Är nog dags att skaffa den där vapenlicensen nu..så jag kan skjuta skallen av mig..


Men fan, jag drack inte nog mycket för att glömma hela lördagen..

Helt plötsligt när jag tvättar händerna på jobbet slår det mig..fan, jag värvade väl en spelare till korplaget i lördags?

Jo det stämmer..Sälen fick jag väl också att spela eller hur gick det med honom?

Målisen fick jag att skriva på för en säsong till det vet jag..han slipper betala någon avgift och får 1 match ute..men var det inte något mer..FAN! Om vi hamnar i Vårberg var kravet att han skulle köpa kläder för 1500 spänn..åt mig..med mina pengar..får fan hoppas att jag får lägga in veto iaf...

Och hur kommer diskussionen om att köpa kläder upp en sportdiskussion? Jag behöver läggas in..är jag bara en smygbög ändå? Jag har en sjuklig fascination för melodifestivalen och i lördags fingrade jag på Magnus Carlssons singel "Live forever"..tänkte..den här är ju ganska bra..till slut valde jag Säkert iaf, men..fan...tänk bröst, tänk bröst..

Ångesten blev visst en dag sen den här veckan..

Nu måste jag nog överkompensera och sätta mig på en sportsbar med brynjan på överkroppen..dricka öl, spilla över hela bordet och ropa "Visa pattarna" så fort en servitris kommer förbi...

Varför ha ångest när man kan vara deprimerad??

Jobbångesten har kickat in..vet hur det kommer att vara nu...vill sova länge, vill inte somna..om jag somnar så måste jag gå till jobbet när jag vaknar...om jag får sova ut kommer det kännas mycket lättare att gå till jobbet..fan vad jobbigt att vara på en treårings mognadsnivå...

Har bestämt mig att jag nog borde öppna mina bokpaket från adlibris snart..de har stått på golvet i en vecka nu..men jag orkar inte..måste läsa klart DN, som jag snodde i natt, först...är klar med sporten och ekonomidelen..kulturen hinner jag kanske med imorgon..får se om jag hinner läsa nyhetsdelen innan det inte längre är nyheter...

Finns det inte någon lag som säger att man inte behöver gå till jobbet om man var bakis på söndagen?

Det hemska med mitt liv är att jag mått mycket bättre den här helgen än på länge...jag har varit jobbig, full, ologisk, rättfram och bakis...men det är bara att inse min kamp mot fettet är skittråkig...vad för kul finns det i att sitta hemma i soffan en hel helg för att gå ner två hekto? När man kan bränna 500 spänn på något som gör en dum i huvudet istället...

Så för bloggens skull borde jag ge upp mina försök att bli smal och lycklig och istället satsa på det dekadenta...bara därför kommer jag inte att göra det..detta ska vara en fristad för feta spinningnördar som tycker om att sitta längst bak och stirra på rumpor i takt med musiken...

Och med det här inlägget ville jag ingenting..heller..var bara det att jag tyckte att jag kom på en så fräsig rubrik att jag var tvungen att skriva något..

Alla måste älska mig, ALLA!!!!

Det är märkligt..att jag inte lärt mig det än..vad gör alla barnfamiljer i hela Sverige på söndagseftermiddagarna..de går på Donken på Götgatan...jag kände mig otroligt vacker och  fräsch när jag stod där i kön och stank bakfylla och ångest medan ungarna sprang i åttor runt mig...

Jag trodde det vara lugnt...det var en kvart kvar till bandyn började när jag gick dit..en kvart senare var det fortfarande tre före mig i kön..då var jag nära at lägga mig ner och ångestsparka på golvet..skrika ut min bakfylla..jag lugnade mig som tur var och fick magen full med fett..

Sen var det bandyfinalen..med ett par timmar sedan den slutade kan jag nu se på den med lite distans och analysera den utan att gå till överdrifter..helvetesjävlaförbannade skoterraggar, jävla bönder stanna på er jävla Ö i Hälsingland så Bajen kan få vinna någon gång..vad fan har jag gjort er för ont??????

Det såg ju så bra ut...3-0..solsken och för en gångs skull verkade domarna vara med oss..sen börjar skiten...Bergwall får fingrarna på bollen och den tar i stolpen..och in..sen kom motlutet..i sudden dominerade Bajen, då gör nån jävla sopa mål..nån som aldrig gör mål annars..just nu hatar jag bönderna...hatar Peter Jihde..hatar Chris Härenstam...och fuckin' jävla Hans Elis Johansson...jag hatar alla utom Kalle Spjuth..

Nu börjar armarna vakna också..alltså vakna och komma på att jag ska vara bakis idag, så de skakar..magen mår dåligt...jag vill dö...snart dags för pizza tror jag...

Söndag utan ångest är ingen riktig söndag..

I'm such a drama-queen...nu när jag sovit av mig ruset i 5 timmar inser jag att det finns viktigare saker än om jag bara får vara vän med flickorna..

Va fan ska jag äta?? Ska jag orka klä på mig och gå ner till Donken för att beställa halva menyn eller ska jag beställa hem pizza...beställer jag hem pizza vet jag inte vad jag ska äta ikväll..går jag till Donken måste jag klä på mig och kan inte längre gå omkring i kallingarna som en 50-årig alkissnubbe..svåra beslut..

Bakfyllekåtheten är avklarad..vi kom aldrig ut igår, så jag är rik idag också..kan man gå in på donken och kräva cheeseburgare för en tusenlapp??

Nåväl, jag funderar på om jag ska bl en fullblodspsycho eller inte...skickade bara ett patetiskt fyllesms..det till skinndrottningen räknas inte (hon är ju en vän..)...skickade ett där jag skrev "Hej Kärrtorp, Skinndrottningen säger att jag inte får skicka patetiska fyllesms, men jag tycker om dig ändå"...tyckte jag var rolig när jag gick på bron över hammarbykanalen..på väg hem till Söder..

Åh..jag blir mer och mer patetisk för var sekund som går..snodde en DN på vägen hem..som i gamla tider..känns som en Rocky-strip, men varför? Jag klarade inte av att läsa gatuskyltarna..ändå ska jag ha en DN..har precis separerat delarna..kommer nog läsa klart den till helgen...borde läsa Jobb-delen först...se om det finns något företag som söker desperata, patetiska förlorare i 30-årsåldern..gärna överviktiga och utan självkänsla..

Fan, får nog bli Donken ändå..den där jävla pizza-firman brukar aldrig hitta till mig..trappan längst in..inte den där hissen är..den andra...sen står de lik förbannat i hissen upp till andra våningen och undrar varför det inte finns någon Eriksson på någon dörr..

Ska nog börja knarka..behöver mer snusk i mitt liv..lite heroin-light...gå ner sig så jag kan odla min självömkan på riktigt..det är så synd om mig som är en äcklig knarkare...nu är jag bara patetisk jag sitter i en miljonlägenhet innanför tullarna och tycker synd om mig för att jag aldrig får jufsa...och jag får inte det för att jag aldrig frågar..pratar aldrig med någon tjej..försöker inte flörta..inte ragga..sitter i ett hörn och super mig till bebisnivå sen går jag hem och skriver pubertala självmordstexter om hur synd det är om mig som aldrig får något..

Varför kom jag hem med ett leende på läpparna?? Vad var så roligt med att gå hem kl.3 på natten? Är jag så lättroad? Vad sa jag egentligen till de på Läckergrillen? Varför bli jag så tonårsfnissig när en tjej har skrivit en kommentar på min blogg? Kommer jag att fettsuga mig när jag vunnit pengar på Lotto?
Frågor som säkert skulle fått ett svar om inte banddyfinalen hade börjat om en kvart och jag måste på Donken innan..det är jag som beställer extra allt och sen knarkar transfetter och cola...

Depraverad fylleblogg...

Ok,,min anonyma bloggerska har svarat..på något sätt blir jag givetvis mer förälskad...sjukt, men ingen har någonsin sagt att jag är frisk..jag knarkar bloggar...hälften är så långt bort från mitt liv att det gör ont..resten är ännu längre bort..

Men, faktum är fortfarande detsamma..självkänsla eller inte (inte)...jag är inte nog vacker att atttrahera de jag vill ha...näe Skinndrottningen påpekade det..inte Kärrtorp..hon är inte intresserad...ja, givetvis på vägen hem skickade jag ett patetiskt sms..varför bryta en dålig vana..

Fortfarande är det så..snälla pojkar..icke..

Vi går hem..vi älskar visserligen promenaden och på något pervertat sätt blir vi glada och kvittrar när vi beställer lövbiffen på Läckergrillen..sen mår vi bra när vi går hem..tills vi läser blogggarna..då blir vi lite ledsna..

När vi ser att vågar alltid blir vänner..fast de är passionerade, romantiska..de är ju inte falska skorpioner...

Bittert..ja...påkallat bittert..nej...mest fyllebittert...

