ööh..en ändring till..

Chefen tycker jag ska gå på Grönan..som löneslav gör jag som chefen säger..

..jag är väl tillbaks på kontoret till lunch imorgon..

Your honor strike the last sentence..

..nu dök årsförfrågan upp..så vi stryker Grönan och stannar på kontoret...

Hot, hot, Hotter than Hell..

Ibland håller det inte längre..en joggingtur igår och så somna lite för sent..på det vakna mitt i natten och undra om det är dags att gå upp..kroppen orkar inte riktigt, så jag kom in till kontoret kl.9 idag..

Och jävlar vilken skillnad det är att åka en timme senare till jobbet..vämemässigt då..bra att veta..när jag börjar kl.8 är värmen uthärdlig...börjar du kl.9 blir det lite jobbigare..inte så jobbigt som att gå från tuben i regn och snålblåst, men jobbigare än om du är tidig..

Hade jag haft den vetskapen i morse tjugo över fem hade jag givetvis gått upp då, trots endast 4 timmars sömn, och tagit mig till jobbet..det är liksom värt sömnbristen att inte behöva komma svettig till kontoret..

Ikväll kan det bli grönan..om inte årsförfrågan kommer..yup, den är sen..as always...så kommer den inte blir det grönan, förhoppningsvis några öl också..så imorgon lär inte Jerker komma in kl.8 heller...

Yes!

Tog mig ut på en löprunda idag trots att jag somnade i soffan när jag kom hem ifrån jobbet...missade de första tre minutrarna av finalen pga det, men det var det värt..känner mig nöjd nu..

..så nöjd att jag bestämt ska äta upp det sista av glassen som jag har hemma..

Måndag...

NEEEEEEEEEEEJJJJJJJ!!!!!!!!

Viggen är neger nu..

Jaha, kul då..årsförfrågan har inte kommit..dröjer till mitten av veckan, det innebär att jag får jobba hårt onsdag och torsdag..fredag kommer dotra, så då går det inte..nu blir hon kvar till på måndag dessutom, så måndag blir det inte heller särskilt hårt..eller, jag borde skriva sent..

Nåja, man får väl se det positivt på något sätt..att jag kom in redan kl.8 idag också, trots SLs försök att fucka upp livet för mig, gör ju att jag inte behöver jobba alltför sent för att kunna åka hem i tid...kanske kan få till en joggingtur ikväll trots allt..

Nåväl, måndag..hela veckan kvar..bättre kan man ha det..

Det är inte ofta det händer..

..men idag har jag iaf sett något som Annika aldrig kommer få göra..jag såg Tottes första felpass i sin comeback...
Nu var vi inte allt för många som såg det..bara drygt 2000 i publiken och ingen klack..man kunde höra Söderström skrika på medspelarna..skumt..hälften stod inte heller upp under "Just idag är jag stark"..matchen kunde lika gärna gått i Gävle..

Något annat som inte Annika fick se var Simons läckra snurrfint i första halvlek..eller att det var han och Igor som var glädjeämnena i dagens sömnpiller..semesterfotboll på planen och läktaren idag..lite tände publiken till iaf när domaren gjorde någon miss och när BP-muppen lyckades få matchen avbruten medan han skulle knyta ena dojan..Martin-klass på den insatsen..
Brassarna var bra..men mittfältet var kasst (förutom Simon då)..ge för fan Simon vänstersidan nu..ingen jävla Castro eller någon annan..det är Simons plats, han visar det gång på gång känns det som, men får ändå inte chansen när det gäller..

Vad fan har Ola för kavaj i studion förresten? Kom han direkt från raggeriet på Stureplan till studion?

Sommaren är äntligen här iaf..såg slutet av Syrianska Helsingborg från balkongen..ja, jag bor inte i Södertälje, men jag vred tvn så jag kunde ligga på balkongen..

För övrigt är jag fortfarande likblek..har inte solat någonting den här helgen..är rädd att folk ska tro att det ligger en strandad val utan pigment på bryggan om jag lägger mig någonstans (okej, men det är roligare att skriva så än att skriva att jag varit för slö för att gå någonstans och lägga mig i solen..)...

Imorgon är det tillbaks till kontorshelvetet..var in en snabbis på jobbmailen för att kolla en annan sak (av privat natur)..det verkar som om årsförfrågan kommit nu..tjoho..då får Jerker som ende svensk jobba längre än till 16 nästa vecka..blir att trycka dit 18:30 kvällar hela veckan..

Simon var egentligen bra enda fram tills han fick bollen i huvudet..såg nästan otäckt ut, han var snabbt upp bara för att ramla omkull direkt, men sen var han uppe igen, men jag tyckte det såg ut som om han var medtagen resten av tiden han var inne..

ååh.söndagstristess..

Måste nog ta mig ut och slå ihjäl ett par timmar innan det är dags för fotboll..vet bara inte riktigt vad jag ska göra..förutom äta frukost då..

Det är över nu..

..nakenscenen har varit, nu behöver jag inte längre titta på Göta Kanal..

Zulu går på repeat...

