Förkyld? Jovisst, men jag är glad ändå...

Feberyrar å det grövsta..va har Calle Bildt en blogg?...andas jag inte in 10 ml syre varje sekund kollapsar lungorna...jag producerar mer snor än Moderaterna producerar dynga..huvudet känns som om det ska sprängas av allt snor och feberyra celler som samlats uppe i det tomrum som kallas stora ekohallen (ni vanliga dödliga har oftast något grådaskigt, geleliknande som fyller upp tomrummet..)...

Nej, så illa är det väl inte..men jag hade väl hoppats på att det skulle kännas lindrigare efter att ha sovit en hel dag..istället är det värre..det som var en blandning av frisksjuk och sjukfrisk (snodde uttrycket av Kanalisera) i morse är numer sjuksjuk...

Jag är så illa däran att jag både tittat på en riksdagsdebatt (om lönetak på statliga bolag..jag höll på hon den snygga..) och Sagan om Konungens återkomst...seriöst, nu har jag bara sett den delen..och inte läst någon av böckerna, men varför är Frodo hjälten? Han är ju dummare än tåget..the true hero måste väl vara Sam?...nåväl...det kanske är feberyran, men jag fick helt plötsligt lust att spara håret så jag ser ut som Viggo..den där orakade looken har jag redan..just nu uppgraderad med söndersnuten näsa (ooh sexy)..

Undrar lite på vilken planet jag varit de senaste åren också..filmfan var över 3 timmar lång..jag fick pausa för sovpaus mitt i den...

I morse när jag skulle snyta mig fick jag se min favoritgranne mittemot naken...hon kom väl ut från duschen..så allt som allt har dagen varit riktigt bra...


Måste bli en golddigger för att överleva nu..

Var inte bara trött och hängig igår..imorse när jag vaknade (i tid för en gångs skull) hade förkylningen brytit ut...snorig..tung i huvudet...kände att jag inte orkade gå till jobbet sjuk...är ju fan..nu blir det löneavdrag nästa månad också..så är den månaden förstörd..tycker jag borde få en belöning som så osjälviskt stannar hemma, så jag inte smittar några andra..

Alla som jag inte smittat genom min osjälviska handling borde skänka mig en krona..så jag slapp förlora pengar...tänk själv hur många människor jag skonat genom att inte åka tuben mellan Skanstull och Kista..sen de på jobbet också...

Förväntar mig givetvis ett stort tack när jag återkommer till jobbet..

Näe...jag behöver ingen Echinagard..jag håller inte på och dö..visst kommer jag idka lite självömkan i soffan idag, men det är nog mer av den monetära arten än om att jag är döende...

Trista är att jag givetvis var på väg ikapp på jobbet också..eller ja..mer nära att komma ikapp än på många månader..

Tar det som en man och skyller på dotra..som vanligt..hennes energi tröttade ut mig så jag var mer mottaglig för förkylningsviruset..så är det givetvis...lustigt att förkylningen kommer när jag för första gången den här vintern använt halsduk i några dagar...

Nåväl, har två dvd:er jag inte tittat på än, så det blir det väl nu...Konungens återkomst..har fortfarande inte sett de två första, men nu väntar jag inte på at jag ska få tummen ur längre..tittar på den istället..sen har jag Smala Sussie också..har jag visserligen sett några gånger, men eftersom jag är ständigt kär i Tuva går det bra att se den igen...

Så, nu är det bara att tycka synd om mig..kom igen nu..visa vad ni har..

..Näe förresten strunta i det...jag klarar mig bra ändå..tänker ni inte komma hit och stryka håret ur pannan medan ni låter mig vila huvudet mot er barm så kan det nog vara skönt att vara ifred...jag trivs själv så..

Dags att smörja gångjärnen på den här bloggen snart..

Webblogg var elak igår kväll..jag kunde inte logga in och skriva ett inlägg som hade slagit er med häpnad (nu är det borta..sånt är livet) eller skriva små, roliga kommentarer (för de är ju alltid roliga när jag skriver dem..)..

Anledningen till att jag inte skulle klivit upp igår (eftersom så många undrat) är att jag dök upp på jobbet vid 12:30..trots att jag blev väckt 2,5 timme tidigare av en orolig medarbetare..orkade inte kliva upp då och vips så hade det gått ytterligare en timme...Tar det som vanligt som en man och skyller på dotra..jag är inte van att umgås med en så energifylld människa 24h om dygnet..jag har nog svårt för energifyllda människor på jobbet..en hel helg..puh..det tog musten ur mig..Pappa, får jag se på tv (kl.8 på söndagsmorgonen är det solklart att du får det..bara du låter pappa sova..)..alla frågor..hennes logik (om den är specifikt kvinnlig kommer jag aldrig bli ihop med någon..fast jag tror nog att det är ett barns logik)...du vet Sebbe i min klass? Men, gumman..jag har aldrig varit i Skåne..hur ska jag veta vem det är? (sväljer det och försöker hänga med istället..sen blev pappa trött..)..

Väl på jobbet visade det sig att min sovmorgon gett mig..noll energi..den hjälpte inte..
Spinningen på kvällen hjälpte inte heller..när ska de lära sig..jag vill ha instruktörer som ser tränade ut..nu börjar man fundera på om det verkligen är värt pengarna..ser inte ut som om det blir någon större skillnad..

Idag är det lite bättre iaf..var på jobbet hela två timmar tidigare (ööh..alltså 10:30 ungefär då? Duktig Jerker)..chefen är på leverantörsbesök i Tallin..jag fick inte åka..bara två får åka..sorry Jerk..

Fast nu börjar jag känna mig sjuk..lite hängig..hostar..inte en förkylning till nu..förbannade vinter, ge dig!!

För att trösta mig jämförde jag mina flextider i år mot fjolårets...var en distinkt skillnad..frågan är om jag kommer ihåg att ta upp det när managern gnäller i nästa förhatliga PU-samtal som väl lär vara på gång..

Ikväll ska jag äta nachotallrik..fan vilket kul liv jag lever som ser fram emot det..nu får fan den här spinningen ge lite resultat så jag kan börja bruka alkohol igen..parta..supa..hitta någon förortstjej som imponeras av en skrubb vid Skanstull...kom igen nu..det måste finnas någon som gör det??

Mental note: skriv inte inlägg när du är på jobbet, det blir alltför deprimerande för mänskligheten att läsa..

Har även kommit till en tråkig insikt..bloggandet/läsandet av bloggar inkräktar på mitt arbete (No shit Sherlock..du sitter ju och skriver på jobbet nu..)...jag sitter och läser till sent, sent på kvällarna..skriver inlägg alldeles för sent...måste skärpa till mig..måste somna tidigare, måste vakna tidigare..inte för att jag blir lyckligare av det..hatar när jobbet dikterar vad jag gör på fritiden, men för att få skiten att gå ihop så..kanske jag kan hamna på plus i flexen igen och ta någon dag ledigt lite då och då..jag är alltför svajig i mina arbetstider..som en säljare nästan..

Med det här positiv inlägget önskar jag er en trevlig kväll..själv ska jag jobba nån timme till innan jag ska åka tricken hem..handla dasspapper...äta Nachotallrik..ignorera vad jag skrivit i det här inlägget och läsa bloggar till alldeles för sent på natten..

Måndag..

Det var nära att jag inte hade klivit upp idag..jag skulle hållt mig till den tanken..


Jag är trött, jag är pank, men det bästa av allt..jag har nyss fått sparken från mitt band...

Fan, nu är jag såhär värdelös igen..klockan är över ett och jag har precis gått igenom dagens bloggar..jag har fortfarande inte packat träningsväskan till morgondagen..blir nog en bra dag imorgon (läs senare..)..

Har gjort räkningarna ikväll..ooh..2700 att leva på den här månaden..lysande..då bränner jag 700 på bokrean...fan..låt vara att en del av det är presenter (ja..tjena den där boken för 19 spänn.stor skillnad det blev..)..ändå prioriterade jag ner det från 1200 spänn...Bob Hansson försvann, boken om drottning Kristina, någon bok om Benke Ohlssons samlade krönikor åkte också..liksom boken som handlade om värdelöst vetande om fotboll (det gjorde riktigt ont..)..och några till..tror det blev 15 böcker ändå..jag kommer att ha läsning tills bokrean 2010 med den takt jag håller just nu..

Nu är frågan hur resten av månaden ska gå ihop..tusen spänn har redan försvunnit (läs dotra har roats)..fasta utgifter som är kvar..SL-kort och snus...så då är jag på ungefär noll efter det (ja, du har ju förstås de 3000 som du sparade från förra lönen, just för att den här månaden skulle bli tuff..)..

Jaha..ingen idé att gnälla alltså...jag ska ju ändå vara nykter en månad till..vad ska jag bränna pengar på? Skulle vara något Bajen-relaterat möjligtvis..de borde släppa biljetterna för vårsäsongen snart..behöver köpa på mig lite, så det är klart...

Har inte kollat Lotto-kupongen än heller..kanske jag har något att hämta..någon som vill dejta en man som kanske är Lotto-miljonär?

Det retar mig att dotra tar så lätt på våra avsked..hejdå gumman, snyftar jag och hon säger hejdå pappa. Sedan tultar hon ut genom gaten och går med raska steg mot flygplanet..fan, visa att du redan saknar mig..inget..ringer efter att hon kommit hem..jättelycklig, pappa jag är hemma redan..nåja..jag kan väl inte få allt..hon älskar min matlagning iaf..

Nu ska jag packa träningsväskan..det riktigt kryper i benen efter att inte ha tränat sedan i torsdags..får se hur ryggen tar det nu när jag vilat..går det dåligt får jag nog lägga om träningen...

Bra match igår pappa..men ingen vann..

..tror min dotter är elitist också...när hon säger ingen vann igår, försöker jag med, men det blev oavgjort och Bajen kvitterade det var väl bra?

