En fantastisk dag..

Musse fyllde år och Runa kom hem..det blir inte bättre än så här..


We need more strikers!

Box med den blonda finanschefen idag..hennes dag på kontoret lovade att det skulle göra ont på mig..men det gick bra och jävlar vad skönt det är efteråt..

Nu hoppas jag att det här betyder att jag körde skiten ur min lilla antydan till förkylning som jag känt i ett par dagar eller att det bryter ut ordentligt imorgon så jag hinner bli frisk till helgen..

Blackpool vs Spurs..just nu 3-0..vet inte om jag ska jubla eller gråta...


Skitdag..

Riktig skitdag idag..inget har egentligen gått bra och det känns som om det är en förkylning på väg...

Nåja, allt var inte skit..till lunch åt jag stekt fläsk och mjölkstuvade makaroner..till middag blev det fläskkorv och rotmos..

Sen fick jag biobiljetter av företaget för att jag deltog i Iron man också..sa jag att mitt lag kom fyra totalt?? Helt värdelöst..
och så cyklade jag på 4:19..inte 4,5 minut..jag var visst snabbare...


Fantastiskt..

Tåget gick iväg som det skulle. Tåget kom in i tid till stationen i Borlänge, där var det dags för byte för vidare färd mot Falun..ja men, det är väl klart att hela resan inte kan gå bra..så där stod vi..eller jag satt mest väl..något jävla godståg hade kört sönder en växel och vi kom inte iväg..såg hur klockan bara tickade på..mina 45 minuter på mig från det att tåget kommit till Falun och dotras handbollsmatch började försvann..

Till slut åkte vi och jag fick ta taxi från stationen i Falun..kom när det gått ca en kvart av första halvlek (de spelar 2x20)..dotras lag låg under med 8-0..matchen i princip över, men dotra vinkade glatt iaf när hon såg mig..

De förlorade till slut med 3-20..det andra laget var 2 år äldre, så det kanske inte var så konstigt..när jag talade med dotra efteråt verkade hon iaf glad av att se mig..samtidigt så var hon sur över förlusten..vi satt och pratade lite samtidigt som vi tittade på en annan handbollsmatch tills det var dags för mig att bege mig mot stationen igen..lyckligtvis kom hennes skjuts då också, så slapp jag ta taxi igen..
Köpte en bit morotskaka..det första "riktiga" jag åt på hela dagen..tåget kom i tid och det kändes lovande..

Och så kom jag till Borlänge..dags för byte igen..tåget 45 minuter sent..suckar..går in på ett nytt tågcafé med världens suraste människa bakom disken..helt plötsligt verkar stockholmarna vara världens mest serviceinriktade människor..han snäser av en tjej som vill dubbelkolla att han förstått hennes beställning..när jag beställar en köttbullemacka och en trocadero ger han mig mackan och frågar om det var allt..
- Ja, också en Trocadero..
En djup suck och så sträcker han sig efter läsken..

Slår mig ner och tittar på finalerna i sprint..ser Emil Jönsson slå Norhtug..nya tider flashar upp..ytterligare 10 minuter sent..till slut är tåget 1 timme och 10 minuter sent från Borlänge..jag som köpt en första klassbiljett eftersom det var fullbokat är lagom road..

Vi kommer till Sthlm 1,5 timme sent..suck..då säger den hårt prövade konduktrisen (det hörs så väl att hon haft en riktigt jobbig dag) att det började när de kom in till Borlänge på färden uppåt..då inser jag det hela..det här är tåget jag åkte med upp till Dalarna..en skitgrej 7 timmar tidigare har förstört hela dagen..inte bara för mig utan även för konduktrisen..

Nu är iaf söndagen snart slut..nästa helg kommer äntligen dotra hit..då ska vi gå på Bajenkvällen..


Är det så här lördagarna ska vara hädanefter?

En riktigt pissdålig dag..synd, den började ju så bra..vaknade lagom sent, drog mig..solen sken in genom sovrumsfönstret, men eftersom det är minus hundra grader ute fanns ingen längtan att kliva upp..åkte till mina gamla hoods och käkade på snabbmatsgreken..han känner fortfarande igen mig..

