Mot nya måltider..

Måndagen började bra..vaknade på soffan, skippade frukosten och kom nästan i tid..endast en kvart sen..helt okej i min värld..
Förmiddagen gick också bra mellan gäspningarna, men eftermiddagen var riktigt tung..skönt att gå hem efter bara en kvarts övertid..gymmet nästa anhalt och Friskis & Svettis cirkelfyspass..

Är ganska nöjd träningsmässigt i januari..betydligt bättre än ifjol iaf..fast det ger ju inget resultat..är tyngre och tjockare än jag var när jag gick in i januari..har satt ett ganska tufft mål träningsmässigt för februari..klarar jag det och det fortfarande går åt fel håll får jag allvarligt börja fundera på vad som inte är rätt..

Vad som inte heller är rätt är att dotra inte dyker upp helgen som kommer heller..den här gången är det skidåkning med hennes moster som lockar mer..känns nästan som om det börjar bli onödigt att bygga det där rummet åt henne..

Imorgon börjar vi februari med ett boxpass med den blonda ekonomichefen..


Tråkig söndag..tråkigt inlägg..

Lite drygt 4 timmars sömn är för lite, men har man tvättid så har man..
Känner att jag är så trött att mina storslagna planer för en rejäl städning idag antagligen kommer gå om intet..
Fast nu, skriva inköpslista och sen ner i källaren och hänga upp tvätt..därefter Liljeholmsgallerian för frukost och storhandling, sen är tanken att jag ska börja städa..är nog dags för den där stora köksstädningen jag skulle gjort för ett par månader sen..


Skulle kunna...

..gnälla en massa om jobbet...eller kanske hur ComHem pungslår mig med fortsatta höjningar av avgifterna...eller lite om livet i övrigt..

Men, jag väljer att se det positiva i livet idag..hur jag till slut tagit hand om pappershögen på ena byrån (lagt den i en annan pappershög i en låda), till slut lagt i verktygen i den nya verktygslådan jag köpte för ett tag sen...eller bara hur skönt det är att ligga i en soffa i ett mörkt rum och kolla på fotboll (Go Stevenage!)..

Så, dagen har varit helt okej..var till och med till shopen en vända och köpte mig ett par nya shorts..

Nu ska jag fortsätta mitt soffliggande i väntan på att jag orkar gå in till köket och laga till en smäktande älggryta..


2600..

..så många inlägg har det blivit nu..


Tänk om man kunde gått till Tracy's imorgon..

Det börjar slita på kroppen nu..träning för fjärde dagen i rad..kan knappast vara nyttigt, så jag kör ett pass imorgon också...

Annars är det väl jobbet som dominerar..är på den där nivån då man inte riktigt hinner med och antagligen skulle behöva jobba över ett par timmar varje dag..svårt att göra det nu när jag envisas med att träna hela tiden..får blir en sen fredag istället..

Knäet har smärtat idag också, tror det går över med helgens vila..

Nästa vecka hade jag tänkt köra sex pass..mån-tors och lör-sön..lördag är det alltså premiär på innebandyn och söndag fotboll igen..efter det lugnar jag ner mig lite och köra bara 4-5 pass i veckan tror jag..får se hur jag ska lägga upp det..

Imorgon är det fotbollsfest också..ser fram emot det..


Träningsnarkoman..

..ja, det känns nästan så..ikväll drog jag och den blonda finanschefen för ett boxpass..det var tredje dagen i rad som jag tränade..fortsätter jag såhär kommer jag nästan helt säkert vara i form till Beach 2013..

Annars slits det som fan på jobbet nu..självklart så har vi en sjukskrivning i gruppen..vår ålderman ramlade omkull i torsdags och spräckte ett (eller flera) revben..borta minst denna vecka..kanske längre..bra, precis vad som behövdes..
Storkunden ville ha reda på alla öppna ordrar de hade hos oss..ja gärna..lite mer sånt känns bara bra..tyvärr innebär det att de där offerterna du ville ha svar på dröjer lite till..ostätarna har fortfarande inte löst kabelproblemet från i höstas..det börjar hopa sig lite igen..jag kommer nog ikapp när jag dör...

Imorgon ska jag också träna..och på torsdag..5 dagar i rad, men sen kommer jag vila..åtminstone på fredagen..funderar på att hitta ett pass hemma i Hornstull på lördagen kanske..blir ju ingen fotboll på söndag..och snart drar innebandyn igång också..