Men promenaden gjorde mig glad iaf..nu har jag knarkat cola så det smakar inte längre gott i munnen..vet inte varför..jag blev inte ens hälften så full som förra helgen (du vet den då jag var ute med vackra flickor..)...jag odlar min värdelöshet som jag odlar min fetma och...ääh fan..självömkan står ju ännu lägre i kurs än snälla pojkar..

 Borde gå och lägga mig..men det betyder också att jag släpper kontrollen och sover..jag vill sitta här och kolla om hon svarar..om hon...fan, jag trodde Kärrtorp skulle vara mitt känslomässiga knark i år..ska en bloggerska bli det istället..en bloggerska som jag bara har humorn gemensamt med..och charmlockarna då..men resten..fan..jag vill ändå lära känna mer av henne..knarka hennes liv..nej, skärp dig..Kärrtorp är det..hon har sprungit maraton..hon har inte heller något intresse av mig...

Jag tränar, om ett år är jag tränad..då ska jag vara man..inge mer känslor..inge mer känslofyllda texter och patetiska sms..bara självsäkra, självupptagna ord, hård och besynnerlig..så som män är..

Friends without benefits..

Fick en kommentar på en blogg, som fick mig att fundera lite..Hon tyckte att den romantiska Vågen var för tam (för snäll) för att komma i fråga, men på vänlistan låg vågen högre..

Tänkte lite (ja, fan jag vet..otroligt..)...det är ju så livet är och har varit..man är för snäll och mesig..och snälla pojkar får aldrig kyssa vackra flickor (någon gång är den vackra flickan så berusad att hon misstar sig, men annars aldrig..)..

Fan, jag har varit vän med de flesta av mina kompisars flickvänner..det finns undantag givetvis, men...

Och det är ju att få alla nackdelar..att vara vän med en tös...det finns inga fördelar av att vara snäll...du får ta emot gnället om hur dum pojken hon är förälskad i den här veckan är..du får höra hur underbar han är..du får också den tveksamt (o)roliga uppgiften att reka hur hennes chanser är..smidig som du är som man, frågar du rakt ut och får sedan skäll för att du gjort som hon sa..

Aldrig, aldrig att du får leka med hennes bröst, kyssa hennes röda, smäktande läppar eller smeka henne till förtjusning, nej du får sitta där och lyssna på samtal om mensvärk, hur dum i huvudet och falsk hennes bästa vän är och återigen samtalen om killar..

Jag vill prata sport, bröst och annat manligt med mina vänner, diskutera gitarronani och dricka alkohol..riktig sådan som finns i öl och sprit...jag vill inte veta om hennes mensvärk, hur hennes kille (som säkerligen är en vän till mig) är..som jag känner honom, så är han för mig..jag vill inte höra någon annans sida av saken..

Jag kan ta pratet om känslor och mensvärk om jag samtidigt får något för det..nu är det som att slita satan för att klara produktionsmålet och sedan tar grannen som har lökat sig genom året hand om bonusen..

Det håller inte..sitter jag intresserat och lyssnar på en tjej, då är jag garanterat intresserad av henne..jag ser en glimt i hennes ögon, en urringning jag inte kan motstå, ett par röda läppar som behöver kyssas..men vi är ju bara vänner..

Du kunde lika gärna vara bög...eller nej, hade du varit bög hade hon tyckte det varit ännu roligare...kanske försökt förföra dig för att se om du verkligen är det, intresserat sig för dig och ditt liv, letat efter någon åt dig..
Du är ännu sämre än så..du är hennes vän..

Det kommer bara leda till nåt ont..

Blir nog ganska kort detta..har lite att göra innan jag ska supa mig under bordet (moget, moget)..

Har iaf hunnit med ett spinningpass idag..grymt skönt att sitta i bastun efteråt och dö lite..en rakning senare stegade jag ut på Ringvägen..fick medvind och så var frisyren förstörd för idag..

Köpte nya Säkert...det kommer bli mitt depp/vår-soundtrack, så får det bli...

Annars har ångesten släppt sen jag såg Masjävlar...men den kommer kanske tillbaks nu när jag var tvungen att tänka på filmfan...

Drömde att jag stötte på Sofia Helin i ett gathörn och frågade om Nina Frisk var rolig eller om den var lika deprimerande som Masjävlar..sen hånglade vi...inte..

Fan, måste slå in presenten också..suck..har en timme på mig att diska, slå in presenten och byta om..hur ska jag hinna, hur ska jag hinna..jag har ju inte läst klart alla bloggar än...

Kanske ska göra ett ryck nu...slå på Säkert-skivan igen...vi kanske ses i en fylleblogg inatt...

"ELLE när ska det bli inne
att vara som jag
blek och feg och sävlig och lat
jag har läst varje nummer sedan 96
men det som fortfarande gäller är vacker och lycklig och just nu, kjol med särskilda veck"

Livet i deuces och sjuor..

Ok, jag har blivit utmanad av Annen...
Man ska titta tillbaka i sitt liv i 2:or och 7:or - genom de årtal som slutar på en tvåa eller sjua..
Jag är ganska gammal så det blir tufft, men jag ska göra ett försök..

1977: Jag tror vi flyttade från Falun till Mora (jag föddes i sthlm) och jag fyllde tre..Det här var på den tiden när jag hade långt, blont och lockigt hår som ingen fick klippa (en av mina arbetskamrater har sett ett kort och frågade om jag hade en syster)..efter att ha fått värmeutslag av det tjocka håret blev jag tvångsklippt..

1982: Började andra klass på Kyrkskolan i Malung. Hade precis gjort min första säsong i fotbollen och gjorde min andra i hockeyns värld..hade återigen lite längre hår än normalt...vi bodde i mors föräldrahem på Holarna. Körde bobtävlingar med Mini i backen bakom ladan (samma backe jag åkte slalom i året innan och nästan slet av ledbandet)..somrarna spenderades mestadels hos farmor och farfar i Sörsjön i huset jag numer äger med min lillebror...

1987: Sverige tog VM-guld i hockey. Jag slutade mellanstadiet och började på högstadiet, slutade även spela gitarr för jag tyckte inte det var coolt att släpa med den till skolan. Blev en kort vända ihop med en av de tuffaste och sötaste tjejerna i nian (hade läst om att pupillerna utvidgar sig om man tittar på någon man tycker om, så jag satt och stirrade på henne i matsalen för att se om det stämde..)..hade även min första pettingupplevelse med en RFK på en trappa bakom taxi mitt i smällkalla december...fast likt många chanser till förhållanden i mitt liv fegade jag ur sen..

1992: Andra året på gymnasiet, och det sista i Malung, Mange tog studenten och hade champagne-frukost hemma hos mig. Skolavslutning på Marknaden..fest i dagarna tre. Kenneth & the Knutters en kväll, Perssons Pack en annan..mitt rum såg ut som en krigszon efter den helgens festande. Någon vecka efter marknaden kände jag något konstigt under lakanet..jag hade sovit på glasskärvori en vecka. Var kär i Tess..Till hösten började jag på Soltorgsgymnasiet i Borlänge och blev inneboende i Tjärna ängar. I ishockeyn vann vi juniorernas div 2 överlägset (jag gjorde flest mål av backarna) och vi blev årets Miffare (utmärkelse i Malungs IF). Fotbollen hade jag tagit upp igen efter ett par års vila och en helg blev jag uttagen till både juniormatchen och b-lagsmatchen. De spelades direkt efter varann..det regnade och direkt efter jun-matchen fick jag gå in och byta om till b-lagsdressen..Återigen fegade jag ur ett förhållande (inte med Tess)..

1997: Jobbade på Connecto sedan ett år tillbaka. Redan där hade jag nått mitt mål med min yrkeskarriär..att sitta på kontor..Spelade fortfarande hockey, men nu i b-laget..hade slutat med fotboll efter att laget jag spelat för lagt ner. Vet inte om det var något särskilt med något då..Höll nog på med Maltes skvallerspalt på den tiden. Den som gick ut på hur bra jag var och hur snygg Musse var (är)..knullade väl runt med andra (jag hade inte blivit så fet än..).. I övrigt var det första sommaren sedan -93 som jag inte åkte över till USA och min älskade Patsy...

2002: Stockholmare sedan två år, Far sedan tre år. Bodde i en trea i Rågsved..troligen med Kenneth J. Fet som fan och okysst sedan länge..hade nog slutat som matriale i Stocksund..var coach och spelare för Malung FC i korpen..Började följa Bajen på allvar..Det flyter ihop här..kommer inte ihåg något särskilt. Hade börjat jaga älg året innan..Far min dog 6 dagar innan 2002 började..tror det var ett ganska inget hände-år..lillebror drog väl med mor till AA tror jag...hon skulle kanske dit igen nu...