Det finns dom som gillar jyrgårn
Deras uppväxt var nog svår
Det finns dom som gillar gnaget
nåt vi inte alls förstår
Det finns dom som tror på änglar
med det gör inte vi
Dom e från Sveriges baksida
å det lär dom förbli

Öka takten sista kvarten
måste kämpa till domarn blåser av
Öka takten sista kvarten
tre poäng åt vårat grön å vita lag
ja tre poäng åt vårat grön å vita lag

Det finns dom som gillar malmö
Dom har munnen full med gröt
ingen fatta va som safes
när den skånska musen röt
Det finns lag från alla byar
det finns lag från varje stad
Men Bajen bara Bajen
är det lag som gör mig glad

Öka takten...

Här på Söder sjungs om hjältar
dom som var och dom som är
Dom som spela för vårt lag
dom ska vi alltid minnas här
en gång grönvit alltid grönvit
vi ska aldrig tappa tron
Söderstadion är vår kyrka
Bajen är vår religion


Öka takten..

Ibland så är det jobbigt
när bollen rullar fel
Ibland så kan man klaga
på mediokert spel
Men ändå vet man säkert
varför man håller på
för vi är alltid  Bajen
Vi är alltid Bajen
Vi är alltid Bajen
och vi är bäst ändå

Öka takten...

Öka takten sista kvarten..

Det är ju lite sorgligt att man inte ska hitta någon som kan dricka öl med en när man är så sugen som jag var idag..alla bortresta..med andra vänner..någon annanstans..
Det är väl så..jag har inga riktigt nära vänner här i stan, ingen som det känns bekvämt att ringa upp och fråga om han är sugen på öl..
Jag har bara mig själv att skylla, de tröttnade på att fråga efter att jag sagt nej ett par hundra gånger..det är sorgligt, patetiskt och ledsamt, men det är så det är. Det kommer inte att ändras heller. Idag var jag sugen, imorgon skulle jag säkert sagt nej..jag hör aldrig av mig till någon..ingen hör av sig till mig. Hade jag inte haft min dotter skulle jag kunna försvinna spårlöst från jordens yta och ingen skulle sakna mig..

Tråkigt? Jovars, men jag har valt det själv..ingen har valt det åt mig..

Killen som sålde popcorn till mig tyckte jag hade snygg tröja iaf (nyinköpt Bajentröja)..han kanske vill bli min vän?

Kör inte tugget med "du kommer träffa någon" eller "du är väl populär"..it ain't so...ärligt talat,, jag tar aldrig initiativ till något, säger nästan konstant nej. Jag hade tröttnat på mig själv om jag inte redan varit så trött på mig..

När jag väl har en tjej här för en helg så har vi knappt sex för jag är mest surmulen och kollar bara på tv..tycker hon inkränktar på min space..bra Jerker..du är bra dum i huvudet..

Förresten, Swingfly-skivan jag köpte is dope, på, fett bra eller vad kidsen säger nu för tiden..

Nåväl, jag sitter här i min ensamhet (snyft, buhuuu) och funderar var jag ska göra resten av kvällen..eftersom det inte blev något dricka öl och ha roligt gick jag på bio istället..Baksmällan..den var rolig, resten av publiken var sådär..tog ett tag innan de började skratta..

På vägen hem tog jag ett beslut..det måste bli en ny inriktning på mitt liv, men jag tänker inte köra igång det förrän efter sommaren, först ska jag (som den äckelgubbe jag är) stirra på kvinnors nakna hud, förhoppningsvis dricka öl någon gång och njuta av bakfyllematen..jag ska också försöka träna lite..sen i augusti, någon gång efter semestern blir det något nytt..får se hur väl det funkar..

Man ska avsluta med något positivt..
Det positiva med att inte ha några vänner..istället för att dricka 10 liter öl ikväll och garanterat spendera morgondagen att bota bakfyllan med kilovis av friterad mat och ett gäng liter läsk så blev det bio..popcorn och cola är visserligen inte någon hälsokost, men jag slapp nog dra i mig några tusen kalorier extra iaf..det är bra, så tjock och äcklig som jag är just nu..

I'm gonna go to hell when i die..

Min plan att ge mig ut på en löprunda klockan nio imorse för att sedan hinna ge mig ut till Årsta och kolla på Bajens träning, är nyfiken på brassarna, sprack ganska rejält då jag vaknade kvart i tio (förbannade Almost famous & Tjejligan på tv)..

Men, efter ett par timmar tog jag mig ut..tjugo över elva stegade jag ut fullt redo att ta mig an kanalrundan..en kvart senare funderade jag allvarligt på hur mycket hjärnsubstans som skulle flyta ut om jag hoppade från Danvikstullsbron..jag tog mig runt till slut..om än med tveksam stil och fart..slutet fick det bara gå..kände att knäet var på väg att börja värka och tänkte väl att det är lika bra att ta det lugnt så inte det gör ont i en vecka..

Gjorde lite sit ups och armhävningar när jag kom hem..kände ölsuget plåga min tarm..gjorde rent balkongen från pollen (sista gången i år annars bränner jag fan upp skiten)..

Jag vet 25 grader o gassande sol är väl inte direkt den bästa tidpunkten att bege sig ut om man är tjock och otränad, men jag vägde mig och mätte mig runt magen idag..från att i januari varit smalare och lättare jämfört med 2008 är jag nu tjockare..så kan vi inte ha det..

