Ett med snön...

När Erik
Norrlänning skulle åka Vasaloppet var jag heltaggad, jag satt där med google maps uppe, hade beställt både SMS och MMS från Vasaloppet..så besvikelsen var givetvis total när han fastnade i repet knappt halvvägs av loppet...

Trodde iaf att jag sparat 30 kronor eftersom jag inte skulle få något MMS på hans målgång nu, men icke då...några dagar efter Vasaloppet pep mobilen till...halv två på natten..när jag precis höll på att somna..efter att ha surat över att få ett så sent sms/mms av någon i en halvtimme klev jag till slut upp...det här var jag fick på mobilen..

Skåda..Erik Norrlännings målgång i 2008 års Vasalopp...Antar att han spurtade så snabbt att inte kameran hann fånga honom? Eller så kanske jag inte ska vara överraskad...snåla Siljansbor borde jag vara van vid vid den här åldern..det är väl gasen som gör det antar jag..

Vi är Bajen, vi är från Södermalm..

Förstår inte vad som gjorde mig så orolig..nu när det inte var några matcher, så var det givetvis träning istället..

Så två timmar efter att dotra börjat tjata på mig om att kliva upp gjorde jag det..vi åt frukost och sen ner till Kanalplan för att kolla på Bajens träning..och en dotter med en aldrig sinande svada...efter träningen gick vi till Bleckan så hon fick leka lite också..

På vägen till träningen mötte vi föräldrar med sitt barn i en barnvagn som sa:
- Titta pappa hon har en Hammarbymössa..
- Visst är den fin, svarade pappan..
Och jag kunde se hur dotra sken upp..

Lika glad blev hon nog inte när gnaget-spelaren (flicklag) kom fram vid läktaren och sa "Det är fel märke på mössan"...

Efter lekparken gick vi och handla och sen blev det lunch på Läckergrillen..insåg att det nog skulle behövas mat och jag orkade inte fixa till något..där gjorde jag ett taktiskt misstag..dotra, som fick utsikt över korsningen när vi åt, totalutklassade mig i Gul bil...

Därefter handboll på tvn..hon jublade vid varenda svenskt mål..jag stod ute i köket och diskade och hörde hur det jublades hela tiden..

Nu ska svålen tvättas av, skägget rakas bort...dotra får roa sig med Svampbob Fyrkant under tiden..jag avundas henne..

Ikväll blir det Lasagne...jag förväntar mig beröm från dotra angående min matlagning då också..annars blir det inget lördagsgodis..


Fler saker på "Att hata-listan"

Dotra är för söt...hon älskar verkligen min mat..

Eeh, just ja...tanken var att inlägget egentligen skulle handlat om hur jävla less jag är på SL, Burger King och människor som segar sig fram..

Dotra skulle komma in på Centralen 16:10..så jag tänkte, bra jag hoppar lunchen och slutar jobbet kvart i tre..då är det gott om tid..hinner äta och sen läsa tidningen innan hon kommer...kommer iväg några minuter sent...no sweat..in på Pressbyrån för att ge mig chansen på miljonerna  i helgen...kö..typiskt..nåja, fortfarande gott om tid..kliver upp på perrongen..11 minuter till nästa tåg..WTF?!?

Väntar i 11 minuter inget jävla tåg kommer..i högtalarna hörs "Nästa tåg som går till Fridhemsplan avgår nu från Akalla"..vad hjälper det mig?? Jag ska till fucking T-centralen..hur hjälper det mig att ni låter första tåget stanna redan i Fridhemsplan? Hatar SL så jävla mycket (av hänsyn till Beerbelly skyller jag inte detta på alliansen..SL har sugit alla år jag bott här nere så..)..nu blir det stressigt...jag borde fortfarande hinna äta...

Då kommer nästa chock..Alla världens sengångare har samlats på Centralen för någon konferens..hur jävla långsamt kan man gå egentligen och ändå röra sig framåt???
Ärligt talat, jag känner ingen (dotra undantagen) som går långsammare än mig, jag hamnar alltid på efterkälken om det så är faster Agda, 87, som jag promenerar med, när jag och 158.5 cm (som ärligt talat borde ha betydligt kortare ben än mig) promenerade på Söder den där gången blev jag fan andfådd när jag försökte hänga med i tempot, men nu..jag var fan snabbast på hela jävla Centralen men alla bestämde sig för att jävlas..helt plötsligt stannar de upp och vänder sig om? Satan i gatan..bonnläppar!!

Framme vid Pizza Hut..blodsockret ska äntligen få sitt..det är just nu strax under fotsulorna..nähä, ingen pizza jag är sugen på äter..bara svamp och veg...går över till BK..står i kö någon minut, hör hur de framför mig får beskedet att det tar några minuter..tittar upp, ser att det inte finns en burgare klar..men satan hur svårt är det att driva ett snabbmatsställe på Centralen egentligen?
Blir villrådig...tittar över till nudlarna, nej vill inte..funderar på att gå till Donken..nej, långt..klockan är mycket nu...ååh..baguette-stället bredvid BK kanske..finns mycket klart..tar en Parma & Mozzarella-baguette (garanterat späckad med gift om jag förstått tidningarna rätt)..efter första tuggan känner jag att blodsockret redan är uppe vid vristerna..

Kommer på att jag glömt ta ut pengar..ställer mig i kön, endast två framför mig, den första är snabbt klar..den andra, kvinnan, tar ut pengarna stoppar i plånboken, jag gör mig redo, då plockar hon fram ett till kort och ska ta ut mer..suckar inombords..när hon är klar vänder hon sig om och tittar på mig...jag inser att mitt suckande nog inte var inombords trots allt..

Tar ut pengarna, går och kollar skärmen om när bussarna kommer samtidigt som jag trycker i mig mer av baguetten..tar inte ens två minuter innan det står att bussen ankommit sthlm 15:56...tur nog så betyder det några minuter till innan den verkligen ankommit, så jag går ut och väntar på dotra, hinner precis trycka i mig baguetten innan bussen parkerar...då har blodsockret kommit upp i acceptabla nivåer igen och det är svårt att inte vara glad när dotra kramar om en..

Om två veckor kommer jag garanterat gå tidigare från jobbet och då kommer allt att gå hur smidigt som helst och bussen kommer vara en kvart sen istället för en kvart tidig...

Simon Helg på väg...

Bloggen är mer än lovligt seg i dessa dagar...speciellt kvällar..nu ska de visst göra något åt det, så jag antar att något kommer gå åt helvete...det är därför jag inte bloggar på kvällarna..alla dessa modebloggar segar ner servrarna så det blir omöjligt att själv få in ett inlägg..

Vilket är synd..jag ligger fortfarande efter i inlägg som skulle skrivits..ett dateras ända bort till Vasaloppet..kanske, kanske jag hinner med det i helgen..eller inte..i helgen ska det nämligen konditiontränas å det grövsta..

Yup, dotra kommer ner hit..och det kommer bli en ovanlig helg..en helg helt fri från Bajen-matcher...inte ens bowling kan vi gå på..det känns konstigt..antagligen kommer jag bli tvungen att prata med henne nu..vad pratar man om med en 8-åring? Pojkvän har hon redan, att ge henne något att rita på renderar mest i papper runt hela lägenheten och ärligt talat, hon har ärvt min talang i tecknandets ädla konst...blir tufft det här..maten är färdigplanerad iaf..som den dunderpappa jag är blir det ikväll älg (utskuren biff) med potatisklyftor, rostad paprika, grönsaker och troligen pepparsås..imorgon blir det Lasagne (givetvis på älgfärs)...men sen då?? Vi kan inte gärna äta en hel helg..ingen av oss behöver det..

Jag får nog ta ett årsdvd-maraton med henne..

Nej, jag är givetvis inte mer värd än modebloggarna..de förmedlar någonting iaf..dagens outfit-bilder en masse...väldigt ytligt iofs, men bättre det än en deprimerande tjock 33-åring med grått skägg..

Ibland blir besvikelsen för tung att bära..

Jag kollade precis in bilden i det här inlägget samtidigt som jag lyfte mitt glas jag har på skrivbordet..

Förstå min besvikelse när jag insåg att det bara var vatten i glaset jag höll i..jag var helt övertygad om att det var öl..tydligen så blockade hjärnan bort att jag sitter på kontoret just nu..

Rättning i leden, sluta småprata, jobba jobba jooobba..

För den anonyme (länge sen nu) som tyckte att chefen min skulle dra mig i nackhåren så jag rycket upp mig och gör ett bättre jobb kan jag meddela att jag försökt det idag, vi får se hur det går...