Idag tyckte hon det var en dålig match..och ja..jag måste väl hålla med...3-12 mot IKSU var väl inte så smickrande för Bajens innebandydamer..surast är väl att de hade 2-2 ett tag i andra..dotra var iaf underbar slängde sig om halsen på mig när Bajen gjorde mål..tyckte hon var gullignär hon stod och skrek..kämpa Bajen..passa, Bajen...det var inte lika gulligt när hon satt bredvid mig och skrek..blev halvt döv på örat..

Har även lite lätt påbörjat min mission för att få henne att tycka om riktig musik också..Bajen har jag lyckats med..det behöver bara underhållas nu...så i helgen har vi lyssnat på Moneybrother...när hon frågar om hon får höra på Bajenskivan säger jag nej..lyssna på det som är i stereon..tror det funkade..såg att hon stampade takten i ett par låtar och sjöng med lite..

Jag ska forma henne som jag vill moahahahaha (diaboliskt skratt)..

Efter att jag är klar med sporten och musiken funderar jag på att lära henne rätt och fel, solidaritet, alla människors lika värde också (hennes mor är en inskränkt halvrasistisk borgare..tror inte hon kommer kunna lära henne något sådant), men vi börjar med det viktigaste...

Dotras mor älskar för övrigt Carola..så jag har ett viktigt arbete framför mig..

Ja, Carola har en gudomlig röst, men hon har varit med sedan -83 och ärligt talat på dessa 24 år hur många bra låtar har hon sjungit in egentligen?

Åh när ni tar saken i egna händer..

..för er som inte redan visste det..jag är en liten schlagerfjolla..jag älskar melodifestivalen..ingen idé att hymla med det..

Att jag tittar på den har inget att göra med att dotra är här..hade hon velat se något annat hade hon fått nej..är fortfarande lite småsur över att jag missade den första deltävlingen..käkade ju middag med Curling-grabbarna då..

Dotras val denna vecka: Uggla och Sanna..så hon fick med dem till andra chansen..
Mina val: After Dark och Sarah Dawn Finer..var lite orolig först att Sarah skulle ha en usel låt..jag tycker verkligen om hennes röst..sen visade ju Sverige att de inte har någon som helst humor heller när After Dark inte gick vidare..men vad kan man förvänta sig i ett land där de borgerliga styr..

Tina trycker på knappen till sin varmluftsugn..lysande..Bosse putsar kromen..hur kul som helst..

Satt och tvekade också först innan jag delgav mina favoriter..skulle jag idka taktik och ta med Andreas Johnson..nope..försökte göra som henne..gå direkt från hjärtat..så..blev ändå överraskad att Sarah gick direkt till final..

En av mina roligaste kvällar i Sthlm var nog på Naglo Schlagerbar..när Linkan slutade..helt otroligt roligt..dansa till schlagerhits (vi började med boxningsträning, sen käkade vi på Naglo..åt en helt underbar Biff Rydberg, sen blev det schlagerbar..)..sen när de stängde ville alla gå hem..jag ville vidare..det ville någon annan som också varit på schlagerbaren..vi drar mot Berns..han känner vakten..tjena...gjorde han inte..blir ståendes utanför..drar mot Caféet..det verkar stängt..bara att ta nattbussen hem..den andra killen bodde på Kungsholmen, så han hade ju gångavstånd..jag bodde fortfarande i Rågsved..men kul var det på schlagerbaren..

Nu är det bara två veckor kvar på cirkusen, sen går jag tillbaks till elitisten Jerker, som hatar radiopop...

I must debate..

Kl.8 imorse.."Pappa, får jag titta på tv?"

Så var mina förhoppningar om en skön sovmorgon försvunna..för när hon väl fått upp mina ögon tar det inte lång tid innan hon börjar hugga.."Pappa, jag är hungrig"...snart gumman..ska bara vila lite till..

2 timmar senare äter vi frukost...jag längtar till den dag när hon gör frukosten själv, så hennes slashas till pappa kan få sovmorgon..hon kan säkert det redan, men hos mig vägrar hon hjälpa till..antar att jag skämmer bort henne..

Ja, jag vet...om några år kommer jag sitta och drömma mig bort till den tiden när vi satt och åt frukost tillsammans..när jag fortfarande var världens bästa pappa..jag är underbart duktig på att romantisera och nostalgisera..gör det hela tiden..drömmer mig tillbaks till den mer okomplicerade tiden som var tonåren..tonåren som jag spenderade i en ishall eller mekandes med en usel moped och drömde mig bort tills jag skulle bli 18..sen till 20..till 25, för då jävlar...nu är jag 32 och nu tittar jag bakåt..

Trots detta tycker jag att jag lever i nuet ganska bra ändå..men drömmarna får mig att klara av den tråkiga vardagen..det finns ju ingen vettig människa som drömmer om att sitta 40 timmar i veckan på kontor och ha ett pappersvändarjobb..producerar ingenting som är till gagn för mäskligheten..

Romantisk drömmare? antagligen..gud vet att jag inte tar tag i verkligheten iaf..just nu sitter jag och får tårar i ögonen av slutet av "Love actually"..fin film det var...

Bara sport, bara sport, bara massor utav sport..

Ganska skön fredag..kom upp i hygglig tid..hade väl kunnat varit lite tidigare om jag inte bestämt mig för at bara lyssna på nyheterna på radio först..ooh..den här låten måste jag bara höra innan jag kliver upp..

På jobbet har jag tagit itu med ett par surdegar..eller ja..mer kanske bestämt mig för att ta tag i dem..det kanske mest har varit inför-ta itu med surdegar om vi ska vara ärliga..gjorde iaf en materialdeklaration, så jag fick mod att ringa kunden och be om hjälp för en annan sak..tyvärr innebar samtalet att jag får 10 nya materialdeklarationer..kul..tyckte det var för skämmigt att ringa om jag inte hade gjort något innan..hon mejlade mig för tre veckor sedan och bad mig ringa henne när jag blev frisk..tekniskt sett så känner jag mig inte fullt frisk nu heller..ryggen är stel och..tja..helt ärligt huvudet har väl en permanent hjärnskada..

Märkligt iaf..en del har jakt på status, pengar eller ära som drivkraft...min drivkraft är skam..jag kickstartar på skuldkänslor..kanske inte den mest hälsosamma drivkraften?

Anyway, denna fredag slutade jag redan kvart över 14..var märkligt att gå hem innan alla andra gjort det..första fredagen sedan den 5 januari som jag slutade tidigare än 17 (vår arbetsdag tar officiellt slut kl.14 på fredagar..)..gjorde att jag inte fick säga hej till städerskan heller..

Så varför gick du hem så tidigt Jerker? Hade det inte varit lämpligt att ta tag i surdegarna idag när du uppenbarligen hade tid för det? Dotra...dotra kom med bussen från Falun..som gamla tider..som gamla tider hade hon tydligen suttit och sjungit hela resan också.."Tycker du om Linda Bengtzing?"..hon är så skönt inne i sin egen värld..

Sen gick vi hem och hon började fråga..när ska vi gå på hockey pappa? det är 1,5 timme kvar lugna dig lite..Donken först och finmiddag...sen..Bajens sista match för året..den spelas i Globen..det blir ganska ödsligt..med bara 363 åskådare i en arena som tar 13850...skönt var iaf att klacken kom igång hyggligt i andra..skönt var också publikvärden som stod på den öde kortsidan och startade "Hammarby e dom bästa"...skönast var iaf att Bajen till slut lyckades kvittera..de hade hur många chanser som helst innan målet...med en extra utespelare kvitterade de när klockan stod på 19:22 i tredje...strax innan hade Oskarshamn lyckas skjuta i stolpen när målisen var på bänken...

Fast skönast var att dotra lärde sig en ny sång ikväll..efter matchen tackade spelarna publiken och drog igång en sång...Pissa, pissa på, pissa på AIK...sköna spelare i Bajen...

Dotra blev också nöjd..Bajen kvar i allsvenskan och de förlorade inte..måste gå på fler matcher nästa år..blev bara 2st...båda med dotra..

Nu ligger hon och sover..imorgon ska vi till Bajen-shopen och leta vantar..sedan blir det innebandy..Hammarbys damer spelar..det blir melodifestivalen på kvällen..hennes bästa kompis från Falun är också bajare..misstänker att dotra har med det att göra..så jag kan ta åt mig äran också..det var trots allt jag som introducerade dotra i världens skönaste förening...

Skön dag..

Äntligen..

Verkar som det gav lite resultat..mitt inläg med en massa könsord, nakna flickor och nätporr..jag har iaf fått lite andra sökningar än jerk+blogg nu...
1 sökning på alexandra+innebandy och 1 sökning på sexuella fantasier gips..

Den sistnämnda vill jag egentligen inte ens veta vad de sökte efter, men det slår jerk+blogg alla dagar i veckan..så...om jag nämner blöt mus, stenhård penis och lite milf...unga kvinnor i din närhet söker gamla feta gubbar..får vi se om det ger något resultat också...

Beware of fake pills..

Mönstret upprepar sig...hängig, ont i axlarna och allmänt tveksam om jag ska träna ikväll..näe motivationen är på topp fortfarande, men frågan är hur jag ska göra..

Mönstret upprepar sig..kom in vid halv elva idag..otäck liknande förra året (förutom att jag går plus i februari..)..vet inte riktigt varför..känner mig inte deprimerad..bara trött...kan vara köldknäppen som  tog knäcken på mig..eller det faktum att jag räknat ut hur mycket jag får kvar på lönen efter räkningarna (då har ändå inte gym-räkningen kommit..den blir otrevlig först nästa månad istället..suck..)..

Så, för flextidens skull borde jag skippa träningen och se till att få full tid idag..då ser det ut som om jag ska hamna på över -10 när månaden är slut..en förbättring..

För kroppens skull borde jag träna..ska jag bli av med magen måste jag klara av att träna även de riktigt gråa dagarna..jag kommer att tacka mig till sommaren (ja, sommaren 2009 då, med tanke på hur mycket fett som ska brännas..)..