2007: Har börjat träna på allvar, men för lite händer med vikten och fettet (men fettet ska fan bort nu!). Fortsätter häva ur mig patetiska texter på bloggen och patetiska sms på fyllan. Är för tillfället betuttad i en tjej som bor i Kärrtorp. Har fått en fönsterplats på jobbet, kommer inte på något annat jag vill göra, så jag är kvar där, även om det är dags att byta. Har märkt att jag kan bli förälskad i någon bara av att läsa dennes texter..ja, jag blir iofs förälskad bara någon säger hej till mig (vadå törsta efter uppmärksamhet?) Är stolt över att min dotter är Bajare och ledsen över att hon bor i Skåne..Är i princip oskuld igen..okysst sedan länge..till sommaren tänker jag hänga utanför fyllecellen och se om det ger tur igen...

Och så hade Annen även skrivit om 2012..vill egentligen inte skriva eftersom jag känner att det blir svartsynt, men okej..vi testar får vi se..

2012: Då dotra vägrade hälsa på mig om jag inte skaffade en större lägenhet har jag blivit tvingad att flytta ut till förorten igen (de södra givetvis). Vonsan har äntligen bjudit mig på lunchen. Jag har äntligen blivit av med fettet, men håret har blivit grått och jag upptäcker att det inte bara är utseendet som räknas..jag borde alltså ha jobbat lite med min personlighet också, för jag är fortfarande singel. Ett par enstaka fylle one night stands har det blivit sedan 2007, men inget mer. Jag sitter fortfarande på samma jobb, nu är jag den som varit där längst och jag är fortfarande RFQ-guru, medelåldern har nu ökat till 47, så jag är fortfarande "ung" på kontoret..Givetvis har jag säsongskort på Söderstadion vid det här laget. Mitt vardagsrum är inrett som ett pojkrum med Bajen flaggor i hörnen. Dotra är trots allt fortfarande Bajare (kanske mest av medlidsamhet)..På något sätt har jag inte tagit livet av mig trots tristessen, men nu har jag i desperation börjat att försöka nätdejta bara för att upptäcka att alla kvinnor verkligen är sinnessjuka...

Oj, man märker verkligen vilken positiv person som skrivit detta...

Sen ska man utmana två eller sju personer..Chulls hoppar vi den här gången (hon gjorde det i protest sist..), Vonsan tycker jag ska göra den häringa grejen. Hon är så gammal att det tar en hel kväll för henne att skriva den..
Blue också..nu när jag inte köpte en biljett åt henne får hon trösta sig med detta..
Det blev visst två personer..

Hem till byn-ångest...

Nu mår jag dåligt..har fått vänta en timme låtit ångesten sjunka lite iaf...va fan skulle jag se filmen för??

Jag funderar skarpt på att byta telefonnummer och aldrig mer åka norr om Sollentuna (ja, vad fan jag nu skulle göra i Sollentuna..)..jag har fortfarande replikerna i huvudet "När ska du flytta hem då?"...Näe, har du inga barn?...ok, just den gäller väl inte mig kanske..men fan..

Jag hade för mig att det fanns lite roligt i filmen iaf, men den var svart, svart, svart..."Ska du på begravning eller? Ja, jag förstår då inte på mig det här med mode"

Jag började fan grina när jag såg filmen...och jag ska åka hem till påsk...varför varför?? Blir det samma upplevelse för mig?

Jag vill inte längre.."Försök att få 50st att lyssna på dig på ett möte när du låter som en programledare från Fångarna på fortet"

Och problemet är ju att det är så jävla inskränkt i fucking röda stugor med vita knutar-dalarna..jag kom hem och hade utökat mitt ordförråd efter ett år i sthlm (konstigt när jag helt plötsligt inte umgick med samma människor som de senaste 20 åren) och då skulle det gnällas och härjas..är det svårt att förstå? Är det något skrämmande med att utvecklas lite?...jaa...alltså på jobbet är det rent livsfarligt att utvecklas, men i det verkliga livet..där man vill vara, där är det fanimig bra att utvecklas lite..

Kommer ihåg hur min kära mor gnällde när lillebror flyttade till Karlstad..Vad ska han flytta dit för?
Men mor, han är väl kär..det är väl fint att han flyttar ner till flickvännen?
Säga upp sig från ett fast jobb och inte ha något nytt?
Var glad att han drar från den här hålan innan han blir för gammal. Han ska väl fan inte bo i Malung hela livet..
Ja men..

Men, det visar bara hur inskränkt mor min är..lillebror gjorde iofs slut med tjejen sen och flyttade till slut tillbaks till Malung och började på posten igen (är det två eller tre gånger han sagt upp sig därifrån?)..jag är fan stolt över att han flyttade..helt på vinst eller förlust..sen kände han att näe..Karlstad är inget för mig och flyttade tillbaks, men han har varit iväg en vända iaf...

Det är inte positivt att bo i samma håla hela tiden..åtminstone inte som jag ser det...visst..jag hade säkert stannat om jag haft jobb..supit på La Scala varje helg...men...trots att jag har ett så fattigt liv är jag nu ganska nöjd med att jag flyttade...tänk hur livet hade sett ut annars?

Singel i Malung..minst lika fet..säkert fetare eftersom jag hade supit varje helg...och eftersom det är Malung hade det varit omöjligt att hitta någon tjej också..de har flyttat eller är ihop med de lite coolare människorna..jag hade blivit tvungen att söka upp någon 17-åring som fortfarande går i skolan..

Eeh..ok..det sista kanske inte var ett lysande argument..lammkött höhöhö...grejen är den att mitt liv hade varit fattigare...här har jag åtminstone Söderstadion och Götgatan...ja, så får jag chansen att ångesta över Kärrtorp också...eller annan vald flicka att vara kär i...

Och imorgon ska jag på kalas där mer än hälften är från byn..

Och hur kommer du att dö?

Hur många fel finner ni?

How Will I Die Quiz

How Will I Die Quiz

You will die at the age of 86

You will be poisoned by your ex from your 7th marriage

Find out how you will die at Quizopolis.com

Quizopolis

Göran har mycket att lära..

Glömde...

Vi har en liten storm i vår bostadsrättsförening..Kris skulle säkert kvällsblaskorna kalla det..ministerstyre är ett annat ord som kommer upp..

Jag sitter i valberedningen i år (jag vet, men är man så korkad att man går till stämman, när man inte klarar av att säga nej så..)..iaf..vi har satt upp en lapp angående att vi söker kandidater till styrelsen (ordinarie eller suppleanter)..styrelsen reagerade på hur vi skrivit lappen...fine, det kan man ha synpunkter på, men i mailet försökte de detaljstyra hur vi skulle göra..vilket givetvis är helt uppåt väggarna och ja, det är väl inte ens lagligt?

Så vi (eller rättare sagt han som är sammankallande) författade ett ungefär lika surt svar på kritiken..vi andra läste igenom vad han skrivit och sa ok, skicka skiten...

Sent igår kväll kom svaret..ännu surare och nu med en martyr-knorr om att den här styrelseledamoten kanske skulle avgå trots allt han gjort för föreningen..något som vi inte på något sätt skrivit eller antytt i vårt svar..

Han menade även att han skrivit som privatperson..icke då..han har mailat från styrelsens mailadress, då är man inte privatperson..en formsak givetvis, men ska vi skruva till den här skärmytslingen lite till så får vi ta de halmstrån vi har..kommer säkert kunna bli en riktig domedagsstämma...bara att hoppas att de inblandade är långsinta..

Ska bli kul att se om det fortsätter..jag satt faktiskt och småfnissade elakt igår..funderade på nästa drag..ska vi göra detta till en jättekonflikt..skriva ilskna inlägg om små formfel och sen slutar det med att hela styrelsen och valberedningen avgår någon månad innan stämman..det här kan bli hur stort som helst...och jag vet inte..de som tror att jag är en snäll person måste få en aha-upplevelse nu..för jag tycker det är skitkul att bevittna trätan..

Ska nog åka hem och hälla lite bensin på brasan nu..

Masjävlar och annat löst folk..

Tack gode gud för att det fortfarande finns skräddare..efter en god lunch och 40 SEK är knappen isydd igen...

Den andre masen på jobbet sa tidigare i veckan "meh, det syns ju inte ens att det saknas en knapp"..näe..han kanske inte ser det, men jag är 100% övertygad om att varenda tös inom 20 meters radie har sett det de här dagarna som jag saknat en knapp, men no more nu är det fixat..

Har hämtat ut storvinsten också, så imorgon blir det festa av..

Har suttit själv på jobbet de senaste 45 minuterna..helt sjukt..alla går hem tidigt eller jobbar hemifrån idag..har iaf varit lite produktiv..har skickat iväg de sista förfrågningarna om materialdeklarationer..jag förväntar mig svar i början av sommaren..har även påbörjat att lägga in transferpriser för ett årskontrakt..jo, jag vet..vi är inne i Mars, men om säljaren säger att det inte är bråttom..då blir det liggande..har fortfarande ett gäng artiklar kvar att lägga in..fast jag måste fixa nya artikelnr för dem, så det får vänta till på måndag...