Yup, den ordinarie chefen är på andra sidan Östersjön, så idag är jag chef..här ska styras och ställas..för att visa mig mogen denna uppgift kom jag in före nio idag...visserligen orakad, men före nio iaf...

Nu blir jag orolig..

..de kan inte hitta min betalning..det är därför jag inte fått mitt säsongskort än..oroligoroligorolig...

Det positiva..om de nu hittar min betalning någon gång..så får jag en bättre plats än jag först trodde..det verkar bli lite närmare klacken..precis som jag vill ha det...sektion L väntar på mig nu...

En uppdatering..

..Påsen med gelehallon har landat på mitt bord..sittstrejken är över för den här gången..jag ska nu lägga in mina steg för påskhelgen..alla tre steg..

Påsen var på 400 gram..jag kommer få i mig socker för resten av 2000-talet..

Inatt jag drömde..

Skum dröm inatt...jag lirade vänsterback..fotboll...och det måste varit för Bajen för Sulan var mittback och Tony var coach..

Helskum, i pausen drog jag och Sulan till mitt föräldrahem av någon anledning, när vi skulle åka tillbaks i min BMW..tror det var 7-serien...gick det inte för ett par djur hade trasslat in sig i bilen och det var blod överallt (fråga mig inte hur..tror det var rådjur iaf)..Sulan satt kolugn i bilen och sa att jag fick fixa det här..
Det slutade med att vi gick längs riksvägen och jag desperat försökte få Sulan att ge mig Tonys mobilnr så jag kunde ringa och förklara varför vi var sena till andra halvlek, medan Sulan mest gick omkring och var cool...till slut vaknade jag upp..då var klockan halv fyra..

Man ska nog inte ligga och oroa sig över att säsongskortet inte kommit när man gått och lagt sig..

Givetvis var jag kapten...

och så var det en sak till..

Mitt lag i stegtävlingen här på jobbet fick varsin påse gelehallon på månadsmötet i torsdags..jag har  inte fått någon...den ska jag ha imorgon annars sittstrejkar jag..

För mer socker är precis vad jag behöver...

Om alla vore så principfasta som jag vore vi alla fruntimmer..

På jobbet väntade ett sprängfyllt påskägg...Jerker som är en duktig och karaktärsfast människa bestämde att det skulle få bli lördagsgodiset till honom och dotra (han gör allt för att spara en krona den snåle fan)...

Nu är nästan halva ägget uppätet och jag har fan sockerhuvudvärk..dags för hemgång, svamphjärnan vaknade aldrig riktigt till...

4real..

..det är segt idag, det är som om hjärnan stängts av fullständigt under min miniminisemester..ingenting jag gör går i normal takt..

..eller jo..mitt tålamod med datorer är på samma låga nivå som förra veckan..jag öppnade min dag med att svära en lång harang om värdelösa datorer och hur mycket bättre det var förr (jag vet, jag är gammal..)..

I övrigt, allt går långsamt..imorse när jag vaknade kändes allt som vanligt..kura in sig i täcket, lägga sig på soffan och sen kolla på nyheterna och sporten, men något var konstigt..trots ca 4 timmars sömn kände jag mig ganska pigg..orolig över detta blev jag givetvis liggandes i soffan alldeles för länge..och kom precis till halv tio (innanför flextiden, tycker det förtjänar något slags pris)..men nej, ingenting fungerar just nu..gick jag hem nu istället för om 4,5 timme som jag kommer att göra så skulle man knappt se någon skillnad i mailhögen..det beror på att det tar mig 5 minuter att öppna ett mail, 8 minuter att svara på en enkel fråga..helt sjukt..

..å andra sidan, hade jag varit som folk och klivit upp när sporten var slut hade jag missat Ane Brun, så jag är ganska nöjd med mitt val...

Ikväll är det tvättid..jättekul...det är också sista dagen att slänga ut grovsoporna på gården..annars får jag vänta till hösten, om jag inte helt plötsligt skulle få energi att gå till containern vid Östgötagatan med kartongerna jag har som ska slängas..

Min gissning? Jag kommer slänga kartongerna idag sen om två veckor åker jag ut till Ikea och fyller på förrådet med nya kartonger..jag brukar göra så...

Värsta är ändå att jag så snabbt kommer in i hetsen igen..en hets som jag var den enda som kände på väg ut till förorten idag..bra Jerker, stressa du...ingen annan gör det, men du får för dig att det behövs??

Dags att återvända till min slow motion-värld..

Me & Jesus...

image69

..och en öl...
..som följdes av flera och slutade med att jag oroligt började räkna på om jag hade nog med pengar för bussbiljetten till Mora idag..nu var det här i fredags..och pengarna räckte precis..blev någon tjuga över...tur att stället stängde tidigt, även om jag har för mig att de fick mota ut mig sist som vanligt..

Att det gick så mycket pengar beror nog också till del på att jag tog fler ölbeställningar än storebror..så kan det gå om man är törstig tydligen..
Trubaduren i bakgrunden var norsk, han blev överraskad när jag önskade "Splitter pine"..älskar sånt..får mig att känna mig speciell..
Åt där gjorde jag också...först fläskfilé med grönpepparsås och lite senare en toast...
Lite lustigt då att jag tackade nej till att vara Toast master på kusinens kommande bröllop (och eftersom jag ändå tjatat så om alla som är på smällen så kan jag väl skriva att den blivande frugan också är på smällen..så kusinen har skaffat sig en hund..så det blir jämvikt..två barn, två jakthundar..)...
Alla övriga i jaktlaget verkar också skaffa hund, så det ser ut som att jag blir ensam att sitta på pass om ett år..resten är hundkarlar..
Kallt var det också..en bit över -20 ett par nätter..

Fast först var vi hemma hos storebror..men det skrev jag ju..i övrigt gick helgen i vilandets tecken..jag tappade rejält i mitt stegsnitt och ligger nu precis över 11000 steg...sopigt, men behövligt med vila...

Om det var snö i skogen? Innan jag och storebror förlorade oss i alkoholångorna hos honom följde jag med till kyrkogården för han skulle tända en maschall på sin farfars grav (vi är halvbröder) och när vi gick där längs gången stannade han plötsligt
- Här borde den vara, tror jag..
Alla gravstenar längs gången fanns under snön..får hoppas han firade rätt människa...vi kom iaf överens om att när vi dog skulle gravstenen vara minst 1,5 hög..utifall...sen vill jag ha en häftig titel också..trafikbilsförare, eller något liknande..supportingenjör..skittråkigt..hemmansägare funkar iofs..

Och mest av allt hoppas jag att ingen såg mig på vägen hem från puben...först gav jag lillebror de återstående ölen i kassen med orden "Du ska gå på efterfest", sen började jag vandra hemåt i den kylslagna natten, slog på mp3:an, Hästpojkens knarkpop började låta i hörlurarna och jag sjöng med..och hoppade...och agerade som om jag var med i en musikvideo, ensam på länsväg 297...försökte få med kossorna på vägen hem utan att lyckas..skrek ut "Det var jag som sluta lycklig, å det var jag som hitta hem"...om någon såg mig så är det väl dags att emigrera på allvar...

Så fort cigarettröken gått ur kläderna kommer jag längta dit igen...

Jag ber om ursäkt..

..för det är uppenbarligen mitt fel...jag lämnade vinterpjucken kvar i huset i skogen "för här nere behövs de då rakt inte"...sällan hostar hackspetten..

Klart jag möts av årets snöfall när jag kliver ut från stationen i Skanstull..på mina 50 meter hem hann jag bli helvit..så vinterns återkomst är helt klart mitt fel..Dalarna visade det tydligt med sitt strålande solsken när jag väntade på bussen....

smygfluktning..

Smiter in mellan ölen för en snabbis..sitter hos storebror och har precis kllat hur matchen gick i xperteleven igår och kört en match i Sport quiz..

Oavgjort i båda...hur tråkig kan man vara..nu ska ölen flöda ikväll...jag ska dricka öl hos Jesus...

Jo, jag ska alltså till fd församlingshemmet här i byn på pubafton..det finns fortfarande en gigantisk väggmålning på the Christ här...jag älskar det..jag, Jesus och alkohol..du ser Vonsan..jag har kontakt med herren på mitt eget sätt..

Det kanske är talande för byn att nykterhetslogens hus är fallfärdigt och har varit så så länge som jag minns (jag är gammal nu..det är med andra ord en väldigt lång tid..)..

På tåget norrut såg jag en otroligt vacker tös...hon skulle till Falun för vidare transport till Sälen (ja, jag tjuvlyssnade, som om ni inte gör det?)...såg ut att ha jättefin kropp..efter en timmes pendlande mellan senaste numret av offside och fånstirrande på henne insåg jag det..hon var kort, 08-dialekt och mörkhårig...hon var en 10 år yngre kopia av 158.5 cm...jag har bra smak på kvinnor tydligen..det var iaf något så vackert/mysigt/annat fint ord som slutar på -igt med hur hon satt i sätet..drog upp benen, klättrade på sätet när hon skulle upp på ett sätt som fick mig att bli förälskad..