Ölsuget fortsätter..ger mig ut på shoppinglunch (men hur mycket fick du i lön egentligen??)..käkar gyros på greken bredvid Metro...köper allergimedicin, går in på Åhléns för att se om jag hittar någon snygg somrig skjorta..misslyckas med det, men kommer ut med tre par strumpor och Swingflys skiva (suverän)...fortsätter till bolaget..så nu står det tio nya öl på kylning..

Det som saknas nu är en vän som också är ölsugen..jag är märkvärdigt renons på vänner med tanke på hur charmig och vacker jag är..

"Det finns dom som gillar jurgårn
Deras uppväxt var nog svår
Det finns dom som gillar gnaget
något vi inte förstår"

Det e fredagkväll å dans på folkets park..

Gick tidigare från jobbet idag..eller tidigare och tidigare..jag hade gjort full dag redan kl.14, men jag brukar jobba till 16 iaf..idag gick jag hem kl.15...och drog på shopping..

Hade tjuvstartat redan på lunchen då jag köpte ett par nya sandaler på rea att ha på kontoret..mina gamla hade väl egentligen dragit sin sista suck för ett halvår sen..

Bestämde mig på vägen hem att ta en tur förbi Zinken..yup..stannade till på Bajenshopen..var ju tvungen att köpa biljetter till Trelleborgsmatchen åt mig och dotra..när jag ändå var där passade jag på att köpa en halsduk, två t-shirts, Nacka-boken (äntligen!), en singel med Zulu och en till singel...1100 kronor fattigare, men lyckligare, gick jag ut ur butiken..väl hemma vid Skanstull stannade jag till på Hemköp..köpte nya offside och alldeles för mycket revbensspjäll..

Väl hemma insåg jag att det var dags för klippning..så ner till frisören..diskutera Michael lite..och Bajen en del också..

Nu har jag lidigt och njutit framför tvn..vändningen började först när jag slog på datorn, så jag fortsätter sitta vid den..missade helt att Emil blev utbytt...

Imorgon blir det nog en löprunda, sen Bajens träning och sen lite mer shopping..skulle behövt en ny skjorta..som är lite somrig..

Vad jag förutom det skulle vilja göra imorgon är dricka öl på uteservering..det är fan nattbad på Långholmen-väder..men det blir nog lugnt..

Fantastiskt..

En dag den här veckan kom jag in så sent som kl.9...jag har inte jobbat senare än till kvart över fem någon dag, men om jag bara jobbar till kl.16 i eftermiddag kommer jag gå två timmar plus den här veckan..fantastiskt..

Yup, jag var på jobbet redan kvart i åtta i morse..jag är fantastisk..

Och i helgen ska jag ge mig ut på en löprunda..ja, faktiskt..visst är jag fantastisk?


Back on track..

Inne på kontoret vid 8 idag igen..börjar tydligen bli en vana nu..
LF-Managern nere i Schweiz kontaktar mig via Skype och frågar vad det är för fel på mig som är inne så tidigt hela tiden..

Ikväll är det ny semifinal i Confederations Cup..det blir nog den ursäkten till att jag inte kan ge mig ut på en löprunda idag..om jag inte lyckas hitta någon annan..

Jo, jag undrar också, men det är väl det där med att jag äntligen lyckats inse att det är roligare att gå hem tidigare..synd bara att kroppen inte riktigt förstår att jag kliver upp tidigare..sömnen är ju drygt en timme kortare varje natt nu..

Snart kommer nog ett hjärta krossas..

Charlie D i final i Confederations Cup..helt underbart..samtidigt glänser Emil på vänsterkanten i U21..frågan är väl snarast hur många fler matcher vi får se någon av dem i Bajen?

Jobbigt för dotra..Charlie är hennes största idol..tror Emil ligger tvåa...

Oh joy prislistor att uppdatera..

Bröt min fina svit på att komma in runt 8 idag..kom in 9 istället..tyckte det räckte idag..är ändå fortfarande trött..
Cirkelfysen slet hårt igår känner jag..träningsvärk redan när man vaknar på morgonen..det är egentligen bedrövligt..

Men men..ikväll hoppas vi att Charlie startar igen..

Aldrig är jag nöjd..

En borde ju skriva något vackert om att det idag är 102 år sedan farfar föddes...eller kanske att det är 63 år sedan som far såg dagens ljus i det som nu är mitt och lillebrors hus..eventuellt att jag borde skriva något om att det idag också är 7 år sedan vi spred fars aska på gården..

Men det enda som kommer upp just nu är att jag har ont i huvudet, känner av lite ont i halsen och att allt det beror på den förbannade gräspollen..så nu när värmen äntligen kommer ska jag behöva dras med den skiten..

Okej då, jag skriver en grej..

"Klart han skulle jävlas en sista gång"
Var orden som kom ur min mun när vi inte fick upp locket till urnan..

Oh darkness smile..

Vilken tur jag hade..när tröttheten svek mig så visade sig iaf hungern och energilösheten sig från sina bästa sidor..så jag slapp bege mig på en joggingtur igår kväll också..