Har fått 1000 frågor av L också..vet inte..hon är lite småsöt, men jag har slagit henne ur hågen..jag inser redan nu att vi inte passar ihop..hon är för slafsig..eller vad man ska kalla det..synd att det inte finns något som sex utan komplikationer..det hade jag gärna testat annars..ja, hon har stora bröst...och ja, jag har en lätt fixering...nej, en tjej måste inte ha det för att jag ska bli attraherad..det räcker om hon har större än mig..

Nu har städerskan kommit..jag har sagt hej..så dagens flört är avslutad...

Jag och L är för övrigt födda på samma BB, men 9 månader emellan..

Ikväll är det Masjävlar på tv..alla vi som flyttat från dalarna (och kanse andra län också) till Sthlm kan nu sitta och pricka av citaten...När ska du flytta hem då? (varje gång jag varit hem de senaste sju åren har jag hört det) , Du jobbar ju med data (Nej, jag sitter på kontor och använder mig av en dator..det är inte samma sak..hade jag jobbat med data hade jag tjänat 40000 i månaden och bott i Vasastan..)..

Näe..det får räcka nu..ska köpa en födelsedagspresent till Kenka..väldigt fin sådan..tror han blir rörd..

Kärrtorp? Näe hon får ingen present...ingen tårta ingen present..hårt, men rättvist..

Stalker är det nya svart...

Fan..måste ångesta och gnälla av mig lite..

Spinningpasset gick skitbra..ryggen höll och jag trampade järnet...ryggen har nog mått bra av att jag inte tränat så mycket de sista två veckorna...svettig som satan...men dåligt med vackra flickor..

Fast en sak...en jävla gubbe tog min plats...vilket jävla sätt..jag har haft samma cykel hela terminen..vad har jag missat 1 torsdag kanske? och så kommer den här 50-årige tjockisen och bara tar min plats..han luktade också..nästa gång är det fan jag som kör två pass bara för att få min cykel..jävla tjockis..fan, ge upp ditt liv är helt slut, jag har åtminstone ett par år kvar (inte sexuellt, men innan jag får hjärtattack och dör..)..

Shit, nu kör jag över tiden igen..får nog fundera på hur jag ska fixa det här..kanske köra ett par datorfria kvällar eller något...

Sen var det ångesten...det slog mig idag...i brist på bättre saker (gå och lägga sig kanske?) satt jag efter halv tolv igår kväll och gick in på hitta.se..slog in Kärrtorps mobilnr...får se var hon bor..porten och sånt (jag vet, men om jag ska bli stalker måste jag veta var hon bor)...då dyker det upp att hon fyllde år igår...snabbt iväg med ett sms..Grattis på födelsedagen...nu slår det mig..hon inser ju det..att jag letat upp det på något sätt..hur kanske hon inte vet, men nu har jag avancerat från ful, tjock och patetisk till ett fullblods-psycho...bra jobbat Jerker..som om du inte hade allt emot dig redan..

Så om ni vill ha tag på mig kommer jag stå utanför en port i Kärrtorp i solglasögon de närmaste månaderna...fast jag kommer vara lite halvgömd..så man inte ser mig direkt...får fundera lite på hur..har inte hunnit dit och rekat än, så jag vet inte om det finns någon häck att gömma mig bakom..hmm..behöver nog ny kikare också..och köpa en sån där rymd-blöjaså jag kan stå där riktigt länge...

Nu ska jag öva lite på min nya psykopat-image och googla lite..gissa på vad?

Spridda skurar..

Det är nog så..jag är värdelös..har fått problem att somna in på kvällarna (igen), så jag orkar inte kliva upp på morgonen..vilket gör att jag kommer sent till jobbet och sen fortsätter karusellen..

Drömde om Kärrtorp i natt..kommer inte längre ihåg vad det handlade om..men jag har för mig att jag var hemma i byn..skulle spela hockey och ja...sen fick jag väl in henne i drömmen någonstans..

Tittade på nyårskort som ligger på nätet också...skickade länken hem, så kan jag se om jag vill spara några kort (ja, Kärrtorp är med på några..)...

Har jobbat lite..väldigt lite..i princip bara när det kommit uppmaningar som "lägg in det här transferpriset", "kan du hjälpa mig att hitta databladet till den här grejen" o dylikt...har fixat ett par materialdeklarationer och bett om hjälp från Schweiz på några andra..bra, bara 1,5 månad sen med dem...

Annars? Tja, surfat..surfat in på ett gäng bloggar flera ggr idag...bara för att slippa jobba..nu skriver jag det här inlägget de sista skälvande minutrarna innan jag ska spinna loss lite igen...

Ja...jag vet..skyddad verkstad, blablabla...faktiskt har det varit lugnt hela veckan, så jag skulle hunnit med nästan alla surdegar om jag jobbat den här veckan..planerar för att jobba imorgon, så hinner jag med två till...

Nu försökte Sigge gifta bort mig med städerskan..tja, varför inte...fast hon är iofs inte Kärrtorp...

Undrar om jag ska köra datorfritt ikväll? Känns som om det behövs för att kunna somna i tid..

Nu när vintern är borta börjar det väl bli dags att byta ut vinterdepressionen mot en vårdepression? Fast den kanske väntar tills vi ställt om klockan?

Märkligt, nyss hade jag ångest för att jag hade mycket på jobbet, nu får jag ångest för att jag har lite..eller kanske ångesten är för att jag inte gör något? fan vet...på söndag ska jag ha ångest för något annat iaf..patetiska fylle-sms och tom plånbok ligger närmast till hands att ångesta över..

Kärrtorp flashbacks..

Drömde mig tillbaks lite till nyår..genom att titta på lite kort...fick en flashback då..hur jag flera gånger försökte få ett bra kort på Kärrtorp, men hur något eller någon alltid kom ivägen..hade hjärnan bestämt sig då för att jag skulle kära ner mig i henne?

Det sjuka är att jag måste träffat henne förut (tror jag), men mitt första minne är från nyåret..precis då jag kom till festen säger hon "Hej Jerker, välkommen hit, vi får pratas vid lite senare. Det är lite stressigt nu"...och jag tänkte vem fan är det? En okänd, snygg tjej som pratar med mig? Är jag på Karsudden helt plötsligt?

Polletten trillade ner efter ett tag iaf..och nej, vi pratades nog inte vid senare..inte vad jag minns..å andra sidan minns jag inte så många fler konversationer heller..jag gjorde mitt bästa för att som vanligt bli fullast på festen..hey, you should stick with what you're good at...

Men, hon måste ha varit på fler kalas jag varit på...jag har trots allt varit på flera kalas hos Skinndrottningen och Puman från Ösmo..

Nåväl, nu vet vi vem jag kommer att vara besatt av ett tag iaf...ringa henne? Bjuda ut henne? Är du galen..tänk om hon skulle svara ja..vad skulle hända då? Vad gör man?

Det är inte så att jag koketterar med att vara jätte-singel och bara har varit det sedan november..fan vi pratar årtionden här...med största välvilja skulle man kunna säga att mitt senaste förhållande tog slut -96...anledningen till att det krävs en stor välvilja till det är att jag är tveksam om man ens ska kalla det förhållande..ett långdistansförhållande där vardera parten träffar andra eftersom vi bara sågs 2 veckor på sommaren kan knappast räknas som ett förhållande?

Min dotter? Tja..man behöver inte vara i ett förhållande för att göra någon med barn..det räcker med att vara korkad och oförsiktig...

Inte göra något så jag kan fortsätta mitt patetiska ensamliv...tryggast så...roligare läsning för Chulls så...

Så ja...nu skulle jag behöva något soundtrack som passar min besatthet...Eldkvarns nyaste funkar nog, men den är inte frisläppt än..Fulla för kärlekens skull kan nog gå...men..jag kommer säkerligen att köpa en skiva på lördag..brukar göra sådana dumheter när jag får för mig att jag är rik bara för att jag har en påse tomburkar på balkongen...Timbuktu känns inte riktigt rätt..och gamla Monster-skivor..nja..borde vara något nästan nytt iaf..

Funderar på Säkert..är den lagom hoppgivande och deprimerande för ytterligare en ensam vår?


Terapi och missbruk..

Jag går ut en gång och beklagar mig lite..då får jag dessa annonser:Vet inte om det säger något om internet eller om mig själv? Jag lutar åt att internet är psycho...

Ge dig nu..hur många ave Maria måste jag säga??

Inte fan var det nog tidigare idag...efter att ha gjort min plikt och tvättat samt hällt upp diskvatten blev jag lite pömsig en vända och råkade somna till på soffan några minuter..vaknade av att telefonen ringde..va? på en tisdag..skumt..telefonförsäljarna ringer inte alls lika ofta sedan jag nixade telefonen??

Klart det är något jävelskap...gud är kvinna...min mor ringer och frågar om hon får sova några nätter hos mig till veckan..wtf? Hon var ju här för 5 år sedan...räcker inte det? Det verkar vara ett evigt rännande här...