Om jag pratade med henne? Är du galen??
Vi delade iaf ett leende en kort sekund och lite snabb ögonkontakt..när hon lämnade lite grejer på sätet bredvid mitt medan hon fixade ihop något på sitt säte..precis som jag alltid trott att kärlek var för mig..snabb ögonkontakt, ett leende och sen är det slut...

Om ni hittar något mer deprimerande att läsa denna helg säg till, då får jag skärpa mig...

Nu ska jag iaf supa skallen i bitar..imorgon är jag barnvakt till min egen dotter (humor, det kallas humor)...

Terror på Elm street

En viktig sak för att inte stagnera totalt är att ibland utmana sina rädslor (typ gå ut på balkongen trots att man är abnormt höjdrädd)..därför gjorde jag det nyligen..jag var på mässa..nyligen förresten, det var i slutet av januari, men det här inlägget har inte blivit skrivet förrän nu..

Var var jag? Jo, utmana sina rädslor...en som jag har, en situation när jag känner mig riktigt osäker är när jag ska träffa nya människor, representera jobbet..på mässa med andra ord, stå i monter och svara på frågor, försöka sälja produkter..jag är livrädd för det...jag kan ju inget, jag är ett socialt miffo etc..

Så det var nyttigt för mig..inte för att jag var särskilt bra, ingen direkt säljare, men jag stod där och försökte att inte svettas i händerna hela tiden iaf..trots att jag antagligen var sämst i montern är jag ganska nöjd, jag lyckades säga någonting utan att stamma, jag lyckades nästan hjälpa en kund..och så fanns det choklad där, schweizisk choklad..

Föga anade jag att jag samtidigt skulle få chansen att utmana ytterligare en rädsla de dagarna...men sån tur hade jag att jag fick chansen att slå två flugor i en smäll...

Nu kan ni se på filmen..Som ni ser, jag utmanade min rädsla att verka som en snuskig fulgubbe om jag filmar lättklädda mässlampor (läs mäss-slampor) med mobilen..
Jag tyckte jag var hygglig, men är ändå inte nöjd..det var lite för skakigt, lite för kort...nästa mässa ska jag utmana mig igen, då lovar jag att göra ett bättre jobb..jag känner mig stärkt av detta och tror jag övervunnit den är rädslan..det är bra, då kan jag äntligen göra en hobby av att smygfilma tjejer..

Apropå rädslor, så ska jag utmana en till om bara någon timme..nej, inte duscha..fuck that...jag ska lämna datorn hemma när jag drar till skogs..försöka överleva några dagar utan att läsa bloggar, skriva meningslösa inlägg..jag ska försöka leva helt enkelt (ligga på soffan och säga åt dotra att gå utomhus och leka räknas som ett liv..)..

Nu ska jag duscha av svålen, raka mig lite här och där, topsa öronen, väga mig (gråta) och sen tröstäta på Donken innan tåget avgår mot skogen..om lite drygt 8 timmar är jag framme efter att ha bytt tåg, bytt tåg mot buss, byt buss mot bil och någonstans på vägen hämtat upp dotra..

Så för er mina trogna läsare (fjäskfjäsk) önskar jag en Glad påsk och vi syns igen dagen innan Bajen premiärspelar på Söderstadion!

If I don't write this song someone I love will die..

Jag inser det grymt patetiska i det...jag förstår hur osexigt det är, men jag kommer inte över ältandet..

Det är något sorgset över hela min person just nu, som om jag sålt smöret och tappat pengarna (men fan, skrev jag verkligen det där? Hur gammal är jag egentligen??)..dagarna på jobbet fungerar hyggligt..jag upprepar skämten till döddagar, men ändå..jag går framåt..jag får oftast jobbet gjort...det är annars, det är när jag har lite dötid som det kommer över mig..jag kan inte släppa henne..

Hon kom in som en vårvind i råkalla november, när det började tina upp och kännas som vår försvann hon..hon är oförglömlig och, nej..det går helt enkelt inte..

Inte blir det bättre av att jag ikväll satt och tittade på bilderna hon skickade till mig, jag smeker hennes kind på datorskärmen och minns tillbaks till november, på Söder, på sjukhuset..kan inte glömma henne, jag kommer aldrig glömma henne, frågan är om jag kommer komma över henne..jag har ju fan sörjt henne längre än jag känt henne...

Det är så jag börjar nynna på Magnus Carlssons "Kom hem" (kom heeeeem, vi börjar om igen, vi glömmer allt, därute är det så kallt, kom hem..)...hav överseende, jag är fortfarande inte helt botad från schlagerhetsen..trots mina försök genom att lyssna på Hästpojken varje vaken stund hemmavid..

Varför skulle jag kolla på bilderna? Du vet att hon är vacker Jerker, det var inte så att du behövde någon påminnelse om det, var det ett test? Nå, precis som allt för ofta i skolan så sumpade du det..grattis du får IG...starkt jobbat..

Jag skulle gissa att det är mer än 10 år sedan jag kände så här senast..betyder det att jag får vänta i 10 år till innan jag har chansen att träffa någon som verkligen kan förgylla mitt liv? Då är jag redan halvdöd..stor poäng då? Det är som jag sagt de senaste åren, kärlek var aldrig för mig, när jag fick det var jag inte mogen, när jag blivit redo finns det ingen för mig.
Sorgligt, men livet, nu ordnar det sig..det är snart vår, min vakna tid kommer att gå till att undra varför Bajen slopade matchprogrammet, det kommer att få mig att fundera på hur jag ska hinna med att se minst två matcher varje dag under fotbolls-EM och ändå jobba full dag...fast innan dess..det är två veckor till iaf innan tankarna kommer vara fastnaglade på Söderstadion..

Borde ge mig med det här innan tårarna kommer...borde porrsurfa och känna mig som en man...borde kanske gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon...borde antagligen lära mig att stänga av alla känslor så jag kunde gå oberörd genom livet..men, det går inte...sorgsenheten ligger som ett täcke över mig..jag glömmer henne aldrig, hon kommer finnas där i mitt sargade hjärta resten av livet, gnaga en bit av det då och då..till slut blir jag kanske nog bitter för att förnedra någon annan kvinna och kan gå vidare med en spelad hjärtlighet och låtsasförälskelse...

Fast det värsta är nog att jag inte vet vad jag skulle säga om hon helt plötsligt gjorde tvärtom...det är inte alls säkert att jag skulle ta emot henne...jag trivs nog egentligen i melankolin..

Jag har lärt mig att jag aldrig kommer göra det jag borde..

Jag borde nog packa väskan inför morgondagens färd norrut...eller nej, jag borde nog diska först..diskvattnet är redan upphällt...så borde jag lägga in Hästpojken och lite annan musik i mp3:an...

Så många beslut, så mycket att göra..jag får nog ta igen mig på soffan lite först..

Curlingens ABC...

Beerbelly har svårt att se njutningen i att kolla på curling...jag har viss förståelse för det, men ska göra mitt bästa för att förklara..

A: Anna Svärd. född Bergström. Det räcker så..mer behöver inte förklaras..
B: Bo. något en curlingroupie gör på hallen, när lag Mabergs spelar DM..fram till söndagen då, då bor curlinggroupien i bakfylleland
C: Camilla Gröseth. antagligen den vackraste norskan någonsin (se bild).
D: Dava. mannen, myten, norrlänningen. när övriga killar i curlinglaget skaffar barn blir han ungkarl..
E: EMpa..kliver in och hjälper Mini till EM första säsongen..
F: Final, vanns igår av lag Mabergs..EM nästa..
G: Githmark Linn, den blonda norskan på bilden, hon har spelat OS och tycker om fylleboxning..
H: Henke Curling. Något så obskyrt som en GIF Sundsvall-supporter. Tycker om att nakenbada vid Långholmen..
I: intresseklubben antecknar börjar det bli..
J: Jerker, världens första manlige curling-groupie..
K: Kiiskinen Katja. Min första curling-kärlek, ryktas ha gått ner sig totalt och har tvivelaktig smak på män..
L: Lollo Marmont (stavning?) gav PMS ett ansikte i Nagano -98...
M: Mini. Försöker ständigt dölja sina tider som häradsbetäckare genom att skylla på mig..
N: Norberg, i Oslo stirrade jag mest ner i hennes urringning..
O: Oslo cup, den första (enda) utländska turnering som jag curling-groupiat vid..
P: Prytz Andy, försökte övertala mig i Oslo att matriala för hans lag istället..verkar som jag valde rätt, trots löftena om pengar, öl och bättre hotellrum..
Q: Quinna? finns det något på Q??
R: Ryska, försökte jag prata med det ryska EM-laget, också det i Oslo, förstod inte mycket..
S: Stina, söt skipper i VM-laget..
T: Thomas, coach i Mabergs..även om jag stod som i coach i första utskicket från Oslo cup..
U: Undvika. Mini undviker ständigt att tacka matrialen i segertalen..
V: Våffla, serveras i Oslo, blev för många..som vanligt..
X: Cirkulerar det många i curlingvärlden..flest har nog trean i Y-buss..
Y: Y-buss, yngre killar än lag Mabergs. Fick pisk i finalen, men ser fram emot banketten i Oslo igen..
Z: Zeke, legendar..
Å: Åh, vilken dum idé att försöka få ihop ett jävla ABC...
Ä: Älg, bjöds det på några timmar innan mitt presentationskort togs..det var en fest med curlinglaget..
Ö: Övik, syns i december

Märklig dröm

Jag hoppas ha hjälpt Beerbelly förstå min fascination för Curling lite bättre med det här inlägget..hade kanske räckt med bilden iofs..