Ärligt talat jag var abnormt hungrig..så jag fick vackert gå in i köket och börja med maten..det skulle bli älgbiff med potatisklyftor, rostad paprika och egenhändigt gjord sås (som är tänkt att likna någon slags pepparsås)...det blev inte det..potatisen som jag köpte inför helgen var redan dålig, så det var bara att kasta skiten..istället blev det älgbiff med rostade paprikor och egenhändigt gjord sås (med mycket peppar i)..såsen blev faktiskt riktigt god, men jag saknade potatisklyftorna och utbrottet jag fick när jag upptäckte att potatisen var dålig var inte nådig, jag är bara glad att jag inte hade sönder något..

Kombinationen blodsocker strax under fotsulorna och inte tränat på en vecka är inte det bästa för mitt humör..

Efter maten så var jag tvungen att diska och sen var det fotboll...inget springa alltså..kanske på torsdag..kanske..

Å allt är som vanligt hos de ensamma..

..eller inte kanske..eller, det beror på hur man ser det..för fjärde dagen i rad kommer jag in på kontoret redan kl.8..om det ska räknas som norm nu är det som vanligt, men ska det ses med mina tidigare 9 år på företaget som bakgrund är det väl högst ovanligt..

Det är inte så att jag måste komma in så tidigt heller..fotbollen börjar ju först efter 20 ikväll..gott om tid att jobba alltså..

Slö..

Fan vad slö jag är..

Jag kommer inte springa något den här helgen heller..min stora uppgift idag blir att orka gå till affären för att handla det jag behöver till köttfärssåsen...det är inte helt säkert att jag kommer gå iland med den uppgiften..

Men nästa helg, då ska jag resa mig ur soffan och springa..det är nästan helt säkert..

Bakis..

..det har varit en riktig Bakisdag...jag har druckit ett par liter cola...i Uppsala käkade jag pizza..jag höll på och dö innan jag fick pizzan..

Å andra sidan..är man riktigt bakis tyder det på att man hade roligt dagen innan..

Jamen glad jävla midsommar då..

Har nästan packat..har lagt fram lite grejer iaf...

Borde ha sprungit imorse..vaknade trots allt vid sjutiden på soffan..sen vaknade jag igen vid åttatiden..och slutligen vid niotiden..då klev jag upp..eller, jag såg till att vara vaken iaf..såg på nyheterna och nu har jag klivit upp..

Ska snart ta mig in i duschen och göra mig ren (vacker får vänta tills jag börjat dricka) inför resan till Erik Norrlänning...jag är där om tre timmar..

Solen skiner lite just nu..det lär väl försvinna antar jag, så jag har lagt fram den feta hoodien för att överleva..ska bara hitta någon hyggligt snygg skjorta nu..

Gårdagskvällen avslutades med B&J och "Jay & Silent Bob strikes back"...älskar filmen...innan dess var det fotboll på tvn & Baby back ribs...

Tyvärr kommer jag missa Serbien mot Vitryssland ikväll..jag har på känn att det kommer bli den bästa matchen i turneringen..

Nehej...

..verkar visst inte bli en lugn, skön helg i soffan med fotboll på tvn och B&J...det verkar bli Gävle istället...nåja, jag har aldrig firat midsommar i Norrland förr och nån gång ska väl vara den första..

Ifall någon undrar..Hittade den hos Sofia..

Domarskandal..

Snart, snart är det midsommar..regnet kommer ösa ner, vilket iofs kvittar mig lika..jag ska ju sitta inne och kolla på fotboll..och äta gott..

Bara för att jag är patetisk och tråkig behöver jag inte äta genomtrist mat..därför blir det baby back ribs idag..imorgon blir det älgfilé...och om vädrets makter tillåter det gör jag plats för lite B&J genom en löptur idag...

Några få timmar kvar nu..tänkte sluta vid 15 så jag hinner hem för att se USA-Brasilien och hoppas på att Charlie spelar..

HTFF igår kväll..det var som att se A-laget...en domare med klart Martin-komplex blundade för en solklar straff och gav ett märkligt gult kort till Bojan...jag kände mig hemma fast jag satt på Södra..

Okej, inte riktigt som A-laget..de anföll ganska ofta med fart och så avgjorde de matchen på övertid..men domarinsatsen var som att se A-laget iaf..

Idag igen...

..på jobbet fem minuter i åtta..
VDn undrar vad det är för fel på mig...

Sen frågar han vad som händer på midsommar..
När jag svarar tv, det är ju U21-EM, undrar han återigen vad det är för fel på mig..och börjar tala om att bjuda ner mig på en riktig borgarfest vid Götet...

Jag tycker U21-EM är ett skäl så gott som något att stanna inne..

Bara tråkiga människor kommer tidigt till jobbet..

Inne på kontoret redan kl.8...telefonen blinkar rött för missat samtal..jag gick halv sju igår kväll..det är ju sjukt, vem har ringt mig under tiden??

Idag är det träning igen..nu ska jag åter komma igång..det är bara 8 veckor kvar till Midnattsloppet, nu är det fan dags att ta tag i skiten..det är visserligen ingen löpträning idag, men det är träning..cirkelfys..det blir bra...till helgen ska jag springa..jag har några kilo att bli av med om jag ska klara mig under timmen..

Det var en kollega från Schwiez som hade ringt..hon ringde kl.19 igår kväll..det är uppenbart att jag jobbar för länge om dagarna om hon chansar på att jag kan vara på kontoret kl.19...