Sen gick det utför..tänkte handla på Ica Ringen eftersom jag ändå var där..men nejdå..inget stekfläsk värd namnet..muttrade lite och åkte ut till Liljeholmen..borde gått och lagt mig igen istället..
Men nejdå, handlade..åkte hem..såg på fotboll, somnade lite i soffan, tappade lusten att spela innebandy...kom försent till innebandyn..första matchen drog igång direkt jag satte mig på bänken..
Jag var helt jävla usel..inte mycket rätt i första matchen..ingenting egentligen, lyckades till och med bli utvisad..lite mindre töntig än fjolårets felaktiga avstånd, men att ta bollen med handen är inte särskilt manligt det heller..
Vi förlorade första matchen..
Andra matchen..sumpade målchans på målchans..lyckades till slut hänga en kasse iaf, men jag missade 3 öppna mål..rent bedrövligt..värst var nog ändå när det var 10 sekunder kvar och jag lyckades skjuta utanför..målisen slängde in bollen i vår öppna kassa och vi förlorade..hade jag skött mig hade vi fått oavgjort..
Det var en insats som gör att man borde fundera på pensionering..borde..jag är ju fortfarande så korkad att jag tror det ska bli bättre..jag ska fan hänga två kassar i snitt den här säsongen..

Sen kommer jag hem..duschar, rakar mig (bäst att se proper ut när man ska halvligga i soffan och rapa mjölkstuvade makaroner och stekt fläsk)..ser på melodifestivalen och funderar på om det ändå inte är dags att pensionera sig från livet..att de ens får röster är för mig obegripligt..

Nåja, Bajen vann ute på vischan idag iaf..får trösta mig med det..

Nu går jag och diskar..är det något jag kan allt om så är det hur man har en värdelös lördag..


Iron man..

Körde vi idag..en betydligt kortare variant..och i lag..jag fick cykeln på min lott..min måltid var 6 minuter..det tog mindre än 4,5 minut att cykla de tre km jag skulle..jag hade visst lite väl hög måltid..vårt lag förlorade med 5 sekunder..surt värre..

Menmen..körde lite gym efteråt också..igår var det box..den här gången passade den blonda finanschefen att boxa på mig två gånger..nytt rekord..första missen kom på andra slaget i första låten..

Det nya livet fortsätter iaf..det är bra..fast nu byter vi helger ett tag framöver för dotra..hon har handboll alla mina helger fram till april, så för att jag ska få träffa henne måste vi..det är bra..den här helgen åker jag upp till dalarna så att jag får se henne spela för första gången..det ska bli kul och hon lät på telefonen som att hon tyckte det var roligt också..nu får vi väl hoppas på att SJ inte fuckar upp det bara...


Det e för jävla sorgligt..

Jag var så glad i helgen, jag satt uppe två nätter och fick se Foppa spela, nästan som i fornstora dar. Tyckte ärligt talat att han var riktigt bra och hade hans lag kompisar haft hälften av den klassen hade han fått med sig några assistpoäng iaf...
och så kommer smällen..han måste lägga av igen..fan, han kunde väl fått den här säsongen ut..
Den ende spelaren jag sett live som tokdominerat en ishockeyrink..en sur och grinig ångermanlänning så fort det gått emot..en kille som tog så mycket stryk att mjälten sprack en gång..han spelade klart matchen och hängde med ut på middag, där tog det stopp..och det blev transport till sjukhus och operation..
Fan vad jag kommer sakna honom...
En av mina favoritreklamer med honom är denna..tycker fortfarande att den är fantastiskt rolig..Sen gör det ont också att när väl Lidas också har lagt av innebär det att det inte finns något som helst hopp för min egen idrottskarriär..då är alla yngre än mig..

Men vafan!!

Inga blommor eller choklad i år heller..

Tur man kan lite på Premier League iaf..match på Craven Cottage..jag har varit där och önskar jag var där nu också..


What the hell??

I snart 4 veckor har mitt nya liv hållt och jag känner hur det verkligen har gett resultat..
Vägde mig idag och nu visar vågen 2 kilo plus..tar fram måttbandet (för man ska ju inte kolla vågen) och mäter midjan..inte en cm mindre..

Går bra det här..det har alltså inte hänt ett skit positivt än..

Men Spurs vann idag iaf..de två spelarna som jag mest hela tiden har förklarat för dålig för att bära tröjan gjorde varsitt mål..go figure..