SM-guld, SM-guld, SM-guld!!!!!

Äntligen..här har jag varit curling-groupie i så många år nu och äntligen vinner de!!! SM-guld till lag Mabergs...så nu blir det väl att packa sig upp till EM i Ö-vik i december...


image55

Bilden från Sumpan Open tidigare den här säsongen..

Fast jag hörde inte Mini tacka matrialen den här gången heller....

Så här bra var det länge sedan jag kände..

Klev innanför dörrarna till kontoret halv nio..den blonda controllern är tillbaks från sin Thailandssemestern..

Livet kunde bara vara bättre om jag fick sova ut, kärlek och pengar..

The easter bunny gets a rude awakening..

Godiset från megapåskägget hjälpte en vända, men nu när värsta sockerruschen lagt sig är jag lika trött igen..

Och även om jag insett det meningslösa i att träna och försöka gå ner i vikt..insett att jag lika bra kan vara fet resten av livet, så tänker jag träna ikväll..sen ser det ut att bli ett uppehåll på drygt en vecka..en vecka fylld med godis, soffliggande och en del alkohol..skönt att vara tillbaks i livet efter en maratontråkig vinter..

Till beach -09 tänker jag fettsuga mig, det är enda chansen...

Men gud, hur livstrött låter jag inte?? Får ta lite mer godis så kanske det vänder..

Jag vill hem..

Satan vilken måndag..försov mig lite som vanligt..sitter nu i stolen och håller på att somna..jag orkar inte anstränga mig en sekund utan att ögonlocken faller ihop..

Det enda som inte får mig att rasa ihop helt och hållet är mantrat snarthelgsnarthelg..jag har ju begåvats med ett hus i norra Dalarna och eftersom jag är en alltför lågt stående varelse för att inneha tjänstebil eller ha råd med en egen så återstår tåg för att ta mig dit och eftersom vi pratar jättelång resa tydligen måste jag åka senast kvart i tolv på skärtorsdagen för att vara framme samma dygn..med andra ord..jag får offra en semesterdag för att ta mig upp till skogen...det är jobbigt..

Men just nu känns det som en räddning..bara 2,5 dag kvar till helg..det känns bra..känns bara som att det är 2,5 dag för mycket..jag vill bli mångmiljonär nu, så jag slipper kliva upp på morgonen, så jag kan olda min slackerhet på allvar, så jag kan köpa mig kärlek..

Den som säger att pengar inte kan köpa lycka har aldrig varit fattig..eller måndagstrött..

Lucky Star..

När Veronica Larsson gjorde en dubbelräddning på en straff fick jag gåshud på armarna..så underbart skönt..Bajens handbollsdamer slog Västerås och kan, om de tar poäng mot Skånela, få chansen att kvala sig kvar i elitserien..det bygger iofs på att inte Spåret vinner sin sista match också..å andra sidan, vid vinst är det garanterat kval, då åker Skånela ur eller kvalar beroende på hur Spåret spelar...

Det var bara min andra match på handbollen, men här verkar jag ha hittat den passion som jag så ofta saknar hos damidrotten annars..svordomar och allt sånt..gör mig lycklig..jag kommer nog fortsätta följa damerna..

Annars har söndagen mest varit en ångestförlängning från lördagen..slö, slöare, Jerker..har iaf tvättat och strukit..och fixat matdosor, så luncherna är fixade den här veckan, men jag hade tänkt städat också..nu får vi se när det kommer hända..kanske i april?

Just det, jag har diskat också..helt värdelös har jag inte varit..

Just nu, Basket på tvn och bränna av Hästpojken och Hello Saferide, så jag får lite ny musik till mp3:an...

Ett skov av ensamhet växer i min lägenhet..Linda var nog min favorit trots allt, men den här låten fick mina ögon att tåras, den förstärkte känslan jag känt hela dagen, känslan av ensamhet, känslan av att förlorat för sista gången, känslan av att aldrig mer träffa någon som kommer att förälska mig så..

Den dagen måste komma då jag avfärdar den här låten som patetisk, som handlar om en patetisk människa som inte kan gå vidare, men tills vidare är jag den patetiska människan..jag kommer inte vidare, jag går genom mars med sorgen i mina ögon, jag försöker limma ihop delarna av mitt hjärta, men de fäster aldrig, de lossnar igen hela tiden, det kan vara en låt, en doft, en tanke, en dryg gnagare på ett kalas, det kan fan vara vad som helst...

Jag vet inte ens om jag vill gå vidare, jag kanske vill vara här, jag vet att jag vill vara förälskad, men lyckligt förälskad..och det ska vara i en svampälskande, 158.5 cm lång, yppig och ypperlig kvinna med tatuering i nacken..

Jag tror det får vara annars..tills världen har ändrat sig och jag får som jag vill stannar jag i min lägenhet, i min bubbla, där ingen kan få en chans att förälska mig igen...

Hur bonnig får en expert vara?

Ärligt? Får man vara hur urbotad korkad som helst och ändå sitta i en jury? Att delar av svenska folket frivilligt idiotförklara sig var ingen överraskning..det händer varje år, men när en jury gör det, vad är det då för fel?

Är det månne ett utslag av den usla göteborgshumorn? Hur ska man annars förklara att en expertjury, som både stå för ett visst mått av klass och kunskap när det kommer till musik ger en så genomusel låt som "I love Europe" 1 poäng????

Ärligt talat, ni har inte varit roliga sedan Albert och Herbert (jaja, Björn är väldigt rolig..), försök att iaf göra ett bra jobb och inte göra er till allmänt åtlöje..härmed utser jag er till Sveriges bönder!! Taskig smak, bonnig dialekt (seriöst, hade ni gjort ert jobb hade Östergötland fortfarande hållt titeln..)...

Till nästa år hoppas jag att ni skjutit av årets inkompetenta jury och hittat några som kan någonting om musik...

En lördag på den vilda sidan..

0700: Vaknar till, ser att filmen är slut, slår av dvdn, ligger kvar på soffan..
1010: Vaknar till, slår på Vinterstudion på tvåan, hämtar en filt, lgger kvar på soffan..
1015-1430: Sover, vaknar korta ögonblick, drömmer om vinteridrott, på soffan..
1440: Sändningarna från bandyfinalen har börjat, vaknar till, försöker se om hockeyn visas på kanal 9, borstar tänderna, lägger mig på soffan igen..

1510: finalen är avgjord, fortsätter slötitta i soffan
1650: finalen slut, leker med mig själv, duschar..
1740: Skriver patetiskt inlägg om min dag, sitter i soffan..
1745: Går till Ica för att köpa något drickbart till pizzan jag tänker äta ikväll, ska också köpa grönsaker till morgondagens middag och antagligen något flottigt också..

Resten av kvällen lär gå i soffans tecken den också..sitta och hata svenska folket som röstar på Christer..flotta lite och säkert lite självömkan för att jag sitter själv..

Pisstråkig fylleblogg..

Nattbuss till Fruängen, byte vid Slussen och sen hemma..

Hela vägen in till Slussen kände jag mig som en dålig statist till en Tom Alandh-dokumentär..tittade ut när livet åkte förbi..

Eftersom alla var gravida eller upptagna diskuterade jag och Töbin mest hans fascination för att alltid hålla på vinnande lag..och så skänkte jag en tanke till Puman från Ösmo som var vackrare än någonsin..

Nu somna dvd på soffan..

Sent folk kommer fint..