Nehej, dags att ta itu med mailskörden..har ett viktigt mail om Sport Quiz..sa jag att jag vann förra säsongen??

Typisk måndag..

..Vaknar med ett ryck..tänker är klockan redan sju?? Tittar på klockan, den är redan fem i åtta..måndag..
Går upp och borstar tänderna, lägger mig i soffan och kollar på nyheterna och sporten..duschar..skippar rakningen eftersom jag redan är sen..
Stressäter frukost samtidigt som jag klär på mig..klar i tid..
Går till Pressbyrån för att köpa nytt månadskort..stängt pga renovering..men kul då..går vidare till nästa Pressbyrå..kommer ner till tuben..just ja....blå linjen är avstängd vid T-centralen, får åka till Fridhemsplan för att byta..går ganska smidigt ändå..eftersom jag är så sen är det inte så mycket folk i farten..

Kommer ändå bara en kvart sent till jobbet..imorgon går det säkert bättre..ikväll startar U21-EM..samtidigt spelar USA i Confederations Cup..blir till att blippa mellan kanalerna..

Ännu en helg har passerat..

Helt otroligt..det har inte ens gått 17 minuter innan Torres gjort hattrick..i en annan kanal håller handbollsdamerna på att kvalificera sig till..eeeh..brain fart..nåt mästerskap är det iaf..

Nu har alltså Confederations Cup börjat..imorgon börjar U21-EM..hur fan ska jag hinna träna i juni?

Vi ställde dessutom in fotbollen idag..var väl inte så många som var sugna at ge sig ut i hällregnet...inte så förvånande..jag var inte direkt sugen heller, men hade givetvis varit där..vad ska jag annars göra liksom..

Kommer nog skippa första matchen på tisdag dock..för cirkelfysens skull..sen om vädret står mig bi blir det en löprunda på torsdag och en på söndag..lyckas jag med det är jag nöjd..

I fredags, efter dotras skolavslutning, hade jag en het lunchdejt, som blev en fikadejt, men så visade det sig att hon hade pojkvän och så dök hennes syster upp och till slut var jag tvungen att gå för att hinna med mitt tåg..men ändock..det är kul att träffa en ny människa IRL, en som jag tidigare bara talat med på FB..när det sen är en het kvinna är det ändå roligare..må så vara att hon är ihop med någon..någon som också bor vid Skanstull (men liten värld eller vaddå??)..vars pojkvän har budat på lägenhet i Kista och när jag säger att jag jobbar där påstår att hon förföljer mig med ett skratt..

Nåväl, helgen är snart slut...jag ska väl kunna överleva 4 dagar på kontoret innan det är dags för helg igen..en helg som i enlighet med tidigare överenskommelser spenderas utan dotra (påsk alltid min, midsommar alltid hennes mor)..så den stora planen för midsommar är att kl.16 ska jag titta på Sverige i U21-EM..i övrigt har jag en helt oplanerad, riktigt ledig helg..det är skönt..

Apropå dotras mor förresten..hon började prata om att hennes syster ställt deras far mot väggen och det visade sig att hon har en halvbror..vid såna tillfällen kan det vara bra att inte säga "Ja, från Älvdalen va?"...för då kan det ske att man får skäll för att man inte fört vidare skvallret...dina invändningar om att hon antagligen blivit sur om du skvallrat om det tidigare bemöts inte på ett positivt sätt..

Fan, nu missade jag ett spanskt mål..bara för att jag skulle se på handbollen..VM var det visst de kvalificerade sig till..

Mmmm...

Aaaaaah..

(Undrar om lillebrors dator kommer krascha nu igen??)

Survivor..Som ni ser överlevde jag..tiden var i det närmaste katastrofal, men får väl duga ändå..det var trots allt endast tredje gången jag sprang i år..och när jag sen förlorade en minut i starten och köbildningen första kilometern gjorde det nästan omöjligt att springa (förbannade jävla tanter som är ute och ska gå, ställ er sist..)..
Kvinnan på bilden satte armbågen i sidan på mig efter 1,5 km..flinade och undrade var de andra var, när jag pekade framåt sa hon hejdå och försvann i en rasande takt..
Men vaddå..hon är 21 och väger typ 20 kg..svårt att springa då?

Så här före lunch ser jag det som min uppgift att äckla er lite också, så jag bjuder på en till bild..


Tur man har hår på bröstet så det syns att man tagit av sig t-shirten..
(inte så jag är den första som kommer frysa direkt..)

Om några timmar ska jag dra mig norrut för att fira dotras skolavslutning imorgon..

Hip hop horay..

Kl.8..inte riktigt historiskt tidigt, men tidigt..varför vara inne på kontoret så tidigt? Förstöra en annars bra morgon med att kliva in på kontoret i arla morgonstund?

Ja, det är ju ett lopp ikväll..ett lopp som gör att jag behöver sluta betydligt tidigare, imorgon eftermiddag åker jag upp till dotra för hennes skolavslutning, så jag är ledig på fredag...det är alltså inte särskilt långt kvar av veckan alls..

Dessutom lyckades jag för en gångs skull vakna av alarmet..vakna i bra tid, så jag hann duscha innan nyheterna, vanligtvis är det för kort tid innan så jag brukar lägga mig på soffan med täcket runt om mig och sedan se/sova nyheterna..då är det svårt att ta sig upp igen..