Sa iaf nej...kom igen..konstigt..jag bor i en etta! Hur många ggr tror ni jag kommer vakna när hon ska ut och röka på nätterna? Precis..hon kan väl hälsa på och se hur jag bor..fine...men sova här? Kom igen..jag är 32...det finns en anledning till att man flyttar hemifrån...

Så tydligen är det en evig plåga om man får en ynka liten vinst på Keno...vågar inte tänka på hur det skulle gå om jag vann en miljon...

Gud hatar mig..gud är uppenbarligen tjej..

Vet inte om jag kan krama ur ångest ur det, men morgonen började mindre bra..ok, så bara för att jag vunnit lite pengar måste gud jävlas är det så?

Så mycket pengar var det verkligen inte..och för er som alltid undrat..Gud är en kvinna..det framstår för mig som uppenbart..varför skulle jag annars vara singel?

Bah..han kan vara jyrgårdare också..vilket skulle förklara deras framgångar..

Vad som hände? En knapp ramlade av ytterrocken när en miljard stressade pendlare skulle av samtidigt vid Slussen..var väntat..mindre väntat är att inget tåg körde på mig eller något sånt..men jag hittade knappen iaf..woho..vilken seger..suck..

Vaddå bara sy i den? Jag kan inte..jag är obildbar då det kommer till nål och tråd...på högstadiet behövde jag fan hjälp för att sy en handduk..inte ens min mors ömma försök med ett väldigt tydligt instruktionsblad har hjälpt..jo, jag försökte en gång..sedan åkte jag hem till mina föräldrar så fick mor ordna det...men jag ska inte hem föra påsk och vill ha det gjort nu..

Så, finns du därute, en tjej, som kan hantera nål och tråd är du välkommen till Skanstull så ska jag ödsla min Keno-vinst på dig bara du syr fast knappen igen..du har ett par dagar på dig..på lördag ska jag på fest och då ska knappen vara isydd..

Du får gärna vara vacker, men det är inget krav..har du en vindsvåning vid Medis så friar jag på första dejten..

Va fan..komma här med goda nyheter och förstöra min ångest-måndag..

Det ska fan till att försöka ha ångest för alkoholen och slösandet på pengar i lördags och sedan upptäcker man att man vunnit 2100 pix på Keno redan i fredags...suck..

Aldrig får man ha ångest på riktigt..

Men det kanske är sant då? Tur i spel otur i kärlek? Frågan är varför jag haft otur i båda så länge??

Nåväl...ska använda natten till att komma på något annat att ha ångest för...kan nog inte dra "undrar om jag var jobbig mot Kärrtorp" ett dygn till...får väl se om jag inte kan fucka upp något på jobbet istället..

Tror jag kan krama ur lite ångest ett tag till..

Undrar om det var pizzan, den abnorma mängden alkohol i lördags eller bara vanlig magsjuka som gjorde att jag spenderade en ansenlig del av natten sittandes på tronen?

Det gjorde iaf att jag inte var i närheten av att komma i tid till jobbet..personligen tycker jag att det är en helt okej anledning att ta en rejäl sovmorgon, så magen kommer något sånär ilag igen...är inte helt övertygad om att resten av kontoret håller med..

Nåväl..gled in så snyggt som man bara kan med sprängda blodkärl runt ögonen vid 13-tiden...efter de sedvanliga gliringarna (det är väldigt sällan jag får höra "god morgon" när jag kommer i tid..)...så öppnade jag min sallad...jobbade lite...är nog betoning på lite idag..känns tveksamt om jag har varit värd pengarna...nåväl..har jag bara en normal arbetsinsats en dag så är jag värd mer än jag får..känns som lite utjämning alltså..skönt nog är chefen ledig..och nästan halva kontoret i övrigt..imorgon och på onsdag är min tf chef också ledig..GKAM:en drar på semester imorgon eftermiddag..VDn är redan ledig..the list goes on..

Förresten fördelen med att ha svullna ögon och sprängda blodkärl...ringarna runt ögonen syns inte lika tydligt..

Hoppade spinningen idag..nya tag senare i veckan..

Vill göra om lördagen lite..vill dricka lite mindre och äta mer..vill vara inspirerande och behaglig..inte jobbig och patetisk..vill må bra när taxin är vid Berns...vill fortsätta till Solidaritet..inte stå dubbelvikt vid korsningen Götgatan/Folkungagatan...

Nåja...snart kommer de en helg till..då kommer fylle-Jerker på besök igen...denna gång kanske han har vett att äta ordentligt innan han börjar krama alkoholen..

Förresten, undrar om det är en flashback eller ett ihopfantiserat minne, men dansade jag på kalaset? Uppe och stuffade..har någon sorts minnesbild..vet inte..eller om jag var mitt vanliga jag och bara hängde runt alkoholen??

Konstigt att jag är 32 och fortfarande singel?

Frågan är hur jag går vidare nu? Efter att i ett patetiskt sms förklarat sin kärlek kan man inte ta tillbaka det..inte..iofs nu har jag läst sms:et..
"Förlåt...jag orkade inte ut ikväll..samtidigt vill jag bara dig"
Starkt jobbat..vet inte vad som är värst nu ångesten över att ha skickat sms:et eller det faktum att jag inte klarade av att skriva en korrekt mening...i ett efterföljande sms dagen efter försöker jag skriva "port" och misslyckas..

Få se nu...32, överviktig, alkoholstinn hjärna och dyslektisk...gjorde nog ett bra intryck..hur lugnt som helst detta..mina singel-dagar är snart över...

Vad vore söndagar utan lite ångest?

Vi vann båda matcherna..jag gjorde ett mål och fick en enorm huvudvärk...tryckte i mig två cheeseburgare på Donken precis innan första matchen..uppvärmningen bestod av att jag sköt två ggr mot mål...Kenny tyckte jag såg pigg ut..jag tyckte att jag var sämre än någonsin...

Det lindrade väl inte ångesten att köra slut på kroppen, men det gör nog att jag fysiskt mår bättre imorgon..

Något som lindrade ångesten något är att jag nu vet att jag inte pratade med Kärrtorp i natt..hon var fortfarande på krogen då...så nu behöver jag bara ha ångest för mina patetiska fylle-sms...de kanske är sanna, men de blir inte mindre patetiska för det...

Usch...jag tycker inte om den där patetiska, dumdryge fylle-Jerker...som är så jobbig så jobbig...hade nästan glömt bort honom...

En lösning kanske vore att låta honom försvinna ur mitt liv...och sluta dricka så förbannat (när jag väl dricker), men jag tycker ju ännu mindre om IOGT-Jerker..fylle-Jerker är visserligen ganska dryg och väl pratglad, men han är åtminstone passionerad och lidelsefull...IOGT-Jerker är ett fegt och tråkigt ångest-kräk...vem ville leva med en sån hela tiden..alltså måste fylle-Jerker få leva så att IOGT-Jerker inte behöver slita jämt och ständigt..

Det behövs mer passion i mitt liv och så länge IOGT-Jerker inte vågar släppa loss den får fylle-Jerker leva vidare..det är nog bra..IOGT-Jerker får ju trots allt sitta och drömma om Kärrtorp tack vare fylle-Jerker...

Gott så...på lördag kommer fylle-Jerker och hälsar på igen...får se vem som får höra hans passionerade svada då..vem kommer få patetiska fylle-sms och nattliga telefonsamtal om ingenting?

IOGT-Jerker är lite orolig och ångestfylld redan nu...

Bakfull för alkoholens skull..

Vilken succé...nog fasen blev jag berusad igår...så pass berusad att efter taxin släppt av oss vid Berns gick jag och satt mig i en port...skakade lite..försökte bli bättre..skickade patetiska sms...hittade en ny taxi och fick skjuts till Söder...av vid Medis...ställde mig i kön på Donken..

Pallade inte att stå där särskilt länge..fick gå ut och mitt på Götgatan stod jag och hulkade...5 minuter och ett antal sprängda blodkärl senare påbörjade jag min favoritpromenad...den gick lite trögare den här gången..stannade vid Läckergrillen för att få lite mat..magsäcken tom och istället för blod rann det alkohol i mina vener..

Blev kär också...Kärrtorp...vilken underbar flicka...vacker, intelligent och det går att diskutera sport med henne..det var hon som fick mina patetiska sms..hon gömde min snusdosa på festen också..jag gömde min värdighet och blev den pratglade, störige Jerk...undrar om jag förklarade min kärlek till henne? Jag ringde henne kl.4 på natten..vad sa jag då? Svarade hon ens...oh, hemska tanke..jag har säkert talat in ett alkoholdoftande patetiskt kärleksmeddelande på hennes mobilsvar...hjälp...

Fått sms från puman från Ösmo också...tydligen har jag lyckats supa bort min halskedja hos henne..det blir mer och mer jobbigt..jag har haft kedjan sedan -99 och aldrig lyckats med det förut..saknade den inte ens förrän hon frågade..nu måste jag ta mig ut till landet för att hämta tillbaks den..blir inte idag..pallar inte..