Nu krävs det bara att jag tar tag i matbiten också..målet är att kunna springa Midnattsloppet i år..då krävs det grymt hård träning de första månaderna..

Nu ska jag koncentrera mig på Kingson och Seasiders..ni vet, jag har varit på Bloomfield Road..


Helgen i korthet..

Isvak, badtunna, bastu...och öl..kick offen i helgen var riktigt trevlig..

..så var årets första fotbollspass ikväll också..lördagen däremot sov jag bort helt och hållet..


4 dagars vecka..

..eller inte riktigt..men den delen som jag spenderar på kontoret är över för den här gången..vi ska på kick off..
Dressmann drog till Argentina och Brasilien..såg Boca Juniors, flög helikopter över Rio..
Ett annat företag tog sina anställda till Madrid för derbyt mellan Atletico och Real..

Vi? Vi åker 3 mil söderut..till Nynäs Havsbad..basta och isvaksbad..det är lite skillnad på pengar mellan en del branscher...men va fan..det blir nog kul..sist jag var i Nynäs var på en Svensexa, ett band hemifrån spelade, brudgummen fick en dansk skalle så han bröt näsbenet..en ganska bra kväll..förutom för brudgummen då..

Jag ska försöka undvika de danska skallarna imorgon iaf..fast vi får väl hoppas på lite fyllskallar framåt kvällen..


Vad är väl en bal på slottet..

Pratade med dottern idag..första gången sen jag lämnade av henne hos sin mor ett par dagar före nyår faktiskt..det skulle egentligen varit dags att träffas nu igen till helgen, men den elakingen väljer ett ungdomsdisco istället för att träffa sin arme fader.

Börjar nog bli dags att ladda hagelbössan...


Reboot no. 13

Måndag morgon, Jerker kommer in på kontoret redan kvart över åtta..frågor som "Du gick aldrig och la dig igår gjorde du? Hur fan gick det där till?? haglar över det öppna kontorslandskapet..

Fan vet, men jag kände ett visst ansvar för att få iväg de däringa offerterna till storkunden..
Mindre roligt är det på eftermiddagen när chefen frågar efter ett inköpskontrakt..en annan kund frågar efter en annan offert och huvudet skulle kunna sprängas för mindre, men eftersom jag när England krånglade lite för en gångs skull tänkte efter och löste (nåja, vi får väl se hur det går) det på egen hand med ett eget initiativ (första gången sedan Hedenhös) så kändes det bra när jag gick hem redan kvart över fem på eftermiddagen..en kvart plus på flexen wohoo..

Varför jag gick så tidigt? För att idag var första dagen på mitt nya liv..yup, dags att börja träna igen..
Körde Cirkelfys och redan runt tredje stationen insåg jag att det här passet kommer kännas riktigt länge..som tur var skulle vi hoppa hopprep på en station..med min brist på simultankapacitet blev det nästan som en extra vila..efter passet astmaandades jag ett bra tag, benen bar mig knappt till omklädningsrummet, men efter att ha bastat lite kändes det bättre och nu känns det riktigt gött...

Jag börjar det nya livet ett kilo lättare och en cm mindre fet jämfört med samma tid ifjol..i år ska jag lyckas..

På onsdag blir det ett nytt cirkelfyspass, bara jag kommer upp ur sängen..det kan bli nog tufft..den här veckan är ändå en mjukstart, blir "bara" 3-4 pass, inräknat fotbollen på söndag..
Målet är att ligga på 4-6 pass i veckan, vi får se hur jag ska få ihop det, men förhoppningsvis ska det gå..

Nu dags att gå till sängs och hoppas att jag lyckas rulla ur den tidigt imorgon bitti igen..

A new beginning for the Jerk..again...


Hur helgen var??



Jovars, tackar som frågar..


I'm a survivor..