Jag ska vara ute i Stuvsta om 10 minuter..det ta en halvtimme med buss och pendel..det är inte svårt att räkna ut att jag är sen..men jag ska bara..

..fixa mitt lag i Fantasy Premier League..
..kolla Xpert eleven om det hänt något..
..posta det här inlägget..
..ta på mig finaste skjortan, kisa framför spegeln och tycka jag är snygg..
..packa ölen..
..dricka ur whiskyn (viktigt, gör det före spegeln..det hjälper)..

Ses i natt..

En tocken helgagenda

Fredag:
Jobba klart, åka hem till ön, köpa snus, stressa som satan samtidigt som jag lyssnar på hästpojken. Sen ut till förorten och 30-årsfest för Kärrtorp.
Lördag:
Fylleblogga på natten och somna på soffan, framåt lunchtid ligga i soffan och konsumera sport, försöka ta mig till Ica iaf för att komma upp i fler än 1700 steg som i söndags. På kvällen, sitta ensam i soffan och kolla på schlager, förbanna att Christer Sjögren vinner och idiotförklara svenskarna..
Söndag:
Träning, antingen riktigt tidigt eller på eftermiddagen, tvätta, ångesta lite över att det snart börjar en ny arbetsvecka..

Ovanligt välfyllt..lördagen ser jag fram emot..lätt bakfylleångest och bandyfinal på tv, synd att det bara är bönder som spelar *muttermutter*..om 4 timmar räknar jag med att ha börjat fylla kroppen med pinsamhetselixir..

Eftersom Blue tjatat så in i helvete ;)

Chefen undrade idag om jag och T någon gång tänkte läsa papperen om utvecklingssamtalet och sen skriva på dem...så det var väl lika bra att göra det då...

Mitt minne av utvecklingssamtalet var att det var i en betydligt positivare anda än vad som stod på papperet..visst allt som stod på papperet var sant, vi talade om det, men det kändes positivare..nu kändes det mest som om det var ett jävla tjat om min inställning, om mitt gnäll och om min sovmornar (någon som ser det roliga i den meningen?)...vilket iofs togs upp, men det nämndes även att det var betydligt bättre under hösten, för att få en ny dipp nu i februari (wonder why?)..som vanligt iofs..

Nåväl, som vanligt är jag bra på mitt jobb, men med ganska kass inställning till..eeh ja..livet typ..socialt är jag bra också..mitt gnäll verkar inte nå ut till kunderna...mer positiv feedback från andra på kontoret...fast jag kommer in för sent på förmiddagen för ofta..jag vet inte..det är inte riktigt en karbonkopia från de senaste utvecklingssamtalen men nästan..nåväl..det blir bättre snart och i juni kommer jag komma i tid varje dag..för då är det fotbolls-EM..

Minnesvärda saker som sas under samtalet..
-Du har lite utav en norrländsk inställning, lite som mig, lätt för att se det negativa i saker och ting..
Min chef angående min livssyn..

- Men, det får inte bli så att du blir störig..
Jag, när chefen förklarade att han kände det som om han försummat mig, men skulle skärpa sig och vara ett större stöd...jag hade uppenbarligen inte riktigt samma åsikt om det behovet..

För att sammanfatta, jag är suverän på mitt jobb, fast väl negativ..jag försover mig för ofta...jag börjar klampa in på säljingenjörernas område nu och med samma utveckling är jag snart där..utan att riktigt veta om jag verkligen vill det, men mitt absoluta nej ändrades den här gången till "Det verkar vara den naturliga utvecklingen av min tjänst"..jag kan prata fint när jag vill..
Chefen tog också upp hur glada de är att jag är kvar på företaget "Det skulle ta minst ett år att lära upp någon till din tjänst"..moneymoneymoney, så stannar jag för evigt..JAG KAN KÖPAS!!

Skulle använt den här till något annat, men det är stopp i huvudet just nu..också..

Har inget att skriva..blir en teckning istället..

image68

Small penis, small world..

Världen är för liten..imorse..efter att jag snoozat i 1,5 timme ungefär..lyckades jag äntligen bege mig mot jobbet..i mp3:an "Ingen soldat", perfekt för att inte stressa...
På tuben ser jag en gammal klasskamrat..liten värld..fast eftersom jag är jag smög jag mig bara längre in i vagnen för att slippa prata med någon så tidigt på morgonen..

Ikväll efter att ha jobbat järnet till kvart i åtta..vilket egentligen är poänglöst eftersom flextiden slutar halv sju..
På tuben, försöker lösa Sudokut i City..helt plötsligt kommer en tjock tjej fram till mig..
- Men, tjena!!!
-  Vad tjock du blivit? (jag är en riktig smooth-talker när jag sätter den sidan till..)
Linkan, en fd kollega dyker upp..och hon är fan tjock..hon ska föda veckan efter påsk..så roligt att träffa henne igen, om så bara för tre stationer...hon finns på en bild i den här bloggen under rubriken den perfekta kvinnan (eller om det var drömtjejen..kommer inte ihåg)..hon poserar under min Bajen-flagga i min Bajen-mössa...sånt är kärlek..

Vad jag skulle säga var nog egentligen om hur liten världen verkligen är..undrar vart man måste flytta för att komma undan?

Lustigt är att hade jag haft pengar hade jag inte träffat henne ikväll..då hade jag träffat två andra ex-kollegor över en bit mat, men jag hade inte råd den här gången...

She's in charge

Susfu undrade över skrivbordsbild...här är min...


För alla som låg sömnlösa..

På jobbet iaf...hemma har jag en annan..

Och ja, jag är på jobbet än och blir här ett tag till..tycksyndommigtycksyndommig...

Sheffield Wednesday..

Idag på lunchen..
Blond, söt och hon lät norrländsk (ja, jag tjuvlyssnade)...ingen ring på fingret..
Ibland är det skönt att äta den medhavde lunchdosan alldeles själv..

Hon såg inte ut att vara gravid heller, så jag undrar vad det var för fel på henne egentligen?? Jag trodde alla tjejer var som Christina Ricci i gårdagens film..otroligt vackra, men psykiskt störda..och gravida..

I brist på bättre..

Kom i tid idag..så hittills den här långa arbetsveckan har jag kommit tidigare än motsvarande dag förra veckan..det kommer att spricka imorgon..förra veckan dök jag upp kl.8 på onsdagmorgon..det händer aldrig..

Idag är det bandy-semifinal, ishockeyslutspel och Champions league..blir svettigt att orka med kanalsurfningen ikväll..


Allt är en fråga om perspektiv..

Vilken dag..jag kom in en kvart tidigare idag jämfört med förra måndagen..alldeles lysande..jag är på gång nu..

En kollega frågade om jag gått ner i vikt...minliggapåsoffanutanattrörasigenmillimeter-diet från igår funkade tydligen alldeles utmärkt..

Om ett par timmar träning..måste hålla i..vila från träningen får jag under påsk, sen är det igång igen..april blir tufft..någonstans emellan ta hand om dotra och gå på ett flertal matcher med Bajen ska jag hinna träna..antagligen drar grussäsongen igång också..

Alkohol är mumma för själen...att ligga bakis och tycka synd om sig själv en hel söndag är det inte..vilken tur att helgens fest är redan på fredag..så jag hinner klara av bakis-fasen på lördagen och sedan kan vara sprudlande glad och lycklig igen på söndagen..

Igår fick jag en släng av söndagsångest igen...det kändes som att få ett besök av en kär vän som rest jorden runt i ett halvår..lite saknad, lite osäkerhet om hur man ska hantera honom..mest saknad..vad vore jag utan lite hederlig söndagsångest?

Mr Know-it-all

Chefen ringde och väckte mig tidigare idag..han behövde experthjälp...
-Du vet att det finns en Thai-restaurang i Dala-Floda va?
- Jo. lätt sömndrucket (klockan var trots allt bara 16)
- Hur långt är det mellan Malung och Dala-Floda?
- 9-10 mil..
- Bra, då vet vi..

Det är skönt att kunna hjälpa till ibland..

Det finns bara en..

Jag har ingen som helst känsla för proportioner..den ustökta middagen idag var nog mer menat för minst två personer, men jag drog i mig allt ändå..det tog en halvtimme att äta upp det och sen dess har jag legat på soffan i paltkoma..

Nu är det Barca mot Villareal..gissa vilka jag håller på?

Snart, packa träningsväskan till imorgon och under pausen ut i köket för att diska rent ugnsplåten, så slipper jag iaf den imorgon...

Jag kommer upp i lite drygt 1500 steg idag..starkt jobbat..och eftersom jag var så slö så har jag ingen frukost imorgon heller..antar att jag får överleva på kärlek..

Snö, snö, gnistrande snö..