Sen måste jag diska och stryka hemmavid också..kul att göra det kl.22 på kvällen..räkningarna bör göras också, så det är klart..hmm..skippar jag träningen har jag gjort allt redan innan 21..och kan koppla av, läsa bloggar, kolla på tv i lugn och ro..

Så vad tror ni jag väljer?....fel..jag går och tränar..vem fan vill sitta kvar på jobbet längre än nödvändigt?

Kvantitet betyder inte kvalitet...

Det är för sent för att skriva något vettigt..jag borde ligga och sova nu..så det inte blir som tisdag igen..en traditionell tisdag..gled in på jobbet kl.11, lunch framför datorn..kycklingsallad..och så jobba alldeles för länge..hatar när det händer...

Idag..okej..kom in till halv tio..kunde varit en timme tidigare, men sängen drog mig tillbaks hela tiden..hade jag vetat hur kallt det var hade jag antagligen inte kommit upp alls..

Fick fan använda mössa, handskar och halsduk för första gången den här vintern..ja, bortsett från bandymatchen då..då hade jag väl handskar iaf..hoppas kylan försvinner snart..

Tvättid kl.21 på kvällen är ganska värdelöst...hinner/orkar inte stryka när jag är klar..får se hur orken är imorgon..

Näe...vore det inte för mitt megaego skulle jag inte ens publicera det här inlägget, men allt för att få det att se ut som om jag är aktiv på bloggen..

Campione, Campione

För de som tvivlat (finns de?) på mina sportkunskaper kommer här tabellen i Sport-quis från Vetgirigt.nu:

Tabell
Pl.AnvändareOmgVOFAnt. rättTidPoäng
1Jerk9900213:4418
2Ahliners9711164:1314
3rackabajsa9513114:2411
4HenrikB9342134:0810
5Pino9414174:509
6Odjick9504115:359
7pyngve9216105:565
8Hoky812584:564
 
9Krakan820686:114
10TLM889027116:582

Överlägsen seriesegrare utan att tappa en poäng..flest segrar, flest rätt och snabbast..hur bra är jag inte?

Det går till så att man spelar en ny match varje tisdag och fredag. Du får 3 frågor per match och har 1 minut på dig att svara på frågorna. I första hand räknas alla rätt och sedan tiden..så om båda svarar alla rätt vinner den som svarat snabbast..

Lite missnöjd är jag över att jag missade på så många som 6 frågor totalt..detta var div.1..finns en div.2 också..

Dagens gulligaste? Jag vet inte...

Dagens gulligaste är nog när dottern kröp upp i min säng efter att klockan ringt imorse..för att gosa lite (trodde jag iaf)..efter 5 sekunder..Pappa, kan du inte gå upp nu...bara att masa sig upp..

Eller kanske dagens gulligaste var när vi satt på tuben till Kista och jag slog igen ögonen en vända..kikade upp lite senare, då satt dotra och tittade på bilder på katter som en kvinna hade i sin dator..såg hur hon log..kunde jag lugnt blunda ett tag till..någon annan roade min dotter under resan..

För övrigt så gick spinningen bra idag..ovanligt bra..

Enveten..

Ont i axlarna, frusen, huvudvärk, hungrig..the list goes on..skitsamma jag ska ändå träna idag!!


Mitt största fan..

Det är jobbigt ibland..jobbigt när man gör 1 mål och 3 assist på två matcher och ändå tappar kontakten med den som leder poängligan..jag är nu uppe i 14 poäng (5+9) på 8 matcher...Nicke, som leder, gjorde väl 9 mål bara idag..hopplöst efter..vi vann iaf med 9-4 och 13-1..

Men ändå..första matchen gjorde jag 3 assist..det kändes ganska bra även om jag sköt väl dåligt..dotra var och tittade..hon var nöjd..du var bäst pappa (om man inte är sin sjuårings idol när det kommer till sport är det iofs väldigt illa..)..så jag var ganska nöjd..kändes som att jag var med..

Andra matchen..jag missade allt..sköt utanför hela tiden..fick ett dunderpass och lyckades styra bollen i masken på målisen..tiden gick..skulle dotra inte få se mig göra mål..i slutet av matchen tyckte Nicke synd om mig och gav mig ett pass som gjorde att jag fick öppet mål..äntligen, jag jublade...tittade mot avbytarbåset för att se vad dotra tyckte...då håller hon på och leker bakom en pelare..hon har missat när jag gjorde mål...suck..

Hon tycker fortfarande att jag är bäst..det är en liten tröst iaf..men hon missade mitt mål...

Nu ligger hon och sover..trots att vi hade lite olika uppfattningar om hur man varvar ner..hon började hoppa upp och ner från min säng..inte riktigt vad jag tänkt..nåväl..får se hur pigg hon är imorgon bitti..jag kommer inte vara pigg..min energi är låg, låg...kanske bör gå och lägga mig jag också?

Jodå..jag har hamrat in i henne att jag gjorde 1 mål och 3 målpass..så hon kan skryta för mormor imorgon..har även retat henne för att hon missade mitt mål..

Sök på något kul någon gång och hitta hit för fan...

Jag måste nog spica upp min blogg med en massa könsord (typ kuk. fitta, penis och andra..) och nämna nakna, våta flickor eller nåt..min Google-statistics är alltför tråkig..

Vanligaste sökordet? jerk+blogg...hur trist som helst, sen kommer dålä, stockholm innebandycenter och något liknande..inte någon som sökt på något sjukt som smiska flickor på stjärten eller liknande..

Är jag för städad? Skriver jag för lite om porr, analsex och lack och läder? Borde jag kanske lägga in lite sjukliga sexuella böjelser här och var? Kanske något om fotfetischism eller nekrofili?

Hur ska jag göra..ska jag tipsa om länkar till nakna kändisar? Våldta mina ord för att locka en sjukare skara internet-porrande människor..nämna naked teens? eller Milf? Ska jag skriva på engelska (spanking) eller duger det med svenska och vrålkåta singeltjejer?

Hur ska jag göra?

Jo, jag är grymt medveten om att jag på ett desperat sätt försöker locka hit läsare genom allt ordbajseri längre upp i inlägget..Let's see how I did next week..


Militär språkdisciplin är svaret..

Varför envisas min dotter med att prata till mig med bebisspråk? Är det någon sorts hämnd för sättet jag pratade med henne när hon var mindre?

Visst jag talar fortfarande med en "lenare" röst (sk fittröst..ni som är män, vet vad jag menar) när jag pratar med henne, men från det till att hon får kalla mig pappis är det en lång väg att gå..jag hotar med ingen middag, ingen godis...ändå har hon svårt att sluta..får väl se om det sjunkit in till imorgon..

En annan sak jag ser som mitt kall är att få henne att bibehålla sitt någorlunda "rena"språk..alltså talar rent gör hon väl inte direkt (hennes mors fel..som allt annat dåligt), men jag försöker hålla henne från skånskan också...jag är lika tuff där..ber henne att vara tyst om hon talar orent (sorry Chulls..men min dotter är en kulla, hon ska prata som kullor gör..)..

Så jag är en språkfascist..sue me om ni har några problem..låt mig påpeka en sak..det är okej om andra pratar skånska, men dotra ska inte göra det..tycker det är nog jobbigt att hon bor där nere..

Och jag tycker inte det är gulligt när hon kallar mig pappis..pappa eller möjligtvis far kan hon säga..

När hon vaknat ska vi på Konsum och köpa skor..eller på Åhlens..men Konsum först..tur hon är i åldern att det inte är jätteviktigt med märken än..

Försöker verka litterär iaf..

Få se..jag har uruselt med pengar..dotras mor vill att jag ska köpa nya vinterskor åt dotra (eeh..barnbidrag och underhåll? Nej, just ja..hon får inget underhåll eftersom hon är skyldig mig en massa pengar..)...lovar att kolla på Konsum (oh..riktiga fashion-dojor..)..för pengar har jag inga..nästan då..

Så efter att jag ätit middagen, så var det väl länge kvar till bussen skulle gå från Kista..funderade lite..smet in på Bokia..25% på allt i butiken..bläddra lite förstrött i några böcker..bland annat "Spelet" av Neil Strauss..funderar allvarligt på att köpa den..kommer nog att göra det, men lägger ner den för tillfället..får syn på en titel som gör mig intresserad "Flyktsoda"..hmm..vem har skrivit den, måste nästan köpa den bara på titeln..oops..Marcus Birro..okej, köper den, så jag kan vänstervinga lite extra..vänsterpoeten från arbetarklassen liksom..imponerar säkert på Vonsan också..så nu måste jag läsa den..men håller på med en bok som hittills är så urbota tråkig att jag går åt.."Personliga pronomen"..språket flyter inte alls i den..men hoppas det vänder annars går jag åt..

Näe..jag kan inte sluta läsa en bok bara för att den är tråkig..den kan ju bli bättre...

Det var en pocket ok...dessutom på rea..mycket billigt..ungefär som vad dotras skor kommer kosta om jag hittar några..

Nej, jag köpte inte "Personliga pronomen"..jag fick den..dotras mor jobbade på tryckeri en vända och gav mig ett gäng böcker..bland annat någon Harry Potter-bok..vet inte vilken och bryr mig inte heller..tänker inte läsa den..

Talade med dotras mor fd bästa vän också..hon har en son i dotras ålder..de är bästa vänner...fortfarande..de vuxna har tydligen sans nog att inte blanda in dem..fick reda varför de var fd vänner..dotras mor hade visst inte varit en så bra vän..ljugit och haft sig...and why am I not surprised..

Slut med litteraturhörnan nu...en sista grej...den bok jag läst ut klart snabbast genom tiderna...Blod, svett och hockey, Börje Salming..julklapp..den var färdigläst innan Karl-Bertil..

Varför, varför är det så här?