Kanske dags att börja stretcha?

Livmoderhalscancer..

Kvart över fyra..4:15!! Det var klockan när jag vaknade i natt..med magknip..men gud va roligt...ibland kan det gå över efter att ha legat i fosterställning några minuter..inte den här gången..det blev att snubbla till dass och försöka få ur sig något där..

Det gick väl till slut och magknipet släppte lite, jag somnade om och njöt av att sova...sen gick alarmet igång kl.6..klev upp, virade in mig i täcket och la mig på soffan..skulle bara kolla nyheterna och sen hoppa in i duschen..jo, tjena...

Somnade gott på soffan..drömde att jag passade
Sofias lägenhet eftersom de var bortresta..ringde en lumparpolares chef och hörde inte vad han sa, sprang omkring naken..sen var det någon sorts hi tech-kakel där man kunde trycka på bilder så blev de större...lyckligtvis vaknade innan drömmen helt ballade ur..det var någon tjej där iaf..

Kom hit till kl.9...försökte få säljchefen att säga att vi är BFF..och hon vaddå? Best Fuck Friends eller? Eeeh nej, inte riktigt då..

Skänk pengar till fettsugning..

När jag vaknade av alarmet var den kvart i sju..snoozar 10 minuter till, sen kliver jag upp..då är klockan plötsligt kvart i åtta..suck..liten suck iaf..

Men, det är trots allt måndag och att jag hann in till jobbet halv tio får ändå räknas som helt okej..jag passade dessutom på att raka mig, så...

Lite folk på tuben var det också..skönt att slippa trängas med alla andra idioter...det är sånt som gör det outhärdligt att bo här ibland..

Träningsvärk i höften idag (men är du tant eller??), kände av knäet igår kväll..jag är verkligen för fet för att springa..
Skippar träningen idag pga det..det och att jag inte orkade packa väskan imorse..blir jag väl inte smalare av direkt..

Erik Norrlänning fick reda på att jag ändrat måltid till 40 minuter på onsdag och gav mig en ond blick samtidigt som han försökte ge mig dåligt samvete och mumlade något om laget..jag försöker få honom att förstå att vi lever i ett blått Sverige och därför inte behöver bry oss om andra längre..det är ego eller dö som gäller..och skolaga..

Plikten framför allt..

Efter att ha lämnat dotra på bussen gjorde jag min plikt och röstade. Det var första gången sedan jag flyttade till sthlm som jag inte poströstade..valen brukar ju annars ha en tendens att ske samtidigt som jag är i skogen och styckar älg..

Jag förklarade även för dotra vikten av att rösta, att annars mister man rätten att gnälla över alla idioter nere i europaparlamentet, men eftersom jag röstat får jag nu gnälla hur mycket jag vill..

Det var ett historiskt val även på ett annat sätt..det var första gången någonsin som jag inte röstade på partiet...jag tvekade länge, men när jag fick chansen att kryssa någon hemifrån tog jag den istället..nej, inte Marit..jag tror verkligen inte att det finns något som kan få mig att rösta på ett "liberalt" parti som samtidigt voterar fram FRA-lagen och IPRED..helt sjukt när man tänker på det..så fel man kan använda ett ord..
Iaf, jag ska erkänna att jag egentligen är alldeles för dåligt påläst för att göra ett riktigt bra val, men det var i någon tidning jag läste vad partierna stod för och när partiet tydligen stod för Ja till Euro så fick jag vackert ändra mig och ta ett steg till vänster..det fanns inte så mycket kvar för mig att välja..jag ångrar som fan att jag röstade ja till EU i min ungdom, jag vill då fan inte ha Euro här..då tar vi bort varje liten chans att själva försöka styra ekonomin...

Fler plikter..när jag kom hem dammsög jag..la mig på soffan och kände mig ovanligt trött..tänkte att idag blir det nog ingen joggingtur, men efter en timme på soffan och få se Söderling bli utspelad kände jag mig piggare..

Sällan hostar hackspetten..det gick bra trögt idag..känns riktigt bra inför onsdag..verkligen..nu har jag "sprungit" två gånger...känner av knäet igen...kom inte långt innan fötterna värkte som fan..sen fick jag håll (och var fan kom det ifrån??)..lunkade mest runt och kände mig fet..

Ny måltid på onsdag är 40 minuter..jag är inte bättre än så just nu..jag får nog börja träna inför Midnattsloppet på allvar nu..kondisen är hygglig, men löpformen är urusel..

För övrigt glömde jag gnälla på bildproducenten på Viasat igår..inte nog med att vi missade straffen eftersom muppen skulle slänga in en ful jävla logga helt plötsligt..det var även visa en mass konstiga repriser som gjorde att man missade en del av spelet..det var märkliga val av kameror som gjorde att man hade noll överblick över vad som hände..nu missar jag onsdagsmatchen eftersom jag ska ut och förnedra mig på djurgården, men för övriga får jag väl hoppas att han inte tänt på inför matchen på onsdag...

Sopa, idiot, bonnjävel..svenska landslaget..

På sätt och vis är det ändå skönt..nu kan jag sitta och njuta i lugn och ro av bra fotboll och slipper klä mig i gult och blått och dricka blaskig öl framför en storbildsskärm samtidigt som ett krampaktigt landslag gör sitt bästa för att inte se till att den enda världsstjärnan får någon möjlighet att visa det..