Fast det nya livet fortsätter ändå..jag kör hårt i ett par månader till, har det fortsatt åt det här hållet då lägger jag nog ner..jag tänker iaf tagga ner träningen då..

Har surfat snickare i veckan..snart kanske jag kommer så långt att jag även kontaktar någon, då kanske, kanske renoveringen tar fart innan 2011 tar slut..

För övrigt såg jag Foppas comeback igår natt..han är den bäste spelaren jag någonsin sett live och då har jag ändå sett Janne Larsson spela..
Jag såg honom i en kvartsfinal mot leksand, tror det var säsongen 93/94..och han tokdominerade hela isen så fort han var inne..grymt imponerande!

Nu väntar jag på nattens match..blir nog att se den också..jag hade egentligen tänkt att se till att lägga mig i tid och sova ut ordentligt och gå upp i tid den här helgen, men vi verkar stryka det...sleepless for the win..

Har det inte hänt något till påsk satsar jag på 100kg istället..jag verkar ju närma mig det ofrivilligt nu ändå..


Anledning till att det är skönt att vara singel nr 43

Hoppas att schampot var lika drygt som tjejen

Citygross, Värnamo
 
En tjej och en kille, båda ~25, står vid schampohyllan.
Tjejen: Jag vet inte vad vi ska ha för något schampo. Kan du inte hjälpa mig att välja?
Killen: För mig fungerar det lika bra med vilket som. Ta det som passar ditt hår bäst.
Tjejen (irriterat): Du behöver väl inte vara så oengagerad?!
Killen (ser förbryllad ut): Jag trodde jag var omtänksam.
Tjejen: Men ta något som ser bra ut bara!
Killen (sträcker sig efter första bästa flaska): Den här?
Tjejen (märkbart irriterad): Skojar du? Den är för folk med torrt hår. Jag har inte torrt hår!
Killen (ser bister ut och tar en ny flaska): Den här är för normalt hår. Duger det?
Tjejen (stampar irriterat): Den där! Den är ju billigaste skiten du hittade ju!
Killen (blir förbannad och tar det dyraste han hittar): Sådär! Nöjd nu?
Tjejen (blir mörk i blicken): Ser du inte vilken färg det är på flaskan?
Killen: Den är vit…
Tjejen (argt): Ja, men korken då?
Killen (suckar): Den är grön.
Tjejen: Ja, och hur tror du det skulle se ut i vårt badrum som går i svart och rött?! Va?

snott från Tjuvlyssnat.se


Om..

Om inte Bajen gått ut på officiella att Paulinho är klar för oss hade inte Miss Bajen smsat mig om det och då hade inte jag klivit upp när jag nu klev upp och jag hade inte slagit igång datorn och bara tagit det lugnt på förmiddagen heller..
Och då hade jag inte suttit på tuben och försökt sova (medan jag försökte bestämma mig för om hon mittemot var snygg eller inte) när Ida, fd Controller på jobbet, slagit på mig med sina vantar och då hade vi inte ätit lunch i Kista och jag hade inte fått reda på att Jossan har en ny sambo (faan!) och jag hade antagligen kommit in lite tidigare också, men då hade jag inte fått reda på att Ida har gift sig eller att Nina också har det..

Och allt detta hade inte heller hänt om inte Ida precis missat tåget som gick före mitt..

Så, tack Bajen, Paulinho och Miss Bajen för att jag fick en trevlig lunch med en gammal kollega idag..allt detta gjorde min dag!


Hur fan kan en liten plastboll göra så ont??

Lite stel överallt idag efter innebandyn igår..så resten av dagen kommer spenderas i soffan och sport på tv..sen framåt kvällen gör jag mitt bästa för att dominera på fotbollen innan det är dags att ladda för Super Bowl..ribsen är inköpta och ledigheten fram till lunch imorgon är fixad..

Blir en bra söndag det här..


Pisslördag..

Bajen förlorade mot Degerfors..Simon skadad..
I innebandyn lyckades vi med att förlora mot två skitgäng trots mina 3 mål och 1 ass..pissdomare i andra matchen..

Nu slutar det väl bara med att den där jävla danny vinner första deltävlingen i melodifestivalen också..

Pisslördag...


Ba' så att ni vet..