17:30..kvar på jobbet som vanligt på fredagar..trösten är iaf att jag halverat min minustid på flexen sedan början av januari..en månad till så kanske jag är på plus..det kan alltså bli min bästa januari-februari någonsin..vanligtvis går jag ner mig totalt och går 10 timmar minus båda månaderna..sen sitter jag på kontoret när alla i hela världen går omkring och är nykära i maj..

Varningsklockorna ringer dock lite då och då..på väg ner..på väg ner..försöker hålla mig ovanför ytan, så jag inte trillar dit i år..kan lyckas..nu har jag en riktigt tuff månad framför mig..snö och slask kombinerat med uselt med pengar och ingen alkohol kan få den mest härdade människa att blåsa skallen av sig..

Lever i tron (och hoppet) att träningen gör mig mer ståndaktig mot depperioderna..att de blir lindrigare och inte så långvariga..de kommer då och då, men sätter (hittills) i år inga djupa spår i själen..

Min uppgivenhet vad gäller sex är inget nytt, så det stör mig inte nämnvärt...enda gångerna det stör mig är när jag verkligen tror att här finns det läge, sen..inget...nu elimineras den risken då jag inte går på krogen..har heller inte sällat mig till dem som letar på nätet (sååå -94 för min del)..

Följ den spännande fortsättningen..ska Jerker klara sig i år? Kommer träningen ge resultat? Ska Jerker någon gång erkänna för sig själv att själv inte är bäste dräng? Kommer valkarna i vänsterhanden någon gång försvinna? Blir han den firade innebandystjärnan i Korpen som han eftersträvar? Kommer han någon gång att komma i de där byxorna han sparat sedan -95? Kommer han våga visa sig i dem om de passar? Är de inte lite väl out of style vid det här laget?

Whatever..nu ska jag snart logga ut och äta en välbalanserad (mycket kött, det mesta på tallriken friterat och en strimla sallad) middag på Food courten i Kista innan jag åker ut till Bromma och möter min älskling..dotra..vi ska se på melodifestivalen imorgon..hon har med sig sina skridskor..kanske kan bli en liten tur..

Märkligt..så här brukar jag inte skriva..

Jag vill också se en pingvin på fyllan!!

Tränat idag igen..
Imorgon kommer dotra..
Har lökat alldeles för mycket på jobbet idag..
Bara en vacker tjej på spinningen..
Får nog sota för mitt lökande imorgon..
Tyckte nog jag fick ett leende av städerskan då jag gick från jobbet ikväll..
Sa prosit till kassörskan på Ica..
Kom till jobbet redan nio..
Funderar på hur jag ska introducera min musiksmak till dotra..
Tänker äta mängder med godis på lördag..
Efter jag och dotra ätit min hemmagjorda lasagne..
Finns tydligen råttor i källaren..
Behöver nog träffa en tjej mer än jag vill..
Alla måste leta efter sprickor och hål i sina källarförråd..
Måste komma ihåg att raka mig imorgon bitti..dotra vill inte att jag är skäggig..
Har någon sett mitt källarförråd??
Förstår inte varför jag inte är mer störd över att Johanna Sällström dött?
Det är överfullt, går inte att ta sig in i det..
Flyttade en liten utbildning jag skulle haft nästa vecka till någon gång i framtiden..
Var en vikarie på spinningen den här veckan också..mer förtjust i Mona..
Han som kör spinningen på måndagar känner igen mig nu..
Fast vem vill ha mig egentligen?

Apropå inget..

Om nu någon skulle tvivla..jag är så manlig att min mobiltelefon inte kan stava till feminin...

Innan himlen faller ner

Har pratat med dotra idag...ville tala med en av två som har mitt hjärta..den andre är Bajen..du kommer upp till mig snart.
Jaa..svarade hon på lördag..nej du kommer på fredag..
Men, jag är väl hos dig på lördag?
Ja.
Då kan väl vi gå på melodifestifalen?
Nja, gumman..den är uppe i Örnsköldsvik, men vi kan titta på den?
Jaaa..vill du prata med mamma nu..

Hon är för söt...i övrigt har jag ätit gelehjärtan och hjärtformad choklad och kakor på jobbet..korkat..men spelat innebandy också, så det går nog på ett ut..

Önskar jag hade någon att fira denna dag med..gå på en trevlig middag..ge bort lite presenter..men olika falla ödets lott..jag har trots allt (nästan iaf) accepterat min kärlekslöshet...inte gett upp så, mera insett att jag antagligen aldrig kommer att träffa kärleken..det är för mycket som måste stämma (jo, hon måste vara både blind, döv och stum..samt bajare höhöhö)..förälskad blir jag fortfarande..alltför ofta, jag är en riktig slampa, men kär? Vet inte...när man upplevt den kravlösa kärleken från ett barn och knappt klarar av det är man nog inte något för dubbel-cirkusen..

Vem skulle förresten stå ut med mina krav på ensamhet, mitt gnäll och min gråa personlighet?? Eller så blev jag precis tvärtom..klängig, överpositiv och sprudlande...ni vet..det finns alltid någon sån outhärdlig människa på varje arbetsplats..någon som går bra i mindre mängder, men får man en överdos vill man bara strypa fanskapet..

Nåväl..det är okej om jag inte har tur i kärlek, men då kunde jag väl få tur i spel istället..jag gråter hellre i en vindsvåning vid Medis än i en skrubb på Ringvägen..

"Det här är alla dårars dag
Vi skiter i all ordning och lag
Det här är alla dårars dag
Glöm paniken för ett litet tag"

Valentine's day..sure bring back memories..

Ingen har firat mig idag..även detta år..surprise, surprise..

Jag har inte heller firat någon..är nog väldigt sällan som jag gjort det..skickade nog nåt till USA på den tiden, men annars? Kan bara komma ihåg att jag gjort något romantiskt 1 gång i modern tid..har iofs lite att göra med att jag alltid varit singel också..

Iaf..det var en kvinna som är otroligt vacker..helt klart utanför min liga (vilken är inte det egentligen?)..jag surfade runt lite..enirade (nytt ord slå gärna upp det) fram hennes adress..alltså, jag är bekant med henne, så jag hade hennes telefonnr..för skojs skulle kollade jag var hon bodde någonstans..fick upp adressen och där stod det att man också kunde skicka blomsterbud..

Tänkte lite (inte så länge..hade telefonmodem..varje minut kostade..)...hmm,hon kan nog behöva lite blommor..tänkte att hon behövde lite uppmuntran eftersom det tagit slut med hennes mångåriga pojkvän ganska nyligen..

Sagt och gjort..kollade upp priser, insåg att jag nog inte hade råd med ett fång, googlade också fram blomspråket..ville inte göra bort mig alltför mycket..bestämde mig slutligen och beställde röda rosor (antalen har jag glömt)..tyckte hon behövde en dikt också..spontaniserade ihop någon tafflig dikt (flashback till tonårens kärleksdikter..rimmade på krogen och skogen)...skrev under med en hemlig beundrare (jag vet..dåligt..jag ångrade mig sekunden efter jag skickat det..skulle bara ha stått en beundrare)..sen var jag fattigare...

Tänkte inte så mycket på det förrän jag månaden senare var på hennes 30-årskalas..hon hade blivit riktigt glad tydligen..hon hade även försökt tagit reda på vem som hade skickat blommorna..hennes kompis Skinndrottningen hade avfärdat mig med orden "Äh, han kan inte skriva någon dikt, han har bara sport i huvudet"..

Vilket fall som helst..blommorna betalade sig...antar att hennes berusning hjälpte till, för när morgonen kom var jag singel igen...

Only for Yvonne..

Mina tankar om Alla hjärtans dag kommer till kvällen, men jag har lovat en sak..

Vonsan har listat allt hon tycker hennes läsare ska köpa till henne på Alla hjärtans dag..en riktig golddigger är hon Yvve..nåväl..efter att ha konsulterat min plånbok och konstaterat det faktum att jag inte har en aning om var hon bor, så fick jag helt bortse från hennes profithunger och istället bjuda på något andligt..en dikt om gud var det tänkt..det blev om guds hemvist istället...

Hemma hos gud 

Fort fort bara 60 minuter kvar

Byt tröja, på med halsduken

En sista titt i spegeln

Andas in, andas ut

Ser bra ut, lugn nu bara

Stanna vid korvmojjen

Köp 1 kokt och 1 grillad med bröd

50 minuter kvar

Långt bort hörs sången

Eller är det bara i fantasin?

Den nervösa promenaden över bron

Snart framme, andas lugnt

Gåshud på armarna, jag närmar mig

Solen skiner, sorlet ökar, jag är inte ensam

Inne, letar upp min plats

Tittar mig nervöst omkring

Nu är jag hemma, hemma hos gud

Just idag är jag stark..

Ha en trevlig Alla hjärtans dag Yvonne..krya på dig..


Måndag? Idag igen??

Jindabyne...drama...inte min kopp av te..filmen var inte bra...den kändes ytlig..kändes som om den bara skrapade på ytan hela tiden..ska det vara ett drama ska den gå på djupet..nu satt jag mest och blev irriterad på fruntimret som bums skulle be om förlåtelse och träbocken till karl som inte kunde prata om sina känslor (ok, jag är väl inte bättre..men fan..jag går på bio för att se folk som hanterar sånt bättre än mig..ville jag se lika dumma människor skulle jag gå på skräckfilmer..)..

Nåväl..gick med två tjejer iaf (yes, I'm such a player)..en var en jobbkompis..den andra var hennes gravida kompis...inte riktigt läge för något annat än att gräva djupt i popcornen (nej, jag gjorde inte det fula och sen bjöd på popcorn..fast någon gång måste jag göra det..allt som Mickey Rourke gjort på film måste testas..)..

Jobbet? Tja...kom upp i tid..kändes bra..kommer vara inne till nio...jo tjena..signalfel mellan Hallonbergen och Akalla..fan..som tur är ringer IT..jag har beställt taxi från Hallonbergen om du skyndar dig hinner du med..jag hann med..så jag kom iaf in till kvart över nio..