Första veckan överlevdes och det blev bara en halvtimmes obetald arbetstid (det blev också två dagar som jag kom in en halvtimme sent, men vem håller koll egentligen..)..
Igår (torsdag) flöt jobbet på riktigt bra och det kändes möjligt att hinna med det jag tänkt..idag fredag flöt det inte alls innan kl.16..de sista två timmarna när alla andra gått hem brukar vara de skönaste på hela veckan..helt plötsligt förstår jag min gamla chef som sa att han började jobba först kl.16...går ju inte att få något gjort när alla frågar om saker hela tiden och ska ha hjälp och sånt..ser jag ut som om jag har något jävla service-jobb?? Jaha, ja just det..är ju precis det mina arbetsuppgifter går ut på..

Nåväl, har inte lagt in en order på hela veckan och det är väl tveksamt om jag kommer lägga in så många nästa vecka heller..hela måndagen kommer iaf att ägnas åt offerter..förarbetet är nästan helt avklarat (saknas bara en offert från England så..), så måndagen innebär en massa knappande i webbsystemet och skicka offerter..

Sen återstår bara några andra offerter som legat hutlöst länge..fredagen har vi nån sorts kick off..Nynäs havsbad, just när den blonda controllern kommer kasta kläderna och hoppa in i bastun åker jag tillbaks till stan för att umgås med dottern en helg..livet är rättvist..undrar vilken företagsfest i ordningen det är som jag missar..definitivt den första som är på en fredag (kul, jag har propagerat för sådana i flera års tid utan att någon lyssnar, när väl en sker skippar jag den..)..

Ja, det måste vara på en fredag..jag dricker alltid en massa alkohol och sover bort arbetsdagen efter annars..lika varje gång..förutom den där gången jag gick fel från Gullmarsplan och istället för att hamna i mitt kära Rågsved hamnade på gamla tyresövägen..och traskade vidare till jobbet i Skarpnäck..men det är ett undantagsfall och definitivt en kvinnas fel..hade hon bara släppt till hade jag hamnat i Haninge istället..

Men nu, sova..imorgon städa..vinterstudion, fotboll och handboll på tvn..söndag tvätta och fotboll på tvn..liver är allt bra skönt ibland..


Om nån undrar..

Jag orkar inte ens slå på datorn när jag kommer hem om kvällarna, så det dröjer innan det kommer upp några bilder från England..varken här eller på fejjan lär mycket hända kvällstid ett litet tag framöver..

Och på dagtid så kämpar jag för att uppnå mitt första magsår...kul att va tillbaks? Jo tjena..från fullt harmonisk till 100% disharmonisk på en dag..roligt, jätteroligt..


Hemma igen..

..surt som satan, men fick iaf en sista fotbollsmatch innan jag åkte..Spurs vs Charlton..säker seger med 3-0..och om det finns nån rättvisa (eller typ det) i världen så har jag nog med energi för att lägga upp lite bilder från helgen som varit..

Men just nu är jag helt slut..jag behöver semester..


The Plough

De har flyttat biljardbordet..det funkar inte riktigt och,,upptäckte jag tillslut..fortfarande får de inte visa matcher som börjar kl.15 på lördagar..grymt störigt och jag drog mig igenom 2-3 pubar innan jag begrep det..var till slut på the Plough för tredje gången..och bestämde mig sen för att gå hem..

imorgon e det Beck's at the Lane!! I'll piss some bean sauce before I leave..


John's mega!!

Som jag har längtat till Tracy's..det var trots allt nästan sju månader sedan jag sist åt där..den fantastiska syltan med den fantastiska frukosten..John's mega is to die for..

Hoppas det blir en tur dit imorgon också..innan fotbollen börjar..halv ett engelsk tid sitter jag antagligen på the Plough och tittar på FA-cupen med en pint i näven..

Ikväll blir det en klassisk engelsk fredag..indiskt och pubbande..som om inte tunnan med vin igår räckte..

Vad fan ska jag hem på söndag för egentligen??


Back in Bicester...

Lots of wine...
Well jag antog att ni undrade.. ;)


Jerk visar fashion sense..

Jag är en riktigt modern man..jag köper bara snygga kläder..senaste inköpet nedan..



Helt otroligt att jag är hetero egentligen..


Jakten efter Marion..

Blev lite avbruten..på Bloomfield road blev jag så till mig att jag helt tappade talföret..bara ett par meter från mig stod helt plötsligt Crazy Hands..Richard Kingson himself..fick inte ens ur mig ett forza Bajen!!