Dags att packa väskan och åka iväg för att spela innebandy..och äta frukost...går nog till Donken...

Sedan panta tomburkar..2 timmar på O'Leary's och två taxiresor gör mig pank..givetvis fick inte töserna betala taxin..den dumsure och drängfulle Jerker skulle betala själv..

Innebandy, sen ska jag ångesta lite till..drömma kanske lite också..drömma att jag inte alls var patetisk och dryg utan inspirerande och charmfull när jag pratade med Kärrtorp..

Alkohol, en vacker tös & O'Learys...Heaven?

Efter åtta timmars sömn slog jag upp de blå/gröna/gula..fan vet vad de har för färg?? redan kl.11..var lite sugen på att sova vidare, men lyckades tvinga mig upp..
Har sedan dess ätit frukost (rostade mackor för första gången sen..ja..fan vet..första gången i den här lägenheten tror jag), dammat lite, diskat och dammsugit..har även tvagat den voluminösa kroppen och rakat mig..nu är jag i princip redo för fest..lite mer kläder på mig bara så..

Fortsätter knarka "Fulla för kärlekens skull" av Eldkvarn...

Är rent spattig därför att jag inte kommer in på dream teams hemsida och kan ändra i mitt lag inför eftermidagens kvartsfinaler..nu finns risken att jag tappar min sköra ledning..

Ska snart välja ut en skjorta till kvällens kalas..gå på O'Leary's först..titta på hockeyn..Skinndrottningen med pojkvän är försenade så det blir bara jag och den vackra Linda till att börja med..öl, en vacker tjej och sport..jag kommer att vara i himmelriket en kort stund i eftermiddag..

Fan, det är rena rama sportlovet -85 just nu på tvåan..Self Control med Laura Brannigan och nu Wake me up before you go go med Wham...

Jävlar..måste föra över pengar också..jag har i princip inget på kontot just nu..

Nåväl..vi drar mantrat igen..Öl, en vacker flicka och sport...vad mer kan jag önska? (Nej, dra inte upp att jag har en säls figur eller att det självlockiga börjar bli grått..låt mig få njuta av tanken ett tag..)..

Va fan..var du tvungen att säga för tidig utlösning?..tack...knarka Eldkvarn..knarka Eldkvarn...Alkohol, vacker tös och O'leary's...

Full för kärlekens skull..

Imorgon ska jag bli full för kärlekens skull..

Nu rullar tårar nerför kinden
När jag kör ut genom Södertörn
Ikväll ska jag bli full för kärlekens skull..

Jag knarkar Eldkvarns kommande singel på Myspace just nu...jag blir kär bara av låttiteln...

Åh vi dricker för kärlekens skull
Vi är fulla för kärlekens skull...


Jag går ut naken mitt i natten
Jag är en ö och du är vatten


Jag måste köpa skivor igen nu..så jag inte står där när Eldkvarns nya släpps och ligger 10 skivor efter..och måste välja..jag är redan efter..Lily Allen har jag inte köpt än (jag vet, vi snackar halvår här..)..inte Weeping Willows heller..eller Säkert...inte ens Timbuktu...fan...sen har jag alla Monster-skivor jag vill ha...

Fast just nu vill jag bara bli full för kärlekens skull...jag vill dricka öl och skratta..ta ett glas vin och kika under lugg...knarka Gin och tonic och sjunga falskt..få en Minttu med Oboy och reta gallerungen..

Mest av allt vill jag bli full för kärlekens skull..jag vill känna paniken komma krypande..jag vill undra vad fan jag ska säga..känna hur käken låser sig..hur jag i brist på självförtroende häver i mig drink på drink tills jag vågar stå utanför hennes fönster och skråla...gå hem med gråten i halsen och krama kudden till sömns..jag behöver passion..ingen mer tråkig rutin (det ska fan till att vara ett administrativt underbarn)...

Är det han som står där med full koll på när vi måste gå för att hinna med tuben eller han som har kolla på hur mycket pengar det finns på kontot som får tjejen? Nej, det är den charmige strulputten som ständigt är pank, men alltid har ett leende till övers..han som ser ut som han sovit i rabatterna (vilket han antagligen gjort eftersom han tappat bort nycklarna..), men ändå får håret till ett charmigt rufs, när en annan bara ser ut som UNA-bombaren om jag inte blött hela håret och "kammat" till det..

Bara att gå till valfritt säljkontor..vilka tjänar pengar? Är det underhuggarna som gör allt tråkigt rutinarbete, som håller säljpacket i styr som tjänar pengar? Nej, det är säljarna som säger hejdå 3 ggr i slutet av dagen för att de alltid glömt något..nycklarna, plånboken eller vart de bor..

Så nu behöver jag passionen extra mycket..jag har varit duktig och inte rört alkohol sen julfesten i slutet av januari..som tack har jag gått ner hela 3 kg (sluta ät en dag och gör samma sak liksom..)..

Nu behöver jag vakna upp med ångest för vad jag sagt i berusningens underbara tillstånd..sagt till någon från det vackra folket..helst skulle jag vakna upp med en av dem, men vi får vara lite realistiska..det får räcka med en olycklig kärlek till dem..bara jag får känna igen...känna när jag vaknar på söndag med betongskalle och efter besök från dieselmannen...känna att jag varit full för kärlekens skull...

Vi satt på Rörstrandsgatan igår kväll och drack vin..

Tror fan min datorfria kväll funkade..trött av tristessen då jag inte fick slå på datorn gick jag och la mig redan kvart över elva igår kväll (näe..jag somna ju inte före tolv för det, men ändå..)...sen fick jag något konstigt ryck och gick upp redan kvart över sju i morse (jag vet..helt crazy)..på jobbet redan halv nio..köpte snus åt vd:n på lunchen..gick hem redan halv fem...konstig fredag..sedan kolla om Vi fått hem mitt snus..icke då..till bolaget och köpa alkohol..hämta ut ett bokpaket på posten (min favoritkassörska expedierade)..och så hem..somnade nästan på soffan då dotras mor ringde...nu har hon bokat flyg åt dotra på påsken..dotra kommer på kvällen innan skärtorsdagen..vi drar väl upp till skogen och huset mitt på skärtorsdagen..sen får vi se vilken dag vi åker tillbaks..dotra kanske ska stanna i Falun så..

Sjukt nog gick spinningen jättebra igår också..hur knepigt slut på torsdagen som helst..kände mig nästan (nu tar jag i) harmonisk..wtf? harmonisk? Var är Jerk och vad har du gjort med honom??

Just ja..på lunchen..just innan vi skulle gå tillbaks kom the future Mrs Eriksson och satte sig vid samma bord..helt plötsligt ville jag stanna vid food courten en halvtimme till..tror hon är norska..kvinnor som pratar norska är med automatik vackra (om de inte är folkpartister då..Lex Marit Paulsen)..

Ja,, alltså..en av the future Mrs Eriksson..det finns två st..båda jobbar på Philips..den andra mötte jag i dörren till spinningrummet igår..hon hade kört passet före mig..hmm..en bastu och en dusch tack..sen kan vi förloras i varandras ögon..

Spinningen borde inte gått så bra..hon den vackra som alltid kör med så tung belastning att jag tror att hennes smala ben ska gå av var på väg att sätta sig på cykeln framför min (yes yes..thanks god..you really do exist), men icke då..precis före kommer en 50-årig dvärg i cykelbyxor..jag blundade fan hela passet..

Om nu 2st future Mrs Eriksson jobbar på Philips..var hamnar egentligen grannen mittemot då? Ska hon bara bli älskarinna (för alla som ser mig vill ha mig..)...känns inte det lite futtigt..hon är väl värd mer? Synd att jag inte är tjej..då hade hon kunnat bli min rebound-girl medan jag slickar såren från mitt första äktenskap..

Båda hjärncellerna är osams..

Gick och la mig före tolv igår kväll..lik förbannat misslyckades jag ta mig upp i tid..var en klassisk blandning av försovning och lite kliva upp-ångest..smög in på kontoret kvart i elva...med lunchen i handen..en sallad..så jag kunde äta vid skrivbordet och samtidigt jobba..

Eftersom det inte funkade riktigt trots att jag gick och la mig så tidigt ska jag ikväll testa en ny taktik..min kväll ska bli datorfri..varken läsa eller skriva blogg..undrar hur mycket ångest jag kommer ha vid 22-tiden?

Förhoppningsvis kommer jag vara så trött av träningen att jag bara törnar in..tidigt..behöver vara på kontoret i tid imorgon..inte för att jag har så grymt mycket att göra..mer för att slippa sitta kvar till kl.18..när alla andra drar vid 16...å andra sidan får jag då lite kvalitetstid med städerskan (jag säger alltså både hej och en stund senare hejdå till henne)..