Stressigt idag igen..börjar bli trött på det..jag skulle ha två möten med chefen i eftermiddags..vi sköt på båda..någon stressar mig om materialdeklarationer, en annan undrar hur hans RFQ går..en tredje vill att jag lägger in priser, den fjärde undrar hur etiketten till kablaget ska se ut, en sjätte tycker jag ska hålla i en utbildning i IBX (jag kan inte lära ut något..klarar ju för fanken inte ens av att beskriva mitt jobb..)...och jag? jag vill bara skjuta mig..idag kändes det som om jag var på väg ner igen..tröståt kakor (vem fan har ställt dem på diskbänken?? Min karaktär klarar inte sånt..gratis kakor..wiihii..äta, äta, äta..)..får inte trilla dit i år..hoppas helgens besök av dotra ska bättra på det..kan iofs bli värre också..kanske kommer saknaden in i livet igen på allvar...

Nej fan...det här håller inte..fortsätt träna..det är säkert lösningen till allt..fortsätt träna, bli fit, så kommer ALLT att lösa sig..du vinner på Lotto, får ett vinnande leende, en vacker personlighet och en vindsvåning på Medis...får säkert högre status på jobbet också..

Nu..tagga ner och sedan sova..inte skönhetssömn..tror de skulle sakna mig på jobbet de två veckor jag skulle behöva...

Upprörande..

De häringa googleannonserna retar mig..

Varför annonserar de om Let's Dance under mina inlägg..jag vägrar se på skiten...

Sen att de även annonserar om vart man kan träffa singlar är väl okej..förståeligt iaf..

Jag, tårta, en städerska och en spinningcykel..

Nästan innanför flextiden idag..bra start på veckan..sen slog jag på datorn..3 mail som förklarar att "your mailbox is over it's size limit"..men hjälper det då att ni skickar flera mail om det? Så jag skulle behöva rensa mailboxen..och vem har tid med det när materialdeklarationer och annat skit bara drösar ner över mig...

Lunch...gott..stekt fläsk och stuvade makaroner..surfa lite..läsa Falukuriren.se...kolla lite bloggar..Vonsan sjuk..stackarn...fortsätta jobba..

Får en förfrågan märkt BRÅTTOM från hoky..sekunden senare kommer frågan om hur det går med Åsas förfrågan...men fan kan bara göra en förfrågan åt gången..så jag gör BRÅTTOM-förfrågan..sen är det dags att göra sig redo att avsluta dagen..just det Kash bjöd på tårta också...och chefen hade köpt godis, gått på möte och lämnat den öppna godispåsen på sitt skrivbord..svin..jag kan inte motstå sånt..äter alltså godis..prima sockerrus..

Går och tränar..tredje dagen i rad..trots grymt stel rygg går det nästan bra..för bra..jag måste ha fuskat..hade iaf en kvinna framför mig idag..kanske därför det kändes lättare??

Städerskan hann jag med att hälsa på också..tyckte nästan att jag skymtade ett leende där? Hmm..nåt på gång..någon som tjänar pengar också till skillnad mot en annan...yup..så får det bli..

Så många, så lite tid..

Idag, 12 februari, skulle Nalle fyllt år..eller hans kennelnamn var väl Skogskompis Ville tror jag..jag skulle ha haft en bild här, men upptäckte att jag inte hade någon i datorn och äger ingen scanner heller..Ni får tro mig när jag säger att han var vacker..en otroligt vacker Gråhund..

Har en bild på min byrå som jag hittade i mitt föräldrahem där man riktigt kan se hans typiska blick..jag förstorade och gjorde några kopior som jag gav bort i julklapp samma år som han gick bort..han är riktigt saknad..

När blir stor vill jag också ha en gråhund..om nu inte miljöpartiet tycker att rovdjuren är det enda som ska finnas utanför tullarna..

Abe Lincoln har också födelsedag idag...K på jobbet...och Mange the mailman...Mange blir riktigt gammal..33..Captain Hangover är ett annat smeknamn på honom..måste nog hem till byn någon gång och festa med honom igen..tror jag är hans alibi för att få gå ut ibland..du vet Jerker är så sällan hemma..kan vi inte få...

Även supersöta Alexandra Dahlström fyller år idag...känns som om det var igår jag upptäckte min förtjusning för henne..kan iofs ha berott på sällskapet också..jag och Musse tittade på Fucking Åmål på Malungs bio..scenen när de går ut från toaletten har etsat sig fast i minnet..Musse blev så hissig av vad de skulle göra och jag blev kär...som vanligt var den inte besvarad..men men..

För övrigt fyller Mats Sundin år imorgon..


Spin the wheel of fortune..

Får väl erkänna..jag är en bedrövlig människa..inte städade jag i helgen inte..ändå skulle jag bara dammsuga och torka golven..igår hann jag med att putsa tronen och göra rent handfatet..tyckte att det räckte..kunde göra resten idag..

Åhå så fel jag hade..klockan bara 10..jag ligger och drar mig lite..kanske borde läsa ur senaste Offside?..somnar om..oops..klockan är halv två..kanske dags att kliva upp...oj, vinner Anja idag igen..lite stel i ryggen tror jag..dags för frukost..

Hmm om jag skulle städa kanske? Nä..drar iväg och tränar istället..yup..anledningen till att jag inte städade var att jag drog på ett spinningpass..så det blev 4 spinningpass den här veckan..spelade innebandy också 1 gång..känns bra..eller det känns inte bra..benen är slut, ryggen är stel och magen är lika stor, men jag har försökt iaf..känslan är bra..känslan att jag gjort något..

Så helt värdelös har jag inte varit...for the record så ska jag träna imorgon också även om lårmusklerna brinner just nu..

Hann med att diska iaf...varför varför blir botten på kastrullen alltid rejält bränd när jag gör stuvade makaroner? Stod i en kvart och gjorde rent botten med Svinto..

Får väl inse att inte festprisse-korten gav någon utdelning (heller)..får se om jag kan hitta några fler sidor av mig som kanske kan attrahera det motsatta könet..

Nu är det 5 dagar kvar tills dotra kommer..hon är den enda av det motsatta könet som ser fram emot att träffa mig..

Ett festprisse kort till.

Ett festprisse kort till.

Vi tar ett kort till, så ni inte råkar tro att det var en tillfällighet att eder Festprisse fotades med en öl i handen..

Seså..bege er nu till telefonerna..hur kan ni motstå de glittrande ögonen, den majestätiska hållningen och det gnistrande leendet på den här bilden?

Nä, precis..skyndaer nu innan denna gigant till man är upptagen..

Kung, kung, kung i baren..

Tidigare har jag prövat med den starke, tyste mannen. Jag har även prövat med den ansvarsfulle mannen, men ingenting..nu gör jag ett sista försök och lanserar...

Kung, kung, kung i baren..
(ögonen är givetvis röda för att matcha slipsen..ingen annan anledning)

..Festprissen..
När festen börjar dö redan vid halvfemtiden på morgonen är det för honom självklart att ställa sig bakom baren och fortsätta langa ut drinkar och öl i en aldrig sinande omfattning.
Stänger krogen redan kl.5 på morgonen? Häng med denne man hem på efterfest.
Vill du parta dygnet runt är han din man.
Aldrig deprimerad eller hatisk av alkohol, bara glad, glad, glad..
När natten blivit till morgon kan du med fördel följa honom på den vackraste promenaden i huvudstaden..Götgatan ner från Slussen till Skanstull..

Kontaktinfo meddelas gärna, lämna bara en kommentar och han är all yours (hörselproppar medföljer)..

Why worry..

Jo..det brukar lösa sig för mig allt som oftast..inte så att jag blir rik på något sätt, men som med lägenheten som blev ombildad så jag kunde sälja den och köpa en ny på Söder..trots att trean i Rågsved mer eller mindre varit osäljbar lyckades jag sälja den, en vecka innan jag flyttade till Söder, till en polska som ville flytta in direkt..

Jobbet lyckades jag få trots att jag försovit mig och missat anställningsintervjun..vi hade någon sorts telefonintervju istället..vet fortfarande inte om eeh, ööh och asch är tre ord som beskriver mig bra..det var ungefär så jag svarade iaf..Ja? va fan skulle jag säga..jag hade aldrig fått den frågan förut..

Innan jag fick jobbet var jag arbetslös i fyra veckor...tre veckor i november och första veckan i februari..däremellan låg jag hemma med foten i gips..sjukskriven i lite drygt två månader med bruten fotled..så jag fick ut 1000 mer i månaden än om jag skulle varit arbetslös..

När företaget jag jobbade på hemma i byn lades ner följde jag med upp till Norrland..skulle jobba två månader på traktamente tills de hade hittat en ersättare till mig..jag blev kvar i 11 månader..med traktamente..så bra har jag aldrig tjänat som det året...

Så allt löser sig..utan att jag gör särskilt mycket för att lösa det..min standardfras när far gnällde var alltid "Det är lugnt"...det ordnar sig ju..

Jag har aldrig lyckats spara pengar för att åka utomlands..men jag träffade en amerikanska på nätet, som bjöd över mig tre somrar i rad..hon eller hennes föräldrar betalade biljetten..jag behövde inte köpa kläder dessa tre år heller eftersom hon alltid köpte kläder som fyllde en resväska åt mig när jag var där..det löser sig..

Det enda som inte riktigt ordnade sig var väl att min dotter föddes...det var inte något som ordnade sig..men som tur var älskade jag henne från första gången jag höll henne i min famn..hennes mor känner jag dock fortfarande ett visst förakt till, även om bitterheten lagt sig vid det här laget..

Skitsamma, det är lördagkväll..jag sitter hemma..har endast sagt hej till kassörskan på Vi..har inte pratat med någon annan den här helgen..mina odds för kärlek är lika med noll..men fan..det löser sig säkert..Det är lugnt!