West coast var på topp idag..Mongo-Kim och Micke Nilsson..och Salle är alltså sämre??
Henke ser ut att vara slut..Zlatan hade ett jätteläge och missade..i övrigt var det penibelt att se då han kände att han var tvungen att kliva ner och hjälpa till med uppspelen..

Förhoppningsvis försöker vi spela in nytt folk redan under hösten, så de får en chans att växa in i laget..ut med Henke...Chippen...Micke Nilsson...har vi inga som kan ersätta dem kan vi lägga ner skiten..ge Seb en riktig chans..Mongo-Kim tror jag inte heller på..han har alltid varit för långsam..

Disken blev förresten inte direkt ren..jag får diska om en hel del imorgon..men vill inte säga något..jag är ju ändå glad över att hon försökte..

Behöver inte heller gräma mig över att älgjakten är under de andra kvalmatcherna..eller att jag missar den på onsdag pga det där jävla Blodomloppet och sen en firmafest på det..bra, jättebra..firmafesten kommer kanske börja halv nio (som tidigast) för mig..ska den bli nå rolig lär jag inte jobba alls på torsdag..

Glad jävla nationaldag då..

Bättre bo i en vrå på taket än hava hela huset med en trätgirig kvinna...

Jag är chockad...just nu står dotra och diskar..
Det är något skumt med henne..redan igår sa hon att hon skulle diska idag..och hon står fast vid det..jag är allvarligt oroad över hennes mentala status..


Däremot är jag glad över hur skönt det var att träffa henne igen igår..och hur glad hon verkade över att träffa mig..


Sämre saker..hon ska tydligen flytta till Hofors eller som Erik Norrlänning kallar stället, världens största jävla rövhål (typ)..hennes mor har ju träffat nytt (igen) och de har säkert varit ihop ett par månader, så det är klart de ska flytta igen..rycka upp dotra från hennes kompisar..igen..gissar att hon kommer få någon ny allergi nu..igen...nåja..så går det när man ligger med white trash...vi får väl se..på dotra verkar det som om hon inte vet när än..förhoppningsvis har hennes mor lärt sig något och är lite sansad iaf..dotra blir förresten mutad med en katt..


Jag å andra sidan behöver inte fundera på sånt..det finns ingen för mig..kvinnan i mitt liv är nio år och står och diskar just nu..hon är dessutom bajare och vill gå och kolla på bajens damer om en dryg timme (om det inte regnar då)...det får väl räcka så..

Ikväll ska vi se på fotboll på tvn och skrika på Zlatan..och imorgon lämnar hon mig ensam igen..jag är van att vara ensam, så det är okej..tomheten släpper efter ett tag..jag ska ändå ge mig ut på en löprunda, så eftermiddagen kommer nog mest kretsa kring hur fet och otränad jag är..och på att försöka komma på ursäkter för att slippa springa Blodomloppet på onsdag..

Nåväl, kärlek för mig får räcka med hammarby..vill jag ha sex får jag väl köpa det nån gång..


Dagen som började så bra..

Nej, jag klev inte upp kl.6 när klockan ringde, även om jag för ett kort ögonblick tänkte tanken..fast efter det korta ögonblicket var klockan plötsligt 7...

Nåväl, jag klev upp i tid..kände mig så harmonisk att jag inte ens orkade bli upprörd när skallen från Täby debatterade med Mona i morgon-tvn..var ovanligt snabb på morgonen..kom ner till tuben och ett nästan tomt tåg (alltså, jag behövde inte trängas, det räknas som nästan tomt..)..vid centralen kom jag ner till den blå linjen och hann precis med tåget ut till Akalla..dörrarna stängdes precis bakom mig..trots det fanns det fortfarande sittplats..fortsatte läsa tidningen och i smyg titta på de vackra kvinnorna intill (antagligen jättediskret när tungjäveln envisas med att hänga ut och droppa saliv över halva vagnen)..
Promenaden till jobbet går bra också..det regnade inte..det är snart helg..skönt detta..det enda som stör mig lite är att varje gång jag lyssnar på Hästpojken tänker jag på äckliga IFK eftersom Joel Alme snott musiken från en av låtarna till deras nya hymn..

Slår på datorn avrustar mig..mp3-spelare av, nyckelknippa av, kavaj av och slutligen mobil a..?? Va fan? Var är mobilen??

Nehej, hjärnan var inte helt med idag heller..mobilen hemma..dotra kommer i eftermiddag..då är det bra att ha mobil, om något händer..dubbelsuck..blir genast trött på livet..

Pratar med Erik Norrlänning på telefon..vi ser nya problem med en ganska stor order vi fått..trippelsuck..det artar sig till en jävligt bra fredag detta..

Nu är det bara en dryg timme till lunch iaf..min gissning är att det kommer bli en ganska fet lunch...för så funkar jag..tröst eller belöning..mat funkar alltid..


Som gamla tider nästan..

Helt plötsligt är klockan halv sju och dagen har gått fort..visserligen inte utan mitt vanliga stånk och stön över alltings jävlighet, men ändå..klockan var nyss 16..not anymore..