Tog iaf ett par öl på puben, som ligger i hotellet som också är en restaurang, efter matchen för att läsa matchprogrammet i lugn och ro..såg en ung kvinna som egentligen hade alla rätt (hon var fotbollsintresserad)..såg henne gå från en öl efter matchen till att ramla handlöst ner på golvet efter några för många shots..hon var inte heller Marion..

Den vackra unga kvinnan på tåget från Preston var det inte heller..ingen jungfru Marion där direkt..när hon klev av med barnvagnen..börjar tvivla på att hon finns i England öht..


London-Blackpool

Matchen på Selhurst Park var mer intressant än väntat, men min slöhet förbjuder mig att slänga upp några bilder nu..det får bli när jag kommer hem istället tror jag..
Eagles hade iaf cheerleaders...vet väl inte direkt om det höjde stämningen..

EFter matchen gick jag till en pub i närheten av hotellet och åt middag samtidigt som jag läste matchprogrammet och fick mig ett par öl..grymt nöjd med min London-vistelse..

Nu är jag i Blackpool, ett ställe som nästan är helstängt just nu..är ju inte direkt turistsäsong, vilket syntes på den öde stranden..satan vad det blåste vid havet..
Hotellet är det billigaste på resan, vilket också märks på standarden..killen som checkade in mig kunde inte se min bokning eftersom han inte kunde lösenordet till datorn..finns inget badrum här heller, så det kan nog bli en oduschad Jerker som beger sig till Wolverhampton imorgon..tror nog jag är enda gästen faktiskt..fast det finns en riktig pub i huset iaf..

Jag har redan hämtat ut matchbiljetten..arenan ligger bara 10-15 minuters gångväg härifrån (tågstationen endast 5 minuter..om man inte går förbi hotellet..då blir det minst 10 minuter helt plötsligt..)..

Nu ska jag slökolla på tvn i väntan på att det blir dags att bege sig till Bloomfield Road..jag har höga förhoppningar på publiken ikväll...första Premier Leaguematchen den här resan!!


City Ground

Här skulle det varit bilder och grejer, men eftersom jag har köpt världens skitdator så blir det inget med det..den kraschade igen..andra gången sen jag köpte den precis före jul..bra köp..

Och ja, jag hade givetvis varit duktig och laddat över alla bilder redan..så ni får aldrig se hur hon som jag trodde kunde varit Marion såg ut (ett gäng öl innanför västen hjälper inte när man vill hitta Marion..blir mer Mario..)..

Iaf.. Nottingham lyckades vända matchen efter att ha legat under med 2-0..kändes inte riktigt som de var värda det och jag hoppas publiken var lika bakis som mig, för det var grymt tyst stora delar av matchen..endast i slutet när de kvitterat var det lite liv..

Jag kom åtminstone ifrån City Ground med en Clough-tröja och en ny bok om Clough & Taylor..tyvärr ingen vimpel..fanns ingen..nu får jag hoppas att de fixar en sån så jag kan beställa online..jag ska ha vimplar från alla ställen jag besöker *muttermutter*

Nu finns det ingen mer tid att skriva..det är dags att bege sig till Baker Street och mitt favorit burgarställe..

Imorgon är det Selhurst Park och Crystal Palace vs Preston..bara två dagar kvar till Blackpool-matchen..


Vågen..

..passar bra ihop med Vattumannen..

..sådetså..


Sorry Lisa..

Min ursäkt mot Lisa..
Lisa togs emot med ett välriktat kast av skon mot Lisas bästa vän..övertygelsen om att jag verkligen raderat bilden jag tog på Lisa när hon låg virad runt "taxi-stolpen" var sann..

..ledsen jag raderade verkligen den bilden..och tydligen är alla andra bilder från ikväll förstörda också..
Låt oss iaf säga att kanske, kanske är inte Marion ens intresserad av fotboll ( jag vet helt sjukt)..

Hon kan jobba på the outback (eller något annat töntigt namn som är australensiskt)..söt var hon iaf (efter lagom många öl, och hon jobbade i den enda garderob som fanns i Nottingham)

Väl tillbaks i hotellbaren fick jag lära mig hur nära fanatism är en smäll på käften (jag klarade mig)..

Förresten tog jag en duktig smäll mot vänstra delen av ansiktet också..hårt som fan..men det var inte jag som mådde dåligt..det var nog Lisa..ingen Marion där..

Snart City Ground!!