7 år av sexuell frustration

När jag satt på spinningcykeln i förmiddags var det exakt 7 år sedan jag klev av tåget på Stockholms central på väg till företaget för att provjobba i två dagar.
Jag skulle egentligen ha varit på anställningsintervju dagen innan, men lyckades försova mig och eftersom jag bodde kvar i byn då så gick det inga fler tåg som hade tagit mig till Stockholm innan kvällen.

Jag tog tunnelbanan ut till Skarpnäck hittade utan problem till kontoret (så problemfritt det kan gå om man är från Malung). Väl där blev det lite snack med han som skulle bli min chef och sen sattes jag i arbete. Dagen efter hade vi ytterligare ett snack, jag fick 1000 spänn mer än jag begärde (så naiv, så bortkommen som alltid när det kommer till löneförhandlingar..) och blev storstadsbo..

Det dröjde dock innan jag fick tag på en lägenhet...hela 4 månader tog det innan jag hade mitt förstahandskontrakt (smaka på den), ett byte senare ombildades min trea till en bostadsrätt och till slut lyckades jag sälja den 1 vecka innan jag flyttade in i lägenheten på Söder..jag började ute i Hanviken hamnade i Rågsved två ggr och sen Söder efter bara 5 år..

För ett år sedan var jag på väg hem..var allmänt less på allt som hade med sthlm att göra..hetsen och stressen..det faktum att jag för mitt liv inte klarar av att träffa en tjej här nere och hade en grym hemlängtan..ville skaffa jakthund..jaga mycket mer..friluftsliv was the shit..jobbet uttråkande..(ska sanningen fram hade jag väl mer eller mindre längtat hem hela tiden..hem till vännerna..)

Men något hände i somras..mitt liv är fortfarande skittrist, jag klarar fortfarande inte av att träffa en tjej (kommer heller aldrig att göra det)..jobbet är inte roligare, men jag längtar inte hem längre..jag älskar Söder..Götgatan hem är en promenad som ger mig värsta lyckoruset..inte ens det faktum att jag går där alldeles själv tar bort det..just då behöver jag verkligen ingen tjej..jag är hög på livet..

"Ingen glittrar som dig Stockholm
Ingen har lockat mig som du
Du var sval när jag kom hit
och du är svalare nu"

Ä jag int underbar så säg..

Känns som om det verkligen stämmer..

MÅNDAGSBARN är en ögonfröjd och är snällt och rart. Den som är född på en måndag, är oftast svärmiskt lagd, och har ett sinne för poesi, är mild, vänlig, godhjärtad och hänsynsfull.


När är du född??

Costanza..in my head..

Gick ensam på lunch idag..skönt att slippa sällskap ett tag..eller ja ensam..en miljon människor tyckte det var lämpligt att ta lunch i Food courten samtidigt som mig..yes, 'cause I'm popular..iaf..det blev en Mexburgare från Spanjoren..igen..

Satt där och mumsade i godan ro...då börjar Seinfeld-sketcher poppa upp ur huvudet (varför kan det inte vara sexuella fantasier om den läckra, lite tillknäppta affärskvinnan strax bredvid som vanligt folk?)..speciellt dyker det upp avsnittet där George bestämmer sig att göra tvärtemot sina instinkter och det funkar...I'm unemployed, I live with my parents..would you like to go out with me?..eller vad det var han sa..

Betyder det att jag också borde göra så? istället för att sitta tyst och stirra åt något annat håll..ta en chans och se vart den leder (Hej jag heter Jerker, jag är pank, har du lust att bjuda ut mig på en date?)..eller kommer jag sluta som det där psychot som bjuder ut alla tjejer som nästan tittar åt hans håll?

Jag blir Jerk, the perv..

Fredag, dags att supa..

Älskar när Rocky springer uppför trapporna till Konstmuseet..det är jag och honom som gjort det..we are men..brings back memories..

På jobbet redan kvart i nio i morse..känns bra..just ja..lovade fixa ursprungsavtalen idag..kul..satt till kl..17:30 med dem..har googlat frihandelsavtal tills ögonen blödde..så grymt tråkigt..rensade upp lite mer innan jag gick..kändes bra..sen tog jag en sista titt i inboxen..kändes inte bra längre..fan..en aldrig sinande ström av förfrågningar i den..gör två under tiden som det kommer in tre...

16:30 gick VDn hem..jag var ensam i två timmar på kontoret en fredagkväll..eller ja..vid 18 dök städerskan upp..hon är för söt.."Va fan har ingen jobbat idag?" frågade hon..när varje papperskorg hon skulle tömma var tom..hon är faktiskt ganska fin..

Där har vi en kliché, som min sexuellt frustrerade hjärna går igång på lite då och då..jag och städerskan ensamma på kontoret..ja..sen måste väl något hända och så hamnar vi i konferensrummet..så får jag äntligen användning av kondomen som finns i skrivbordslådan..

Inser precis att jag redan skrivit om trapporna uppför konstmuseet i ett tidigare inlägg..måste varit förra veckan eller något..såg säkert en Rocky-film då också..Philadelphia har trots allt en plats i mitt hjärta..någon gång får jag ta tag i det hela och skriva om mitt liv som gigolo..

Slutade jobbet 18:30 iaf..så det blev ytterligare en vecka där jag knaprade in på min minustid i flexen..fler sådana här veckor så är jag på plus i september..

Wtf..inte Anna?

En epok har gått i graven...samtliga som var tonåringar under nittiotalet har mist en ikon..en tjej man kunde lita på när hormonerna rusade..Anna Nicole har avlidit..

Vilken är din temasång?

Your 1996 Theme Song Is: Breakfast at Tiffany's by Deep Blue Something
And I said "What about Breakfast at Tiffany's?"
She said, "I think I remember the film,
And as I recall, I think, we both kinda liked it."
And I said, "Well, that's the one thing we've got."
What's Your 1996 Theme Song?

Vad ska jag med tjej till egentligen?

Aldrig får man vara riktigt glad..var på ett möte idag där kontentan var att jag skulle få avlastning på en uppgift..det är första gången sedan jag steg innanför portarna på företaget som ett möte slutat med att jag fått en lättnad och inte fler uppgifter..

Klev upp i tid gjorde jag också..var på jobbet redan före nio..vilket fick till följd att Mästerplaneraren undrade vad klockan var egentligen..han blev orolig redan när han gick igenom Kista Galleria och såg at Italienaren började ställa fram salladen..

Jobbet var..eeh..jobbigt (jag vet..jag är en virtuos med ord..leker fram nya jämt och ständigt..har ett aldrig sinande ordförråd..)...men överkomligt..vilket antagligen betyder att jag resignerat..

Hälsade på städerskan som brukligt är..sen gick jag för att träna...spinning ja..envis som satan..väl där får jag som vanligt min plats längst bak..men framför mig finns det inga skönheter denna kväll..till vänster en benig, 1.95 lång räka..rakt fram..nån annan mupp och till höger någon som inte för fem öre höll takten..samtliga män..till höger en man..okej, tänker ni..hon som håller i passet hon är ju bra läcker iaf (utom då hon skriker "starka ben" kanske?)..icke då...vikarie..en man..som om inte det var nog får jag ont mest överallt under passet..höger vad är trött, främre lårmuskeln på vänsterbenet är ännu tröttare och tröttast av alla är ryggen..fanskapet drog två låtar på raken där man stod upp..ryggen orkar inte det

Och fan vad det retar mig när benen och lungorna orkar mer..nåja..imorgon är det vilodag, sen siktar vi på ett pass på lördag, ett på söndag och slutligen ett på måndag..sen är jag redo för Beach -07 (eeh flohabba-stranden då..)..

En sist helg på ett tag då jag inte kommer prata med någon förutom ett hej och sen ett tack till kassörskan på ICA..för nästa helg kommer dotra..då blir det mysa och konstant tjatter i öronen..jag längtar redan..


Vi kommer att dö samtidigt du och jag..

Perfekt syn och fet..

..så kan man sammanfatta min hälsokoll..det värsta är väl att jag har ett BMI som kryper upp mot min ålder..iofs..jag jobbar på att minska det..mitt BMI ska ner till idealåldern på tjejerna jag kommer at dejta när jag blir smal och lycklig (ja, tjena..vågar du ärligt påstå att du varit lycklig i vuxen ålder??)

Men, jag har perfekt syn iaf..vilket är skrattretande med tanke på hur dåligt jag ser på håll..

Sen var det blablabla maten blablabla inte för mycket pommes och blablabla..firade hälsokollen med att gå och äta en Mexburgare..fruktansvärt god klyftpotatis till..but, of course..fried like hell..

I övrigt så börjar mina högar på jobbet nå astronomiska höjder..har nu gett upp och hoppas på att vara ikapp i augusti...eller så kan man hoppas på att det börjar brinna..om alla papper brinner upp och även servern där min mail sparas kan jag börja om på noll..annars kommer jag snart att börja läsa boken "101 sätt att begå självmord"...

Låt oss hoppas på branden..se det inte som en uppmaning att starta en brand, men om ni kan vara så snälla och ta med det i er aftonbön är jag tacksam..

Varför webblogg, varför??

Varför ändrar webblogg typsnitt lite hur den vill jämt och ständigt??
Varför blir det ibland dubbla mellanslag fast jag inte skrivit det?
Varför suger Webblog titt som tätt?

A sinking ship..

Bra dag? Dålig dag? vet inte..eller jo..direkt bra var den inte..men jag tunnlade Chrille ett par gånger på innebandyn iaf..

Var visst inte nog med att Hoky hade sagt upp sig...även IT har gjort det..efter bara lite drygt 7 år på företaget..så nu är jag på sjätte plats i veteranligan..det värsta är att hon var yngre än mig också...nu är det två stycken som är yngre än mig på hela företaget!! 2st är yngre än mig och jag har varit på företaget i sju år...vi har anstält medelålders människor i sju år...så..så..otroligt...