Det bidde ingen fylleblogg inatt..när jag kom hem kl.4 hade webblogg redan gått och lagt sig..synd, jag har för mig att jag hade fyra inlägg i huvudet som skulle ut, istället blev det att steka en hamburgare och titta på Dogma..en film som jag i gårdagens berusning höll för världens bästa..

När jag sedan vaknade på soffan kl.8 imorse var den slut..jag reste på mig, hämtade en filt och somnade om igen..

Undrar vad inläggen skulle handla om? Något måste ha varit om festen, jag är ganska säker på att jag hade ett "hata SL-"inlägg på gång också...just ja, det var något om hur jag skäms att vara en del av ett släkte som gör att vackra, självständiga kvinnor inte längre törs bli förälskade av rädsla för att råka ut för en psykopat...

Jerker, kvinnornas förkämpe liksom..iaf hemma i soffan kl.4 på söndagsmorgon..jag är säkert bitter istället innan dagen är slut..mitt största problem just nu är frukost..jag har ställt in mig på Donken, men vill inte gå ut i regnet..Blingbling, kan inte du? ;)

Ikväll blir det en ypperlig singelmiddag med blodig älgbiff och potatisklyftor..så jävla gott känner jag att det kommer bli att det redan vattnas i munnen på mig..det kommer bli en sån middag att om dotra hade varit här hade hon återigen tyckt att jag borde öppna restaurang..

Men nu, soffan, lite självömkande för att jag inte orkar gå till Donken i regnet och slalom på tvn..

2 timmar kvar till alkohol...

Det var ju själve fan..vi förlorade, inget att säga om det, vi spelade mot de som vann serien..men, det var jämnt, det blev bara 5-2 och vi sumpade ett gäng chanser..Captain sumpade en straff, vi hade ett par frilägen som inte blev något..vi spelade bra helt enkelt..

Men det är ändå själve fan..en hel säsong utan att göra mål..idag drog jag en i stolpen, hade en patetisk nick, dåligt skott utifrån och så ett friläge då jag hade sänkt mitt självförtroende så totalt att jag passade istället...suck..

Nåväl, det är väl bara en månad kvar till grussäsongen antar jag...då jävlar ska det göras minst 1 mål..

Och, jag har skickat in betalningen för säsongskortet..jag ser så fram emot april..nu ska jag laga mat och sen fixa till svålen innan det blir lite öl och tipsextra hos Skinndrottningen och Töbin...när vi laddat klart är det dags att fira puman från Ösmo..

Snart är det slut på det här livet..

Gick och la mig strax efter tolv igår..vaknade kl.9 imorse..sitter nu och slösurfar samtidigt som jag tittar på damernas 30 km från Kollen...snart frukost och om nästan en timme blir jag hämtad för en tur ut mot de västliga förorterna..sista matchen i innefotbollen ska spelas..vi har fortfarande chansen att komma sist (bra fokus där, Jerker)..men kommer antagligen hamna 6-7 nånting..vi kan inte bli bättre än sexa iaf..

Och efter det så är det dags att börja förbereda sig för party..dammsuga, duscha och tvaga sig och kolla på femmilen från Kollen..laga lite mat...innan det blir de sydliga förorterna, farliga damer och vacker alkohol..jag förväntar mig att det blir den bästa kvällen i mitt liv..

För att locka läsare krävs det en klatschig rubrik..

Halv tolv, fredag kväll  och jag funderar på att gå och lägga mig...I'm really living in the fast lane..

Inte blev jag sist från kontoret heller..Erik, norrlänningen som åkte halva Vasaloppet, dök helt plötsligt upp och vägrade sedan att lämna, så halv sju fick jag ge upp och påbörja resan hem till min ö...

Jag är grymt imponerad av mig som utvecklat min lättja så pass...just nu ligger jag på soffan och skriver detta..inget konstigt tänker ni..bara att ha laptopen i knäna..så gör väl alla?
Nononono...jag har den på bordet..ligger på sidan i soffan och skriver...

Imorgon, imorgon så ska min alkoholtorka brytas..Jerk ska dansa med lampskärm på huvudet igen..dags för fest..ölen står på kylning...jag förväntar mig att det sluddriga talet infinner sig vid 18-tiden för att sedan stegras till enbart konstiga läten innan klockan slår tolv och askungen måste lämna balen..

Ringde för att gratulera en vän på födelsedagen idag.."Är du full lägger jag på direkt!"...mitt rykte har förbigått mig...det är ju först imorgon som jag kommer fylleringa..

Städerskan berättade att i hennes land får kvinnor blommor på internationella kvinnodagen och att hon ska baka tårta imorgon för den...det behövs inte här...jag har inte träffat en kvinna som inte bestämmer över mig...

Oj, i det här inlägget kan jag inte skriva något om mitt utvecklingssamtal heller..kanske imorgon då..

Fredag, jag är förälskad..

Solen skiner, Bajentröjan sitter på kroppen, öl är inköpta..så vad gör jag här på kontoret?

Jo, jag väntar givetvis på att få låsa..att få ynnesten att gå sist härifrån, nu när chefen roar sig i det norska fjället..ibland är det riktigt roligt att ha mycket att göra..

På riktigt..

..jag bryr mig inte om det är vackra tjejer eller en vacker instruktör på spinningen..jag är där för att svettas och i slutändan bli bättre tränad och lättare..
Fast det är roligare att läsa om lättklädda, slimmade tjejer än en tjock, medelålders Jerker..

Städerskan hade förresten fyra blåmärken efter innebandyn igår..ett på kinden, ett på armen och två på låren..fast de två sista fick jag inte se..

Faktum är att jag oftast blundar under spinningpassen...det är lättare att hålla takten då..

Förlåt..

Förlåt för att jag hotade dig, förlåt för att jag sa så elaka saker, förlåt för att jag tänkte ignorera dig, förlåt för att jag önskade att Martin och Martin skulle döma ALLA dina matcher..

Förlåt för att jag tvivlade..jag hoppas att det gottgör lite att jag imorgon bitti skickar in betalningen till dig..

Javisst, ni kommer se mig skrika på sektion L, rad 13 hela våren, sommaren och hösten!!!

För att hedra Bajen klär jag mig i min finaste grönvita tröja imorgon...och drömmer ljuva drömmar om träbänkarna på Söderstadion..nu kan jag äntligen planera sommaren på riktigt..

Det bidde ingen Jennie..

Det blev en norrländsk Lars istället..konstigt nog tog benen slut och jag blev svettig ändå..

Nu fann jag iaf annat ögongodis..en tjej som var Våg..hon måste varit det, med tanke på tatueringen i nacken (hmm..var har jag sett det förut?)..

Jag är övertygad att hon vill ha mig..när jag gått ner 10 kilo till och plånboken gått upp med samma vikt..

Snart är det Jennie..

Back to basics..försoven..på tunnelbanan kom jag på att jag glömt den där lilla fjantiga handduken till spinningen också..in på Åhem för att köpa en ny och sen på jobbet..

Nu..slita till kl.18 sen spinning..hem till Ön och hoppas att tvn funkar igen..jag vill se på Per..

Imorgon, fredag, chefen är i Trysil och åker skidor så jag får väl ta på mig ansvaret att släcka och låsa kontoret på fredagkväll..högen med papper bredvid mig påstår det iaf..

Wednesday night blues..

Städerskan var med på innebandyn idag..efter att ha lovat i en månad dök hon plötsligt upp..hon hade grymt roligt, förutom då GKAM:en sköt henne två gånger på låret och sen en gång på kinden...jag erbjöd mig givetvis att blåsa för att lindra det onda..

Mindre roligt var att sitta på jobbet efter halv åtta för andra dagen i rad..och idag som jag ändå kom in kl. 8...nåväl..jag hade iofs 1,5 timmes paus för innebandyn på eftermiddagen, men ändå..

Sen när jag väl kommer hem och ska se på Champions league får jag myrkrig..wtf...har varit så hela kvällen och när jag sitter i mörkret här i soffan inser jag hur mycket tvn brukar lysa upp rummet egentligen...nåväl...jag hade kunnat sett det här som ett tillfälle att vidga mina kulturella vyer och läst något från fynden på bokrean, men det blev en film istället..

Fan ta Comhem om inte tvn funkar imorgon..då är det Per!!

Mycket på jobbet fortfarande och det är sent nu, så jag får skriva om utvecklingssamtalet en annan dag...

Stämplade in: 0800..

Kolla klockan..redan på jobbet..det som krävdes var tydligen inte roligare arbetsuppgifter, högre lön eller snyggare arbetskamrater..

Nope, det som krävdes var en lapp från rörmokaren om att värmen skulle stängas av kl.7 idag..jag måste duscha innan jobbet så det var bara att kliva upp halv sju för att tvätta svålen..i varmvatten..