Nu går jag hem..i regnet..


Huvvet tungt..

Det känns som om jag håller på att bli förkyld..bra tajmat..lagom till dotra kommer på besök och lagom i tid tills jag ska springa det där jävla loppet nästa vecka..

Trycker jag in en förkylning nu över helgen kommer det innebära att jag fått sammanlagt 30 minuters löpträning i mig..den där enda gången som jag släpade mig runt kanalen i sakta, sakta mak..

Nåväl..det kunde vara värre...tror jag..

Duktig Jerker

Tvättat
Strukit
Middag: Fil med banan & kanel

Allt på en kväll..duktig Jerker

Regnet det bara öser ner..

Humöret håller sig en bit ovanför vattenytan just nu..var antagligen så enkelt som att jag tränat för lite på slutet egentligen..träning är bra, då svettas man och med svetten försvinner dåligt humör..

Fast om det är värt att knappt orka gå i trappor och ha svårt att sitta pga träningsvärken är jag inte helt säker på..tror fortfarande att fettsugning är ett bättre alternativ..

Nåväl..trevliga saker som skedde i lördags börjar poppa upp ur minnet nu också..den blonda controllern sa att jag var charmig..sen att det skedde i samband med att vi pratade om populariteten att skaffa sig thailändskor kanske vi ska tala tyst om...det visade sig iaf att hennes by är ganska lik min by i det sammanhanget..

Nu, jobba och längta sig till lunch..idag har jag matdosa med mig..stekt fläsk och mjölkstuvade makaroner..jag skämmer bort mig själv med min suveräna matlagning...

Spännande..

Träna lättar tydligen fortfarande på humöret..för ett tag iaf..vi får se om det håller ända till imorgon..


Ooooh the excitement..

Nehej, inte det...

Kom ju till jobbet i tid iaf...vi får väl försöka räkna det som något positivt..
Annars är jag på konstigt humör..det är som att jag bär på en sorg på något sätt..det är bara det att jag vet inte vad det är för sorg..
Vi kan iaf ganska snabbt konstatera att jag inte är mitt lyckligaste jag..frågan är när jag var lycklig senast egentligen? Jag har inget minne av att ha varit det någon gång..visst små stunder av lycka har man alltid..jag hade det i lördags innan jag fick psykbrytet..som trots allt skedde efter att festen var över..så det är ganska klart..så länge jag drack alkohol mådde jag bra..det var först när jag slutade med det som det gick åt helvete..

Nåväl, jag får traggla mig vidare genom skiten tills jag kommer på vad som saknas mig..och hoppas på små stunder av lycka..ikväll ska jag träna..jag hoppas det ger något, sen ska jag äta stekt fläsk med mjölkstuvade makaroner..det är också lycka..

För övrigt anser jag att min analys angående alkoholen är lysande..vill man gräva djupare in i den ser man även att jag på slutet drack åbro eftersom mina Heineken tog slut..det kan också haft en viss inverkan...

Vilken tur jag har...

Åh nu finns det bilder på FB också...förutom det spritröda ansiktet ser det ut som jag senast såg solen maj 2004...jag måste nog bränna mig röd snart..

Ångesten är iaf lite lindrad av lunchen och det faktum att den blonda controllern inte alls tog lika hårt på mina patetiska fyllesms som jag gjorde....fast de där bilderna fick den att öka igen..jag ser ansikten på människor som jag uppenbarligen talat med..vad sa jag? Hur mycket gjorde jag bort mig? Värst är nästan hon som saknar ett ben..det finns inte en chans att jag lyckades undkomma några grodor när jag pratade med henne..och jag vet att jag pratade med henne..

Två saker att komma ihåg till nästa spritfest..dränk mobilen och se till att krossa varenda kamera som är i närheten..

skitdag, skitmånad, skitår, skitliv..

Det är något allvarligt fel just nu..jag vet inte vad, men jag är så långt ifrån på topp som man kan vara (jaja, lätt överdrivet då)...

Jag måste komma fram till vad som är fel..är jag olycklig för att jag är så less på jobbet eller är jag så less på jobbet för att jag är olycklig? Kanske det är något annat? Någonting är fel iaf..annars hade jag inte suttit på en trottoar i Solna och storgrinat i söndags morse..mitt i skiten snörvlar jag lite och försöker komma på varför jag gråter, men kan inte komma på någonting..What's up with that? Visst jag skickade några coma-sms till den blonda controllern, men det var inte grund för det där..lite lätt ångest kanske det kan ge, men inget sånt här..

Lyckades ruska av mig det lite till slut..tog tunnelbanan hem till Söder..fick tuppjuck igen och gick av vid Medis..men varför?? Jag ville ju bara hem..kanske trodde att min promenad längs Götgatan skulle ha samma effekt som vanligt..att jag skulle bli glad igen..inte den här gången..

Sen blev det en bakissöndag...låg på soffan från det att jag gick upp kl.15 tills jag gick och la mig halv två på natten, med undantag vid 19-tiden då jag gick och hämtade en pizza...jag har nästan en tredjedel kvar av den..middag ikväll..

För övrigt känns det som min mp3-spelare är en jävel på soundtracket till mitt liv ibland..på uppfarten till jobbet börjar "Straight to Hell" med the Clash att spelas..så passande..