Fan..medelåldern är katastrofal och på ett ögonblick har hälften av nattsuddarna försvunnit från företaget..firmafesterna kommer inte bli lika roliga igen..

Tog det även denna gång moget och det första jag sa när jag träffade henne efter mötet var "Jag tycker inte om dig längre"...inget grattis till ditt nya jobb..får nog inse att jag mentalt fortfarande är en tjurig tonåring..

Ska det komma två nya 40-taggare på jobbet nu med respektive och tre ungar??...boring..detta samtidigt som det känns som om min roll kommer att förändras...får känslan att de vill att jag ska övervaka due dates och skit..bli en polis...nej, ska inte ångesta över det än..låt de bestämma och sedan ångesta..

Utveckling? men fan..låt mig då utvecklas med det jag känner för..annars blir det snarare avveckling..jag har klarat mig fram till nu utan att bli deprimerad den här vintern (det är sant, jag här så här gnällig när jag mår ok..)..låt mig fan inte hamna där igen..tog mig knappt igenom förra vintern..

Nåväl, ska på bio nästa vecka med IT och en väninna till henne (I'm such a player)..fick två biljetter av en på jobbet som inte hann utnyttja dem, så nu ska vi på..eeeh..alltså jag ville gå på Rocky eller Departed, men det blev..Jindabyne...

Ok, den kan vi gå på..blir säkert bra..bokar biljetterna..sen läser jag..drama..handlingen verkar väl sådär..nåja..det är gratis iaf..även om popcornen och läsken går på en hel förmögenhet..

I'm a man


Känner du dig fullt frisk?

Onsdag nu..säng när som helst..innan jag somnar ska jag ångesta lite över min hälsoundersökning på förmiddagen..

Vi ska fylla i ett formulär först..har nästan fyllt i hela..massvis med olika frågor..den som tar längst tid att fylla i är "Känner du dig fullt frisk?" Det finns bara två alternativ..Ja eller nej..och på vilket sätt menar dem? Mentalt? Fysiskt?..någon kombo?

Fan..psykosociala frågor också..stressad i arbetet, känner du att du har stimulerande och engagerande uppgifter?..suck...det vet uppenbarligen inte vad jag sysslar med..

Sen är det vägning, synkoll, hörselkoll och lite lämning av urin..kommer de att gnälla på vikten igen?..bävar för att synen ska ha blivit sämre..jag vill inte ha glasögon eller linser..läsglasögon som en gammal gubbe (öh ja, du är över 30..face it..dags att ta på dig hängslena och låta byxorna sluta strax under armhålorna..gubbajävel)..

Vem fan är fullt frisk förresten?


Nåja..nu är det dags för lite ångest


Tisdag..Pis(s)dag..

Jävla kuk!!
Hoky har sagt upp sig..efter ganska precis 6 år slutar han..så jävla trist..borde förstått att jag skulle stannat i sängen imorse (eeh..du menar förmiddags?)..vaknar utsövd och ganska lycklig..kl.10..ytterligare en niotimmars sömn..synd bara att flextiden tar slut 9:30..

Han var yngst på företaget (fyller endast 32 i juni..)...jag bara vet att nu kommer det någon som är 40+ och en riktig hagga...ja, eller gubbe..as..precis som om vi behöver högre medelålder?

Hoky, är den säljingenjör jag haft överlägset bäst samarbete med..det har funkat smärtfritt..han vet vad jag vill ha för uppgifter och jag har återgäldat det med snabbt och bra arbete..

Hoky är också någon jag ser upp till..snygg, smart, rolig och en jävel på innebandy..det jag klår honom i är organisering..så jävla sexigt det är..så samarbetet funkar..
Trodde han skämtade först..frågade varför inte han är på middagen med de andra (säljstrategidag..avslutas med middag..näe..dagen är inget för mig..jag är en man utan visioner eller mål..),,så jävla mycket att göra..sen tog han sats och sa
-Jerker, jag har sagt upp mig..
Jag tog det sansat och lugnt..visade inga känslor..
-Va? Du skämtar..säg att du skämtar..Varför det? Är det något jag gjort?? Men, men..vad ska jag göra då? Hur ska det här funka egentligen?? Dina kunder då?

Lugnt och sansat var det som sagt..

Det var just det att han varit på företaget i sex år som gjorde det..han kände det som nu eller aldrig..ööh..bra det känns för mig som varit där i sju år på lördag?

Han känner Emma..som känner Kumla-Carro (en gammal obesvarad kärlek..som de flesta iofs)..jag försökte få tag på Carro för att bjuda henne på min inflyttningsfest..till slut svarade Emma..nej, tyvärr..hon har glömt sin mobil här i Lkpg..men jag ska säga det till henne sen..frågade Hoky dagen efter om han kände Emma från Lkpg..han frågade om jag menade Emma Efternamn..ööh ingen aning, men hon pluggar i Eskilstuna..va? sjukvårdarutbildning? Ja, det tror jag..Carro går något sådant iaf..men, det är ju hon..så liten värld..

Nåja..får väl fråga om han har lust att vara referens om jag väl säker något nytt jobb någon gång..fan igen..

Ironin i det hela? Igår låg jag och funderade på om jag skulle kunna vara nykter ända fram till påsk..hmm....det borde kunna gå..bara att säga nej till alla fester jag blir bjuden på (ööh..du menar alla noll? Klarar du verkligen det?) och ingen har sagt upp sig, så jag behöver inte vara orolig för att behöva gå på någon avslutningsmiddag..nu måste jag det..och det är nog den avslutningsmiddagen jag helst skulle vilja slippa..

jobba, jobba, jooobba...

Klart jaf såg hela Superbowl..jag är trots allt en mupp när det kommer till sport...lyckades iaf dyka upp på jobbet innan lunch..bara en halvtimme sen..får duga...blev bara 4 timmars sömn..ändå är jag inte trött än..

På jobbet hann jag hänga av mig träningsväskan sedan stod den första där och väntade på min magic...eller..nåt väntade hon på...efter det var det möte...lunch...nytt möte...och till slut kunde jag börja jobba..månadsrapport (skittrist..hade jag inte haft lite statistik att lägga in hade mina rapporter alltid varit tomma..)...lite förfrågningar..lite tråkiga offerter..lite bloggläsning..

Imorgon är det säljkonferens, så halva företaget är borta..vilket betyder att de kommer dyka upp i pauserna och säga gör det..gör det..måste ha svar nu...blablabla..onsdag är det hälsokoll (hoppas de inte kollar det mentala..)..och fler möten..kommer inte komma ikapp den här veckan heller...

Träningsväskan tänkte ni? (Nähä..ni reagerade inte ens?)..skit i't...min blogg..jag reagerade iaf på vad jag skrev..yup..tog ett spinningpass ikväll igen..kändes mycket bättre än jag trodde det skulle...var stel efter innebandyn igår, men ryggen orkade nästan hela passet den här gången..måste nog träna upp den lite..eller fettsuga magen..

Tre spinningpass kvar den här veckan..och ett innebandypass..jag ska vara i form till sommaren..finns inget annat nu..sista chansen..nästa sommar är jag typ 47 och då är livet redan över..då ska man ha ölmage, sittandes på en ranglig campingstol dricka trefemmor och klia sig i skrevet...och gnälla på att frugan inte fått igång campingköket...

Lite insomnia inatt..please..

Fan, hur jävla korkad är jag egentligen?? Varför trodde jag att jag inte skulle bli sugen att sitta uppe inatt??

Jag har haft mitt egna Superbowl-party i hur många år som helst nu...först hamburgare och sedan frossa i chips och popcorn..men i år..nej nej..jag ligger så dåligt till med flextiden att jag tar inte ledigt till lunch, som jag alltid gjort, för att se på Superbowl..

Nu sitter jag här och suget är enormt..hungrig är jag också..kan inte gärna sms:a chefen tio i tolv ovh kolla om jag kan komma in senare imorgon..fan, att jag skulle bli sjuk i början av veckan..annars hade jag haft ett par timmar mindre minus i flexbanken..hade jag nog kunnat tagit ledigt till lunch..mutter, mutter..idiot, idiot..

Vet att jag missade Superbowl året jag gjorde lumpen, men annars tror jag att jag sett varje Superbowl sedan 1990 (kan ha missat något år)...har jag inte själv haft kabelteve har jag nästlat mig in hos någon som har det..

Fan...nåja..kommer säkert att se början iaf..brukar ändå inte somna innan kl.2 på söndagarna..

Sköna söndag..

Varför kliva upp ur sängen i tid och åka till IKEA när man kan ligga kvar i sängen och fantisera?

Så, när klockan blivit över 13 insåg jag att det nog var dags att ta klivet från sängen..om jag skulle hinna äta något innan det var dags för innebandyn...gjorde varma mackor och kollade på reprisen av melodifestivalen..

Jo..fantiserade..om sådant ensamma män fantiserar om när de ligger till sängs på söndagsförmiddagar..

Att jag gick upp strax efter 13 gjorde att jag också fick skippa Bajen-Boden i daminnebandyns elitserie (Bajen vann..sin andra seger för säsongen..det är fortfarande fast förankrade i botten..)..lite sen..som vanligt gav jag mig av för att pucka lite..

Det gick hyggligt idag..första vann vi med 10-2 och i andra matchen åkte vi på vår första förlust för säsongen..4-0 till motståndarna..de tog nog över serieledningen också..om de vann sin andra match..Personligen? nja...sköt över en jävla massa idag, men fick iaf ihop till 1 mål och 2 assist..borde haft ett assist till men min medspelare sumpade friläget jag gav honom i den andra matchen..

10 poäng på 6 matcher nu..bättre än förra säsongen..och säsongen före det..vet inte hur det såg ut första säsongen (Kenny, lite hjälp?)..gjorde iaf 5 mål och 1 assist i en match då..för er som följt bloggen väldigt länge vet ni att det tjatades om det en hel del...

Spännande dag..IKEA blev uppskjutet..jag gjorde mål..och jag har inte ätit någon pizza den här veckan..