El sugo utmaningo..

Sugbloggen utmanade mig...dags att välja superkraft..han snodde den uppenbara (röntgensyn) direkt, fine tänkte jag..osynlig finns fortfarande kvar..

Den kör jag på..osynlig..alla drömmer vi om att smyga in i damernas omklädningsrum och eeh..få höra vad de egentligen pratar om..precis så...inte för att stå i duschen och titta på när det tvålar in sig inte alls..

*Paus*

4 sekunder senare...var var jag någonstan, just det...osynlig..damernas omklädningsrum...duschen, men fan också..vänta lite igen

*Paus och oljud mycket likt en brunstig myskoxe*

Ytterligare 4 sekunder senare..okej, osynlig...men vad fan är det här? Stålmannens superkrafter?? Han var väl fan aldrig osynlig? Och hur ini helvete ska jag då få se nakna bröst?? VSGBB-klubben måste börja bli aktiv snart..

Hmm..okej..något annat..flyga, lasra upp kassaskåp, slå elaka män...va fan..vråltöntigt..vill jag flyga slår jag på en Lasse Tennander-låt och röker hasch..vem har pengar i kassaskåp nuförtiden?Och ärligt talat, jag är en fridens man, när jag inte är i skogen och ska mörda djur..

Nu vet jag...Backa tiden..den kör jag på..Jag väljer backa tiden..till strax före jag fick denna utmaning och då ska jag slå ut elnätet på östra Södermalm..nej, seriöst..tillbaks till 96-97 någon gång och sedan ändra lite på min inställning till träning, så kunde jag fortsätta vara den taniga pojken jag en gång var..säkert..vad skulle jag då blogga om, om jag inte fick gnälla om hur fet jag är..då skulle jag bara ha en viss sexuell frustration att blogga om (vilket iofs bar den här bloggen i ett och ett halvt år)..

Vad jag helt seriöst skulle göra är att backa tiden till några dagar innan den 15:e november och säga till 158.5 cm att jag inte tycker att det är någon bra idé att träffas innan hennes operation för jag har läst på och det kan bli jobbigt efteråt, det kan bli så jobbigt att något som skulle kunna vara riktigt fint blir förstört och att jag inte vill döda det..att jag vill att vi ska få en riktig chans att göra något fint av det hela..

Så, jag backar tiden..

Utmana andra var det också..Vonsan, Blå, Blingbling, Annika och Systrarna...

Man ska trackbacka också..fan vet vad det innebär..trackbacktrackback..så, det kanske funkar..

Annars? Livet i övrigt?

Jag borde skriva något om utvecklingssamtalet..kanske dyker det upp något längre ner..men just nu gjorde Fabregas mål...
eeh..just det..vad jag skulle skriva var att jag är fed up med förortsligisterna...spräng Akalla, men gör det när städerskan inte är hemma.."Polisen har begärt att stoppa tunnelbanan från Akalla pga blablabla, trafiken förväntas återupptas bludderbludderbludder"..nej, men för guds skull repetera inte precis vad du sa så kanske någon kan uppfatta det hela, låt mig stå och frysa på den här förbannade perrongen i 25 minuter istället...

Suck..inte nog med att jag iom utvecklingssamtalet blev tvungen att jobba till halv åtta för att få iväg en offert (vilket tekniskt sett borde göra att jag har två 2-timmarsgrejer kvar som måste göras imorgon, men det dök upp en till, så nu har jag tre 2-timmarsgrejer som MÅSTE göras imorgon, vilket gör att jag inte hinner uppdatera offertstatistiken som vi har möte om imorgon eftermiddag, ett möte som slutar mitt i innebandyn, så jag kan inte vara med på hela mötet och hela anledningen till denna parantes är att ni ska tycka synd om mig) och sen ska hasta hem för att tvätta...satan förbannade förort...

Nåväl, snart ska jag hämta tvätten och stryka den..så den slipper stå och samla damm innan jag gör det..

Sa jag att jag ska på födelsedagskalas på lördag? Sa jag att jag ska dricka mig berusad för första gången på tio veckor på lördag?

Jaha, det gjorde jag...

Men sa jag att jag ikväll blev bjuden på en till fest hos ytterligare en söt tjej? Nästa helg? Nehej, det har jag inte sagt..jo, Kärrtorp (som jag obsessade över för ganska precis ett år sen) fyller 30 och bjuder på fest..jag har inte tackat ja än..måste kolla med dotras mor först..det är min helg egentligen, men eftersom jag ska ha dotra under påsken kanske det går att ändra? Sen är det en pengafråga också, fast eftersom Bajen verkar fast beslutna om att inte ge mig chansen till att köpa ett säsongskort så har jag nog 2500 över (över är fel ord, jag kanske slipper låna pengar för att få råd med varmvatten..typ..)...och då ska jag på den festen..då kommer det sluta med fest tre helger på raken..blir tufft för levern..

Ett tag funderade jag på vad Kärrtorp tänkte med egentligen..hon kan ju inte ha fest när det är melodifestivalen, sen insåg jag att festen är på fredagen..ack ja, vilken tur jag har...

Jag säger det igen..får jag inget jävla utskick om säsongskorten snart skiter jag i hela säsongen och hoppas att Bajen får Martin eller Martin som domare varje jävla match..då behöver jag inte riskera att missa ett SM-guld pga min bojkott..det skulle Martin eller Martin aldrig tillåta...

Oj, dags att hämta tvätten och sen stryka, blev visst inget om utvecklingssamtalet ändå...

Felknullad idag också..

Jag valde verkligen fel dag att försova mig (igen)..nu har jag tre saker att fixa senast imorgon..alla saker tar ett par timmar i anspråk..och jag har ett gäng möten inbokade under tiden..

Näe, kunde inte somna inatt heller..var precis på väg att somna när mobilen pep till..nytt meddelande..tänkte skita i det, men blev klarvaken...så jag gav upp steg upp ur sängen och kollade vad jag fått..ett MMS från Vasaloppet..Eriks målgång..10 sekunder film på ett tomt skidspår..men tack, vilken tur att jag fick just det..detta har jag nytta av..och tiden det kom sen..halv två på natten..det tog en timme innan jag somnade igen..suck någon?

Ja, jag skriver det här på lunchen..snart ska jag börja köra stenhårt...

I eftermiddag har jag bland annat mitt utvecklingssamtal, om jag nu kommer ha det..vi har skjutit upp det tre gånger hittills...det blir spännande att se om det blir av idag...jag är inte riktigt på samma positiva humör som förra veckan, men det är betydligt bättre än då vi ursprungligen skulle ha mötet..

Jag ser fram emot mötet..extra roligt är förstås att jag skickade in flextidsrapporten igår..så det syns hur jävla ofta jag var sen i februari..känns bra..

Illa dold mansgrisighet...

Ed Norton..den killen kan få mig att skaffa bockskägg igen..

Annars talade städerskan om hur hon fått så stora vadmuskler av att träna..jag bad om bevis (nej, jag gjorde inte det..liiite hyfs har jag)...hon sa också att män ska ha lite mage...jo, lite är väl okej sa jag, men jag har mycket..därför ska jag träna nu..

Apropå vadmuskler..alla verkar ha bestämt att Mat-Tina har fått så snygga ben nu när hon dansat i några veckor..jag var tvungen att kolla upp det och ärligt talat, jag förstår det inte..det är ju bara ett par benknotor med lite hud över..tandpetare..jag finner inte det snyggt..då tror jag städerskan har snyggare ben..

Det ska vara lite muskler..sporttjejer har klart snyggast ben..

Oneliners jag vill använda..

Hon brände alla broar, jag bombar landet..

Kärlek är ungefär som HTML, först fattar man ingenting, sen när man tror att man fått ett hum om det hela är man och petar lite i koden och efter det är allt förstört..

Jaha, det blev bara två..nåväl...jag vill iaf använda mig av dem..
Varje gång jag kommer på något som i mitt huvud är dräpande får jag aldrig tillfälle att använda det..så därför plågar jag min blogg med dem istället (någon nytta ska jag ha av den ändå..)..

Apropå viktiga saker..

Hemma på datorn ser det okej ut, men på jobbet har jag en grön rand genom tjejen som stretchar uppe till höger..

Hur ser det ut hos er?

Satan i gatan..

igår var min intention att mars skulle bli en perfekt månad..jag skulle vara i tid varje dag..och det började bra..jag tog mig upp slog på tvn..tittade på sporten..och somnade..