Men fan..ska jag inte ens kolla mailen? nope..
Ingen MSN?..icke sa nicke..
Vad ska du göra då? Titta på TV..
Men om det inte är något på tvn, vad gör du då? Läser..

Läser? Vaddå en bok eller? Varför inte..anstränga mig lite och läsa Nattens barn kanske..annars har jag både facktidning och jägartidning hemma som inte blivit lästa än..
Men? läsa?
Du kan väl läsa bloggar istället..typ samma sak..nope..ingen dator sa jag ju..
Tänk om någon skrivit något riktigt tankeväckande och intressant, känns det inte töntigt att kommentera det mer än ett dygn senare? Näe..ska väl funka..

Nu har jag inte tid att låta båda hjärncellerna bråka med varann..ska jobba lite till innan det är dags för spinning..

Vi syns på fredag!

The adventure of Jerk

Fan..försov mig imorse (ja, alltså det här var en av de gångerna som jag verkligen försov mig)..missade någon ergonomigenomgång vi hade på jobbet...

Sög på innebandyn...orkade inte handla, så jag får köpa frukost på vägen till jobbet..

Blev bjuden på ett till kalas..nästa helg..så nu blir jag full två helger på raken..så var det med Beach-07..

..och min tid vid datorn är ute (det här nya spännande livet), så något mer skrivet blir det inte..kanske ska försöka skriva ett inlägg först och sen läsa bloggarna nästa gång..


Challenger tour

Har blivit utmanad av Louise..och som alltid, när en vacker tjej ber mig om något, ställer jag mig i giv akt och lyder..

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag blir förälskad bara en tjej säger hej till mig..men "vet" att jag aldrig kommer att möta den stora kärleken..

2. Jag har ibland funderat på att ta livet av mig, inte för att jag är så deprimerad utan för att jag är så less på mitt tråkiga liv..

3. Allt jag någonsin velat bli är ishockeyproffs samtidigt blev jag aldrig bra pga bristande vilja..

4. Många av de gånger jag kommit försent till jobbet har jag inte alls gjort det för att jag försovit mig. Jag har bara legat kvar i sängen och ångestvägrat att kliva upp..

5. Jag får en kick av att skjuta en älg..

6. Det är sällan jag är snäll på riktigt. Oftast är det en egoistisk handling för att folk ska tycka om mig..

Jag utmanar Chulls, Vonsan, Miss E, Vargakvinnan, Annen & Blue

HC Romballe

Inne på jobbet redan halv nio imorse...jag är imponerad av mig själv..
Fick nästan 8 timmars sömn inatt..på soffan..

Jobbade på ganska hyggligt..satt vid datorn och tog ut mitt dream team-lag..kollade klockan på datorn..kvart i fem..då är det lugnt..har en halvtimme på mig innan jag måste åka för att möta Skinndrottningen..så går det fem minuter..fan..det var ju kvart över vi skulle mötas..jag har en halvtimme till stan..skiiiit också..

Nåväl..en kvart försenad kommer jag uppför rulltrappan tittar mig omkring..hittar henne inte..förrän hon går fram och är 1 meter ifrån mig..oops...

Sen letar vi present till Puman och det tar tid..går fram och tillbaks..oj, Debenhams har stängt igen..hittar iaf ett schysst kort..till slut hittar vi en bra present också..klockan är nu halv åtta..vad ska du äta ikväll? Falukorv och makaroner..du? Bacon och pasta...om inte du är sugen på något nu??

Så vi äter ute..för vem vill tråka i köket hemma..alltså måste jag äta lunch ute imorgon också..dumma dumma mig...det här med att spara pengar går lysande..

Nu har jag överskridit min datatid med en halvtimme också..hade tänkt försöka fixa till dygnsrytmen, en del av det blir att inte sitta vid datorn längre än till 23 på kvällarna..nåja..jag har aldrig lyckats med något förut så varför bryta en vana..

Brynäs vann ikväll..hur segermålet kunde godkännas är för mig en gåta?..men va fan..skönt ändå..

Bajen bandy vände och vann..ännu skönare...

Undrar när jag ska vända och vinna?

Who's da man?

Äntligen, äntligen har jag klivit under -10 i flexen igen..nu är det dags för nästa steg..komma på noll igen..kan lyckas..fortsätter jag att ligga sömnlös nätterna igenom och kommer först på jobbet är det snart gjort...

Annars var väl dagen..tja..måndag...trött och tråkigt på jobbet..nu har Don Daniel sagt upp sig..flyttar till nytt jobb i Lund..ny månad och ny vecka, så mycket statistik..

Försöker skriva det här inlägget samtidigt som jag msn:ar med skinndrottningen, så..fan..det var något mer som var måndag, men det har jag glömt nu..

Annars har skickat ut ett brev där jag ödmjukt ber de tävlande i dream team att ge mig mina pengar genast..vet inte men, de andra tävlande tyckte mitt mail var lite skrytigt..kanske så att jag tappat lite ödmjukhet efter att ha krossat dem 6 av 12 gånger??

Mer måndag var det...skulle köpa en rulle snus..är inne på sista dosan..har fått Vi i Skanstull att ta hem en rulle åt mig lite då och då..stod en i snuskylen nu också..kollade datumet först..bäst föra 30/1-07..fan, mycket måndag..nu måste jag hitta en reservsnus och hoppas att det kommer in en ny rulle på torsdag..annars får jag överge Göteborgs prima ett tag igen..


Imorgon ska jag ta ut ett nytt dreamteam-lag..Håkki och jag kör slutspel..vi får nog boka ett konferensrum eller något..så det ser seriöst ut..fotbolls-vm 2002..då bokade jag konferensrum..Jerker, internt..sen satt vi och skrek när Sverige gjorde mål så det hördes över hela kontoret..Insomnia 2.0

Larmat av, plockat ur diskmaskinen, slagit på datorn, öppnat programmen jag ska jobba med..

..Först på jobbet? Jajamen..
Inte sovit inatt? Mitt i prick
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNN jag hatar när det blir såhär..nu kommer magen vara helt förstörd på eftermiddagen, jag kommer att vara grinig (mer än vanligt då..) och antagligen kommer jag lyckas att använda detta som anledning för att inte träna trots att träningskläderna är med..

Svettas gör man visst också om man inte fått sova..utifall ni vill veta..

Kanske ska jobba lite i min ensamhet då..är trots allt ganska mysigt nu när jag är själv..har inte slagit på lamporna i taket..bara lampan vid mitt skrivbord är tänt...synd att det snart förstörs av andra..

Frisk? Nja..men en sjukdom mindre..

De 2 kilo snor som runnit ut ur näsan var antagligen inte vanligt snor utan hjärnsubstans..för inte fasen kom jag upp till Vasaloppsstarten..jag hade glömt att ställa klockan så jag vaknade först strax före 12..tur att de åkte så långsamt idag då..lustigt ändå..var ytterst noggrann över var mobilen skulle ligga och så..men nejdå..ställ den inte gör inte det..

Så dagen började bra..

Sen dess har webblogg retat mig till förbannelse...de har visst installerat en ny version...då tyckte de att det vara lämpligt att byta ut mitt lösenord till bloggen..tack så mycket...tack tack..efter att jag suttit 20 gånger och försökt logga in..till slut skrev jag lösenordet med pekfingervalsen..no help at all...

Jag lyckades efter 6 timmars tv-sportande att resa mig ur soffan och stryka iaf..såg klart på bandyn (Bajen lyckades vinna trots att gurkbönderna var klart bättre och trots att domarna dömde till hemmafavör jämt och ständigt..nästan iaf..)..gick ut i köket för att diska...då har vattnet runnit ut..suck..i med nytt vatten..diska för första gången på över en vecka..ok, aldrig att jag lagar mat igen idag...jag får äta lunch ute ett par dagar nästa vecka..är helt okej för mig...

Borde kanske fundera på middag...tänkte gå ut och köpa något asiatiskt, men då började sporten på fyran..så..har iofs inte varit hungrig heller..

Vågen visade -3kg idag...jämfört med för 3-4 veckor sedan...undrar hur mycket av det som försvunnit är snoret jag snutit ur mig?

Nåväl, skönt att det visat sig lite iaf..började nästan misströsta ett tag..nu blir väl nästa vecka lite jobbig med några luncher ute och kalas till helgen..jaja...bara jag tar tag i träningen igen..

Apropå det ska jag packa träningsväskan igen..

I've given up sex for funk

Nästa lördag spricker mina två vita månader(det som skulle varit två vita månader)...Puman från Ösmo har kalas och jag är bjuden..I know..sanslöst..en vacker tjej bjuder mig på kalas..Is god on vacation or what??

Nykter på ett kalas? Jag förstår inte riktigt frågan?? Aldrig...never..som att gå på Söderstadion och inte få höra "Just idag är jag stark"..not for me..