Stod emot det enorma chokladsuget jag fick efter att killen som plankade vid Skanstull, genom att skynda sig igenom spärren efter att jag gått ut, gått och mumsat på choklad..eftersom jag inte hann köpa godis igår heller (extrapris på Vi) klarade jag mig igenom veckan utan godis också..trist...men duktigt..

För en sekund tänkte jag gå till Ica och köpa en megachokladkaka, men lyckades stå emot..istället gick jag hem och lagade till falukorv och makaroner..ååh..så det är så Söderborna lyxar til söndagarna??

Curling-förälder

Curling-förälder

Killen på bilden (han som ser ut som om han nästan tänker hjälpa till, men låter tjejen sköta hela städningen)..han är skip i Team Autoform..som ikväll spöade Pejas lag i elitserien..vi växte även upp som grannar..så när laget är i stan (eller den här gången..ute i förortens Danderyd..) brukar jag åka ut och kika lite...alltid trevligt..sällan som de vinner..när jag är där..

Men idag skedde det..Henke Curling (han heter så..ni kan kolla min telefonlista i mobilen..) satte den sista stenen i matchen och de vann med 8-7..sen åkte vi ut till Scandic i Roslags-Näsby (ja..när vi ändå är halvvägs till Norrland kan vi väl ta det sista steget..)..käka lite tex-mexbuffé och drack ett par öl..sedan Roslagsbanan och 4:ans buss genom hela stan hem till Söder..

Resan ut till det mörkblå nästet blev precis så fasansfull som jag trodde..inte bara för ångesten över att åka till en kommun där fler än 50% röstade på Moderaterna..även för att SL verkligen hatar när jag åker norrut utanför tullarna..Den är gången var eder Jerk i tid för en gångs skull..han med ett tåg tidigare på Gröna linjen..sen börjar det..står på perrongen i Gamla Stan och funderar över vilken lägenhet som vore bäst för att ha utsikt mot Stomatol-skylten..ett tåg passerar utan att stanna..okej..kan väl hända..Mörby-tåget är 2 minuter sent..fortfarande finns det tid..sen..kommer in till T-centralen..stopp..vagnfel på tåget framför..det där jävla tåget som åkte förbi..några snorungar hade inte fattat något och inte klivit ur tåget när det togs ur trafik..de vaknar till liv vid Östermalmstorg och drar i nödbromsen..IQ!!

Så, jag missar bussen som tar 10 minuter till Curlinghallen och eftersom jag nu står vid Danderyds sjukhus..som uppenbarligen ligger i en småstad ute på landet, så går bussen en gång i timmen..finns en till buss som tar 40 minuter..den går om en kvart..så jag väntar på den.då slår det mig plötsligt varför det går så få bussar..alla jävlar åker ju halvmiljonkronorsbilar i den här jävla glesbygdskommunen..

Bussen kommer..vid Mörby Centrum blir det fullt..hon som sätter sig bredvid mig sätter sig på min jacka..mutter mutter..kommer till slut fram..håller på och halka och slå ihjäl mig (di blåe sandar inte heller..fast de har väl en privat sjukförsäkring antar jag)...sätter mig ner och tittar på matchen..seger..ja, resten vet ni..

Första gången jag åkte Roslagsbanan också..antagligen en av de sista..vad ska jag ut dit och göra fler gånger?

No IKEA for me..

I ett försök att bryta Svensson-livet skippar jag IKEA idag (ja, det är nog därför..har nog inget att göra med att du sov till 12?)..

Istället ska jag diska och kanske även dammsuga (men, fan..du är ju ändå tråkigare nu?)..sen ta ett djupt andetag..trotsa mina demoner och ge mig ut i det mörkblå landet för att se på grabbarna när de spelar curling..

Först ska jag dock göra en inköpslista, ty jag planerar att besöka IKEA imorgon istället..om jag vaknar i tid..

Slöseri på yta i innerstan..

Postkodmiljonären, Så ska det låta, CSI, Ace Ventura, CSI Miami, Rocky IV..jag är fan über-Svensson..saknas bara Let's dance...

Jag mår illa..

Det var inte så mitt häftiga ungkarlsliv på Söder skulle se ut..jag skulle göra klubbar, hela Götgatan skulle vara min..när de stängde skulle jag dra hem förortsflickor från Hökarängen, Hammarbyhöjden och Skärmarbrink..för att sedan radera dem ur minnet till nästa helg..

Ge inte upp..helgen är inte över än..jag menar hur illa kan det bli på lördagen? Jag ska ju för fan på IKEA..as...jag går ner mig totalt..köper snart matchande träningsoveraller..ja..eeh..matchande med mig själv då..en låda vin på helgen till fläskfilén och bean..först toast Skagen som förrätt..efterrätt någon piffig upptinad sak från frysdisken på ICA..

Kom igen nu..IKEA för fan..förstå hur många brudar det är där...yup..såna som är där med sina medsläpta karlslokar..

Den enda tjej jag talat med idag var städerskan..då jag erbjöd henne en av de kvarvarande saffran-semlorna..hon sa "Nej, jag bantar"..det ska sitta i ryggmärgen då..Varför bantar du? Du som är så smal...vad jag sa? Trevlig helg och gick...jag e fan bedrövlig..

Kunde lika gärna stannat i förorten och levt ett sorgligt liv i trean..

Har sänkt räntan på bolånet till mitt och lillebrors hus idag med 2,3% iaf...
Ah men va fan..nu pratar du om amorteringarna också..
Döh, gubben i hatt..ja just du..du har glömt att prata om vädret..oj, förlåt..ja, det var ju trist att det regnade när jag gick från jobbet...Det var ironi..fatta!! Jag skämtade när jag sa att du inte skrivit om vädret..det var inte en uppmaning...

Inte fan konstigt jag blev Kungsholmare på
testet i DN..

Jag får nog börja knarka eller nåt..

Sup och svälj..

Nu är klockan snart 18:30..den siste kollegan lämnade kontoret för över en timme sedan..nu är det även dags för mig..

Yup, jag har hälsat på städerskan idag också..va? Skulle jag hålla mig kvar på jobbet bara för att få hälsa på henne? Neeeeej..jag har mycket att göra..försökte jobba ikapp tre dagar..det lyckades inte..

För de som är intresserade av sport pågår för närvarande damelitserien i curling i Sumpan och herrarnas elitserie spelar ute i Danderyd...kanske beger mig dit imorgon...om jag kan överkomma bristen på kommunikationer i det mörkblå nästet..

Nu är det helg!!!

Kingdom of Heaven..

Klev innanför dörrarna på kontoret med ångesten som kompanjon idag..näh..kom inte iväg till jobbet igår..till tröst var att en av innesäljarna frågade om jag varit frisk i 48 timmar nu..så länge smittar man..skönt..då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag var hemma på onsdagen också..

Eftersom jag kollat mailen hemifrån tidigare denna vecka visste jag väl vad som väntade mig egentligen..men det var fan värre än jag hade tänkt mig..gör det här..vi gjorde så här för att få iväg ordern..nu är det min tur att städa upp...kul..

Som att missa festen och lik förbannat få stå och torka spyor efter de andra..

Problemet är att jag inte har någon back up när jag är borta...nästan allt blir liggande, folk går genvägar, hoppar över vissa saker..sedan ska jag försöka ställa allt tillrätta..de som fuckats upp på tre dagar ska jag fixa på en dag..samtidigt som jag ska göra det som inte gjorts på tre dagar och det som dyker upp samma dag..passar ju bra eftersom jag är så grymt bra på att prioritera *suck*

Du ska få en mer överblickande roll kanske..jag ska alltså släppa kontrollen och bli den som står med piskan..typ..fan, inte det jag vill..få se vad sa Jerker att han tyckte var roligt? Hmm..om vi ändrar det så någon annan gör det och så får han all skit som han hatar..ja, men vi bygger ut det med lite mer grejer..hur är han på att tjata hål i huvudet på folk? Att stå med piskan för att få saker gjorda? Helt värdelös..Som hittat..vi ger han en ny titel också..så han måste skaffa nya visitkort..skippar att höja lönen..skyller på visitkortskostnaden..suvve..nu ska vi ha kul..kommer han in idag eller?

Ja, självklart..jag tar ut allt negativt i förskott..gräver ner mig..odlar ångest..chefen nämnde lite löst om tankar de hade..ganska långt ifrån mina tankar (vinn en miljard på Lotto och aska cigarren på hans laptop..)..jag ser en annan väg för att utveckla mitt jobb..men men..vi får ta det när det blir aktuellt..eller rättare sagt..jag hade tänkt gå ner mig i ångest och depression för de tankar han yppade idag..sedan slutar det med att jag storsint kräver flera tusen mer i månaden och får något som nästan täcker en karta Losec..jag borde fan vara portförbjuden från mina löneförhandlingar..helt värdelös..allt prat om förberedelser..jag är förberedd från februari fram tills dagen D..då försvinner allt från huvudet och jag sitter bara där och nickar..sen går jag på en långlunch och försöker svälja gråten med pommes och flott..

Fast jag tränade idag igen iaf..spinning..ryggen hängde med längre än vanligt..beror antagligen på att jag inte spelade innebandy igår..

Imorgon ska jag på banken..dotras mor vill betala tillbaks sitt lån lite snabbare..hon vill betala med hela underhållet nu..sen ska jag se om jag inte kan sänka räntan på mitt och lillebrors lån på huset också..spännande va? The exciting life of White trash-people liksom..

Lördag IKEA...tror jag..fredag bara jobb..lär bli sist kvar på kontoret som vanligt på fredagar...

Söndag..seriefinal i innebandyn..ettan i serien (Vi) möter tvåan..missar tyvärr Bajen vs Boden i damernas elitserie..Malle från Malung spelar i Boden..missar också Bajen-SSK i hockeyallsvenskan..nåja..Bajen lär få stordäng..men den 23:e då ska jag på Hovet med dotra!!