Nästa gången de flerfärgade ögonen slogs upp så var det I love språk...oops..sen missade jag precis ett tåg till Akalla..när jag väl var framme på kontoret plockade jag upp matlådan och skulle plocka upp snusdosan också..panik, var fan är den? Inte det också, jag vet precis att jag plockade ut en ny ur frysen, jag lade den på matlådan, sen då?

Puh, efter att ha rensat ur alla träningskläder ur väskan hittar jag den..skönt, kan jag nikotinslava utan att behöva gå till gallerian idag också..

Så, nu kan det bara bli bättre..något att se fram emot iaf..ikväll är det träning..först några timmar då jag ämnar visa min excellens på jobbet..jag kan fan ingenting om kärlek, men när det gäller mitt jobb är jag fantastisk (bara jag tar mig hit)..

På lördag ska jag dricka mig berusad igen..för första gången på 10 veckor..det blir också spännande..omgiven av vackra kvinnor..

Fan...

..det sköljde över mig igen...

Vetskapen om att jag aldrig kommer hitta någon som älskar mig, som jag älskar..kuken, den här söndagen var ganska bra nyss...nu kommer den avslutas i sorgens tecken, med tårar i ögonen..

Ska det vara så svårt att släppa det där? Inget har hänt..ingen kan betyda så mycket? Ingen har någonsin velat det...varför? Varför plågar det mig så??

Ålder: 33
Senaste förhållande: ?? -96?

Så, fatta någon gång, du är dömd till ett liv i ensamhet, gör något vettigt av det, gräv inte ner dig över att någon raderat dina kommentarer..gräv inte ner dig över saker du inte rår för, gräv inte ner dig över att hon ljög när hon påstod att hennes hjärta öppnades...gräv inte ner dig över att du gick på en nit för att du öppnade ditt hjärta..

Sånt är livet, bättre människor än dig har gått på nitar, har misslyckats..har drabbats av olycklig kärlek..varför skulle det inte drabba dig? Du har ju inget att tillföra någonstans..din roll i livet är att laga mat som din dotter tycker om..nöj dig med det, det är vad ditt liv är..det och att sitta på Söderstadion och önska att domaren drabbas av cancer medan Bajens senaste forwardsförvärv missar sin sjuttiotredje chans den matchen..

Du kommer aldrig bli rik, du kommer aldrig att få någon status och du kommer definitivt inte få en vinnande personlighet.
Du är en förlorare, du är född till det...tror du att bara för att du helt plötsligt vid 33 års ålder börjar bry dig och vilja träffa någon att du ska få det? Du har lajat omkring ett helt jävla liv utan något som helst mål..tror du att du direkt kommer uppnå ett mål bara för att du vill det?

En sak till..man måste jobba för kärleken? Varför? Antingen finns den där eller så finns den inte där..är man inte redo, står man inte där med öppet hjärta, finns det ingen tillit från början så kommer det heller aldrig finnas någon kärlek..det är ett val...väljer man att gå in i något med misstänksamhet och stängt hjärta så har man misslyckats från början..

Det är inte jag som öppnat mitt hjärta som behöver göra något, det är den andra som misslyckats från början..det är den andra som skulle gett fan i att kontakta mig när hon ändå inte var redo..

Så, varför gråter jag då?

Egentligen skulle jag varit en stor atlet..

Jag har två inlägg som har fått vänta i en månad på att skrivas nu...jag har också ett par som skulle skrivits ikväll, men det får vara..jag ska kolla på NBA istället..

Ett sista Vasalopp..

Repet drogs i Evertsberg, Erik dök upp några minuter senare, så Vasaloppssagan var all...han åkte iaf på lite drygt 6 timmar, men det var en bit kvar till Mora..

Det roliga är att han hade samma snitthastighet mellan Smågan och Mångsbodarna som mellan Mångsbodarna och Risberg..7.88 km/h...den skulle uppenbarligen varit lite högre...

Nästa år förväntar jag mig att det var värt att kliva upp tio i åtta på morgonen..


Mer Vasalopp..

Erik har nu passerat Mångsbodarna som nummer 10245..han förväntas komma i mål kl.21:51 och snittfarten hittills är 7.88 km/h..

Nästa rapport förväntas när jag lämnar dotra på bussen, men det  verkar som om jag ändå ska hinna med fler senare i eftermiddag..

Kom igen nu Erik!! Kämpa, alla på kontoret förväntar sig en tid neråt sex timmar..

Söndagmorgon..

Var uppe till Vasaloppstarten...fick ett mms av Erik..nu är starten nära..

Fick ett sms strax före kl.10..Erik har passerat Smågan..det blir tufft för honom att klara det på sex timmar som jag skrev i massmejlet till kontoret i torsdags..han förväntas vara i mål kl.18:44 enligt Vasaloppets sms-tjänst..jag tror han får svårt att argumentera för "intensiv skidåkning" idag..

Nu ska jag diska, sen ska dotra in i duschen och därefter är det min tur..hon har redan plockat ihop..

Och nu leker hon kinesiska loppan med mig..

För alla som undrar..

FC St Gallen vände idag ett 0-1 underläge till seger med 2-1 hemma på Stadion Espenmoos, målskyttar Fernandez och Aguirre..
De gick förbi FC Sion och parkerar nu på åttonde plats, två poäng för Sion, men med en match mer spelad..

Det ser lovande ut nu..de ligger tvåa i formtabellen och har fyra raka segrar..jag kommer nog få se dem spela i högsta ligan när jag väl tar mig till Schweiz igen..fast då blir det i den nya arenan..

Ärligt talat..

..idag var inte Björn särskilt kul..fyllot känns det som om jag sett i evigheter..

Nour ska jag fortfarande gifta mig med..

Och för att döda all cred (som jag fortfarande tror att jag har trots alla bevis om motsatsen..), jag tyckte om Linda Bengtzing..hon är min back up-plan om Nour mot all förmodan skulle säga nej..

En era är på väg att ta slut...

Fick ett sms idag..
"Hej, du är välkommen på lite fest hos mig lör den 8:e mars. Kram, Puman från Ösmo"

Våndades i några timmar...jag har vant mig vid att inte dricka något, vid att höjdpunkten på veckan är blodig älgbiff med sallad..men födelsedagskalas hos puman..alltid vackra flickor, alltid roligt..

Sade ja till slut..funderade ett tag på att gå dit nykter..inte förstöra någon träning..men, jag är inte riktigt förtjust i att vara nykter på fester..jag blir ståendes i ett hörn..tyst..tröttnar ganska snabbt och vill bara gå hem..en riktig party pooper..så det blir fullt ställ istället..får se det som en uppvärmning till påsken..

Det är synd egentligen..det är lite för tidigt...nu kan inte Puman hjälpa det, men det hade varit bättre om hon varit född två månader senare..då hade träningen hunnit gjort än mer resultat...jag vill ju känna mig snygg (även om jag inte är det) när jag är på samma ställe som ett gäng vackra flickor..

Nåväl, jag får göra som hemma i byn..supa mig vacker och sen sluddra fram raggningsrepliker..å andra sidan, de har antagligen pojkvänner allihop numer så..

Får se till att träna ordentligt i veckan så kanske det känns bättre..

Uppsidan är väl att det antagligen dyker upp en fylleblogg här om exakt en vecka plus några timmar...

Jag håller på dig pappa..

..tur det, annars blir det inget godis till kvällen...var mitt svar till dotra inför innefotbollsmatchen...vi vann med 2-1..

Vädret hindrade en utflykt till Stadshagen idag..kanske nästa vecka..det blev en kort busstur till Eriksdalshallen istället..handboll..Bajens damer mot Eslöv...Eslöv suger enligt dotra..fast domarna var väl lite mer snett ute idag..

När Bajen i andra ledde med 16-14 vände sig dotra till mig och sa "Det kanske är vår dag idag, pappa"...så sött..så stolt jag blir och när hon står och viftar med flaggan skriker "Kom igen nu Bajen!" spricker jag nästan..

Nu är hon utslagen på madrassen..hennes favorit Linda Bengtzing gick vidare..hon skrek rakt ut när det var klart..skönt att se passionen..

Passionen var även något som jag tyckte Bajen visade idag..jag saknar den nästan jämt när jag tittar på damidrott, men i handbollen finns den..tufft spel och vilja..sånt älskar jag..sen att jag inte förstår en sport där man gör ett bra jobb i försvaret om man begår regelbrott är en annan sak..

Blev förresten inte Lasagne idag..blev köttfärssås och spagetti...ganska lyckat..mycket grönsaker till och dotra tyckte om det..och jag har 4 matlådor till veckan..

Förresten, under handbollsmatchen säger dotra "Jag tror jag ska börja med handboll, sen när jag blir stor kan jag spela för Bajen"...

Vad säger man? Hur svårt kan det vara att uppfostra ett så underbart barn??