Sist jag var på kalas hos henne var två år sedan..stannade lite väl länge den gången..vet inte vad jag tänkte..jo, hon kommer säkert finna att kroppsbyggnad a´la späckhuggare är the new thing när hon nyktrat till...för övrigt köpte jag en Moneybrother-skiva samma dag...To die alone...yup..mitt livs ledmotiv...No question about it,I'll for sure will die alone"..

Tragikomiskt...

Sen tar den nostalgiska sidan vid och jag börjar komma ihåg hennes doft..hennes vackra kropp...bussresan hem dagen efter..och det enda jag tänker är skärp dig för fan..vad är oddsen att hon gör samma misstag två ggr..och vill du ens själv det?? Den lilla självkänslan som finns..ska du låta den regna bort för en kyss...

Varför bjöd hon mig? Trodde jag skrämde henne på nyår..äh..jag vet inte..kan ha varit för TTs skull också..han pch hans flickvän ska dit..så han får någon att prata med...vet inte..

Moneybrother är för övrigt Bajare han också...

Hon är otroligt vacker, smart (ok, den där natten för två år sedan talar emot det men..) och tjänar mer än mig..helt perfekt alltså..och givetvis utanför min liga iom det jag skrivit..det jag skulle tillföra i ett sånt förhållande är väl ett osunt intresse för sport..och kanske lite tafflig tonårspoesi (vaddå? hjärta och smärta rimmar faktiskt..)..

Nej, nu flög tankarna igen..nu blir det att slå in mantrat..bara vänner, bara vänner, bara vänner..

Fan, klart jag slänger självkänslan överbord för en kyss...självförnedring is the new black...menför att hålla mig på en sansad nivå på kalaset (för inget sådant kommer att hända..)..så är mantrat..bara vänner, bara vänner..sen dricker jag öl tills jag blir otrevlig (en klunk då?)..

Hoppas bara vi får se på melodifestivalen..

Buhu..jag vill bo i Queens och sälja beg bilar..

Jag hatar att jag går på de lyckliga sluten..varför i helvete blev jag så blödig efter att dotra kommit till världen? Buhuu..Kate Hudson kom på att hon ville vara mamma till sin avlidna systers barn..buhu..och sedan levde de lyckliga i alla sina dagar...men snälla..hur kan jag smälta smörjan varje gång? Någon måtta måste det vara...för att få lite jämvikt sitter jag nu och kollar på hockey...AHL...jag vet hur matchen slutar, men måste få i lite macho i blodet igen...det är värre än jag trodde..det är matchen jag tïttade på för ett par dagar sen...

Ska nog bädda med mina nytvättade lakan snart..det är skönare att vakna upp och drapera aladåben i täcket och sedan lägga sig i soffan för att titta på Vasaloppsstarten än att vakna i gårdagens kläder på soffan och göra samma sak...Det är synd om människan..

Blir friskare och friskare (ooh oväntat..var det en förkylning du hade sa du?)


Men, inte riktigt bra än..segt..har tvättat idag..och sett på sport..givetvis...

Har även återupptagit mitt sjuka beteende med mat..jag är sjuk alltså är det synd om mig..eftersom det är synd om mig måste jag tröstas..tröstad blir jag genom skräpmat..så igår åt jag pizza..låt vara att aptiten inte fanns, så det blev bara 3/4 pizza..resten åt jag till frukost...idag blev det kebabtallrik..drack Cola båda gångerna också..smart, nyttigt, destruktivt...precis så jag gör när det blir för mycket också..för mycket av livet..träna, jobba, träna, jobba...brukar det också sluta med..jag orkar inte..jag går ner till hörnet och köper en kebabtallrik..


Idag hade det ytterligare en anledning...om jag lagar mat så måste jag vara i köket och då ser jag att disken fyller år...har fyllt upp hela diskhon nu...gissa vad jag ska göra imorgon? Yup..stryka också..hoppar det ikväll..sätter in det på kontot..det är synd om mig som är sjuk, så då behöver jag inte stryka idag..

Får skärpa mig..kylskåpet är för en gångs skull full med mat, så jag får vackert ta och laga mat imorgon..behöver några lunchlådor till veckan också...

Hmm..undrar hur långt jag kan dra det här med att tycka synd om mig? Är det acceptabelt att sova på soffan för att jag inte orkar bädda sängen med mina nytvättade lakan?

Man märker också att förkylningen börjar ge med sig då man inte kan somna före kl.4 på morgonen för att man legat på soffan en hel dag och endast bränt energi då man snutit sig....

Imorgon är det Vasaloppet..upp och hoppa Tor, slå på trumman bror..att se starten av Vasaloppet är viktigt..så imorgon kliver jag upp tidigare än jag brukar kliva upp på måndagar enbart för att se starten..sen sover man i tre timmar och ser slutet..som ett Formel 1-lopp ungefär...


Men, snälla nån förkorta den satens lidande..

Webblogg har varit uppfuckad ett tag, så det har i princip varit omöjligt för mig att blogga om min misär..förkylningen har inte gett med sig än..

Faktum är att jag efter endast 4 timmars vridandes och svettandes och sovandes (inte mycket till skönhetssömn) vaknade redan kvart i sju imorse..med ett fuck! jag har glömt att slå av mobillarmet...så jag slog på tvn och sov lite  stafett...såg de två sista sträckorna och var glad att Sverige tog ett brons..lyckades sedan somna..tänkte sova någon timme för att orka med inne-em i friidrott, alpin kombination och lite skidskytte...sällan hostar hackspetten..

Hade kanske sovit en halvtimme då det ringer från jobbet..du den här grejen..kan vi göra så? JAAA...oj, väckte jag dig? Skojar du...lade på efter några minuter..en halvtimme senare ringer Hoky igen..du vet ABB vill blablabla..jag vet inte..fråga A..eller hon är ju ledig..fråga någon annan..förresten ska vi köra ett slutspelsDT..bara du och jag?..så nu ska vi tävla..

Nej, den här dagen var inte den dagen som förkylningen lättade...nu ikväll känns det lite bättre..hoppas det känns riktigt bra imorgon..jag måste ut och handla, så har jag tvättid också..vore skönt om de nattliga svettningarna är över då, så det är någon mening med att tvätta lakanen (nej, jag har inte mer än 1 set..lite man är jag allt..)..

På något sätt känns det inte som om jag ska klaga..en polare ringde ikväll..han har snyggt nog slängt in en tvåveckors flunsa och nu när han ringde passade hans son på att spy i sängen också..så han ser fram emot magsjuka nu..

Ja, just det..vann jobbets dream team-tävling också..eller är säker på att jag vann den..ledde med 100 poäng inför dagens omgång och han som hotade mig hade inte så stor lycka..så 1000 spänn ner i min ficka...ungefär vad jag tappar för att jag är sjukskriven alltså (Hur var det nu?..det är lugnt, allt ordnar sig..)..nu har jag vunnit Dream team/Drömelvan-tävlingen på jobbet 6 av 12 ggr...jag är överlägset bäst..

Min flunsasjuke kompis frågade också om jag blivit bjuden på bröllop...icke då!! Där får man..nejnej...vi var bara sambos i ett år...eller sambos..vad heter det? kombos...men nejdå..inte bjuda mig till Norge på bröllop..ska jag komma ihåg när jag gifter mig (Tror någon på den?)

Nåväl..får se om webblogg låter mig posta det här inlägget..sedan ska jag lägga mig på min dödsbädd igen...

SVT ljuger...

EFter 11 timmars sömn har iaf febern gett med sig..men jag är snorigare idag..så snart blir det Smala Sussie..och frukost blir det snart också..yippie..hade iofs tänkt mig att jag skulle må lite bättre nu när jag sovit så länge...

Så istället för att köpa de två böckerna, som inte fanns hos Adlibris, på Åhlens idag..och även hämta posten (för att se om jag fått mina andra böcker) så blir det soffan hela dagen..måste nog stärkt ryggen lite de första månaderna iaf..annars orde jag haft mer värk i den vid det här laget..problemet är att jag nog inte klarar en dag till soffliggande...då kommer ryggen gå av..får hoppas jag är lite bättre imorgon då..

Såg reprisen på "Leende guldbruna ögon" igår..jag måste se den..utspelar ju sig i the hood..mina barndomskvarter...eller okej då..men jag bodde i Rågsved i lite drygt fyra år innan jag hamnade på Söder..

Så, jag måste såga en grej i första avsnittet...när Lennart kommer till Rågsved första gången, efter att ha tagit tåget från Fellingsbro, kliver han av tuben i Rågsved (inget konstigt där..)...men han kliver av tåget från Hagsätra..slutstationen..staionen efter Rågsved om man kommer från T-centralen..mutter mutter..måste bara påpeka detta..historieomskrivning på värsta nivå (jag förstår att ni är väldigt intresserade av detta)..

Eller så är det bara jag som missat att SJ dragit om spåren och numer även stannar i Hagsätra innan T-centralen..

För övrigt har jag tittat lite på riksdagsdebatt idag också...